Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Den θυμάμαι ποιά έψαχνε για ρυζιέρα? Θα βαλει τη Δευτερα 4/2 το λιντλ και απο ο,τι φαίενται ειναι ινοξ.

http://www.lidl-pageflip.com/grgr.html?kid=MYRAHe\ σελίδα 6

Το θεωρω πάντως περιττή αγορά, και φαίνεται να πιάνει χώρο.

Για ρυζι χωρίς μουλιασμα 2 προς ενα ειανι καλή αναλογία, προσοχη όμως το βραζουμε σε χαμληλη φωτια σκεπασμενο, αλλιως σε δυνατη φωτια και χωρις καπακι θα χρειαζεται συνεχεια νερό!

ευχαριστούμε

αυτό με τον χώρο είναι ένα πραγματικά μεγάλο θέμα...

θα προσπαθήσω σε χαμηλή φωτιά που προτείνατε, σε κανονική το συνήθιζα και ελπίζω κάποια στιγμή να τα καταφέρω !!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπαμπουράκι έχει πολύ καλής ποιότητας rice cookers στο αγγλικό άμαζον, από το Lidl δεν θα έπαιρνα.

Η αλήθεια είναι ότι άμα φας ρύζι από rice cooker δεν θα θες τα υπόλοιπα!

Κι εγώ το σκέφτομαι για μετά την GAPS, το θέλει πολύ ο άντρας μου.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Μπαμπουράκι έχει πολύ καλής ποιότητας rice cookers στο αγγλικό άμαζον, από το Lidl δεν θα έπαιρνα.

Η αλήθεια είναι ότι άμα φας ρύζι από rice cooker δεν θα θες τα υπόλοιπα!

Κι εγώ το σκέφτομαι για μετά την GAPS, το θέλει πολύ ο άντρας μου.

αχ με βάζεις σε σκέψεις, τόσο ωραίο είναι ?

τρελαίνομαι για ρύζι και ίσως με την συσκευή αποφασίσω να φάω και άλλα είδη !

θέλω και ένα μίξερ χεριού...

αχ...

να δω πότε θα καταφέρω να πάρω ένα παντελόνι, όλα σε είδη σπιτιού και διατροφής πάνε !!! :-)

http://www.amazon.co.uk/Cuisinart-Cook-Steam-Rice-Cooker/dp/B0007PC66E/ref=sr_1_11?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1359710969&sr=1-11

αχ τι μου κάνεις !!! :-)

Non stick που αναφέρει θα είναι αντικολλητικό άραγε ?

Cooks and steams simultaneously with integrated stainless steel steam tray for vegetables, poultry & fish

Λέει stainless steel που φαντάζομαι είναι το ζητούμενο αλλά αυτό το non stick...

Rosie εσύ έχεις ?

μπορείς να μας συστήσεις κάποιο συγκεκριμένο που να είναι οκ τα υλικά?

Διαφημίσεις

Πάρε κάποιο με inox για να είσαι σίγουρη, δεν εμπιστεύομαι τα non-stick.

Stainless steel που λέει είναι για το steaming basket.

ευχαριστώ θα το ψάξω!

αν το πάρω τουλάχιστον θα έχω να λέω ότι πετυχαίνω το ρύζι !!!!!! ;)

Μπαμουράκι δεν χάλασε, απλά τώρα με το κρύο καμιά φορά πήζει μετά τις 24 ώρες, γι` αυτό το αφήνω 48 εγώ.

Φοβήθηκα όμως να σου πω 48 μήπως ξυνίσει πολύ και το σιχαθείς!

Με πήρε όλο χαρά η μαμά μου για να μου πει ότι έπηξε !!!

Της ειπα να το αφήσει μέχρι το απόγευμα που θα γυρίσω να το δούμε μαζί γιατί γύρω γύρω στο βάζο είναι ακόμα υγρό πήζει από μέσα προς τα έξω (λόγω κρύου? δεν ξέρω μπορεί να λέω και βλακείες) !!

είμαι πολύ χαρούμενη !

ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ !!!!!!!

