Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Ειχα λοιπον ενα ατυχημα προχθες που πηγα στο δημοτικο κολυμβητηριο της Πετρουπολης να γραψω το γιο μου.

Στο σημειο που ειναι οι κερκιδες εχει και ενα κυλικειο.Εκει λοιπον εχει μια βαση ομπρελας σιδερενια διπλα στα καθισματα .Δεν την ειδα και πηγα και επεσα πανω και σκοτωθηκα.Περιττο να σας πως πως το ποδι μου εχει σακατευτει .Πηγα στο ιατρειο του κολυμβητηριου μου προσφεραν τις πρωτες βοηθειες και εφυγα εκανα αντιτετανικο και εν πασι περιπτωση εχω ταλαιπωρηθει δεν μπορω απο τους πονους ουτε να κοιμηθω.

Ωστοσο το βραδυ που το σκεφτομουν,γιατι εκει απο τον πονο τα εχασα,συνειδητοποιησα οτι αυτο το σιδερο ειναι ιδιαιτερα επικινδυνο οχι μονο για μας αλλα για τα παιδια.Πως μπορει να το εχουν ετσι εκτεθημενο σε ενα χωρο που τριγυρνουν δεκαδες πιτσιρικια.

Ενα να σκονταψει εχει σπασει το λιγοτερο το κεφαλι του για να μην πω κατι πιο σοβαρο.

Πηρα σημερα τηλεφωνο και μιλησα με τον υπευθυνο του Δημου του το εξηγησα με διαβεβαιωσε οτι θα το κοιταξει.Ομολογω πως ηταν ευγενης του εξηγησα οτι το κανω γιατι θεωρω οτι ειναι πολυ σημαντικο για την περιοχη να υπαρχουν τετοιοι χωροι και για μια απροσεξια καποιου να δημιουργηθουν προβληματα.Εδειξε να καταλαβαινει και ελπιζω να μην μεινει στις υποσχεσεις.

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΤΙ ΕΜΠΛΕΞΕ!!!!

2eaW.jpg.png

Διαφημίσεις

καταρχήν Ειρήνη περαστικά!

δεύτερον καλά έκανες και διαμαρτυρήθηκες γιατί αν δεν είναι ασφαλές ένα μέρος που συχνάζουν μικρά παιδιά και μάλιστα γυμνά με σαγιονάρες που είναι πολύ εύκολο να γλιστρήσουν και να χτυπήσουν τότε να το κλείσουν το μαγαζάκι τους και να αλλάξουν επάγγελμα!!! :evil:

μη το αφήσεις έτσι να τους ξαναενοχλήσεις! :wink:

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

πολυ ολες!!!

Θελω στοργη και προδερμ.

Μολις γυρισα απο ορθοπεδικο και μου το εχει δεσει ,μου εδωσε φαρμακα γιατι εχει πρηστει και μου ειπε οτι εαν δεν ημουν με το μηχανακι θα μου εβαζε ναρθικα.Την Παρασκευη θα με ξαναδει.

Οσο για την ασφαλεια των παιδιων τρεις φορες την εβδομαδα θα πηγαινουμε θα τους γινω στενο κορσες.

2eaW.jpg.png

Στο σημειο που ειναι οι κερκιδες εχει και ενα κυλικειο.Εκει λοιπον εχει μια βαση ομπρελας σιδερενια διπλα στα καθισματα .Δεν την ειδα και πηγα και επεσα πανω και σκοτωθηκα.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!!

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ... ΑΛΛΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ!!!

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

Στο σημειο που ειναι οι κερκιδες εχει και ενα κυλικειο.Εκει λοιπον εχει μια βαση ομπρελας σιδερενια διπλα στα καθισματα .Δεν την ειδα και πηγα και επεσα πανω και σκοτωθηκα.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!!

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ... ΑΛΛΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΟΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

Διαφημίσεις

Καλα παιδιά μιλάμε όμως και για τον άνθρωπο super goofy!!! μη δει κάτι στο δρόμο και δε πέσει πάνω του!!!

μίλα ειρήνη!!!!!!!!

έγκυος στο δημήτρη έπεσε πάνω στη λεμονιά (πού όσο να το κάνεις είναι και ολόκληρο δεντρο) στην αυλή και την τρέχαμε για ράμματα!!!

NAI !!!

H αληθεια ειναι οτι ο νομος της βαρυτητας λειτουργει καπως με μενα!!!!

