Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κακια μανα ..

Recommended Posts

γεια σας και απο μενα!!θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας.ο αντρας μου εχει μια κορουλα απο τον γαμο του 9 χρονων.εχει χωρισει εδω και 4 χρονια σχεδον που απο τοτε ειμαστε μαζι..με την "κυρια "ειχαμε απο την αρχη προβληματα για το οτιδηποτε..καθε λιγο και λιγακι στα δικαστηρια ..μηνυσεις επιθεσεις λεκτικες και υβριστικες προς τον αντρα μου κτλπ κτλπ...εφοσον ειδε οτι δεν μας συγκινει τιποτα τον χτυπησε στο αδυνατο του σημειο..στην κορη του...το δικαστηριο εχει βγαλει να το βλεπει καθε δευτερο σκ καθε τεταρτη πασχα χριστουγεννα και τον αυγουστο..εχουμε σοβαρο προβλημα εποικοινωνιας δεν σηκωνουν τα τηλ ΠΟΤΕ....δεν αφηνουν την μικρη να παρει τον πατερα της ενα τηλεφωνο...δεν μπορουμε ποτε να την παρουμε την καθορισμενη ωρα και οταν την παρουμε ειναι πληρως παραμελλημενη...απλυτο το παιδι τα ρουχα του παντα βρωμικα και τα νυχακια του χαλια ακοπα με μανο κοκκινο ..(( να σημειωθει οτι καποια στιγμη εβαψα εγω τα νυχακια της με ενα απαλο ροζακι παιδικο για την ακριβεια απο το φαρμακειο και οταν η μικρη επεστρεψε σπιτι την εδειρε))

:mad::mad::mad:.η γυναικα ειναι ψυχανωμαλη προσπαθει οτι κακιες εχει να τισ βγαλει σε ενα παιδακι ..εχει απαγορευσει να μιλαει με τουσ παππουδες και οσες φορες εχει τυχει να μιλησει παλι ξυλο εχει φαει.....εκτος απο σωματικη βια σιγουρα υπαρχει και ψυχολογικη και απο την μανα προς το παιδι και απο τους γονεις της μανας στο παιδι...

αυτη την στιγμη εγω ειμαι εγκυος στο πρωτο μου παιδακι και η μικρη εχει τρελαθει απο την χαρα της!!!ξερει ομως και ποσο την αγαπω και την προσεχω και την φροντιζω...!!και αυτη με αγαπαει και καποια στιγμη που παιζαμε μου ειπε ποσο πολυ θα ηθελα να σε εχω μανουλα!!

ηδη η μικρη στο σπιτι της δεν εχει καν δικο της δωματιο κοιμαται με την μανα της και την κανει μπανιο ο παππους της..

εμεις ζουμε σε ενα ολοκαινουργιο σπιτι με το δικο της δωματιο με τα παντα της υπαρχει περιπτωση αραγε τωρα που θα ερθει και το μωρακι μας να την παρουμε και την μικρουλα??

να της στειλω την προνοια η το χαμογελο του παιδιου να δουν πως ζει το παιδι ??βοηθηστε με πειτε μου την γνωμη σας

αυτο το παιδι το θελω πολυ ...εχω κανει τεραστιο αγωνα και εγω και ο πατερας του για να κρατησουμε την ψυχουλα του σε ισσοροπια..καθε φορα που ειναι να την επιστρεψουμε μαυριζει η καρδια της και μαζι και η δικια μας..

σας παρακαλω δωστε μου την συμβουλη σας

γιατι η υπομονη μου εχει φτασει στο απροχωρητο λυπαμαι και ντρεπομαι που υπαρχουν κατι τετοιες που θελουν να λεγονται και μαναδες

Διαφημίσεις

δεν θα εκφερω καμμια αποψη για το ποστ σου.το μονο που θα σου πω ως απλος παρατηρητης ειναι οτι σε ολο το ποστ χρησιμοποιεις το εγω.θελω,αγαπαω,ποναω κτλ.ο πατερας της που ειναι??????????????η απλα εσυ νοιαζεσαι για το κοριτσακι?

δυστυχως τα παιδια τα δικαστηρια τα παιδια τα δινουν στις μαναδες ακομα κι αν ειναι μισοτρελες,,,παιρνουν την επιμελεια μονο σε σχιζοφρενειες και σε ναρκομανης,,,πολλες περιπτωσεις πατεραδων τετοιες,,,τα παιδια θα ηταν καλυτερα με τον μπαμπα αλλα τα δινουν στην μαμα

κοπελα μου στηριξε τον αντρα σου οσο μπορεις, αυτος πρεπει να βγαλει το φιδι απο την τρυπα,, και στο κοριτσακι οσο μπορεις και οταν μπορεις δώσε οτι δεν μπορει η βιολογικη του μητερα,,,αγαπη και σεβασμο

δεν θα εκφερω καμμια αποψη για το ποστ σου.το μονο που θα σου πω ως απλος παρατηρητης ειναι οτι σε ολο το ποστ χρησιμοποιεις το εγω.θελω,αγαπαω,ποναω κτλ.ο πατερας της που ειναι??????????????η απλα εσυ νοιαζεσαι για το κοριτσακι?

εννοειται οτι ο πατερας της..μηπως δεν θυμασαι τι διαβαζεις .και αφου δεν θελεις να εκφερεις αποψη τι εγραψες???

Εμεις ζουμε στο ευρυτερο οικογενιακο περιβαλλον την ιδια ιστορια απο την αναποδη πλευρα. Μπορω να σου πω οτι αν θελετε μπορειτε να κινηθειται δικαστικα και να αλλαξει η αποφαση για την κηδεμονια. Να ειστε ομως σιγουροι (και εσυ 1000% πιο σιγουρη) οτι θελετε να γινει κατι τετοιο ειδικα τωρα που θα προστεθει και καινουργιο μελος στην οικογενεια σας..

Διαφημίσεις

μηπως αν πηγαινε μια κοινωνικη λειτουργος στο σπιτι και εβλεπε την κατασταση?δεν ξερω μακαρι να πανε ολα καλα να μην πληγωνεται και το παιδακι..ισως μπορειτε να το συζητησετε με ενα δικηγορο να σας δειξει το δρομο στο πως να καταφερετε να παρετε την επιμελεια του παιδιου

Εμεις ζουμε στο ευρυτερο οικογενιακο περιβαλλον την ιδια ιστορια απο την αναποδη πλευρα. Μπορω να σου πω οτι αν θελετε μπορειτε να κινηθειται δικαστικα και να αλλαξει η αποφαση για την κηδεμονια. Να ειστε ομως σιγουροι (και εσυ 1000% πιο σιγουρη) οτι θελετε να γινει κατι τετοιο ειδικα τωρα που θα προστεθει και καινουργιο μελος στην οικογενεια σας..

