Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΕΚΤΡΩΣΗ...

giotaki83

Recommended Posts

ααα καταλαβα.οχι απλα ειπαν οτι μια απ τις αιτιες για εξωμητριο ειναι και αποξεση σε κοντινη χρονικα περιοδο.και πριν απο αυτο εοχα και μια ακομα αποβολη (αυτοματη)αλλα εχω και 2 μικρουλια και εγω ελπιζω να ερθει ενα τριτο υγειες μωρακι γρηγορα σε ευχαριστω!!!!!!!!!!:D

ggHRp3.png fkuPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 131
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι καλά που είναι να μεταθέτουμε πάντα τις ευθύνες στους άλλους! Βέβαια, το κράτος πρέπει να μας τα μάθει όλα, μέχρι και πώς να προφυλασσόμαστε στο σεξ, γιατί εκεί έξω δεν υπάρχουν εκατομμύυυυρια πηγές. Αλλά ας βγάλει άλλος το φίδι από την τρύπα, ως συνήθως...

βέβαια, την υποκρισία του να είμαστε υπέρ της ενημέρωσης, αλλά να μην ανοίγουμε ας πούμε θέμα στο καφέ των εφήβων για τα καλά της πρόληψης, παρά να ανοίγουμε θέμα για τα κακά της έκτρωσης, αδιαφορώντας για την ψυχολογία των γυναικών που την έχουν κάνει (και δεν ήταν πάντα η εύκολη επιλογή τους, γιατί μπορεί το παιδί να το ήθελαν), δεν είμαστε ικανοί να τη δούμε. Πέρα από την καμπούρα μας δεν βλέπουμε ποτέ, αλλά να κρίνουμε τις αποφάσεις και τις πράξεις των άλλων μας είναι πάντα πολύ εύκολο...

ρε κοπελιά μπάστα λίγο γιατί έχετε ξεφύγει λιγάκι νομίζω από την πρόθεση μου. Την καμπούρα μου καταρχήν τη βλέπω αλλα εσύ δεν με ξέρεις κι έτσι δεν ξέρεις κατά πόσο τη βλέπω ή όχι. Δεύτερον που με είδες να κρίνω;;;; Πραγματικά πες μου που γιατί ψάχνω να βρω στο τρόπο που εκφράστηκα στο θέμα που άνοιξα αν είπα κατι και δείχνει να κρίνει αρνητικά την απόφαση της έκτρωσης και δεν βρίσκω τίποτα. Είχαμε την απορία αν η φήμη που υπάρχει για το μετά της έκτρωσης ότι και καλά δεν μπορείς να μείνεις έγκυος ισχύει ή όχι στη πράξη. Αυτό με ποιο τρόπο προσβάλει ή κρίνει όποιες το έχουν κάνει δεν το έχω καταλάβει....

Είπα εγώ που θενά μην κάνετε ή γιατί κάνατε ή κάνετε έκτρωση;;;; Δηλαδή σήμερα με την αντίδραση σας με εχετε κανει να φάω τις κοτσίδες μου. Απο τη μια φτιάχνω τυροπιτάκια για τη γιορτή μου κι από την άλλη μασουλάω κοτσίδες!!!!!!!

Και όσο για τη μετάθεση ευθυνών στην οποία αναφέρεσαι θεωρώ ότι είναι τελέιως λάθος ο τρόπος που το βλέπεις. Δηλαδή ας μη πηγαίνουν τα παιδιά και σχολείο γιατί υπάρχει το ίντερνετ που μπορούν ν αβρουν ότι πληροφορία θέλουν. Εάν στο σχολείο αντιμετώπιζαν το θέμα όχι με το ταμπού που το αντιμετωπίζουν και μιλούσαν ανοιχτά για το τι πρέπει να προσέχουμε για να μη μείνουμε έγκυες ή γιαν αμη κολλήσουμε αφροδίσια και τι είναι αυτά τέλοσπάντων αυτό θα απέτρεπε από πολλές κοπέλες να βασίζονται ας πούμε σε γόνιμες και μη μέρες για την αποφυγή ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης.

