Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΤΑΣΗ για αιμοδοσία

Sam

Recommended Posts

Έχω να κάνω μία πρόταση προς όλα τα μέλη του φόρουμ να οργανώσουμε μία εθελοντική αιμοδοσία ή να δημιουργήσουμε το δικό μας σύλλογο εγώ είμαι ήδη αιμοδότρια και το θεωρώ απαράδεκτο να κάνουμε εισαγωγή αίματος ή να μου στέλνουν κάθε καλοκαίρι γράμμα που ζητάνε το αίμα μου λόγω αυξημένων αναγκών .....

Επίσης σκέπτομαι να γίνω δότρια μυελού...και περιμένω να βρω και άλλους να με ακολουθήσουν

Ελπίζω να ανταποκριθείτε

Ευχαριστώ

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Διαφημίσεις

Θα ήθελα πολύ να γίνω εθελόντρια αλλά όποτε έχω πάει να δώσω αίμα δεν μπορώ λόγο χαμηλής πίεσης, φανταστείτε ούτε στην πατέρα μου δεν μπόρεσα να δώσω όταν χρειάστηκε να κάνει κάποια εγχείριση. :(:(:(

Για τον μυελο των οστων χρειαζεται καλος αιματοκριτης?

Γενικα πες πληροφοριες. Μεσα παντως (απλα μην χρειαζεται να μεινω σε νοσοκομειο μεσα γιατι το παιδι και η δουλεια.....?)

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

Εγώ δεν είχα δοκιμάσει στο παρελθόν επειδή πάντα είχα χαμηλό αιματοκρίτη (υψηλότερες τιμές στα forte μου ήταν 37)

Τωρα λόγω εγκυμοσύνης και θηλασμού μετέπειτα δεν θα μπορώ έτσι και αλλιώς, αλλά θα ήθελα να το ψάξω καλύτερα το θέμα για το αν γίνεται όταν τελειώσει αυτή η περίοδος.

Επειτα, σκέφτομαι να πείσω και τον άντρα μου ή τον αδερφό μου να το κάνουν που δεν έχουν προβλήματα με αιματοκρίτη. Ο αντρας μου έχει δωσει κατά καιρούς αίμα, και είχε και κάρτα αιμοδότη στο στρατό. Δεν νομίζω να φέρει αντιρρηση σε κάτι τέτοιο..

Αν οργανώσετε κάτι είμαι και εγώ πρόθυμη να κάνω ότι μπορώ

ούτε εμένα μου παίρνουν αίμα λόγω θυροειδή + υπότασης :(

είναι εθελοντης αιμοδότης ο άντρας μου όμως και δεν νομίζω ότι θα είχε αντίρρηση να συμμετέχει σε κάτι τέτοιο.

Εχω παει τρεις φορες να δωσω (προ εγκυμοσυνης βεβαια) και με διωξανε λογω υποτασης και χαμηλου αιματοκριτη.

Τι πατατακια με πορτοκαλαδες επινα, τι σκετο αλατι πριν παω...... τζιφος!

Και στεναχωριεμαι γιατι το θελω παρα πολυ και λεω στον καλο μου να παει αλλα μαλλον φοβαται..... ολο αποφευγει την κουβεντα!

ΤΙ ΕΓΙΝΕ

ρε κοριτσια ολες οι υποτασικες εδω μαζευτηκαμε !!!!

Και εγω τα ιδια.Οσες φορες εχω παει να δωσω (και σε δικους μου ανθρωπους) με διωξανε.Για τα υπολοιπα περιμενω πληροφοριες.

2eaW.jpg.png

Διαφημίσεις

Παρομοιως υποτασικια...

Γιατι δεν σου περνουν αιμα οταν εχεις χαμηλη πιεση? Δεν το καταλαβαινω αυτο?

Προσπαθησα να δωσω μια φορα στη σχολη και αλλη μια οταν χρειαστηκε μια φιλη αλλα τζιφος. Ο αντρας μου δινει αλλα πρεπει να τον πετυχετε στην Ελλαδα.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

στέλλα, είναι δυστυχώς έτσι που οι γυναίκες οι περισσότερες έχουμε αυτό το θέμα με τον αιματοκρίτη,

και εγώ μια απο τα ίδια...

νομίζω μόνο εάν ευαισθητοποιηθούν οι άντρες θα γίνει κάτι....... . . . .

