Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Μόλις ρώτησα τον Couriera μας. Για να πάρει και τον αριθμό πρωτοκόλλου θέλει 20 Ευρώ, αν το χρεώσω στην εταιρία 10 Ευρω. Καλά δεν είναι;

μη πληρωνεις αδικα λεφτα γιατι εδωσε εντολη η εεταα να μην δινουν αρ. πρωτ. στους κουριεραδες η ταχυδρομαρες !!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πιστεύω οτι δεν θα εχεις πρόβλημα για 27 ημέρες...πέρσι του΄λάχιστον ξέρω άτομα που δουλώσανε τα παιδιά τους πριν γίνουνε 2,5 κτλ...Δεν ξέρω αν φέτος πάνε κατά γράμμα τους όρους που θέτουν..γιατί μάλλον θα έχουνε και πάρα πολλές αιτήσεις...Ρώτησε αν θέλεις και σε αυτούς....

[sIGPIC][/sIGPIC]

"Ο μαγικός κόσμος των παιδιών"

Αιτηση στην εεταα κανεις για να σου επιδοτήσουν το ποσό των χρημάτων στους παιδικους που δηλώνεις

Αιτηση στους δημοσιους παιδικους βρεφονηπιακους κάνεις για να μπει το παιδι σου

Το ενα ειναι ανεξάρτητο απο το αλλο και δεν μπλεκονται μεταξυ τους πχ

θα μπορουσες να κανεις αιτηση σε 10 σταθμους δημοσιους απο μονη σου πηγαινοντας στο καθε δημοσιο παιδικο , και αν κληρωθειτε να πληρωνεις τροφεία.

και να κανεις χώρια αιτηση στην εεταα σε αλλους 10 παιδικους και αν κληρωθεις να μην πληρωνεις τιποτα.

εγω εχω αλλη ερωτηση τωρα αν ξερει καποια πανω σε αυτο ...αν πχ οι επιλογες μας ειναι οι ιδιες και μεσω εεταα και μεσω δημου και με την ιδια προτεραιοτητα αλλα μας δεχτουν σε διαφορετικους σταθμους τι κανουμε;;θα πρεπει να κανουμε ξανα εγγραφη αν δεν συμπιψουν;

Πραγματικά πιστευω οτι φετος θα γίνει μεγάλο μπάχαλο.....Ειδικά με τον τρόπο που αλλάξανε τις κατηγορίες Α1.1, Α1.2 κτλ....τι να πω ....

[sIGPIC][/sIGPIC]

"Ο μαγικός κόσμος των παιδιών"

εγω εχω αλλη ερωτηση τωρα αν ξερει καποια πανω σε αυτο ...αν πχ οι επιλογες μας ειναι οι ιδιες και μεσω εεταα και μεσω δημου και με την ιδια προτεραιοτητα αλλα μας δεχτουν σε διαφορετικους σταθμους τι κανουμε;;θα πρεπει να κανουμε ξανα εγγραφη αν δεν συμπιψουν;

Μη μπερδεύεστε και μη μπερδεύετε τα προγράμματα μεταξύ τους.

Το μεν πρόγραμμα του ΕΣΠΑ αφορά και μόνο επιδότηση για παιδικούς σταθμούς που έχουν εγκριθεί.

Οι δε Δημοτικοί σταθμοί είναι εκπαιδευτική δομή είτε την πληρώσεις εσύ είτε στην πληρώσει άλλος.

Τουτέστιν,όπου κι αν σας πάρουν και με όποια σειρά,εσείς θα διαλέξετε που θέλετε να πατε ,χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να δώσετε λογαριασμό σε αυτούς που δεν θα πάτε ,έστω κι αν σας δέχονται(καλό είναι να ενημερώσετε για να πάρουν αναπληρωματικές,αλλά δεν είστε υποχρεωμένοι να το κάνετε).

Εμείς κάναμε για το δικό μας τρεις αιτήσεις.

Μία στο νηπιαγωγείο της γειτονιας ( θα πάμε προνήπια)

Μία σε Δημοτικούς παιδικους(μία αίτηση και μέχρι τρεις επιλογές επιτρέπεται) και

Μία στο ΕΣΠΑ που δηλώσαμε μόνο ιδιωτικούς σταθμούς (μιας και έχουν το πλεονέκτημα του ωραρίου και τη μη σίτιση.