Επίσης είναι αυτονόητο ότι υπάρχουν οι αναπόφευκτες 'εκτρώσεις' οι αποξέσεις , οι εκτρώσεις όταν το παιδί που κυοφορείται φέρει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας κλπ στις οποίες δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία να δω τι σοβαρό πρόβλημα προκαλεί η πραγματοποίηση τους γιατί είναι αναπόφευκτες διαδικασίες. Αλλα θεωρώ ότι για τις σημερινές κοπέλες είναι χρήσιμο να το γνωρίζουν αν η έκτρωση μπορεί και να έχει κινδύνους και έτσι να μην βασίζονται σε αυτή οπότε και δεν προσέχουν κατά τη σεξουαλική πράξη. Μα καλά τόσο παράλογο είναι αυτό που λέω;;; Δηλαδή τι πρέπει να πω;;; Αχ τι καλή που είναι η έκτρωση, σιγά το πράγμα, καντε σεξ και το πολύ πολύ να κάνετε μια έκτρωση σε περίπτωση που δεν το θέλετε το παιδί;;

gth0p3.png

Χαρουλα και εγω εχω κανει αποξεση 2φορες την πρωτη φορα 8εβδοαμδων και την δευτερη 11βδομαδων σε διδυμα +μια βιοχημικη :(

σε καταλαβαινω ειναι δυσκολο και ψυχοφθορο.εμενα στο εξωμητριο μαλον για δυδιμα πηγαινε γιατι ειχα και σακο αδειο στη μητρα.αλλα δεν ειναι σιγουρο γιατι δεν ειδαμε εμβρυο ενω στη σαλπιγγα ειχε και καρδιακη λειτουργια.το αλλο ισως να μην αναπτυχθηκε.φοβαμαι πολυ τωρα πια.θελω παααρα πολυ ενα παιδακι αλλα εχω αγχος.γιαυτο θα αφησω χρονο να περασει και μετα.εσυ αλλα παιδακια εχεις??

ggHRp3.png fkuPp3.png

Είχαμε την απορία αν η φήμη που υπάρχει για το μετά της έκτρωσης ότι και καλά δεν μπορείς να μείνεις έγκυος ισχύει ή όχι στη πράξη.

οχι δεν ισχυει, ειναι μουφα

ισα ισα, μενεις ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ εγκυος μετα απο αποξεση, αποβολη ή εγκυμοσυνη

η αποξεση πλεον, στις μερες μας, σε νοσοκομεια απο γιατρους, εχει (σωματικα) ελαχιστους κινδυνους εως καθολου, οσο και οποιαδηποτε αλλη μικροεπεμβαση..

θα μπορουσες αντιστοιχα ν ανοιξεις θεμα ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΣΚΩΛ/ΙΔΑΣ

λιγοτερους κινδυνους για την υγεια της γυναικας, εχει η αποξεση

Διαφημίσεις

Δεν ετυχε να κανω ποτε εκτρωση Και λεω δεν ετυχε γιατι παρολο που ειχα επαρκεστατη ενημερωση σε ολη την εφηβεια μου δεν επαιρνα καμια προφυλαξη..αψηφωντας τους κινδυνους Μου εμεινε μονο ενας ερπης γεν.οργανων ..κοινως ειχα αγιο

Πιστευω πως η αληθεια στις επιπτωσεις βρισκεται καπου στη μεση (απ οσα εχω δει απο γνωστες κ φιλες) Ενδεχεται να παθεις και κακο Αλλωστε μονο και μονο η ολικη ναρκωση εχει καποιους ελαχιστους κινδυνους Οπως σε καθε αλλο χειρουργειο μπορει κατι να παει στραβα Γνωριζω ατομο που περασε μια ηπια καταθλιψη και αλλο που λιγες μερες μετα "πεταγε" και μετα απο λιγο καιρο ουτε που το θυμοταν

Παντως το θεμα της προφυλαξης ειναι κατι πανω απο την απλη ενημερωση Αν δεν μαθεις να αγαπας τον εαυτο σου και το σωμα σου η ενημερωση ειναι απλα λογια του αερα

p7z6p3.pngsQqep3.png

Ανοίγω το συγκεκριμένο θέμα για να γράψουν όσοι έχουν προσωπική εμπειρία ή κάποιας γνωστής τους που έκανε έκτρωση (για χ, χ λόγους που δεν μας αφορούν) και αυτό προκάλεσε καποιο πρόβλημα στην υγεία της εως και αδυναμία να ξαναμείνει έγκυος. Αυτό θα βοηθήσει ατομα που σκέφτονται να προβούν σε αυτή τη πράξη να είναι πλήρως ενημερωμένα για τους πιθανούς κινδύνους!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!![/quote

