Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

Δεν τις ξέρω αυτές τις σταγονιτσες αλλα αν είναι προβιοτικα καλο θα κάνουν.. Θές να γράψεις τι περιέχουν;;

Από το site τους:

The drops contain Lactobacillus reuteri (L. reuteri) Protectis suspended in oil. Just five drops a day provides the recommended daily dose of 100 million active health-promoting L. reuteri Protectis bacteria, ready to fight off harmful bacteria and create a healthy balance in the alimentary tract.

tEksp3.png?8gzbt5YV

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζωα δεν έχω αλλά μπορω να βρω κάποιον επανω στο χωριό..Οι σταγόνες bio gaia προβιοτικό έιναι κάνει σαν σκευασμα(η παιδιατρος το επιτρέπει)?Για τα εμβόλια τα 6πλα ήδη τα κάναμε το mmr δεν θα το κάνουμε αν δεν συνέλθει.

Το ίδιο αποφάσισα και εγώ. Μετά τα 4 αυτό το εμβόλιο.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Τουρσι μου πάνω πάνω μουχλιασε και το πεταξα.Γιατί τι εκανα λάθος και την πάτησα?

Νομίζω ότι στο βιβλίο λέει ότι μπορεί και να μουχλιάσει αλλά δεν είναι ανησυχητικό και το υπόλοιπο δεν χαλάει. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος, παρακαλώ.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Διαφημίσεις

Τι γεύση πρέπει να έχει το τουρσί για να είναι έτοιμο;

Το δικό μου απέκτησε πολύ απαίσια γεύση, σαν χαλασμένο, μετά από 1 εβδομάδα και το πέταξα. ΄

Κάτι άλλο: η ρίζα τζίτζερ πώς ξέρουμε αν είναι φρέσκια; Είχε μερικές στο σουπερ σήμερα αλλά νομίζω ότι ήταν μουχλιασμένες. Μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο;

Έφτιαξα σήμερα γάλα καρύδας. Νομίζω ότι πήγε καλά. Είναι φυσικό μετά από λίγο να διαχωρίζεται το νερό;

'Εγινε ένα μίγμα σαν το μητρικό γάλα όταν το αφήνεις και διαχωρίζεται.

0A53p3.png

oC8dp2.png

γιωτα το ειχες εκτος ψυγειου; μετα τις 4 μερες το λαχανο το βαζω στο ψυγειο και το 'τουρλου' μετα τις 6 αν θυμαμαι καλα...πανω πανω αν μεινει κανενα λαχανικο θα μουχλιασει οποτε φροντιζεις να βαλεις κατι που θα συγκρατει καθε λαχανικο μεσα στο νερο. Ποσο αλατι εβαλες;

αληθεια, επειδη εχω βαρεθει να κανω συνθεσεις με σφηνοποτηρα στο βαζακι του τουρσιου, που μπορω να βρω κανενα καπακι καταλληλο;(στην αθηνα εννοω, οχι σε σαιτ).

α, το τζιντζερ πρεπει να ειναι σκληρο, μουχλιασμενο δεν εχω δει ποτε ...και το γαλα καρυδας ετσι κανει οπως τα λες.

γιωτα το ειχες εκτος ψυγειου; μετα τις 4 μερες το λαχανο το βαζω στο ψυγειο και το 'τουρλου' μετα τις 6 αν θυμαμαι καλα...πανω πανω αν μεινει κανενα λαχανικο θα μουχλιασει οποτε φροντιζεις να βαλεις κατι που θα συγκρατει καθε λαχανικο μεσα στο νερο. Ποσο αλατι εβαλες;

Το είχα εκτός ψυγείου και δεν ξέρω αν έβαλα και το σωστό αλάτι.

τώρα που θα ξαναφτιάξω θα είμαι πιο συστηματική.

Σε ευχαριστώ.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Κορίτσια, όταν βράζετε κοτόπουλο την πέτσα την αφήνετε ή όχι. Εφ'όσον θέλουμε λίπος λογικά την αφήνουμε ε;

Rosie το brie από ωμό γάλα που το βρίσκεις; Ενα που βρήκα στα καρφούρ (δική τους μάρκα) και ένα άλλο στα λιντλ γράφανε καθαρά ότι είναι από παστεριωμένο γάλα....

Rosie το brie από ωμό γάλα που το βρίσκεις; Ενα που βρήκα στα καρφούρ (δική τους μάρκα) και ένα άλλο στα λιντλ γράφανε καθαρά ότι είναι από παστεριωμένο γάλα....

Brie de Meaux στα χύμα γαλλικά τυράκια του Carrefour, το αγαπημένο μου!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

Aν παρετε απο κειμλινγκ θα με υπολογισετε κι εμενα? :)

Ροζυ μου εδωσες κατι παραπανω θα σου στειλω μην.

