Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Προσοχή!!

Δεν ξέρω αν ειναι μουφα ή οχι.....αλλά για μουφα μου κάνει αφου πατώντας το λινκ σε πετάει σε σελίδα να κάνεις λογκ ιν.....

Μου ήρθε αυτό ταχα μου απο το πευπαλ ααα και μου ήρθε στα ανεπιθύμητα.....

από PayPal [email protected]

προς

ημερομηνία 5 Σεπτεμβρίου 2011 2:11 μ.μ.

θέμα Incorrect personal data

απόκρυψη λεπτομερειών 2:11 μ.μ. (Πριν από 55 λεπτά)

Dear Value Customer,

We regret to inform you that some of your personal data (full name, email, home phone number, etc) are incorrect .Please re-enter your personal data correctly.

Click here to change your personal data

Thanks,

PayPal

Copyright ©2011 PayPal, Inc. All rights reserved. PayPal is located at 2211 N. First St., San Jose, CA 95131.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μουφα είναι βρε!

το παυπαλ στελνει παντα από @intl.paypal.com

και η υπογραφή του περιέχει:

PayPal (Europe) S.ΰ r.l. & Cie, S.C.A.

Sociιtι en Commandite par Actions

Registered Office: 5th Floor 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxembourg

RCS Luxembourg B 118 349

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

http://www.chocolazi.com/web_en/listpro.asp?id=148&pname=ANT-8050%20Home%20Chocolate%20Fountains

κορίτσια αυτό πως σας φαίνεται? έχει live chat kai paypal. μου έιπε 126 ευρώ και θα μου κάνει μετατροπή μπρίζας σε ευρωπαική , 5 μέρες παράδοση και 0 μεταφορικά.ψάχνω καιρό να βρώ συντριβάνι γιατί το χρησιμοποιώ αρκετά σε διάφορες εκδηλώσεις και αυτό είναι αρκετά μεγάλο! τι λέτε να το πάρω?

επίσης αυτό http://shooshoosusa.com/

έβγαλε την καινούργια σειρά για τον χειμώνα , με τη αγορά δύο ζευγαριών υπάρχει σχετική έκπτωση και τα μεταφορικά καλά.

είναι εξαιρετικά παπουτσάκια , έχω πάρει στο παρελθόν από τοπικό κατάστημα , φυσικά πολύ ακριβότερα και τελευταία για δωράκια μέσω ebay και το φυσικό κατάστημα , χωρίς τελωνείο και με στάνταρ αποστολή.

πολύ όμορφα σχέδια και εξαιρετικής ποιότητας δέρμα , δυστυχώς μέχρι 24 νούμερο.

agakir θυμάσαι πόσα ήταν τα μεταφορικά γιατί στο σάιτ αναφέρει 26 δολλάρια για 2-3 ζευγάρια...

Διαφημίσεις

Προσοχή!!

Δεν ξέρω αν ειναι μουφα ή οχι.....αλλά για μουφα μου κάνει αφου πατώντας το λινκ σε πετάει σε σελίδα να κάνεις λογκ ιν.....

Φιλενάδα καραμούφα είναι!!! Μου ήρθε κι εμένα το ίδιο αλλά στο μεηλ που ΔΕΝ έχω παυπαλ (το μπακάλικο ξέρεις, που το έχω στο face και το δίνω παντού για να μην έχει οικονομικά στοιχεία μου!!! χαχαχα)!!!!

Σβου χωρίς τύψεις!!!

QsCvp2.png

κορίτσια στο endlless μα δουλεύουν!!!!

