Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

οικος ανοχης σε πολυκατοικια!!!

Recommended Posts

Καταγγελία - Αναφορά

Πες ότι υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες ότι διαμέρισμα της πολυκατοικίας σας έχει μετατραπεί χωρίς να έχουν τηρηθεί οι νόμιμες διαδικασίες σε οίκο ανοχής. Ότι επιπλέον ενοχλούν τους κατοίκους της πολυκατοικίας καθώς δεν τηρούνται τα ωράρια κοινής ησυχίας και ότι πρέπει να επιληφθούν του θέματος λόγω αρμοδιότητας.

Αν δεν είναι εκείνοι αρμόδιοι, να σε παραπέμψουν στην αρμόδια υπηρεσία, γιατί π.χ. έχετε υπόνοιες ότι δεν τηρούνται οι υγειονομικοί κανόνες ασφαλείας.

Οίκος αντοχής.................:rolleyes:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 101
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια πάσα διόρθωση δεκτή...;)

Υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες ότι διαμέρισμα (ιδιοκτησίας ******) που στεγάζεται στο 2ο όροφο της πολυκατοικίας μας η οποία βρίσκεται επί της οδού ******** στα Πατήσια λειτουργεί ως οίκος ανοχής. Η χρήση διαμερίσματος για αυτόν τον σκοπό ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητώς και κατηγορηματικώς από τον καταστατικό χάρτη που διέπει τη λειτουργία της πολυκατοικίας.

Επιπλέον οι ένοικοι των διαμερισμάτων που γειτνιάζουν με το εν λόγω διαμέρισμα έχουν πολλάκις υποστεί διατάραξη της οικογενειακής τους γαλήνης σε διάφορες ώρες της ημέρας και της νύχτας εξαιτίας πληθώρας θορύβων. Επίσης έχει παρατηρηθεί η παραμονή περίεργων ατόμων στην είσοδο της πολυκατοικίας σε μεταμεσονύχτιες ώρες όπου εν συνεχεία μεταβαίνουν στο συγκεκριμένο διαμέρισμα προκαλώντας αισθήματα φόβου και ανησυχίας στους υπόλοιπους ενοίκους.

Θα ήθελα να σημειώσω στο σημείο αυτό ότι στη συγκεκριμένη πολυκατοικία διαμένουν αποκλειστικά οικογένειες που αποτελούνται ως επί τον πλείστον είτε από ανήλικα παιδιά είτε από ηλικιωμένους. Όπως αντιλαμβάνεσθε η πιθανή ύπαρξη ενός τέτοιου χώρου όπως του προαναφερθέντος δεν συνάδει με τον οικογενειακό χαρακτήρα που έχει η πολυκατοικία μας και διαταράσσει την εύρυθμη λειτουργία της.

Για το λόγο αυτό σας ζητούμε να ενεργήσετε άμεσα προκειμένου να αποκατασταθεί η τάξη και σε περίπτωση που διαπιστωθεί η οποιαδήποτε παρανομία να ενεργήσετε αναλόγως βάσει του νόμου 2734/99.

Πως σας φαίνεται????

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Άψογο !!!!!

Μήπως πρέπει να αναφέρεις ότι εσύ γράφεις ως η διαχειρίστρια αλλά υπάρχει και απόφαση γενικής συνέλευσης με την σύμφωνη γνώμη των ενοίκων ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Σκεφτομαι κατω απο αυτο το κειμενο να βαλουν τις τζιφρες τους...εγω διατηρω μια μικρη επιφυλαξη ακομα για το εαν τελικα ειναι οικος ανοχης ή οχι γι'αυτο προτιμω να μην αναφερθει καπου το ονομα μου...:rolleyes::rolleyes:

Γι' αυτο αλλωστε γραφω σε πρωτο πληθυντικο...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Καλα μιλαμε οι ανθρωποι ειναι πολυ καραγκιοζηδες!!!!

Με βαλανε να ψαχνω νόμους, να κάνω καταγγελιες, να γραφω επιστολες και το αποτελεσμα??? Στη συνελευση ηταν 5 ατομα εκ των οποιων τα 2 ειμασταν απο τον 6ο που δεν ακουμε και τη φασαρια!!!! Απο ολους αυτους που παραπονιουνται ηταν μονο ενας!!!!! Οχι τιποτα αλλο, αγκαρεψα και την ξαδερφη μου να ερθει να μου κρατησει τα παιδια γιατι ο αντρας μου δουλευει απογευμα...και τωρα βασει καταστατικου πρεπει να ξανακανω συνελευση την Τεταρτη...ετσι και δεν μαζευτουν και αυτη τη φορα ας βγαλουν μονοι τους το φιδι απο την τρυπα!!! Θα παρω και τον ιδιοκτητη τηλ. και θα του πω να θεωρησει το συμβαν ληξαν!!!