ίσως σε αυτούς πρέπει να στοχεύσουμε περισσότερο.... :)

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

κορίτσια ξέρω το πρόβλημα έτσι κι αλλιώς οι περισότερες δεν μπορόύμε να δώσουμε ακόμη αίμα πρέπει να περάσει ένας χρόνος από τον τοκετό..αλλά πιστεύω ότι αν οργανώσουμε μία τράπεζα αίματος θα μπορέσουμε να βάλουμε και τους άντρες στο λούκι :D:D:D

Αχρείαστο να είναι αλλά αν κάποιος από το parents χρειάζεται αίμα να μην ψάχνει ο άνθρωπος βλέπετε τι γίνεται οι περισότερες δεν μπορούν να δώσουν...

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Για τον μυελο των οστων χρειαζεται καλος αιματοκριτης?

Γενικα πες πληροφοριες. Μεσα παντως (απλα μην χρειαζεται να μεινω σε νοσοκομειο μεσα γιατι το παιδι και η δουλεια.....?)

Δεν γνωρίζω αν χρειάζεται καλός αιματοκρίτης αυτό που ξέρω είναι ότι σου παίρνουν λίγο αίμα και μπαίνεις μέσα σε μια τράπεζα πληροφοριών αν είσαι ιστοσυμβατός πρέπει να μείνεις μία μέρα στο νοσοκομείο..

Συγνώμη που δεν γράφω λεπτομέρειες αλλά ετοιμάζομαι να το ψάξω τις επόμενες εβδομάδες οπότε ελπίζω αυτά που θα γράψω να είναι λιγότερο ακαταλαβίστικα : :oops::oops:

τελικά οι περισσότερες γυναίκες έχουμε πρόβλημα να δώσουμε αίμα και νόμιζα ότι είμουν η μόνη!

Εγώ έχω κάνει αφαίρεση ολική του θυροειδή λόγου όγκου και έχω υπόταση και απαγορεύεται ρητά να δώσω, ακόμη και όταν χρειάστηκε ο πατέρας μου αλλά και πρόσφατα η μητέρα μου και το ζήτησα δεν με άφησαν οι νοσοκόμες που μου πήραν το ιστορικό.

Κρίμα!!! :cry:

Διαφημίσεις

Τα μέλη είναι 287 μετρήστε και τους άντρες μας και είμαστε εντάξει αν μπορέσουμε να δώσουμε οι μισοί ή και λιγότερο έχουμε μία καλή τράπεζα αίματος.....Συζητήστε το

• 5 months later...

έχουμε αισίως φτάσει τα 900 μέλη η οικογένεια του parents μεγάλωσε αλλά η πρόταση έμεινε πρόταση :cry::cry::cry:

Ε ναι !!! Αν ειναι δυνατον να ειμαστε 900 χρήστες (που αν πολλαπλασιασουμε επι 2 γονεις - για τον μεσο ορο λεω).... Χοντρικα 1500 ατομα !!!

Ελατε ρε παιδια να κανουμε κατι !!!

Αυριο μπορει να χρειασουμε εμεις αιμα.... για να μην πω κατι αλλο...

Αντε παμε !!!!

Να δω χερακια ψηλά !!!!

Εγω είμαι μέσα!και με μεγάλη μου χαρά μάλιστα :D και απο αιματοκρίτη super :D .Τωρα για τον άντρα μου ούτε να το σκέφτομαι να τον ρωτησω δυστηχως με τις βελόνες δεν τα πάει καθόλου καλά! :cry:

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Ουτε εγω προσωπικα μπορω να δωσω αιμα και ειναι δυο οι λογοι... Πρωτον τρεμω τις βελονες, αλλα εχω και προβλημα με ανιμια κλπ και δεν κανει... ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ειναι ΑΣΧΕΤΟ !!!

Το θεμα ειναι να οργανωθουμε και να ξεκουνισουμε και ΟΣΟΙ μπορουν θα δωσουν (π.χ. εχω τον αντρα μου κι ενα σωρο φιλους και συγγενεις να δωσουν)...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ

ρε κοριτσια ολες οι υποτασικες εδω μαζευτηκαμε !!!!

Και εγω τα ιδια.Οσες φορες εχω παει να δωσω (και σε δικους μου ανθρωπους) με διωξανε.Για τα υπολοιπα περιμενω πληροφοριες.

Sorry αλλά μία από τα ίδια

Εγώ ήθελα πάντα να γίνω αιμοδότρια αλλά όλο κάτι τύχαινε.

Τώρα πήρα απόφαση όταν σταματήσω να θηλάζω να πάω να γίνω ελεθόντρια. Σκεφτόμουν και για αιμοπετάλια κλπ αλλά αυτό θέλω να το ψάξω πιο καλά πρώτα.

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...