Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Νεογεννητο και ζωα... τι κανουμε??

Recommended Posts

Διαφημίσεις

για βασικη υπακοη πηγαινουν 7-8 μηνων περιπου...

Αλλα εξαρταται κ απο τη ρατσα, και το χαρακτηρα του ζωου. καλυτερα να βρειτε εναν εκπαιδευτη, να την πατε να τη δει κ αυτος θα σας πει το προγραμμα Wink

είναι και αυτό μια Ελληνική πρωτοτυπία ?

η βασική υπακοή πρέπει να γίνεται απο την πρώτη μέρα που πατάει ο σκύλος σπίτι.

όπως θα μαθει απο τις πρώτες μέρες έτσι θα μάθει.

υπάρχουν θαυμάσια βιβλία, αν τα διαβάσεις μπορείς να μαθεις τα πάντα μόνη σου.

έτσι έκανα και εγώ,

και εχω τωρα το δευτερο σκυλάκι μου,

το οποίο κάνει κολπάκια, φέρνει τις βρώμικες παρατημένες κάλτσες, κάθεται κανει τουμπα δίνει πόδι , και γαβγίζει κατα παραγγελία! (και το πρώτο τα έκανε). ΚΑΙ εχει και αγαπημένη την γατούλα η οποια δεν μεγάλωσαν καν μαζί και φιλιούνται κάθε πρωι.

μόνο με ένα βιβλίο.

(και κατανόηση των εννοιων της επιβράβευσης :wink: και της σωστής οριοθέτησης :wink::lol: )

με βοήθησε πιο παλιά απο εκτροφείο στην γερμανία όταν είδα πως είχαν εκεί τα σκυλιά τους.

(στο σπίτι τα παιδιά μαζί με 4 μεγαλώσωμους σκύλους και γάτες)

τα σκυλιά έκαναν βήμα μονο εάν έκανε βήμα το αφεντικό. (και στα παιδιά υπάκουαν τα σκυλιά)

και ήθελα και εγώ έτσι να είναι το σκυλί μου, και να είναι αυτό χαρούμενο,

και να βγάλει την εξυπνάδα του και να ειμαι και εγώ χαρούμενη!

εμπιστεύομαι ελάχιστους εκπαιδευτές, εδώ, δεν πηγα ποτέ σε κανέναν/ μονο απο φίλες γνωστούς ξέρω εμπειρίες.

το πιο μεγάλο λάθος που λέγεται,

είναι ότι πας για βασική υπακοή το σκυλί, όταν πάει στους 6 μήνες

είναι σαν να λες ότι μαθαίνεις βασικά θέματα κοινωνικοποίησης στο παιδί σου όταν ήδη πάει 6-7 χρονών. πρίν, ασε το να κάνει ότι θέλει.

όλα τα βιβλία για εκπαιδευση σκυλων να διαβασεις όλα λενε απο την πρώτη στιγμή που παταει στο σπίτι, ότι αφήσεις να κανει θα το κανει και αργότερα.

μασαει παπουτσια?

θα μαθει να μασαει παπουτσια.

ανεβαίνει στον καναπε?

πάντα θα ανεβαίνει στον καναπε

για να το ξεμάθεις δηλαδή τότε θα χρειαστείς τον εκπαιδευτή και να τον πληρώσεις

μήπως για αυτό το λένε αυτό?

μακάρι να βρώ έναν εκπαιδευτή μπροστά μου που θα το πεί αυτό στους κατόχους σκύλων να του πω μπράβο.

και να πει

ελατε σε μενα όταν θέλετε πχ να μαθετε στο σκύλο σας να μη τρώει φαγητό απο το πάτωμα ή απο ξένους (μαθαίνεται σε καποια σκυλια)

ή κάτι πιο εξειδικευμένο, ή να ξεπεραστεί καποιο πρόβλημα

πχ μεγάλη νευρικότητα του σκύλου ή κάτι τέτοιο.

πάντως το να μαθεις την τεχνική της επιβράβευσης θα σου χρησιμευσει και για το παιδάκι σου αργότερα! (εμένα πάντως έτσι μου είπαν στο εκτροφείο τότε)

τα σκυλιά έχουν κατά την επιστήμη την νοημοσύνη ενός παιδιού 2 ετών αν θυμάμαι καλά!

σε βοηθάει να μάθεις ποιός έχει τον έλεγχο και με ποιούς ευχάριστούς και για τους δυο τρόπους μπορείς να το καταφέρεις με θετικά αποτελέσματα!!!