Γιωτάκι τι σε απασχολεί εσένα όμως? Ενδιαφέρεσαι και θελεις να δεις αν θα πάθεις κάτι ή προφανώς καταδικάζεις την πράξη και επειδή είναι ένα θέμα που σίγουρα υπάρχουν αυτές οι κοπέλες που είναι φανατικά αντίθετες προφανώς γτ δεν τους έχει τύχει και υποστηρίζουν με πάθος πως είναι έγκλημα, και υπάρχουν και οι άλλες κοπέλες που ήρθαν σε αυτή τη δύσκολη θέση να πάρουν μια τέτοια απόφαση που σίγουρα τους προκάλεσε αν όχι προβλήματα στην υγεία τους σίγουρα τους στοιχισε ψυχολογικά φαντάζουμε, και προφανώς θα αρχίσει ένας διάλογος χωρίς τέλος?? :?

Ή είσαι απλα περίεργη??:P

εγώ συνεχίζω να έχω τη απορία όπως είπα και πιο πανω. αφού όπως μας είπες παρακάτω είσαι και κατά των εκτρώσεων τι προσπαθείς να αποδείξεις ή να μάθεις με το άνοιγμα αυτού του θέματος??

προσπαθεις να δεις τα επιχειρήματα της κάθε κοπέλας που είναι αντίθετη και τις δικαιολογίες των υπολοίπων που επειδή τους έτυχε θέλουν να υπερασπιστούν τις πράξεις τους???

καθε μια κάνει ότι θέλει με τη ζωή της εννοείτε και με το σώμα της.

υπάρχουν κοπέλες που είναι και κατά των εξωσωματικών! τι πρεπει να λέμε ότι η θρησκεία μας δεν τα δέχετε και ιατρικά είναι επικύνδινο?? και τέτοιες μ.........! :-P η κάθε μια κάνει ότι νομίζει καλύτερο για τη ζωή της και ζει αναγκαστικά με τις συνέπειες (αν υπάρξουν.. σωματικες ή ψυχολογικες)

You can buy your children everything in the world, but nothing will compare to the memories you make with them...

G0Xpp3.pngj0Hcp3.png

ρε κοπελιά μπάστα λίγο γιατί έχετε ξεφύγει λιγάκι νομίζω από την πρόθεση μου. Την καμπούρα μου καταρχήν τη βλέπω αλλα εσύ δεν με ξέρεις κι έτσι δεν ξέρεις κατά πόσο τη βλέπω ή όχι. Δεύτερον που με είδες να κρίνω;;;; Πραγματικά πες μου που γιατί ψάχνω να βρω στο τρόπο που εκφράστηκα στο θέμα που άνοιξα αν είπα κατι και δείχνει να κρίνει αρνητικά την απόφαση της έκτρωσης και δεν βρίσκω τίποτα. Είχαμε την απορία αν η φήμη που υπάρχει για το μετά της έκτρωσης ότι και καλά δεν μπορείς να μείνεις έγκυος ισχύει ή όχι στη πράξη. Αυτό με ποιο τρόπο προσβάλει ή κρίνει όποιες το έχουν κάνει δεν το έχω καταλάβει....

Είπα εγώ που θενά μην κάνετε ή γιατί κάνατε ή κάνετε έκτρωση;;;; Δηλαδή σήμερα με την αντίδραση σας με εχετε κανει να φάω τις κοτσίδες μου. Απο τη μια φτιάχνω τυροπιτάκια για τη γιορτή μου κι από την άλλη μασουλάω κοτσίδες!!!!!!!

