Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εσάς τώρα πώς σας φαίνεται αυτό δηλαδή???

a_mihail

Recommended Posts

Και εγώ στην αρχή ως νιόπαντροι, έλεγε η πεθερά μου να περνά καθημερινά ο άντρας μου απο τη δουλειά να παίρνει φαί και να το φέρνει σπίτι μας να το φάμε, και εγώ νευρίαζα και της έλεγα οτι δε θα μαγειρεύει για μας και οτι ανοίξαμε σπιτικό και θα βολέψουμε όλες μας τις δουλειές μόνοι μας... Το σεβάστηκε...

Στη περίοδο της εγκυμοσύνης μου για να μη κουράζομαι άρχισε να μαγειρεύει μια φορά τη εβδομάδα και να μας το δίνει σπίτι μας να το φάμε... την άφησα να το κάνει τότε γιατί είχα βαρεθεί το μαγείρεμα καθημερινώς!!!

Τώρα που η μικρή έχει τα δικά της τερτίπια και δε τη προλαβαίνω, παρακαλάω μαμά, πεθερά να μου ετοιμάζουν τουλάχιστον το φαί για να μη το έχω και αυτό στο κεφάλι μου και να γλυτώνω και ρεύμα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 92
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ κοριτσάρες να σας πω νομίζω κι εγώ αν ήμουν πηγμένη με δουλεια-παιδια κλπ θα το ήθελα το φαγητό να μου το φέρνουν αλλά τώρα δεν το θέλω!:P

Τουλάχιστον να μαγείρευε πιο υγιεινά ρε παιδάκι μου...

Νομίζω αν τρώω κάθε μέρα από το φαγητό που μαγειρεύει σε ένα μήνα θα έχω πάθει χοληστερίνη και τριγλυκερίδια μαζι!!:lol:

Από καθαριότητα δεν μπορώ να πω κουβέντα όμως, ότι βάζει στο φαγητό είναι πάααααρα πολύ καλά πλυμένο. Τουλάχιστον κάτι είναι και αυτό!

Αυτό που κάνω πάντως είναι να μαγειρεύω για μένα και ο άντρας μου τρώει της μαμας του το φαγητό κι ας έχει λάδια και λίπη πολλά...λυπάμαι να το πετάξω είναι κρίμα. Εγώ δεν μπορώ να το φάω τέτοιο πράγμα.

Ο αντρούλης μου όμως πρέπει να χάσει βάρος και έτσι δεν γίνεται όμως:(

Τον έχω αφήσει στο έλεος!!

Θα μπορούσες τότε να της πείς να βάζει λιγότερα λάδια, λιγότερα βούτυρα κτλ γιατί εσύ είσαι έγκυος και ο γιός της θ'αρρωστήσει αν τρώει συνέχεια πολλά λιπαρά!!!

Θα μπορούσες τότε να της πείς να βάζει λιγότερα λάδια, λιγότερα βούτυρα κτλ γιατί εσύ είσαι έγκυος και ο γιός της θ'αρρωστήσει αν τρώει συνέχεια πολλά λιπαρά!!!

Καλή ιδέα,αλλά τέτοιου τύπου πεθερές δεν νομίζω να δέχτονται συμβουλές από τις νύφες.Εδώ στραβώνει στην ιδέα να μην πάρουν το φαγητό της :lol:

[/url]

Δεν καταλαβαίνει καλέ η γυναίκα σου λέω!! Τις το έχουμε πει άπειρες φορές... Στο τέλος όπως πάει θα τον κάνει τον γιό της σαπιοκοιλιά!!

Αμά δεις κάτι κώλους που θρέφουνε θα καταλάβεις...:-)

Διαφημίσεις

Λάθος! Θα της πει ότι πήγε ο γιος της για εξετάσεις και η χοληστερίνη του είναι στα ύψη και πρέπει να κοπούν τα λιπαρά... Δύο τινά θα συμβούν: Ή που δεν θα σας δίνει ποια φαγητό ή που θα μαγειρεύει υγιεινότερα και θα απαλλαχθείς κι εσύ από το μαγείρεμα που σε λίγο καιρό... ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ...

