Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

έχω πρόβλημα με τα ξενοδοχεία...

Recommended Posts

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ εδώ έχω λύση...

Χρησιμοποιώ χαρτί υγείας και σκουπίζομαι .Και κόβω και λιγάκι για να πιάσω το πόμολο της πόρτας και να το ανοίξω...

Το δεύτερο το κάνω περισσότερο όταν είμαι έξω...ή όταν τρώμε έξω..

Τι να κάνω ,έχω κόλημα....,κάλο ,όπως θέλει κανείς ας το πάρει...:lol:

Ομολογώ πως το κόλλημα με τα πόμολα σε δημόσιους χώρους ειδικά τουαλέτες, το έχω κι εγώ. Γενικότερα όμως δεν είμαι σιχασιάρα και πάω πάντα σε επώνυμα ξενοδοχεία (για καλή μου τύχη σχεδόν πάντα τυχαίνει και πληρώνει άλλος). Με το παιδί έχω μείνει μόνο στο σπίτι της μάνας μου, και δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα αν ήταν να μείνω σε ξενοδοχείο με τον μικρό να γλύφει τον τόπο (!!!). Μάλλον θα φρίκαρα λίγο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 105
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συγνώμη βρε παιδιά...

Αυτό που περιγράφει η κοπέλα είναι φοβία και χρήζει βοήθειας.

Από τη στιγμή που επιλέγουμε να ζούμε μέσα στη κοινωνία συμβιβαζόμαστε με την ιδέα ότι θα συνυπάρχουμε με τα μικρόβια.

Διαφορετικά θα πρέπει να ζούμε μακριά από τους άλλους ανθρώπους, τα παιδιά μας να μη πηγαίνουν σχολείο, εμείς να μη πηγαίνουμε στη δουλειά, να μη πηγαίνουμε θέατρο, σινεμά ή στα εστιατόρια. Δεν το συζητώ βέβαια για μέσα μαζικής μεταφοράς.

Βασιλική κορίτσι μου όλοι έχουμε κάποια θέματα στη ζωή μας. Πιστεύω αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό που σε τρομάζει είναι κάτι που θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις. Και βέβαια να μη το περάσεις στα παιδιά σου.

Δε συμφωνω οτι προκειται για φοβια...για γεγονος προκειται. Μια γνωστη μας κολλησε ενα δερματικο ΑΑ απο πολυ ακριβο, γνωστο και καλο ξενοδοχειο. Μια φορα ημουν στη Ροδο σε λουξ ξενοδοχειο και η καθαριστρια καθαριζε με χαρτι κουζινας τα ουρα και εμετο απο τον προηγουμενο -μεθυσμενο?- ενοικο απο το πατωμα, χωρις γαντια, και μετα απλα πασαλιβε με μια σφουγγαριστρα (την οποια θα χρησιμοποιουσε και στο επομενο δωματιο χωρις να αλλαξει το νερο). Μου εχει τυχει απειρες φορες να μην εχουν αλλαξει σεντονια και σε ξενοδοχεια 4 και 5 αστερων...( σε ενα μεγαλο ξενοδοχειο στην Ελουντα, μου ειπαν οι καθαριστριες μετα απο πιεση οτι εαν δεν φαινονται βρωμικα, απλα.....ΤΑ ΤΙΝΑΖΟΥΝ!!!!) και πολλα αλλα εχω συναντησει...ταξιδευα παλια διαρκως, καθε μηνα τουλαχιστον 2 φορες. Και παντα σε καλα ξενοδοχεια.

Δεν χρειαζεται πανικος, αλλα καταλαβαινω τη φραση "τα παιδια θα πατανε στο πατωμα και μετα στο κρεβατι".

Να σας πω τι κανω εγω....

1. Εχω αγορασει θηκες για μαξιλαρια, υπαρχουν ειδικες. Τις βαζω με το που ερθω. Απο τοτε που γεννησα, φερνω και ενα κατωσεντονο.

2. Εχω μαζι μου αρκετες μικρες κι οχι μεγαλες πετσετες, και για το σωμα. Ετσι δεν γεμιζει η βαλιτσα.

3. Με το που μπω, απλα ψεκαζω με ντετολ πομολα, τουαλετες, ντουζ, κοντρολ τηλεορασης κλπ. Οχι χλωρινη, γιατι θελει και ενα σωρο ξεβγαλμα, μυριζει κιολας. Δεν ειμαι διατεθειμενη να εχω γαντια και να τριβω στις διακοπες...

αυτα μου παιρνουν 5', οχι παραπανω....

4. δεν αδειαζω βαλιτσες στα συρταρια.

5. για ολα τα υπολοιπα, προσπαθω απλα να μην το σκεπτομαι....Διακοπες ειμαστε...

