Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εργασιακή εφεδρεια στο δημοσιο

maria1976

Recommended Posts

ΡΚ το λάθος σου είναι ότι apriori θεωρείς τους ΔΥ άχρηστα παράσιτα. Είσαι λάαααααθος.

¨οπως πχ λάθος είναι και οι Γερμανοί που θεωρούν άχρηστα παράσιτα όλους τους Έλληνες. Και ξεχνάνε 'οτι το Ελληνικό Δημόσιο κατά αρχήν, και ο Έλληνας καταναλωτής κατά δεύτερο λόγο είναι μεγάλο μέρος της αγοράς που αγοράζει τα δικά τους οπλικά, τα δικά του τηλ/κα, τα δικά τους αυτοκίνητα, τα δικά τους ηλεκτρολογικά κλπ κλπ κλπ.

Ναι, το Ελληνικό Δημόσιο κάνει το 1% το πολύ του τζίρου της Γερμανίας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 334
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δε κατάλαβα, δημοκρατία δεν έχουμε; Σε ενοχλεί το ότι ένας ιδιωτικός υπάλληλος θεωρεί άσχηστους τους Δημοσίους υπαλλήλους; Ε τι να κάνουμε, μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Αν θέλετε να αλλάξει αυτό, ας αρχίσετε οι ΔΥ να μην καλύπτετε τους επίορκους συναδέλφους σας (αυτούς που κολοβαράνε), κοινώς να τους καρφώνετε, για να μην σας παίρνει και εσάς η μπάλλα. Αλλιώς είστε συνένοχοι στην καταλήστευση των Ιδιωτικών Υπαλλήλων προκειμένου να ζουν τα παράσιτα του δημοσίου.

Επαναλαμβάνω. Όποιος δεν θέλει να εργάζεται επειδή βαριέται, ή έχει ψυχολογικά ή ότι άλλο, να μην έχει να φάει.

No comments.

Τόλμησε η Ρέα να προσλάβει κάποιον πρώην Δ.Υ.? Στην πυράααααα!!!!!! :lol:

Α, ρε τι ακούμε σήμερα!

Να σε ξανασυγχαρώ για το πόσο ανοιχτόμυαλος είσαι και για τις τόσο προοδευτικές απόψεις σου. Επίσης, για τη λέξη "κυράτσα", είχα χρόνια να την ακούσω. Επίσης, για τον τρόπο που εκφράζεσαι γενικότερα στο φόρουμ, θέλω να σε συγχαρώ. Θέλω να πω και εγώ μια ωραία λέξη, στα αγγλικά: "TROLL".

Εγώ έχω να "καταγγείλω" ότι η "κυράτσα" δασκάλα του παιδιού μου , όταν την εημέρωσα για την δυσκοιλιότητα που έχει, μου είπε να της βάλω μια αλλαξιά ρούχα μέσα στην τσάντα να το αλλάξει το παιδί άμα χεστεί!!!!!!

"Πολύ κυράτσα" ρε παιδί μου!!!! Να την διώξουν αμέσως.............απαπαπα τέτοιοι άνθρωποι κοντά στα παιδιά μας!!!!!

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Αυτοί λοιπόν οι 2 άνθρωποι κινδυνεύουν από την διαθεσιμότητα.

Και χιλιάδες άλλοι του Ιδ. Τομέα που πάντα έκαναν καλά τη δουλειά τους έχουν ήδη δει το δρόμο προς την έξοδο. Το παράδειγμά σου τί λέει??? Ότι δεν είναι όλοι οι δημ. υπάλληλοι σκάρτοι. Το ξέρουμε αυτό. Αλλά η ζωή δεν είναι δίκαιη για τον ευσυνείδητο και μαζί με τα ξερά θα καούν και τα χλωρά.

KjMfp2.png

Together we stand, divided we fall

Αλλιώς είστε συνένοχοι στην καταλήστευση των Ιδιωτικών Υπαλλήλων προκειμένου να ζουν τα παράσιτα του δημοσίου.

Λυπάμαι το "παράσιτο" που αύριο μεθάυριο θα έχει μαθητές τα παιδιά σου.

Ε ! ρε τι έχει να τραβήξει.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Διαφημίσεις

Και χιλιάδες άλλοι του Ιδ. Τομέα που πάντα έκαναν καλά τη δουλειά τους έχουν ήδη δει το δρόμο προς την έξοδο. Το παράδειγμά σου τί λέει??? Ότι δεν είναι όλοι οι δημ. υπάλληλοι σκάρτοι. Το ξέρουμε αυτό. Αλλά η ζωή δεν είναι δίκαιη για τον ευσυνείδητο και μαζί με τα ξερά θα καούν και τα χλωρά.

