Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΗΔΗ ΜΕ..ΚΟΙΛΙΑ!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!

Εγώ την είχα από πριν την εγκυμοσύνη την κοιλίτσα!Απλά με το που έμεινα έγκυος αμέσως με ενόχλησαν τα παντελόνια μου και κατέφυγα σε κάτι πιο άνετο.

Μόνο 7 κιλά πήρα και μεγάλη κοιλιά δεν έκανα, τελικά.Οτι τσίμπησα κιλά με τον θηλασμό κι εγώ είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία..

Μην αγχώνεσαι, ίσως είναι η αλλαγή των ορμονών που φάνηκε αμέσως η κοιλίτσα.

Αλλά και μεγάλη να γίνει, τι πειράζει;Θα είναι η μόνη περίοδοςτης ζωής σου που θα έχεις κοιλιά και θα το χαίρεσαι,πίστεψέ με!!!

7 κιλα μονο? δεν μας λες καμια συμβουλη μπας και τα καταφερουμε κι εμεις να μην γινουμε χιονομπαλες??:P:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 116
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελικά νοιώθω πολύ γουρούνα γιατί αυτό που είπε η newbie ισχύει,στο πρώτο τρίμηνο απο θέμα εγκυμοσύνης δεν βάζεις τίποτα.

Δεν ξέρω αν φταίνε τα ουτροτζεσταν αλλά μέσα σε 2 βδομάδες πήρα 3 κιλά απο 68 σε 71 αλλά το πως νοιώθω και πως δείχνω είναι πολύ χειρότερο.Ηδη δεν μου χωράν τα ρούχα μου μιας και ήταν για περίπου 63-65 που ήθελα να πάω παναθεμά με οπότε είμαι μονον στην 5 βδομαδα και έσω [παχύνει 3 κιλα.

Κοιλία έχω ήδη και αν φοράω στενό κάνω μπαμ για 3+ μηνών.

¨οσο για το στήθος....αφήστε τα!!!2 νούμερα επάνω σε 2 βδομάδες!!!!!!!!ΑΓΕΛΑΔΙΤΣΑ!

αυτό λένε σημαίνει κορίτσι, το αντίθετο αγοράκι :-D λέει τα κορίτσια ανοίγουν τη μέση, τα αγόρια σε δείχνουν από μπροστά απλά σα να πάχυνες, απ'πλαι σαν έγγυο ετοιμόγεννη και από πίσω το ίδιο

(μετά την αυχενική μου λέει η νονά μου "στα έλεγα εγώ, αγόρι" :-D:grin:)

Ξέρω, μου το'χουν πει κι άλλες και δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι! :D Κοριτσάκι θέλουμε, αλλά ας είναι γερό και τυχερό κι ας βγει κι αγοράκι, δεν θα το γυρίσουμε πίσω. :mrgreen:

Ξέρω, μου το'χουν πει κι άλλες και δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι! :D Κοριτσάκι θέλουμε, αλλά ας είναι γερό και τυχερό κι ας βγει κι αγοράκι, δεν θα το γυρίσουμε πίσω. :mrgreen:
έλα είσαι 11, σελ ίγο 12, θα φύγεις από το φοβερό 1ο τρίμηνο. Καλά αυτό είπα πρίν την αυχενική, ας δω ότι είναι καλά μόνο και τα άλλα...@@

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Μια απο τα ίδια!! 12 εβδομάδων και η κοιλιά φαίνεται για 4-5 μηνών, βέβαια, είναι η δεύτερη εγκυμοσυνη μου και έχω δίδυμα. Ομως ξεκίνησα 58 κιλά με ύψος 1,70 και σήμερα που ζυγίστηκα, πήγα 57!!! Πώς γίνεται? Εφυγαν απο τα μπουτια και πηγαν στην κοιλια?