Ομολογώ πως το κόλλημα με τα πόμολα σε δημόσιους χώρους ειδικά τουαλέτες, το έχω κι εγώ. Γενικότερα όμως δεν είμαι σιχασιάρα και πάω πάντα σε επώνυμα ξενοδοχεία (για καλή μου τύχη σχεδόν πάντα τυχαίνει και πληρώνει άλλος). Με το παιδί έχω μείνει μόνο στο σπίτι της μάνας μου, και δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα αν ήταν να μείνω σε ξενοδοχείο με τον μικρό να γλύφει τον τόπο (!!!). Μάλλον θα φρίκαρα λίγο!

Εγώ στάνταρ πιάνω τα πόμολα της τουαλέτας με χαρτί υγείας.

βέβαια αν πηγαίνατε στις τουαλέτες στη Αγία Σοφία μερικές καταστάσεις θα σας φαινόντουσαν πις οφ κέικ.

Τα δημόσια κτίρια στη Τουρκία κατά κανόνα έχουν τουαλέτες καθαρές, αλλά στην ΑΓ Σοφία είναι τούρκικες και πλατς πλουτς. Επειγόμουν και πήγα σε μια από αυτές και έστριψα τα μπατζάκια μέχρι το γόνατο.

Κάτι Ιταλίδες που με είδανε κάνανε και αυτές το ίδιο.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Να ρωτήσω, τις συναλλαγές σας πως τις κάνετε; με γάντια; Γιατί δεν φαντάζομαι όταν είστε έξω από το σπίτι για ψώνια και χρειαστεί να πληρώσετε 6-7 φορές να βγάζετε τα ντετόλ και να σκουπίζεστε;

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

Να ρωτήσω, τις συναλλαγές σας πως τις κάνετε; με γάντια; Γιατί δεν φαντάζομαι όταν είστε έξω από το σπίτι για ψώνια και χρειαστεί να πληρώσετε 6-7 φορές να βγάζετε τα ντετόλ και να σκουπίζεστε;

Οχι φυσικα...Εννοειται πως αυτο θα σημαινε οτι ειμαστε ολες ο....ΜΟΝΚ!! Οταν επιστρεψω ομως σπιτι ή προτου φαω κατι με τα χερια, τα πλενω.

Το τοπικ παντως, μιλαει για ξενοδοχεια. Αλλο θεμα το να εχεις βρωμικα χερια ενω εισαι εξω για δουλειες κι αλλο να ακουμπησεις το κεφαλι σου και να κοιμηθεις σε βρωμικο μαξιλαρι ή να χρησιμοποιησεις μια τουαλετα που δεν εχει καθαριστει καλα.

Διαφημίσεις

Κατ' αρχήν, άλλο πράγμα είναι ο φόβος και άλλο η φοβία, άλλο είναι να πλένεις τα χέρια σου πριν φας και άλλο να κουβαλάς όλη σου την οικοσκευή κάθε φορά που κοιμάσαι σε ξένο δωμάτιο / κρεβάτι για να μην ακουμπήσεις σεντόνια που ίσως να μην έχουν πλυθεί καλά, παρ' ότι φαίνονται καθαρά και σιδερωμένα, και μάλιστα τη στιγμή που χιλιάδες άνθρωποι κάθε χρόνο κοιμούνται σε ξενοδοχεία και δεν παθαίνουν απολύτως τίποτα. ΟΚ, μπορεί κάποιον κάποτε να τον έφαγαν τσιμπούρια, ή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κινδυνεύει σωματική μας ακεραιότητα κάθε φορά που κοιμόμαστε σε κρεβάτι ξενοδοχείου ή καθόμαστε σε κάθισμα λεωφορείου ή αεροπλάνου. Αυτό είναι σαν να λες ότι επειδή γίνονται αυτοκινητιστικά ατυχήματα, δεν βγαίνεις ποτέ στο δρόμο και δεν μπαίνεις ποτέ σε αυτοκίνητο. Είναι φοβία και δεν εξηγείται με τη λογική. Δεν σημαίνει και καλά ότι πρέπει να την θεραπεύσεις, αλλά δεν παύει να είναι μη-φυσιολογική συμπεριφορά. Αν δεν σε ενοχλεί με γεια σου και χαρά σου. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν φοβίες, άλλος φοβάται τα μικρόβια, άλλος τα αεροπλάνα, άλλος τις αράχνες, άλλος τα κουμπιά, άλλος τα σεντόνια των ξενοδοχείων. Εφόσον η φοβία σου δεν σε δυσκολεύει στην καθημερινή ζωή, όλα καλά. Αν σε δυσκολεύει, υπάρχουν τρόποι να την αντιμετωπίσεις. Τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα για να γίνεται κουβέντα.

Θ α φορουσατε πλυμμενα ξενα εσωρουχα?