4 χρονια την προσεχω σαν δικο μου παιδι και ακομα παραπανω...τι θα αλλαξει τωρα ??ειμαι σιγουρη πολυ καιρο πριν.και το εχω συζητησει και με τον αντρα μου..!!ισα ισα που θα χαρουν τα θλημμενα της ματακια και θα εχει και αδερφακι για παρεουλα!!!

4 χρονια την προσεχω σαν δικο μου παιδι και ακομα παραπανω...τι θα αλλαξει τωρα ??ειμαι σιγουρη πολυ καιρο πριν.και το εχω συζητησει και με τον αντρα μου..!!ισα ισα που θα χαρουν τα θλημμενα της ματακια και θα εχει και αδερφακι για παρεουλα!!!

Γενικα ο ερχομος ενος μωρου φερνει αλλαγες. Και ως ενα βαθμο (μικροτερο ή περισσοτερο) το μεγαλυτερο παιδακι ζηλευει.(εκτως και αν ο δικος μου ειναι μοναδικη περιπτωση). Σιγουρα για το κοριτσακι θα ειναι μεγαλη αλλαγη και να φυγει απο την μαμα της και να γινει μεγαλη αδελφη... Οσο για παρεουλα μιλαμε για 9 χρονια διαφορα. Θα πρεπει να μεγαλωσουν πολυ για να ειναι το ενα παρεα με το αλλο.

γεια σας και απο μενα!!θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας.ο αντρας μου εχει μια κορουλα απο τον γαμο του 9 χρονων.εχει χωρισει εδω και 4 χρονια σχεδον που απο τοτε ειμαστε μαζι..

Να ρωτήσω κάτι ? Μήπως η σχέση σας με τον άντρα σου υπήρχε πριν το διαζύγιο ? Γιατι αν ισχύει, η αντίδραση της πρώην είναι κλασσική αντίδραση όλων των απατημένων.... με κυνήγι στα δικαστήρια και κάθε είδους επιθέσεις...

με την "κυρια

Η "κυρία" είναι η μητέρα του κοριτσιού έτσι ?

"ειχαμε απο την αρχη προβληματα για το οτιδηποτε..καθε λιγο και λιγακι στα δικαστηρια ..μηνυσεις επιθεσεις λεκτικες και υβριστικες προς τον αντρα μου κτλπ κτλπ...

Προσπάθησε να καταλάβεις την διαφορά..... οι επιθέσεις της μητέρας είναι προς τον πρώην της..... εκείνη δεν επιτίθεται στον άντρα σου..... δεν ξέρω αν κατάλαβες τι εννοω.....

εφοσον ειδε οτι δεν μας συγκινει τιποτα τον χτυπησε στο αδυνατο του σημειο..στην κορη του...το δικαστηριο εχει βγαλει να το βλεπει καθε δευτερο σκ καθε τεταρτη πασχα χριστουγεννα και τον αυγουστο..εχουμε σοβαρο προβλημα εποικοινωνιας δεν σηκωνουν τα τηλ ΠΟΤΕ....δεν αφηνουν την μικρη να παρει τον πατερα της ενα τηλεφωνο...δεν μπορουμε ποτε να την παρουμε την καθορισμενη ωρα και οταν την παρουμε ειναι πληρως παραμελλημενη...

Είμαι και εγώ χωρισμένη και θα σου πω κάτι το οποίο συζήτησα και εγώ απο την αρχή με τον δικηγόρο μου και μου το ξεκαθάρισε..... η επικοινωνία του πατέρα με το παιδί είναι υποχρεωτική εφόσον υπάρχει δικαστική απόφαση όσον αφορά όμως τις μέρες που θα το βλέπει..... δεν υποχρεώνει κανεις την μητέρα να σηκώνει το τηλέφωνο σε κανέναν, ούτε στον πατέρα του παιδιού, αν δεν το θέλει.... δεν έχει σημασία αν συμφωνώ ή όχι, στην δική σας περίπτωση..... απλά στο λέω γιατί αναρωτήθηκα και ενόχλησα πολλές φορές τον δικηγόρο μου για το συγκεκριμένο θέμα.... όσο για τις καθυστερήσεις στην ώρα, ε, απλά ζητήστε να τηρεί λίγο καλύτερα την ώρα για να μην χαλάει και το πρόγραμμα του παιδιου..... και εγώ το ιδιο αντιμετώπιζα και αντιμετωπίζω και προκοπή δεν είδα, ότι και αν έλεγα

απλυτο το παιδι τα ρουχα του παντα βρωμικα και τα νυχακια του χαλια ακοπα με μανο κοκκινο ..(( να σημειωθει οτι καποια στιγμη εβαψα εγω τα νυχακια της με ενα απαλο ροζακι παιδικο για την ακριβεια απο το φαρμακειο και οταν η μικρη επεστρεψε σπιτι την εδειρε))

Πώς μαθαίνετε για το ξύλο ? απο το παιδάκι ?

:mad::mad::mad:.η γυναικα ειναι ψυχανωμαλη προσπαθει οτι κακιες εχει να τισ βγαλει σε ενα παιδακι ..εχει απαγορευσει να μιλαει με τουσ παππουδες και οσες φορες εχει τυχει να μιλησει παλι ξυλο εχει φαει.....εκτος απο σωματικη βια σιγουρα υπαρχει και ψυχολογικη και απο την μανα προς το παιδι και απο τους γονεις της μανας στο παιδι...

αυτη την στιγμη εγω ειμαι εγκυος στο πρωτο μου παιδακι και η μικρη εχει τρελαθει απο την χαρα της!!!ξερει ομως και ποσο την αγαπω και την προσεχω και την φροντιζω...!!και αυτη με αγαπαει και καποια στιγμη που παιζαμε μου ειπε ποσο πολυ θα ηθελα να σε εχω μανουλα

ηδη η μικρη στο σπιτι της δεν εχει καν δικο της δωματιο κοιμαται με την μανα της και την κανει μπανιο ο παππους της..

