Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Κοίτα να δεις τώρα που μου δημιουργήθηκαν κι άλλες απορίες!

Ποια είναι η διαφορά του προγράμματος ΕΣΠΑ και της ΕΕΤΑΑ? Τί θα πει "μη σίτιση"???

Δήλωσα δύο ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς μιας και δεν είχα την επιλογή του δημοτικού παιδικού αφού ο γιος μου την 1η Σεπτεμβρίου θα είναι 2 ετών και 3 μηνών (και 29 ημερών!!!)... Αυτός άλλωστε είναι ο λόγος που στρέφομαι στο πρόγραμμα της εεταα, μια χαρά είναι ο δημοτικός που πάει η κόρη μου... Δήλωσα λοιπόν σε περιοχή που να βολεύει την μαμά μου μιας κι εκείνη θα παραλαμβάνει το παιδί το μεσημέρι. Στους παιδικούς σταθμούς αναφέρουν ότι συμπεριλαμβάνεται η μετακίνηση σε συγκεκριμένες περιοχές (δεν εξυπηρετούν την πόλη που μένω εγώ)... Υπάρχει δλδ περίπτωση να με απορρίψουν οι παιδικοί σταθμοί?

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πωπωπω... Παει η ραδιοαρβύλα καπνός εδώ μέσα!

Όσοι "μάθατε" ότι το πρόγραμμα δεν θα τρέξει, όσοι πιστεύετε ότι είναι αναξιόπιστο και όσοι βλέπετε φαντάσματα παντού, για ποιον ακριβώς τον λόγο ασχολείστε με το πρόγραμμα?

Επί του θέματος, στα σοβαρά...

Στην πόλη μου, το όργανο που ασχολείται με τους παιδικούς σταθμούς έχει ανακοινώσει πως από τα γραφεία τους δίνονται οι αιτήσεις και συγκεντρώνονται τα δικαιολογητικά έως 7 Ιουλίου. Επομένως θεωρώ πιθανό να το κάνουν κάποιοι σταθμοί αυτό.

Άλλο ότι δεν εμπιστεύομαι κανέναν άλλο για τέτοια δουλειά...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Ελένη μου αν το σχολικο του σταθμού δεν μετακινείται στην περιοχή που θελεις ναι ίσως να σε απορρίψει..άλλωστε για αυτό σημειώνουν τις περιοχές που πραγματοποιούν δρομολόγια...

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και φέτος το διαχειρίζεται η ΕΕΤΑΑ.

Η ΕΕΤΑΑ θα μαζέψει αιτήσεις, θα τις ελέγξει, θα κάνει την επιλογή:rolleyes:

και υα τοποθετήσει τα παιδάκια

Πωπωπω... Παει η ραδιοαρβύλα καπνός εδώ μέσα!

μα ελα ντε!!!! δε φτανει που εχουμε το πονο μας με τη ταλάιπωρια φετος σκανε και διαφορα αλλα::::

αν το σχολικο του σταθμού δεν μετακινείται στην περιοχή που θελεις ναι ίσως να σε απορρίψει..

μα γιατι να σε απορριψει ρε παιδια δεν εισαι υποχρεωμενος να βαλεις το παιδι μεσα στο πουλμαν ντε και καλα...μπορει να θες να το πηγαινοφερνεις εσυ...

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

Ράδιο αρβύλα θα ήταν αν έλεγα ότι το άκουσα γενικά κλπ κλπ

Μου το είπε καλός φίλος που κατέχει θέση στο συγκεκριμένο θέμα.

Το αναφέρω γιατί αν όντως γίνει έτσι είναι παρα πολύ κρίμα για τα παιδάκια

Αυτό λέω και εγώ... Πολλοί φίλοι έχοντες σουπερ ακρες τα μοιράζονται με άλλους φίλους...

Και αν ο καλός σου φίλος κατέχει θέση στην ΕΕΤΑΑ και σου πε τέτοιο πράγμα θα πρέπε πρωτα να τον φτύσεις, μετά να ντραπείς που είσαι φίλη του και 3ον να τον καταγγείλεις...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Και για ποιον ακριβώς λόγο οι παιδικοί παίρνουν στα χέρια τους τη λίστα με τις ωφελούμενες μαμάδες που τους έχουν δηλώσει?? γιατί και αυτό γίνεται..

και αν θέλετε ρωτήστε σε κάποιον παιδικό που γνωρίζετε αν μπορεί να βοηθήσει να δούμε τι θα πει

Ελένη μου αν το σχολικο του σταθμού δεν μετακινείται στην περιοχή που θελεις ναι ίσως να σε απορρίψει..άλλωστε για αυτό σημειώνουν τις περιοχές που πραγματοποιούν δρομολόγια...

Μα αν δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει το σχολικό λεωφορείο κι εφόσον εν γνώση μου δηλώνω άλλο δήμο, δεν σημαίνει αυτόματα ότι αποδέχομαι ότι εγώ θα βρω άλλο τρόπο να παραλαμβάνω το παιδί μου? Στην περίπτωση που γίνει δεκτό το παιδί μου, δεν θα το συζητήσουν καν μαζί μου θα το απορρίψουν λόγω απόστασης?

