Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

Πρέπει κάτι να προσέξουμε όταν αγοράζουμε αλάτι ιμαλαϊων? Ρωτάω επειδή αλλού το βρίσκω με 12 ευρω και αλλού με 30! (το 1 κιλό) Γιατί τόση διαφορά?

Υπάρχουνε διάφορες ποιότητες, κάποια είναι και τελείως απάτη γι' αυτό προσοχή!

Αν έχετε όρεξη ακούστε την πιο κάτω συνέντευξη (4 μέρη):

http://www.youtube.com/watch?v=--bp9Dd6HcQ

Επειδή κι εγώ δεν βρήκα στο Mercola αλάτι τελευταία πήρα ένα από το iherb, το πιο ακριβό ίσως αλλά ελπίζω ότι οι πιθανότητες να είναι ποιοτικό είναι μεγαλύτερες... :rolleyes:

http://www.iherb.com/HimalaSalt-Primordial-Himalayan-Sea-Salt-6-oz-170-g/33394?at=0

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαβάζοντας το βιβλίο μου δημιουργήθηκε η εξής απορία.

Λέει ότι στην αρχή είναι καλύτερα οι χυμοί να μην είναι με τις ίνες. Οπότε μήπως είναι καλύτερα να χρησιμοποιείται αποχυμωτής;

Επίσης μπερδεύτηκα λίγο με τα συμπληρώματα (cod oil κ.τ.λ.). Λέει να μην το παρακάνουμε και να μην τα εισάγουμε από την αρχή. Καλά κατάλαβα;

Τέλος, μπορείτε να ξαναβάλετε το λινκ για τα πιο κατάλληλα συμπληρώματα που βρήκατε στο νετ; (Καλά μιλα΄με έχω χαθεί. Δεν ξέρω τι να πρωτοπάρω. Αφήστε που το βιβλίο είναι ολόκληρη επιστήμη και θέλει πολλές φορές διάβασμα και σημειώσεις. Μόνο εγώ αισθάνομαι έτσι?)

Ναι θέλει αποχυμωτή!!

Εγώ ακόμη δεν το έχω πάρει κ δεν το βλέπω για γρήγορα..μάλλον μετά τις γιορτές..εντάξει δεν είμαστε κ σε τόσο δύσκολη κατασταση όπως τα παιδάκια που περιγράφει αλλά δεν παύουμε κιόλας να έχουμε ελλειψη σε αυτά τα στοιχεία..

Απλά λεει ειδικά με τα προβιότικά να κάνεις σταδιακή εισαγωγή για να περιορίσεις το dieoff..

Ποιά συμπληρώματα θες?? Αν πας στο gaps shop θα βρείς ότι λέει στο βιβλίο..αποφάσισε ποιό θες κ ρώτα μετά εδώ για το πού θα το πάρεις..

Yugup3.png

Εχει ,απο τότε που της έδωσα την υποαλλεργική με ξένο γάλα δυο φορές και το έκοψα αμέσως΄γιατί μας πείραξε, σύγκαμα το μωρό΄από τις 23/11 και πάνω που πήγε κάπως καλύτερα (με εοζιν και κενακομπ) έχει 3 μέρες που υποτροπίασε..Από την αλλεργία ειναι αυτό? Πήραμε μάγιερ αρνητική επιτέλους και τα κακάκια άλλαξαν χρώμα χωρις βλένη αλλά είναι διαρροικα..

Θηλάζεις; Σε ρωτάω γιατί εγώ σε αυτή την ηλικία του μωρού σου (6 και κάτι μηνών έτσι?) θήλαζα και αν έτρωγα κάτι που την πείραζε μου έκανε απίστευτα συγκάματα. Εμένα ποτέ δεν βγήκε θετική σε αλλεργικά τεστ αλλά μετά από τόσο καιρό είμαι σίγουρη ότι την πειράζουν κάποιες τροφές, όλο και λιγότερο βέβαια. Εγώ ακόμη δεν τολμώ να της δώσω ξανά αγελαδινό γάλα μετά από υποτροπή που έκανε τον Ιούνιο. Τα συγκάματα, από προσωπική πείρα μιλώντας, θεωρώ ότι είναι από τις τροφές.