Δεν θέλω να σε κάνω να φρικάρεις,αλλά λογικά έχεις φορέσει και εσύ κάποιο εσώρουχο που το έχει βάλει άλλη πριν από εσένα,χωρίς μάλιστα να έχει πλυθεί.Πώς δοκιμάζεις ένα σουτιέν πριν το πάρεις???Καμιά φορά δεν αρκεί να ξέρεις το νούμερο,γιατί παίζει ρόλο και η φόρμα της εταιρείας, οπότε το φοράς αναγκαστικά,για να μην μπεις στον κόπο να το επιστρέψεις.

Πόσες φορές να έχει φορεθεί αυτό??Μπορεί καμία απολύτως,μπορεί και αρκετές.Εγώ τουλάχιστον έχω βάλει αρκετά που δεν με βόλευαν και φυσικά δεν τα αγόρασα.Μετά από μένα,σίγουρα τα φόρεσε κάποια άλλη.

Και συμπληρώνω...στα εστιατόρια τι κάνετε? Που ξερετε πόσο καλά έχουν πλυθεί τα πιάτα, τα ποτήρια και τα μαχαιροπήρουνα?

Μερικές φορές είναι εμφανές το πόσο ΔΕΝ έχουν πλυθεί όλα αυτά...

Εγώ πάλι, που και στο πάτωμα κοιμάμαι παρέα με τις κατσαρίδες (τι λέω πια!), έχω να ρωτήσω το εξής: ΠΟΥ τα βαζετε όλα αυτά που παίρνετε???

Μόνο εγώ δε μπορώ ποτέ να χωρέσω τα πράγματά μας στο αυτοκίνητο?

καποια τα αγοραζω απο εκει κ τους τα αφηνουμε προικα!!!!!!!

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

καποια τα αγοραζω απο εκει κ τους τα αφηνουμε προικα!!!!!!!

Και που τα πλένεις για να τα χρησιμοποιήσεις;

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

Διαφημίσεις

Και που τα πλένεις για να τα χρησιμοποιήσεις;

αντε καλε!!!!!!! εννοω απορυπαντικα σφουγγαρακια κ τετοια:lol:

οσο για το αν εχουμε προβλημα ψυχολογικο που διαβασα εν ταχυ ε καποια ποστ:rolleyes: ασχολιαστο!!!!!!!!!!!!!! απο ποτε η καθαριοτητα αποτελει "προβλημα"?????:confused:

age.png

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ εδώ έχω λύση...

Χρησιμοποιώ χαρτί υγείας και σκουπίζομαι .Και κόβω και λιγάκι για να πιάσω το πόμολο της πόρτας και να το ανοίξω...

Το δεύτερο το κάνω περισσότερο όταν είμαι έξω...ή όταν τρώμε έξω..

Τι να κάνω ,έχω κόλημα....,κάλο ,όπως θέλει κανείς ας το πάρει...:lol:

για οσες μας κραζουν;) πριν 2 εβδομαδες που πηγα διακοπες στα δυο διπλανα μου δωματια εμεναν οικογενεις με παιδακια κ μωρα. ειχαμε την ιδια συζητηση(ειχαν το ιδιο "προβλημα" με εμας) κ ολες κουβαλουσαμε τουλαχιστον το dettol μαζι:rolleyes::rolleyes: κ για να σας προλαβω το ξενοδοχειο ηταν πραγματικα πολυ καθαρο αλλα........

εγω το λεω υψηλα στανταρ καθαριοτητας:lol::lol::lol::lol:

age.png

Εγω κοριτσια παντως που δεν ειμαι καθολου υποχονδρια παντα εχω μια φοβια μηπως τα βρω "βρωμικα" και εχω παντα μαζι μου χλωρινη σφουγκαρι,δευτερα σεντονια,μαξιλαροθηκες και πετσετες.Α!και μια σφουγκαριστρα για το πατωμα .......

Οπως και να χει αλλο το σπιτι σου και αλλο καπου αλλου..ακομα και φιλοξενουμενη να παω τι σκεφτομαι γι αυτο δεν παω...(οσο μπορω

....)

Εγω δεν το λεω ψυχολογικο προβλημα το λεω οτι απλα ξεβολευεσαι απο το σπιτι σου που ξερεις ποια γωνια ειναι καθαρη και πια οχι και αναρωτιεσαι..ειναι καθαρα?πω ς τα καθαριζουν...κλπκλπ

Το προβλημα μου το εχω λυσει καπως μιας και παμε τις πολυημερες διακοπες μας στο ιδιο ξενοδοχει εδω και 3 χρονια που τους ξερω και νιωθω καλυτερα..αν και το περασματακιμου την πρωτη μερα το κανω:wink:;-)

Α και το πατωμα εννειεταικαθε μερα:confused::confused:με τη δικη μου σφουγκαριστρα...κι ας με λενε τρελη

να σου πω τι κανει συναδελφος μου που εχει αυτη τη λολα?