Ας το καλο, με συγχισαν οι αχρηστοι!!!:evil::evil::evil::evil:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

Εντωμεταξυ ενας απο αυτους που ηταν στη συνελευση μου ειπε ας υπογραψουμε εμεις και να χτυπησουμε τις πορτες να υπογραψουν!!! Βρε δεν πας καλα του λεω που θα βαρεσω 30 πορτες βραδιατικα!!! Οποιος ενδιαφερεται ας κατεβει 5 λεπτα και να υπογραψει αλλιως τελειωνει εδω το θεμα!!! Σιγα μη τους παω και το χαρτι στην πορτα...και πολυ ασχοληθηκα μου φαινεται!!!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

κοπέλα μου ας τους να κόψουν το λαιμό τους.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Μα αυτο θα κανω Rea μου!!! Οχι τιποτα αλλα σας εβαλα και εσας να ψαχνετε νομους...

Αμα δεν συγκεντρωθουν και αυριο οι μισοι τουλαχιστον των ιδιοκτητων θα τους δωσω την καταγγελια που εγραψα χωρις να υπογραψω εννοειται και θα τους πω καντε οτι θελετε...στο κατω κατω εκανα επωνυμη καταγγελια στο σωμα διωξης οργανωμενου εγκληματος, φτανει!!

Απλα με επιασε και μενα ο ζηλος ως νεα διαχειριστρια και δεν σεβαστηκαν καν το γεγονος οτι εχω 2 μικρα παιδια και πρεπει να τα αφηνω δεξια και αριστερα και να ασχολουμαι με την πολυκατοικια!!!

Βρε ουστ χριστουγεννιατικα....

bjTVp2.pngDG1bp2.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Ειχα κι εγω τις αμφιβολιες μου μεχρι προτεινος αλλα δυστυχως επιβεβαιωθηκαν οσοι το υποστηριζουν...πριν απο μια εβδομαδα επεστρεψα στη δουλεια μου με αποτελεσμα να φευγω απο το σπιτι κατα τις 6,15 το πρωι...το τρολλευ που παιρνω περναει απο την Πατησιων και εχω δει τη μια να κανει πιατσα στο ιδιο σημειο 3 μερες απο τις 5 :cry::cry:

Το θεμα ειναι οτι ο ιδιοκτητης δεν ειναι διατεθειμενος να κανει κατι, να τον παμε λεει δικαστικα και θα εμφανιστει στο δικαστηριο μετα απο 2 αναβολες και να δει τοτε ποιος θα καταθεσει ενορκως οτι ειναι οικος ανοχης!!!

Καλα μας ξεμπερδεματα!!!!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

Οχι καλη μου, δεν τον ενδιαφερει γιατι δεν μενει ουτε καν στην Αθηνα αλλα σε καποιο νησι...και σου λεει 'αντε να βρουν αποδειξεις και σιγα μην πανε στα δικαστηρια' και εντωμεταξυ αυτος εισπραττει τα ενοικια του:evil::evil:

Εντωμεταξυ οσες φορες εχουμε καλεσει την αστυνομια ειτε δεν εχει ερθει καθολου ειτε εχει ερθει μετα απο κανα 2ωρακι...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

διαβαζω και φρικαρω.μενουμε στην ιδια περιοχη απο οτι καταλαβα και σε πληροφορω οτι αυτο το που συμβαινει στην πολυκατοικια σου συμβαινει και σε πολλες πολυκατοικιες του κεντρου.δυστηχως ειναι λιγα αυτα που μπορεις να κανεις.μενω κεντρο κοντα στην πατησιων κι εγω.ξερω κοσμο που εχει παρει την αστυνομια γιατι εκαναν πιατσα μπροστα στα μαγαζια τους και δεν καταφεραν τιποτα.το θετικο ειναι οτι ολοι αυτοι σιγα σιγα φευγουν γιατι πλεον δεν εχει λεφτα και δουλεια ουτε για τους ελληνες ποσο μαλλον για τους ξενους.στην πολυκατοικια των γονειων μου μια παρεα κοπελες απο την αφρικη ειχαν ανοιξει παιδικο σταθμο σε ενα δυαρι.χαμος.ολη μερα παιδακια καθε εθνικοτητας επαιζαν με το ασανσερ ανεβοκατεβαιναν απο τις σκαλες.κατουραγαν στους διαδρομους.ουτε η στυνομια ουτε το υγειονομικο ουτε τα αλλοδαπων μπορουσαν να κανουν κατι.ολοι ελεγαν οτι δεν ηταν δικη τους αρμοδιοτητα.αμα σκοτωνοταν κανενα παιδι πεφτοντας απο καμια σκαλα η απο κανενα μπαλκονι τοτε θα ετρεχαν ολοι.τελικα τους εκλεισε η εφορεια αφου πρωτα τους εβαλαν 30 χιλιαδες προστυμο για παρανομη επιχειρηση κλπκλπκλπ.τωρα το αν θα παραμεινουν στην ελλαδα να πληρωσουν.αλλο θεμα αυτο.παντως για ενα χρονο και παραπανω απο τον παιδικο σταθμο εβγαλαν καλα λεφτα.