Αντί για χημικά και κρέμες δοκίμασε ελαιόλαδο με αλεύρι σε κάθε άλλαγμα. Εμείς έτσι σωθήκαμε. Και μιλάμε για απίστευτο σύγκαμα, μέχρι και αίμα έβγαζε το καημένο (ούτε να το θυμάμαι δεν θέλω).

Δεν έχει άλλα συμπτώματα; Εμένα πονούσε η κοιλιά της και έκανε διάρροιες, είχε ανησυχία στον ύπνο κ.τ.λ.

Για αυτό και θα δοκιμάσουμε τώρα την gaps. Για να δούμε.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Μακαρι να υπάρξει και στην Ελλάδα μπας και με βόηθήσει και εμένα κάποιος και ενημερωθούν και οι γιατροί που μόλις τους λες κατι σε κοιτούν περίεργα..Ο συζυγος που του είπα για τα εμβολια ουτε να ακούσει δεν θέλει...Εχει ,απο τότε που της έδωσα την υποαλλεργική με ξένο γάλα δυο φορές και το έκοψα αμέσως΄γιατί μας πείραξε, σύγκαμα το μωρό΄από τις 23/11 και πάνω που πήγε κάπως καλύτερα (με εοζιν και κενακομπ) έχει 3 μέρες που υποτροπίασε..Η απιδίατρος μου είπε να συνεχισω εοζιν και αναγκαστικά της έβαλα και sudocream αλλά μόλις ενεργειται παρότι την πλένω αμέσως φουντώνει.:cry:...Τι να κάνω ? Από την αλλεργία ειναι αυτό? Πήραμε μάγιερ αρνητική επιτέλους και τα κακάκια άλλαξαν χρώμα χωρις βλένη αλλά είναι διαρροικα..

ZA25 έτσι όπως το περιγράφεις εμένα από την αλλεργία μου φαίνεται οτί είναι...γιατί το παιδεύεις με το υποαλλεργικό γάλα, αν βλέπεις οτί φουντώνει???

Αν θες ντε κ καλά να δώσεις κρέμα ετοίμασε την με νερό όπως κάναμε όλες εδώ μέσα κ έτσι είναι πολύ ασφαλέστερη..Εμένα μια χαρά τις έτρωγε με το νερό...Αν δεν φύγει το αλλεργιογόνο δεν φεύγει κ το σύγκαμα (τουλάχιστον σε μας)..Αν την πείραξε το γάλα θέλει κάμποσες μέρες για να επουλωθεί κ να σταματήσουν οι διάρροιες..υπομονη

Yugup3.png

Διαφημίσεις

Ναι θέλει αποχυμωτή!!

Εγώ ακόμη δεν το έχω πάρει κ δεν το βλέπω για γρήγορα..μάλλον μετά τις γιορτές..εντάξει δεν είμαστε κ σε τόσο δύσκολη κατασταση όπως τα παιδάκια που περιγράφει αλλά δεν παύουμε κιόλας να έχουμε ελλειψη σε αυτά τα στοιχεία..

Απλά λεει ειδικά με τα προβιότικά να κάνεις σταδιακή εισαγωγή για να περιορίσεις το dieoff..

Ποιά συμπληρώματα θες?? Αν πας στο gaps shop θα βρείς ότι λέει στο βιβλίο..αποφάσισε ποιό θες κ ρώτα μετά εδώ για το πού θα το πάρεις..

Αχ, ευχαριστώ. Κάτι λιγότερο να παραγγείλω για τώρα. Οπότε θα αφήσω την ερέυνα για τα συμπληρώματα (μεγάλη επιστημή βρε παιδί μου) και θα επικεντρωθώ στη διατροφή.

Ευτυχώς αποχυμωτή έχω, ώρα να τον ξαναχρησιμοποιήσω μετά από πολλαααααά χρόνια.