Οταν ο άντρας σου ζούσε μαζί με την πρώην του, το παιδί ήταν στην ίδια κατάσταση ? δηλαδή βρώμικο και απεριποιητο ? Διατροφή δίνει ο πατέρας του παιδιού στην πρώην ? Μήπως δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για κάποιο καλύτερο δωμάτιο ? Μήπως θα έπρεπε να βοηθησει ο πατέρας για κάτι καλύτερο στο σπίτι του παιδιού του..... ως προς όφελος του παιδιού πάντα...

Ξέρεις, για να μην κάνει το παιδάκι την σύγκριση με το δικό σας ολοκαίνουριο σπίτι, όπως λες.....

τώρα για το θέμα μπάνιου, 9 χρονών σίγουρα το πλένουν άλλοι ?

εμεις ζουμε σε ενα ολοκαινουργιο σπιτι με το δικο της δωματιο με τα παντα της υπαρχει περιπτωση αραγε τωρα που θα ερθει και το μωρακι μας να την παρουμε και την μικρουλα??

να της στειλω την προνοια η το χαμογελο του παιδιου να δουν πως ζει το παιδι ??

Πως ζει ? για την βρωμιά μιλάς και το ένα κρεββάτι ? Τότε γιατί ο πατέρας δεν κάνει κάτι πιο θετικό για τον χώρο που μένει το παιδί του, προκειμένου να μην κάνει συγκρίσεις το παιδάκι με το δικό σας σπίτι? η μπάλα της πρόνοιας θα πάρει και τον μπαμπά...... Αλήθεια, ο πατέρας συμφωνεί να στείλει πρόνοια στην μητέρα του παιδιού του ?

βοηθηστε με πειτε μου την γνωμη σας

αυτο το παιδι το θελω πολυ ...εχω κανει τεραστιο αγωνα και εγω και ο πατερας του για να κρατησουμε την ψυχουλα του σε ισσοροπια..καθε φορα που ειναι να την επιστρεψουμε μαυριζει η καρδια της και μαζι και η δικια μας..

γιατι η υπομονη μου εχει φτασει στο απροχωρητο λυπαμαι και ντρεπομαι που υπαρχουν κατι τετοιες που θελουν να λεγονται και μαναδες

Και κάτι άλλο...... αν τείθεται θέμα πρόνοιας, πως πήρε η μάνα την επιμέλεια ? πως το δέχτηκε ο πατέρας χωρίς να εκθέσει τα προβλήματα ? ή μήπως δεν τα κατάφερε ? Οταν λες οτι κυνηγάει δικαστικως στον πατέρα, για ποιο λόγο ?

Γενικα ο ερχομος ενος μωρου φερνει αλλαγες. Και ως ενα βαθμο (μικροτερο ή περισσοτερο) το μεγαλυτερο παιδακι ζηλευει.(εκτως και αν ο δικος μου ειναι μοναδικη περιπτωση). Σιγουρα για το κοριτσακι θα ειναι μεγαλη αλλαγη και να φυγει απο την μαμα της και να γινει μεγαλη αδελφη... Οσο για παρεουλα μιλαμε για 9 χρονια διαφορα. Θα πρεπει να μεγαλωσουν πολυ για να ειναι το ενα παρεα με το αλλο.

δεν διαφωνω σιγουρα θα φερει αλλαγες το μωρακι ομως εχουμε ολη την καλη διαθεση και προθεση να κανουμε χαρουμενη την μικρουλα....ο σκοπος μου δεν ηταν ποτε να γινω μαμα της γιατι εχει μαμα αλλα οταν το παιδακι το κακομεταχειριζονται τι πρεπει να κανουμε να κατσουμε με σταυρωμενα τα χερια??

Διαφημίσεις

δεν διαφωνω σιγουρα θα φερει αλλαγες το μωρακι ομως εχουμε ολη την καλη διαθεση και προθεση να κανουμε χαρουμενη την μικρουλα....ο σκοπος μου δεν ηταν ποτε να γινω μαμα της γιατι εχει μαμα αλλα οταν το παιδακι το κακομεταχειριζονται τι πρεπει να κανουμε να κατσουμε με σταυρωμενα τα χερια??

και βεβαια δεν πρεπει να καθισεται με σταυρωμενα χερια αν ειστε σιγουροι οτι κακοποιηται. Απλα εγω το πηγα πιο μακρια και μιλησα για ζηλιες που πιθανων να μην εχετε (σας το ευχομαι). Σιγουρα ο δικηγορος σας θα ξερει να σας κατευθυνει. Επισεις δεν θυμαμαι αν το ανεφερα ηδη αλλα απο 7 ετων και πανω το παιδι μπορει να κληθει απο τον δικαστη να εκφρασει την γνωμη του (χωρις την παρουσια των γονιω που μπορει να το επηρεασουν ακομη και εκεινη τη στιγμη.

σα να διαβάζω την ιστορία της φίλης μου...εζησε ακριβώς ίδιες καταστάσεις...!!!

Έξι χρονών έπρεπε να ντυθεί να ετοιμαστεί να ετοιμάσει το γάλα της ,διαφορετικά θα έμενε νυστική , και να πάει σχολείο ΜΟΝΗ της !!!

Ευτυχώς κάποια στιγμή γύρω στα 9 με 10 αν θυμάμαι καλά ο μπαμπας της καταφερε και την πήρε ! Η μητριά της μια καταπληκτηκη γυναίκα με πολύ κόπο και πολύ δουλειά κατάφερε να ¨ συνεφέρει¨ το παιδί.

Βεβαια ποτέ δεν πρόκειτε να ξεχάσει καταστάσεις που έχει βιώσει όμως πλέον μανούλα και η ίδια είναι απόλυτα υγειής και ισορροπημένο άτομο!

Αυτο που θέλω να πω είναι να αγωνιστείτε για αυτο το παιδί είναι κρίμα .... Αν σας διηγηθεί η φίλη μου τι έζησε και τι την περίμενε κάθε φορά που επεστρεφε απο τον πατέρα της... Δεν μπορεί άνθρωπος, οχι μάνα , να βασανίζει έτσι μια ψυχή

¨ το αντράκι μας 07/01/2008 ο μπόμπιρας 29/9/10

..τα αστεράκια μου είναι εκεί ψηλα...

Αρχικό μήνυμα απο saxowoman viewpost.gif

γεια σας και απο μενα!!θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας.ο αντρας μου εχει μια κορουλα απο τον γαμο του 9 χρονων.εχει χωρισει εδω και 4 χρονια σχεδον που απο τοτε ειμαστε μαζι..