Αντιγραφή από το site:

Restrictions

Some products in the following categories:

jewelry, shoes, watches, handbags, eyewear, and other accessories

can be shipped to the following countries:

Australia, Austria, Bahrain, Belgium, Brazil, Bulgaria, Canada, Chile, China, Colombia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hong Kong, Hungary, India, Indonesia, Ireland, Israel, Italy, Japan, Kuwait, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malaysia, Malta, Mexico, Monaco, Netherlands, New Zealand, Norway, Philippines, Portugal, Poland, Qatar, Romania, Saudi Arabia, Singapore, Slovakia, Slovenia, South Africa, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Thailand, Turkey, United Arab Emirates, United Kingdom

If a product is not eligible for international shipping, that will be noted on the productʼs detail page. All products shipped to these countries via Priority International Shipping are included in the Amazon Global Program and an import fees deposit is collected on them. Please note, due to carrier limitations, we currently offer shipping to P.O boxes only on orders shipped within the U.S.

QsCvp2.png

Χατζικακι t-disc tassimo εχει το Γερμανικο super market.

https://www.lebensmittel.de/?CatID=167&p=produktliste&CatLevel=3&MainCatID=3

Απο τιμες δεν ειδα γιτι εγω παρηγγειλα καφε φιλτρου, ο οποιος ειναι φυσικα πιο φτηνος απο οτι στην Ελλαδα.

Σε ευχαριστώ πολύ, είναι ίδια τιμή με εδώ, τα υπόλοιπα είναι πολύ καλά, με βλέπω σιγά σιγά μόνο λαική να πηγαίνω ... όλα τα άλλα ονλαιν...:wink::wink:

Λοιπον ακουστε τι μου συνεβη και μενα με πωλητη του ebay.....απο Αμερικα παρακαλω....του στελνω μνμ να μου πει τα μεταφορικα για Ελλαδα...μου απανταει 8 εβρω...ολα καλα μεχρις εδω....το παιρνω,ζηταω να μου στειλει invoice και βλεπω 18 ντολλαρς......ειχε στειλει το μνμ απο το κινητο του και τι να πω...λαθος εκανε,εσκεμμενο να ηταν.......8,18....εχει και 100% feedback.....εστειλα μνμ και περιμενω να απαντησει...τι λετε να πραξω.....αν ανοιξω θεμα θα αργησουν τα πραγματα...και ειναι δωρακια για την κορη μου και μια φιλη της......εδω που τα λεμε και με τα 18 μεταφορικα παλι φτηνα μου ρχονται...αλλα ετσι μη του περασει κιολας.....τι λετε....:lol::lol::lol:

Φλορίτσα, ΟΚ 10 δολλάρια παραπάνω είναι περίπου 7 ευρώ, αλλά γιατί να του περάσει ? Τα λάθη πληρώνονται .....

http://www.chocolazi.com/web_en/listpro.asp?id=148&pname=ANT-8050%20Home%20Chocolate%20Fountains

κορίτσια αυτό πως σας φαίνεται? έχει live chat kai paypal. μου έιπε 126 ευρώ και θα μου κάνει μετατροπή μπρίζας σε ευρωπαική , 5 μέρες παράδοση και 0 μεταφορικά.ψάχνω καιρό να βρώ συντριβάνι γιατί το χρησιμοποιώ αρκετά σε διάφορες εκδηλώσεις και αυτό είναι αρκετά μεγάλο! τι λέτε να το πάρω?

Αν σου χρειάζεται και δεν βρίσκεις κάτι καλύτερο, πάρτο. Αλλά 5 μέρες από Κίνα, το κόβω μόνο με κούριερ. Πρόσεξε, να σου γράψει κάτι σαν 'δώρο' απέξω, αλλιώς σε βλέπω για τελωνειακή γνωριμία, το κουτί και μόνο θα τους χτυπήσει.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Προσοχή!!