υ.γ. έτσι ή αλλιώς το σιχαίνομαι το γάλα με το ζόρι θα το πίνω !!!! :-)

Πριν πάρεις τον χυμό αλόης

κοίταξε στα συστατικά τους εαν έχει συντηρητικά.

Εαν έχει (που είναι πολύ πιθανό)

καλύτερα να μην πάρεις.

Πάντως να ξέρεις οτι δεν συγκρίνεται με τον χυμό

που θα έφτιαχνες εσύ απο το ίδιο το φύλλο.

Είναι σαν να μου συγκρίνεις την amita

με τον φρεσκο-στημένο χυμό πορτοκάλι.

Δεν έχουν την ίδια διατροφική αξία.

ευχαριστω πολυ για την απαντηση,αν θελετε διαφωτιστε με και σε κατι αλλο..

μια που αμυγδαλα βιολογικα δεν βρισκω,αν παρω βιολογικο almond butter ?

δεν τοχω δοκιμασει ,ειναι σαν το φυστικοβουτυρο?δηλαδη αλεσμενα αμυγδαλα?η εχει και αλλα συστατικα μεσα?

εχετε καποια καλη προταση απο iherb?

αχ με βάζεις σε σκέψεις, τόσο ωραίο είναι ?

τρελαίνομαι για ρύζι και ίσως με την συσκευή αποφασίσω να φάω και άλλα είδη !

θέλω και ένα μίξερ χεριού...

αχ...

να δω πότε θα καταφέρω να πάρω ένα παντελόνι, όλα σε είδη σπιτιού και διατροφής πάνε !!! :-)

Αν τρως συνέχεια ρύζι..άστο το παντελονι γ αργότερα!πάρε καμία κουρτίνα να σε τυλιγει! :-P κ εμένα μ αρέσει πολύ!θέλει χαμηλή φωτιά κ αναλογία ένα ρύζι δύο,δύο και κάτι νερό για ρύζι που δ εχεισ μουλιάσει.κ εννοείται το καπάκι στην κατσαρόλα να μη φεύγουν οι ατμοι.είναι πολύ εύκολο!είχα κ εγώ μίξερ χειρός κ το έκαψα... :-( ακόμα δ έχω αξιωθεί να δω αν φτιάχνει κ πόσο κοστίζει...

xthLp3.png?N3RWspeV

LBhKp2.png?23AKgaR7

αν θελετε διαφωτιστε με και σε κατι αλλο..

δεν τοχω δοκιμασει ,ειναι σαν το φυστικοβουτυρο?δηλαδη αλεσμενα αμυγδαλα?η εχει και αλλα συστατικα μεσα?

Δεν ξέρω αν θα σε διαφωτίσω τζιτζίκι, αλλά δοκίμασα αυτό το αμυγδαλοβούτυρο http://www.red23.co.uk/RAW-Organic-Almond-Butter-250g_p_1133.html και το βρήκα πολύ νόστιμο, δεν περιέχει τίποτα άλλο παρά μόνο ωμά αλεσμένα αμύγδαλα με την φλούδα τους, έχει μια ελαφριά γλυκειά γεύση και είναι πλούσιο (σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο βάζο) σε βιταμίνη Ε, σε ασβέστιο, φυτικές ίνες, ψευδάργυρο, μαγνήσιο και σίδηρο (σε φυσική μορφή δεν υπάρχει αδυναμία απορρόφησης λόγω του ασβεστίου, δεν λειτουργούν δηλαδή ανταγωνιστικά) επίσης έχω παραγγείλει αυτό http://www.iherb.com/Artisana-100-Organic-Raw-Almond-Butter-16-oz-454-g/27140 και περιμένω να έρθει, έχω ακούσει πως είναι πολύ καλό,μόλις το δοκιμάσω θα σας πω...:wink:

----------------------

Διαφημίσεις

Μεταφέρω αυτούσιο ένα ποστ που είχα αναρτήσει σε ένα άλλο θέμα, μπορεί να το βρείτε ενδιαφέρον, αλλά και γιατί ίσως κάποιος η κάποια να γνωρίζει περισσότερα και να μας διαφωτίσει σχετικά...