πιανει τα παντα με χαρτοπετσετες...πομολα, λεφτα, την καφετιερα στο γραφειο, εννοειται φερνει μαζι της ποτηρι απο το σπιτι αν και οι συνθηκες καθαριοτητας στην εταιρια μας ειναι αριστες...ουτε νοσοκομειο ετσι..

Τελος παντων, η αδερφη μου που ειναι Ψυχιατρος μου εχει πει οτι η εμμονες με τα μικροβια ειναι παρα μα παρα πολυ συχνο φαινομενο. Πιο συχνες απο οτι φανταζεστε!

παντως απο το να παω σε ενα καλο ξενοδοχειο και να στρωσω δικα μου σεντονια, να καθαριζω το δωματιο μονη μου κλπ, 10000 φορες να καθισω σπιτακι μου.

διαβαζωντας νομιζα οτι μονο εγω κοιμαμαι οπου να ναι .

καλα πουειδα το ποστ σου και ηρεμησα λιγο:lol::lol::lol:

Κι εγώ επίσης..Νόμιζα ότι είμαι γαιδούρα ...Λοιπόν δεν θέλω να σας βάλω σε σκέψεις κορίτσια που ανησυχείτε για την καθαριότητα αλλά σκεφτείτε ότι τα πιτσιρίκια θα τρέχουν στην άμμο ξυπόλυτα. θα καθίσουν με τα μαγιό τους σε καρέκλες καφετέριας ίσως που πριν καθόταν ένας Άγγλος τουρίστα με βρεγμένο μαγιό επίσης, το ίδιο και για τις ξαπλώστρες που όσες πετσέτες και να βάλετε πάλι τα μπομπιράκια θα ακουμπήσουν στο σίδερο που κάποιος άλλος έβαλε τα πόδια του κλπ. Θέλω να καταλήξω στο ότι είναι κρίμα να χαλάτε τις διακοπές σας με μιζέριες και φόβους. Κι εγώ ως μαμά προσέχω την τουαλέτα και πάντα έχω πανάκια κλινεξ και ότι αφορά το φαγητό..νομίζω ότι είναι τα πιο βασικά. Όταν πήγαινα διακοπές με το άντρα μου δεν με ένοιαζε ποτέ τίποτα. Έχω πάει εξωτερικό για πολλές ημέρες και πολλές φορές δεν είναι δυνατόν να κουβαλάω πετσέτες και σεντόνια για 15 μέρες.

Διαφημίσεις

Εγώ είμαι κάπου στη μέση. Νομίζω δηλαδή. Να πάρω σφουγγαρίστρα αποκλείεται. Για τα σεντόνια και τις πετσέτες, αν πας για πολλές μέρες, πόσα να κουβαλήσεις? Παλιά έπαιρνα, αλλά τώρα δε χωράμε εμείς καλά καλά στο αυτοκίνητο! Ωστόσο επειδή θέλω μια σχετική καθαριότητα τουλάχιστον στο μπάνιο, παίρνω μαζί ή αγοράζω από εκεί που πάμε μια μικρή χλωρίνη για να ρίχνω στην τουαλέτα και υγρά πανάκια ή κλινέξ σπρέι που ξεπλένεται εύκολα και δε μυρίζει βαριά. Όταν πηγαίναμε σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο, έπαιρνα και σφουγγαράκι για τα πιάτα και βετέξ για τα τραπέζια (για να σκουπίσω το κλινέξ σπρέϊ!). Αυτά όταν πάμε κάπου στην Ελλάδα με το αμάξι, γιατί όταν πάμε εξωτερικό, δεν υπάρχει περίπτωση να κουβαλήσω τέτοια και να βαραίνω την ήδη βαριά βαλίτσα μου. Άντε το πολύ να πάρω υγρά πανάκια, για ψυχολογικούς λόγους! Μάξιμουμ βάρος στο αεροπλάνο έχουν 20 κιλά, συνήθως τα ξεπερνάω, αν βάλω και χλωρίνη και σπρέϊ, θα πρέπει να βγάλω ρούχα ή παπούτσια! Άσε που είναι και εύφλεκτα!

Φέτος θα πάμε πρώτη φορά διακοπές με το παιδί, θα πάρω δική του πετσέτα, αλλά όχι για μας. Ούτε σεντόνια, πιάνουν πολύ χώρο. Πανάκια, μια χλωρινίτσα και κλινέξ σπρέϊ αρκούν.Το παιδί σίγουρα θα πατήσει ξυπόλητο και μετά θα ανέβει στο κρεβάτι, δεν πειράζει, κάποια μικρόβια (αρκετά) θα τα υποστώ. Αυτά που υφίσταμαι και στις καφετέρειες, στα Μ.Μ.Μ., στην παραλία κλπ..