Το παράδειγμά μου πάει σε αυτούς που τσουβαλιάζουν και βρίζουν όοοοοοοοολους τους ΔΥ (καλή ώρα όπως ο PK33) και όχι γι'αυτούς που καταλαβαίνουν την διαφορά ενός φιλότιμου εργαζόμενου είτε ΥΥ είτε ΔΥ.

Δεν ξέρω εάν το έχετε καταλάβει, αλλά η αγορά έχει ήδη "κάτσει" τραγικά από τους ανέργους Ιδ. Υπ. και θα "κάτσει" ακόμα περισσότερο με τους εν εφεδρεία (δηλαδή εν δυνάμει απολυμένους) Δημ. Υπ. Το αρνείται κανείς αυτό? Αν ναι, δεν ξέρει τί του γίνεται.

Ωστόσο: Ο Δημ. Τομέας στην Ελλάδα ΠΡΕΠΕΙ να περιοριστεί. Αυτό είναι ένα γεγονός που δε χωράει αμφισβήτηση. Δε μπορεί να υπάρχουν 752 επιτροπές και υποεπιτροπές και διαόλοι και τριβόλοι σε κάθε Υπουργείο, εργατοτεχνίτες σε Δήμους που καθαρίζουν 75.000? ετησίως (Δήμος Αλμυρού), δύο και τρεις γραμματείς για κάθε ανώτατο στέλεχος σε Υπουργείο κ.λπ. Το πρόβλημα είναι ότι το ξεκαθάρισμα του λογαριασμού (γιατί κάποτε έρχεται κι αυτός ο αναθεματισμένος) ξεκινάει από εκεί που δεν πρέπει. Και θεωρώ τελείως άδικα τα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα με οριζόντιες περικοπές (τί θα πει οριζόντια ρε παιδιά???? Κόψτε κανένα κ##λο μεγαλοδιευθυντή και μετά περάστε και στον πιο κάτω). Αλλά είπαμε, άτιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους κατεβάζεις.

KjMfp2.png

Το παράδειγμά μου πάει σε αυτούς που τσουβαλιάζουν και βρίζουν όοοοοοοοολους τους ΔΥ (καλή ώρα όπως ο PK33) και όχι γι'αυτούς που καταλαβαίνουν την διαφορά ενός φιλότιμου εργαζόμενου είτε ΥΥ είτε ΔΥ.

Η γενίκευση, όποτε και απ' όποιον γίνεται, είναι ΠΑΝΤΑ άδικη. Δε διαφωνώ σε αυτό καθόλου. Απλά ο ευσυνείδητος δημ. υπάλληλος γίνεται αντικείμενο επιβράβευσης μεταξύ συμφορουμιτών αλλά κανείς δεν κάνει αντίστοιχα σχόλια για τον - εξ' αναγκης - ευσυνείδητο Ιδ. Υπάλληλο. Θα έπρεπε να είναι έτσι? Η ευσυνειδησία θα έπρεπε να είναι αυτονόητη και όχι αφορμή για Όσκαρ καλύτερου υπαλλήλου η αφορμή για στοχασμό του τύπου "άκου να δεις τί έγινε, με εξυπηρέτησε άμεσα και σωστά ο ληξίαρχος του Δήμου Κολοπετεινίτσας".

KjMfp2.png

Δεν έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα, αλλά τη γενική ιδέα την κατάλαβα! Θέλω να προσθέσω και τη δική μου άποψη. Προφανώς συμφωνούμε όλοι ότι υπάρχουν και δημόσιοι υπάλληλοι που δουλεύουν και μάλιστα πολύ. Αυτοί που δε δουλεύουν κατά τη γνώμη μου είναι αυτοί που έχουν τα κονέ και έχουν το θράσος να μας μιλάνε σα να είμαστε σκουπίδια. Ε λοιπόν πιστεύω ότι αυτοί δεν πρόκειται να κουνηθούν και θα διώξουν όλους αυτούς που δούλευαν. Αφήστε, και αυτό το λέω από προσωπική εμπειρία, η "μονιμότητα" ήταν αυτή που βοηθούσε τους ευσυνείδητους υπαλλήλους να βάλουν στη θέση τους εκείνους τους αργόσχολους, χωρίς να φοβούνται ότι θα τους τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί και θα τους διώξουν, γιατί όπως είπε και κάποιος παραπάνω ο υπαλληλικός κώδικας προβλέπει την απόλυση. Την οποία όμως δε φοβούνται όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι.

eNortjKzUjI0NDQ2slCyBlwwFVcCzQ,,48.pngeNortjKzUjI0NDQ2slSyBlwwFVoCzg,,98.png

Το παρόν θέμα κλειδώνεται προσωρινά.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...