Ειχα κι εγω τις αμφιβολιες μου μεχρι προτεινος αλλα δυστυχως επιβεβαιωθηκαν οσοι το υποστηριζουν...πριν απο μια εβδομαδα επεστρεψα στη δουλεια μου με αποτελεσμα να φευγω απο το σπιτι κατα τις 6,15 το πρωι...το τρολλευ που παιρνω περναει απο την Πατησιων και εχω δει τη μια να κανει πιατσα στο ιδιο σημειο 3 μερες απο τις 5 :cry::cry:

Το θεμα ειναι οτι ο ιδιοκτητης δεν ειναι διατεθειμενος να κανει κατι, να τον παμε λεει δικαστικα και θα εμφανιστει στο δικαστηριο μετα απο 2 αναβολες και να δει τοτε ποιος θα καταθεσει ενορκως οτι ειναι οικος ανοχης!!!

Καλα μας ξεμπερδεματα!!!!

Αντε βγαλε ακρη. Συμβουλεψου καποιο δικηγορο μηπως κανετε μηνυση κατευθειαν στον ιδιοκτητη. Μονο οταν καει η δικια του γουνα θα ενδιαφερθει, αλλιως δεν το βλεπω.:evil:

Οχι καλη μου, δεν τον ενδιαφερει γιατι δεν μενει ουτε καν στην Αθηνα αλλα σε καποιο νησι...και σου λεει 'αντε να βρουν αποδειξεις και σιγα μην πανε στα δικαστηρια' και εντωμεταξυ αυτος εισπραττει τα ενοικια του:evil::evil:

Εντωμεταξυ οσες φορες εχουμε καλεσει την αστυνομια ειτε δεν εχει ερθει καθολου ειτε εχει ερθει μετα απο κανα 2ωρακι...

:shock::shock::shock:

Μια χαρα τον βρησκω τον ιδιοκτητη.

Μονο στον ιδιοκτητη αν μπορειτε να κανετε τιποτα περι δικαστηκα,αλλα και παλι θα πει δεν ηξερα...και τρεχα γυρευε!!!

jyjdp3.png

sWN4p3.png

Διαφημίσεις

Ηξερε δεν ηξερε υπαρχει νομος (ας ειναι καλα τα κοριτσια εδω που μου τον υπεδειξαν) τιμωρειται και αυτος ΑΡΚΕΙ να αποδειχθει οτι λειτουργουσε οικος ανοχης...και για πεστε μου που θα βρουμε αποδειξεις αμεσα??? Γιατι εαν παμε δικαστικα φεξε μου και γλυτρησα!!! Μεχρι να εκδικασθει η υποθεση θα εχουν περασει αρκετα χρονια...και την αστυνομια δεν την βλεπω διατεθειμενη να κανει κατι δυστυχως!!:|:neutral:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Μπορει να πω βλακεια, αλλα γιατι δεν κανεις καταγγελια στο σδοε?

Προφανως προκειται για παρανομη εργασια με εδρα το νοικιασμενο διαμερισμα.

Δεν ξερω τι μπορουν να κανουν αλλα ειναι ενα τμημα που θα δρασει αμεσα νομιζω.

