Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κακια μανα ..

Recommended Posts

..απλυτο το παιδι τα ρουχα του παντα βρωμικα και τα νυχακια του χαλια ακοπα με μανο κοκκινο ..(( να σημειωθει οτι καποια στιγμη εβαψα εγω τα νυχακια της με ενα απαλο ροζακι παιδικο για την ακριβεια απο το φαρμακειο και οταν η μικρη επεστρεψε σπιτι την εδειρε))

:mad::mad::mad:.η γυναικα ειναι ψυχανωμαλη προσπαθει οτι κακιες εχει να τισ βγαλει σε ενα παιδακι ..εχει απαγορευσει να μιλαει με τουσ παππουδες και οσες φορες εχει τυχει να μιλησει παλι ξυλο εχει φαει.....εκτος απο σωματικη βια σιγουρα υπαρχει και ψυχολογικη και απο την μανα προς το παιδι και απο τους γονεις της μανας στο παιδι...

αυτη την στιγμη εγω ειμαι εγκυος στο πρωτο μου παιδακι και η μικρη εχει τρελαθει απο την χαρα της!!!ξερει ομως και ποσο την αγαπω και την προσεχω και την φροντιζω...!!και αυτη με αγαπαει και καποια στιγμη που παιζαμε μου ειπε ποσο πολυ θα ηθελα να σε εχω μανουλα!!

ηδη η μικρη στο σπιτι της δεν εχει καν δικο της δωματιο κοιμαται με την μανα της και την κανει μπανιο ο παππους της..

εμεις ζουμε σε ενα ολοκαινουργιο σπιτι με το δικο της δωματιο με τα παντα της υπαρχει περιπτωση αραγε τωρα που θα ερθει και το μωρακι μας να την παρουμε και την μικρουλα??

να της στειλω την προνοια η το χαμογελο του παιδιου να δουν πως ζει το παιδι ??βοηθηστε με πειτε μου την γνωμη σας

αυτο το παιδι το θελω πολυ ...εχω κανει τεραστιο αγωνα και εγω και ο πατερας του για να κρατησουμε την ψυχουλα του σε ισσοροπια..καθε φορα που ειναι να την επιστρεψουμε μαυριζει η καρδια της και μαζι και η δικια μας.

- Το ότι τα νύχια είναι άκοπα και βαμμένα κόκκινα είναι παραμέληση?

-Το ότι τρώει ξύλο, μπορεί να αποδειχθεί κάπως? Έχει κάποια σημάδια, υπάρχει κάποιος μάρτυρας?

- Το ότι δεν έχει δικό της δωμάτιο δεν είναι λόγος να απομακρυνθεί το παιδί από το σπίτι του...

- Το ότι την κάνει μπάνιο ο παππούς, τι σχέση έχει με το οτιδήποτε?

- Δεν μας λες για ποιο λόγο χώρισαν

- Δεν μας λες καθόλου τη συμπεριφορά του πατέρα προς το παιδί, τις σκέψεις του κτλ

εχω δυο μπουμπουκακια

Διαφημίσεις

Δεν διαβασα ολα τα ποστ αλλα απαντωντας στα ερωτηματα σου, θα ελεγα οτι δεν εχεις καμια δουλεια ΕΣΥ με το παιδι του αντρα σου. Στηριξε τον αντρα σου, βοηθησε τον αν σου το ζητησει αλλα το παιδι ειναι δικο του και της πρωην γυναικας του, κακως παιρνεις θεση.

Φυσικα και το παιδακι θα στεναχωριεται αφου εχουν χωρισει οι γονεις του. Και φυσικα εσενα ισως καποιες στιγμες σε βλεπει σαν την 'καλη νεραιδα' μια που το βλεπεις πολυ λιγο και θα ηταν απανθρωπο να μην του φερθεις καλα. Αλλα να το αγαπας πιο πολυ απο τη μητερα του, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πιθανοτητα.

Αν τωρα η μητερα εχει ψυχολογικα προβληματα, αυτο ειναι κατι που μονο ο αντρας της μπορει να το κρινει, που την ξερει. Αν το πιστευει, να το καταγγειλει. Αν δεν το πιστευει να σταματησεις και εσυ να αναφερεις κατι τετοιο γιατι ειναι κριμα.

Και μην ξεχνας ποτε οτι δεν παντρευτηκες εναν 'αντρα' αλλα εναν 'πατερα'...αυτη ειναι η πρωταρχικη του ιδιοτητα. Τωρα που θα κανετε και αλλο παιδακι φροντισε να μην σταματησει και η αγαπη σου για το μεγαλυτερο παιδακι του.

''δεν ξέρω τι αξίζει πιο πολύ, η ειρήνη ή η αγωνία της ψυχής μας...'

Αλλα να το αγαπας πιο πολυ απο τη μητερα του, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πιθανοτητα.