Να ρωτήσω κάτι ? Μήπως η σχέση σας με τον άντρα σου υπήρχε πριν το διαζύγιο ? Γιατι αν ισχύει, η αντίδραση της πρώην είναι κλασσική αντίδραση όλων των απατημένων.... με κυνήγι στα δικαστήρια και κάθε είδους επιθέσεις...

με την "κυρια

Η "κυρία" είναι η μητέρα του κοριτσιού έτσι ?

"ειχαμε απο την αρχη προβληματα για το οτιδηποτε..καθε λιγο και λιγακι στα δικαστηρια ..μηνυσεις επιθεσεις λεκτικες και υβριστικες προς τον αντρα μου κτλπ κτλπ...

Προσπάθησε να καταλάβεις την διαφορά..... οι επιθέσεις της μητέρας είναι προς τον πρώην της..... εκείνη δεν επιτίθεται στον άντρα σου..... δεν ξέρω αν κατάλαβες τι εννοω.....

εφοσον ειδε οτι δεν μας συγκινει τιποτα τον χτυπησε στο αδυνατο του σημειο..στην κορη του...το δικαστηριο εχει βγαλει να το βλεπει καθε δευτερο σκ καθε τεταρτη πασχα χριστουγεννα και τον αυγουστο..εχουμε σοβαρο προβλημα εποικοινωνιας δεν σηκωνουν τα τηλ ΠΟΤΕ....δεν αφηνουν την μικρη να παρει τον πατερα της ενα τηλεφωνο...δεν μπορουμε ποτε να την παρουμε την καθορισμενη ωρα και οταν την παρουμε ειναι πληρως παραμελλημενη...

Είμαι και εγώ χωρισμένη και θα σου πω κάτι το οποίο συζήτησα και εγώ απο την αρχή με τον δικηγόρο μου και μου το ξεκαθάρισε..... η επικοινωνία του πατέρα με το παιδί είναι υποχρεωτική εφόσον υπάρχει δικαστική απόφαση όσον αφορά όμως τις μέρες που θα το βλέπει..... δεν υποχρεώνει κανεις την μητέρα να σηκώνει το τηλέφωνο σε κανέναν, ούτε στον πατέρα του παιδιού, αν δεν το θέλει.... δεν έχει σημασία αν συμφωνώ ή όχι, στην δική σας περίπτωση..... απλά στο λέω γιατί αναρωτήθηκα και ενόχλησα πολλές φορές τον δικηγόρο μου για το συγκεκριμένο θέμα.... όσο για τις καθυστερήσεις στην ώρα, ε, απλά ζητήστε να τηρεί λίγο καλύτερα την ώρα για να μην χαλάει και το πρόγραμμα του παιδιου..... και εγώ το ιδιο αντιμετώπιζα και αντιμετωπίζω και προκοπή δεν είδα, ότι και αν έλεγα

απλυτο το παιδι τα ρουχα του παντα βρωμικα και τα νυχακια του χαλια ακοπα με μανο κοκκινο ..(( να σημειωθει οτι καποια στιγμη εβαψα εγω τα νυχακια της με ενα απαλο ροζακι παιδικο για την ακριβεια απο το φαρμακειο και οταν η μικρη επεστρεψε σπιτι την εδειρε))

Πώς μαθαίνετε για το ξύλο ? απο το παιδάκι ?

αυτη την στιγμη εγω ειμαι εγκυος στο πρωτο μου παιδακι και η μικρη εχει τρελαθει απο την χαρα της!!!ξερει ομως και ποσο την αγαπω και την προσεχω και την φροντιζω...!!και αυτη με αγαπαει και καποια στιγμη που παιζαμε μου ειπε ποσο πολυ θα ηθελα να σε εχω μανουλα

Οταν ο άντρας σου ζούσε μαζί με την πρώην του, το παιδί ήταν στην ίδια κατάσταση ? δηλαδή βρώμικο και απεριποιητο ? Διατροφή δίνει ο πατέρας του παιδιού στην πρώην ? Μήπως δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για κάποιο καλύτερο δωμάτιο ? Μήπως θα έπρεπε να βοηθησει ο πατέρας για κάτι καλύτερο στο σπίτι του παιδιού του..... ως προς όφελος του παιδιού πάντα...

Ξέρεις, για να μην κάνει το παιδάκι την σύγκριση με το δικό σας ολοκαίνουριο σπίτι, όπως λες.....

τώρα για το θέμα μπάνιου, 9 χρονών σίγουρα το πλένουν άλλοι ?

να της στειλω την προνοια η το χαμογελο του παιδιου να δουν πως ζει το παιδι ??

Πως ζει ? για την βρωμιά μιλάς και το ένα κρεββάτι ? Τότε γιατί ο πατέρας δεν κάνει κάτι πιο θετικό για τον χώρο που μένει το παιδί του, προκειμένου να μην κάνει συγκρίσεις το παιδάκι με το δικό σας σπίτι? η μπάλα της πρόνοιας θα πάρει και τον μπαμπά...... Αλήθεια, ο πατέρας συμφωνεί να στείλει πρόνοια στην μητέρα του παιδιού του ?

βοηθηστε με πειτε μου την γνωμη σας

Και κάτι άλλο...... αν τείθεται θέμα πρόνοιας, πως πήρε η μάνα την επιμέλεια ? πως το δέχτηκε ο πατέρας χωρίς να εκθέσει τα προβλήματα ? ή μήπως δεν τα κατάφερε ? Οταν λες οτι κυνηγάει δικαστικως στον πατέρα, για ποιο λόγο ?

οχι μαζι γνωριστηκαμε λιγο καιρο αφου ειχε χωρισει

ναι η κυρια ειναι η μητερα του κοριτσιου

η επιθεσεις ειναι και προς τον πρωην αντρα της αλλα και προς το προσσωπο μου που στην τελικη τι φταιω εγω??