(αυτό που δεν εχω καταφερει να της μαθω είναι να μην πηγαίνει στον καδο των σκουπιδιών της κουζίνας την ώρα που κοιμόμαστε και αν τον βρεί ανοιχτο να τον αδειάζει τρώγοντας ότι φαγώσιμο υπάρχει μέσα... γνήσιο λαμπραντορ φυσικά)

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

εεεε σωστα οσα γραφεις αλλα μαλλον παρεξηγησες την απαντηση μου..

Ρωτησε ποτε μπορει το σκυλι να αρχισει μαθηματα με εκπαιδευτη, γι αυτο της ειπα κ την ηλικια :wink:

Εννοειται πως η εκπαιδευση ξεκινα απ οταν το κουταβι ερθει σπιτι. Του μαθαινουμε να μην κανει ζημιες, να τα κανει στην πανα, μετα στη βολτα, κολπακια και πολλα αλλα :)

Να ζου ζησει το Λαμπ! εγω εχω ενα Γιορκι κ ελπιζω στο μαλλον να αποκτησω κι αλλα σκυλια

Και μιας που ειαμστε σε φορουμ με γονεις ας μη παραλειπουμε να τονιζουμε ποσο σημαντικο ειναι να μεγαλωνει το παιδι με ενα σκυλι :)

Αλλα κ οτι τα ζωα αυτα ειναι μεγαλη δεσμευση κ απαιτουν ακρετη φροντιδα. Οποτε μην αγοραζετε σκυλακια παρασυρομενοι απ τα παρακαλια των παιδιων σας αν δε το χετε σκεφτει καλα :wink: :

Διαφημίσεις

γεια ειμαι 7 μηνων εγκυος και ψαχνω εναν παιδιατρο που να ειναι στο κερατσινι και γενικα πειραια και να ειναι συζητησημος και να μην ενοχλειται αν τον παιρνω τηλεφωνο για τυχων αποριες. και να ειναι ενημερομενος για τα ζωα επειδη εχω μια σκυλιτσα 5 χρονων και δεν θελω να μου πει καποιος γιατρος ασχετος να την διωξω φυσικα το κοριτσακι μου ειναι εμβολιασμενο και παιρνει ολα τα χαπακια της. ξερετε καποιον?

• 4 εβδομάδες μετά...

αχ να σας πω τον πονο μου?

εχω ενα σκυλακο παπουδακι, 14 χρονων, που προσπαθω εδω και καιρο ,και ευτυχως το εχω καταφερει τελικα , να το μαθω να μην μπαινει στην κρεββατοκαμαρα.

το καμαρι μου ομως ειχε ενα ατυχηματακι και τωρα ειναι με αντιβιωσεις και κρεμες και ποναει πολυ.

να εξηγησω, το ειχα στειλει στην πεθερα μου για 2 βδομαδες η οποια μια μερα οπως τηγανιζε ψαρια πηρε φωτια το τηγανι, πεει να πεταξει το τηγανι στο νεροχυτη καηκε το χερι της, της πεφτει κατω το τηγανι, πεφτει το λαδι πανω στο σκυλο, παιρνει φωτια ο σκυλος, τρεχει να μπει κατω απο εναν καναπε, τον προλαβαινει στο τσακ ο κουνιαδος μου, (ευτυχως γιατι αν δεν τον προλαβαινε θα επερνε φωτια ο καναπες και το σπιτι και ολα) περναει το χερι του πανω απο το σκυλο, τον σβηνει αλλα παθαινει εγκαυματα και αυτος στο χερι.

ενας χαμος δηλαδη..

τωρα το μαναρι μου ειναι καψαλισμενο, σε ενα σημειο εχει φυγει το τριχωμα κανουμε μπανιο με ειδικο σαπουνι, παιρνουμε αντιβιωση και παυσιπονα και γενικα δεν ειμαστε καλα!

τωρα που ποναει θελω να το αφηνω να κοιμαται μαζι μας να μας νιωθει διπλα του, αλλα απο την αλλη αμα μαθει παλι να μπαινει μαζι μας στην κρεββατοκαμαρα πανε στραφι τοσοι μηνες που παιδευομαστε.

και σε 2 μηνες θα ερθει το μωρακι και δεν θελω τοτε να τον βγαλω απο το δωματιο για να μην το παρει στραβα με το μωρο..

μεχρι που λεμε να κοιμαται ο συζηγος στο σαλονι μαζι του μεχρι να γινει καλα και να μην ποναει..

αχ τι να κανω??

Λοιπον, γεννησα τελικα και εχω το μωρο στο σπιτι μαζι με το σκυλακι μου!!