Και εμένα μου ήρθε κανονικά και το τσέκαρα αλλά όταν άνοιξα το λινκ που έδινε, έβγαζε εδώ

http://imprimerie-henaut.com/ppv5/Paypal.co.uk/webscr.html?cmd=_login-run

όποτε DELETE!!!!!!!!!!!!!!!!!1

RNcFp3.png

DBP9p2.png

Κοριτσακι θελεις σωνει και καλα τοσο μεγαλο;

Στα 37 εκατοστα εγω πηρα αυτο και ειναι φανταστικο!

http://www.amazon.co.uk/Classic-Stainless-Steel-Chocolate-Fountain/dp/B004IKS48S/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1315244213&sr=8-1

0 μεταφορικα

Ασε που ειναι πολυ φτηνοτερο, δεν ειναι πλαστικο οπως αυτο της φωτογραφιας που θες να παρεις και σιγουρα δεν θα εχεις θεμα με τελωνειο.

Ισως αν περιμενεις να το βρεις σ επιο χαμηλη τιμη. Εγω το ειχα παρει με εκπτωση στις 29 λιρες.

Καλησπέρα και απο μένα! Με έχετε κάνει να αγωνιω να έρθει 7/9 αυτο σας λέω μόνο! Τα gymboree στέλνουν Ελλάδα ε; Μην τα κοιταω τσάμπα! Να ρωτήσω κάτι που

Έχω ξαναρωρησει βέβαια αλλα απάντηση δεν έχω πάρει! Ξέρετε πως το λένε στα αγγλικά και που θα βρω υπνόσακο ολοσωμο ξέρετε με ποδαρακια σαν ολοσωμο κορμακι;

Διαφημίσεις

roxana ο υπνόσακος είναι ως γνωστόν sleeping bag. Τα κορμάκια τα λένε body suits & rompers αλλά κι εγώ όταν έψαχνα σε ελληνικό μαγαζί (ΗΡΑ) κατέληξα γιατί δεν έβγαλα άκρη... Και πάλι θα πάρω για φέτος γιατί δεν κρατάει σκέπασμα η μικρή... Άρα αν βρεις κάτι σφύρα και σε μένα!!!! (Εδωσα περίπου 30-35 ευρώ για τον καθένα) Με ενδιαφέρει όπως καταλαβαίνεις να βρω κάτι πιό οικονομικό!!!!

εντιτ!!!!!!

Δες λίγο αυτό και πες μου πώς σου φαίνεται....

http://www.amazon.co.uk/Baby-Boum-Appliqued-Superstar-Collection/dp/B004MW45FS/ref=sr_1_2?s=baby&ie=UTF8&qid=1315256890&sr=1-2

QsCvp2.png

:wink:;-)

Χτύπησα παππούτσι next για το τέκνο,δερμάτινο λέει η κοπελιά, 6 Λιρώνια με τα μτφ!!!

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200646862359

Καλό???

Φιλενάδα, ωραίο το πατούμενο αλλά patent leather είναι δερματίνη, στην περίπτωσή σας λουστρινάτη δερματίνη.

Έχω ξαναρωρησει βέβαια αλλα απάντηση δεν έχω πάρει! Ξέρετε πως το λένε στα αγγλικά και που θα βρω υπνόσακο ολοσωμο ξέρετε με ποδαρακια σαν ολοσωμο κορμακι;

roxana ο υπνόσακος είναι ως γνωστόν sleeping bag. Τα κορμάκια τα λένε body suits & rompers αλλά κι εγώ όταν έψαχνα σε ελληνικό μαγαζί (ΗΡΑ) κατέληξα γιατί δεν έβγαλα άκρη... Και πάλι θα πάρω για φέτος γιατί δεν κρατάει σκέπασμα η μικρή... Άρα αν βρεις κάτι σφύρα και σε μένα!!!! (Εδωσα περίπου 30-35 ευρώ για τον καθένα) Με ενδιαφέρει όπως καταλαβαίνεις να βρω κάτι πιό οικονομικό!!!!

εντιτ!!!!!!