Και όσο για τη μετάθεση ευθυνών στην οποία αναφέρεσαι θεωρώ ότι είναι τελέιως λάθος ο τρόπος που το βλέπεις. Δηλαδή ας μη πηγαίνουν τα παιδιά και σχολείο γιατί υπάρχει το ίντερνετ που μπορούν ν αβρουν ότι πληροφορία θέλουν. Εάν στο σχολείο αντιμετώπιζαν το θέμα όχι με το ταμπού που το αντιμετωπίζουν και μιλούσαν ανοιχτά για το τι πρέπει να προσέχουμε για να μη μείνουμε έγκυες ή γιαν αμη κολλήσουμε αφροδίσια και τι είναι αυτά τέλοσπάντων αυτό θα απέτρεπε από πολλές κοπέλες να βασίζονται ας πούμε σε γόνιμες και μη μέρες για την αποφυγή ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης.

Επίσης είναι αυτονόητο ότι υπάρχουν οι αναπόφευκτες 'εκτρώσεις' οι αποξέσεις , οι εκτρώσεις όταν το παιδί που κυοφορείται φέρει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας κλπ στις οποίες δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία να δω τι σοβαρό πρόβλημα προκαλεί η πραγματοποίηση τους γιατί είναι αναπόφευκτες διαδικασίες. Αλλα θεωρώ ότι για τις σημερινές κοπέλες είναι χρήσιμο να το γνωρίζουν αν η έκτρωση μπορεί και να έχει κινδύνους και έτσι να μην βασίζονται σε αυτή οπότε και δεν προσέχουν κατά τη σεξουαλική πράξη. Μα καλά τόσο παράλογο είναι αυτό που λέω;;; Δηλαδή τι πρέπει να πω;;; Αχ τι καλή που είναι η έκτρωση, σιγά το πράγμα, καντε σεξ και το πολύ πολύ να κάνετε μια έκτρωση σε περίπτωση που δεν το θέλετε το παιδί;;

με αφορμή το θέμα σου (κι όχι εσένα προσωπικά) μιλάω γενικά κι όχι επί προσωπικού. Αλίμονο αν περίμενα να ενημερώσει το παιδί μου το σχολείο για οποιοδήποτε σοβαρό θέμα, έγώ έχω τη μεγαλύτερη ευθύνη γι' αυτό. Και όταν μιλάω για πηγές, δεν αναφέρομαι πρωτίστως στο ίντερνετ.

Δλδ αν μια κοπέλα αναγκαστεί να κάνει έκτρωση για τον χ ιατρικό λόγο και μετά εμφανίσει κάποιο πρόβλημα υγείας δεν μας ενδιαφέρει; μας ενδιαφέρουν μόνο οι εκτρώσεις για λόγους "αναψυχής"; μόνη σου καρφώνεσαι ;) κι από τις τελευταίες σου κουβέντες φαίνεται το πραγματικό νόημα του θέματός σου, γι' αυτό όσο κι αν θες να το μαζέψεις οι περισσότεροι αρνούνται να συμμετάσχουν ή το κρίνουν αρνητικά ;)

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

με αφορμή το θέμα σου (κι όχι εσένα προσωπικά) μιλάω γενικά κι όχι επί προσωπικού. Αλίμονο αν περίμενα να ενημερώσει το παιδί μου το σχολείο για οποιοδήποτε σοβαρό θέμα, έγώ έχω τη μεγαλύτερη ευθύνη γι' αυτό. Και όταν μιλάω για πηγές, δεν αναφέρομαι πρωτίστως στο ίντερνετ.

Δλδ αν μια κοπέλα αναγκαστεί να κάνει έκτρωση για τον χ ιατρικό λόγο και μετά εμφανίσει κάποιο πρόβλημα υγείας δεν μας ενδιαφέρει; μας ενδιαφέρουν μόνο οι εκτρώσεις για λόγους "αναψυχής"; μόνη σου καρφώνεσαι ;) κι από τις τελευταίες σου κουβέντες φαίνεται το πραγματικό νόημα του θέματός σου, γι' αυτό όσο κι αν θες να το μαζέψεις οι περισσότεροι αρνούνται να συμμετάσχουν ή το κρίνουν αρνητικά ;)

συμφωνω.. κάτι επιμένω να μην καταλαμβαίνω σε αυτά που γράφεις και που θες να καταλήξει το θέμα σου

You can buy your children everything in the world, but nothing will compare to the memories you make with them...

G0Xpp3.pngj0Hcp3.png

συμφωνω.. κάτι επιμένω να μην καταλαμβαίνω σε αυτά που γράφεις και που θες να καταλήξει το θέμα σου

Και εγώ έτσι.

