Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Το -30% αξίζει για τα ρούχα που έχουν ήδη έκπτωση (ρούχα για το καλοκαίρι). Αν θέλετε τα νεότερα ρούχα (ότι είναι τώρα full price) περιμένετε μέχρι 7 Σεπτεμβρίου. Θα έχουν εκπτώσεις για τα μεγέθη 5T και κάτω και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουπόνι -20%.

Εγώ που θέλω να ψωνίσω δηλαδή για 3-9 μηνών να περιμενω μέχρι 7 Σεπτέμβρη καλύτερα; Ποιο κουπόνι δηλαδή;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ που θέλω να ψωνίσω δηλαδή για 3-9 μηνών να περιμενω μέχρι 7 Σεπτέμβρη καλύτερα; Ποιο κουπόνι δηλαδή;

Αν τα ρούχα που θέλεις δεν έχουν έκπτωση, τότε ναι να περιμένεiς.

Πάντα θα επιλέγεις International Standard Delivery!

Αν συμπληρώσεις το email σου εδώ, θα σου στείλουν κωδικό -20% που λήγει 30 Σεπτεμβρίου.

Καλησπερα. Σας διαβαζω καιρο και ομολωγω με εχετε βοηθησει πολυ κ σας ευχαρηστω. Ψαχνω την κρεμα purelan medela.στο amazon την βρηκα 7.50? χωρις μεταφορικα. Πιστευετε καπου αλλου να την βρω πιο φτηνα; Κ που;

2.παραγγελιες τζιμπορυ εχει μεχρι και σημερα και το promocode 20% που....δε θυμαμαι απο που το τσιμπησαμε (σορυ μαριω) πας γραφεσαι εκει τσιμπας και το προμο

δε ξερω αν ισοφαριζει το αλλο που σας εγραψα παραπανω

αυτα

Δηλαδή τί πατάω;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλησπέρα σας

Μετά από ερωτήσεις μελών σχετικά με την ανανέωση της λίστας με τα on line καταστήματα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αν υπάρχει κάποια πρόταση για εμπλουτισμό της λίστας μπορείτε να απευθύνεστε στον Συντονιστή ΛΑ .

Ευχαριστούμε από την Συντονιστική ομάδα

Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση.

Οπότε κορίτσια καταλάβατε :wink:;-)

Ότι μέχρι πρότεινος πήγαινε στο καλαμαράκι για ενημέρωση της λίστας των e-shops, - ευχαριστούμε επίσης πάρα πολύ για την καλή δουλειά -, τώρα θα πηγαίνει με πμ στον Συντονιστή ΛΑ.

Όπως και τα gymboree. Αμερικάνικα δεν είναι; Δεν έχουμε πρόβλημα με τελωνειο...

Gymboree και crazy8 παραγγελνω άφοβα;Δεν θα έχω πρόβλημα με τελωνείο...Πρέπει να παραγγείλω μέχρι κάποιο ποσό για να μην τα σταματήσουν στο τελωνείο;

Για gymboree στο checkout ποια shipping method επιλέγω; Τον κωδικό πού τον βάζω;

Λοιπόν, ιδιαίτερο στο τζιμπορί/τρελοοκτάρι !!!!!

Όντως εξ Αμερικής έρχονται. Γενικά, δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα αν θυμάμαι καλά, για παραγγελίες μέχρι 120 δολλάρια με απλό ταχυδρομείο. Υπάρχει μέλος που παρέλαβε παραγγελία 300 δολ. χωρίς να κάνει γνωριμία με το φίλτατο τελωνείο. Αν όμως έκανε - φτου κακά -, θα πλήρωνε καμμιά 300 ευρώ ακόμα (για εισαγωγικό δασμό και ΦΠΑ).

Οι κωδικοί έχουν κουτάκι που μπαίνουν, αφού φτιάξεις καλάθι, αν θυμάμαι καλά λέει Enter promotional code ή κάτι τέτοιο.

