Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

οικος ανοχης σε πολυκατοικια!!!

Recommended Posts

Εχω νεοτερα!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Την Τεταρτη ημουν πρωινη στη δουλεια και με παιρνει ο συζυξ και με λεει ειναι εδω 2 κυριοι της ασφαλειας και ρωτανε για τους ενοικους του 2ου...ηταν απο το σωμα διωξης οργανωμενου εγκληματος που ειχα κανει την καταγγελια προ 2μηνου!!! Μιλησα μαζι τους στο τηλ., τους ειπα οτι δεν εχουμε τα ονοματα τους γιατι δεν μας φερνουν τα διαβατηρια τους (εαν εχουν) και μου ειπε οκ θα το αναλαβουμε εμεις...κατεβηκαν κατω και χτυπησαν οπου φυσικα δεν τους ανοιξε κανεις!!!

Αποτελεσμα??? Χθες βραδυ 11 η ωρα οι ενοικοι του εν λογω διαμερισματος τα μαζεψαν και εφυγαν αρον αρον αφηνοντας και ενα φεσι 128ευρω σε κοινοχρηστα πραγμα για το οποιο ευτυχως ειχα ενημερωσει τον ιδιοκτητη!!! Φανταζομαι οτι δεν θα του εχουν πληρωσει ουτε και κανεναν αλλο λογαριασμο επομενως μαλλον τα 5 ενοικια που πηρε απο αυτους θα πρεπει να τα δωσει...

Εμ καλε μου σου λεμε τοσο καιρο οτι δεν ειναι σοι αυτοι οι ανθρωποι εσυ το χαβα σου...πλερωνε τωρα!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Συγνωμη εαν γινομαι μνησικακη αλλα τοσο καιρο μου το επαιζε υπερανω οτι χρειαζονται απτες αποδειξεις και να παμε στα δικαστηρια...αντε να τον δω τωρα!!!!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 101
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να ρωτησω λιγο και κατι που μου ειπε ο ιδιοκτητης...

Προφανως καποιος ενοικος της πολυκατοικιας βρηκε το κινητο του και τον επερνε τηλ και τον εβριζε σε στυλ 'τι μας εβαλες μεσα στην πολυκατοικια?' και 'θα στο καψω το μπ....λο' και αλλα τετοια ωραια...

Ο ιδιοκτητης ισχυριζεται οτι το τηλ του το εχουμε μονο εγω και αλλο ενα φιλικο του ζευγαρι μεσα στην πολυκατοικια και με ρωτουσε εαν το εδωσα πουθενα...πανω στην κουβεντα μου ξεφυγε οτι μου το ζητησαν 2-3 ενοικοι αλλα εννοειται οτι εγω δεν το εδωσα σε κανεναν και μου ειπε οτι επειδη πηγε στον εισαγγελεα ακροασεων και ζητησε να παρακολουθειται το τηλ. του πιθανον αν με καλεσει ο εισαγγελεας και θα πρεπει να πω ποιοι μου το ζητησαν...

Υπαρχει οντως περιπτωση να με καλεσει ο εισαγγελεας γι'αυτο το θεμα? Και ειμαι υποχρεωμενη να πω ποιοι μου το ζητησαν? Γιατι οι ανθρωποι μαλλον το ειπαν πανω στην αγανακτηση της στιγμης δηλαδη 'δωσε το τηλ. του να τον περνουμε στις 4 το πρωι να ξενυχταει οπως ξενυχταμε κι εμεις' ...τωρα εαν καποιος απο αυτους μπορεσε και το βρηκε εγω τι φταιω? Και τι φταινε και οι υπολοιποι που το ειπαν πανω στην αγανακτηση τους...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...