Επίσης' date=' δεν ξέρω αν το έχετε συζητήσει στο παρελθόν, έχει καιρό βέβαια που το έχω ψάξει, αλλά δεν έχω καταλήξει με ασφάλεια. Κάποια στιγμή έψαχνα να βρω ποιοι είναι οι πιο σωστοί συνδυασμοί τροφών, έτσι ώστε να λαμβάνουμε τα μέγιστα θρεπτικά συστατικά απο αυτές. Έπεσα σε διάφορα άρθρα , ένα απο αυτά είναι αυτό, ολίγο αφοριστικό κατά την ταπεινή μου άποψη όμως, ωστόσο δεν θα τολμήσω να συνδυάσω ανανά με γαλακτοκομικά, :cool:

[b']Η τυχαία φρουτοσαλάτα είναι χειρότερη από κοτόπουλο με τηγανιτές πατάτες... [/b]

http://alttherapy.blogspot.gr/2012/09/blog-post_3330.html#axzz2BSOCnlhh

Στα Αγγλικά

http://ezinearticles.com/?Incompatible-Fruit-Combinations-Can-Make-You-Sick&id=3116762

http://mostlyraw.eu/2011/07/12/introduction-to-food-combining/

υ.γ.Παρακαλώ, όσους τους χαρακτηρίζει μια ιδιάζουσα οικειοποίηση των νημάτων, να συγκρατηθούν και να φερθούν κόσμια , κρατώντας την άποψη τους για τον εαυτό τους, ευχαριστώ !:D

----------------------

ευχαριστω πολυ για την απαντηση,αν θελετε διαφωτιστε με και σε κατι αλλο..

Eδω μπορείς να βρεις βιολογικά αμύγδαλα: http://www.keimling.eu/.cms/raw_nuts/57-7

Εχω πάρει αρκετές φορές και γενικά ότι έχει είναι ποιοτικό αν και λίγο τσιμπημένο.

Yugup3.png

Γεια σας κορίτσια!

Θελω να κανω μια παραγγελία απο iherb γυρω στα 7 κιλα.σκεφτομαι να χρησιμοποιησω την διευθυνση στην αμερικη και αυτη να μου τα στείλουν εδω!

Λετε να περάσει τελωνείο?γυρω στα 100 ευρω θα ειναι ολα!

Το έχω γράψει πλειστάκις στο θέμα με τις ιντερνετικές αγορές, ας το ξαναγράψω εδώ.

Η ατέλεια για τα εξωκοινοτικά εμπορεύματα είναι περίπου στα 30 ευρώ, κόστος αγοράς ΚΑΙ μεταφορικά. Ότιδήποτε ξεπερνά αυτό το ποσο, νόμιμα και όπως προβλέπεται από τον Κοινοτικό Τελωνειακό Κώδικα μπορεί να τελωνιστεί και ο αποδέκτης ειτε να καταβάλλει τις προβλεπόμενες δασμοφορολογικές επιβαρύνσεις είτε να αρνηθεί την παραλαβή και η παραγγελία να επιστρέψει στον αποστολέα της.

Ειδικά για το αιχερμπ που λες, δεν υπάρχει τρόπος να βάλεις τόσο μεγάλη παραγγελία, έχει αυστηρά όρια βάρους και χρημάτων που αν υπερβείς δεν σου επιτρέπει να συνεχίσεις.

Όχι μην το κάνεις, να σπάσεις τις παραγγελίες.

Ταλαιπωρούμαι εδώ και καιρό με το τελωνείο για ένα πακέτο με δώρα για τα παιδιά που έστειλε η αδερφή μου από την Αμερική πάνω από μήνα τώρα :evil:

Και το κόστος του ήτανε κάτω από $100!