εχει κανει ο αντρας μου ασφαλιστικα μετρα και εχει βγαλει ο εισαγγελεας ωρες και μερες ακριβως και οταν δεν τηρουνται εχουν το αναλογο τιμημα που σημαινει πανω απο 10 μηνυσεις επειδη δεν εχουν τηρηθει τα δεοντα κατα την γνωμη μου νομιζω οτι την υποχρεωνει ο νομος την μανα να ειναι συνεπης οπως και ο πατερας στα καθηκοντα του

ναι για το ξυλο το μαθαινουμε απο το παιδακι οχι ομως απο το τηλεφωνο.μονο απο κοντα μας το λεει

οταν ηταν με τον αντρα μου ζουσαν σε αλλο σπιτι στα οποια καθηκοντα φροντιζε ο αντρας μου αντε και η πεθερα μου καποιες φορες.δεν θεωρω οτι δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα απλα ειναι τσιγκουνηδες οι ανθρωποι αφου να φανταστειτε ποιο μικρο που ηταν το κοριτσακι καποια στιγμη την πηγα για πιπι της και εκοψε ενα τετραγωνακι απο το χαρτι για να σκουπιστει..της λες τι ειναι αυτο αγαπη μου ?πρεπει πιο πολυ να παρεις και η απαντηση του παιδιου ηταν ο παππους τοσο μου εχει πει...αμεσως το ειπα στον αντρα μου και εβαλε τα πραγματα στην θεση τους.παντως δεν υπαρχει περιπτωση καμια να δωσει λεφτα ο πατερας για να φτιαξουν ενα δωματιο γιατι ξερει πολυ καλα οτι δεν θα γινει ποτε

για το θεμα μπανιου παλι απο τα λεγομενα του παιδιου.δεν μπορει να λουσει τα μαλλια του μονο του και ετσι και το εμαθα

η προνοια γιατι θα παρει και τον πατερα μπαλα??τι φταει αυτος??δεν ξερω εαν γενικοτερα το εχουν παραμελλημενο εκτος αν το κανουν επιτηδες οταν ειναι να το παρει ..τι να πω

και τελος την επιμελεια την πηρε στη αρχη με το που χωρισανε γιατι το σωστο ειναι να μεγαλωνει με την μανα αλλα οταν η μανα ειναι ανισοροπη??

τον κυνηγαει για το οτιδηποτε πχ..εχω ενα μαγαζι εγω στο ονομα μου και βρισκεται και ο αντρας μου σε αυτη την δουλεια ξερει οτι ειναι δικο μου ομως ...ε ζηταει μεριδιο και πιο συγκεκριμενα θελει το 75% των κερδων ...

σα να διαβάζω την ιστορία της φίλης μου...εζησε ακριβώς ίδιες καταστάσεις...!!!

Έξι χρονών έπρεπε να ντυθεί να ετοιμαστεί να ετοιμάσει το γάλα της ,διαφορετικά θα έμενε νυστική , και να πάει σχολείο ΜΟΝΗ της !!!

Ευτυχώς κάποια στιγμή γύρω στα 9 με 10 αν θυμάμαι καλά ο μπαμπας της καταφερε και την πήρε ! Η μητριά της μια καταπληκτηκη γυναίκα με πολύ κόπο και πολύ δουλειά κατάφερε να ¨ συνεφέρει¨ το παιδί.

Βεβαια ποτέ δεν πρόκειτε να ξεχάσει καταστάσεις που έχει βιώσει όμως πλέον μανούλα και η ίδια είναι απόλυτα υγειής και ισορροπημένο άτομο!

Αυτο που θέλω να πω είναι να αγωνιστείτε για αυτο το παιδί είναι κρίμα .... Αν σας διηγηθεί η φίλη μου τι έζησε και τι την περίμενε κάθε φορά που επεστρεφε απο τον πατέρα της... Δεν μπορεί άνθρωπος, οχι μάνα , να βασανίζει έτσι μια ψυχή

αχ την νιωθω ηδη την κοπελα!!!!και να σημειωθει οτι εγω ειμαι παιδι χωρισμενων γονειων αλλα αυτο το πραγμα που ζουμε δεν υπαρχει!!

Επειδή και ο μεγάλος μου γιος είναι 9 χρονών, θέλω να σου πω ότι είναι σε μια ηλικία πολύ πολύ ευαίσθητη. Πρέπει ένα παιδί να είναι ήρεμο για να μπορεί να αποδώσει στο σχολείο και στα μαθήματά του, να αναπτύξει καλές σχέσεις με συνομίληκους, να αποκτήσει αυτοπεποίθηση που θα το συνοδεψει σε όλη του την ζωή. Εντάξει, σίγουρα μέσα σε ένα σπίτι θα γίνουν και τσακωμοί, κάποιοι καυγάδες και θα μπουν όρια στην συμπεριφορά.Ούτε το να έχει ένα δωμάτιο δικό του, θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό. Εμένα τα δικά μου, δεν έχουν δικό τους δωμάτιο. Το πιο σημαντικό είναι η στάση της μάνας απέναντι στο παιδί. Η κατάσταση που περιγράφεις, είναι μια πολύ άσχημη συμπεριφορά απέναντι σε ένα παιδί που αυτήν την στιγμή χρειάζεται όσο το δυνατόν συμπαράσταση και ενθάρρυνση. Αλήθεια στο σχολείο πώς τα πήγε; Με την δασκάλα έχει επικοινωνία ο πατέρας για να δει εκεί πώς φέρεται, αν είναι απομονωμένο ή όχι. Πάντως για μένα, ας γίνει πρώτα μια συζήτηση με την μάνα, χωρίς να πει ο άντρας σου οτι του λέει κάτι το παιδί, γιατί τότε θα ρίξει εκεί το φταίξιμο, και μετά αν δεν βρεθεί λύση, συμβουλευτείτε ένα δικηγόρο. Αυτό που προέχει είναι η ασφάλεια του παιδιού.

s-age.pngs-age.png

Διαφημίσεις

θα συμφωνησω μαζι σου ειναι πολυ ευαισθητη η ηλικια της ναι στα μαθηματα ειναι παρα πολυ καλη δεν εχω παραπονο και να σας πω και κατι ουτε και για μενα ειναι προβλημα το δωματιο αλλα δεν μπορει να να την πειραζει οτι κανουμε εμεις για το παιδι και εμεις τα δικα της να τα βλεπουμε μελι..μεχρι και μηνυση πηγε και εκανε γιατι την πηγαμε την μικρουλα 8.10 αντι για 8..

φασαριες για το τιποτα ...και παλι ομως αυτο που εμενα προσωπικα με ενοχλει ειναι οτι με τον πρωη αντρα σου κανε οτι θες..θες να κανεις μηνυσεις για το τιποτα κανε..αυτο το παιδακι τι φταιει???δεν εχει αναγκη και τους 2 γονεις??γιατι θα πρεπει να βγαζει την κακια της εκει??οτι ζηλευει ειναι δεδομενο ποιος της δινει το δικαιωμα ομως να στερει το παιδι απο τον πατερα του ?και γιατι θα πρεπει να του γινεται τετοιος ψυχολογικος πολεμος??ακομα και με το παιδακι μου του λεει οτι αυτο το μωρακι δεν ειναι αδερφακι σου και δεν θα ειναι ποτε.φταιω εγω να της σπασω τα μουτρα??????