Να αλλάξω διεύθυνση δλδ??? Έχω σπίτι στον δήμο που βρίσκονται οι συγκεκριμένοι παιδικοί σταθμοί, να χρησιμοποιήσω εκείνη την διεύθυνση?

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και φέτος το διαχειρίζεται η ΕΕΤΑΑ.

Η ΕΕΤΑΑ θα μαζέψει αιτήσεις, θα τις ελέγξει, θα κάνει την επιλογή:rolleyes:

και υα τοποθετήσει τα παιδάκια

Το ίδιο πράγμα είναι δλδ... Τα παιδάκια δεν θα τρώνε στους παιδικούς σταθμούς??? (έχω καταμπερδευτεί μιλάμε)!!!

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Αυτό λέω και εγώ... Πολλοί φίλοι έχοντες σουπερ ακρες τα μοιράζονται με άλλους φίλους...

Και αν ο καλός σου φίλος κατέχει θέση στην ΕΕΤΑΑ και σου πε τέτοιο πράγμα θα πρέπε πρωτα να τον φτύσεις, μετά να ντραπείς που είσαι φίλη του και 3ον να τον καταγγείλεις...

όχι στην ΕΕΤΑΑ

και ξαναλέω μακάρι να είναι βλακείες..και να πάρουν τα παιδάκια

Διαφημίσεις

Είναι γελοίο να μας λες ότι οι σταθμοί διαλέγουν παιδιά βάσει χιλιομετρικής απόστασης! Δηλαδή έλεος! Ξέρω παιδιά που μπήκαν μέσω του προγράμματος που μένουν σε χωριό 20χλμ μακριά απ τον σταθμό

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

ραβ σε εχασα στο τελευταιο συλλογισμο

για τα αλλα ευελπιστω οτι ειναι φουμαρα

παιρνουμε και ενα τηλεφωνο τουλαχιστον και ρωταμε

γιατι ενας παιδικος ενω λεει ηλιουπολη εννοει την κατω κατω που τον βολευει

τεσπα

αναρωτιεμαι αν τον πληρωνα αν θα ειχαν προβλημα να στειλουν λεωφορειο σε μενα

αιντεεεεεεεεε

kKZUp2.png

σε αλλο παιδικο εκανα σεμιναριο στην υπευθυνη για το εεταα

οσο και να μαζεψουν τα χαρτια οι σταθμοι για αυτες που ενδιαφερονται αν δεν εχουν μορια δε θα γινει και τιποτα

το πιστευω και ελπιζω σε αυτο........

kKZUp2.png

Είναι γελοίο να μας λες ότι οι σταθμοί διαλέγουν παιδιά βάσει χιλιομετρικής απόστασης! Δηλαδή έλεος! Ξέρω παιδιά που μπήκαν μέσω του προγράμματος που μένουν σε χωριό 20χλμ μακριά απ τον σταθμό

ένα παράδειγμα έδωσα. δεν είπα ότι είναι ο μόνος λόγος απόρριψης. Και γιατί νευριάζεις δεν καταλαβαίνω:confused:

αν δεις στη λίστα με τους παιδικούς γράφει που μετακινούνται εκτός αν η μαμά όπως είπα δηλώσει ότι τη μετακίνηση του παιδιού την αναλαμβάνει η ίδια

Διαφημίσεις

γατούλα μου παραπάνω αναφέρθηκε ότι οι παιδικοί βλέπουν που μένουν τα παιδιά και διαλέγουν όσα βολεύει το δρομολόγιό τους... Σε αυτό απάντησα...

edit

Αυτό ακριβώς! Από τη στιγμή που οι σταθμοί δηλώνουν ΠΡΙΝ τις αιτήσεις των μητερων που κινείται το σχολικό δεν παίζει αυτό που λες...

Νευριάζω γιατί όλα αυτά τα κωμικοτραγικά που αναφέρονται τις τελευταίες ημέρες σε αυτό το θέμα αποπροσανατολίζουν τις μανούλες, τις αγχώνουν και τους δημιουργούν απαισιοδοξία στο φουλ...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

βρε παιδιά στη λίστα με τους σταθμούς των περιοχών σας δε γράφει σε ποια ακτίνα μετακινούνται τα σχολικά???

εγώ αν ήθελα σε σταθμό που δεν γράφει την περιοχή μου ή δεν θα τον έβαζα

ή θα έπαιρνα ενα τηλ να ενημερώσω το σταθμό ότι τη μετακίνηση την αναλαμβάνω εγώ

Το ίδιο πράγμα είναι δλδ... Τα παιδάκια δεν θα τρώνε στους παιδικούς σταθμούς??? (έχω καταμπερδευτεί μιλάμε)!!!

υπαρχουν σταθμοι που εχουν κουζινα και τραπεζαρια και αλλοι που δεν εχουν.

οτι εχουν στις παροχες για αυτους που πληρωνουν ειναι αναγκασμενοι να τις εχουν και για αυτους του προγραμματος.