Όσον αφορά τα προβιοτικά, σκεφτόμουνα να ξεκινήσουμε με τα τουρσί και σιγά σιγά να βάζαμε και τα υπόλοιπα. Μάλλον θα ξεκινήσουμε με την εισαγωγική δίαιτα οικογενειακώς.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Υπάρχουνε διάφορες ποιότητες, κάποια είναι και τελείως απάτη γι' αυτό προσοχή!

Αν έχετε όρεξη ακούστε την πιο κάτω συνέντευξη (4 μέρη):

http://www.youtube.com/watch?v=--bp9Dd6HcQ

A καλά τρέχα γύρευε δηλαδή! :?

Thanks για τη συνέντευξη! :)

Ναι θέλει αποχυμωτή!!

Αν πας στο gaps shop θα βρείς ότι λέει στο βιβλίο..αποφάσισε ποιό θες κ ρώτα μετά εδώ για το πού θα το πάρεις..

Μπορείς να βάλεις το λινκ για gaps shop? Το έβαλα στο google αλλά δεν μου το βγάζει.

Πολλά ευχαριστώ.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Καλημέρα!! Της έκανα χτες το βράδυ sensivity στο ghee, δεν έδειξε τίποτα κ θέλω να της το δοκιμάσω...επειδή δεν έχω το gaps guide μπορείτε να μου πείτε πως να της το δώσω; Να της δώσω να γλυψει λιγάκι; Να της τηγανισω κάτι;; Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο...:confused:

Yugup3.png

Διαφημίσεις

ZA25 έτσι όπως το περιγράφεις εμένα από την αλλεργία μου φαίνεται οτί είναι...γιατί το παιδεύεις με το υποαλλεργικό γάλα, αν βλέπεις οτί φουντώνει???

Αν θες ντε κ καλά να δώσεις κρέμα ετοίμασε την με νερό όπως κάναμε όλες εδώ μέσα κ έτσι είναι πολύ ασφαλέστερη..Εμένα μια χαρά τις έτρωγε με το νερό...Αν δεν φύγει το αλλεργιογόνο δεν φεύγει κ το σύγκαμα (τουλάχιστον σε μας)..Αν την πείραξε το γάλα θέλει κάμποσες μέρες για να επουλωθεί κ να σταματήσουν οι διάρροιες..υπομονη

Αισθάνομαι σαν να με μαλώνεις αλλά δεν διάβασες προσεκτικά τι έγραψα!Θηλαζω και ειχαμε γυρισει σε αποκλειστικό θηλασμό μετα από τοτε.Δεν του δίνω υποαλλεργικό ειμαι εναντίων και η παιδογαστρεντερολόγος που μας ειδε ματα,το γραφω οτι το έκοψα αμέσως μόνο δυο φορές εδωσα στην κρεμα αφου μου τσακισε την ψυχολογια η παιδιατρος επειδη ειχε πάρει μόνο 200 γραμμάρια.Ειχαμε πάει σε παιδογαστρεντερολόγο και μας τα έκοψε όλα αυτά ΄μου είπε σκετο ρυζαλευρο με δικό μου γάλα αλλά κάτι δεν μου άρεσε οταν της το έδωσα και μια φορά της έδωσα.Χορτόσουπα την ξεκίνησα κατευθειαν πατάτα καρότο με ελαιόλαδο και ακολουθεί κολοκύθι ζωμό κοτόπουλου κλπ , φρούτα θα της δωσω μολις συνέλθει λίγο,εγω απέχω από Πρωτεινη γαλακτος και ότι την περιεχει (γαλακτοκομικά σογιας κατσικίσια κρυφα κλπ)μοσχάρι ψαρι αυγό ξηρούς καρπούς..Αλλά απο τότε που την πείραξε υποχωρει και μόλις ενεργείται παλι τα ιδια.

tEksp3.png?8gzbt5YV

Θηλάζεις; Σε ρωτάω γιατί εγώ σε αυτή την ηλικία του μωρού σου (6 και κάτι μηνών έτσι?) θήλαζα και αν έτρωγα κάτι που την πείραζε μου έκανε απίστευτα συγκάματα. Εμένα ποτέ δεν βγήκε θετική σε αλλεργικά τεστ αλλά μετά από τόσο καιρό είμαι σίγουρη ότι την πειράζουν κάποιες τροφές, όλο και λιγότερο βέβαια. Εγώ ακόμη δεν τολμώ να της δώσω ξανά αγελαδινό γάλα μετά από υποτροπή που έκανε τον Ιούνιο. Τα συγκάματα, από προσωπική πείρα μιλώντας, θεωρώ ότι είναι από τις τροφές.