Πιθανότατα θα μας κάνουν δεκτές και τις τρεις αιτήσεις και μετά εμείς θα αποφασίσουμε που θα πάμε.

Διαφημίσεις

Το μεν πρόγραμμα του ΕΣΠΑ αφορά και μόνο επιδότηση για παιδικούς σταθμούς που έχουν εγκριθεί.

Οι δε Δημοτικοί σταθμοί είναι εκπαιδευτική δομή είτε την πληρώσεις εσύ είτε στην πληρώσει άλλος.

Τουτέστιν,όπου κι αν σας πάρουν και με όποια σειρά,εσείς θα διαλέξετε που θέλετε να πατε ,χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να δώσετε λογαριασμό σε αυτούς που δεν θα πάτε ,έστω κι αν σας δέχονται(καλό είναι να ενημερώσετε για να πάρουν αναπληρωματικές,αλλά δεν είστε υποχρεωμένοι να το κάνετε).

Μία σε Δημοτικούς παιδικους(μία αίτηση και μέχρι τρεις επιλογές επιτρέπεται) και

Μία στο ΕΣΠΑ που δηλώσαμε μόνο ιδιωτικούς σταθμούς (μιας και έχουν το πλεονέκτημα του ωραρίου και τη μη σίτιση.

Πιθανότατα θα μας κάνουν δεκτές και τις τρεις αιτήσεις και μετά εμείς θα αποφασίσουμε που θα πάμε.

κατι αναλογο εκανα κι εγω..μονο που στο εσπα δηλωσα και τον δημοτικο της περιοχης μου-που συμμετεχει στο προγραμμα..-και 3 ιδιωτικους...

παρολα αυτα θελω πολυ να παει στο νηπιαγωγειο...μαζι με τα νηπια..αν δεν παρουν προνηπια θα ηθελα να παει στον δημοτικο μας,δεν εχω θεμα με τα ιδιωτικα..αλλα με αγχωνει λιγο το σχολικο...

εγω με μια ακομα διημερη απεργια στον παιδικο δημοτικο σταθμο, παρακαλαω να μας παρουν και σε ενα ιδιωτικο μπας και δουμε φως!

γιατι δυστυχως αγωνας αγωνας αλλα και το γραψιμο γραψιμο!

kKZUp2.png

εγω με μια ακομα διημερη απεργια στον παιδικο δημοτικο σταθμο, παρακαλαω να μας παρουν και σε ενα ιδιωτικο μπας και δουμε φως!

γιατι δυστυχως αγωνας αγωνας αλλα και το γραψιμο γραψιμο!

σε αυτο εχετε απολυτο δικιο..ειδικα εσεις που δουλευετε..εγω ομως ειμαι σπιτι..οποτε και απεργια να εχουν για μενα δεν θα αλλαξει κατι,θα τον εχω ξανα στο σπιτι μαζι με τα διδυμα..

γεια σας και παλι...για τη κοπελα νομιζω η angel που ρωταει αν για 27 ημερες δε την παρουν, πολυ φοβαμαι πως θα την απορριψουν.

Σημερα πηρα ξανα τηλ για να επιβεβαιωσω και απο 2ο ατομο το εξης: Μπορουμε να επιλεξουμε απο το Α οσα μας καλυπτουν ηλικιακα πχ α1.1. και α1.2 και δε θα μας απορριψουν επειδη τσεκαραμε 2 κουτακια...ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΝ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ που ειναι το παιδι που δηλωνουμε.

Απο οτι μου ειπε θα περασουν στο συστημα τις ημερομηνιες γεννησης και θα κανει τους υπολογισμους του για δημοσιους 1-9-11 η ιδιωτικους 31-12-11. οσες εχουν συμπληρωσει ηλικιες που δεν συμπιπτουν με την ηλικια που δεχονται οι δομες θα τους πεταξει εξω το συστημα. οποτε καλυτερα να μη τη δηλωσεις σε αυτο το σταθο που δεχεται απο 18 και πανω. αν θελεις παρε και μονη σου τηλ. θα στο επιβεβαιωσουν.

Επισης οσες δεν ειστε σιγουρες αν θα πρεπει να γραψετε ηλικα στις 1-9 η στις 31-12 μπορειτε να γραψετε και τα 2 για να στε σιγουρες, παλι δε θα σας απορριψουν αφου ο υπολογισμος θα γινει οπως μου ειπαν και γραφω παραπανω.