Δες λίγο αυτό και πες μου πώς σου φαίνεται....

http://www.amazon.co.uk/Baby-Boum-Appliqued-Superstar-Collection/dp/B004MW45FS/ref=sr_1_2?s=baby&ie=UTF8&qid=1315256890&sr=1-2

Αν δείτε στο μάδερκεαρ, τα λένε και walk in sleeper. Στο ΕΒΑΥ που έχω βρεί ένα για τον πιτσιρίκο μου (δεν σκεπάζεται τα βράδυα, οπότε αυτό με σώζει), το λέει all in one suit. Romper είναι χωρίς πατουσάκια.

Επειδή και εγώ είχα θέμα πως να το ψάχνω, τρέχω μια αναζήτηση γενική με ηλικία βασικά και κάποιους άλλους περιορισμούς (boys clothing) και έτσι το είδα, στο nightwear. Αυτό που βάζεις εσύ κοριτσάκι, είναι ακριβότερο από ότι έδωσες στο ΗΡΑ, ωραίο όμως.:rolleyes:

ΕΝΤΙΤ Για κοριτσάκι 2-3 ετών διαθέσιμα στην Ελλάδα, είδα αυτά, νομίζω έχει αυτό που θες και σε χαμηλότερη τιμή.:wink::wink:

Καλησπέρα και απο μένα! Με έχετε κάνει να αγωνιω να έρθει 7/9 αυτο σας λέω μόνο! Τα gymboree στέλνουν Ελλάδα ε; Μην τα κοιταω τσάμπα!

Ειλικρινά, τώρα τι περιμένεις να σου πούν ???????????:shock::shock::shock:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

χατζικουλιιιιιιιιιιι μιας και εισαι μεσα.... να περιμενω 7/9 ή να αγορασω τωρα size 3T που ειναι ηδη σε sale? γιατι ειδα που ειπατε οτι θα βαλει εκπτωσεις αλλα προφανως στα νεα κομματια....

9 κομματια panda academy (1 κολαν,1 φουστα,1ζακετουλα,6 μακρυμανικα) 131 δολ μου βγαινει τωρα, να το αφησω? ειναι ακριβα?

WLFfp2.png XI11p2.png

χατζικουλιιιιιιιιιιι μιας και εισαι μεσα.... να περιμενω 7/9 ή να αγορασω τωρα size 3T που ειναι ηδη σε sale? γιατι ειδα που ειπατε οτι θα βαλει εκπτωσεις αλλα προφανως στα νεα κομματια....

9 κομματια panda academy (1 κολαν,1 φουστα,1ζακετουλα,6 μακρυμανικα) 131 δολ μου βγαινει τωρα, να το αφησω? ειναι ακριβα?

Περίπου 15 δολλάρια το κομμάτι (δεν είναι κακό, κάπου 11 ευρώ το κομμάτι), με ή άνευ μεταφορικών είναι τα 131 ?????

Μην σε πάρω και στον λαιμό μου, η σειρά πάντα ακάντεμι είναι φθινοπωρινή ? Αν είναι (έτσι νομίζω, αλλά μην σε πάρω και στον λαιμό μου, περίμενε μέχρι αύριο). Δεν θέλω να το πολυκοιτάζω το τζιμπο, γιατί με τρώει το χέρι μου:D:D:D

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Περίπου 15 δολλάρια το κομμάτι (δεν είναι κακό, κάπου 11 ευρώ το κομμάτι), με ή άνευ μεταφορικών είναι τα 131 ?????

Μην σε πάρω και στον λαιμό μου, η σειρά πάντα ακάντεμι είναι φθινοπωρινή ? Αν είναι (έτσι νομίζω, αλλά μην σε πάρω και στον λαιμό μου, περίμενε μέχρι αύριο). Δεν θέλω να το πολυκοιτάζω το τζιμπο, γιατί με τρώει το χέρι μου:D:D:D

συνολικα 131

ειναι φθινοπωρινη και την εχει ηδη σε sale up to 25%

ποτε τελειωνει ακριβως σε ωρα ελλαδας το -30?