Είδα το θέμα από εχθές και δεν καταλαβαίνω :confused::confused: Ή μήπως να επιχειρηματολογήσουμε για τα αυτονόητα ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Η διαδικασια της εκτρωσης ειναι ιδια με της αποξεσης. Εκανα αποξεση λογω παλλινδρομης. Να αγχωθω τωρα οτι εκτος απο την ψυχη μπορει να εχω και στο σωμα καποιο προβλημα επειδη ετυχε και ειδα το θεμα; Ο τιτλος του θεματος ειναι το κακο που μου εκανε η εκτρωση αρα και η αποξεση. Να αρχισω να σκεφτομαι τι μπορει να μου συμβει;

ky1Ap2.png?YVrPElRM

επιμένω να μην καταλαμβαίνω σε αυτά που γράφεις και που θες να καταλήξει το θέμα σου

:confused::confused::confused::confused:

Μια από τα ίδια..............και ιδίως σ' ενα θέμα που έχει χιλιοσυζυτηθεί εκτενέστατα εδώ μέσα, έχουν χιλιοπλακωθεί δεκάδες άτομα μεταξύ τους γι'αυτό κλπ, κλπ, κλπ, κλπ, κλπ, κλπ.

Το συναισθηματικό τομέα ερευνάς ή τον σωματικό?

Γιατί αν ερευνάς τον σωματικό, μάλλον θα πρέπει να ρωτήσεις το γιατρό σου.

Αν ερευνάς τον συναισθηματικό, μια απλή αναζήτηση στο φόρουμ θα σου έλυνε τις απορίες σου..............(εν μέσω 15Αύγουστου).

Χρόνια Πολλά σε όλο το κόσμο με υγεία και αγάπη.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Κοριτσια οντως η διαδικασια της εκτρωσης ειναι ιδια με αυτη της απο3εσης σαν επεμβαση . Και εγω εχω κανει απο3εση 2 φορες στη ζωη μου . Εν παση περιπτωση παρενεργειες εχει καθε επεμβαση που θα κανουμε στη ζωη μας , ακομα και καθε φαρμακο που θα παρουμε , αυτο δεν σημαινει οτι ολα αυτα θα τα παθουμε εμεις .

QRyOp2.png

To θέμα σκόπευε να καταλήξει στο "μην κάνετε έκτρωση κινδυνεύει η ζωή σας"..... πιάσ΄το αυγό και κούρευτο δηλαδή ή κάτι τέτοιο.....ευτυχώς δεν κατέληξε εκεί...

Όπως έχω γράψει και παραπάνω λάθος προσέγγιση εντελώς....

ρε παιδιά είμαστε σοβαροί; γιατί πρέπει ένα θέμα να έχει σκοπιμότητα;;; Εγώ χθες έβλεπα το θέμα με τη κοπέλα που σκέφτεται να κάνει έκτρωση και αναρωτήθηκα κι εγώ αν όντως έχει βάση αυτό που λέγεται για το οτι πιθανόν η έκτρωση να δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα και λέω ο μονος τρόπος να το μάθουμε είναι να ρωτήσουμε. Για ποια σκοπιμότητα μιλάτε; Οσο για αυτο που είπε κάποια κοπέλα δεν θυμάμαι ποια ότι έχει χιλιοσυζητηθεί το θέμα συγγνώμη αλλα δεν έχει τύχει να παρακολουθησω κα΄ποιο ανάλογο θέμα με αυτό το αντικείμενο. το λάθος μου φυσικά είναι ότι δεν έψαξα να δώ στα παλιότερα αν έχει ξαναυπάρξει η συζήτηση για ν αμην επαναλαμβανόμαστε. Διαβάζω τα σχόλια σας και είμαι συνεχώς με το στόμα ανοιχτό.

