Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

έχω πρόβλημα με τα ξενοδοχεία...

Recommended Posts

Εγώ πάλι, που και στο πάτωμα κοιμάμαι παρέα με τις κατσαρίδες (τι λέω πια!), έχω να ρωτήσω το εξής: ΠΟΥ τα βαζετε όλα αυτά που παίρνετε???

Μόνο εγώ δε μπορώ ποτέ να χωρέσω τα πράγματά μας στο αυτοκίνητο?

Ευτυχώς έχουμε stationwagon και τα πετάω όλα μέσα..:lol:

Απλά ο σύζυγος κοιτάει κάθε φορά και αναρωτιέται πως καταφέραμε πάλι να το γεμίσουμε..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 105
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το ειχα και εγώ ο θέμα κληρονομιά απο τη μαμα μου:P

περισυ δεν πηρα σεντονια παρα μονο μαξιλαροθηκες και πετσετες, φετος μονο πετσετες του χρόνου βλέπουμε...

σε καλο δρομο ειμαστε:lol::lol::lol:

Πάντως σε καθε περιπτωση το μπανιο και το κουζινακι το περναω ενα χερι με απολυμαντικο detol klinex κτλ

Η αληθεια ειναι οτι μετα από τα παιδια έχω χαλαρώσει αρκετά, βλέποντας πόσες γουρουνιες κάνουν και δεν παθαινουν τίποτα:P

Πραγματικά είναι ένα θέμα αυτό χωρίς να έχω ιδιαίτερο πρόβλημα, περιστασιακά μόνο. Και χαίρομαι όταν βρίσκω ξενώνες που πλένουν μόνοι τα σεντόνια τους και τις πετσέτες και πραγματικά φαίνεται η διαφορά από τα επαγγελματικά πλυντήρια γιατί το κακό πλύσιμο δεν σκεπάζεται από μαλακτικά και αρώματα. Σε διαμερίσματα καμιά φορά έχουν πλυντήριο οπότε ρίχνω ένα πλύσιμο τις πετσέτες κυρίως. Πάντως έχουν ανέβει τα στάνταρ με προστατευτικά καλύμματα στα στρώματα και στα μαξιλάρια οπότε φαντάζομαι ότι τα πλένουν και αυτά καμιά φορά.

Σε εμένα δεν έιναι το θέμα τα μικρόβια ή ότι φοβάμαι μην κολήσω κάτι .Στο μυαλό μου είναι το ότι κάποιος άλλος έχει πχ κοιμηθεί στο κρεβάτι έχει αφήσει πάνω στο στρώμα τον ιδρώτα του και δεν ξέρω τι άλλο και πάνω σε αυτό πρέπει να κοιμηθώ.

Ξέρεις πόσοι έχουν αφήσει τον ιδρώτα τους στις καρέκλες που καθόμαστε στις καφετέριες ή στα λεωφορεία??Οι οποίες φυσικά δε νομίζω να καθαρίζονται και ποτέ,εκτός από ένα απλό ξεσκόνισμα.

Και όχι μόνο κάθονται...πολλές φορές μιλάμε για κατουρημένους παππούδες και γιαγιάδες και δεν το λέω έτσι απλά,έχω συγκεκριμένα παραδείγματα ανθρώπων που γνωρίζω στο μυαλό μου,που έμπαιναν μέχρι και σε ταξί,αφού πρώτα είχαν πιει κάπου καφέ και ήταν χ$σμένοι μέχρι τον λαιμό.

Διαφημίσεις

Στο μυαλό μου είναι το ότι κάποιος άλλος έχει πχ κοιμηθεί στο κρεβάτι έχει αφήσει πάνω στο στρώμα τον ιδρώτα του και δεν ξέρω τι άλλο και πάνω σε αυτό πρέπει να κοιμηθώ.

Αν τι καλοσκεφτείς όμως, τι μπορεί να έχει ο ιδρώτας ενός άλλου ανθρώπου που υποτίθεται ότι μπορεί να έχει ποτίσει το στρώμα ή το μαξιλάρι (τα οποία φαντάζομαι ότι πλένονται έτσι κι αλλιώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα); Δηλαδή τι μπορεί να έχει που να σου κάνει κακό; Δεν θα τον γλύψεις κιόλας στην τελική (σόρρυ!) θα κοιμηθείς πάνω σε καθαρό σεντόνι και όλα τα ζωτικά σου όργανα είναι καλυμένα από το δέρμα σου, που είναι αδιαπέραστο και αδιάβροχο. Άρα.... μήπως είναι φοβία μόνο;

Εγω για τις μονες περιπτωσεις που εχω σκεφτει λιγο σιχαμενα εναι για τα καθισματα των σινεμα και των αεροπλανων.