Πάντως αν μένεις Αθήνα... ευχαρίστως περνάω και παίρνω εγώ τα τάπερ... :D

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Λάθος! Θα της πει ότι πήγε ο γιος της για εξετάσεις και η χοληστερίνη του είναι στα ύψη και πρέπει να κοπούν τα λιπαρά... Δύο τινά θα συμβούν: Ή που δεν θα σας δίνει ποια φαγητό ή που θα μαγειρεύει υγιεινότερα και θα απαλλαχθείς κι εσύ από το μαγείρεμα που σε λίγο καιρό... ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ...

Πάντως αν μένεις Αθήνα... ευχαρίστως περνάω και παίρνω εγώ τα τάπερ... :D

Μα έτσι κι αλλιώς μαγειρεύω για μένα οπότε δεν με βοηθάει σε κάτι το να δινει ταπεράκια με φαγητό! Αλλά θα μου πεις τα τάπερ για τον γιο της προορίζονται,όχι για μένα! Είπαμε...εμένα δεν με ρωτάει καν...:evil:

Άν θέλετε να φράξετε τις αρτηρίες σας να σας τα δώσουμε!!:lol:

κοριτσια υπαρχει βαθυτερο νοημα πισω απο το ταπερ...που λεει ειμαι κι εγω εδω και θα ανακατευομαι οσο μου επιτρεπετε στη ζωη σας.αλλωστε σου το πε...ετσι κανουν οι μανες.ετσι?

Αγορακια μου σας λατρευω!!

Δε λές πάλι καλά που σας δίνει τα τάπερ και δε του λέει του γιού της, γιέ μου να έρχεσαι εδώ κάθε μέρα μετά τη δουλειά να τρώς με τη μαμά σου, να λεμε τα νέα μας και αν δε βαριέσαι πάς και στη γυναίκα σου για ύπνο...

και αν δε βαριέσαι πάς και στη γυναίκα σου για ύπνο...

ποσο δικιο εχεις!!αθανατες ελληνιδες αγορομανες..

και μια που ειμαι μια τετοια ....παρακαλαω τον θεο να μην γινω θανασιμη...εχω κακα παραδειγματα απο πεθερα προς αποφυγην (που δεν αφηνα να ανακατευεται)

Αγορακια μου σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

στειλε κανενα ταπερακι......εγω τρεχω για το καθημερινο μαγειρεμα...καθολου δεν θα με χαλουσε να εχω καποιον να μαγειρευει!!!! φιλια!!!!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Εγω παντως που εχω ορφανο αντρα καποιες στιγμες θα ηθελα πολυ να εχει την μανουλα του και το παιδι μου την γιαγια του και ενδιαφερον.

Πιστευω οτι ειναι στον αντρα να κραταει τις ισορροπιες μαζι με την γυναικα. Οσο χωρο αφηνεις τοσο παιρνουν οι αλλοι στην ζωη σου αυτο ισχυει και για τους γονεις αλλα και για τους φιλους. Κανεις δεν μπορει να σε χειραγωγησει αν δεν τον αφηνεις εσυ. Και αυτα συνηθως φαινονται πριν τον γαμο.

Τωρα το ταπερακι δεν το θεωρω κακο αν θελει να σας προσφερει πραγματα οκευ μην μπαινεις και εσυ σε τρυπακι ανταγωνισμου δεν σημαινει οτι δεν μαγειρευεις σωστα επειδη θελει να του στειλει κατι. Μανα του ειναι και αν δεν ενοχλει σε σοβαρα θεματα οκευ.

Τώρα θα ζήταγα και εγώ τάπερ, αλλά μαζεύτηκαν πολλές...:D

Εμένα που μαγειρεύει η μανούλα μου τις καθημερινές και εγώ μόνο ΣΚ, πολύυυ το ευχαριστιέμαι.

Εντάξει, οι παλιέ μαγείρισσες τα κάνουν λίγο πιο βαριά τα φαγητά, αλλά δεν βαριέσαι. Μεγάλη βοήθεια το μαγείρεμα. Κάτσε να γεννήσεις με το καλό και θα δεις.....

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Κοιταξε, αν θες να της το κοψεις η λυση ειναι μια.....ΜΑΜΑ η οπως τη λες, ΕΙΧΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑΜΕ.....αμα τις πεις το πεταξαμε τις πιανει το κατοχικο συνδρομο και τα εξοδα και και και οποτε θα γλυτωσεις!!!