Και κάτι ακόμη να απαντήσω γιατί νιώθω ότι με κάποιες απαντήσεις παρερμηνεύετε τα λόγια μου και ίσως παραπλανάται και κάποιος αν τα διαβάσει. Είπα ότι για τους σοβαρούς λόγους που διακόπτεται η κυηση υποχρεωτικά χωρίς την ευχέρεια ν απεις θα το κρατήσω το παιδί όπως έιναι η εξωμήτριος, η κύηση εμβρύου με πολύ σοβαρό ιατρικό πρόβλημα δεν θα έκανα τη συζήτηση αυτή όχι γιατί δεν είναι σοβαρά αλλα γιατί εκεί δεν τίθεται το δίλλημα να κάνεις την έκτρωση ή όχι. Εκεί όποιες κι αν είναι οι συνέπειες της έκτρωσης την κάνεις. Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας, αν γινόταν τελικά...θα αφορούσαν κοπέλες που είναι σε δίλλημα για το άν θα κάνουν την έκτρωση ενός φυσιολογικού εμβρύου και χωρίς ιατρικα θέματα στη μέση. Οπως η κοπέλα στο άλλο θέμα με αφορμή του οποίου άνοιξα αυτό. Μία απορία πήγα ν α λύσω και με φάγατε.

Ελπίζω αυτή τη φορά να έγινα κατανοητή...δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω για να το καταλάβετε...ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ , απλή περιέργειαέχω η ρουφιάνα...:?:|:(

gth0p3.png

Διαφημίσεις

Ελπίζω αυτή τη φορά να έγινα κατανοητή...δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω για να το καταλάβετε...ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ , απλή περιέργειαέχω η ρουφιάνα...:?:|:(

Λυνεται πανευκολα αυτο. Παρε τηλ να μιλησεις με τον γυναικολογο σου ή μπες και ψαξε στο ιντερνετ για πιο προχειρη δουλεια. Τουλαχιστον να μην ενοχλεις και τον κοσμο χρονιαρα μερα.........

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Λυνεται πανευκολα αυτο. Παρε τηλ να μιλησεις με τον γυναικολογο σου ή μπες και ψαξε στο ιντερνετ για πιο προχειρη δουλεια. Τουλαχιστον να μην ενοχλεις και τον κοσμο χρονιαρα μερα.........

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ποιον ενοχλεί η ερωτηση μου αναθεμα να ήξερα...

gth0p3.png

Καλά βρε παιδιά, δεν σκότωσε και άνθρωπο !!!!!!!!

Είχε μια απορία - την οποία επίσης προσπαθώ να καταλάβω :confused::confused:- και ρώτησε. Από που ορμώμενη, εκείνη το ξέρει.

Όποιος δεν θέλει, δεν συμμετέχει. Δεν είναι στα υποχρεωτικά θέματα για εξετάσεις .........

Για την ιστορία, συμφωνώ επίσης ότι είναι επιλογή. Όταν προκύψει άνευ προγραμματισμού και μετά από προγραμματισμό. Μπορεί να ξέρω ότι θα φέρω π.χ. στον κόσμο ένα τρισωμικό παιδί και κατ' επιλογή να το κρατήσω. Δεν θα το έκανα αλλά δεν κρίνω και αυτή που θα το κάνει.

Δεν είναι ευχάριστη διαδικασία, αναγκαία μπορεί να είναι.

Στις πρώτες 10 εβδομάδες νομίζω, γίνεται με μέθη. Έτυχε μια φορά που είχα κάνει αφαίρεση πολύποδα να κάνει δίπλα μου μια κοπέλα. Διαδικασία 5 λεπτών.

Δεν με ευχαριστεί βέβαια σαν ιδέα αλλά αν δεν γίνεται αλλιώς, ποιός από τους έξω θα κρίνει ?

Δεν είναι μέθοδος αντισύλληψης !!!

Στα χέρια ενός έμπειρου γιατρού, εγκυμονεί τους κινδύνους μιας οποιασδήποτε μικρής επέμβασης.

Αυτά !!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Η διαδικασια της εκτρωσης ειναι ιδια με της αποξεσης. Εκανα αποξεση λογω παλλινδρομης. Να αγχωθω τωρα οτι εκτος απο την ψυχη μπορει να εχω και στο σωμα καποιο προβλημα επειδη ετυχε και ειδα το θεμα; Ο τιτλος του θεματος ειναι το κακο που μου εκανε η εκτρωση αρα και η αποξεση. Να αρχισω να σκεφτομαι τι μπορει να μου συμβει;

το ποστ της κοπέλας δεν σου φτάνει δλδ;

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Πιστεύω πως η κοπέλα που το άνοιξε δεν είχε κακή πρόθεση, αλλά μάλλον η αφορμή για να το ανοίξει ήταν ένα άλλο θέμα που οντως είχε κακή πρόθεση.