Τουλάχιστον στις διακοπές, επιλέγουμε μόνοι το ξενοδοχείο, αν δε μας αρέσει, φεύγουμε. Πριν παντρευτώ, έκανα πολλά ταξίδια με τη δουλειά, έφευγα τουλάχιστον 1 με 2 φορές το μήνα και έμενα σε ξενοδοχεία που επέλεγαν άλλοι. Υπήρχαν και πεντακάθαρα που χαιρόσουν να κοιμηθείς, λίγες φορές υπήρξαν και κάποια κάτω του μετρίου. Είχα πάντα σεντόνι και πετσέτα μαζί και τα χρησιμοποιούσα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης! Με τον καιρό όμως βαρέθηκα να κουβαλάω. Μια χαρά κοιμόμαστε και στα δικά τους σεντόνια και σκουπιζόμαστε με τις δικές τους πετσέτες! Εντάξει ομολογώ πως τα πανάκια για το μπάνιο δεν μορώ να τα αποχωριστώ!

EkcAp3.png

δηλαδη ρε κοριτσια στο σπιτι σας οι συνθηκες καθαριοτητας ειναι αριστες;;; Συγχαρητηρια. Πραγματικα... Εμεις με το ζορι πλενουμε πιατα και ρουχα καθημερινα. Τα υπολλοιπα... οταν μας τη δωσει πραγματικα (ασε που τα παιδια κυλιουνται ολημερα στα πατωματα και τα καθαριζουν :P )

Δεν πειραζει ομως, τα δικα μου παιδια θα αναπτυξουν πιο γερο ανοσοποιητικο:lol::lol::lol::lol::lol:

ΥΓ: βαλτε με κι εμενα στο club των "κοιμαμαι οπου να'ναι και μ'αρεσει" :cool:

Δεν ειναι ακριβως ετσι.Στο σπιτι σου δεν κοιμαται ο καθε βρωμυλος ουτε κανει το πιπι του!Στα ξενοδοχεια σε πληροφορω(επειδη εχω δουλεψει) αρκει να ειναι καθαρα χωρις να τους ενδιαφερει η απολυμανση!Με το ιδιο σφουγγαρακι που καθαριζουν την λεκανη,καθαριζουν και τον νιπτηρα και τα ποτηρια για το νερο.Εσυ δεν σιχαινεσαι δηλαδη?

Οσο αφορα τα σεντονια,αμα ειναι καθαρα οταν φευγεις απο το δωματιο ΔΕΝ αλλαζονται παντα.Απλα τα ξαναστρωνουν με ομορφο τροπο!

Προσωπικα,δεν ειμαι τσιλιμιγκο με τα μικροβια,αλλα παντα εχω δικα μου σεντονια για το κρεββατι και την τουαλετα την καθαριζω με λιγη χλωρινη!Και δεν χρησιμοποιω τα ποτηρια για το νερο!!

Ωχ, ένα θέμα που με πονάει. Να σας πω ότι από τους χειρότερους εφιάλτες μου είναι ......... οι τούρκικες τουαλέτες.... Μην μου πείτε ότι είναι πιο καθαρές από τις ευρωπαικές, γιατί δεν θα πειστώ με τίποτα.

Πετσέτες παίρνω στάνταρ μαζί μου, πέρσυ και φέτος που είχαμε κουκέτα στο καράβι με τα παιδιά μαζί, πήρα και σεντόνια. Γενικά στο τσάκ είμαι να κουβαλάω και σεντόνια σταθερά μαζί μου αλλά με κρατάει το κουβάλημα.

Τουαλέτες ........ ξένες ........ μέγα θέμα. Και καλά για πιπί αλλά για μπάνιο ? Μέγα θέμα. Με το ντετόλ και την χλωρίνη είμαι.

Ιδεοληπτική ψυχαναγκαστική νεύρωση το λένε αυτό.

Να πατήσω με γυμνά πόδια κάτω ? Είτε σε πάτωμα, είτε σε μοκέτα ? Ποτέ !!!

Εντωμεταξύ, όσο σιχαίνομαι, τόσο παθαίνω. Μια φορά γύρισα από Αλεξανδρούπολη με λεωφορείο. Θέλω πιπί. Σταματά έξω από την Καβάλα. Πάω όλο χαρά στην τουαλέτα και ....... είναι μια τούρκικη του αισχίστου επιπέδου :evil::evil::evil::-(:sad::-( Έτρεχα στα χωράφια, παραλίγο να χάσω το λεωφορείο.

