Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

καλημερούδια κόρες !!!

Κορίτσια παρέλαβα προστατευτικό στρώματος από το άμαζον που παρήγγειλα πριν 2 μέρες. Άψογο, όπως το ήθελα μόνο που μου έπεσε λίγο στενό γμτ.

για βάλε κάνα λινκ βρε κοριτσάκι γιατί ψάχνομαι :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαράκι ακόμη ταλανίζεσαι παιδί μου με τα τζιμπορί. Εγώ πάλι σε σχέση με τα GAP που έχουμε μπόλικα θα πω το εξής. Τα πόλο μπουζάκια του GAP είναι πιο στενά αλλά πιο μακριά από του Τζιμπορί. Τα απλά μπλουζάκια νομίζω είναι περίπου το ίδιο. Είστε ανάμεσα στ 2 και το 3 λοιπόν. Ε βάλε πως θα τα βάλει σε 2 μήνες το παιδί, άρα το 3άρι είναι το νούμερό σας βρε ψυχή!

Κορίτσια παρέλαβα προστατευτικό στρώματος από το άμαζον που παρήγγειλα πριν 2 μέρες. Άψογο, όπως το ήθελα μόνο που μου έπεσε λίγο στενό γμτ.

GAP παίρνεις από κάποιο συγκεκριμενο μαγαζί;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ Clelia!

Να φανταστω στο σπιτι σου τα εφεραν ετσι?

Ναι κοπέλα μου, σπίτι σου τα φέρνουν. Αν δεν βρουν τους δικούς σου, θα αφήσουν χαρτάκι να επικοινωνήσουν μαζί τους ώστε να κλείσουν ραντεβού και να τους το φέρουν όταν θα είναι σπίτι!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

το 18-24 ειναι οτι πρεπει, ειναι για υψος 79-84 αλλα πρεπει να ξερεις οτι σε κανενα τριμηνο θα θες το επομενο μεγεθος.

εμενα η κόρη μου 2 χρόνων και 12.5 κιλα φοράει και της έρχεται κουτί το 2-3..

Διαφημίσεις

Και απο το τηλέφωνο μπορουν να στο πουν ,αρκει η καρτα να ειναι στο ονομα σου γιατι για να ελέγξουν κινηση θα σου ζητησουν αριθμ. ταυτοτητας ονομα κτλπ.

kalamaraki και Γατούλα πέρασε τελικά σήμερα ο άντρας μου που είναι η κάρτα στο όνομα του από την Εθνική τράπεζα και για να θυμίσω πόσο Ελλάδα είμαστε τον άλλαξαν 3 γραφεία και στο τελευταίο μια κυρία του είπε ότι δε γνωρίζει τίποτε γι αυτόν τον κωδικό, παρόλο που η ίδια έχει κάνει αγορές με pay pal (έθιξε λίγο το ότι ίσως ανέβηκα εγώ όριο) και πήρε τηλέφωνο στα κεντρικά να μάθει τι είναι αυτός ο κωδικός, Δεν ήξεραν και εκείνοι είπε να της απαντήσουν και μας ησύχασε πως αν μάθει οτιδήποτε θα μας τηλεφωνήσει. Από το πρωί όσα νέα έχετε εσείς άλλα τόσα και εγώ. Πέφτει και Σαββατοκύριακο στη μέση καλή Δευτέρα και κι αν κλείσει το θέμα τελικά. Άρχισα να καταλαβαίνω γιατί κάποια καταστήματα μεγάλα του εξωτερικού δε χρησιμοποιούν pay pal άμα κόβει τη φόρα στον αγοραστή τι νόημα έχει. Μάλιστα στην προσπάθεια να ξεκολλήσω βρήκα φόρουμ του pay pal με πολλά παράπονα για το θέμα προσωρινού μπλοκαρίσματος. Για να δούμε πως θα εξελιχθεί... Α ναι να προσθέσω ότι μένω σε επαρχιακή πόλη και παίζει να είναι (λίγο) εκτός θέματος εδώ.