Εκτος και εαν στην ηλικια μου ισχυει το γνωστο ....ή απο πεσιμο ή απο χεσιμο ΣΟΡΡΥ κιολας!!!!

2eaW.jpg.png

NAI !!!

H αληθεια ειναι οτι ο νομος της βαρυτητας λειτουργει καπως με μενα!!!!

Εκτος και εαν στην ηλικια μου ισχυει το γνωστο ....ή απο πεσιμο ή απο χεσιμο ΣΟΡΡΥ κιολας!!!!

:P:P:P Λες??? ποσό χρονών είσαι?? Γιατί και γω ενώ περπάταγα η καλή σου παρτη κάτω... φαρδιά πλατιά... Πρεπει να ήταν πολύ γελίο το σκηνικό!!!! Τσακίστικα γλίτωσα με εκδορές και μελανιές ευτυχώς!!!!!!!!!!! :P

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Διαφημίσεις

ΚΑΛΑ ρε Σοφια δεν ειμαστε και τοσο μεγαλες !!!!

Σημασια εχει ποσο δειχνουμε :twisted::twisted: Αλλα μεταξυ μας ειμαι στα 39.Ωστοσο πρεπει να σου πω οτι εχω μια ροπη στα πεσιματα και στο ισιωμα.Φαντασου οτι οδηγαω μηχανακι απο 20 χρονων και τοκ τοκ(το ξυλο ειναι αυτο) δεν εχω πεσει ποτε αλλα κατα τ'αλλα αστα να πανε.Σαβουριαζομαι με την πρωτη ευκαιρια.

2eaW.jpg.png

Καλα παιδιά μιλάμε όμως και για τον άνθρωπο super goofy!!! μη δει κάτι στο δρόμο και δε πέσει πάνω του!!!

μίλα ειρήνη!!!!!!!!

έγκυος στο δημήτρη έπεσε πάνω στη λεμονιά (πού όσο να το κάνεις είναι και ολόκληρο δεντρο) στην αυλή και την τρέχαμε για ράμματα!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θα σκασω απο το καρπουζι και τα γελια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μίλα ειρήνη!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΚΑΛΑ ρε Σοφια δεν ειμαστε και τοσο μεγαλες !!!!

Σημασια εχει ποσο δειχνουμε :twisted::twisted: Αλλα μεταξυ μας ειμαι στα 39.Ωστοσο πρεπει να σου πω οτι εχω μια ροπη στα πεσιματα και στο ισιωμα.Φαντασου οτι οδηγαω μηχανακι απο 20 χρονων και τοκ τοκ(το ξυλο ειναι αυτο) δεν εχω πεσει ποτε αλλα κατα τ'αλλα αστα να πανε.Σαβουριαζομαι με την πρωτη ευκαιρια.

καλά ασχετο ! τι κοινά που έχουμε και ίδια ηλικία τα παιδιά μας αλλά και εμείς!!! :lol: Α πρέπει επειγώντος να σε γνωρίσω :lol::lol::lol:

ANGELA ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Κοντος ψαλμος(παλι το εκκλησιαστικο μου βγαινει)την Κυριακη θα ξεκατινιαστουμε!!!!!

Σε λιγο θα βρεθουμε και συγγενεις :lol::lol::lol:

Για να τσεκαρουμε και τις ημερομηνιες τις δικες μας.

15 Νοεμβριου εγω.Βιαζομουν και ειμαι 7μηνητικο.Και εαν κρινω απο τη δυναμη που αντλεις , ακομη και εαν δεν εχουμε το ιδιο ζωδιο μοιαζουμε.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!!!

2eaW.jpg.png

Αχ Ειρήνη είμαι μεγαλύτερη τελικά...14 Ιουλίου του 1968!!!

Καρκίνος στο ζώδιο με ωροσκόπο Ταύρο γιαυτό η ευαισθησία με τον δυναμισμό, τελικά τέλειος συνδιασμός! :wink::lol::lol::lol:

• 3 months later...

Περαστικά κορίτσι μου. Πάμε κι εμείς κολυμβητήριο και σκέφτηκα να συνέβαινε σε εμάς. Παναγιά μου. Άλλο κακό να μην σας βρεί. Φιλάκια και περαστικά!!!!Εμείς η στοργή εμείς και η προδέρμ!!!!

n3kPp3.png

zewgp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...