Στο ΕΒΑΥ, κυκλοφορούν πολλά εκπτωτικά κουπόνια για -20% (GYMBOREE COUPONS), δεν νομίζω να παίρνει πάνω από 1 εκπτωτικά κουπόνια μαζί, το αναφέρω για την περίπτωση που δεν υπάρχει κουπόνι. Αρκετές έχουμε χρησιμοποιήσει τέτοια, πρόσεξε όμως τα χρονικά διαστήματα για τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Δεν περιμένεις να λάβεις κάτι ταχυδρομικά. Ατάκα και επί τόπου από την αγορά, στέλνει ο πωλητής τον κωδικό.

Για την αγορά που θές, περιμένε λίγες ημέρες, εκτός αν βιάζεσαι τόσο πολύ.

Το κουπόνι για -20% έχει ξανααναφερθεί δεν είναι προσωπικό, N33WFT3NPP78055, και ισχύει μέχρι 30 Σεπτεμβρίου.

Τα τζίμπακς :lol::lol::lol: τα θυμάσαι ? Αν όχι, πες.

θα ομολογήσω την αμαρτία μου...

τόσο καιρό που συζητάτε για τα τζιμποράκια, σας αγνοώ επιδεικτικά...

αλλά...αποφάσισα να δώσω μια ευκαιρία...

και ερωτώ...για το σουργελάκι που γίνεται 2 νεξτ γουικ αλλά είναι σαν κολογιάννος, ύψος 92 αλλά βάρος σκάρτα 13, τι νούμερο να κοιτάξω; του πέφτουν τα παντελόνια ρε γμτ!!!

Αχχχχ, δεν θα υπάρξει γυρισμός και για σένα, αθώα παιδίσκη. Και υμείς ημείς, ταυτοτρόπως την επατήσαμεν και ....... αχχχχχχχχχχχ, 25 τισέρτ έχει η Δανάη για του χρόνου...... τι να κάνω, ήταν ωραία και φθηνά :oops::oops:

Δεν νομίζω ότι έχει μετρήσεις σαν του μπένετον. From head to toe το πάει.

Δες το σάιζ τσάρτ του, με τα νούμερα που λές, προτίμησε το slim fit.

Για τα παντελόνια, το αυτό και εμείς, τιραντούλες και κάτι σώνουμε:wink:;-)

να τολμήσω να παραγγείλω γκαπ από πωλητές εξ αμέρικας;

Για μικρά ποσά, μέχρι 100 ευρώ δηλαδή, και αν γράψουν δώρο και τα στείλουν απλό ταχυδρομείο, εγώ θα ψώνιζα. Με κάθε επιφύλαξη.

ναι βρε παιδια βαλτε κανενα λινκ με τα fantasie,ενδιαφερομαι κι εγω....

chatzicoooo......που εισαι ,τα φωτα σου...κατι πηρε το ματι μου....νομιζω πηρες κι εσυ εεε?

τα νουμερακια πως ειναι....φοραω 38Β στα maidenform,ειναι το ιδιο....:wink:

΄

Πήρα και είναι πολύ καλό, στράπλες στο χρώμα του δέρματος, από εδώ μου έβγαλε την πίστη βέβαια για να το πάρω. Έχει πάντως πολλά και σε προσφορά και εδώ, και 0 μεταφορικά άνω των 50 λιρών. Δοκιμασμένο σάιτ. Στα νούμερα κανονικό θα έλεγα.

τα ψωνια μου ηταν 49 λιρες :evil:

εκτος του οτι την επομενη μερα ανακαλυψα οτι δεν δεχτηκε το -10% παρα μονο το 15% ... ποιος ξερει τι βλακεια εκανα?

και δεν καταλαβα κοριτσια, κανεις την παραγγελια και μετα απο καμια βδομαδα σου ερχεται επιβεβαιωση και μετα περιμενεις 5-10 εργασιμες να ερθουν τα ρουχα????

Μήπως έστειλες παραγγελία μετά τις 12 το μεσημέρι που έληγε η προσφορά ?