Διαφημίσεις

Τελικά έχω βάλει 2,5 κιλά ήδη κόρες!!! καλά να πάθωωωωωωωωωωωωω μπουχουυυυυυ... τρώω άτσαλα! Αλλά ας είναι το παιδάκι μου καλά και δεν πειράζει :wink:

Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!! Παιδιά προβληματίζομαι με το αυτοκίνητο..μένω επαρχία και οι δρόμοι είναι χάλια..λακκούβες και τέτοια..και όταν πάμε κάπου με το αμάξι "τραντάζεται" δυνατά και φοβάμαι μην γίνει κάτι. Βέβαια περιορίζω πολύτις βόλτες με το αμάξι και πάμε σιγά όσο γίνεται..πείτε μου οτι όλα θα είναι καλά!!είναι επικίνδυνο???

y5yep3.png

Καλησπέρα, εγώ κορίτσια στο πρώτο τρίμηνο λόγω του ότι έκατσα στο κρεββατι πήρα συνολικά τα πρώτα 10 κιλά!!Στον 8ο προς 9ο μιλάμε για πείνα όμως, να τρώω και να μην χορταίνω!!Όπου πήρα και τα υπόλοιπα 15 κιλά!!! Κοιλίτσα και εγώ είχα κάνει από τον 2ο μήνα και φυσικά στα ρούχα μου δεν έμπαινα ήδη από τους πρώτους μήνες!Όσο για το στήθος εννοείται ότι άλλαξα νούμερο και εκεί!!Στο τέλος ήμουνα μία μπαλίτσα, είμαι και κοντή έκανα και μία κοιλίτσα τεράστια, βάλε και τα κιλά που πήρα, πολύ γέλιο. Α, και λόγω αλλαγής ορμονών έβγαλα και ακμή στο πρόσωπο και στην πλάτη όπου τώρα που γέννησα και σταμάτησα τον θηλασμό παίρνω φαρμακευτική αγωγή για να μου φύγουν τα σπυράκια!!!!!:mrgreen::cool:

Τελικά έχω βάλει 2,5 κιλά ήδη κόρες!!! καλά να πάθωωωωωωωωωωωωω μπουχουυυυυυ... τρώω άτσαλα! Αλλά ας είναι το παιδάκι μου καλά και δεν πειράζει :wink:

Να ρωτήσω και κάτι άσχετο!! Παιδιά προβληματίζομαι με το αυτοκίνητο..μένω επαρχία και οι δρόμοι είναι χάλια..λακκούβες και τέτοια..και όταν πάμε κάπου με το αμάξι "τραντάζεται" δυνατά και φοβάμαι μην γίνει κάτι. Βέβαια περιορίζω πολύτις βόλτες με το αμάξι και πάμε σιγά όσο γίνεται..πείτε μου οτι όλα θα είναι καλά!!είναι επικίνδυνο???

.

Μήπως να μίλαγες με τον γιατρό σου για αυτό? εμένα ο δικός μου γιατρός μου είχε πεί στο πρώτο τρίμηνο να προσέχω λακούβες και τραντάγματα και δεν είχα κανένα πρόβλημα στην εγκυμοσύνη γενικά αλλά μέχρι να κλείσει αυτό το πρώτο τρίμηνο που είναι και το επικύνδυνο για αποβολή.

Χαρείτε την περίοδο αυτή της εγκυμοσύνης όσο πιο πολύ μπορείτε, φάτε χωρίς να σκέφτεστε πολύ το μετά, προσοχή όμως με την πιθανότητα ζαχάρου!!Φιλιά σε όλες και όλα να πάνε καλά και να χαρείτε τα αγγελούδια σας...:P