Μια φορά στο Λονδίνο, γυρίζουμε από Χριστούγεννα και με ψήνει η συγκάτοικός μου να γυρίσουμε μαζί από Λονδίνο (όλες τις φορές πήγαινα Μάντσεστερ). Λόγω πλημμύρας -τι σπάνιο!-, ακυρώνονται σιδηροδρομικά δρομολόγια και πρέπει να διανυκτερεύσουμε στο Λονδίνο. Βγαίνουμε να ψάξουμε ξενοδοχείο στο Euston ή στο Charing Cross, αν θυμάμαι καλά. Με τα πολλά βρίσκουμε, ένα χαρακτηριστικό Εδουαρδιανό ξενοδοχείο, με τις σκάλες του, με τα υπόγειά του κλπ. Λέμε με την φίλη μου, κάτι να τσιμπήσουμε, ένα ντους και νάνι. Ναι καλά. Η τουαλέτα ήταν κοινόχρηστη, δεν το είχαμε προσέξει ........... Η μπανιέρα ήταν κλασική αγγλική, χωρίς ντους μόνο με μπαταρία, ήτοι πρέπει να την γεμίσεις και να μπείς. Σημειωτέον ότι οι Άγγλοι το θεωρούν φυσικό αυτό, δεν ξεβγάζονται μετά το μπάνιο. Εννοείται ότι όχι ντους, ούτε πιπί δεν πήγαινα να κάνω. Το δωμάτιο ήταν εδουαρδιανού στυλ επίσης, μπορώ να πω με σιγουριά ότι τα στρώματα/σκεπάσματα/σεντόνια κλπ ήταν από τον καιρό του Εδουάρδου......

Ξύπνημα στις 6, ένα πρωινό της πλάκας (σιχαινόμουν να πιάσω πηρούνι) και ξου ξεπαρεού.

Ότι φοβάσαι, το τρως στην μάπα. Στην υπηρεσία που είμαι τώρα, είμαι συχνά εκτός γραφείου. Το τι τραγική τουαλέτα έχω δεί, δεν λέγεται. Τι να κάνω, έχω πλαστικά γάντια μιας χρήσης για έκτακτες περιπτώσεις και τα υγρά που πουλάνε στο φαρμακείο για απολύμανση. Ρίχνω και στα παπούτσια μου φεύγοντας...........

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Ωχ, ένα θέμα που με πονάει. Να σας πω ότι από τους χειρότερους εφιάλτες μου είναι ......... οι τούρκικες τουαλέτες.... Μην μου πείτε ότι είναι πιο καθαρές από τις ευρωπαικές, γιατί δεν θα πειστώ με τίποτα.

Πετσέτες παίρνω στάνταρ μαζί μου, πέρσυ και φέτος που είχαμε κουκέτα στο καράβι με τα παιδιά μαζί, πήρα και σεντόνια. Γενικά στο τσάκ είμαι να κουβαλάω και σεντόνια σταθερά μαζί μου αλλά με κρατάει το κουβάλημα.

Τουαλέτες ........ ξένες ........ μέγα θέμα. Και καλά για πιπί αλλά για μπάνιο ? Μέγα θέμα. Με το ντετόλ και την χλωρίνη είμαι.

Ιδεοληπτική ψυχαναγκαστική νεύρωση το λένε αυτό.

Να πατήσω με γυμνά πόδια κάτω ? Είτε σε πάτωμα, είτε σε μοκέτα ? Ποτέ !!!

Εντωμεταξύ, όσο σιχαίνομαι, τόσο παθαίνω. Μια φορά γύρισα από Αλεξανδρούπολη με λεωφορείο. Θέλω πιπί. Σταματά έξω από την Καβάλα. Πάω όλο χαρά στην τουαλέτα και ....... είναι μια τούρκικη του αισχίστου επιπέδου :evil::evil::evil::-(:sad::-( Έτρεχα στα χωράφια, παραλίγο να χάσω το λεωφορείο.

Μια φορά στο Λονδίνο, γυρίζουμε από Χριστούγεννα και με ψήνει η συγκάτοικός μου να γυρίσουμε μαζί από Λονδίνο (όλες τις φορές πήγαινα Μάντσεστερ). Λόγω πλημμύρας -τι σπάνιο!-, ακυρώνονται σιδηροδρομικά δρομολόγια και πρέπει να διανυκτερεύσουμε στο Λονδίνο. Βγαίνουμε να ψάξουμε ξενοδοχείο στο Euston ή στο Charing Cross, αν θυμάμαι καλά. Με τα πολλά βρίσκουμε, ένα χαρακτηριστικό Εδουαρδιανό ξενοδοχείο, με τις σκάλες του, με τα υπόγειά του κλπ. Λέμε με την φίλη μου, κάτι να τσιμπήσουμε, ένα ντους και νάνι. Ναι καλά. Η τουαλέτα ήταν κοινόχρηστη, δεν το είχαμε προσέξει ........... Η μπανιέρα ήταν κλασική αγγλική, χωρίς ντους μόνο με μπαταρία, ήτοι πρέπει να την γεμίσεις και να μπείς. Σημειωτέον ότι οι Άγγλοι το θεωρούν φυσικό αυτό, δεν ξεβγάζονται μετά το μπάνιο. Εννοείται ότι όχι ντους, ούτε πιπί δεν πήγαινα να κάνω. Το δωμάτιο ήταν εδουαρδιανού στυλ επίσης, μπορώ να πω με σιγουριά ότι τα στρώματα/σκεπάσματα/σεντόνια κλπ ήταν από τον καιρό του Εδουάρδου......