Ουυυφφφ σιγα σιγα τελειωνω τις αιτησεις μου...με αργα κ σταθερα βηματα σημερα εγραψα τις δομες σε χαρτακι για να τις αντιγραψω μετα......

οχι τπτ αλλο αλλα ολο προκυπτουν θεματα κ αποριες και διπλοτριπλο τσεκαρω τι μου απαντανε για αυτες...

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

σε αυτο εχετε απολυτο δικιο..ειδικα εσεις που δουλευετε..εγω ομως ειμαι σπιτι..οποτε και απεργια να εχουν για μενα δεν θα αλλαξει κατι,θα τον εχω ξανα στο σπιτι μαζι με τα διδυμα..

εγω βρηκα φετος ενα εργαστηρι δημιουργικης απασχολησης που μπορεις να το πληρωνεις και με την ημερα και ευτυχως πολυ κοντα στη δουλεια μου. αλλιως θα το σκεφτομουν παααρα πολυ να δηλωνα δημοτικους σταθμους. βεβαια ειναι 10 ευρω την μερα αλλα αν δεν εχεις τι να το κανεις στις απεργιες και πρεπει να δουλεψεις θα το πας!!!! ( το συγκεκριμενο μου ειπε πως στις απεργιες αυτοι ειναι ανοιχτα...) Κοριτσια μπορειτε να το ψαξετε κι αυτο σιγα σιγα...ετσι οπως πανε αυτες οι απεργιες στο τελος θα μας απολυσουν εμας που θα πρεπει να καθομσταε με τα παιδια!

Διαφημίσεις

μαλλον δεν καταλαβες την ερωτηση μου δεν τα εχω μπερδεψει καθολου τα πραγματα μεταξυ τους ξερω τη διαφορα τους.......αυτο που ρωταω ειναι αν πχ μας δεχτουν μεσω εεταα στη δευτερη επιλογη μας και μεσω δημου στην πρωτη και φυσικα θα παω στη δευτερη που δεν θα εχω τροφεια αλλα θα πρεπει να ξανακανω τα χαρτια μου φτου απο την αρχη για εγγραφη το σεπτεμβριο;;;εφοσον το ειχα δηλωμενο ηδη και εχουν ηδη τα χαρτια της εγγραφης

αυτο που μου ειπε ειναι οτι ρωτησε εναν σταθμο στο μενιδι κ της ειπαν οτι πληρωσαμε για να παρουμε παιδια απο σεπτεμβρη κ τελικα δεν θα ισχυσει κ τα χρηματα θα επιστραφουν στους επιχειρηματιες.τι λογο να εχει να πει ψεματα?ξερω κι εγω?

εμαθα απο μια φιλη οτι απο σεπτεμβρη δεν θα ισχυσει το προγραμμα του ΕΣΠΑ για ιδιωτικους σταθμους κ θα γινει ενα μπαχαλο

Το πρόγραμμα θα ισχύσει καθως αποτελέι μέρος του ΕΣΠΑ 2009-2013 , εχει γινει συμφωνια , τα λεφτά τα εχει πιστωθει η Ελλαδα...... τωρα αν τα εφαγε αλλου στο μεσοδιάστημα αυτο ειναι άλλο καπέλλο....θα ψάξει να τα βρει απο αλλού...

Δεν παιζει με τιποτα να μη τρεξει το προγραμμα!!!

Διαφημίσεις

maraki Και v & a σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!

Απλά το θέμα έχει ως εξής: Έκανα σε αυτόν τον Δημοτικό αίτηση εκτός εεταα και το όριο ήταν από 8 μηνών και πάνω!!! Ενώ σήμερα που έκανα την αίτηση μέσω εεταα στον ίδιο βρεφικό είναι από 18 μηνών και πάνω... Τί να πώ? ίσως να έχει να κάνει με τα τμήματα? Μου φαίνεται περίεργο πάντως..

rys17ypa986dtm5i.png

κοριτσια μια ερωτησουλα ακομη,αν μπορει καμια να βοηθησει!!την υπευθυνη δηλωση μη διακοπης του επιτηδευματος που την κανουμε??????επισης εγω θα τα στειλω με κουριερ τα χαρτια,πως γνωριζουμε οτι εφτασαν?????????

