Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

kai ta metaforika kale kyria posa einai? ka8ws kai ta noumerakia tous? eida kai egw kana 2 pragmatakia alla .... as perimenw na akousw ta metaforika. kataramenh krish

Πάνω από 50 ευρώ δεν έχει μεταφορικά. Διαφορετικά 7 λίρες. Εγώ με τις συγκεκριμένες αγορές πλήρωσα μεταφορικά κάτι λιγότερο από 7 λίρες λόγω της έκπτωσης που είχαν τα ρούχα. Στην ουσια μία ή άλλη μου ηρθε.

προτεινω να κανουμε την φιλεναδα chatziko προεδρο μας!!!!!!!

Συμφωνώ και επαυξάνω!!!

Καλημέρα ΚΑΡΔΙΑ!Σε πόσες μέρες παρέλαβες από pharmacy4u;Σου είχαν στείλει SMS στο κινητό;Εγώ παρήγγειλα πριν 3 μέρες και δεν έχω καμμία ενημέρωση.

Δεν ξαναψωνίζω με τίποτα. Αδικαιολόγητη καθυστέρηση και άνευ σχετικής ενημέρωσης.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα ΚΑΡΔΙΑ!Σε πόσες μέρες παρέλαβες από pharmacy4u;Σου είχαν στείλει SMS στο κινητό;Εγώ παρήγγειλα πριν 3 μέρες και δεν έχω καμμία ενημέρωση.

καλημέρα, καλημέρα

παρήγγειλα Δέυτέρα απόγευμα και παρέλαβα σήμερα το πρωί

γρήγορα νομίζω

μάλιστα απάντησαν γρήγορα και σε e-mail που είχε στείλει

και ναι, ξέχασα να πω ότι μου είχαν στείλει μήνυμα με το νούμερο της φορτωτικής μόλις τα έστειλαν με το courier

Ειχα παραγγειλει στο παρελθον και εγω απο εκει μερικες φορες. Αλλα οταν ξεκινησαν το συστηματακι οτι δεν ειχαν το προιον στην αποθηκη τους και απλα καθηστερουσαν να μου στειλουν χωρις καν μια ειδοποιηση δεν ξαναπαραγγειλα. ΑΑΑΑ και οταν ειχαν ψωνισει απο αυτους ηταν εντελως δωρεαν τα μεταφορικα ακομα και για ενα πραγματακι!! Τωρα το αλλαξαν.

και εμένα υπήρξε καθυστέρηση στην παράδοση του υπολοίπου της παραγγελίας, αλλά τώρα τους στέλνω μήνυμα και εάν δεν υπάρχουν όλα τα είδη διαθέσιμα τους λέω να τα βγάλουν εκτός παραγγελίας και να στείλουν τα υπόλοιπα

έτσι και έγινε και μάλιστα μου ήρθε μήνυμα ότι το υπόλοιπο ποσού που δεν φόρτωσαν θα γινει refund

Καλημέρα και από εμένα!

Σχετικά με το www.pharmacy4u.gr ναι μεν τα προιόντα του είναι σε καλές τιμές και έρχονται σχετικά γρήγορα, αλλά επειδή ήμουν πελάτισσα περίπου 2 χρόνια παρατήρησα κάποια μειονεκτήματα, όπως: δεν στέλνει ΠΟΤΕ δωράκια, εννοώ έστω 1-2 δειγματάκια.

Επίσης, υπάρχουν ιντερνετικά άλλα φαρμακεία με καλύτερες τιμές.

Και 2 φορές δεν έλαβα απόδειξη για τα προιόντα που πλήρωσα.

Πλέον, επιλέγω το www.parapharmacie.gr

εμένα σήμερα, (3η παραγγελία) μου ήρθε ένα δειγματάκι κρέμας

δεν έχεις άδικο βέβαια.....γιατί ο ευχαριστημένος πελάτης είναι που μετράει

τουλάχιστον όμως σε ότι έχω πάρει εγώ έχει τις καλύτερες τιμές

gymboree κωδικος REWARDSCOF 30% μεχρι 5/9

Tόσο καλά είναι πια; Αξίζει δηλ να ψωνίσω κι εγώ για το μωρό;

Αργούν να έρθουν; Έχω δυο γενέθλια (αγοράκι 5 ετών, κοριτσάκι 10 ετών) 20/9. Και καλά το κορίτσι, αλλά στο αγοράκι δεν ξερω τι να πάρω. Έψαχνα για κανά παιχνίδι στο αμαζον αλλά δεν ξέρω τι να πάρω...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

κοριτσούδια να κάνω μια αφελή ερώτηξη ???? :lol::lol:

γυαλιά στραβομάρας έχετε παραγγείλει από το εξωτερικό και αν ναι από που ??

γιατί προ 3ετίας έσκασα 500 ευρωπαίους εδώ και ο σκελετός ήταν από τους φθηνότερους :evil:

επίσης φακούς επαφής έχω δει στην λίστα μας, πόσες μέρες κάνουν να έρθουν από ιντερνιτομάγαζο ??? σε φυσικό κατάστημα πόσες μέρες θέλουν να τους φτιάξουν γιατί μάλλον τους επείγομαι :cry::cry:

Διαφημίσεις

γυαλιά στραβομάρας έχετε παραγγείλει από το εξωτερικό και αν ναι από που ??