Αντί για χημικά και κρέμες δοκίμασε ελαιόλαδο με αλεύρι σε κάθε άλλαγμα. Εμείς έτσι σωθήκαμε. Και μιλάμε για απίστευτο σύγκαμα, μέχρι και αίμα έβγαζε το καημένο (ούτε να το θυμάμαι δεν θέλω).

Δεν έχει άλλα συμπτώματα; Εμένα πονούσε η κοιλιά της και έκανε διάρροιες, είχε ανησυχία στον ύπνο κ.τ.λ.

Για αυτό και θα δοκιμάσουμε τώρα την gaps. Για να δούμε.

Ναι θηλάζω έγραψα στην προηγούμενη απάντηση απο τι απέχω..Ειχε συμπτωματα τότε τωρα δεν έχει κάτι μόνο αυτό.Και εμεις παραγγείλαμε το βιβλίο και θα δω πως θα τα βάλω σε σειρα

tEksp3.png?8gzbt5YV

Καλημέρα!! Της έκανα χτες το βράδυ sensivity στο ghee, δεν έδειξε τίποτα κ θέλω να της το δοκιμάσω...επειδή δεν έχω το gaps guide μπορείτε να μου πείτε πως να της το δώσω; Να της δώσω να γλυψει λιγάκι; Να της τηγανισω κάτι;; Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο...:confused:

Αν τρώει applesauce δοκίμασε να της βάλεις ένα μικρό κουταλάκι μέσα μαζί με λίγη κανέλα. Μόνο να είναι ζεστό το applesauce για να διαλυθεί.

Εναλλακτικά δοκίμασε να της τηγανίσεις κάποιο pancake μ΄αυτό.

Γαλακτοκομικά μέχρι τώρα δεν της έδινες;

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Αισθάνομαι σαν να με μαλώνεις αλλά δεν διάβασες προσεκτικά τι έγραψα!Θηλαζω και ειχαμε γυρισει σε αποκλειστικό θηλασμό μετα από τοτε.Δεν του δίνω υποαλλεργικό ειμαι εναντίων και η παιδογαστρεντερολόγος που μας ειδε ματα,το γραφω οτι το έκοψα αμέσως μόνο δυο φορές εδωσα στην κρεμα αφου μου τσακισε την ψυχολογια η παιδιατρος επειδη ειχε πάρει μόνο 200 γραμμάρια.Ειχαμε πάει σε παιδογαστρεντερολόγο και μας τα έκοψε όλα αυτά ΄μου είπε σκετο ρυζαλευρο με δικό μου γάλα αλλά κάτι δεν μου άρεσε οταν της το έδωσα και μια φορά της έδωσα.Χορτόσουπα την ξεκίνησα κατευθειαν πατάτα καρότο με ελαιόλαδο και ακολουθεί κολοκύθι ζωμό κοτόπουλου κλπ , φρούτα θα της δωσω μολις συνέλθει λίγο,εγω απέχω από Πρωτεινη γαλακτος και ότι την περιεχει (γαλακτοκομικά σογιας κατσικίσια κρυφα κλπ)μοσχάρι ψαρι αυγό ξηρούς καρπούς..Αλλά απο τότε που την πείραξε υποχωρει και μόλις ενεργείται παλι τα ιδια.

Καλή μου γιατι να σε μαλωσω:confused: ποια είμαι εγω που θα πω την γνώμη μου ως επιπληξη;;; Καμία σχέση!!! Ούτε κάν μου πέρασαν αυτά τα συναισθήματα όταν έγραφα.. Γιατι όμως αισθάνεσαι έτσι;; Τέλος πάντων..

