Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αποριες μέλλουσας μαμας!

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα

ηθελα ν ρωτησω τις κοπελες που ειναι πιο εμπειρες

1)

θελω να αγορασω μπιμπερο για το μωρακι μου που ερχεται συντομα

ποια να παρω κ ποσα?

γυαλινα η πλαστικα bpa free?

και κατι ακομα ο αποστειρωτης που θα παρω παει βασει τ μπιμπερο? δλδ καθε κατασκευαστεις μπιμπερο εχει κ το δικο του αποστειρωτη???

2) θελω να παρω κ ενα θερμομετρο δωματιου

πιο μου συστήνεται?

ν παρω ενα που γραφει μονο θερμοκρασια η κ τιμες υγρασιας?

αυτα για τωρα

ευχαριστω

Διαφημίσεις

Kαλημέρα! Εγώ έχω πάρει όλη τη σειρά της Avent. Aποστειρωτή, μπιμπερό, μπωλάκια φαγητού,θερμαντήρα (άχρηστος). Εννοείται πως είναι BPA free.

http://www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-SCF663-47-Advanced/dp/B00365RFA4/ref=pd_sim_by_10

http://www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-SCF276-01-Steriliser/dp/B003P9WSVW/ref=sr_1_5?s=baby&ie=UTF8&qid=1326175762&sr=1-5 (με πωλητή το amazon τότε)

http://www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-SCF610-05-Feeding/dp/B000B7CO7Y/ref=sr_1_25?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=baby&ie=UTF8&qid=1326175647&sr=1-25

http://www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-SCF260-34-BPA-Free/dp/B002MUC4QO/ref=sr_1_4?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=baby&ie=UTF8&qid=1326175691&sr=1-4

Όσο για το θερμόμετρο δεν πήρα μιας και η ενδοεπικοινωνία που έχω έχει θερμόμετρο δωματίου.

http://www.amazon.co.uk/Angelcare-AC401-Movement-Sensor-Monitor/dp/B0013FW5G8/ref=sr_1_2?s=baby&ie=UTF8&qid=1326175546&sr=1-2

Με το καλό το μωράκι σου!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Τι κόλλημα τραβάτε βρε παιδιά με το θηλασμό? Φαντάζομαι η κοπέλα έχει πλέον αποφασίσει τι θα κάνει. Άρα για να ρωτάει για αποστειρωτή και μπιμπερό, προφανώς έχει αποφασίσει να τα αγοράσει...

Mamma mia με το καλό να δεχτείς το παιδάκι σου.

Προς το παρόν δε χρειάζεσαι πλαστικά μπιμπερό, μην ασχοληθείς καν. Πάρε γυάλινα, όποια μάρκα σου κάνει κλικ και όποια θηλή επιθυμείς. Καλό θα ήταν ίδια θηλή (καουτσούκ ή σιλικόνη δηλαδή) να επιλέξεις και για τις πιπίλες της.

Ο αποστειρωτής της Chicco και αυτός της NUK είμαι σχεδόν βέβαιη πως έχουν μια ευελιξία όσον αφορά του τι μπουκάλια παίρνουν. Δηλαδή αν πήγαινα τα NUK μπουκάλια μου στον Chicco αποστειρωτή της φίλης μου, θα χωρούσαν.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Τι κόλλημα τραβάτε βρε παιδιά με το θηλασμό? Φαντάζομαι η κοπέλα έχει πλέον αποφασίσει τι θα κάνει. Άρα για να ρωτάει για αποστειρωτή και μπιμπερό, προφανώς έχει αποφασίσει να τα αγοράσει...

Σε λίγο ''καλημέρα'' θα λέει κάποια, ''να θηλάσεις'' θα απαντάνε οι άλλες...

Διαφημίσεις

κοριτσια εχω σκοπο ν θηλασω κ αν καταφερω απο τ μαιευτηριο θα ζητησω αποκλειστικο θηλασμο απλα επειδη τα παντα δεν πανε συμφωνα με τα σχεδια που κανουμε θελω να παρω μπιμπερο για καθε περιπτωση και αν τυχει και δεν εχω γαλα η μου κοπει οπως επαθε η ξαδερφη μου να μην τρεχω τελευταια στιγμη

περιμενω προτασεις για αγορες

Mamma mia με το καλό να δεχτείς το παιδάκι σου.

Προς το παρόν δε χρειάζεσαι πλαστικά μπιμπερό, μην ασχοληθείς καν. Πάρε γυάλινα, όποια μάρκα σου κάνει κλικ και όποια θηλή επιθυμείς. Καλό θα ήταν ίδια θηλή (καουτσούκ ή σιλικόνη δηλαδή) να επιλέξεις και για τις πιπίλες της.

Ο αποστειρωτής της Chicco και αυτός της NUK είμαι σχεδόν βέβαιη πως έχουν μια ευελιξία όσον αφορά του τι μπουκάλια παίρνουν. Δηλαδή αν πήγαινα τα NUK μπουκάλια μου στον Chicco αποστειρωτή της φίλης μου, θα χωρούσαν.

καλημερα!

σ ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες

Να μη παρεις κανενα μπιμπερο και κανεναν αποστειρωτη.Να θηλασεις το παιδακι σου...ειναι οτι καλυτερο μπορεις να του προσφερεις ....και ανεξοδο.

καλημερα

απο τ ειδα σημερα εχει γενεθλια και το μωρακι σου , να το χαιρεσαι ,ν σου ζησεις και ν ειναι παντα γερο κ τυχερο

Κι εγω θήλασα 3 μήνες αλλά μπιμπερό πήρα.Όταν ήμουν εκτός σπιτιού δεν έπαιζε να θηλάσω.Με την καμία.