Κατα τα αλλα δεν μπορω να πω οτι τρελλαινομαι με αυτα. Το χω στο νου μου αλλα το ξεπερναω :eek:

Για να κουβαλησω σεντονια κλπ ουτε λογος! Μονο στο μικρο παιρνω καμια πετσετα μαζι κ τελος.

Παντως εχω μια θεια που εχει τετοιο κολλημα με τα μικροβια που να φανταστειτε στο γαμο της κορης της ειχε ραψει φορεμα με ασορτι γαντια και χαιρετουσε τους καλεσμενους ολους με το γαντι :lol:

Ολοι παντως εχουμε φοβιες, το θεμα ειναι να μην μας κανουν την ζωη δυσκολη!

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Αν καποιοι ανθρωποι μπορουν και κοιμουνται σε σεντονια και σκουπιζονται με πετσετες που εκατονταδες ανθρωποι χρησιμοποιησαν πριν καλα κανουν και το κανουν και δεν προκειται να τους χαρακτηρισω εγω οπως οφειλουν και εκεινοι να μην χρησιμοποιουν χαρακτηρισμους(πχ αρρωστοι) για τους ανθρωπους που δε θελουν να τα χρησιμοποιησουν.

Προσωπικα οταν σκεφτομαι οτι τριχες ιδρωτα σπερμα αιμα διαφορων ανθρωπων εχουν λερωσει σεντονια και πετσετες ε δε μου ειναι και τοσο κοπος να παρω δυο σεντονια και δυο πετσετες!Σιγα το πραγμα!Ουτε μπορω να σκεφτομαι αν τα επλεναν στους 40 η 90 και ποσο καθαρα ειναι τα πλυντηρια τους!Πετσετες και σεντονια ειναι τοσο προσωπικα αντικειμενα οσο και τα εσωρουχα.Θ α φορουσατε πλυμμενα ξενα εσωρουχα?και η υπερβολη στην καθαριοτητα ειναι να μπεις στο ξενοδοχειο και να καθαρισεις τα κουφωματα οχι να παρεις 2 πετσετες μαζι σου .

Διαφημίσεις

Αν καποιοι ανθρωποι μπορουν και κοιμουνται σε σεντονια και σκουπιζονται με πετσετες που εκατονταδες ανθρωποι χρησιμοποιησαν πριν καλα κανουν και το κανουν και δεν προκειται να τους χαρακτηρισω εγω οπως οφειλουν και εκεινοι να μην χρησιμοποιουν χαρακτηρισμους(πχ αρρωστοι) για τους ανθρωπους που δε θελουν να τα χρησιμοποιησουν.

Προσωπικα οταν σκεφτομαι οτι τριχες ιδρωτα σπερμα αιμα διαφορων ανθρωπων εχουν λερωσει σεντονια και πετσετες ε δε μου ειναι και τοσο κοπος να παρω δυο σεντονια και δυο πετσετες!Σιγα το πραγμα!Ουτε μπορω να σκεφτομαι αν τα επλεναν στους 40 η 90 και ποσο καθαρα ειναι τα πλυντηρια τους!Πετσετες και σεντονια ειναι τοσο προσωπικα αντικειμενα οσο και τα εσωρουχα.Θ α φορουσατε πλυμμενα ξενα εσωρουχα?και η υπερβολη στην καθαριοτητα ειναι να μπεις στο ξενοδοχειο και να καθαρισεις τα κουφωματα οχι να παρεις 2 πετσετες μαζι σου .

Χμμμ...

Φαντάσου-χτύπα ξύλο- να χρειαστείς νοσηλία....

Να ξαπλώσεις στο ίδιο σεντόνι που πριν μια μέρα φιλοξενούσε κάποιον άλλο άρωστο...

Φρίκη...

Βρε παιδιά, κουλάρετε επιτέλους! Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την αναλώνουμε σε τέτοια...

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Εγω για τις μονες περιπτωσεις που εχω σκεφτει λιγο σιχαμενα εναι για τα καθισματα των σινεμα και των αεροπλανων.

αεροπλανα... τι ειπες τωρα!

οταν εκανα πρωτη φορα υπερατλαντικο ταξιδι, μας εδωσαν τις κουβερτουλες σε σελοφαν και φυσικα η πρωτη μου αντιδραση ηταν "σιγα μην την βαλω πανω μου". ηταν και καλοκαιρι και ξεκινησαμε με τρελη ζεστη και φορουσα κοντομανικο και η σκεψη οτι θα ακουμπουσε απευθειας στο δερμα μου με χαλαγε. οταν ομως μετα απο ωρα ειχαμε φτασει στα δεν θυμαμαι ποσα ποδια υψος και το ψοφοκρυο ειχε γινει ανυποφορο, ετρεμα, την πηρα και τυλιχτηκα μεχρι το λαιμο!

χαχα πανε οι αναστολες μου!!!

