Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

Βάζω και εγώ φωτογραφίες από το δωμάτιο μας...

Ομπέμπης κοιμάται στην κούνια, ενώ εμείς στα μονά (το ένα μπαίνει από κάτω, αλλά συνήθως το έχουμε σε χρήση)

Ακόμα δεν έχω ολοκληρώσει τη διακόσμηση γι αυτό φαίνεται κάπως λιτό

DSC01718.jpg

DSC01717.jpg

DSC01716.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ολια,θα ηθελα να μαθω απο που αγορασες τις νεραιδες που εχετε περιμετρικα στον τοιχο.ειναι τελειες....εχω αγορασει απο το αμπαλαζ οτι νεραιδα εχει κ δεν εχει κ θα τις ηθελα κ αυτες...

Σοφούλα σόρρυ τώρα το είδα ... οι νεράιδες είναι από μαγαζί με υφάσματα, ταπετσαρίες και γενικά ντύσιμο σπιτιου. Δεν θυμάμαι την εταιρεία τα είχα διαλέξει από ένα μεγάλο κατάλογο :roll: αν θέλεις βέβαια μπορώ να το μάθω ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Ναι!

υπήρχε και μια άγκυρα, και λίγες φούσκες παραπάνω, αλλά η άγκυρα έγονε κουβάρι και οι φούσκες αρχίζουν να εξαφανίζονται σιγά σιγά..

Επίσης παράγγειλα και Χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα, αλλά δεν μου έχουν έρθει ακόμα...θα σας [ω και γι αυτα μόλις τα λάβω

επίσης τα παπλώματα ,κουβερλί μάλλον τα εχω πάρει από το g-bianco που συνεργάζεται με το χαμόγελο του παιδιού και κάποια ευρώ από την αγορά πάνε εκεί

Προς bizelaki,

είμαι μία μπασταρδεμένη παρθένος (γεννήθηκα ξημερώματα της πρώτης μέρας της παρθένου, οπότε είμαι ανάμεικτη με λέοντα... ευτυχώς :lol: ), μεγαλώνω ένα ξεροκέφαλο αλλά πολύ χαρούμενο σκοπριουδάκι και έχω στο πλάι μου τον παραδόξως πιο ήρεμο Δίδυμο του πλανήτη!!!!! :lol::lol::lol:

Εσύ?

Κι εγω την πρώτη μέρα του Παρθένου είμαι , με ωροσκοπο παρθένο και με άντρα (παραδόξως) ήρεμο Δίδυμο, και βέβαια αν όλα πάνε καλά και το μωρό έρθει στην ώρα του 19/4 θα μεγαλώνουμε ένα κριαράκι!!! :lol:

db0ip3.png

Διαφημίσεις

:D:D:D:DElen ,Μυρτώ, Bizeli πολύ ωραία!!! :D:D:D

Ναι,γιατί το δικό μου δεν το έφτιαξα ακόμα!Σε 2 μήνες το πολύ θα είναι σαν να το έβγαλες από περιοδικό διακόσμησης! :P

Ναι Μαρία πολύ καλό!Εlen έχουμε το ίδιο κρεμαστό της fisher-price,αλλά το βγάλαμε στον έκτο μήνα γιατί δεν το ήθελε...Bizeli Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!Aλλά πρόσεχε το καλοριφέρ που είναι κολλητά στο κρεβατάκι,γιατί δεν κάνει.Κανονικά πρέπει να είναι απέναντι. :wink:

ολια,θα ηθελα να μαθω απο που αγορασες τις νεραιδες που εχετε περιμετρικα στον τοιχο.ειναι τελειες....εχω αγορασει απο το αμπαλαζ οτι νεραιδα εχει κ δεν εχει κ θα τις ηθελα κ αυτες...

Σοφούλα σόρρυ τώρα το είδα ... οι νεράιδες είναι από μαγαζί με υφάσματα, ταπετσαρίες και γενικά ντύσιμο σπιτιου. Δεν θυμάμαι την εταιρεία τα είχα διαλέξει από ένα μεγάλο κατάλογο :roll: αν θέλεις βέβαια μπορώ να το μάθω ...

δεν πειραζει ολια!οταν θυμηθεις το μαγαζι πες μου, ειναι τ ε λ ε ι ε ς!!!!

Διαφημίσεις

dora τα ραφια τα παραγγείλαμε απο ξυλουργειο και τα βαψαμε στο φυστικί χρωμα του δωματιου!!

Mαρία πολύ ωραιο!!!!υπεροχο το παντα στο τοιχο!!

erica ειμαι μια σκορπιος πολύ ευαισθητη με ωροσκοπο καρκινο, που μεγαλωνω μια λιονταρινα με ωροσκοπο λιονταρι (βοηθεια μου) και ζω με ενα διδυμο που επρεπε να ειναι ταυρος!!!(21/5)

παντως παιδιά νομιζω ότι τα δωματιακια ειναι ψυχοθεραπεια δικια μας :):) !!