Κωνσταντίνος-Ιωάννης 10/09/11

:P

Η κοιλιά μου φάνηκε αρχές του 5ου μήνα, εκεί γύρω στην 20η εβδομάδα. Ήμουν αρκετά αδύνατη αλλά σε αντίθεση με άλλες κοπέλες δεν φαινόμουν ότι ήμουν έγκυος. Δεν ξέρω βέβαια αν παίζει ρόλο πώς γυμναζόμουν πολύ πριν μείνω έγκυος και έκανα πολλούς κοιλιακούς τη μέρα. Αφού να φανταστείτε όταν ο γιατρός μου είπε αποκάλυψε πώς θα έκανα κοριτσάκι και πήγα από τη χαρά μου να αγοράσω τα πρώτα της σεντονάκια, η πωλήτρια νόμιζε ότι ψώνιζα για άλλη. Όταν της είπα πώς ήμουν έγκυος έκανε το σταυρό της. Ως εδώ όμως ήταν τα καλά.....

Το πρώτο τρίμηνο πήρα μόνο 1 κιλό, στο δεύτερο 3 και στο τρίτο ξεσάλωσα στην κυριολεξία. Μου άνοιξε η όρεξη υπερβολικά με αποτέλεσμα να πάρω συνολικά 28 κιλά και να παιδευτώ πολύ για να τα χάσω μετά. Μου πήρε περίπου 16 μήνες για να έρθω στα φυσιολογικά μου κιλά.

Γι΄αυτό κορίτσια σας το λέω σαν συμβουλή. Προσέξτε με τα κιλά!!!!!!!!

Καλή λευτεριά στις εγκυούλες μας!!!!

aYVcp2.png

Λενε οτι πρεπει να προσεχεις λιγο και να αποφευγεις τετοιους δρομους.Εγω προσωπικα δεν το σκεφτομουν αυτο και πηγαινα παντου και στην βουλγαρια ειχα παει ταξιδι συνολο 1400χλμ...με τρυπες,λακουβες κτλ και δεν επαθε τιποτα κανενας.

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα και εγώ διανύω τον 3ο μήνα και πήγα με χαρά στον γιατρό ότι "πετάχτηκε" η κοιλίτσα μου και αυτός γελούσε μαζί μου .... μου είπε ... βλέπεις που βάζω τώρα τον υπέρηχο? εκεί είναι το μωράκι σου δεν έχει φτάσει ακόμα στην κοιλίτσα όλο αυτό που βλέπεις είναι το έντερο σου ! Τον στραβοκοίταξα αν και μου φάνηκε πολύ λογικό και του απάντησα ... δεν ξέρω εσείς τι λέτε εγώ έχω κοιλίτσα! :D

Ναι βρε δεν έχει ανέβει ακόμα η μήτρα μας :)

Ολο το πακέτο, έντερα πιεσμένα όργανα για να κάνουν χώρο στο μωρό και τη μήτρα κάνουν την...κοιλίτσα!

Εμένα αν πας να πιέσεις το στομάχι είναι σα να έχει πέτρες μέσα!

(δεν μπορώ να ανοίξω το μήνυμα σου, εδώ και μέρες, δεν ξέρω γιατί, αν το έχεις στείλτο ξανά)

Καλημέρες!!!!

Καλά κάνεις και τις περιορίζεις με το αμάξι, μια από τα ίδια, επαρχεία και λακούβες.

Στο δεύτερο τρίμηνο κάνεις διαιτούλα και τα χάνεις, μη τρελαίνεσαι, μην αφήνεσαι όμως. Φεύγουν δύσκολα μετά :? Φιλιά!!!

Μία από τα ίδια...η κοιλιά μου είναι πρισμένη χαμηλά και αν την αγγίξεις είναι σαν πέτρα... άσε που δεν ρουφιέται με τίποτα!!! εγω πάντως οδηγώ κανονικότατα και έτσι σκοπεύω..νοιώθω μεγαλύτερη σφάλεια σαν οδηγός παρά σαν συνοδηγός.όταν οδηγεί άλλος ξεχνιέται περισσότερο με τις λακούβες ενώ εγώ δεν ξεχνιέμαι με τίποτα!το μόνο που προσέχω είναι να μη με σφίγγει η ζώνη.