Όσο για το μήνυμα έτσι όπως το έγραψες αυτο κατάλαβα.. Δεν Ανέφερες πουθενά όλες αυτές τις λεπτομέρειες που έγραψες στο παραπάνω μήνυμα που καταλαβαινει καλύτερα κάποιος την κατάσταση...πόσο καιρό απεχεις;;; Θέλει γύρω στον 1 μήνα για να καθαρίσεις απο το γάλα γί αυτο έγραψα υπομονή.. Δεν φεύγει αμέσως το αλλεργιογονο... Για την διαρροια βοηθάνε κ τα προβιοτικα πολυ ακόμη κ τα απλά ultra levure.. Ρωτά κ τον γιατρο σου, τα δίνουν κ σε αντιβιωσεις αν παρουσιασθεί διαρροια.. Ναι φρούτα πρέπει να σταματήσει η διαρροια για να δώσεις... Αυτα που δίνεις τώρα στο παιδι τα δέχεται;; Δηλαδή τα τρώει;;

Yugup3.png

Αν τρώει applesauce δοκίμασε να της βάλεις ένα μικρό κουταλάκι μέσα μαζί με λίγη κανέλα. Μόνο να είναι ζεστό το applesauce για να διαλυθεί.

Εναλλακτικά δοκίμασε να της τηγανίσεις κάποιο pancake μ΄αυτό.

Γαλακτοκομικά μέχρι τώρα δεν της έδινες;

Όχι καθολου... Μόνο την παρμεζανα που την έκοψα γιατι είδα αλλαγή στη συμπεριφορά...

Δηλαδή καλύτερα ζεσταμενο να το δώσω ε;

Yugup3.png

Διαφημίσεις

Καλή μου γιατι να σε μαλωσω:confused: ποια είμαι εγω που θα πω την γνώμη μου ως επιπληξη;;; Καμία σχέση!!! Ούτε κάν μου πέρασαν αυτά τα συναισθήματα όταν έγραφα.. Γιατι όμως αισθάνεσαι έτσι;; Τέλος πάντων..

Όσο για το μήνυμα έτσι όπως το έγραψες αυτο κατάλαβα.. Δεν Ανέφερες πουθενά όλες αυτές τις λεπτομέρειες που έγραψες στο παραπάνω μήνυμα που καταλαβαινει καλύτερα κάποιος την κατάσταση...πόσο καιρό απεχεις;;; Θέλει γύρω στον 1 μήνα για να καθαρίσεις απο το γάλα γί αυτο έγραψα υπομονή.. Δεν φεύγει αμέσως το αλλεργιογονο... Για την διαρροια βοηθάνε κ τα προβιοτικα πολυ ακόμη κ τα απλά ultra levure.. Ρωτά κ τον γιατρο σου, τα δίνουν κ σε αντιβιωσεις αν παρουσιασθεί διαρροια.. Ναι φρούτα πρέπει να σταματήσει η διαρροια για να δώσεις... Αυτα που δίνεις τώρα στο παιδι τα δέχεται;; Δηλαδή τα τρώει;;

Το ψαρι αυγο μια βδομάδα τα υπόλοιπα 2 μηνες αλλά 2 φορες την πάτησα απο κρυμμένο όμως δεν έκανε συμπτωματα.Η κάτω βόλτα μας πήρε τότε με την παλιοκρέμα..Δίνω εδω και 2 μέρες ΄πατάτα καρότο με λίγο ελαιόλαδο ωμό(δικό μας)..Ανα τρίτη μέρα μου έχει το κολοκύθι και μετά ζωμό κοτόπουλο.Μεχρι στιγμής τα δέχεται.Μόλις δεχθει και το ζωμό κοτόπουλο θα αφαιρέσω τη πατάτα και θα φτιαχνω ζωμους και θα βάζω μόνο τα λαχανικά μέχρι να έρθει το βιβλίο.Αλλά να ειμαι ειλικρινής αντε την διατροφή θα τα καταφέρω κάπως(αλλα που να βρω βιολογικό κοτόπουλο εκτός αν πάω πάνω στα χωρια) στο παζάρι έχει βιολογικους πάγκους και 2 βιολογαδικα, τα υπόλοιπα ειδικά τα εμβόλια δεν μπορω με τιποτα να πεισω τον συζυγο. Και κάτι ακόμα σταγονίτσες biogaia κάνουν?Πάντως 'οτι τησ έδωσα το τρώει με πολύ ορεξη

