Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

Maggie πόσο λάδι έβαλες για πόσα μήλα? Τα έβαλες ολόκληρα ή κομμένα σε κομμάτια?

Θέλω κι εγώ να κάνω επιδόρπιο με μήλα. Ειδικά τώρα που είναι και η εποχή τους είναι ευκαιρία.

τα έβαλα σε φέτες. Για ένα μήλο έβαλα μια κουταλιά της σούπας. Αυτό είναι και θέμα γούστου και έχει σχέση πόσο δυνατή είναι η φωτιά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για το αμυγδαλόγαλο;

Εγώ θα το έπαιρνα από εδώ: http://www.biosophy.gr/ViewShopProduct.aspx?ProductId=409288

Αν κάνεις συχνά συμφέρει να πάρεις το Soyabella.

αυτό έχω εδώ και 1,5 χρόνο. Όταν βαριέμαι να το πλύνω στο χέρι το βάζω στο πλυντήριο (μόνο όταν έχω πλύση με soap nuts, για να μην μείνουν υπολειμματα απορρυπαντικού) και δεν έχει πάθει τίποτα

τα έβαλα σε φέτες. Για ένα μήλο έβαλα μια κουταλιά της σούπας. Αυτό είναι και θέμα γούστου και έχει σχέση πόσο δυνατή είναι η φωτιά

Θα το δοκιμασω. Ευχαριστώ! :)

Να σας ρωτήσω κάτι? Τι λετε στους κοντινούς σας φίλους και συγγενείς για τις απαγορευσεις στην διατροφή του παιδιού? Γιατί εμένα με αντιμετωπίζουν εκτός από δυσπιστία και με μία σταση ότι κανω κακό στο παιδί μου. Μάλιστα από τις πρωτες τους ερωτήσεις είναι ποιος γιατρός μου είπε να το κάνω. Πλέον δεν θέλω να λέω τπτ σε κανέναν, αλλά και τι να λεω στους παππούδες που είναι πιο επίμονοι? Μία φίλη μάλιστα με στεναχωρησε πολύ γιατί μου είπε ελπίζω να μην το μετανιωσεις που κανεις τετοια πειραματα στα παιδιά. :-(

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Από πότε είναι "πείραμα" οι παραδοσιακές τροφές και δεν είναι οι επεξεργασμένες τροφές, κρέμες, γιαουρτάκια, ενισχυμένα γάλατα κτλ που υπάρχουν εδώ και λίγες δεκάδες χρόνια;;; Νεραϊδομαμά, αξίζει να μάθεις να σηκώνεις τα φρύδια σου έτσι:

th_raised_eyebrow.gif

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Από εδώ πήρα και για μενα και για τα παιδιά (του μωρού - κάτω από 2 είναι τα baby)

http://www.specialhealthstore.co.uk/search.asp?types=Gut+and+Psychology+Syndrome+%3EGAPS+Diet+Probiotics

http://www.specialhealthstore.co.uk/search.asp?types=Digestive+Health+%3EProbiotics+%3E+Bio%2DKult

Βαζω και τα δυο λινκ γιατι είναι διαφορετικά ενημερωμένα.

Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Εγώ δεν λέω και πολλά, απλά ότι κάνω μια διατροφή ειδική για την επούλωση του εντέρου μας.

Δεν αφήνω και πολλά περιθώρια για συζήτηση, μόνο αν δω ότι κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά θα επεκταθώ.

Κι εμένα το μεγάλο μου πρόβλημα είναι η μαμά μου, η οποία δεν μπορεί να κρατήσει το στόμα της κλειστό και να μην σχολιάσει ειρωνικά... τουλάχιστον "φοβάται" να παρακούσει τις εντολές μου για τη διατροφή των παιδιών, αλλά τη μουρμούρα δεν τη γλιτώνω.

Πριν από λίγες μέρες ήρθε ένας ξάδερφος μου γιατρός και του έλεγε για τη "δίαιτά" μας, μάλλον ελπίζοντας να ακούσει και την "ιατρική" άποψη.