Καιτούλα :roll:

όταν οδηγώ μόνη δεν έχω κανένα πρόβλημα..ενώ όταν οδηγούν οι άλλοι..δεν ξέρω!!μήπως ξεχνάνε οτι είμαι έγκυος??καμμιά φορά έτσι νομίζω. και με τη μάνα μου τσακώθηκα προχθές (!) που ήταν λίγο απότομη στην οδήγηση κ μου λέει οτι υπερβάλλω κι οτι τα μωρά δεν πέφτουν έτσι! Αλλά εγώ το νιώθω οτι δεν είναι σωστό.. και δυστυχώς εδώ δεν αποφεύγεται,ακόμα και ο γιατρός μου απέχει 1 ώρα απο εδώ που μένω (εκεί είναι η κοντιονότερη πόλη!)

Οσο για το φαγητό άστε..τη μία δεν κατεβαίνει τίποτε την άλλη τρώω σαν βόδι..:mrgreen: Ελπίζω μόνο να μην χτυπήσω καμμιά 30 άρα κι εγώ!

'Εχω ξανά υπέρηχο την Πέμπτη και δεν μπορώ να περιμένω..

y5yep3.png

Διαφημίσεις

τι εννοείτε αν ανοίξει η μέση??? εμένα πχ η κοιλιά πετάει προς τα έξω! φάρδυνε βέβαια και η μέση λίγο, αλλά προς τα έξω πετάει πολύ η κοιλιά! Θα κάνω λέτε κορίτσι??:confused:

πάντως έχω πολλές καούρες,κάτι που λένε οτι είναι σημάδι γιου,ενώ εμετό δεν κάνω! (πάλι άσχετα με το θέμα λέω αλλά κουβέντα να γίνεται :lol:)

y5yep3.png

τι εννοείτε αν ανοίξει η μέση??? εμένα πχ η κοιλιά πετάει προς τα έξω! φάρδυνε βέβαια και η μέση λίγο, αλλά προς τα έξω πετάει πολύ η κοιλιά! Θα κάνω λέτε κορίτσι??:confused:

πάντως έχω πολλές καούρες,κάτι που λένε οτι είναι σημάδι γιου,ενώ εμετό δεν κάνω! (πάλι άσχετα με το θέμα λέω αλλά κουβέντα να γίνεται :lol:)

Καλησπερα κοριτσια !!!

Νομιζω οτι όλα αυτά με το φύλο του μωρού ειναι σχετικά....εγω καουρες ειχα τις 2-3 τελευταίες εβδομάδες , μονο το βράδυ. εμετούς , ζαλάδες κλπ καθόλου , απο κιλα πηρα 6 χωρις να κανω κατι ιδιαιτερο...απλά δεν ειχα ποτε λιγούρες και δεν ετρωγα ''σαχλαμαρίτσες''. και δεν ημουν αδυνατη. η κοιλιά φάνηκε στον 6ο και δεν εγινε τεράστια. επίσης δεν ανοιξε η λεκάνη μου....γενικά μονο κοιλιά ειχα κανει...και τις τελευταίες εβδομάδες ειχα πρηστεί λίγο στο πρόσωπο.

** αν και νομιζω φαινεται απο το τικερ , εκανα αγοράκι.

Καλές εγκυμοσύνες να εχετε κ γερά μωράκια !

2b590bac1c.png

όταν οδηγώ μόνη δεν έχω κανένα πρόβλημα..ενώ όταν οδηγούν οι άλλοι..δεν ξέρω!!μήπως ξεχνάνε οτι είμαι έγκυος??

'Εχω ξανά υπέρηχο την Πέμπτη και δεν μπορώ να περιμένω..

δεν το ξεχνάνε καλό μου, ειναι περίεργοι οι δρόμοι, αυτό είν όλο.

Ευτυχώς εμείς δε μένουμε σε χωριό και έχει άσφαλτο, και τα χωριά ασφαλτοστρωμένα αλλά με λακούβες...και άπειρες στροφές και τρελούς οδηγούς!