ΥΓ: τώρα που να μπει κανείς ση διαδικασία του τι γίνεται όταν ανταλάσονται σωματικά υγρά μεταξυ 2 ανθρώπων.

Θα παραγγείλω ολόσομο κόντομ μου φαίνεται.

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

οταν πας σε ξενο σπιτι και θελεις να πας τουαλετα ... οταν πλενεις τα χερια σου μετα τι κανεις??????? εχεις δικια σου πετσετα μαζι?

1. Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες.

οταν πας σε ξενο σπιτι και θελεις να πας τουαλετα ... οταν πλενεις τα χερια σου μετα τι κανεις??????? εχεις δικια σου πετσετα μαζι?

Και συμπληρώνω...στα εστιατόρια τι κάνετε? Που ξερετε πόσο καλά έχουν πλυθεί τα πιάτα, τα ποτήρια και τα μαχαιροπήρουνα?

Διαφημίσεις

η φοβια ΕΙΝΑΙ αρρωστια, μην προσβαλεσσαι, κι εγω εχω καποια (οχι μικροβοφοβια, αλλα και η δικια μου ειναι εξισου γελοια) και οι περισσοτεροι ανθρωποι. Φιδια, αραχνες, κατσαριδες, ακομα και μουχλα, για να ξεκινησουμε με τα βασικα. Επειτα περναμε στα νοσοκομεια, οδοντιατρο, ενεσεις...

Θυμαμαι ειχα καποτε εναν ασθενη που ειχε βαμβακοφια. Και αυτη που δε μπορω να κατανοησω ποτε ειναι η κομβοφοβια. Ναι, ναι, εχει ανθρωπους που φοβουνται τα κουμπια.

καλα κανεις και παιρνεις τις πετσετουλες σου αφου σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα, αλλα μη λες οτι δεν προκειται για φοβια... Και οπως ειπα και στην αλλη κοπελα που ξεκινησε το θεμα, ΜΗΝ το περασεις στα παιδακια σου...

Νομιζω οτι το εγραψα και πιο πανω οτι καλα κανει οποιος θελει να σκουπιζεται με χρησιμ.πετσετες οπως καλα κανω και εγω και δε θελω και πιστεψε με δε με κουρασε ποτε η πετσετα που κουβαλουσα μεσα στη βαλιτσα εκτος αν εσυ την κουβαλας στην πλατη!

Νομιζω οτι δε σε ειρωνευτηκα ουτε σε χαρακτηρισα!Οσον αφορα τα σωματικα υγρα που ανταλλασεις με το συντροφο σου τι σχεση εχει με ολα τα παραπανω??????Θα πρεπει δηλ να ακουμπαω πανω στα σωματικα υγρα και αλλων ανθρωπων????

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ εδώ έχω λύση...

Χρησιμοποιώ χαρτί υγείας και σκουπίζομαι .Και κόβω και λιγάκι για να πιάσω το πόμολο της πόρτας και να το ανοίξω...

Το δεύτερο το κάνω περισσότερο όταν είμαι έξω...ή όταν τρώμε έξω..

Τι να κάνω ,έχω κόλημα....,κάλο ,όπως θέλει κανείς ας το πάρει...:lol:

Νομιζω οτι το εγραψα και πιο πανω οτι καλα κανει οποιος θελει να σκουπιζεται με χρησιμ.πετσετες οπως καλα κανω και εγω και δε θελω και πιστεψε με δε με κουρασε ποτε η πετσετα που κουβαλουσα μεσα στη βαλιτσα εκτος αν εσυ την κουβαλας στην πλατη!

Νομιζω οτι δε σε ειρωνευτηκα ουτε σε χαρακτηρισα!Οσον αφορα τα σωματικα υγρα που ανταλλασεις με το συντροφο σου τι σχεση εχει με ολα τα παραπανω??????Θα πρεπει δηλ να ακουμπαω πανω στα σωματικα υγρα και αλλων ανθρωπων????

σε μενα το λες; Μα δε σε ειρωνευτηκα καλη μου, ισα-ισα, ειπα οτι σε καταλαβαινω γιαιτ οι περισσοτεροι εχουμε κατι αναλογο, ισως με διαφορετικα θεματα ο καθενας

Προσωπικα οταν σκεφτομαι οτι τριχες ιδρωτα σπερμα αιμα διαφορων ανθρωπων εχουν λερωσει σεντονια και πετσετες ε δε μου ειναι και τοσο κοπος να παρω δυο σεντονια και δυο πετσετες!Σιγα το πραγμα!Ουτε μπορω να σκεφτομαι αν τα επλεναν στους 40 η 90 και ποσο καθαρα ειναι τα πλυντηρια τους!