Αλλα γνωμη μου να μην την κοψεις, δοξα το θεο υπαρχουν και ψυγεια και καταψυξεις, δεν ειναι αναγκη να τα φατε ολα εκεινη τη μερα, θα ερθει καιρος που θα παρακαλας...

Και στο λεει μια γυναικα παντρεμενη 5 χρονια, που ερχεται η πεθερα και της λεει "εκανα κοτοπουλο στο φουρνο με κριθαρακι και μια πιτα και σας εφερα" και οταν φευγει και παω να τα τακτοποιησω, η πιτα ειναι 4 κομματακια φαντασου απο 2 σπιρτοκουτα το καθενα και το φαγητο για 2 ενηλικες και 2 παιδια ειναι ενα ταπερακι .........το κοτοπουλο ειναι μεσα σε ινες, ψαξε ψαξε δε θα το βρεις, και το κριθαρακι κανει μαθηματα κολυμβησης στο λαδι! Αλλα λεει οτι μας εφερε φαι και να μη μαγειρεψουμε την επομενη μερα!!!

Κανε το αλλο, παρε την τηλεφωνο και πες της εσυ τι να ετοιμασει.........θα χαρει κιολας!

Διαφημίσεις

Σε αυτό συμφωνώ...ο άντρας μου της δίνει δικαίωμα να ανακατεύετε.

Δεν της κόβει τον αέρα.

Δεν έχει προκύψει κάποιο σοβαρό θέμα για να ανακατευτεί (λογικά τώρα με το παιδί θα θέλει να κάνει τα δικά της) αλλά όπου μπορεί τη χώνει τη μύτη της.

Ακόμα και στο πόσα κουφέτα θα έχει μέσα η μπομπονιέρα έγινε το δικό της. Τι να λέμε τώρα...

Άλλο να πεις τη γνώμη σου και άλλο να την επιβάλεις με το έτσι θέλω.

Τέλοσπάντων, ας μην αρχίσω με τα διάφορα που κάνει γιατί δεν θα βγει νόημα.

Για μένα πάντως έχουνε φάει Χ και εκείνη και ο άντρας της λόγω του οτι δεν σεβάστηκαν την εγκυμοσύνη μου και μου είπαν άσχημα λόγια ενώ είχαν άδικο και για χαζά θέματα μάλιστα.

Ανέβασα πίεση, είχα ταχυκαρδίες και άρχισε να πονάει η κοιλιά μου και ούτε που γύρισε η πεθερά μου να με κοιτάξει ή να ρωτήσει αν είμαι καλά. Με πήρε ο άντρας μου και φύγαμε. Ούτε ένα τηλεφωνο δεν πήρανε να δουν μετά αν είμαι καλά.

Της έχω δώσει ήδη 2 ευκαιρίες και τα έκανε σκ#%#...3η δεν θα υπάρξει.

Αχ , μακριά κ αγαπημένοι... Αν κ μου λείπει η μαμά μου που είναι μακριά , δεν θέλω να ανακατεύεται καμία στα πόδια μου... Όλο συμβουλές δίνουν κ προσπαθόυν να επιβάλουν αυτ΄ο που θέλουν. Κ πάντα για το καλό μας!!!

απολευσε την εγκυμοσηνη σου και ασε την "μανουλα" να την βγαζει ολη μερα στην κουζινα!

τι σκας?

σκεψου οτι γλιτωνεις super,ΔΕΗ, νερο, κουρασει προσωπικη,

χωρια που δεν εχεισ καθε μερα στο μυαλο σου την φραση¨"τι θα μαγειρεψω σημερα"?

τυχερουλα...

Εγω καταλαβα οτι τελικα δεν ειναι το υεμα με το ταπερ...αλλα μ αλλα πιο σοβαρα θεματα και σ εχει βαλει κι εσενα με το τροπο της στο ανταγωνισμο...αυτη μπορει να νιωθει οτι θελει..εσυ γιατι μπαινεις στο τρυπακι...ο γιος της...εσενα παντρευτηκε και μ εσενα εκανε οικογενεια...ασ την και μην σκας...(σκαει μονη την αυτη)

Το θεμα με το ταπερακι κι εμενα ως νιοπαντρη μ ενοχλουσε παρα πολυ(βασικα γιατι δεν εφτανε... για 2 ανθρωπους αλλα για 1,5 χαχα).... τωρα που δεν θα μ ενοχλουσε... δεν υπαρχει..γιατι μενει μακρια :(