tEksp3.png?8gzbt5YV

Το ψαρι αυγο μια βδομάδα τα υπόλοιπα 2 μηνες αλλά 2 φορες την πάτησα απο κρυμμένο όμως δεν έκανε συμπτωματα.Η κάτω βόλτα μας πήρε τότε με την παλιοκρέμα..Δίνω εδω και 2 μέρες ΄πατάτα καρότο με λίγο ελαιόλαδο ωμό(δικό μας)..Ανα τρίτη μέρα μου έχει το κολοκύθι και μετά ζωμό κοτόπουλο.Μεχρι στιγμής τα δέχεται.Μόλις δεχθει και το ζωμό κοτόπουλο θα αφαιρέσω τη πατάτα και θα φτιαχνω ζωμους και θα βάζω μόνο τα λαχανικά μέχρι να έρθει το βιβλίο.Αλλά να ειμαι ειλικρινής αντε την διατροφή θα τα καταφέρω κάπως(αλλα που να βρω βιολογικό κοτόπουλο εκτός αν πάω πάνω στα χωρια) στο παζάρι έχει βιολογικους πάγκους και 2 βιολογαδικα, τα υπόλοιπα ειδικά τα εμβόλια δεν μπορω με τιποτα να πεισω τον συζυγο. Και κάτι ακόμα σταγονίτσες biogaia κάνουν?Πάντως 'οτι τησ έδωσα το τρώει με πολύ ορεξη

Είναι πολυ καλο σημάδι ότι τρώει με όρεξη!! Συνήθως αν κάτι τα ενοχλεί το αποφεύγουν.. Οπότε συνέχισε με τις σου πίτσες κ περίμενε... Αν μένετε σε κάποιο χωριό κ έχετε δικά σας ζώα ή κάποιου γνωστού δεν χρειάζεται να πάρεις βιολογικά αν ξέρεις τι τα ταΐζουν..για τα εμβόλια διάβασε το βιβλίο κ μετα αποφασίζεις.. Δεν σου λέει να μην κανείς καθολου αλλα σε ασφαλή χρονική στιγμή..

Yugup3.png

Είναι πολυ καλο σημάδι ότι τρώει με όρεξη!! Συνήθως αν κάτι τα ενοχλεί το αποφεύγουν.. Οπότε συνέχισε με τις σου πίτσες κ περίμενε... Αν μένετε σε κάποιο χωριό κ έχετε δικά σας ζώα ή κάποιου γνωστού δεν χρειάζεται να πάρεις βιολογικά αν ξέρεις τι τα ταΐζουν..για τα εμβόλια διάβασε το βιβλίο κ μετα αποφασίζεις.. Δεν σου λέει να μην κανείς καθολου αλλα σε ασφαλή χρονική στιγμή..

Ζωα δεν έχω αλλά μπορω να βρω κάποιον επανω στο χωριό..Οι σταγόνες bio gaia προβιοτικό έιναι κάνει σαν σκευασμα(η παιδιατρος το επιτρέπει)?Για τα εμβόλια τα 6πλα ήδη τα κάναμε το mmr δεν θα το κάνουμε αν δεν συνέλθει.

tEksp3.png?8gzbt5YV

Ζωα δεν έχω αλλά μπορω να βρω κάποιον επανω στο χωριό..Οι σταγόνες bio gaia προβιοτικό έιναι κάνει σαν σκευασμα(η παιδιατρος το επιτρέπει)?Για τα εμβόλια τα 6πλα ήδη τα κάναμε το mmr δεν θα το κάνουμε αν δεν συνέλθει.