Μετά την παραγγελία, τους στέλνεις μέιλ και ζητάς τράκινγκ νάμπερ, παραλαμβάνεις σε περίπου 10 εργάσιμες.

Για τον ίδιο λόγο δεν ξαναπαρήγγειλα, οταν τον πηρα τηλέφωνο ρωτώντας τον που ειναι η απόδειξη, μου τα μάσησε κ ταχα μου οτι το χαρτι της κουριερ ειναι η αποδειξη.....μπαρούφες!

Α....και σήμερα μου ήρθαν απο το αμαζον οι αποδείξεις ολων αυτών που εχω αγοράσει το 2011 , τις ειχα πετάξει τους εστειλα ενα μειλ ζητώντας κοπιες τους και μου ειπαν οκ θα στα στειλουμε βεβαια ήρθαν μετά απο ενα μήνα κοντά , για να τις βάλω στην επομενη φορολογική μου δήλωση!!:wink::wink:

Καλά, για τον άνευ απόδειξης, απαράδεκτος και ριψοκίνδυνος !!!!!

Θυμάμαι που το είχατε πει για το ΑΜΑΖΟΝ, αλλά μωρέ, ΟΚ, περνάνε οι αποδείξεις του ΑΜΑΖΟΝ, με τις υπόλοιπες τι γίνεται ? Πάνε άχρηστες, αφού δεν γίνονται δεκτές, κρίμα ........:cry::cry::cry:

Φλόρα μου το είχαμε συζητήσει και παλιότερα, εννοείται ότι τις έβαλα τις αποδείξεις από το αμαζον δεν είχα κανένα πρόβλημα με τους... εφόρους ... και μάλιστα να συμπληρώσω στο φίλτατο καλαμαράκι:D ότι κάτω κάτω γράφει και την ισοτιμία λίρας ευρώ εκείνη την ημέρα και με αυτό υπολογίζεις το ποσό σε κάθε απόδειξη

Πολύ οργανωμένη και στοματοβουλωτική !!!!!!

1. to benetton μετρα απο ωμους????????

και μετα λεω εγω γιατι ολα της μπαινουν 2-3 χρονια μετα χαχαχχαχχαχχαχαχα

2.αποδειξεις κραταμε εννοειται

θα ζητηθουν το 25% επι του ακαθαριστου ποσου μας για να μπορεσουμε να διασφαλισουμε το κουτσουρεμενο αφορολογητο μας

εννοειται επιστροφες χρηματων με αποδειξεις γιοκ

επαθαν και εμαθαν!

Για το μπένετον, τι να σου πώ, πάλι καλά !!!!!!!!

Αποδείξεις μόνο ΑΜΑΖΟΝ ή όλες ???????????????

Ξέρει κάποια σίγουρα και εμπεριστατωμένα ?????????

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Αν συμπληρώσεις το email σου εδώ, θα σου στείλουν κωδικό -20% που λήγει 30 Σεπτεμβρίου.

Ok. Και για αυτά που είναι ήδη σε έκπτωση ποιο κωδικό πρέπει να βάλω;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Άντε να δούμε...6-12 μηνών πήρα. Ο μπεμπης γίνεται 6 μηνων 2 Ιανουαρίου. Δεν πιστευω να είναι φαρδιά...Μήπως να πάρω από 3-6 για πιο σίγουρα;

Νομίζω ότι θα είναι εντάξει. Παρήγγειλα κάποιες πιτζάμες για το μωρό 6-12, και άρχισε να τις φοράει όταν ήταν 4-5 μήνων.

Mόλις έκανα την παραγγελία. Αχ θα σας σκοτώσω! Με παρασύρετε...

Πότε να τα περιμένω;

Σε περίπου 15 ημέρες.

ε ναι "κυριακη" κοντη γιορτη χαχαχχα

και το XS???

για Α παιρνω XXS για Β XS

αυτα πανε με την ηλικια?

θα δεις στις ετικετες οτι καπου αναγραφουν cm...αυτά πάλι υπολογίζονται από ώμους μέχρι πάτωμα...