Ακριβώς επειδή δεν ξέρεις αν το παραμελούν γενικά ή αν το κάνει επίτηδες όταν το παίρνετε, χρειάζεται μεγάλη προσοχή σ΄αυτό που λες με το θέμα πρόνοιας..... είναι πολύ λεπτό θέμα και κάτι που κατά την γνώμη μου πρέπει να σκεφτεί καλά ο πατέρας για το αν θα κινηθεί με αυτόν τον τρόπο.....

συμφωνεί όμως ο άντρας σου με την ιδέα της πρόνοιας ?

Οσο για τα χρήματα σχετικά με το δωμάτιο του παιδιού..... υπάρχουν τρόποι αν θέλει να βοηθήσει....... π.χ. δώρο ένα όμορφο κρεβατάκι, έναν καναπε-κρεβάτι για να μην πιάνει χώρο, ρουχα....

Τώρα για την επιμέλεια..... ναι, δίνεται στην μητέρα όταν το παιδί είναι ανήλικο και εφόσον η μητέρα πληρεί τις προυποθέσεις..... αν συμβαίνει κάτι αντίθετο, αρνητικο, που μπορεί να αποδειχθεί τότε υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει η επιμέλεια.... δύσκολο όμως.....

Κοίτα σαν χωρισμένη μάνα και ζώντας τις δικές μου καταστάσεις, είμαι ανένδοτη στο να έχει την επιμέλεια ο πατέρας..... Εζησα και εγώ για πολύ καιρό με τις κατηγόριες του πρώην ότι είμαι ακατάλληλη μητέρα, οτι δεν εχω τα χρήματα για να το μεγαλώσω σωστά (ε, ας μου έδινε καλύτερη διατροφή) και ότι θα μου πάρει το παιδί γιατί έτσι και αλλιώς και μπλα μπλα μπλα.... με κατηγορούσε σε όποιον έβρισκε μπροστά του με τα χειρότερα λόγια..... αν δεν με γνώριζαν, ναι, θα μπορούσαν κάποιοι να παρουν το μέρος του και να τον συμβουλεύουν με τα ίδια ακριβώς πράγματα που λες και εσύ για την μάνα του κοριτσιου..... πρόνοια, επιμέλεια κλπ....

Δεν με ενδιέφεραν όμως ποτέ τα λόγια του και οι κατηγόριες του γιατί απλά.... εδώ ήμουν, είμαι.... απόδειξέτο..... εγώ ξέρω τι μάνα και τι ανθρωπος είμαι και απο κει και περα περισσεύει η γνώμη του οποιοδήποτε.....αυτά όμως συμβαινουν να ξέρεις σε ένα άσχημο γάμο ή και στη συνέχεια σε ένα άσχημο διαζύγιο..... πόσο μάλλον όταν δεν μπορείς να παραδεχτεις ότι ο άλλος σε παράτησε και ξαναέφτιαξε την ζωή του....

Θα υπάρχουν υπερβολές για τα πάντα και για πολύ καιρό...... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ.....

Πιστεύω ότι ο ρόλος σου θα μπορούσε να είναι σημαντικός, οχι σαν μάνα του κοριτσιού, γιατί όπως είπες και εσυ, μάνα έχει...... αλλά σαν τον άνθρωπο που θα προσπαθήσει να κρατήσει σε ενα επίπεδο την ηρεμία του συντρόφου σου ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει πιο σωστά στην επικοινωνία του με το παιδί αλλά και με την πρώην συζυγό του..... θα μπορούσες να κρατήσεις αυτή τη ήρεμη και ασφαλή εικόνα σου προς το κορίτσι χωρίς να "του στρέφεις το βλέμμα" στις διαφορετικές συνθήκες που επικρατούν στα δύο σπίτια.... στο κάτω κάτω, αυτά έχει και μπορεί να του προσφέρει η μητέρα του (μιλάω για το σπίτι, ρουχα).....

Μίλησε ποτέ το παιδάκι στον πατέρα του, για το πως ζει με την μητέρα του ? εκφράζει τα συναισθηματα που έχει για την μάνα του ?

Και εγώ που προσέχω δυο παιδάκια, τους αρέσει να με φωνάζουν μαμά, αλλά όταν έρχεται η μαμά τους με έχουν στο χέ....μο :wink:

Μου λένε διάφορα, ότι η μαμά δεν μας βάζει να κοιμηθούμε το μεσημερι, ότι δεν μας σκουπίζει όταν κάνουμε κακά :rolleyes: , ότι δεν μας παει βόλτα, δεν σημαίνει όμως ότι αυτά ισχύουν βέβαια....

Και κάτι τελευταίο γιατι μάλλον θα σε κούρασα.....

γραφεις ότι σύμφωνα με τα ασφαλιστικά μέτρα έχουν βγει και οι ώρες επικοινωνίας..... αλλά όταν δεν τηρούνται τότε γίνονται οι μηνύσεις..... καλά το κατάλαβα ? Εννοείς δηλ. ότι δεν τηρεί την επικοινωνία σωστά ο άντρα σου ?

Να ξέρεις κατι.... όσον αφορά την επικοινωνία και μόνο..... ο πατέρας είναι υπόχρεος, οχι η μάνα...! Αν μάλιστα δεν τηρείται σωστά και το θέμα της διατροφής..... τότε έχει πάτημα η πρωην για να κανει μηνύσεις.....

Αν είναι έτσι τα πράγματα όπως τα λες είναι πολύ δύσκολα....και κρίμα για το παιδάκι..

Αλλά ας κάνω λίγο και το δικηγόρο του διαβόλου......

Παρουσιάζεις τη μάνα του παιδιού σαν μια αρπάχτρα που θέλει να σας φάει ακόμα και το μαγαζί σου...

Δυο ερωτήσεις έχω...διατροφή παίρνει η μάνα ικανοποιητική ή ο άντρας σου προσπαθεί να την αποφύγει όπως άλλωστε κάνουν και οι περισσότεροι χωρισμένοι?

Και θέλετε το παιδί και οι δυο σπίτι σας επειδή θα "γλιτώνατε" από τις πιέσεις της μάνας του ή πράγματι γιατί το αγαπάτε? Μήπως νομίζετε απλά ότι μένοντας μαζί σας θα σας στοιχίσει φτηνότερα?

Α άλλη μια....που την έθεσε και η mirantini....για τις μηνύσεις.......δεν τηρεί ο πατέρας το πρόγραμμα?