WLFfp2.png XI11p2.png

συνολικα 131

ειναι φθινοπωρινη και την εχει ηδη σε sale up to 25%

ποτε τελειωνει ακριβως σε ωρα ελλαδας το -30?

Καλή τιμή λοιπόν, εγώ θα περίμενα, βέβαια το πολύ πολύ, να γλυτώσεις ακόμα καμιά 20αριά δολλάρια, δηλαδή τα μεταφορικά.

Ιδού η ώρα στο Dixon, California. 3 και κάτι το μεσημέρι, έχεις ακόμα κάτι λιγότερο από 9 ώρες να αποφασίσεις. Φτιάξε το καλάθι σου και πέσε για ύπνο, ότι σε φωτίσει ο Θεός το πρωί :lol::lol::lol:

Τι άλλο θα ψάξω στο νετ ...... έτερη κυρία με ώθησε στην μετάφραση από την κινεζική προ ολίγων ημερών :-D:grin::-D

ydS7p3.png 3pOXp3.png

ειμαι σε διλημμα γιατι βρισκω ιδια κομματια σε αλλα σχεδια στο τρελοχταρι, ομως καλυτερες τιμες... 12 κομματια 138 δολ.... αλλα κι αυτοι θα βαλουν -30 σε λιγο ε? ομως λογικα θα βγαλουν τις προσφορες fall deals....

αντε ας περιμενω.... θενκς κιουρια μου! καληνυχτα!

WLFfp2.png XI11p2.png

Χτύπησα παππούτσι next για το τέκνο,δερμάτινο λέει η κοπελιά, 6 Λιρώνια με τα μτφ!!!

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200646862359

Καλό???

:wink::wink:

Φιλενάδα, ωραίο το πατούμενο αλλά patent leather είναι δερματίνη, στην περίπτωσή σας λουστρινάτη δερματίνη.

Πολυ ωραιο παπουτσακι και η τιμη χαρισμα! :D

Σπανια ειναι δερματινα τα καλα παπουτσακια της next.

Θα μας πεις οταν ερθουν.

Η σωστη μεταφραση για το Patent leather ειναι το λουστριν γνησιο δερμα. Αν γραφει ο πωλητης patent leather και ειναι συνθετικο ειναι παραπλανηση. Κανονικα πρεπει να γραψει fake patent leather, ή patent man made material ή κατι τετοιο τελος παντων.

Τα τελευταια χρονια ομως συνηθιζουν στην Αγγλια να λενε ολα τα "γυαλιστερα" συνθετικα ή δερματινα "patent leather" κι'ας ειναι λαθος, οποτε δεν μπορεις να ξερεις εκτος αν ειχες ρωτησει τον πωλητη.

Παντως αν δεν εχεις ξαναπαρει next εχουν στενη φορμα.

Με γεια :D

Καλημέρα!

Παρέλαβα χθες από cheapsmells. Οι άνθρωποι είναι απλά ΤΑΧΥΤΑΤΟΙ. Ούτε δέκα μέρες δεν πέρασαν από την παραγγελία. Μπράβο!

Αναμένω φυσικά εναγωνίως τα ρούχα από booho και gymboree και φυσικά την αυριανή μέρα για να ξανατσιμπήσω 2 συνολάκια του μπέμπη, ελπίζοντας πως το μαγικό κουπόνι θα μου το στείλουν για να το εξαργυρώσω στις μέρες εξαργύρωσης που αν δεν κάνω λάθος είναι τέλος του μηνός. Σώστά δεν κατάλαβα; Αν λοιπόν έρθουν και οι 2 παραγγελίες θα έχω 50 δολλάρια προς εξαργύρωση. Super!!!

Kατά τ' αλλα έχω κολλήσει στο asos.com από χθες. Άσε που νομίζω πως τα ρούχα του είναι κλάσεις ανώτερα από bohoo...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...