Μα καλά... πόσο βρώμικο μπορεί να είναι ένα πλυντήριο;;; :shock: Και στο μαιευτήριο τι έκανες, πήρες κι εκεί δικά σου σεντόνια; Γιατί εκεί είναι που λερώνονται τα πάντα με αίμα, ιδρώτα και κακά!

Μετά τα πλένουν όμως, όπως και τα σεντόνια στα ξενοδοχεία. Δεν κοιμάσαι πάνω στα σωματικά υγρά των άλλων, κοιμάσαι σε σεντόνια που έχουν πλυθεί στους 90 βαθμούς και έχουν σιδερωθεί με πρέσσα ατμού. Συνεπώς δεν σε ενοχλεί η βρωμιά (που δεν υπάρχει) αλλά η ιδέα του τι έχει ακουμπήσει τα σεντόνια πριν πλυθούν. Αυτό είναι φοβία.

Η φοβία (η κάθε φοβία) είναι αρρώστια και όταν φτάσει σε σημείο να μας ενοχλεί, χρήζει θεραπείας. Αν δεν μας ενοχλεί, κανένα πρόβλημα, αλλά όχι να παριστάνουμε ότι είναι και φυσιολογικό να φοβάσαι να κοιμηθείς σε ξένα -- καθαρά -- σεντόνια!

Κουμποφοβία έχει η βαφτιστήρα μου, που είναι 10 χρονών. :?

Δεν αναφερομουν σε εσενα αλλα στο σχολιο καποιας αλλης κοπελας.

Ασχετα απο αυτο ομως νομιζω οτι εχουμε γεμισει ψυχολογους εδω μεσα που κανουν διαγνωσεις και μαλιστα δινουν και συμβουλες στο αψε σβησε!

μα ειμαι ψυχολογος κι εχω δουλεψει με τις φοβιες... Αν δηλαδη ξερω κατι και μπορω να δωσω μια γνωση βασισμενη στις γνωσεις μου δεν πρεπει; Αν ημουν παιδιατρος δε θα επρεπε να δωσω μια συμβουλη σε καποια μαμα που θα ρωτουσε (οχι διαγνωησ on-line βεβαια, αλλα μια γνωμη)...

Παλι δεν αναφερομουν σε εσενα για αυτο δε θα κανω τωρα επικολληση μη μπερδευτουμε παλι!!!

Κανεις δε σου εγγυαται στους ποσους βαθμους πλενονται τα σεντονια και οι πετσετες των ξενοδοχειων και αν και πως καθαριζονται οι τουαλετες.

Και τι ζορι τραβανε ορισμενοι ανθρωποι να γιατρεωουν τους αλλους απο τις φοβιες τους!!!!!!

Δεν προσπαθησα να πεισω καμια να παρει πετσετες μαζι της εν αντιθεσει με καποιες που προσπαθουν να με πεισουν για το αντιθετο!!Μαλλον τον εαυτο σας προσπaθειτε να πεισετε!!Αλλιως γιατι τοσο ζορι???

Ξερω οτι θα γραψετε μια απο τα ιδια παλι με χαρακτηρισμους και επιχειρηματα περι αρρωστιας.Καλα κανετε.Ο καθενας κανει το καλυτερο για αυτον και την οικογενεια του

εγω παντως στις διακοπες μας πηρα μαζι μου πετσετες, σεντονακια και μαξιλαροθηκες για τον μικρο. επειδη εχουμε θεμε με εκζεματακια ηθελα να κοιμαται και να σκουπιζεται με λευκα ειδη που εχω φροντισει εγω.

για μας εννοειται οτι δεν πηρα τιποτα πρωτον γιατι δεν ειχε αλλο χωρο το αμαξι και δευτερον γιατι τοσα χρονια εχουμε κοιμηθει και εχουμε κοιμηθει σε διαφορα.... νομιζω οτι πλεον εχουμε παθει ανοσια :P

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

εγω παντως στις διακοπες μας πηρα μαζι μου πετσετες, σεντονακια και μαξιλαροθηκες για τον μικρο. επειδη εχουμε θεμε με εκζεματακια ηθελα να κοιμαται και να σκουπιζεται με λευκα ειδη που εχω φροντισει εγω.

Α το ίδιο κάνω και εγώ. Τα απορρυπαντικά των πλυντηρίων όπου πάνε τα σεντόνια ξενοδοχείων κλπ είναι πολύ ισχυρά. Το Ηλεκτράκι έχει - είχε θέμα ατοπικής και ότι τη αγγίζει είναι πλυμένο με ειδικό απορρυπαντικό και ξεπλυμένο 2 φορές.:cool:

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

Έχω και εγώ μια περιέργεια. Τι μπορεί να φοβαται ένας άνθρωπος στα κουμπιά;;

Ό,τι μπορεί να φοβάται στα πλυμμένα σεντόνια των ξενοδοχείων... οι φοβίες δεν έχουν λογική! :wink:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...