Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αντικαταβολή ΔΕΝ γίνεται σε ξένες ιστοσελίδες

Recommended Posts

Καλημέρα!

Ξέρεις κανείς κάποιο καλό σάιτ όπου μπορώ να βρω βρεφικά ρούχα ή ρούχα μητρότητας (συγκεκεριμένα σουτιέν θηλασμού);

Έχω βρει αυτό για παράδειγμα

http://www.nursingbra-shop.co.uk/sea...?types=HotMilk

που έχει μεγάλη ποικιλία αλλά δεν μπορείς να παραγγείλεις με αντικαταβολή. Υπάρχει κάποιο που να στέλνει με αντικαταβολή;

"Great is the human who has not lost his childlike heart"-Mencius

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ξέρεις κανείς κάποιο καλό σάιτ όπου μπορώ να βρω βρεφικά ρούχα ή ρούχα μητρότητας (συγκεκεριμένα σουτιέν θηλασμού);

που έχει μεγάλη ποικιλία αλλά δεν μπορείς να παραγγείλεις με αντικαταβολή. Υπάρχει κάποιο που να στέλνει με αντικαταβολή;

Καλημέρα!

Κανείς; :(

Μελίνα μου

δυστυχώς για αγορές από το εξωτερικό στην εμπειρία μου των τελευταιων δυομιση χρόνων δεν έχω δει/ακούσει για σαιτ εξωτερικού να στέλνει με αντικαταβολή, γιατί πολύ απλά δεν γίνεται.

Ρώτα την απορία σου στο θέμα που σου έβαλε η ΡαβΤ κ θα σου απαντήσουν.

Αν και απο οσο βλεπω το σαιτ λογικά το βρηκες απο το θεματάκι μας σωστά?

Υπάρχει ολόκληρο θέμα ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ - ESHOPS

εκεί θα κάνεις αναζήτηση και θα βρεις τις απαντήσεις σου. Και επειδή σίγουρα δεν θα ψάξεις, θα ρωτήσεις τις κοπέλες και θα σε ενημερώσουν.

Κακώς άνοιξες νέο θέμα...

Επειδή υπάρχουν πάρα πολλά σάιτ κ παίρνει πολύ χρόνο να ψάχνω ένα ένα για να βρω ποιο είναι καλό κ ποιο στέλνει με αντικαταβολή γι' αυτό άνοιξα νέο θέμα μήπως κάποιος που ήδη αγοράζει έτσι με ενημερώσει. Έψαξα στην αναζήτηση για το συγκεκριμένο κ δεν βρήκα κάτι. Στο ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ - ESHOPS δεν έχω θέσει το ερώτημα; Έχω κάνει λάθος;

Μελίνα μου

δυστυχώς για αγορές από το εξωτερικό στην εμπειρία μου των τελευταιων δυομιση χρόνων δεν έχω δει/ακούσει για σαιτ εξωτερικού να στέλνει με αντικαταβολή, γιατί πολύ απλά δεν γίνεται.

Ρώτα την απορία σου στο θέμα που σου έβαλε η ΡαβΤ κ θα σου απαντήσουν.

Αν και απο οσο βλεπω το σαιτ λογικά το βρηκες απο το θεματάκι μας σωστά?

Ναι από εδώ κάπου το είχα βρει αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς από που..

Σκεφτόμουν μήπως κ από σάιτ Ελληνικό υπάρχει κάτι κ όχι απαραίτητα από σαιτ εξωτερικού. Σ ευχαριστώ kalamaraki μου..

Τώρα κατάλαβα τι εννοείτε...:oops:Υπάρχει άλλη υποκατηγορία με αυτόν τον τίτλο.Θα θέσω εκεί το ερώτημα αν είναι . Ευχαριστώ για την βοήθεια...κ συγνώμη από τους συντονιστές αν ήδη υπάρχει τέτοιο θέμα. Μόλις ανακάλυψα κ τον τρόπο αναζήτησης "αναζήτηση στο θέμα" που βοηθάει πολύ. Ίσως έτσι βρω σχετικές απαντήσεις κ πολύ πιο γρήγορα...

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...