Μη σκέφτεσαι τίποτε, μόνο τον υπέρηχο και το μωράκι σας! Με το καλό!

κι εμένα κορίτσια άνοιξε η μέση μου απότομα και όντως έκανα τη μικρούλα μου!

Φιλιά!

αχ κουνελάκι να σου ζήσει το κοριτσάκι! Η μέση μαζεύεται μετά? Αν και δεν βλέπω την δικιά μου να ανοίγει, πρέπει να είναι δαγκωτό γιός μέσα :roll:

καούρες λένε ότι σημαίνει και μαλάκια :D έτσι κι εμένα η κοιλιά. για γιο με έχουν.

επίσης δεν ανοιξε η λεκάνη μου....γενικά μονο κοιλιά ειχα κανει...και τις τελευταίες εβδομάδες ειχα πρηστεί λίγο στο πρόσωπο.

να σου ζήσει! Μπράβο για ταλίγα κιλά!

Δεν νομίζω ρε κορίτσια αν η κοιλιά δείχνει το φύλλο. Και στα 2 παιδιά μου την ίδια κοιλιά είχα. Και στα 2 εμφανίσθηκε στον 5ο μήνα. Μέχρι τότε (είχα χάσει και 3 κιλά) φορούσα τα ίδια ρούχα που φόραγα πριν μείνω έγκυος και κανένας δεν έβλεπε ότι ήμουν έγκυος (δεν φορούσα βέβαια και εφαρμοστά). Απλώς η κοιλιά είχε απλώσει παντού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στο 7ο μήνα στην παραλία μια παλιά γνωστή μου να ρωτάει αν είμαι έγκυος (όχι έφαγα φασόλια απάντηση δική μου) και γεννήθηκε 3800 ο μικρός. Ούτε λεκάνη άνοιξε, δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο ότι γεννησα και τα 2 παιδιά με καισαρική. Στα ίδια νούμερα τζιν μπαίνω που έμπαινα και πριν 10 χρόνια.

Όσο για τις καούρες που διάβασα παραπάνω και τα μαλλιά των μωρών ούτε αυτό νομίζω ότι παίζει. Τα μωρά μου γεννήθηκαν με πολύ πολύ μαλλί αλλά ποτέ μου δεν ένιωσα καούρες.

Μία από τα ίδια...η κοιλιά μου είναι πρισμένη χαμηλά και αν την αγγίξεις είναι σαν πέτρα... άσε που δεν ρουφιέται με τίποτα!!! εγω πάντως οδηγώ κανονικότατα και έτσι σκοπεύω..νοιώθω μεγαλύτερη σφάλεια σαν οδηγός παρά σαν συνοδηγός.όταν οδηγεί άλλος ξεχνιέται περισσότερο με τις λακούβες ενώ εγώ δεν ξεχνιέμαι με τίποτα!το μόνο που προσέχω είναι να μη με σφίγγει η ζώνη.

Κι εγώ το ίδιο. Προτιμώ να οδηγώ η ίδια, αλλά λένε γενικά ότι είναι καλύτερο για την έγκυο να είναι συνοδηγός, γιατί όταν οδηγείς, κινώντας τα πόδια στα πεντάλ, πιέζεις τους μύες της μήτρας. Πάντως όπως και να'χει, είναι καλύτερα να καθόμαστε μπροστά, παρά πίσω, γιατί πίσω οι κραδασμοί ειναι χειρότεροι.

Εμείς θα τολμήσουμε να πάμε για εκδορμή οδικώς με το που κλείνω τον τρίμηνο, 3μισυ-4 ώρες διαδρομή, αλλά θα κάνουμε και στάσεις εννοείται. Ελπίζω να μην τα παίξω τελείως.