Σημειώνω ότι ο ίδιος ξάδερφος έφερε στα παιδιά για δώρα ένα πακέτο γλυφιτζούρια και ένα μεγάλο κύλινδρο από Smarties :roll:

Tον παρακάλεσα ευγενικά να τα κρύψει και να μην τα εμφανίσει στα παιδιά, μου είπε ότι θα τα δώσει στην κόρη του που είναι ενός έτους σχεδόν, γεννήθηκε πολύ πρόωρο (κάτω από ένα κιλό), αλλά την ταϊζουνε απ' όλα γιατί ... θέλει :roll:

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Αθήνα.... Ανεξαρτήτως δίαιτας, μου αρέσει πολύ το γάλα αμυγδάλου, βάζω μέσα και αποξηραμένα φρούτα να μουλιάζουν κι έχω ένα τέλειο σνακ στη βιβλιοθήκη για το διάβασμά μου. (με ξυπνάει κιόλας όταν τα παίζω).

Μιρίκι συγνώμη, ξέχασα να σου απαντήσω.

Είμαστε ήδη 5 άτομα, αν πάμε παραπάνω θα μου έρθει container εδώ στο Μαρούσι! :lol:

Αλλά μπορεί να ενδιαφέρονται και άλλες κοπέλες και να πάρετε μαζί, ή να σου πούμε στην επόμενη μας παραγγελία.

Από πότε είναι "πείραμα" οι παραδοσιακές τροφές και δεν είναι οι επεξεργασμένες τροφές, κρέμες, γιαουρτάκια, ενισχυμένα γάλατα κτλ που υπάρχουν εδώ και λίγες δεκάδες χρόνια;;; Νεραϊδομαμά, αξίζει να μάθεις να σηκώνεις τα φρύδια σου έτσι:

th_raised_eyebrow.gif

:lol: καλά αυτό το κανω εδώ και καιρό. Μάλιστα στεναχωριέμαι για τα παιδάκια τους που τρώνε όλη την σαβουρα που τους προσφέρουν απλόχερα οι ιδιοι οι γονεις τους.

Με την λέξη πείραμα εννοούσα την ίντρο. Όταν της είπα ότι αρχικά θα πρέπει να τρώει ζωμούς κλπ κλπ και μου απαντησε ότι θα αφησω το παιδί μου να πειναει. Της εξηγησα ότι δεν θα πειναει με τους ζωμούς και ότι οι σουπες είναι ιδιαιτερα θρεπτικες. Με ρωτησε αν σκοπευω να μην της δίνω ουτε ενα κουλουρακι...

Μπορεί τώρα που τα συζηταω μαζί σας να ακουγεται αστειο, αλλα εκεινη την στιγμη που στο λεει ένας δικός σου ανθρωπος, στεναχωριεσαι που σε θεωρει επικινδυνη μητερα.

Εγώ δεν λέω και πολλά, απλά ότι κάνω μια διατροφή ειδική για την επούλωση του εντέρου μας.

Δεν αφήνω και πολλά περιθώρια για συζήτηση, μόνο αν δω ότι κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά θα επεκταθώ.

Κι εμένα το μεγάλο μου πρόβλημα είναι η μαμά μου, η οποία δεν μπορεί να κρατήσει το στόμα της κλειστό και να μην σχολιάσει ειρωνικά... τουλάχιστον "φοβάται" να παρακούσει τις εντολές μου για τη διατροφή των παιδιών, αλλά τη μουρμούρα δεν τη γλιτώνω.

Πριν από λίγες μέρες ήρθε ένας ξάδερφος μου γιατρός και του έλεγε για τη "δίαιτά" μας, μάλλον ελπίζοντας να ακούσει και την "ιατρική" άποψη.

Σημειώνω ότι ο ίδιος ξάδερφος έφερε στα παιδιά για δώρα ένα πακέτο γλυφιτζούρια και ένα μεγάλο κύλινδρο από Smarties :roll:

Tον παρακάλεσα ευγενικά να τα κρύψει και να μην τα εμφανίσει στα παιδιά, μου είπε ότι θα τα δώσει στην κόρη του που είναι ενός έτους σχεδόν, γεννήθηκε πολύ πρόωρο (κάτω από ένα κιλό), αλλά την ταϊζουνε απ' όλα γιατί ... θέλει :roll:

Bλεπω όλες οι γιαγιαδες την ιδια τακτικη ακολουθούν!