• 6 months later...

σορρυ που θα το θέσω έτσι αλλά γενικά η συμπεριφορά της κοπέλας δεν μου φαίνεται η πιο αγνή .Ο τρόπος που απάντησε στην fouskitsa δεν μου φάνηκε ο πιο ευγενής γεγονός που δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα της !παραθέτω τα λόγια της.

"εννοειται οτι ο πατερας της..μηπως δεν θυμασαι τι διαβαζεις .και αφου δεν θελεις να εκφερεις αποψη τι εγραψες???"

Αυτος ο τρόπος επίθεσης για μενα δεν υποδεικνύει και κανέναν γλυκομίλητο άνθρωπο . Θα μιλήσω και ως παιδι χωρισμένων γονιών αλλά και ως γυναίκα που ακούει την αδελφή του άντρα μου να μιλάει για την κόρη του άντρα της η οποία ζει μαζί τους γιατι σπουδάζει . Εχω ακούσει ατάκες του στύλ "το τσουλάκι" κτλ αλλά όταν είναι μπροστά η μικρή , την αγαπάει και την λατρεύει! επίσης πως γίνεται πάντα η γκόμενα να γνωρίζει πάντα τον νυμφίο αφου χωρίσει απο την γυναίκα του -πάντα 1μήνα μετά γνωρίζονται- και η γυναίκα του να είναι παντα η τρελλή/υστερική κακή μάνα? Αντε γιατι αρπαξα με την κάθε μια που κάνει show off το "ολοκαίνουργιο σπίτι " σε 9 χρονών παιδάκι και τα μασάει κανονικά απο τον ηλίθιο . Οπότε αυτός γίνεται γύφτος και τσιγκούνης με τη διατροφή αλλά στην γκόμενα είναι large... Επίσης είπε η κοπελια οτι αναγκάστηκαν μητέρα -παιδί να αλλάξουν σπίτι μετα τον χωρισμό . Ε , λοιπόν ας πλήρωνε το σπίτι για να μην αλλάξει τρόπο ζωής το παιδάκι . Επίσης ας μας πει πόση είναι η διατροφή που δίνει για να καταλάβουμε αν αυτή η μάνα με τα χρήματα που δίνει τα βγάζει πέρα ή χρειάζεται να δουλεύει 12 ωρα . Και μετά η γκόμενα να την κατηγορεί οτι δεν ασχολείται με το παιδι . Να πω ακόμα οτι οι περσσότεροι νυμφίοι με τα χρήματα που αποταμίευσαν τόσα χρόνια με την γυναίκα τους , ανοίγουν μαγαζιά , αγοράζουν σπίτια και αυτοκίνητα στις γκόμενες και τα γράφουν στο όνομα της γκόμενας . Τέλος ο κύριος φαίνεται σαν υπάλληλος στο μαγαζί της κυρίας ? Αν ναι , δηλώνει οτι βγάζει 800 ευρώ και στο παιδί του δίνει ψιχουλα για να αγοράζει αλλού ολοκαίνουργια σπίτια !

Σορρυ και πάλι κορίτσια για τον τόνο μου αλλά έχει σιχαθεί η ψυχή μου να βλέπω τις γκομενες να συμπεριφέρονται ως κυρίες και ιδανικές σύζυγοι και να λοιδωρούν τις μανάδες που τον βγαίνει η ψυχή να μεγαλώσουν μόνες τα παιδιά !

age.png

Μινα καλημερα!

Η αποψη σου ειναι η αλλη πλευρα που δεν την εχουμε ακουσει.. και να σου πω την αληθεια δεν την απορριπτω καθολου.. ισα ισα θα ελεγα οτι συμφωνω!Γιατι δεν μπορω να ακουω παντα οτι η μανα ειναι ενα τερας και ο αντρας ο καημενος ειναι το θυμα!Τοτε τι κανανε τοσα χρονια μαζι?Ξαφνικα θυμηθηκε οτι η μανα η σκυλα ειναι ο χειροτερος ανθρωπος και η χειροτερη μανα?Και ο αντρας ο καημενος μαζι με τη νεα του συντροφο προσπαθουν να σωσουν το παιδι απο την μεγγαιραΟμως βρε κοπελα μου ο τροπος που το εγραψες.. θα ξεσηκωσει θυελλα!

FvxMp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

διάβασα τις απόψεις σας και θα ήθελα να εκφράσω και εγω την γνώμη μου,εάν μου επιτρέπεται διότι πρόκειται για ευαίσθητο θέμα..μιλάμε για την ψυχούλα ενός μικρού παιδιού..

Θεωρώ λοιπόν ότι εάν η κοπέλα έχει δίκιο για την μητέρα του κοριτσιού,ότι δηλ. το κακομεταχειρίζεται, θα έπρεπε να απευθυνθεί στις κατάλληλες αρχές πχ αστυνομία,συλλόγους κακοποίηση παιδιών για να την ενημερώσουν για το τί πρέπει να γίνει για να ελεγθεί εάν όντως αυτή η γυναικά δεν συμεπριφέρεται σωστά στο παιδί της...με συγκίνησε η κοπέλα που ενδιαφέρεται για το κοριτσάκι κ που το αγαπάει!!Πρέπει όμως και πάλι όπως έγραψα όντως να αποδειχτεί η ανικανότητα της μάνας του κοριτσιού..κανείς δεν θέλει να χωρίσει μια μάνα απο το παιδί της ΕΑΝ δεν συντρέχει πολύ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ!!

Τί να πω??εύχομαι να πάνε όλα καλά για το παιδί γιατι μην ξεχνάμε το κύριο μέλημα είναι η σωστή ανατροφή και διαπαιδαγώγηση του παιδιού..ελπίζω να μην σας κούρασα..

