Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φωτοτυπίες αντί βιβλιάρια υγείας στα μαιευτήρια;

Λάβατε κανονικό βιβλιάριο υγείας με την έξοδό σας απο το μαιευτήριο;  

262

1. 1. Λάβατε κανονικό βιβλιάριο υγείας με την έξοδό σας απο το μαιευτήριο;

• Δημόσιο μαιευτήριο: ναι έλαβα κανονικό βιβλιάριο υγείας με την έξοδο
      55
    • Δημόσιο μαιευτήριο: όχι, έλαβα φωτοτυπίες
      207
    • Ιδιωτικό μαιευτήριο: ναι έλαβα κανονικό βιβλιάριο υγείας με την έξοδο
      106
    • Ιδιωτικό μαιευτήριο: όχι, έλαβα φωτοτυπίες
      267

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 113
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εκτυπωσα δικο μου απο το site του υπουργειου υγειας να το χω μαζι μου στην κλινικη δεν ηθελα να βασιστω οτι θα μου δωσουν απο κει κ να φυγω με φωτοτυπιες.τωρα αποκτησαμε κανονικο μαλλον ειμαστε απο τους τυχερους...απλες παροχες γινηκαν ανατολικο ζητημα

μπανανια μου γεια σου παρτα ολα δικα σου...........

2gq862lerlo78vgo.png

Γέννησα Μαίο του 2011 στο Ιασω.

Έφυγα με φωτοτυπίες και ένα μηνα μετά πήρα τηλ (όπως μου είχαν πει και μου έστειλαν ένα δικό τους (πολύ ωραίο να σημειώσω!).

2XNsp3.png

Eγω γεννησα τον δεκέμβριο το 2010 και μέχρι τώρα δεν είχα βιβλιάριο.Ανακάλυψα όμως ότι τα περισσότερα φωτοτυπαδικα το εχουν στον υπολογιστή τους και μπορούν πολύ εύκολα να το εκτυπώσουν και να το δεσουν σαν βιβλιαρακι. ασπρόμαυρο κοστίζει 7 ευρω, εγχρωμο 18. Ωραιότατη δωρεαν υγεία!

Διαφημίσεις

Eγω γεννησα τον δεκέμβριο το 2010 και μέχρι τώρα δεν είχα βιβλιάριο.Ανακάλυψα όμως ότι τα περισσότερα φωτοτυπαδικα το εχουν στον υπολογιστή τους και μπορούν πολύ εύκολα να το εκτυπώσουν και να το δεσουν σαν βιβλιαρακι. ασπρόμαυρο κοστίζει 7 ευρω, εγχρωμο 18. Ωραιότατη δωρεαν υγεία!

Δεν θα εχει την σφραγιδα ομως. Και γω το κατεβασα και το τυπωσα, αλλα η παιδιατρος μου ειπε αυτο ακριβως.

h0MYp3.png

Κοριτσια εγω γεννησα 15/11/2010 και εννοειται οτι στο Ελενα δεν ειχαν βιβλιαρια...με εστειλαν ομως στη Διευθυνση υγειινης στη Λ. Αλεξανδρας και μου εδωσαν εκει κανονικα το βιβλιαριο...ειναι στο υπογειο, εκει που βγαινουν τα βιβλιαρια υγειας για τους εργαζομενους στον τομεα τροφιμων.

Απ'οτι εχω καταλαβει τα εχουν στις κατα τοπους διευθυνσεις υγειινης ή στις νομαρχιες...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Κοριτσια εγω γεννησα 15/11/2010 και εννοειται οτι στο Ελενα δεν ειχαν βιβλιαρια...με εστειλαν ομως στη Διευθυνση υγειινης στη Λ. Αλεξανδρας και μου εδωσαν εκει κανονικα το βιβλιαριο...ειναι στο υπογειο, εκει που βγαινουν τα βιβλιαρια υγειας για τους εργαζομενους στον τομεα τροφιμων.

Απ'οτι εχω καταλαβει τα εχουν στις κατα τοπους διευθυνσεις υγειινης ή στις νομαρχιες...

Καλημερα!

Εγω γεννησα στο Αττικο, 24/6/11. Θα το παρω απο κει ή δεν ειναι αρμοδια αυτη η υπηρεσια; Στο σφραγισαν κιολας ή το πηγες στο Ελενα να στο σφραγισουν;

h0MYp3.png

γεννησα ιουλιο και τηλεφωνησα σημερα στο ρεα για το βιβλιαριο.....μου ειπαν οτι μολις παρελαβαν μερικα και δινουν σε οσες γεννησαν φλεβαρη αλλα επειδη τηλεφωνησα θα μου κρατησουν.....εστειλα το νονο μας και το πηρε!!!