Εμενα στο χωριό όλοι εντυπωσιαστηκαν που η κορη μου δεν ετρωγε σοκολατα και γλυκα, ενώ της άρεσε το κανονικό γιαούρτι! Κανένα από τα παιδιά τους δεν το ήθελε...ήθελαν αυτά με τα δημητριακά κλπ. Λέτε οι γεύσεις αυτών των μωρών να μην ήταν tabula rasa? Λέτε να φταίνε τα γονίδια? :mrgreen:

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Βρε Rosie την ίδια μαμα έχουμε??? Αυτή η ειρωνία με έχει πεθάνει κι έμένα!!! Αλλά τουλάχιστον καθομαί κ της έξηγώ κ καταλαβαίνει...βέβαια την επόμενη μου λέει πάλι τα ίδια αλλά δεν πειράζει!!! Αυτός που είναι πολύ απαξιωτικός είναι ο πατέρας μου...στα γενέθλια του αντρα μου που είπα να μην την ταισουν τίποτα από ψωμιά κλπ κ μου λέει "Αλλη τακτική τώρα???" "Θα βγει στη ζωή στεριμένο το παιδί" κ τέτοια.... Τι να κάνουμε πρέπει να κλείνουμε τα αυτιά στους χλεβασμους...

Εγώ 'εχω άλλο ερώτημα...όταν βλέπω ένα αλλο παιδάκι κ καταλαβαίνω οτί είναι gaps πως το λέω ευγενικά στους γονείς του αν εκείνοι δεν δίνουν σημασία??? Δεν μπορώ ωρες ωρες στεναχωριέμαι να βλέπω τα φιλαράκια της κόρης μου να είναι gaps κ να τα ταιζουν μεσα στην ζάχαρη κ να τα έχουν μπουκώσει στα εμβολια κλπ....:(

Yugup3.png

Διαφημίσεις

E, όχι και κοντέινερ βρε Ρόζι! ;) ΟΚ θα δω τι θα κάνω.

Για τα σχόλια των άλλων ομολογώ ότι εμένα με κλονίζουν ακόμη. Όσο για τα άλλα παιδάκια, δυστυχώς Κατερινούλα δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά. Μπορείς να το προτείνεις να δώσεις την πληροφορία και το ερέθισμα, αλλά τίποτε παραπάνω.

FLcUp3.png0BQfp3.png

• Επιστημονική συνεργάτιδα

Είδα ότι συζητάτε για γιαουρτοπαρασκευαστές και slow cooker

Το γιαούρτι μπορείτε να το κάνετε σε οποιοδήποτε πυράντοχο βαθύ σκεύος που έχει και άλλη χρήση (πχ το σκεύος του σουφλέ ή ένα πυρέξ κατσαρολάκι). Τη δουλειά του slow cooker την κάνει πολύ καλά μια γάστρα πήλινη η ακόμη καλύτερα μια μαντεμένια κατσαρόλα που χρησιμοποιείται και σαν γάστρα.

Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC

Για να δείτε το βιογραφικό μου, πατήστε εδώ.

Για να δείτε άλλες απαντήσεις μου, πατήστε πάνω στο όνομα χρήστη μου και

Εμφάνιση Περισσοτέρων Μυνημάτων του Χρήστη

Η αναφορά για την συμβατότητα ενός φαρμάκου με τον θηλασμό ή όχι, απο μέλη ή επιστημονικούς συνεργάτες του φόρουμ της ΕΕΕΓ, ΔΕΝ αποτελεί συνταγογράφηση, προτροπή ή αποτροπή της λήψης του φαρμάκου. Ο μόνος αρμόδιος για κάτι τέτοιο είναι ο επαγγελματίας υγείας που σας παρακολουθεί. Εάν επιθυμείτε να καταναλώσετε συμπληρώματα διατροφής, απαραιτήτως συμβουλευτείτε τον επαγγελματία υγείας που σας παρακολουθεί: Ο συνδυασμός συμπληρωμάτων διατροφής ή η υπερβολική κατανάλωσή τους μπορεί να είναι επικίνδυνος.