kalamaraki και Γατούλα πέρασε τελικά σήμερα ο άντρας μου που είναι η κάρτα στο όνομα του από την Εθνική τράπεζα και για να θυμίσω πόσο Ελλάδα είμαστε τον άλλαξαν 3 γραφεία και στο τελευταίο μια κυρία του είπε ότι δε γνωρίζει τίποτε γι αυτόν τον κωδικό, παρόλο που η ίδια έχει κάνει αγορές με pay pal (έθιξε λίγο το ότι ίσως ανέβηκα εγώ όριο) και πήρε τηλέφωνο στα κεντρικά να μάθει τι είναι αυτός ο κωδικός, Δεν ήξεραν και εκείνοι είπε να της απαντήσουν και μας ησύχασε πως αν μάθει οτιδήποτε θα μας τηλεφωνήσει. Από το πρωί όσα νέα έχετε εσείς άλλα τόσα και εγώ. Πέφτει και Σαββατοκύριακο στη μέση καλή Δευτέρα και κι αν κλείσει το θέμα τελικά. Άρχισα να καταλαβαίνω γιατί κάποια καταστήματα μεγάλα του εξωτερικού δε χρησιμοποιούν pay pal άμα κόβει τη φόρα στον αγοραστή τι νόημα έχει. Μάλιστα στην προσπάθεια να ξεκολλήσω βρήκα φόρουμ του pay pal με πολλά παράπονα για το θέμα προσωρινού μπλοκαρίσματος. Για να δούμε πως θα εξελιχθεί... Α ναι να προσθέσω ότι μένω σε επαρχιακή πόλη και παίζει να είναι (λίγο) εκτός θέματος εδώ.

Ποντικάκι......τα πράγματα ειναι απλά με το πευπαλ αλλά επεσες σε ασχετους!

Γιατι ακομα και η κυρια που σας ειπε οτι κανει αγορες....αυτή κ αν ειναι ασχετη...ή μαλλον δεν εχει γινει verrified user ακομη....ερχεται κ το δικό της μπλοκάρισμα σύντομα!

Λοιπον.....ας παρει ενα τηλέφωνο ο συζηγος στην εθνική, να δωσει την καρτα του και να ζητήσει να του πουν αν εχει γινει χρεωση στην καρτα του απο το paypal

αν του πουνε ναι εχει γινει χρέωση 1.5ευρώ τοτε να τους ζητήσει να του πουνε τον τετραψήφιο αριθμό που εχει γραμμένο διπλα απο το ονομα paypal

πχ η υπάλληλος θα το βλεπει οπως θα στο γραψω απο κατω για να της δώσει να καταλάβει

Onoma ημερομηνιά Ποσό

paypal1234 31/08/2011 1.5ευρώ

λοιπον ο κωδικός που ψάχνετε ειναι το 1234 που ειναι γραμμένο διπλα απο τη λέξη paypal

Aυτό θα το βάλεις εκει που σου ζητάει το κωδικό και θα ξεμπλοκαριστεις....

Αλλά πολύ γελασα με την κυρία που αγοράζει μέσω πευπαλ χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

help...το ινσιμ στις μετρησεις του gymboree ειναι απο το καβαλο μεχρι κατω η απο τη ζωνη μεχρι κατω...τι εννοει το μεσα μερος των ποδιων....δεν καταλαβα:|

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Αλλά πολύ γελασα με την κυρία που αγοράζει μέσω πευπαλ χαχαχαχαχα

Πως να μη γελασεις.....πες τα βρε κοριτσι μου!!!

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Γιατι ακομα και η κυρια που σας ειπε οτι κανει αγορες....αυτή κ αν ειναι ασχετη...ή μαλλον δεν εχει γινει verrified user ακομη....ερχεται κ το δικό της μπλοκάρισμα σύντομα!