Ευτυχώς δεν χρειάζεται να πληρώσω φόρους γιατί θα τους αναλάβει η εταιρεία που έστειλε το πακέτο (έκανε online αγορά η αδερφή μου) αλλά θέλουνε χαρτούρα και είναι και αγράμματοι οι πιο πολλοί στο τελωνείο, δεν ξέρανε να διαβάσουνε το τιμολόγιο στα αγγλικά και μου ζητούσανε μετάφραση! :shock:

Λογικό και αναμενόμενο είναι να υπάρχει καθυστέρηση, την υφιστάμεθα όσες ψωνίζουμε εκτός Ε.Ε.

Δεν υπάρχουν πολλοί υπάλληλοι και τα δέματα έχουν αυξηθεί, elementary mathematics.

Η απόδειξη ότι δεν ξέρουνε αγγλικά φυσικά υπάρχει εφόσον όταν εγώ τηλεφωνικώς τους μετέφρασα την περιγραφή των αντικειμένων και φυσικά το δέκτηκαν (και ναρκωτικά να είχε μέσα θα το παίρνανε χαμπάρι άραγε; :shock: ).

Το παρέλαβα σήμερα τελικά το πακέτο, αμήν!

Υποχρέωση να γνωρίζουν ξένες γλώσσες, επίσημα και πιστοποιημένα, έχουν μόνο οι υπάλληλοι του Υπουργείου Εξωτερικών και της Μεταφραστικής Υπηρεσίας.

Δεν ειναι προαπαιτούμενο προσόν για να δώσει κάποιος διαγωνισμό ΑΣΕΠ, ούτε το Δημόσιο πληρώνει κάτι παραπάνω τους γλωσσομαθείς υπαλλήλους. Σε απλά ελληνικά, χρησιμοποιεί την γλωσσομάθειά τους αλλά δεν την αποζημιώνει στον μισθό τους.

Το αν ξέρουν ή όχι λοιπόν αγγλικά, είναι δικό τους θέμα.

Για τι αντικείμενα μιλάς παρεμπιπτόντως ?

Μήπως ήταν κάτι εξειδικευμένο που μονο όσοι ακολουθούν ιατρικό πρωτόκολλο γνωρίζουν ?

Όσο για τα ναρκωτικά που αναφέρεις - είσαι οφ τόπικ βέβαια - να εύχεσαι να μην γνωρίσεις ποτέ τον τρόπο που έχουν οι τελωνειακοι για να ανιχνεύουν την ύπαρξη ναρκωτικών και την διαδικασία που επακολουθεί αν βρεθούν.

Αυτό που έχω να σας πώ ειναι το φόρουμ είναι ανοικτό και διαβάζεται από πάρα πολύ κόσμο.

Δεν σας έχει κάνει εντύπωση ότι ενώ πριν ένα χρονο περίπου παραλαμβάναμε απο το άιχερμπ σε 6-7 εργασιμες, πλέον έχουμε φτάσει στον μήνα και ίσως και παραπάνω ?

Όποια ενδιαφέρεται περισσότερο και ουσιαστικά, ας το ψάξει λίγο παραπάνω και θα καταλήξει σε απλά και σαφη συμπεράσματα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

σκεφτηκα να αντικαταστησω τις σοκολατες και ολα τα ανθυγιεινα γλυκισματα με παστελι.ξερετε καποιο μαγαζι που να πουλαει καλο παστελι?υπαρχει και βιολογικο?οτιδηποτε γνωριζετε θα μου ηταν χρησιμο..

Μα αν μου ζητούσανε επίσημη μετάφραση της περιγραφής των αντικειμένων θα έλεγα ΟΚ αποδεκτό και δεν θα το σχολίαζα.

Αλλά είναι δυνατόν να βασίζονται στη δική μου μετάφραση από το τηλέφωνο; :shock:

Άμα ήθελα τους έλεγα οτιδήποτε...

Σε ποιο ιατρικό πρωτόκολλο αναφέρεσαι;

Είπα ότι πρόκειται για παιγνίδια που έστειλε η αδερφή μου για τα παιδιά, πολύ απλά πράγματα, ούτε Monsuno ούτε Dora!