Δεν ξέρω τι ισχύει παραγματικά στην συγκεκριμένη περίπτωση αλλα δεν θα μου κάνει και εντύπωση η κοπέλα που άνοιξε το θέμα να έχει δίκαιο. Και εμεις έχουμε μια ανάλογη περίπτωση στην οικογενειά μου. Δυο παιδάκια μεγάλα πια ( τέλειωσαν το σχολείο ) και μια μάνα ο θεος να την κάνει... Αν τα έβλεπε κανείς που δεν τα ξερε θα λεγε κρίμα δεν έχουν λεφτα Και όμως τόσα λεφτα είχαν άλλα πάντα ήταν άπλυτα και νηστικά . Ετρωγαν ή απο έξω ή στο δικό μας το σπίτι ... Πλέναμε τα ρούχα τους εμείς και άλλα χίλια δυο τι να πρωτοπω φωνές αμέλεια αδιαφορία ...Ευτυχως δεν τα χτυπούσε τουλάχιστον. Ενας πατέρας που τα χε χαμένα και τρεχε να προλάβει και να μαζέψει τα ασυμάζευτα . Νόμοι και σκατά συγνώμη κιόλας. 2 παιδια μπήκαν στο νοσοκομείο απο αμελειά της πολλές φορές ειδικά ο μεγάλος, 2 παιδια όποτε ήθελε τα άφηνε και έφευγε 2 παιδικες ψυχούλες βασάνιζε άλλα τα παιδια τα κρατάει η μάνα ότι και να γίνει... Και έγιναν 2 παιδιά καλά δόξα το θεό που τώρα όμως που μεγάλωσαν δεν χαρίζονται. Ο μικρός δεν πάει καν να την δει όσο και να του λέμε μαμά σου είναι πήγαινε και ο μεγάλος που είναι πιο καλοβολο παιδι μου είπε μια μέρα από τότε που θυμάμαι τον ευατό μου εσύ ήσουν μαζί μας και ήσουν μικρή αυτή γιατι μας γέννησε αφού δεν μας ήθελε. Δεν ξέρω αν τα γράφω σωστά , γρλαφω και κλαίω. Πεθαίνω για αυτά τα παιδια .Είπα μια μέρα στον άντρα μου ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ και μου είπε εσύ γιατί να ζητήσεις συγνώμη Και όμως θεωρώ ότι όλοι φταίμε από την στιγμή που υποφέρουν παιδιά φταίμε όλοι γιατι σίγουρα αυτά είναι αθώωα. Τα αγαπώ πολύ όμως απο την ζωή πιο πολύ και από την ημέρα που γέννησα τα αγαπάω ακόμη περισσότερο. Συγνώμη για το μεγάλο μύνημα.

Στην κοπέλα που ανοιξε το θεμα έχω να πω να κοιτάξουν όλοι μαζί το καλό του παιδιού και μόνο Μόνο αυτό έχει σημασία

Δεν ξέρω τι ισχύει παραγματικά στην συγκεκριμένη περίπτωση αλλα δεν θα μου κάνει και εντύπωση η κοπέλα που άνοιξε το θέμα να έχει δίκαιο. Και εμεις έχουμε μια ανάλογη περίπτωση στην οικογενειά μου. Δυο παιδάκια μεγάλα πια ( τέλειωσαν το σχολείο ) και μια μάνα ο θεος να την κάνει... Αν τα έβλεπε κανείς που δεν τα ξερε θα λεγε κρίμα δεν έχουν λεφτα Και όμως τόσα λεφτα είχαν άλλα πάντα ήταν άπλυτα και νηστικά . Ετρωγαν ή απο έξω ή στο δικό μας το σπίτι ... Πλέναμε τα ρούχα τους εμείς και άλλα χίλια δυο τι να πρωτοπω φωνές αμέλεια αδιαφορία ...Ευτυχως δεν τα χτυπούσε τουλάχιστον. Ενας πατέρας που τα χε χαμένα και τρεχε να προλάβει και να μαζέψει τα ασυμάζευτα . Νόμοι και σκατά συγνώμη κιόλας. 2 παιδια μπήκαν στο νοσοκομείο απο αμελειά της πολλές φορές ειδικά ο μεγάλος, 2 παιδια όποτε ήθελε τα άφηνε και έφευγε 2 παιδικες ψυχούλες βασάνιζε άλλα τα παιδια τα κρατάει η μάνα ότι και να γίνει... Και έγιναν 2 παιδιά καλά δόξα το θεό που τώρα όμως που μεγάλωσαν δεν χαρίζονται. Ο μικρός δεν πάει καν να την δει όσο και να του λέμε μαμά σου είναι πήγαινε και ο μεγάλος που είναι πιο καλοβολο παιδι μου είπε μια μέρα από τότε που θυμάμαι τον ευατό μου εσύ ήσουν μαζί μας και ήσουν μικρή αυτή γιατι μας γέννησε αφού δεν μας ήθελε. Δεν ξέρω αν τα γράφω σωστά , γρλαφω και κλαίω. Πεθαίνω για αυτά τα παιδια .Είπα μια μέρα στον άντρα μου ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ και μου είπε εσύ γιατί να ζητήσεις συγνώμη Και όμως θεωρώ ότι όλοι φταίμε από την στιγμή που υποφέρουν παιδιά φταίμε όλοι γιατι σίγουρα αυτά είναι αθώωα. Τα αγαπώ πολύ όμως απο την ζωή πιο πολύ και από την ημέρα που γέννησα τα αγαπάω ακόμη περισσότερο. Συγνώμη για το μεγάλο μύνημα.

Στην κοπέλα που ανοιξε το θεμα έχω να πω να κοιτάξουν όλοι μαζί το καλό του παιδιού και μόνο Μόνο αυτό έχει σημασία

Καλημέρα,

Με συγκίνησες πολύ!!Μακάρι να υπήρχαν σαν και εσένα τέτοιες μανούλες στον κόσμο για να μην ξαναβλέπαμε κλαμμένα ματάκια αθώων παιδιών...

Δυστυχώς τα Ελληνικά Δκαστήρια έχουν το στερεότυπο: Την επιμέλεια την παίρνει η γυναίκα, και μετά η γυναίκα ξεχνάει ότι το παιδί της έχει και ΠΑΤΕΡΑ.

Τα προβληματα του ζευγαριού (που συνήθως είναι ηλίθιοι λόγοι) δεν αφορούν τα παιδιά. Υποτίθεται ότι 2 ενήλικοι θα μπορούσαν να το καταλάβουν αυτό, αλλά ο εγωισμός και των 2 (που είναι η μόνη αιτία για κάθε διαζύγιο) δεν τους αφήνει.

Στείλτε κοινωνική λειτουργό, πάρτε έναν καλό δικηγόρο γιατί αν είναι αλήθεια όσα γράφτηκαν δεν αξίζει για μάνα αυτή η κυρία.

προσπαθηστε οσο μπορειτε τον λιγο καιρο που μενει μαζι σας και περναει τον χρονο να της τον πλημυρησετε με πολυ αγαπη , αγκαλια, συζητηση και παιχνιδι. Νοιωθω οτι πραγματικα την αγαπας την μικρη και ευχομαι να ερθει με το καλο και το δικο σου μωρακι σου και να μην ξεχνας και την μικρη! :)