Καλημέρα και από εμένα και εγώ διανύω τον 3ο μήνα και πήγα με χαρά στον γιατρό ότι "πετάχτηκε" η κοιλίτσα μου και αυτός γελούσε μαζί μου .... μου είπε ... βλέπεις που βάζω τώρα τον υπέρηχο? εκεί είναι το μωράκι σου δεν έχει φτάσει ακόμα στην κοιλίτσα όλο αυτό που βλέπεις είναι το έντερο σου ! Τον στραβοκοίταξα αν και μου φάνηκε πολύ λογικό και του απάντησα ... δεν ξέρω εσείς τι λέτε εγώ έχω κοιλίτσα! :D

Χαχαχα άστα να πάνε. Το είπα στον άντρα μου και ξέρεις τι είπε; "Δλδ όλο αυτό το διάστημα χαϊδεύω το έντερό σου κι όχι το μωρό;" :mrgreen:

andigo, αυτό με το σχήμα (και όχι το μέγεθος) της κοιλιάς είναι καθαρά εμπειρικό, από παρατήρηση και μονο προκύπτει, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Εμένα οι φίλες μου, όσες από την αρχή ξεκίνησαν με το να φαρδαίνει η μέση (όχι η λεκάνη) και μετά να κάνουν κοιλίτσα, έκαναν κορίτσι. Όσες πέταξαν κοιλίτσα από την αρχή, έκαναν αγόρι. Επίσης λένε στρογγυλή κοιλιά=κορίτσι, μυτερή=αγόρι. Βεβαια παίζει και να'ναι απλά θέμα κατασκευής, αλλά γενικά λένε ότι ισχύει. Όπως και το ότι τα αγοράκια στους υπέρηχους έχουν πιο αργό ρυθμό παλμών απ' ότι τα κοριτσάκια. Αυτό μου το είπε κι η γιατρός. Πάλι εμπειρικά μιλώντας.

:lol: Newbie G

Τί να πρωτοκάνω quote, συμφωνώ σε όλα :D

Ναι αυτό με τα πεντάλ το είπε και ο ντόκτορ μου. Ετσι με πάει παντού ο σύζηγος λες και είμαι μωρό. Ευτυχώς δουλέυω λίγο το χειμώνα και κοντά!

Αυτό με τα έντερα του το λέω κι γω διαρκώς, ότι εκεί που πιάνεις είναι το έντερομου αλλά δε λέει να το δεχτεί :lol:

Στο ταξίδι σας θα πάνε όλα καλά! Θα σου πεί και τιπ ο γυναικολόγος για ταξίδι με αμάξι σίγουρα.

Εμένα το αμάξι μου κουνά λιγότερο πίσω, είναι τζιποειδές κι έτσι κάθομαι πίσω στις μεγάλες διαδρομές (!!!)

Μπροστά πάω σαν βάρκα!

Πίσω με βολεύει και το κάθισμα και νιώθω ασφάλεια που είναι μικρότερος ο χώρος.

Ο,τι νά'ναι! :roll:

Όπως και το ότι τα αγοράκια στους υπέρηχους έχουν πιο αργό ρυθμό παλμών απ' ότι τα κοριτσάκια. Αυτό μου το είπε κι η γιατρός. Πάλι εμπειρικά μιλώντας.
α σ'αυτό διαφωνώ, έχω ακούσει το αντίθετο ακριβώς ;) μη σου πώ το έχω τσεκάρει και με φίλες, αλλά και με εμένα! (εκτός κι αν μας διαψεύσω όλους και είναι κορίτσι τελικά :D)

α σ'αυτό διαφωνώ, έχω ακούσει το αντίθετο ακριβώς ;) μη σου πώ το έχω τσεκάρει και με φίλες, αλλά και με εμένα! (εκτός κι αν μας διαψεύσω όλους και είναι κορίτσι τελικά :D)

Δεν είπες ότι το είδατε το φύλο; Πόσους παλμούς είχε το παιδί στον τελευταίο υπέρηχο;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...