• Επιστημονική συνεργάτιδα

Δεν θυμάμαι αν το έχουμε αναφέρει: πολύ υλικό υπάρχει και στο site

breaking the vicious cycle

o αλφαβητικός κατάλογος των τροφών είναι βολικός

Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC

Για να δείτε το βιογραφικό μου, πατήστε εδώ.

Για να δείτε άλλες απαντήσεις μου, πατήστε πάνω στο όνομα χρήστη μου και

Εμφάνιση Περισσοτέρων Μυνημάτων του Χρήστη

Η αναφορά για την συμβατότητα ενός φαρμάκου με τον θηλασμό ή όχι, απο μέλη ή επιστημονικούς συνεργάτες του φόρουμ της ΕΕΕΓ, ΔΕΝ αποτελεί συνταγογράφηση, προτροπή ή αποτροπή της λήψης του φαρμάκου. Ο μόνος αρμόδιος για κάτι τέτοιο είναι ο επαγγελματίας υγείας που σας παρακολουθεί. Εάν επιθυμείτε να καταναλώσετε συμπληρώματα διατροφής, απαραιτήτως συμβουλευτείτε τον επαγγελματία υγείας που σας παρακολουθεί: Ο συνδυασμός συμπληρωμάτων διατροφής ή η υπερβολική κατανάλωσή τους μπορεί να είναι επικίνδυνος.

Εγώ 'εχω άλλο ερώτημα...όταν βλέπω ένα αλλο παιδάκι κ καταλαβαίνω οτί είναι gaps πως το λέω ευγενικά στους γονείς του αν εκείνοι δεν δίνουν σημασία??? Δεν μπορώ ωρες ωρες στεναχωριέμαι να βλέπω τα φιλαράκια της κόρης μου να είναι gaps κ να τα ταιζουν μεσα στην ζάχαρη κ να τα έχουν μπουκώσει στα εμβολια κλπ....:(

αυτό με απασχολεί πολύ, γιατί γνωρίζω παιδάκι που η περίπτωσή του είναι πολύ βαριά και νομίζω ότι θα μπορούσε να δει βελτίωση.

Όταν πρόκειται για άτομο με ειδικές ανάγκες, θέλει πολύ προσοχή και δεν ξέρω πώς να το χειριστώ. Δεν θέλω ούτε να γεμίσω με υπερβολικές προσδοκίες τους γονείς ούτε να σκεφτούν "ουφ δεν βλέπει τι ζόρι τραβάμε, έρχεται και μας μιλάει για ότι χαζομάρα διαβάσει στο ιντερνετ", με συνέπεια να χάσουν την ευκαιρία να ενημερωθούν

Διαφημίσεις

Rosie ποιόν απ'όλους τους χουρμάδες παίρνετε??

Medjool.

Πήρα και αυτούς χωρίς κουκούτσι για ζαχαροπλαστική, και αυτούς με την καρύδα.

Ανάλογα με τη διάθεση, αν και πολλές φορές δεν λέω τίποτα...

Αν με ρωτήσουνε και δείξουνε ενδιαφέρον για τη διατροφή μας τότε θα πω κάτι παραπάνω, αν όχι κλείνω το στόμα μου.

Πολλές φορές ισχύει αυτό που λέμε "Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα!".

Είναι πολύ δύσκολο για τους περισσότερους ν' αλλάξουνε τρόπο σκέψης και συνήθειες, μεγάλο ξεβόλεμα, ακόμη και αν πρόκειται να κάνουνε κάτι που θα βοηθήσει πολύ τα παιδιά τους.

Πιστεύω ότι είναι πολύ ωραίο που βρήκαμε εδώ στο parents μια ομάδα και συζητάμε και αλληλοβοηθιόμαστε, γιατί αν περιμέναμε από την καθημερινή μας ζωή εδώ τριγύρω αλίμονό μας! :rolleyes:

Από εδώ πήρα και για μενα και για τα παιδιά (του μωρού - κάτω από 2 είναι τα baby)

http://www.specialhealthstore.co.uk/search.asp?types=Gut+and+Psychology+Syndrome+%3EGAPS+Diet+Probiotics

http://www.specialhealthstore.co.uk/search.asp?types=Digestive+Health+%3EProbiotics+%3E+Bio%2DKult

Βαζω και τα δυο λινκ γιατι είναι διαφορετικά ενημερωμένα.