Διαβάζοντας το http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=96698 καταλαβαίνει κανείς οτι η giotaki83 μάλλον αθώα το έκανε...

QqmLp3.png

Και γω συμφωνω οτι η κοπελα δεν εχει κακη προθεση αλλα επειδη στο πρωτο μυνημα γραφει για να ενημερωθουν ατομα που σκεφτονται μια τετοια πραξη τι πιθανους κινδυνους μπορει να αντιμετωπισουν. Για μια κοπελα που εχει την επιλογη να κανει εκτρωση ολα καλα αλλα για μια που δεν εχει καμια επιλογη;Ισως να τρομοκρατηθει.Η καθε μια που μπενει σε τετοια διαδικασια εχει το γιατρο της για να ρωτησει τι πιθανον μπορει να αντιμετωπισει.Επισης και η εκτρωση με την οποια προσωπικα δεν συμφωνω αλλα καποιες φορες μπορει και αυτη να ειναι αναγκαστικη για τους χ ψ λογους. Οποτε παλι καλο δεν θα κανει να γραφουν ασχημες εμπειριες.

ky1Ap2.png?YVrPElRM

Ενοχλεί τις γυναίκες που το έκαναν και τις πονάει.

Ενοχλεί τις γυναίκες που παλεύουν να κάνουν παιδί και δυσκολεύονται.

Ενοχλεί αυτές που έχουν παιδί και δεν διανοούνται πως μπορεί να το αποφασίσει μια γυναίκα.

Όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ ευαίσθητο θέμα , οκ. η ερώτηση δεν έγινε σκόπιμα , αλλά αφου βλέπεις οτι υπάρχουν αντιδράσεις τι το συνεχίζεις ?

Όποιες θέλουν ν απαντήσουν, θα το κάνουν.

*α! και χρόνια πολλά για τη γιορτή σου..! :-)

Ενοχλεί τις γυναίκες που το έκαναν και τις πονάει.

Ενοχλεί τις γυναίκες που παλεύουν να κάνουν παιδί και δυσκολεύονται.

Ενοχλεί αυτές που έχουν παιδί και δεν διανοούνται πως μπορεί να το αποφασίσει μια γυναίκα.

ενοχλει κι αυτες που δε γουσταρουν να κρινεται εν ετει 2011 μια γυναικα για αποφασεις της που αφορουν το κορμι τους

επισης, να σου πω -θα εκπλαγεις τωρα- οτι πολλες γυναικες οι οποιες ειναι μητερες εχουν επισης κανει εκτρωση καποια στιγμη στη ζωη τους.. και ευκολα διανοουνται πως και γιατι καποια μπορει να προβει σε διαδικασια διακοπης..

τι θες να πεις λοιπον μ αυτο? πως ειναι κακες μαναδες? ακαταλληλες??? δεν το καταλαβα αυτο το ΄'δεν διανοουνται'

πω, το θεμα εχει αρχισει -αναμενομενο εξ αρχης- να παιρνει κουλη τροπη..

Βρε κοριτσια μια κοπελα που εμεινε εγκυος κ θελει να ριξει ή να "χαρισει" σε μια απο το φορουμ το παιδι που κυοφορει εδειχνε να συγκινειται στον αν ισχυει οτι οσες κανουν εκτρωση κινδυνευουν με στειρωση.Το γιωτακι προθυμοποιηθηκε να ανοιξει ενα θεμα για ενημερωση.

τι θες να πεις λοιπον μ αυτο? πως ειναι κακες μαναδες? ακαταλληλες??? δεν το καταλαβα αυτο το ΄'δεν διανοουνται'

Βρε fistikaki τίποτα δε θε θέλω να πω !

Απαπα πως αρπάζεστε έτσι ?

Ναι υπάρχει κι η τέταρτη περίπτωση την οποία δεν σκέφτηκα, αλλά ούτε εξεπλάγην φυσικά. Απλά δεν μου ΄ρθε... Είναι τόσο απλό..

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...