:lol:

Καλά ε αυτό είναι το καλύτερο... για μια στιγμή λέω μου κάνει πλάκα ο σύζηγος να σταματήσω να ξοδεύω αλλά αμέσως είπε μόνος του "τι τόσα πράγματα που πήρες και τώρα χτύπησες limit" φαντάσου αν τα είχαμε ψωνίσει από εδώ σήμερα θα ζητούσαμε δάνειο κι όχι κωδικό.

Τέλος πάντων υπομονή, καιρός να ψωνίσω από amazon που δεν το έχω κάνει ακόμη.

Καλησπέρα και απο μένα κορίτσια ημέρα παρελαβα την πρώτη μου παραγγελεια για ρούχα μέχρι τώρα είχα τολμάει μόνο μωρομαντηλα αξεσουάρ κλπ! Είναι τέλεια μέσω Αμαζον της τιμπερλαντ!!!!!μια καμπαρντινα και ένα πουλοβερακι για μένα και αλλ ενα πουλοβερακι για το σύζυγο!!!!μονο 95 ευρώ! Είναι σούπερ σας ευχαριστώ όλες για τις συμβουλές σας!!!!μιλάμε με έχετε βάλει σε τρελό τρυπακι τώρα να τα σηκωσω όλα!!!!!

Αν και ψωνίζω συνχά μεσω άμαζον, συνήθως δεν τολμάω να ψωνίσω από αλλού. Μπάινοντας χτες να σας διαβάσω μου ανάψατε φωτιές με τα τζιμπορι. Εϊμαι στο τσακ να παραγείλλω και 1 και 2 και 3 και αχ, όλη τη χειμωνιάτική γκαρνταρόμπα του μικρού. Υπάρχει ένα ποσό κάτω από το οποιο έχουμε λιγότερες πιθανότητες να πληρώσουμε τελωνείο; Ξέρετε αν ισχύει αυτό με τη συσκευασία δώρου. Μου είχαν πει ότι αν είναι για δώρο δεν σταματάνε τελωνείο. Να το ρισκάρω;

120 δολλάρια συνολική παραγγελία και standard international delivery, δεν δημιουργούν γενικά θέμα. Αυτό με την συσκευασία δώρου, πρώτη φορά το ακούω. Μήπως εννοούσαν να γράφει επάνω στο πακέτο 'gift'? Γιατί αυτό είναι κλασικό τερτίπι των ΕΒΑΥπωλητών για να μην 'γυαλίζουν' :rolleyes:τα δεματάκια στο τελωνείο.

Κοριτσομανουλες εμπειρες του εμπει, τι να παρω δωρο στη βαφτιστικια μου 4 χρ; θελω κατι σε ζακετουλα, που να δω;(η μαμα της μου ειπε να της παρω το 5 νουμερο).

Θα έλεγα ότι αφού μόνο ζακετούλα, να δεις στο ΕΒΑΥ (εδώ έχω τα κάτω των 25 λιρών, αν θες άνω, άλλαξε το:rolleyes:), δεν νομίζω να συμφέρουν τα μεταφορικά αλλού.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Να σας ρωτήσω κάτι; Απο mothercare δεν μπορω να ψωνισω απευθείας ε; Σωστά δεν έχω καταλάβει;

Χμμμμμμμμμ, μόλις έλαβα μέιλ ότι απεστάλη η παραγγελία μου από Μάδερκεαρ και θα είναι προς παραλαβή μέχρι την Δευτέρα -αν ακούει μια ψυχή :lol::lol::lol:- ........ στον Άγγλο ξάδερφο ............

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Να χαίρεσαι τον γιόκα σου, καλά μηνογενέθλια!

Από e-bay και από το τοπικό κατάστημα ψωνίζω GAP.

Σ΄ευχαριστώ πολύ!

Από το τικεράκι μου το είδες; Εγώ εδώ και πολύ καιρό δεν βλέπω κανένα τίκερ παρά μόνο το link. Nόμιζα πως το πρόβλημα ήταν γενικότερο...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...