Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το συγκεκριμενο ομως καγκλεο εμεις το πηραμε απο τζαμπο... Μαλιστα κατεβαινει κιολας κι ειναι πολυ πρακτικο... Και οικονομικο, νομιζω γυρω στα 20 ευρω...

Παρεπιπτοντως Κριστυ, που μενουν καλε τα πεθερικα σου ???

Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά μπαίνω μόνο από τη δουλειά καθημερινές :roll: .. Το κάγκελο από το Τζάμπο θα το κοιτάξω.. Τα πεθερικά μου μένουν ακριβώς μετά τη στροφή εκεί που είναι η αφετηρία των λεωφορειών, λίγο μετά το ξενοδοχείο Mediterranee.. Εμείς μένουμε Πειραιά..

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Σούπερ το δωμάτιο Γιάννη με το καλό να τα εγκαινιάσει το μπεμπονάκι σας!!!

Φοβερές και οι κουκέτες, μου αρέσουν πολύ αλλά δεν θα ήθελα να μαι αυτός που κοιμάται ψηλά ... έχω υψοφοβία και ζαλίζομαι :lol::lol::lol: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

H ντουλαπίτσα είναι απο το ικεα, και έχει σετ κατι ραφακια που δεν έχουμε βάλει ακομα.... Θελει φτιάξιμο το δωματιακι του, μολις βρούμε χρόνο (και χρήμα! πανε μαζί! χιχιχιχι)

Έχει και τραπεζάκι με καρεκλίτσες -που βγαίνουν σε μπλε/γαλαζιο ή κοκκινο/ροζ .

Θέλουμε να πάρουμε και χαλί μεγαλύτερο ή μοκέτα, τραπεζάκι με καρεκλίτσες και αποθηκευτικούς χώρους για τα παιχνίδια του...

G9FN.jpg.png

αυτά ονειρεύομαι για το δωμάτιο του Νεκτάριου αλλά οι τιμές τους μας είναι απλησίαστες!!! :oops:

http://www.toys.gr/toys.php?&file=product-view.xml&id=12008

http://www.toys.gr/toys.php?&file=product-view.xml&id=11992

http://www.toys.gr/toys.php?&file=product-view.xml&id=11965

Αχ ναι την έχω δει την ντουλαπίτσα στο Ικεα και είναι φανταστική και η κουρτίνα με τις μαργαριτούλες πολύ ωραία :wink: Να ρωτήσω και κάτι τώρα που είδα την φωτό, το μόμπιλε το έχετε ακόμα, δεν είναι επικίνδυνο για τον μικρό; Εμένα έτσι μου είπαν και το έβγαλα και η αλήθεια είναι ότι της άρεσε πολύ :cry: ...

Αngela φοβερά κρεβάτια!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

H ντουλαπίτσα είναι απο το ικεα' date=' και έχει σετ κατι ραφακια που δεν έχουμε βάλει ακομα.... Θελει φτιάξιμο το δωματιακι του, μολις βρούμε χρόνο (και χρήμα! πανε μαζί! χιχιχιχι)

Έχει και τραπεζάκι με καρεκλίτσες -που βγαίνουν σε μπλε/γαλαζιο ή κοκκινο/ροζ .

Θέλουμε να πάρουμε και χαλί μεγαλύτερο ή μοκέτα, τραπεζάκι με καρεκλίτσες και αποθηκευτικούς χώρους για τα παιχνίδια του...[/quote']

Aχ αυτό το σετ ντουλάπα,κρεβατι,κομοδίνο και συρταριερα το πήρε η αδερφή μου για την κόρη της σε ροζ-κοκκινο απο το IKEA(συνολο γυρω στα 500-600€).Επίσης πήρε κάτι φωτιστικά τοιχου μαργαριταρούλες ροζ και χαλάκια ροζ-κοκκινα.Με λίγα λόγια έφτιαξε ένα τέλειο δωματιο ΙΚΕΑ σε ροζ-κοκκινο! :D

To τραπεζάκι το έχω εγώ σε μπλε στρογγυλο και πηρα επισης μια καρεκλίτσα κοκκινη και ένα σκαμπο λαχανι απο το ΙΚΕΑ) :D