Αλλά δεν φταίνε οι άνθρωποι που τους βάλανε εκεί, το κράτος φταίει που ικανοποιείται με πρόχειρες δουλειές, υπερβολικό φόρτο εργασίας και χαμηλό μισθό.

Και ο άντρας μου σε παρεμφερή κλάδο εργάζεται στο δημόσιο και η ίδια αταξία επικρατεί και εκεί.

Οταν φθασει στο σημειο να γινει διεθνης γλωσσα και ολα τα δεματα στον πλανητη να γραφονται στα κινεζικα να γινει και η κινεζικη προαπαιτουμενη. Υπαρχουν δουλειες και δουλειες. Αν το αντικειμενο της δουλειας σου ειναι να διακινεις δεματα απο το εξωτερικο πρεπει να μπορεις και να τα διαβαζεις.

Είστε καθαρά οφ τόπικ, αυτά για τα οποία παραπονιέστε και κάνετε και μαλιστα και προτάσεις (!) δεν αφορούν το παρόν θεμα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Μα αν μου ζητούσανε επίσημη μετάφραση της περιγραφής των αντικειμένων θα έλεγα ΟΚ αποδεκτό και δεν θα το σχολίαζα.

Αλλά δεν φταίνε οι άνθρωποι που τους βάλανε εκεί, το κράτος φταίει που ικανοποιείται με πρόχειρες δουλειές, υπερβολικό φόρτο εργασίας και χαμηλό μισθό.

Και ο άντρας μου σε παρεμφερή κλάδο εργάζεται στο δημόσιο και η ίδια αταξία επικρατεί και εκεί.

1. Συγγνώμη αλλά θα προτιμούσες να πληρώσεις για επίσημη μετάφραση τιμολογίου εξωκοινοτικής παραγγελίας; Πλάκα κάνεις!!!:shock:

2. Ο υπερβολικός φόρτος εργασίας δεν συνεπάγεται πάντα αταξία. Αν ήταν έτσι δεν θα σε παίρνανε τηλέφωνο. Για το δικό σου καλό και συμφέρον σε πήραν, αν δεν το έχεις καταλάβει!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Αλλά είναι δυνατόν να βασίζονται στη δική μου μετάφραση από το τηλέφωνο; :shock:

Άμα ήθελα τους έλεγα οτιδήποτε...

Σε ποιο ιατρικό πρωτόκολλο αναφέρεσαι;

Είπα ότι πρόκειται για παιγνίδια που έστειλε η αδερφή μου για τα παιδιά, πολύ απλά πράγματα, ούτε Monsuno ούτε Dora!

Οταν φθασει στο σημειο να γινει διεθνης γλωσσα και ολα τα δεματα στον πλανητη να γραφονται στα κινεζικα να γινει και η κινεζικη προαπαιτουμενη. Υπαρχουν δουλειες και δουλειες. Αν το αντικειμενο της δουλειας σου ειναι να διακινεις δεματα απο το εξωτερικο πρεπει να μπορεις και να τα διαβαζεις.

πολύ ενδιαφέρουσες οι απόψεις σας ΑΛΛΑ εδώ το θέμα είναι τα βιολογικά προιόντα και όχι οι εξω κοινοτικές αγορές και ο βαθμός IQ των Ελλήνων δημόσιων υπαλλήλων

οπότε αν είχατε την καλοσύνη να επιστρέψουμε στο θέμα μας, προσωπικώς δεν με ενδιαφέρει να διαβάζω για Έλληνες και Κινέζους τελώνες ούτε για εξω κοινοτικές αγορές σε θέμα με βιολογικά προιόντα ;)

Απο τη στιγμη που αφορα αγορες απο εξωτερικο ειναι μεσα στο τοπικ αφου σχεδον τα παντα εδω μεσα που προτεινονται αγοραζονται απο εξωτερικο. Εκτος κι αν θεωρεις off topic και τη δικη σου συμμετοχη στην κουβεντα. :)