Μάνα δεν είναι όποια θηλάζει. Μην τρελαθούμε τώρα.

Πάντως εγώ με τα γυάλινα μπουκάλια αδυνατώ. Τα πλαστικά της AVENT είναι bpa free και ακρως βολικά

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Εγω που εχω τον αποστειρωτη της Νuk χωρανε ολα τα μπιμπερο μεσα.

Αυτο που θα σου ελεγα παντως ειναι να παρεις ενα δυο μπιμπερο και πιπιλες και να μη φορτωθεις απο την αρχη με πολλα.Εγω ετσι την πατησα και πεταξα ενα σωρο μεχρι να βρω πιο απ'ολα ταιριαζει στην κορη μου.

Με το καλο το νινακι σου!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Καλημέρα κι από εμένα και με το καλό το μωράκι σου!

Πρίν γεννηθεί η κόρη μου είχα τις ίδιες σκέψεις με εσένα, ήθελα να θηλάσω άλλα έπειδή ποτέ δεν ξέρεις έκανα και την έρευνά μου για τα μπιμπερό και κατέληξα σε αυτά http://www.vupbaby.co.uk/content/born-free-glass-bottles-gift-set-starter-set?c=308.

Είναι γυάλινα και έχουν μία βαλβίδα που υποτίθεται ότι δεν αφήνει τον αέρα να τον καταπιεί το μωρό. Τα άλλα που είχα δει ήταν τα Dr Βrown's αλλά κάποιοι γονείς έγραφαν ότι είναι δύσκολά στον καθαρισμο (υπήρχε site που έκανε σύγκριση ανάμεσα σε αυτά τα δύο, και τότε είχα άφθονο χρόνο για σερφάρισμα!!!)

Αποστειρωτή δεν πήρα γιατί ήθελα να δω πώς θα πάει με το θηλασμό και μετά να αγοράσω. Σκέφτηκα ότι στην αρχή θα μπορόυσα να βράζω. Ευτυχώς που δεν πήρα γιατί η κόρη μου θήλασε αποκλειστικά και θα πήγεναν χαμένα τα χρήματά μου. Και τα μπιμπερό έμειναν άθικτα στο κουτί τους.

Θα συμφωνήσω με την κοπέλα απο πάνω: μη φορτώνεσαι από την αρχή πολλά πράγματα, δοκιμάζεις, βλέπεις τι σε βοεύει και μετα αγοράζεις περισσότερα. Εξάλλου ο,τι δήποτε και να χρειαστείς μπορείς να στείλεις κάποιον και να σου το αγοράσει εκείνη τη στιγμή!

Καλημέρα και απο μένα. Στην αρχή επειδή το γάλα μου κατέβηκε κοντά στις 40 μέρες του έδινα γυάλινο της chico. Είχα αγοράσει και τον αποστειρωτή της Avent τον ηλεκτρονικό που τα αποστείρωνε αυτόματα κάθε 24 ώρες και γενικά με βόλεψε πολύ. Τα μπουκάλια της Avent (τα είχα πάρει πακέτο με τον αποστειρωτή) χρησιμοποίησα μετά τον θηλασμό δλδ στους 9 μήνες και με βόλεψαν επίσης γιατί είναι κοντόχοντρα παίρνουν μεγάλη ποσότητα γάλακτος ( είναι φαγανό το μωρό μου) και χωράν παντού ακόμα και στο μικροκυμμάτων που τα ψηλά δε χωρούν. Αυτό που θα σου προτείνω είναι να μη πάρεις διάφορα μπουκάλια επειδή έχουν ωραίο ντιζαιν και ωραία χρώματα αλλά έχουν διαφορετική θηλή απο αυτά που θα ξεκινήσει το μικρό να θηλάζει. Την θηλή που θα μάθει εκείνη θα θέλει ακόμα και όταν μεγαλώσει. Ο δικός μου παραδόξως είχε μάθει πιπίλα nuk και θηλή στρόγκυλη. Όλα τα υπόλοιπα που είχα πάρει πήγαν στο κάδο. Όσο για θερμόμετρο εγώ δεν είχα ποτέ. Καλοκαίρι γέννησα. Σου έυχομαι όλα να σου πάνε κατ ευχήν και γρήγορα να έχεις αγκαλιά το κουκλάκι σου! και αν μπορέσεις να θηλάσεις σίγουρα είναι δώρο θεού, αν πάλι όχι μην ανησυχήσεις δεν θα είσαι κ η πρώτη. Επίσης κάτι άλλο που θυμήθηκα. Επειδή μπορεί στην αρχή να μην έχεις πολύ γάλα που δε σου εύχομαι μη το βάλεις αμέσως κάτω πάλεψε την με μαγιά μπύρας, εγώ τουλάχιστον αυτό έκανα και τα κατάφερα.

αν παρεις μπιμπερο φροντισε να ειναι γυαλινα

ειχα παρει 3-4 μπιμπερο

μου χρειαστεικαν γιατι αν και θηλαζα στην αρχη οταν επρεπε να λειψω για λιγο και ηταν πολυ μικρο το μωρακι και δεν ηθελα να το παρω σε μερη με πολυκοσμια αφηνα το δικο μου γαλα στις γιαγιαδες και ειχα το κεφαλι μου ησυχο

στην συνεχεια επειδη πηρα μικρα μπιμπερο εφτιαχνα την κρεμα της μπεμπας μου εκει μεσα

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...