Οι πρωτες μερες ηταν δυσκολες καθως ο σκυλος ειχε στεναχωριθει πολυ και οποτε επερνα την μικρη αγκαλια η τη θηλαζα επεφτε σε μαυρη καταθληψη. Αλλα τωρα τα πραγματα ειναι καλητερα, τον αφινω να τη μυρισει οποτε θελει, και οταν την θηλαζω θελει να καθετε διπλα μου η πεφτει ανασκελα να τον χαιδεψω με τα ποδια μου. Δεν εχει δειξει καμια επιθετικη συμπεριφορα απεναντι στην μικρη. Μαλιστα οταν την ακουμπαω στον καναπε ουτε που την πλισιαζει. Κανω καλα???Τι αλλο μπορω να κανω για να ειναι καλα και ο σκυλος και το μωρο???

Οποια συμβουλη καλοδεχουμενη!!! :D:D:D

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

fasolaki ....συγνωμη λε αλλα δεν μπορεσα να μην γελάσω ! :lol:

Περαστικα του σκυλακου σας :)

Εμεις παντως με τις γατες μια χαρα . Την μυρισαν την μικρή μου αλλα μετα ουτε που της δινουν σημασια . Μονο οταν κλαιει πολυ η μωρουλινιτσα μου κλαινε και αυτα μαζι της ! Ναι απιστευτο και ομως αληθινο :)

VgL7.jpgIgLdp2.png

Διαφημίσεις

@ Φασολακι θα σου ελεγα να κοιμοταν μαζι σας μονο αν επρεπε να τον παρακολουθειτε. Αν υπαρχει δηλ κινδυνος να υποτροπιασει μεσα στη νυχτα ή αν επρεπε να του δινετε συχνα φαρμακο.

Αλλιως απο τη στιγμη που εχετε αποφασισει να μην μπαινει σε αυτο το δωματιο, θα λεγα οτι ειναι καλυτερα να τον αφησετε στο χωρο του. Μιας που ναι κ γερακος κ καθε αλλαγη τη δεχεται πιο δυσκολα.

Γνωμη μου βεβαια

@Ελενα...μα δεν ειναι φοβερα αυτα τα Γιορκι?! :)

καλοτυχο να ναι το μωρακι σου!

Συνεχισε ετσι! Ο σκυλος ενεργο μελος της αγελης κ συντροφος σε καθε σας δραστηριοτητα :) (οσο γινεται βεβαια :wink: )

• 4 εβδομάδες μετά...

κι εγω δεν βλεπω καποιο προβλημα με την προυποθεση να προετοιμαστει ο σκυλος για τον ερχομο του μωρου και να μπει σε συνηθειες που να μας εξηπηρετουν απο πριν.Να μην συνδεσει δηλ.την αλλαγη σε καποιες συνηθειες του με τον ερχομο του μωρου

• 3 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια μου γεια σας μεγάλο πρόβλημα με την σκυλίτσα μας όχι ότι έχω πρόβλημα με τα ζώα ειδικά με τα σκυλιά κανένα απόλυτος από 1 έτους είχα σκυλάκι και είμαι 100% κάθετη ότι κάθε παιδί πρέπει να μεγαλώνει με ένα σκυλάκι η κάποιο άλλο ζωάκι αλλά προτιμώ και πρωτινό τα σκυλιά, αλλά ο σύντροφος μου δεν θέλει να το αποχωριστεί με τίποτα αλλά ούτε και εκείνη δεν φεύγει ποτέ από κοντά του , είμαι 9 εβδομάδων και ο σκύλος κοιμάται μαζί μας μεγάλη λατρεία , έχει καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει και όλη την ώρα μπαίνει ανάμεσα μας , αν και είναι κοντοτριχο έχουμε πολύ τρίχα στο σπίτι τι να κάνω ? και κάτι άλλο όταν γεννηθεί το μωράκι μας με το καλό θα μπορεί να κοιμάται ο σκύλος στο ίδιο δωμάτιο μαζί με το μωρό ?

ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.ΣΥΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΑΦΗ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΛΟΙΠΟΝ ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΜΕΤΑ ΜΠΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΚΑΙ ΑΣΤΟ ΚΑΠΟΥ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΕΣΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ.ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ.ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑ Κ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΕΤΑ ΧΟΡΟΠΗΔΟΥΣΕ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΕΒΛΕΠΕ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ.ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΤΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΩΡΟ Ο ΜΠΕΤΟΒΕΝΑΚΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΝΕ ΑΝ ΘΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ.ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ

Ο ΜΠΕΤΟΒΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΟΥΑΟΥΑ ΜΕ ΠΙΝΤΣΕΡ 4 ΚΙΛΑ ΚΑΙ 6 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΠΟ 26 ΗΜΕΡΩΝ.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.ΣΥΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΑΦΗ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΛΟΙΠΟΝ ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΜΕΤΑ ΜΠΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΚΑΙ ΑΣΤΟ ΚΑΠΟΥ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΕΣΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ.ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ.ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑ Κ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΕΤΑ ΧΟΡΟΠΗΔΟΥΣΕ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΕΒΛΕΠΕ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ.ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΤΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΩΡΟ Ο ΜΠΕΤΟΒΕΝΑΚΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΝΕ ΑΝ ΘΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ.ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ

Ο ΜΠΕΤΟΒΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΟΥΑΟΥΑ ΜΕ ΠΙΝΤΣΕΡ 4 ΚΙΛΑ ΚΑΙ 6 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΠΟ 26 ΗΜΕΡΩΝ.

vickypap να σε ρωτησω κατι? ο μπετοβεν σου ειναι ηρεμο σκυλακι γενικα και αντεδρασε τοσο καλα?γιατι εμενα που ειναι πιντσερ ειναι πολυ κτητικο και εκνευριζεται με τους αντρες (μπαμπα και αντρα μου)γυρω απο τις γυναικες του(μαμα αδερφη και μενα).βεβαια ο μικρος μενει στο σπιτι της μανας μου και εχω αγχος για μετα που θα κραταει η μανα μου την μπεμπα οταν θα γυρισω στην δουλεια.να κανουμε λες αυτο το κολπο και σε αυτη την περιπτωση?η μπεμπα δεν θα ειναι μονιμα εκει μονο καποιες ωρες πως να τον κανω να την αποδεχτει?να σημειωσω οτι εχει παει να δαγκωσει τον ανιψιο του αντρα μου (5 χρονων)ενω κατι κοριτσακια της γειτονιας δεν τα πειραζει.εχω σκυλο ψυχακια!

Διαφημίσεις

DINA Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ.ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΌΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΕΠΑΦΗ.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

οσον αφορα τα ιατρικα καλυτερα να συμβουλευτεις και παιδιατρο κ να τσεκαρει κ να σε συμβουλεψει ο κτηνιατρος

αλλα οσον αφορα για το σκυλακι εννοειται μη σκεφτεσαι να το δωσεις

πιο καθαρα ειναι τα ζωα καμια φορα απο μας

ειμαι σιγουρη οτι το σκυλακι θα λιωνει με το μωρο αλλα θα πρεπει να δειξεις κ εσυ στο σκυλακι οτι το μωρο χρειαζεται προστασια κ να μην προσπαθεις να το απομκρυνεισ απο το μωρο γιατι τοτε θα ζηλευει

για μενα δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα να μεγαλωνει να μεγαλωνει ενα παιδι με ζωο!!!!!!!!!!

εχω δει τερας LABRADOR να στεκεται 24 ωρες το 24ωρο πανω απο την κουνια του μωρου και να το κοιταει μεσα στα ματια

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

και να σας πω κ κατι που ακουσα στην TV

μια σκυλιτσα βρηκε ενα παρατημενο μωρο και το πηρε κ τοεβαλε στο σπιτακι της μαζι με τα αλλα κουταβακια

οι ιδιοτητες του σκυλιου τρελαθηκαν μολις το ειδαν

τι εινα η μητροτητα ε?

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

• 1 month later...

Λοιπον ενα καινουριο καπριτσιο που εχει βγαλει ο σκυλος μου τωρα τελευταια ειναι οτι καθε φορα που θα παρω την μικρη να την θηλασω,θα μου φερει το μπαλακι του για να παιξουμε η θα κλαιει η θα προσπαθει να μου τραβιξει την προσοχη.

Δεν μπορω να καταλαυω γιατι τα κανει αυτα.Οταν κοιμαται η μικρη ασχλουμαι πολυ μαζι του, δεν εχει δειξει καμια επιθετικη σταση απεναντι στο μωρο, μαλιστα οταν τους αφηνω για λιγες ωρες στην πεθερα μου καθετε συνεχεια διπλα στο μωρο και δεν το αφηνει απο τα ματια του.

[/url]

s-age.png

Εμεις παντως με τις γατες μια χαρα . Την μυρισαν την μικρή μου αλλα μετα ουτε που της δινουν σημασια .