Δεν τις ξέρω αυτές τις σταγονιτσες αλλα αν είναι προβιοτικα καλο θα κάνουν.. Θές να γράψεις τι περιέχουν;;

Yugup3.png

Αν ειναι 4κιλα για 1 κιλο τοτε αυτα απο τη λαικη κανουν 24ε/κιλο - πανακριβα. Το 11ε/κιλο μου φαινεται καλη τιμη οποτε ειμαι και εγω μεσα αν παραγγειλετε.

Aν παρετε απο κειμλινγκ θα με υπολογισετε κι εμενα? :)

Ροζυ μου εδωσες κατι παραπανω θα σου στειλω μην.

Αν θυμάμαι καλα όταν είχε γράψει η fairy' mom πρέπει να δώσω για 3 μέρες κ να περιμένω για αντίδραση έτσι;;

Ο,τι θες να δοκιμασεις θα το δωσεις σε ελαχιστη ποσοτητα, διακοπή για 3 μέρες και μετά πάλι ελαχιστη ποσότητα και πάλι 3 μέρες και μετά το δίνεις κανονικά.

Η Ροζυ καλά λέει - πρέπει να το δώσεις μαγειρεμένο, ή να τηγανίσεις κάτι σε αυτό ή να ψήσεις σε φούρνο ή κατσαρόλα.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Τα σκεφτομαι κι εγώ τα ένζυμα αλλά πόσα θα τους δίνουμε:confused:

Λέει 2 κάψουλες πριν από κάθε γεύμα...εμένα μου φαίνεται λίγο αδύνατο να της τα δώσω καθώς εντάξει θα φάει 2,3 γεύματα αλλά κατα κύριο λόγο στιμπολογάει...Τώρα έχει αρχισει να συνηθίζει τα άλλα δύο κ στη συνέχεια έχουμε το μουρουνέλαιο..:? Ισως αν συνηθίσει κ αυτό να τα πάρω κ τα ένζυμα..

Εγώ το σκεφτόμουν για μένα, να σου πω την αλήθεια και όχι για το παιδί. Η μπέμπα έχει μεγάλο πρόβλημα με τα γαλακτοκομικά.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Aν παρετε απο κειμλινγκ θα με υπολογισετε κι εμενα? :)

Ροζυ μου εδωσες κατι παραπανω θα σου στειλω μην.

Θέλει κ η miriki αμύγδαλα οπότε μπορούμε να πετύχουμε καλύτερη τιμή..Εσύ σε ποιά περιοχή μένεις??Αν θες να πάρεις κ κάτι άλλο στείλε μου πμ να δούμε το καλάθι..

Ο' date='τι θες να δοκιμασεις θα το δωσεις σε ελαχιστη ποσοτητα, διακοπή για 3 μέρες και μετά πάλι ελαχιστη ποσότητα και πάλι 3 μέρες και μετά το δίνεις κανονικά.

Η Ροζυ καλά λέει - πρέπει να το δώσεις μαγειρεμένο, ή να τηγανίσεις κάτι σε αυτό ή να ψήσεις σε φούρνο ή κατσαρόλα.

Δηλαδή θα τηε δώσω σήμερα κ μέτα σε 3 μέρες πάλι??Συγνώμη που ξαναρωτάω αλλά φοβάμαι πολύ η αλήθεια είναι κ θέλω να γίνουν όλα σωστά:D

Ευχαριστώ!!

Yugup3.png

Δηλαδή θα τηε δώσω σήμερα κ μέτα σε 3 μέρες πάλι??Συγνώμη που ξαναρωτάω αλλά φοβάμαι πολύ η αλήθεια είναι κ θέλω να γίνουν όλα σωστά!!

Ναι ακριβως ετσι.

Εμείς εδώ δεν είμαστε ψυχροί γιατροί...μαμάδες είμαστε με τις αγωνίες μας! Οπότε ρώτα όσες φορές θες! :wink:

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...