Ξύπνημα στις 6, ένα πρωινό της πλάκας (σιχαινόμουν να πιάσω πηρούνι) και ξου ξεπαρεού.

Ότι φοβάσαι, το τρως στην μάπα. Στην υπηρεσία που είμαι τώρα, είμαι συχνά εκτός γραφείου. Το τι τραγική τουαλέτα έχω δεί, δεν λέγεται. Τι να κάνω, έχω πλαστικά γάντια μιας χρήσης για έκτακτες περιπτώσεις και τα υγρά που πουλάνε στο φαρμακείο για απολύμανση. Ρίχνω και στα παπούτσια μου φεύγοντας...........

χαχαχαχα...εχω κατουρηθει στο γελιο λεμε :lol::lol::lol::lol::lol:

Ακου εκει ριχνει και στα παπουτσια :lol::lol::lol: (γιατι πως θα πλησιαζεις το σπιτι σου με αυτες τις σολες που ποιος ξερει τι μικροβια μαζεψαν εκει στις ξενες τουαλετες, ε;)

Παντως ειναι και θεμα συνηθειας, εχω αναγκαστει αρκετες φορες να ταξιδεψω απο αεροδρομιο σ'αεροδρομιο με "το δισακι μου στον ωμο" (και το μωρο στο σλινγ ενιοτε) και να ειχα δηλαδη μικροβιοφοβια θα την ειχα ξεπερασει... Και δε μιλαμε για δυτικο κοσμο, τα μικροβια ηταν το λιγοτερο που με τρομαζε, συνηθως εψαχνα κατω απο τα κρεβατια των "ξενοδοχειων" μην εχει τρυπωσει κανενα φιδι (ασχετο το ξερω, αλλα το θυμηθηκα τωρα και γελαω, τοτε δε γελουσα καθολου)...

Να ξεκαθαρισω επισης, δεν ειπα σε κανεναν να μην παρει τα σεντονακια του και τις πετσετουλες του, και το νιπτηρα του αν θελει βεβαιως-βεβαιως, αφου πατε οδικως με δικο σας αυτοκινητο κι εχετε ορεξη να καθαριζετε και να στρωνετε και να πλενετε σεντονια στην επιστροφη, εμενα μου περισσευει...

Απλως η κοπελα που ανοιξε το θεμα αναγνωριζει οτι εχει "προβλημα" (εξ'ου και ο τιτλος φανταζομαι) και γι'αυτο της ειπα να προσεξει να μην το μεταδωσει στα παιδια της.

χαχαχα, σκεφτομαι παλι την chatziko με τα γαντια μμιας χρησης μονιμα στην τσαντα, να'σαι καλα :lol::lol::lol:

χαχαχαχα...εχω κατουρηθει στο γελιο λεμε :lol::lol::lol::lol::lol:

Ακου εκει ριχνει και στα παπουτσια :lol::lol::lol: (γιατι πως θα πλησιαζεις το σπιτι σου με αυτες τις σολες που ποιος ξερει τι μικροβια μαζεψαν εκει στις ξενες τουαλετες, ε;)

Απλως η κοπελα που ανοιξε το θεμα αναγνωριζει οτι εχει "προβλημα" (εξ'ου και ο τιτλος φανταζομαι) και γι'αυτο της ειπα να προσεξει να μην το μεταδωσει στα παιδια της.

χαχαχα, σκεφτομαι παλι την chatziko με τα γαντια μμιας χρησης μονιμα στην τσαντα, να'σαι καλα :lol::lol::lol:

Τι γελάς ρε ?:lol::lol::lol:8-):cool: Αναγνωρίζω το θεματάκι μου και ξέρω και την επιστημονική ορολογία της νεύρωσής μου :rolleyes::rolleyes:

Πέρα από την πλάκα, αν δεις τις τουαλέτες που επισκέπτομαι, τις οποίες κατά κύριο λόγο επισκέπτονται άντρες, θα καταλάβεις τι εννοώ8-)8-):cool:

Επίσης να πώ ότι δεν είμαι μανιακή με την καθαριότητα στο σπίτι μου, νορμάλ πράγματα. Ούτε χάνω 10 χρόνια από την ζωή μου αν τα παιδιά πάρουν κάτι από κάτω και το φάνε ή το βάλουν στο στόμα τους, στο σπίτι αυτό εννοείται. Αλλά αναγνωρίζω ότι με τις ξένες τουαλέτες, έχω ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ !!!!!!!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαβάζω όσα γράφετε και έχω αρχίσει και νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά με μένα,που κοιμάμαι όπου να'ναι(για φυσιολογικές καταστάσεις μιλάμε,όχι για μπουντρούμια),χωρίς να παίρνω μαζί μου τα δικά μου σεντόνια και μαξιλάρια και χωρίς να απολυμαίνω τον χώρο...