μια απο τα ιδια!! η απολυτη αδιαφορια απο τα γατια μου!! μονο μια φορα, το ενα, το μικρο γατι, πηγε να πλησιασει το μωρο που εκεινη την ωρα κουνιοταν στο ρηλαξ, του ρθε το ρηλαξ στη μαπα, και εκτοτε... παει τοιχο τοιχο οταν βλεπει τη μικρη!! σου λεει, κατσε καλα, αυτη βαραει!!

εχουμε και ενα πιτ μπουλ, πολυ ηρεμο μαζι μας αλλα καλος φυλακας και αρκετα επιθετικος με οποιον παει να πλησιασει το σπιτι... παντα προσεχαμε και τον ειχαμε υπο περιορισμο, χωρις λουρι μεν, αλλα παντα πισω απο καγκελα... αρκετες φορες ομως τον βαζαμε και μεσα στο σπιτι για παρεα...

τωρα με το μωρο δεν τον βαζουμε στο σπιτι και παντα θα χουμε τα ματια μας χιλιαδεκατεσσερα... ναι μεν ειναι καλος,προστατευτικος, κι ολα τα σχετικα..

ομως ποτε δε ξερεις... δε θελω να διακινδυνευσουμε ουτε μια στο εκατομμυριο, τοσα γινονται!!

Αν τυχόν πρόκειται για θηλυκό ίσως περνάει ψευδοκύηση και σε έχει ανάγκη...

Μπαααα αρσενικο ειναι και μαλιστα μονο 10 μηνων.

[/url]

s-age.png

Λοιπον ενα καινουριο καπριτσιο που εχει βγαλει ο σκυλος μου τωρα τελευταια ειναι οτι καθε φορα που θα παρω την μικρη να την θηλασω,θα μου φερει το μπαλακι του για να παιξουμε η θα κλαιει η θα προσπαθει να μου τραβιξει την προσοχη.

Δεν μπορω να καταλαυω γιατι τα κανει αυτα.Οταν κοιμαται η μικρη ασχλουμαι πολυ μαζι του, δεν εχει δειξει καμια επιθετικη σταση απεναντι στο μωρο, μαλιστα οταν τους αφηνω για λιγες ωρες στην πεθερα μου καθετε συνεχεια διπλα στο μωρο και δεν το αφηνει απο τα ματια του.

κατ αρχας χαιρομαι πολυ που τα πηγαινετε καλα! :)

Ο μικρος σου ακομα δεν εχει ενηλικιωθει κ ειναι λογικο να θελει την αποκλειστικοτητα και να σε διεκδικει απο το μωρο και να ζηλεευει!

Γι αυτο σου φερνει τα παιχνιδια του, οπως ειπες κ εσυ για να σου αποσπασει την προσοχη. Εσυ φροντιζε να ασχολεισαι αρκετα μαζι του και την ωρα του θηλασμου οταν σου φερνει τη μπαλα να τον αγνοεις :wink:

Μη ξεχνας οταν πχ σ φερνει τη μπαλα κ δε του δινεις σημασια κ την αφηνει κ καθεται ησυχος να τον επιβραβευεις :)

ο δικος μας ο σκυλακος οταν πρωτοφεραμε την μπεμπα σπιτι την αγνοησε επιδεικτικα..του την κατεβασαμε στο υψος του να την μυρισει για να την υποδεχτει αλλα γυριζε τη μουριτσα του απο την αλλη..

την ιδια μερα το απογευμα πηγε και εκανε κακα του μπροστα απο την πορτα της μικρης..(δεν μπορει να μπει μεσα γιατι εχουμε βαλει ενα εμποδιο εδω και μηνες για να το συνηθησει πριν ερθει η μπεμπα..) δεν ξερω γιατι το εκανε αλλα δεν τον μαλωσα πολυ, απλα λιγακι του φωναξα και μετα τον εβγαλα βολτα..

μετα απο λιγες μερες ηρθε μπροστα απο την πορτα και κοιτουσε μεσα που την αλλαζαμε να δει τι κανουμε..συνεχιζαμε ανα 2 μερες να του τη δειχνουμε για να την μυρισει..

τελικα τα καταφεραμε την καλοδεχτηκε, την μυρισε της εγλυψε την καλτσουλα της :lol::lol: και τωρα πια εχουμε συγχωρδια μεσα στο σπιτι..κλαιει η μπεμπα κλαιει και ο σκυλος..καθεται μονιμως μροστα απο την πορτα της και παρακολουθει και οποτε τη βλεπει κουναει ουριτσα!! :wink::wink:

πιστευω πως τωρα πια τη θεωρει μελος της αγελης μας και πολυ χαρηκα γιαυτο!! :):):)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...