αν λοιπον ο σταθμος που επιλεξεις δεν προσφερει φαγητο, τοτε σου λενε πως το μεσημεριανο πχ θα τους το δινεις εσυ και θα τα ταιζουνε.

αν και να πω την αληθεια μονο σε σταθμους της θεσσαλονικης απο οτι λενε εδω τα κοριτσια συνανταται αυτο το φαινομενο.

σε τηλεφωνο που καναμε για το συγκεκριμενο θεμα στην εεταα μας ειπαν: η σιτιση εξυπακουεται πως ειναι μεσα σε οσους σταθμους την δινουν σαν παροχη. (εγω ειχα παρει τηλ.)

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Ελένη αυτό τότε θα πρέπει να το συννενοηθείς μαζί με τον σταθμό

Ξεκαθάρισε ότι τη μετακίνηση την αναλαμβάνεις εσύ

Μα πώς θα το ξεκαθαρίσω? Ακόμα δεν ξέρω αν δικαιούμαι μια επιδοτούμενη θέση στον παιδικό! Κι εσύ είπες ότι ακόμα κι αν δικαιούμαι μάλλον θα με απορρίψουν λόγω απόστασης!

Ρε κορίτσια, τώρα σοβαρά παίζει αυτό?

LCizp3.pngI0Pwp3.png

όσο γι αυτό μην είσαι καθόλου σίγουρος

δυστυχώς κι εκεί παίζει ρόλο

έχετε σκεφτεί πως οι σταθμοί επιλέγουν ποια παιδάκια θα πάρουν??

το έχετε ακούσει? το θεωρείτε σωστό αυτό?

Μακάρι να ήταν έτσι αλλά εγώ ξέρω ότι αυτοί διαλέγουν

και δεν το γράφω τυχαία αλλά συμβαίνει δυστυχώς

οι σταθμοί διαλέγουν αναλόγως με το που μένει το κάθε παιδάκι

και αν βολεύει το σχολικό να περνάει κλπ κλπ κλπ

Οι σταθμοί που έχουν τις άκρες βέβαια

αλλά μου είπανε ότι σε γενικές γραμμές αυτό ισχύει

Ράδιο αρβύλα θα ήταν αν έλεγα ότι το άκουσα γενικά κλπ κλπ

Μου το είπε καλός φίλος που κατέχει θέση στο συγκεκριμένο θέμα.

Το αναφέρω γιατί αν όντως γίνει έτσι είναι παρα πολύ κρίμα για τα παιδάκια

Και για ποιον ακριβώς λόγο οι παιδικοί παίρνουν στα χέρια τους τη λίστα με τις ωφελούμενες μαμάδες που τους έχουν δηλώσει?? γιατί και αυτό γίνεται..

και αν θέλετε ρωτήστε σε κάποιον παιδικό που γνωρίζετε αν μπορεί να βοηθήσει να δούμε τι θα πει

Τα περισσότερα ποστ σου εδώ, σήμερα μες την κινδυνολογία...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Μα πώς θα το ξεκαθαρίσω? Ακόμα δεν ξέρω αν δικαιούμαι μια επιδοτούμενη θέση στον παιδικό! Κι εσύ είπες ότι ακόμα κι αν δικαιούμαι μάλλον θα με απορρίψουν λόγω απόστασης!

Ρε κορίτσια, τώρα σοβαρά παίζει αυτό?

Πάρε και πες ότι έκανες αίτηση για το σταθμό τους μέσω ΕΣΠΑ και παρόλο που η περιοχή μου δεν είναι στα δρομολόγια σας εγώ σας επιλέγω και τη μετακίνηση την αναλαμβάνω εγώ αν τελικά επιλεχθώ βέβαια. δεν είναι κακό

Τα περισσότερα ποστ σου εδώ, σήμερα μες την κινδυνολογία...

ξέρεις κάτι

απλώς όταν μου τα είπε κι εμένα τρελάθηκα και θύμωσα γι'αυτό

λέω δε μπορεί και εδώ!! δεν είναι κακό να είμαστε και λίγο ψιλιασμένες

δεν είμαστε σε κόσμο αγγελικά πλασμένο..

βρε παιδιά στη λίστα με τους σταθμούς των περιοχών σας δε γράφει σε ποια ακτίνα μετακινούνται τα σχολικά???

εγώ αν ήθελα σε σταθμό που δεν γράφει την περιοχή μου ή δεν θα τον έβαζα

ή θα έπαιρνα ενα τηλ να ενημερώσω το σταθμό ότι τη μετακίνηση την αναλαμβάνω εγώ

με ποιά ιδιότητα??? Της μητέρας που συμπληρώνει χαρτιά προκειμένου να αιτηθεί επιδοτούμενη θέση στην επιχείρησή τους κι ΑΝ ΚΙ ΕΦΟΣΟΝ δικαιούται ΚΑΙ της δωθεί μία θέση να είναι ξεκάθαρο ότι τί?? Από την μεριά τους μια χαρά ξεκάθαρο είναι...

Συγγνώμη αλλά εγώ δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο και να κάνω αυτή την ερώτηση!

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...