Διαφημίσεις

εμείς εδω δεν εχουμε ΙΚΕΑ!!!! :cry::cry::cry:

ό,τι έχω πάρει από το ΙΚΕΑ το έχω κουβαλήσει από Θεσ/νίκη.και πόσα να κατεβάσω με το αεροπλάνο;κλαψ! τώρα που θα ανεβουμε Χριστούγεννα-πρώτα ο Θεός- θα το επισκεφτώ και θα δω τί μπορώ να πάρω! :wink:

Βρε Ευδοκία θα σκάσω ... ξέρω μια κοπέλα Ευδοκία δασκάλα από Θεσ/νική που μένει Κρήτη τα τελευταία χρόνια αλλα δεν νομίζω ότι έχουν μπεμπακι :roll: .... μη μου πεις ότι είσαι εσύ γιατί θα πάθω .... το αρχικό του ονόματος του άντρα σου ποιο είναι;;;;

1aLup3.png

BtUIp3.png

εμείς εδω δεν εχουμε ΙΚΕΑ!!!! :cry::cry::cry:

ό,τι έχω πάρει από το ΙΚΕΑ το έχω κουβαλήσει από Θεσ/νίκη.και πόσα να κατεβάσω με το αεροπλάνο;κλαψ! τώρα που θα ανεβουμε Χριστούγεννα-πρώτα ο Θεός- θα το επισκεφτώ και θα δω τί μπορώ να πάρω! :wink:

Η ΙΚΕΑ στέλνει και στη Κρήτη Ευδοκία μου!Και η αδερφή μου Κρήτη έμενε και της τα έστειλαν.Απλά απ'ότι θυμάμαι πλήρωσε κάτι τις παραπάνω.Νομίζω γύρω στα 100€.Θα την ρωτήσω και θα σου πω!

Όλια και εγω σκεφτομουν απο καιρό να το βγάλω μην το τραβήξει ο μικρος, αλλά δεν κοιμάται χωρίς αυτό! Το έχει συνηθίσει, και κάθε βράδυ μετά το γαλα του κάθεται στην κουνια του ήσυχος και αποκοιμιέται μονος του με τη μουσικούλα αυτή... Ασε που έχει μάθει τα κουμπάκια και σηκώνεται και επιλέγει αυτά που θέλει! χιχιχι :lol:

G9FN.jpg.png

Διαφημίσεις

αυτά ονειρεύομαι για το δωμάτιο του Νεκτάριου αλλά οι τιμές τους μας είναι απλησίαστες!!! :oops:

http://www.toys.gr/toys.php?&file=product-view.xml&id=12008

http://www.toys.gr/toys.php?&file=product-view.xml&id=11992

http://www.toys.gr/toys.php?&file=product-view.xml&id=11965

αγγελική που να δεις οταν κανεις παραγγελιά σου στελνουν όλα τα προσπεκτους με τα επιπλα-ειναι να τρελενεσαι-ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!

Όλια και εγω σκεφτομουν απο καιρό να το βγάλω μην το τραβήξει ο μικρος' date=' αλλά δεν κοιμάται χωρίς αυτό! Το έχει συνηθίσει, και κάθε βράδυ μετά το γαλα του κάθεται στην κουνια του ήσυχος και αποκοιμιέται μονος του με τη μουσικούλα αυτή... Ασε που έχει μάθει τα κουμπάκια και σηκώνεται και επιλέγει αυτά που θέλει! χιχιχι :lol:[/quote']

Και μας της αρέσει πολύ, το χαζεύει πολύ ειδικά όταν ξυπνάει χουζουρεύει αρκετή ώρα και μάλιστα 'μιλάει΄και στα ζωάκια :lol::lol::lol: ! Αχ με έβαλες σε σκέψεις, μου φαίνεται θα το ξαναβγάλω από την αποθήκη :roll: ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Ευχαριστω καταρχην για τα καλα σας λογια,τωρα τα ειδα!