Γιατί δεν υπάρχει? Οι μάνες όλες αγαπάνε τα παιδιά τους ??? και αυτές που τα αφήνουν ? που τα κακομεταχιρίζονται ? από αγάπη το κάνουν ε? αν η κοπέλα αγαπάει το παιδάκι τις αξίζουν χίλια μπράβο και όχι και επίθεση. Τι θα πει σίγουρα η μανα το αγαπαει περισσότερο?η αγάπη δεν ορίζεται έτσι δυστυχωφς

Συμφωνω με την DFR!

Και Lucy, ενα παιδι αλουστο με βρωμικα και ακοπα νυχια και αλουστα μαλλια ναι ειναι παραμελημενο,ως προς την υγιεινη του τουλαχιστον. Μπορει μια φορα να τυχει αλλα οταν παραλαμβανεις ενα παιδι συστηματικα ετσι απο το σπιτι του, ε ναι σημαινει οτι η μανα του δεν το φροντιζει οπως πρεπει.

Και το οτι το κανει μπανιο ο παππους του εχει αμεση σχεση με την παραμεληση, για μενα τουλαχιστον..Μιλαμε για ενα κοριτσι 9 χρονων, θα επρεπε πρωτον εδω και χρονια να την εχουν μαθει να κανει μπανιο μονη της και δευτερον στα 9 τα κοριτσια εχουν αρχισει να αναπτυσονται και να ντρεπονται να ειναι γυμνα μπροστα σε αλλους,δεν το βρισκω σωστο να την κανει μπανιο ο παππους της, αν δεν μπορει μονη της ας την κανει η μαμα της..

σορρυ που θα το θέσω έτσι αλλά γενικά η συμπεριφορά της κοπέλας δεν μου φαίνεται η πιο αγνή .Ο τρόπος που απάντησε στην fouskitsa δεν μου φάνηκε ο πιο ευγενής γεγονός που δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα της !

Σορρυ και πάλι κορίτσια για τον τόνο μου αλλά έχει σιχαθεί η ψυχή μου να βλέπω τις γκομενες να συμπεριφέρονται ως κυρίες και ιδανικές σύζυγοι και να λοιδωρούν τις μανάδες που τον βγαίνει η ψυχή να μεγαλώσουν μόνες τα παιδιά !

πεστα βρε κορίτσι μου γιατί διαβάζοντας το θέμα νόμιζα πως μόνο εμένα μου φάνηκε άσχημος ο τόνος της!!!

όπως επίσης και ο τίτλος απαράδεκτος..παρόλο που δεν είμαι μητέρα πιστεύω πως μία μάνα ΜΟΝΟ το παιδί της έχει δικαίωμα να κρίνει και κανένας άλλος..

saxowoman αν ποτέ ξαναμπεις και διαβάσεις το θέμα μάθε λοιπόν πως δεν είσαι σε θέση να κρίνεις την μητέρα της κόρης του άντρα σου...το γιατί??διάβασε τι γράφεις και θα καταλάβεις.

Vyf0p2.png

Εσύ 'σαι μόνο που μπορείς να μπαίνεις στη σιωπή μου ν' ακούς την κάθε σκέψη μου πριν να στην πει η φωνή μου

Διαφημίσεις

Συμφωνω με την DFR!

Και Lucy, ενα παιδι αλουστο με βρωμικα και ακοπα νυχια και αλουστα μαλλια ναι ειναι παραμελημενο,ως προς την υγιεινη του τουλαχιστον. Μπορει μια φορα να τυχει αλλα οταν παραλαμβανεις ενα παιδι συστηματικα ετσι απο το σπιτι του, ε ναι σημαινει οτι η μανα του δεν το φροντιζει οπως πρεπει.

Και το οτι το κανει μπανιο ο παππους του εχει αμεση σχεση με την παραμεληση, για μενα τουλαχιστον..Μιλαμε για ενα κοριτσι 9 χρονων, θα επρεπε πρωτον εδω και χρονια να την εχουν μαθει να κανει μπανιο μονη της και δευτερον στα 9 τα κοριτσια εχουν αρχισει να αναπτυσονται και να ντρεπονται να ειναι γυμνα μπροστα σε αλλους,δεν το βρισκω σωστο να την κανει μπανιο ο παππους της, αν δεν μπορει μονη της ας την κανει η μαμα της..

Το παιδί το παραλαμβάνουν κάθε Τετάρτη και κάθε ΣΚ αν κατάλαβα καλά... Πότε προλαβαίνει να μείνει βρώμικο, άλουστο και απεριποίητο από τη στιγμή που βοηθάει και ο παππούς.

Είναι δυνατόν να μην ξέρει να κάνει μπάνιο μόνο του το παιδί? Το να τη βοηθάει πχ στο λούσιμο ο παππούς δεν νομίζω ότι είναι τόσο κακό.

Απλώς όλες αυτές οι πληροφορίες και οι χαρακτηρισμοί μου φαίνονται λίγο επιπόλαια.

όπως επίσης και ο τίτλος απαράδεκτος..