μαλλον δεν καταλαβες την ερωτηση μου δεν τα εχω μπερδεψει καθολου τα πραγματα μεταξυ τους ξερω τη διαφορα τους.......αυτο που ρωταω ειναι αν πχ μας δεχτουν μεσω εεταα στη δευτερη επιλογη μας και μεσω δημου στην πρωτη και φυσικα θα παω στη δευτερη που δεν θα εχω τροφεια αλλα θα πρεπει να ξανακανω τα χαρτια μου φτου απο την αρχη για εγγραφη το σεπτεμβριο;;;εφοσον το ειχα δηλωμενο ηδη και εχουν ηδη τα χαρτια της εγγραφης

Aυτό λέμε,είναι διαφορετικά πράγματα,οπότε,στην επιλογή μέσω ΕΣΠΑ δε θα κάνεις τίποτα μιας και τα χαρτιά θα σταλούν απο ΕΕΤΑΑ κατευθείαν στο σταθμό που θα σας πάρουν,στο δε σταθμό που θα σας επιλέξουν με τροφεία,απλά δε θα πας,ή μάλλον πήγαινε να τους ενημερώσεις για να πάρουν την επόμενη επιλαχούσα ίσως.

κοριτσια μια ερωτησουλα ακομη,αν μπορει καμια να βοηθησει!!την υπευθυνη δηλωση μη διακοπης του επιτηδευματος που την κανουμε??????επισης εγω θα τα στειλω με κουριερ τα χαρτια,πως γνωριζουμε οτι εφτασαν?????????

περνεις μια υπευθυνη δηλωση του νομου 1599...κλπ

συμπληρωνεις τα στοιχεια σου,

και γραφεις απο κατω(να σου πω τι εγραψα εγω)

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΚΩ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

(το πηρα απο μια φιλη που τα ειχε κανει κ περισυ κ την ειχαν παρει στο προγραμμα,την ειχε κρατησει τη δηλωση )

θεωρεις το γνησιο της υπογραφης σε ενα κεπ ή αστυνομια, οτι σε βολευει πιο κοντα

κ γω με κουριερ τα εστειλα οπως και πολυς κοσμος,

ζητησα να μου επιστραφει αριθμος πρωτοκολου, κρατα την αποδειξη κ ο θεος βοηθος

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

βαζω εδω την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

που εβαλε λινκ ο σεραφινο απο πανω μηπως μερικες δε μπορειτε να την ανοιξετε... με ημερομηνια σημερινη 28-6...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ Κ.Δ.Α.Π., ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΕΤΑΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (Μυλλέρου 73-77 Μεταξουργείο) ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ 8.00 Π.Μ. ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 17.00 Μ.Μ.

αρα εδω μας λεει π ως μπορουμε να κανουμε τις αιτησεις και στους παιδικους σταθμους.

ΑΧΧΧΧ παναγιτσα μου τι αλλο θα δουν τα ματακια μας φετος!!!!

φανταζομαι πως τωρα που αποφασισαμε να τα στειλουμε με κουριερ ισχυει ακομα ε?

βαζω εδω την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

που εβαλε λινκ ο σεραφινο απο πανω μηπως μερικες δε μπορειτε να την ανοιξετε... με ημερομηνια σημερινη 28-6...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ Κ.Δ.Α.Π., ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΕΤΑΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (Μυλλέρου 73-77 Μεταξουργείο) ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ 8.00 Π.Μ. ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 17.00 Μ.Μ.

αρα εδω μας λεει π ως μπορουμε να κανουμε τις αιτησεις και στους παιδικους σταθμους.

ενταξει η Αθηνα αλλα η επαρχια?

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

βαζω εδω την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΛΑΘΟΣ

Δε λέει αυτό.

Λέει πως μπορούν μέχρι στις 17:00 ( τα κόμματα κάνουν τη διαφορά)

serafino δε καταλαβα το λαθος που εκανα. εγω αναρωτηθηκα αν τα κουριερ ισχυουν ( αν και ειμαι σχεδον σιγουρη πως θα ισχυουν απ τη στιγμη που ειναι στη προσκληση ενδιαφεροντος κα αφου δεν ειναι υποχρεωμενοι ολοι να κοιτουν το σαιτ καθε μερα μπας και τους ερθει να βγαλουν ανακοινωση!...)

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...