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

κι εγω ετσι τη πατησα.... αγνοουσα καθε συζτηση για τζιμπορι, ωσπου λεω δε παει αλλο θα ψωνισω... ε αυτο ηταν! αν θες να μη τη πατησεις αστο... μπουχαχαχαχα

απο τα ψωνια μου ως τωρα θα σου λεγα να παρεις 2 νουμερο τα κατω παντελονια κλπ αφου λες οτι γενικα του "πεφτουν" και 3 το πανω... εγω ετσι θα κανω και η μικρη μου ειναι 12.5 κιλα και 80ποσο δε θυμαμαι ακριβως υψος... γιατι τα 2αρια καλοκαιρινα μπλουζακια που εχω ειναι οκ αλλα για οοολο το χειμωνα ως το μαρτη-απριλη πιστευω θα της ερθουν κοντα... αντιθετα 3αρια φουστες που της πηρα για του χρονου το καλοκαιρι ειναι οντως για του χρονου.... της πεφτουν....

ελπιζω να βοηθησα....

βοήθησες και πάρα πολύ κούκλα μου!

τζιμάνι μου, ο κωδικός REWARDSCOF λήγει τη Δευτέρα γμτ;;; μου δίνει φοβερή έκπτωση στο καλάθι που έφτιαξα αλλά πρέπει να βεβαιωθώ για τα νούμερα :confused::confused:

Καλησπέρα μανούλες και καλά ψώνια σε όλες!

Επειδή είμαι καινούργια στο θέμα e-shop να ρωτήσω κάτι. έβαλα μια εικονική παραγγελία στο mandco. Τα εκπτωτικά κουπόνια που τα βρίσκουμε και τους κωδικούς:confused:? Και που τους γράφουμε?:confused:

Σίγουρα σας φαίνεται χαζή η απορία μου και η ερώτηση μου αλλά σας παρακαλώ βοηθείστε και μένα την νέα!;);)

Μου αρέσουν πολύ αυτά που βλέπω και τα θέλω για το κοριτσάκι μου!!!:-D:grin:

3OQKp2.png

Tyj9p2.png

Διαφημίσεις

Επειδή είμαι καινούργια στο θέμα e-shop να ρωτήσω κάτι. έβαλα μια εικονική παραγγελία στο mandco. Τα εκπτωτικά κουπόνια που τα βρίσκουμε και τους κωδικούς:confused:? Και που τους γράφουμε?:confused:

Σίγουρα σας φαίνεται χαζή η απορία μου και η ερώτηση μου αλλά σας παρακαλώ βοηθείστε και μένα την νέα!;);)

Καλώστην !!!

Λοιπόν, πριν από κάθε αγορά σε κάθε κατάστημα, δεν χάνεις τίποτα να βάζεις στο γκούγκλ το όνομα του μαγαζιού και voucher (codes) ή discount codes. Δες εδώ τι δίνει για το ΜΑΝΤΚΟ.

Δοκίμασε και ότι πιάνει και ότι σε συμφέρει !!!!

FREE15 :arrow: -15% για αγορές άνω των 120 λιρών (λήγει σήμερα)

FREE20 :arrow: -20% για αγορές άνω των 100 λιρών (λήγει 31 Οκτώβρη)

BABY10 :arrow: -10% για αγορές παιδικών (λήγει 12 Σεπτέμβρη)

AW10 :arrow: -10% στην πρώτη σου αγορά (λήγει 31 Δεκέμβρη)

AW15 :arrow: -15% στην πρώτη σου αγορά (λήγει 12 Σεπτέμβρη)

BABY10 :arrow: -10% για αγορές παιδικών (λήγει 12 Σεπτέμβρη)

Γράψου στο newsletter τους για να σου στέλνουν ενημερώσεις και κωδικούς στο μέιλ σου.