Τα βρηκα και εδω οχι πολυ πιο ακριβα και με 5ε μεταφορικα.

http://www.thepharmacyshop.gr/index.php

Νομιζω οτι συμφερει περισσοτερο απο οτι στο αγγλικο. Και με αγορες ανω των 50ε δωρεαν μτφ.

Κορίτσια, γεια.

Θα ήθελα να σας κάνω μερικές ερωτήσεις γιατί λέω να αρχίσουμε και εμείς οικογενειακώς τη διατροφή.

1. Από που να παραγγείλω το βιβλίο πιο φθηνά και γρήγορα;

2. Γενικότερα πόσο λέτε να στοιχίσει το μήνα για να κάνει την gaps μια 4μελής οικογένεια; Κυριώς αναφέρομαι στα προβιοτικά και σε όποιο άλλο συμπλήρωμα αγοράζετε. Ρωτάω γιατί ήδη κάνουμε ομοιοπαθητική και δεν είναι λίγα όσα δίνουμε (τώρα και με την κρίση....).

3. Πόσος χρόνος περίπου χρειάζεται για την προετοιμασία των εξειδικευμένων φαγητών (ζωμοί, τουρσιά κτλ). Έλειψη χρόνου, καταλαβαίνετε....

4 Για τα μεγαλύτερα παιδιά τι δινέτε για σνακ στο σχολείο; (σκέφτομαι να ξεκινήσουμε από την intro).

5. Διάβασα λίγα πράγματα και δυσκολεύομαι αρκετά με την ονομασία των φαγητών (π.χ. fish stock???? Αλίμονο στο proficiency που έχω και το χρόνο στην Αγγλία, χαμένα πήγανε). Εσείς είστε εξοικιωμένοι με όλα αυτά;

0A53p3.png

oC8dp2.png

το βιβλίο με τις σαλάτες της Kimmy του Nourishing Gourmet!

Rosie μήπως ξέρεις να μου πεις από πού μπορώ να το πάρω? Δοκιμασα στο bookdepository αλλά δεν το έχει.

Δοκίαμασα να κάνω ζωμό κοτόπουλου και απογοητευτηκα! Το έβαλα να σιγοβράσει όλο το βράδυ, αλλά λόγω προβληματος στην κουζίνα μου το μάτι έκλεισε μόνο του κάποια στιγμή τα ξημερώματα. :cry: Σίγουρα έβρασε 5 ώρες περίπου ίσως και περισσότερο. Αλλά εννοείται ότι βγήκε νερουλό και καμία σχέση με αυτόν τον παχυρευστο ζωμό που έχω δει σε μπλογκς.

Θα δοκιμάσω την επόμενη φορά και μηλόξυδο και μούλιασμα για 1 ώρα όπως είδα ότι συμβουλεύουν. Εσείς έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε?

Kt0tp2.png NaAfp3.png

http://www.bookdepository.com/Gut-Ps.../9780954852023

2. Γενικότερα πόσο λέτε να στοιχίσει το μήνα για να κάνει την gaps μια 4μελής οικογένεια; Κυριώς αναφέρομαι στα προβιοτικά και σε όποιο άλλο συμπλήρωμα αγοράζετε. Ρωτάω γιατί ήδη κάνουμε ομοιοπαθητική και δεν είναι λίγα όσα δίνουμε (τώρα και με την κρίση....).

Φτηνά δεν τα λες, αλλά ούτε και πανάκριβα. Γύρω στα 15 ευρώ το άτομο ανά μήνα. Πιο πανω αν διαβάσεις δίνουμε λινκς και από αγγλία και από ελλάδα.

3. Πόσος χρόνος περίπου χρειάζεται για την προετοιμασία των εξειδικευμένων φαγητών (ζωμοί, τουρσιά κτλ). Έλειψη χρόνου, καταλαβαίνετε....

Ενας πολύ καλός οδηγός

http://www.keeperofthehome.org/2011/01/how-to-prepare-for-going-on-the-gaps-diet.html?utm_source=BlogGlue_network&utm_medium=BlogGlue_Plugin

4 Για τα μεγαλύτερα παιδιά τι δινέτε για σνακ στο σχολείο; (σκέφτομαι να ξεκινήσουμε από την intro).

