Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

έχω πρόβλημα με τα ξενοδοχεία...

Recommended Posts

Έχω πρόβλημα με τα ξενοδοχεία...συχαίνομαι...δεν ξέρω εάν με καταλαβαίνετε.Συχαίνομαι τα κρεβάτια ,το μπάνιο ,αν μπορούσα να περπατήσω/κοιμηθώ στον αέρα , θα το έκανα...

Μαξιλάρι παίρνω πάντα το δικό μου ,από το σπίτι.Μέχρι να συνηθήσω να κοιμάμαι στο κρεβάτι του ξενοδοχείου , η τρίχα μου είναι κάγκελο (και τώρα που το σκέφτομαι το ίδιο)...Αύριο φεύγουμε για λίγες μέρες και το σκέφτομαι...

Τα παιδιά θα περπατάνε ξυπόλυτα μέσα στο δωμάτιο/μπάνιο και μετά θα ανεβαίνουνε πάνω στο κρεβάτι ,δεν θα μπορώ να καθαρίσω μόνη μου τον χώρο ,θα τον καθαρίζουνε άλλοι ..

Με πιάνει ένας πανικός και ήδη έχει αρχίσει να με πιάνει φαγούρα ...

Βλέπω άλλους που δεν έχουνε πρόβλημα ,δεν τους νοιάζει..

Εξαρτάται τι ξενοδοχεία διαλέγεις... Μην σε πιάνει όμως μικροβιοφοβία... χαλάρωσε...

εχω δυο μπουμπουκακια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 105
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι να σας πω εγω αφηστε τα........να με βαλετε σε καραντινα......... εγω στα νιατα και κατασκηνωσεις με τους προσκοπους και οχι μονο ελληνες αλλα ντρεπομαι που το λεω αγγλους γαλλους πορτογαλους σε σκηνες, με νερο απο τεποζιτα και μανμειντ τοιλλετς αχ ωραια χρονια βρωμικααα!!!!

και τωρα η μεταλλαξη με το dettolακι (για μπανιο κουζινα μην τρελαθουμε κιολας)

l86Tp3.png d6AUp3.png

κορίτσια έχοντας σοβαρό πρόβλημα με το ανοσοποιητικό, διαπιστωμένο και κάνοντας τρείς ετησίως νοσηλίες, ποτέ δεν μου πέρασε απο το μυαλό κάτι για μικρόβια στα ξενοδοχεία των διακοπών. Αν υπήρχε λόγος δεν θα μου το εφιστούσε & ο γιατρός ? Και τα παιδιά από 2 ετών που τα έπαιρνα μαζί μου πάλι δεν το σκέφτηκα. Μήπως να ζήσουσε σε γυάλα? & πάλι όταν θα βγούμε θα ΄χουμε πρόβλημα.

• 2 εβδομάδες μετά...

Εγω δεν ειμαι τοσο συχασιαρα απλα προτιμω οταν παω σε ενα ξενοδοχειο να παιρνω παντα μαζι μου χλωρινη και μαντηλακια κλινεξ..Και μονο για τα παιδια πετσετες!!Τελευταια φορα που πηγαμε σε εν.δωματια μπορω να πω ηταν πολυ καθαρα και αλλαζανε καθε 2μερες πετσετες σεντονια και καθημερινα σκουπισμα-σφουγγαρισμα!

Διαφημίσεις

Διαβάζω όσα γράφετε και έχω αρχίσει και νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά με μένα,που κοιμάμαι όπου να'ναι(για φυσιολογικές καταστάσεις μιλάμε,όχι για μπουντρούμια),χωρίς να παίρνω μαζί μου τα δικά μου σεντόνια και μαξιλάρια και χωρίς να απολυμαίνω τον χώρο...

Η μητέρα μου είναι κολλημένη με την καθαριότητα.

Οποτε με πέρνανε διακοπές μαζί στο εξωτερικό σαν παιδί (και όχι μόνο) την θυμάμαι διαρκώς να κάνει υποδείξεις, μην αυτό μην εκείνο, να απολυμαίνει τα πάντα, να τρελαίνεται κατά την άφιξη μας σε κάθε δωμάτιο να προλάβει να καθαρίσει κτλ (ακόμα και σε σούπερ λουξ ξενοδοχεία του εξωτερικού).

Το αποτέλεσμα είναι όταν εγώ πάω διακοπές πλέον με άλλους να μην απολυμαίνω τίποτε. Βέβαια αποφεύγω το wc σε καφετέριες εστιατόρια κτλ και περιμένω να γυρίσουμε στο ξενοδοχείο κι ακόμα κι αν είναι ανάγκη θα γίνει στα "όρθια".

Ομως δεν κουβαλώ ντετόλ μαζί.

Το κακό είναι ότι σε ένα ξενοδοχείο στην Ιταλία σκυλομετάνιωσα που δεν είχα μαζί έστω ένα απολυμαντικό πανάκι. Κάποιες φορές απλά είναι βρώμικα.

Οπως δε θα ξεχάσω σε ένα μουσείο πάλι στην ιταλία που η ουρά για την τουαλέτα ήταν δεκάδες ανθρωποι, και όταν έφτανες κοντα στο wc έβλεπες τα πόδια του άλλου που ήταν μέσα και αναρωτιόσουν πόσες ασθένειες κουβαλά και από πότε έχει να καθαριστεί το wc αυτό που έμπαιναν 30 άνθρωποι το δεκάλεπτο...:shock:

Δεν ξέρω πώς θα είναι όταν θα έχω παιδί στις διακοπές γιατί σιχασιάρα ακόμα είμαι αλλά το παλεύω και ενεργώ δήθεν χαλαρά.

Ομως μετά το σκέφτομαι πολύ το αν έπραξα καλά, γιαυτό λοιπόν ντετόλ στο εξής. Κι επειδή δεν κάνει να έρχομαι σε επαφή με αυτό ας καθαρίζει ο άνδρας μου :lol: ας κάνουν κι αυτοί κάτι!

Σίγουρα θα αργήσω πολύ να πάω διακοπές με παιδί!:lol:

Αααααααααααααααχ, George !!!!!! No Martini, no party ή No χλωρίνη, νο πάρτυ ......:cool::cool::cool:

έτσι έτσι!

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...