Διαλλεγε τις μαχες σου και μην αναλωνεσαι σε χαζομαρες...βρες αν θες και μια οικογενεια που δεν εχει να φαει απ την εκκλησια και δινε εκει το φαγητο που δεν θες αντο να το πετας...και ασ την να νομιζει οτι τρωτε...(και αν ποτε στο παιξει εξυπνη οτι αυτη σας προσφερε εκει της πετας οτι αχ μητερα σου ειχαμε πει πως δεν θελουμε...αλλα αφου δεν το καταλαβαινες...τελικα ταιζατε την ταδε φτωχη οικογενεια...μεγαλο καλο κανατε τελικα...χαχα)

απολευσε την εγκυμοσηνη σου και ασε την "μανουλα" να την βγαζει ολη μερα στην κουζινα!

τι σκας?

τυχερουλα...

Βρε κοριτσια αφου λεει κι ολας οτι τα φαγητας την πεθερας της δεν της αρεσουν κι ολας..τι να κανει?

Θα ήθελα να σας πω και εγώ κάτι που με απασχολεί με την πεθερά μου και να μου πείτε αν είμαι λάθος (δεκτή οποιαδήποτε γνώμη)

Κάθε εβδομάδα η πεθερά μου μας γεμίζει με τάπερ με φαγητά, γλυκά κλπ

χωρίς να με ρωτήσει ΠΟΤΕ άν εγώ ως νοικοκυρα στο σπίτι μου έχω φροντίσει για φαγητό για μένα και τον άντρα μου.

Αυτό που κάνει είναι να ρωτάει τον άντρα μου (ενώ είμαι και εγώ μπροστά) : ΄΄να σου βάλω το τάδε φαγητό για να πάρεις στη δουλεια σου?΄΄, ΄΄να σου βάλω αυτό?΄΄, να σου βάλω εκείνο?΄΄. Το οποίο δεν είναι ποτέ 1 τάπερ αλλά πολλά περισσότερα.

Λες και εγώ δεν ξέρω να μαγειρεύω για να πάρει στη δουλειά του.

Προχθές γύρισε με 2 τάπερ τίγκα φαγητό και 2 τάπερ με κέικ ενώ ξέρει οτι τώρα στην εγκυμοσύνη μου παρουσιάστηκε προβλημα με το σάκχαρο μου.

Ποιος περίμενε να τα φάει???

Ο άντρας μου τις λέει πολλές φορές οτι έχω ετοιμάσει φαγητό και εκείνη εκεί τον χαβά της.Μια μέρα συγκεκριμένα είχε παει ο άντρας μου σπίτι τους και της είπε οτι έφτιαξα παστίτσιο το πρωί της ίδιας μέρας και εκείνη του έδωσε 2 τάπερ με φούλ φαγητό. Το οποίο θα τρώγαμε 4 μέρες.

Αν αρνηθεί να πάρει το φαγητό εκείνη νευριάζει και κατεβάζει μούτρα.

Ο άντρας μου προσπαθεί να τη δικαιολογήσει λέγοντας οτι θέλει να προσφέρει.

Ωραία προσφορά με το να προσπαθείς να βγάλεις τον άλλο άχρηστο μεσα στο σπίτι του και να τρώει φαγητά της μαμας ακόμα και παντρεμένος.

Αν ήθελε να προσφέρει γιατί δεν έστελνε φαγητό με τον πεθερό μου όταν εγώ ήμουν στο κρεββάτι με συσπάσεις και έπερνα φάρμακα?? Τότε ναι,δεν μπορούσα να μαγειρέψω.

Και να σας πω και κάτι? Μαγειρεύει με πάρα πολλά λιπαρά, λάδια και κρέμες γάλακτος σε όλα τις τα φαγητά, αφού για να βγάλω τα λάδια κάθε φορά απο τα τάπερ αγανακτώ,κολλάνε επάνω. Και το πιο απλο φαγητό να κάνει είναι φουλ στο λίπος και στο λάδι, πολλές φορές τα στραγγίζω. Και στα γλυκά πολλές φορές το βούτυρο και το λίπος κολλάνε στον ουρανίσκο όταν το τρως.

Τέλος θέλω να πω οτι δεν θα είχα πρόβλημα να μας δίνει φαγητό μια στο τόσο αλλά το κάθε εβδομάδα και οι ποσότητες που βάζει μου φαίνεται υπερβολικό.