Άντε καλές αγορές !!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

καλημέρα κόρες !!!!

minak όταν είσαι στο καλάθι δηλαδή στο order summary δεξιά στην οθόνη έχει ένα κουμπάκι που γράφει use promotional code το πατάς και εκεί βάζεις τον κωδικό που έχεις πατάς continue και σε ξαναβγάζει στην σελίδα με το καλάθι τσεκάρεις αν έχει πάρει την έκπτωση και προχωράς

εγω θελω να μιλησει η πρωτη που εφερε το τζιμπορυ εδω μεσα χαχαχαχαχα!

εγω θα το ξανακοιταξω μονο οταν ξαναβαλουν τα τζιμπακς

δε μπαινω στο πειρασμο ξανα

25 μαρη????? ειμαι πολυ πιιιιιισωωωωωωωω

120 δολλαρια? τα ξεπερασα.....φτου και ξου τελωνες!

Μονο το αμαζον εχει στην αποδειξη ελληνικο ΑΦΜ και αποδοση ΦΠΑ οποτε δε μπορουν να τις αρνηθουν αυτες

kKZUp2.png

Kαι εγώ έτσι λέω, αλλά ρίχνω κλεφτές ματιές και μετά πάω στις ντουλάπες τους και βλέπω πόσα χειμωνιάτικα έχω πάρει και το κλείνω. Μετά 20 λεπτά, ξανακοιτάω.

Πάντως, δεν έχω δει χειμωνιάτικα να τρελαθώ μέχρι τώρα.... όχι βέβαια ότι αυτό θα κρατήσει πολύ ακόμα ........

Είναι όμως φοβεροί. Πόσα σχέδια τισερτ έβγαλαν το καλοκαίρι, ε, έχουν βγάλει και καινούρια τώρα !!!!!!!!! Απευθύνονται στην αγορά του κόσμου οι άνθρωποι, συνεχής ανανέωση.

Δεν το πιστεύω ότι είσαι πίσω, πάντως 5-6 τισερτάκια ακόμα τα ζαχαρώνω.....αλλά συγκρατούμαι.... με κόπο βέβαια:rolleyes::rolleyes:

Πόσο ήταν η παραγγελία σου δηλαδή ????????

ydS7p3.png 3pOXp3.png

καπου 130! συγκατηθηκα καλε!

εγω ξεφυγα στο Β στα 17 και φωναζω καλε!

τιποτααααααα θα αντισταθω

στο τελος θα σας λεω απλα πειτε μου να τα παραγγελνω για σας να μου φευγει το χουι χαχχαχαχαχα

kKZUp2.png

καπου 130! συγκατηθηκα καλε!

εγω ξεφυγα στο Β στα 17 και φωναζω καλε!

τιποτααααααα θα αντισταθω

στο τελος θα σας λεω απλα πειτε μου να τα παραγγελνω για σας να μου φευγει το χουι χαχχαχαχαχα

Ε, δεν νομίζω να σε τσιμπήσουν για 10 ψωροδολλαριάκια παραπάνω !!!!

Αντίσταση ....... καλά ........ σε λίγο θα φωνάζουμε ΑΕΡΑ !!!!!!!!!!

Αυτό με την παραγγελία το έλεγα και εγώ, να μου φύγει το μπζιτ μόνο .....

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Καλημέρα. Από εδώ έχετε ψωνίσει; Μεταφορικά ξέρουμε;

WWW.oldnavy.com

Το έχω κυαλάρει αυτό, αλλά μέσω αμερικάνου ξάδερφου λέω.

Είναι το γκρούπ ΓΚΑΠ, ΟΛΝΤ ΝΕΙΒΙ, ΜΠΑΝΑΝΑ ΡΕΠΑΜΠΛΙΚ, πολύ καλά ρούχα και καλές εκπτώσεις.

Στέλνει Ελλάδα, πάνω δεξιά γράφει shipping destination, επιλέγεις Ελλάδα και σου δίνει και τις τιμές σε ευρώ.

Τα μεταφορικά νομίζω πάνε ανάλογα με την παραγγελία. Για μέχρι 100 ευρώ είναι νομίζω 30 ευρώ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...