Λες δηλαδη να ανοιξουν την πορτα και να πουν 'βεβαιως, ειμαστε οικος ανοχης':mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αυτο που λες εσυ θα ισχυε εαν ηταν νομιμοι (ειχαν δηλαδη αδεια εξασκησεως επαγγελματος) και δεν εξεδιδαν αποδειξεις αλλα ειναι εν τη γεννεση τους παρανομο δεδομενου οτι απαγορευεται ρητως απο τον κανονισμο της πολυκατοικιας η χρηση διαμερισματος γι'αυτο τον σκοπο!!;)

Εχω ηδη κανει καταγγελια στο σωμα διωξης οργανωμενου εγκληματος και στο αστυνομικο τμημα της περιοχης μου αλλα δυστυχως δεν κουνιεται φυλλο...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Οχι καλε απλα το λεω γιατι ξερω οτι οταν γινεται καταγγελια αυτοι στηνονται απεξω και παρακολουθουν. Πχ αν πεις οτι ο ταδε δεν κοβει αποδειξεις καθονται εξω απο το καταστημα και ζητανε απο τους πελατες αποδειξεις και μετα μπαινουν στο καταστημα για ελεγχο. Οποτε αν πεις τι συμβαινει ισως να μπορεσουν αυτοι να βγαλουν μια ακρη, αρχικα παρακολουθωντας το διαμερισμα.Δεν ξερω αν εχουν τετοια δικαιοδοσια βεβαια, τι να πω δυσκολη περιπτωση!!

Μολις με ενημερωσε φιλη που δουλευει στο ΣΔΟΕ οτι δεν ειναι υποχρεωμενες να κοβουν αποδειξεις οι κυριες που ασκουν το συγκεκριμενο επαγγελμα επομενως ακυρο και το οικονομικο εγκλημα...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Λες δηλαδη να ανοιξουν την πορτα και να πουν 'βεβαιως, ειμαστε οικος ανοχης':mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αυτο που λες εσυ θα ισχυε εαν ηταν νομιμοι (ειχαν δηλαδη αδεια εξασκησεως επαγγελματος) και δεν εξεδιδαν αποδειξεις αλλα ειναι εν τη γεννεση τους παρανομο δεδομενου οτι απαγορευεται ρητως απο τον κανονισμο της πολυκατοικιας η χρηση διαμερισματος γι'αυτο τον σκοπο!!;)

Εχω ηδη κανει καταγγελια στο σωμα διωξης οργανωμενου εγκληματος και στο αστυνομικο τμημα της περιοχης μου αλλα δυστυχως δεν κουνιεται φυλλο...

και δεν προκειται να κουνηθει. πλεον η πορνεια χωρις χαρτια τιμωρειται μονο με απλη συσταση και προστιμο, οποτε δεν μπορει να κανει κατι η αστυνομια ουτε στις κοπελες ουτε στον ιδιοκτητη του διαμερισματος.

καταγγελια μπορεις να κανεις μονο εαν υπαρχουν ενδειξεις οτι οι κοπελες εκδιδονται παρα τη θεληση τους. οπως ειπες και πιο πανω ακουγονται εκτος απο ηχους συνευρεσεων και μουσικη και ηχοι βιαιοπραγιων. εκει μπορεις να το στηριξεις αν θες να επεμβει η αστυνομια.

Διαβάζω και έχω φρικάρει τελείως...αυτό με τις υπογραφές καλώς έγινε αλλά εκπλήσομαι από την αντιμετώπιση των υπόλοιπων ενοίκων που δεν ήρθαν καν στην συνέλευση.. δηλαδή δεν τους ενοχλεί ότι οι κοπέλες αυτές κάνουν πιάτσα και φέρνουν τους πελάτες τους στήν πολυκατοικία που ζουν...αμάν βρε παιδιά ζω εκτός κέντρου αλλά αυτό δεν θα το ανεχόμουν με τίποτα...ως διαχειρίστρια δεν μπορείς να μιλήσεις με κάποιο δικηγόρο να γίνει κάτι...δεν ξέρω από αυτά αλλά με αστυνομία και τα κλπ δεν βλέπω να βγαίνει άκρη......

Δύο πράγματα πρέπει να δίνουμε στα παιδιά μας, βαθιές ρίζες και γερά φτερά!!!

Μια γνωστή, που μένει σε τεράστια πολυκατοικία με πολλά διαμερίσματα, είχε πάθει το ίδιο πράγμα.

Μόνο που ήταν με άδεια το "γραφείο" εκεί. Ήταν νόμιμες.

Δεν μπορούσαν να το διώξουν.

Τελικά, βγήκε ο νόμος που πλέον επιβάλλει όλα αυτά τα "γραφεία" να έχουν ταμπέλα έξω, που να γράφει studio.

Οι υπόλοιποι ένοικοι δεν επέτρεψαν να μπεί πινακίδα και έτσι αναγκάστηκε και έφυγε το studio.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...