Πιστεύετε οτι μπορώ να κάνω κάτι με αυτό το θέμα??

Ο άντρας μου έχει μαλώσει μαζι της πολλές φορές αλλά δεν καταλαβαίνει.

Το αποτέλεσμα είναι να μαλώνω κι εγώ με τον άντρα μου και να αισθάνεται οτι βρίσκεται στη μέση. Δεν ξέρω τι να κάνω, νιώθω οτι με το να το κάνει αυτό με ακυρώνει σαν νοικοκυρά μέσα στο σπίτι μου και μπροστά στον άντρα μου...

Για ποιό λόγο το κάνει????

Τις έχω εξηγήσει οτι έχω μαγειρέψει και εκείνη λέει ΄΄έτσι είναι οι μαμάδες΄΄. Τι να της πεις τώρα. ΄΄Ετσι ειναι οι πεθερές μάλλον ήθελε να πει΄΄:evil:

καλα το θεμα με τις πεθερες ειναι ανεξαντλητο..σελιδες θα πρεπει να γραφουμε κ τελειωμο δεν θα εχουν..κ μενα εφερνε φαγητο ενω ηξερε οτι ειχα μαγειρεψει αλλα ποσες φορες το ειχε φαει ο καδος χωρις να παρει χαμπαρι κανεις..:wink:θελουν μαλλον να δειξουν οτι ειναι πιο νοικοκυρες απο μας κ δυστυχως ποτε δεν μπορουν να ξεκολησουν απο τον γιο τους κ ας δημιουργουν νεα οικογενεια..εμενα παντα μου ελεγε μια οικογενεια ειμαστε..οχι καλη μου(η μαλλον κακη μου)δεν ειμαστε μια οικογενεια αλλιως δεν θα χρειαζοταν να παντρευομασταν κ να μεναμε ξεχωριστα..αλλα δεν μπορουν να το καταλαβουν αυτο..εγω ακομα οταν ειμασταν αρραβωνιασμενοι με τον αντρα μου τρωγαμε σε αυτην αλλα μεναμε σε αλλο σπιτι διπλα αλλα δεν ειχα αγορασει ακομα το νοικοκυριο μου επειδη περιμενα να παντρευτουμε πρωτα..ε,,λοιπον οποτε ερχοταν απο την δουλεια ο αντρας μου ετρεχε να του βαλει να φαει λες κ εγω ημουν αορατη..τους παραταγα κ εγω κ εφευγα!αλλα το εκανε επιτηδες για να νευριαζω..τι να πεις ,,δεν βγαζεις ακρη κ ιδιως οταν ο αντρας δεν την βαζει στην θεση της οταν πρεπει τοτε ειναι που παιρνει αερα πιο πολυ..

Αχ , μακριά κ αγαπημένοι... Αν κ μου λείπει η μαμά μου που είναι μακριά , δεν θέλω να ανακατεύεται καμία στα πόδια μου... Όλο συμβουλές δίνουν κ προσπαθόυν να επιβάλουν αυτ΄ο που θέλουν. Κ πάντα για το καλό μας!!!

Eννοείτε ούτε τη μάνα μου θέλω να ανακατεύετε αν και έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση ανέκαθεν.

Εγώ όμως της έχω βάλει όρια από την αρχή και δεν ανακατεύετε σε τίποτα που αφορά το ζευγάρι.

Και τη γνώμη της την λέει μόνο όταν της την ζητήσουμε, οχι να την επιβάλλει κιόλας!

Και της έχω ξεκαθαρίσει από τώρα οτι οταν γεννησω δεν πρόκειται να έρθει να μείνει μαζί μας αλλα όταν τη χρειάζομαι θα την πέρνω τηλ να έρχεται. Θα μείνει σε μια θεία κοντά στο σπίτι μας και αυτό γιατί θα είναι και ο άντρας μου στο σπίτι αφού θα έχει ζητήσει άδεια για 1 εβδομάδα και δεν θεωρώ σωστό να έρθει να μείνει μαζί μας κι ας είναι μάνα μου.

Έτσι δεν είναι?? Ο άντρας μου δεν μου έχει αναφέρει κάτι γι'αυτό το θέμα αλλά νομίζω οτι σκέφτομαι σωστά. Οι πρώτες μέρες κατα τη γνώμη μου ανηκουν αποκλείστικα στο ζευγάρι για να γνωριστούν με το μωράκι.