Χριστινα μου ενα απο τα ιδια και εγω. Αφου τα σεντονια και τις πετσετες τα αλλαζουν καθημερινα μια χαρα καθαρα ειναι. Καθαριστρια μπαινει καθε μερα... που ειναι το προβλημα? Με την ιδια λογικη δεν θα κοιμομαστε και σε σπιτια φιλων γιατι δεν ξερουμε τι εκανε καποιος πριν στο κρεβατι που κοιμομαστε.

Η αληθεια ειναι οτι το εχω και εγω το θεματακι μου οποτε καταλαβαινω απολυτα την κοπελα που ανοιξε το θεμα. και εγω απο τη μανα μου το κληρονομησα η οποια δεν διανοειται να μην παρει μαζι πετσετες και σεντονια. και οσο παι χειροτερευει. ακομη και το σπιτι αρχισε να σιχαινεται.

εγω παλι φετος πηρα για το μωρο εννοειεται σεντονακια και πετσετες. για μας οχι, αλλα προσεχω και εγω να μην σκουπιζομαι στην ευαισθητη περιοχη, εχω πετσετουλα μικρη δικη μου. δεν παταμε ποτε χωρις παντοφλες στο δωματιο και στο ντους (για τις μυκητιασεις) και μιολις φτασουμε εννοειται οτι κανω και εγω με ντετολ πανακια τα παντα στο δωματιο. και δυστυχως εχω να πω οτι και στα καλα ξενοδοχεια βγαζω σκονη απο τα κομοδινα. ουτε εγω αδειαζω τις βαλιτσες. σιχαινομαι ναι αλλα το εχω μετριασει κατα πολυ. δεν κουβαλαω ουτε χλωρινες, ουτε γαντια ουτε τιποτα. αλλα επειδη θα μεναμε πολυ πηρα κουζινικα δικα μου και δεν μαγειρευα στην κατσαρολα του δωματιου.

επισης, οσον αφορα τα ΜΜΜ κτλ εννοειται οτι δεν παταμε με τα παππουτσια στο σπιτι, ουτε καθομαστε μεσα με τα ρουχα που κυκλοφορουμε εξω. μολις μπαινουμε αλλαζουμε, πλενομαστε και αν εχουμε παει σε μερη επικινδυνα πχ νοσοκομεια, ή καθισαμε καπου πολυ βρωμικα τα ρουχα πανε για πλυσιμο κατευθειαν. αν εχουμε παει σε φιλικο σπιτι τοτε τα ρουχα τα ξαναφοραμε.

θεωρω οτι σε γενικες γραμμες ολοι κατι σιχαινομαστε και αυτο δεν εινια μεμπτο.

να σου πω τι κανει συναδελφος μου που εχει αυτη τη λολα?

πιανει τα παντα με χαρτοπετσετες...πομολα, λεφτα, την καφετιερα στο γραφειο, εννοειται φερνει μαζι της ποτηρι απο το σπιτι αν και οι συνθηκες καθαριοτητας στην εταιρια μας ειναι αριστες...ουτε νοσοκομειο ετσι..

Αυτό μου θυμίζει τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό,από το "Κωνσταντίνου και Ελένης"!!!:lol:

Τον οποιο παρεπιπτοντως τον ειχαν αποκηρυξει ολα τα Hilton γιατι τους αλλαξε την διακοσμηση .Περναγε ολα τα επιπλα με Betadine.χαχαχαχα.Θεικη η κατακουζινα!!!

Χωρις πλακα και εγω που δεν ειμαι υποχονδρια οταν παω σε ξενοδοχεια παιρνω μονο πετσετες μαζι μου γιατι σιχαινομαι αυτες του ξενοδοχειου.

nSRtp3.png

για τα παιδια επειδη ειναι μικρα ακομα παιρνω σεντονια πετσετες για εμας οχι και παντα εχω μαζι μου ενα dettol απο το φαρμακειο και απολυμαινω μια γρηγορη τα παντα.

l86Tp3.png d6AUp3.png

Το ντετολ να ξερεις Μαρια δεν απολυμαινει.Ειναι κατι σαν απλο σαπουνι!Ειναι μεγαλη η απατη περι απολυμανσης κτλ!Στο λεω γιατι δουλευει ο αδερφος μου σε μεγαλη εταιρεια με ειδη καθαριστικων!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...