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Απο τη στιγμη που αφορα αγορες απο εξωτερικο ειναι μεσα στο τοπικ αφου σχεδον τα παντα εδω μεσα που προτεινονται αγοραζονται απο εξωτερικο. Εκτος κι αν θεωρεις off topic και τη δικη σου συμμετοχη στην κουβεντα. :)

μάλλον τότε θα έπρεπε είτε να ανοίξετε νέο θέμα είτε να ζητήσετε την αλλαγή του θέματος σε αγορές βιολογικών προϊόντων από συγκεκριμένο Αμερικάνικο site. Εφόσον ο τίτλος είναι ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΥΠΟΥ νομίζω ότι τα παραπάνω είναι εκτός θέματος

Καθαρό ΟΦ ΤΟΠΙΚ .

Το θέμα με τον τίτλο που φέρει εδώ και χρόνια αφορά τα ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.

Υπάρχει άλλο θέμα, οι ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ στο οποίο θα μπορούσατε καλλιστα να λύσετε όλες σας τις αποριες σχετικά με τις νόμιμες τελωνειακές διαδικασίες.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Κοιτάξτε εντός-εκτός θέματος, το κυρίως θέμα είναι τα οικολογικά βιολογικά προϊόντα. Όπως και να το κάνουμε η οικολογία στοιχίζει κατιτίς παραπάνω στις τσέπες μας αλλά πάνω από όλα για την υγεία μας αξίζει. Με αυτή τη λογική δεν στέκομαι σε εμπόδια που τυχόν μπορεί να προκύψουν από κανα τελωνείο. Η άποψή μου είναι παραγγείλτε άφοβα! Κι αν τύχει κανάς μικρός φόρος εκτελωνισμού-δηλαδή μας πιάσουν για νόμιμους φόρους-δεν πειράζει, στο κάτω κάτω η ποιότητα μετρά. Αφήστε που και με τους φόρους και πάλι φθηνότερα δεν μας έρχονται?

Καλά αυτό με τη μετάφραση κι εμένα μου φάνηκε κάπως αλλά έτσι είναι ο νόμος και τελικά εμείς διαμαρτυρόμαστε γιατί έχουμε άγνοια των νόμων. Αν ο υπάλληλος αρκέστηκε στο τηλεφωνικό και δεν το πήγε γραφειοκρατικά όπως θα έπρεπε, παλι καλά να λέμε, όχι να γκρινιάζουμε.

Όσο για το ποια ακριβώς προσόντα θα πρέπει να έχει και να πληρώνεται ο καθένας γι αυτά, είναι άλλο θέμα που μπορεί να συζητηθεί στο παρεντσκαφέ κι όχι εδώ να γεμίζουμε άχρηστα ποστ και μετά να πρέπει να γυρίζουμε σελίδες και να ψάχνουμε για να βρούμε ουσιαστικές πληροφορίες επί του θέματός μας.

Μ ' αρεσει παντως που δεν σας αρεσουν συζητησεις οφ τοπικ αλλα παρολα αυτα τις συνεχιζετε :lol:

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Το τόπικ αυτό το παρακολουθώ και συμμετέχω σ` αυτό από το άνοιγμά του το 2010.

Έχουμε συζητήσει πάμπολες φορές θέματα μεταφορικών, αγορές από χώρες εκτός ΕΕ, προβλήματα και περιπέτειες με το τελωνείο, αλλά και άλλα παρεμφερή θέματα που έχουνε να κάνουνε με τη χρήση αλλά και την παρασκευή οικολογικών/ βιολογικών προϊόντων.

Αν κάποιες που το παρακολουθούνε περιστασιακά έχουνε πρόβλημα με αυτά τα "off-topic" κατά τη γνώμη τους θέματα μπορούνε να παραπονεθούνε στη διαχείριση ώστε να θεσπιστούνε κανόνες για τη συμμετοχή στο θέμα.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Και τοτε θα λεγα οτι πρεπει να διαγραφει τουλαχιστον το μισο τοπικ για off topic συζητησεις και στη συνεχεια να πιασουμε ολα τα τοπικ του φορουμ οπου το off topic πάει συννεφο. Ετσι ειναι το σωστό!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...