Από εκεί και πέρα αν χρειαζόμαστε βοήθεια πέρνουμε τηλ.

καλα το θεμα με τις πεθερες ειναι ανεξαντλητο..σελιδες θα πρεπει να γραφουμε κ τελειωμο δεν θα εχουν..κ μενα εφερνε φαγητο ενω ηξερε οτι ειχα μαγειρεψει αλλα ποσες φορες το ειχε φαει ο καδος χωρις να παρει χαμπαρι κανεις..:wink:θελουν μαλλον να δειξουν οτι ειναι πιο νοικοκυρες απο μας κ δυστυχως ποτε δεν μπορουν να ξεκολησουν απο τον γιο τους κ ας δημιουργουν νεα οικογενεια..εμενα παντα μου ελεγε μια οικογενεια ειμαστε..οχι καλη μου(η μαλλον κακη μου)δεν ειμαστε μια οικογενεια αλλιως δεν θα χρειαζοταν να παντρευομασταν κ να μεναμε ξεχωριστα..αλλα δεν μπορουν να το καταλαβουν αυτο..εγω ακομα οταν ειμασταν αρραβωνιασμενοι με τον αντρα μου τρωγαμε σε αυτην αλλα μεναμε σε αλλο σπιτι διπλα αλλα δεν ειχα αγορασει ακομα το νοικοκυριο μου επειδη περιμενα να παντρευτουμε πρωτα..ε,,λοιπον οποτε ερχοταν απο την δουλεια ο αντρας μου ετρεχε να του βαλει να φαει λες κ εγω ημουν αορατη..τους παραταγα κ εγω κ εφευγα!αλλα το εκανε επιτηδες για να νευριαζω..τι να πεις ,,δεν βγαζεις ακρη κ ιδιως οταν ο αντρας δεν την βαζει στην θεση της οταν πρεπει τοτε ειναι που παιρνει αερα πιο πολυ..

α,,κ ξεχασα να πω οτι μετα απο αυτο που εκανε εδρασα κ εγω κ αγορασα κατσαρολικα κ μαγειρευα μονη μου κ της το ξεκοψα..ασε που δεν τρωγοντουσαν τα δικα της..κ την ειχα συνεχεια πανω απο το κεφαλι μου κ ελεγε ,,εφαγες,,χορτασες..αυτο ηταν τωρα,,καλε εσυ δεν τρως καθολου..οσο γουσταρω θα τρωω,,λογαριασμο θα σου δωσω?ωχουυυυυυυυυ..που να κατεβει μπουκια αφου εβλεπα εσενα ολο ξινιλα να με κοιτας..ειναι δυνατον να εχω ορεξη?αυτα προς το παρον..:mad:

τι σκας?

τυχερουλα...

:lol:έτσι ακριβώς!

Μάλλον είναι νιόπαντρη η κοπέλα, το είχα κι γω το σύνδρομο "θέλω να αποδείξω ότι είμαι εγώ η νοικοκυρά του σπιιτού"¨.

Οταν περάσει ο καιρός κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Στο σπίτι μου δεν έχει μπει κανείς αλλά στέλνω τον άντρα μου και παίρνει φαγητό από τη μαμά του ή τη δικιά μου χωρίς ντροπή.

μαμάδες μας είναι και οι δύο, παραγεμίζουν τα πιάτα και οι δύο λες και θα φάει στρατός, ε΄χω τσακωθεί και με τις δύο αλλά έχω καταλάβει ότι το κάνουν από αγάπη. Κάποτε είπα του άνδρα μου να το γυρίσει της μητέρας του να μη παει χαμένο και το θεώρησε προσβολή. Ας πετάξουμε και λίγο λοιπόν, τί να γίνει!

Βέβαια πρόσεχε μη γυρίσει το τροπάριο και ποντάρεις σε φαγητό από τη πεθερά και σου βάζει τόσο λίγο που δε φτάνει για κανένα, το έχω πάθει πολλάκις γιατί είχε ξεσυνηθίσει και μαγείρευε για λίγους από τα πολλά μου ΟΧΙ.

Γι'άυτο ας μην απορρίπτουμε τη βοήθεια λέω εγώ. Και ο άλλος κάνει το κομμάτι του και καλά τα έχουμε με όλους.

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...