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Κοριτσια εγω οταν γεννησα τον 1ο μου γιο στο Ελενα Δεκεμβριο του 2008 μου εδωσαν φωτοτυπια της πρωτης σελιδας του γνωστου μπλε βιβλιαριου ( αυτο ειχα και εγω !) και μας ειπαν οτι ειχε ελλειψη τοτε και οτι μπορουμε να ρωτησουμε ή στην νομαρχια ή αν εχει ο παιδιατρος κανένα..τελικα είχε ο παιδιατρος..τον Φεβρουαριο του 2010 που γεννησα τον δευτερο πιτσιρικο παλι στο Ελενα μας εδωσαν κανονικα βιβλιαριο αλλα ήταν το καινουριο ,το μεγαλο ασπρο , πολυ πιο ενημερωμενο στις καμπυλες με τομεις σχετικα με τα εμβολια κλπ .. προφανως εληξε η συμβαση για τα μπλε και εφτιαξαν νεο αλλα δεν ειχα ξαναακουσει οτι και τωρα δινουν φωτοτυπιες .Τι να πω..:?:

τώρα με μπερδέψατε, αφού άνοιξα το βιβλιάριο να τσεκάρω, εγώ γέννησα στο μητέρα αύγουστο του 2009, και μου έδωσαν ένα άσπρο, που γράφει βιβλιάριο υγείας παιδιού και έχει και το σήμα του υπουργείου, αυτό είναι κατασκευή του μητέρα δηλ. ή είναι το κανονικό, σε αυτό γράψανε τα πρώτα στοιχεία στο μαιευτήριο μόλις γεννήθηκε και σημειώνει εμβόλια και άλλες πληροφορίες, και τη γενική εικόνα του παιδιού η γιατρός μας, επίσης έχει τις καμπύλες ανάπτυξης, είναι σωστό ή λάθος αυτό που έχω?

1FdQp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

γέννησα τον οκτώβριο 2008 πήρα βιβλιάριο κανονικά το μπλε αυτό που είχα και εγώ.Γέννησα το 2 παιδί απρίλιο του 2010 και μου έδωσαν φωτοτυπίες λόγω έλλειψης μας έστειλαν στη διεύθυνση υγείας κάπου στην μοναστηρίου για να πάρουμε το καινούριο άσπρο-μπλε.Τώρα όμως τα πουλανε τα φαρμακεία 10ευρώ από ότι μου είπανε δεν θα δίνουν άλλο θα τ'αγοράζουμε.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

• 3 εβδομάδες μετά...

πριν ενα μηνα γεννησα και πηρα φωτοτυπια,για τα εμβολια μου εδωσε φωτοτυπια ο παιδιατρος μας,τωρα απο που θα παρω το κανονικο;;; ειδωμεν!!

2UxXp2.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!

πριν ενα μηνα γεννησα και πηρα φωτοτυπια,για τα εμβολια μου εδωσε φωτοτυπια ο παιδιατρος μας,τωρα απο που θα παρω το κανονικο;;; ειδωμεν!!

Εξαρταται που γεννησες. Εμεις πηραμε το βιβλιαρακι πριν 2 εβδομαδες απο την Νομαρχεια στο Αιγαλεω, που ανηκει το Αττικο.

Στις 11 Οκτωβρίου που γέννησα στο Ιπποκράτειο (Θεσσαλονίκη) πήρα βιβλιάριο. Βέβαια η μαία μου είπε χαρακτηριστικά όταν μου το ετοίμασε "είστε τυχεροί, τώρα ήρθανε και είναι ελάχιστα".

Η αδελφή μου που γέννησε πέρσι τον Απρίλιο (πάλι σε νοσοκομείο) δεν έχει πάρει. Μάλιστα της το δώσανε σε ηλεκτρονική μορφή και το εκτυπώσαμε εμείς!

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΚΡΗ ΤΟ ΠΕΙΡΑ ΕΧΘΕΣ ΜΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Κ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ..ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΧΑΘΗΚΑΜΕ..

Πριν μια βδομαδα που γεννησα στη Βιοκλινη Θεσσαλονικης πηρα κανονικο βιβλιαριο. Ειμαστε απο τους τυχερους μου ειπε ο γιατρος.

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Η αδερφή μου γέννησε πριν 8 μήνες στο Ρέα,πήρε φωτοτυπία λόγω έλλειψης χρημάτων απ'το υπουργείο για να τυπώσουν βιβλιάρια.

Πριν ένα μήνα της το έστειλαν ταχυδρομικώς απ'το μαιευτήριο.

Αν γέννησες σε ιδιωτικό,λογικά κάπως έτσι θα γίνει,αν όχι,ρώτησε στην διοίκηση να σου πουν.

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...