Εγω την ιντρο θα την ξεκινουσα σε περιοδο διακοπών και όχι στο σχολείο.

5. Διάβασα λίγα πράγματα και δυσκολεύομαι αρκετά με την ονομασία των φαγητών (π.χ. fish stock???? Αλίμονο στο proficiency που έχω και το χρόνο στην Αγγλία, χαμένα πήγανε). Εσείς είστε εξοικιωμένοι με όλα αυτά;

Εγώ που ούτε proficincy έχω ούτε Αγγλία έχω πάει τα διαβάζω μια χαρά. Μάλλον έχεις χάσει την επαφή με την γλώσσα. Λίγο διαβασμα στα αγγλικά και μετά θα τα διαβάζεις νεράκι ;)

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Rosie μήπως ξέρεις να μου πεις από πού μπορώ να το πάρω? Δοκιμασα στο bookdepository αλλά δεν το έχει.

Είσαι πολύ τυχερή: λόγω του Black Friday το δίνει με 25% off!

http://www.thenourishinggourmet.com/2011/11/black-friday-weekend-sale-fresh-nourishing-salads-for-all-seasons.html

Δοκίαμασα να κάνω ζωμό κοτόπουλου και απογοητευτηκα! Το έβαλα να σιγοβράσει όλο το βράδυ' date=' αλλά λόγω προβληματος στην κουζίνα μου το μάτι έκλεισε μόνο του κάποια στιγμή τα ξημερώματα. :cry: Σίγουρα έβρασε 5 ώρες περίπου ίσως και περισσότερο. Αλλά εννοείται ότι βγήκε νερουλό και καμία σχέση με αυτόν τον παχυρευστο ζωμό που έχω δει σε μπλογκς.

Θα δοκιμάσω την επόμενη φορά και μηλόξυδο και μούλιασμα για 1 ώρα όπως είδα ότι συμβουλεύουν. Εσείς έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε?[/quote']

1. Μην βάλεις πολύ νέρο, μόλις που να σκεπάζει τα κόκαλα.

2. Προσπάθησες να σπάσεις τα μεγάλα κόκαλα ώστε να φανεί το μεδούλι.

Συνήθως όταν κρυώσει ο ζωμός πήζει καλύτερα, αλλά να θυμάσαι ότι ο ζωμός από κοτόπουλο δεν βγαίνει και πολύ παχύρευστος σε σχέση πχ με το μοσχάρι.

Πήρα χθες 5 χουρμάδες απο το βιολογικο καταστημα και τους πλήρωσα 2' date='70! Μου κακοφανηκε τόσο πολύ![/size']

Χα χα, θα σκέφτεσαι κάθε φορά που απολαμβάνεις ένα ότι σου στοιχίζει πάνω από 50 λεπτά η μπουκιά! :lol:

Εγώ πήρα 2.5 κιλά από τους Medjool!

Κορίτσια, γεια.

Θα ήθελα να σας κάνω μερικές ερωτήσεις γιατί λέω να αρχίσουμε και εμείς οικογενειακώς τη διατροφή.

Ακριβά δεν ειναι τα προβιοτικα αλλα συνολικά η διατροφη σαν πρώτες ύλες για να καταλάβεις, πολυ κρέας πολλά αυγά πολλοι ξηροί καρποί κ ΌΛΑ βιολογικα για να αποφεύγουμε τα αντιβιοτικά κλπ....

Τώρα το βιβλιο ειναι πολυ βατό δεν έχει δύσκολους όρους κ εγω προσωπικα οτι δεν ξέρω έχω ανοιχτό κ το google translate...

Σνακ στην intro λιγο δύσκολο...εγω όταν πάμε εξω παίρνω ή φρούτα μπανάνα ή αποξηραμενα ή ψωμοειδη με αλευρι αμυγδαλου ή καρυδας ( δεν ειναι απαραίτητα γλυκά )... Αλλα αυτα ειναι μετέπειτα στάδια της intro εβδομάδες μετα την εναρξη..

Για τα φαγητά αυτα που λες η προετοιμασία ειναι ελαχιστοτατη απλα έχει αναμονή που δεν χρειάζεται να είσαι απο πανω...

Yugup3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...