Συμφωνώ σε αυτό και εμπίπτει στους επιπόλαιους χαρακτηρισμούς που είπα πιο πάνω.

Τώρα εμείς μόνο εικασίες κάνουμε. Περιμένω να μου απαντήσει η ίδια, αν θέλει, στα ερωτήματα που έθεσα παραπάνω, για να καταλάβω καλύτερα.

Όπως και να΄χει, ο μπαμπάς είναι εκείνος που θα πρέπει να πάρει την όποια πρωτοβουλία, να κάνει την όποια κίνηση κτλ...

Και ένα άλλο ερώτημα. Όταν σου είπε η μικρή ότι σε θέλει για μαμά της, τι απάντησες?

εχω δυο μπουμπουκακια

αλλά ο εγωισμός και των 2 (που είναι η μόνη αιτία για κάθε διαζύγιο) δεν τους αφήνει.

.

Μπορει να ισχυει για την πλειοψηφία των διαζυγιων(ίσως) αλλα σιγουρα δεν είναι η μονη αιτια για καθε διαζύγιο

Υπάρχουν και άγριες καταστάσεις τις οποίες προφανώς δεν εχεις ζησει στον ευγενή περιγυρο σου

p7z6p3.pngsQqep3.png

Μπορει να ισχυει για την πλειοψηφία των διαζυγιων(ίσως) αλλα σιγουρα δεν είναι η μονη αιτια για καθε διαζύγιο

Υπάρχουν και άγριες καταστάσεις τις οποίες προφανώς δεν εχεις ζησει στον ευγενή περιγυρο σου

Ετσι ειναι καλη μου εχεις δικιο...μακαρι να ηταν μονο ο εγωισμος ο οποιος καπως,καπου καποτε κανει πισω...ελα μου ντε που υπαρχουν παρα πολυ δυσκολες και αγριες καταστασεις τις οποιες δυστυχως δεν τις αλλαζεις.

Είναι η μόνη αιτία. Ο περίγυρος επηρεάζει σε βαθμο διαζυγίου μόνο αν του δώσουμε εμείς τη δύναμη.

θελω να σου δωσω τα συγχαρητηρια μου που αγαπας τοσο πολυ αυτο το παιδι και εισαι διατεθειμενη να το μεγαλωσεις σαν δικο σου-αυτο αλλες κ αλλες στη θεση σου δεν θα το εκαναν ποτε-,επισης ψαξτε το οσο περισσοτερο μπορειτε με επαγγελματιες για το θεμα της επιμελειας.θελω να πιστευω οτι για να μπηκες σε ολη αυτη τη διαδικασια εχεις σοβαρες ενδειξεις για το λαθος τροπο που μεγαλωνει αυτο το παιδι αλλιως δεν θα ειχες ασχοληθει.καθε παιδι εχει δικαιωμα να μεγαλωνει σε σωστο περιβαλλον και με πολυ πολυ αγαπη και αξιες.

Διαφημίσεις

Είναι η μόνη αιτία. Ο περίγυρος επηρεάζει σε βαθμο διαζυγίου μόνο αν του δώσουμε εμείς τη δύναμη.

Δεν καταλαβες τι εγραψα

Δεν αναφερθηκα κατα ποσο ο περιγυρος επηρεαζει ενα ζευγαρι και το οδηγει στο διαζυγιο (αυτο ειναι αλλη ιστορια..και δεν παιρνω θεση)

Είπα οτι για να γραφεις -με τον γνωστο απολυτο τροπο σου - αυτο που εγραψες δεν εχεις δει (στον δικο σου περιγυρο) ή δεν εχεις ακουσει οτι σε καποιες περιπτωσεις το διαζυγιο αποτελει αναγκη για να διασωθει η αξιοπρεπεια του ενός συζυγου και των παιδιων (πχ ξυλοδαρμοι ,εθισμος και συμπεριφορες που προκυπτουν απο αυτον)

p7z6p3.pngsQqep3.png

Δεν καταλαβες τι εγραψα

Δεν αναφερθηκα κατα ποσο ο περιγυρος επηρεαζει ενα ζευγαρι και το οδηγει στο διαζυγιο (αυτο ειναι αλλη ιστορια..και δεν παιρνω θεση)

Είπα οτι για να γραφεις -με τον γνωστο απολυτο τροπο σου - αυτο που εγραψες δεν εχεις δει (στον δικο σου περιγυρο) ή δεν εχεις ακουσει οτι σε καποιες περιπτωσεις το διαζυγιο αποτελει αναγκη για να διασωθει η αξιοπρεπεια του ενός συζυγου και των παιδιων (πχ ξυλοδαρμοι ,εθισμος και συμπεριφορες που προκυπτουν απο αυτον)

Αυτο σκεφτόμουν μόλις τώρα! Αλλα εδω μέσα το ακούσαμε ( η για να ακριβολογώ το διαβάσαμε) αιτία διαζυγίου μόνο μία ο εγωισμός. Τι άλλο θα διαβάσω θεε μου...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...