εγω εφτιαξα στην ουσια το δικό μου ονειρεμενο δωματιο...αφου σκεφτομαι να κοιμαμαι εγω εκει!!!χωρις πλακα ηρεμω απίστευτα οταν καθομαι σε αυτο το δωματιο.

εγώ κοιμάμαι ετσι και αλλιώς!!!

έχω βάλει και αστεράκια που φωσφορίζουν στο ταβάνι, τα πήρα απο τα Jumbo αλλά δεν είναι και πολύ καλά..

ειχα στο δικό μου εφηβικό δωμάτιο και ήταν τέλεια, όμως αυτά μετά από 5 λεπτά δεν φαίνονται..

επίσης πρέπει κάποια στιγμή να πάω να βρω κουρτίνα σχετική με το θέμα, και 2 απλίκες...θέλω μια να έχει σχήμα φεγγάρι και να του βάλω απαλό μπλε φωτάκι νυκτός και μια να έχει σχήμα ήλιου και να έχει κανονικό φως!!

Τελικά πολλοί Δίδυμοι μπαμπάδες ε?

Αθηνα, είμαι περίεργη να δω αν μοιαζουμε καθόλου! :D

To δωμάτιο δεν το έχω βγάλει φωτό ακόμα γιατί έχει χαλάσει η φωτογραφική ! :evil::(

Διαφημίσεις

Καρπεροί οι Δίδυμοι !!!! :lol::lol::lol::lol:

To %#$%σαμε το θέμα και φταίω και εγώ :oops: ! Συγνώμη!

Επανέρχομαι στο θέμα:

Είναι όλα υπέροχα τα δωμάτια κορίτσια, τα κοιτάω και μου φτίχνει η διάθεση!!!!

Bizelaki:

Αθηνά wrote:

erica έγραψε:

Προς bizelaki,

είμαι μία μπασταρδεμένη παρθένος (γεννήθηκα ξημερώματα της πρώτης μέρας της παρθένου, οπότε είμαι ανάμεικτη με λέοντα... ευτυχώς ), μεγαλώνω ένα ξεροκέφαλο αλλά πολύ χαρούμενο σκοπριουδάκι και έχω στο πλάι μου τον παραδόξως πιο ήρεμο Δίδυμο του πλανήτη!!!!!

Εσύ?

Κι εγω την πρώτη μέρα του Παρθένου είμαι , με ωροσκοπο παρθένο και με άντρα (παραδόξως) ήρεμο Δίδυμο, και βέβαια αν όλα πάνε καλά και το μωρό έρθει στην ώρα του 19/4 θα μεγαλώνουμε ένα κριαράκι!!!

Είμαστε πολλές! :lol::lol::lol:

Θα συνεχίσω να είμαι εκτός θέματος, συγνώμη προς τους υπόλοιπους!, αλλά πρέπει να απαντήσω κι εγώ!

Eγώ Δίδυμος (και με ωροσκόπο Δίδυμο), ο άντρας μου Δίδυμος, ο γιός μου Yδροχόος και το νέο μωρό μάλλον κι αυτό Διδυμάκι!

Έχει πολύ κόσμο το σπίτι μας!!.... :lol:

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Eντός θέματος τώρα...

Nομίζω ότι το ωραιότερο δωμάτιο που είδα είναι της Mυρτώς!

Mπράβο Mυρτώ! Φοβερή ιδέα και πολύ καλό αποτέλεσμα! Γιατί δεν αρκεί μόνο να έχεις καλή ιδέα, αλλά να μπορείς και να την εφαρμόσεις. Kαι εσένα φαίνεται ότι τα χέρια σου πιάνουν για τα καλά!

Kαι πάλι μπράβο!

Eγώ δεν τολμώ να βάλω φωτογραφία του δικού μας δωματίου διότι δυστυχώς έχει καταντήσει σαν αποθήκη. Eίναι πολύ μικρό και εκεί μπαίνει μόνο για ύπνο κι έτσι δεν ασχολήθηκα και πολύ, παρά μόνο μια διχρωμία στους τοίχους, λαχανί με κίτρινο.

Eύχομαι στο καινούριο σπίτι να ασχοληθώ λίγο περισσότερο, αν και ήδη με ένα παιδί και ένα μωρό στην κοιλιά, μάλλον δε θα βρω πολύ χρόνο, ούτε θα με αφήσει ο άντρας να κάνω αυτά που έχω στο μυαλό μου...

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

δεν πειραζει ολια!οταν θυμηθεις το μαγαζι πες μου, ειναι τ ε λ ε ι ε ς!!!!

Το μαγαζί το ξέρω ... τώρα πρόσεξα πως είσαι από Πάτρα ... σου στέλνω πμ :wink:

1aLup3.png

BtUIp3.png

στο Internet καλά τα βρίσκω, κουκέτα να δω πότε θα με αξιώσει να πάω να αγοράσω, ελπίζω πριν τα παιδιά περάσουν σε κανένα πανεπιστήμιο ΤΕΙ κλπ......και μου ανακοινώσουν ότι φεύγουν.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...