Kι εγώ θέλω ακόμη λίγους χουρμάδες, ειδικά αυτούς με την καρύδα!

Θα σου στείλω κι εγώ μήνυμα να σου πω ακριβώς τι θέλω!

Αρχικό μήνυμα απο fairy's mom

Aν παρετε απο κειμλινγκ θα με υπολογισετε κι εμενα?

Ροζυ μου εδωσες κατι παραπανω θα σου στειλω μην.

Θέλει κ η miriki αμύγδαλα οπότε μπορούμε να πετύχουμε καλύτερη τιμή..Εσύ σε ποιά περιοχή μένεις??Αν θες να πάρεις κ κάτι άλλο στείλε μου πμ να δούμε το καλάθι..

κοριτσια θελω κι εγω αμυγδαλα (ισως και τιποτα αλλο) απο το κειμλινκ! ποτε θα βαλετε παραγγελια; δεν εχω προλαβει να κοιταξω τι εχει αναλυτικα το σαιτ, απο Δευτερα..

Καλημερα κι απο τους πραγματικα αλλεργικους:lol::lol::lol:

Εμενα γιατι δεν μου εχει ερθει ακομη το βιβλιο οεο?????????:confused:

Άσε εμένα έκανε 10 μέρες. Αφού ανησύχησα ότι με δουλέψανε και μου φάγανε τα λεφτά:oops:

0A53p3.png

oC8dp2.png

Άσε εμένα έκανε 10 μέρες. Αφού ανησύχησα ότι με δουλέψανε και μου φάγανε τα λεφτά:oops:

κι εμενα νομιζω εχει ξεπερασει τις 10 μερες...Ελπιζω να μου ρθει οπου να ναι...

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Διαφημίσεις

το coconut oil που πέρνετε πρέπει να έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές;

Γιατί βρίσκω ένα βιολογικό μς 10 και ένα που είναι extra virgin με 20.

Εσείς ποιο προτείνετε;

0A53p3.png

oC8dp2.png

Λέω να παραγγείλω αυτά τα αποξηραμένα για αρχή από το Keiml: figs, Apricots, Cranberries, Dates, Almonds

και αυτά από το iherb: Date Sugar, Klamath, Miracle Krystal Salt,Purity Farms, Organic Ghee Clarified Butter, Baking Soda, Coconut Flour

Μου συστήνετε τίποτα άλλο που θεωρείτε απαραίτητο;

0A53p3.png

oC8dp2.png

Λέω να παραγγείλω αυτά τα αποξηραμένα για αρχή από το Keiml: figs, Apricots, Cranberries, Dates, Almonds

και αυτά από το iherb: Date Sugar, Klamath, Miracle Krystal Salt,Purity Farms, Organic Ghee Clarified Butter, Baking Soda, Coconut Flour

Μου συστήνετε τίποτα άλλο που θεωρείτε απαραίτητο;

Αν θες να φτιάχνεις γλυκά με vanilla extract πάρε από το iherb για να μην έχει γλυκόζη μέσα.. στα παιδιά αρέσουν πολύ κ τα μούρα blueberries. mulberries κλπ..

Μην ξεχάσεις οτί κάθε παραγγελία πρέπει να ζυγίζει μέχρι 1800γρ..;)

Yugup3.png

Μην ξεχάσεις οτί κάθε παραγγελία πρέπει να ζυγίζει μέχρι 1800γρ..;)

Αλήθεια; Αυτό ισχύει μόνο για το iherb ή και για το Keimling;

Και εσείς που κανονίζετε να παραγγείλετε όλες μαζί, πώς θα γίνει;

0A53p3.png

oC8dp2.png

το coconut oil που πέρνετε πρέπει να έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές;

Γιατί βρίσκω ένα βιολογικό μς 10 και ένα που είναι extra virgin με 20.

Περίεργο μου φαίνεται γιατί συνήθως τα βιολογικά είναι και παρθένα ψυχρής έκθλιψης.

Μπορείς να μας δώσεις μάρκες;

Αν θες να πάρεις από το iherb πολύ καλό είναι εκείνο της Artisana, όπως και το Coconut butter. Coconut butter έχει και η Nutiva.

To Coconut butter είναι πολύ ωραίο στο ζεστό applesauce και στα pancakes.

Εσείς βρίσκετε κατεψυγμενα φρούτα τώρα;; Σε μας εδω εχουν τελειώσει κ δεν βλεπω να ξαναφερνουν:-(

Μήλα και αχλάδια εννοείς;

Αλεύρι καρύδας πάρε καλύτερα από το Keimling που δεν έχει περιορισμό βάρους.

Η αποστολή κοστίζει 15 Ευρώ και έρχονται με DHL στο σπίτι σου.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...