Αυτο το παιχνιδι πανω απο την κουνια εμενα το ταραζει εδω και τρεις μηνες σχεδον καθε φορα που ξυπναει.Εβγαλα το μηχανισμο που τα γυριζει γυρω γυρω και αφησα μονο τα ζωακια δεμενα με ενα σχοινακι και απορω πως δεν τα εχει ριξει κατω ακομη(τα εχω δεσει πολυ γερα :lol: )

bxBwp2.png EgDTp2.png

Η ΙΚΕΑ στέλνει και στη Κρήτη Ευδοκία μου!Και η αδερφή μου Κρήτη έμενε και της τα έστειλαν.Απλά απ'ότι θυμάμαι πλήρωσε κάτι τις παραπάνω.Νομίζω γύρω στα 100?.Θα την ρωτήσω και θα σου πω!

Στέλλα δεν το ήξερα αυτό.μάθε σε παρακαλώ και πες μου πόσα χρήματα πληρώνεις ακριβώς. thanx!

Βρε Ευδοκία θα σκάσω ... ξέρω μια κοπέλα Ευδοκία δασκάλα από Θεσ/νική που μένει Κρήτη τα τελευταία χρόνια αλλα δεν νομίζω ότι έχουν μπεμπακι Rolling Eyes .... μη μου πεις ότι είσαι εσύ γιατί θα πάθω .... το αρχικό του ονόματος του άντρα σου ποιο είναι;;;;

Όλια μου,τον άντρα μου τον λένε Γιώργο.είμαστε 4 χρόνια εδώ.μωράκι αποκτήσαμε πριν 2μήνες και είμαι από Γιαννιτσά.τί να πω! :)

Όχι εντάξει δεν είσαι η Ευδοκία που νομίζα :lol: ... είπα και εγώ κάνανε μωράκι και δεν το μάθαμε ... πάντως μέχρι και η φωτογραφία της μπουμπού σου μου φαινόταν ότι της έφερνε που λένε :lol::lol::lol: .... άμα θέλει ο άνθρωπος ότι θέλει βλέπει :lol::lol::lol: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Η ΙΚΕΑ στέλνει και στη Κρήτη Ευδοκία μου!Και η αδερφή μου Κρήτη έμενε και της τα έστειλαν.Απλά απ'ότι θυμάμαι πλήρωσε κάτι τις παραπάνω.Νομίζω γύρω στα 100?.Θα την ρωτήσω και θα σου πω!

Στέλλα δεν το ήξερα αυτό.μάθε σε παρακαλώ και πες μου πόσα χρήματα πληρώνεις ακριβώς. thanx!

:)

Ευδοκία μου θα σου απαντήσω αύριο γιατί τέτοια ώρα φοβάμαι να την πάρω τηλ για να μη ξυπνήσω την μπουμπού της. :D

οκ κορίτσια!

μια άλλη ιδέα για διακόσμηση είναι να ζωγραφίσετε μόνη σας τον τοιχο με τη βοήθεια στένσιλ.είχα βάψει της θείας μου με αρκουδάκια και είχε γίνει τέλειο! :wink: πουλάνε σε χρωματοπωλεία που έχουν τεχνοτροπίες.αυτά στη φωτογραφία είναι με θέμα για κουζίνα αλλά υπάρχουν και πολλά παιδικά σχέδια.

http://img86.imageshack.us/my.php?image=dsc01109wd1.jpg

Αχχχχχ κι εγω έχω πολλές ιδέες για το δωμάτιό του αλλά νοικιάζουμε και 1ον ο ιδιοκτήτης είναι λίγο ιδιότροπος (ούτε καρφί θέλει να καρφώσουμε...) και 2ον μπορεί να μετακομίσουμε σύντομα οπότε θα πάει χαμένο...

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Και εμείς νοικιάζουμε και δυστυχώς μέχρι το καλοκαίρι πρέπει να μετακομίσουμε το θέλει για ιδιοκατοίκηση :cry: .... πάντως περιττό να σας πω πως ο ιδιοκτήτης ενθουσιάστηκε με το δωμάτιο της Κατερίνας γιατί θα το κληρονομήσει η κόρη του :twisted: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...