γιατί προ 3ετίας έσκασα 500 ευρωπαίους εδώ και ο σκελετός ήταν από τους φθηνότερους :evil:

επίσης φακούς επαφής έχω δει στην λίστα μας, πόσες μέρες κάνουν να έρθουν από ιντερνιτομάγαζο ??? σε φυσικό κατάστημα πόσες μέρες θέλουν να τους φτιάξουν γιατί μάλλον τους επείγομαι :cry::cry:

γυαλια δεν εχω παρει, φακους που πηρα απο το αλφαλενσ εκαναν γυρω στη βδομαδα, στο μαγαζι μπορει να τους εχει και ετοιμοπαραδοτους ή να στους φερει την αλλη μερα, αλλα απο ιντερνετ ειναι περιπου 50% φτηνοτερα (πηρα ημερησιους και για μια φιλη μου μηνιαιους)

Sήμερα παρέλαβα από foto.com!

Παραγγελία 22/8 ελεγαν 2-4 μέρες, τελικά παρέλαβα σήμερα!

Ομως δεν εμεινα καθόλου ευχαριστημένη!:evil:Μάπα το καρπόυζι!

Καταρχην το κουτι στην άκρη είχε βραχεί κι πολλές φωτογραφιες είχαν κολλήσει μεταξύ τους στη γωνια:evil:.Ελληνικα ταχυδρομια θα μου πείς, ναι αλλά δε στέλνεις φωτογραφιες σε χαρτοκιβώτιο χωρίς να τις βάλλεις πρωτα σε σακούλα !

Δευτερον το χαρτί χάλια!!!!!!!!!Φτηνιάρικο, πιο φτηνιαρικο κ απ του πλαισίου!

Τριτον η εκτύπωση επισης χάλια, πολύ χαμηλή ανάλυση, λες κι ειναι από φωτο μιας χρησης με φιλμ ενα πράγμα!Οσες δεν ειχαν καλό φωτισμό βγήκαν ακόμα πιο σκούρες, τα προσωπα δεν εχουν καθόλου λεπτομέρειες, σα να βλεπεις εφημεριδα ενα πράγμα...

Τελος κατι γινεται με το λογισμικό τους και κοβει πολύ θέμα:evil::evil: με αποτέλεσμα να εχει κόψει κεφάλια στις κοντινες φωτό!Ενω στην προεπισκόπση εδειχνε εντάξει στην εκτύπωση εκοψε τα κεφάλια:rolleyes:

Τελικα καλύτερα λιγες λίγες και στο φωτογράφο μου 0,20 τη μια παρά πολλές και 0,1 :rolleyes:. Σίγουρα δε θα ξαναπαραγγείλω!:twisted:

Αξεσάκι μου οι φακοί επαφής δεν φτιάχνονται, είναι έτοιμοι και αν τους επείγεσαι συστήνω ανεπιφύλακτα το alfalens.gr

Παρήγγειλα 15/6 και την επόμενη ήταν σπίτι μου. Και είμαι και επαρχία.

Και πάνω από 50 ευρώ δεν έχει μεταφορικά.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

βρε ada και εγω δε ξετρελλαθηκα απο την εκτυπωση συγκριτικα με αυτη που εβγαζα στον εκτυπωτη μου

ΑΛΛΑ

δε ζητησα το καλο χαρτι αλλα το πιο απλο (οπως και εσυ)

ο εκτυπωτης μου τα εφτυσε και τον αλλαξα (αρα δε ξαναεκτυπωνω πολλες, ειναι πανακριβα και χαλαει)

εγω τις ελαβα κλεισμενες σε πλαστικο με παρα πολυ προσεγμενη μεταφορα (αυτο μου εκανε περισσοτερο εντυπωση)

οσο για τα κεφαλια ειχα δει στο preview τι συνεβαινε και το ειχα διορθωση κουνωντας λιγο τις φωτο ωστε να κεντραρονται καλυτερα

αν θα ξαναζητησω (περασε ενας χρονος ) θα ζητησω στην επομενη ποιοτητα μαλλον

(στον εκτυπωτη μου η μεταβολη που του εκανα σε εκτυπωτικο χαρτι, ειχε τοση αλλαγη στη ποιοτητα που δε το πιστευα)

kKZUp2.png

Πάνω από 50 ευρώ δεν έχει μεταφορικά. Διαφορετικά 7 λίρες. Εγώ με τις συγκεκριμένες αγορές πλήρωσα μεταφορικά κάτι λιγότερο από 7 λίρες λόγω της έκπτωσης που είχαν τα ρούχα. Στην ουσια μία ή άλλη μου ηρθε.

Δεν ξαναψωνίζω με τίποτα. Αδικαιολόγητη καθυστέρηση και άνευ σχετικής ενημέρωσης.

Για το ΒΟΟΗΟΟ λέμε τώρα ? Νο μεταφορικά άνω των 50 λιρών ? Δεν το είχα προσέξει, αξίζει για χειμωνιάτικα !!!!!!

Για το pharmacy4u, και εγώ δεν έχω καλά να πω. Παραγγέλνω συμπληρώματα της μαμάς μου, πληρώνω με πέιπαλ (ευτυχώς!!!), τα χρήματα φεύγουν από την πιστωτική μου και περνάει 1 εβδομάδα και τίποτα. Μπαίνουμε στην 2η και τίποτα. Μπαίνω στο πέιπαλ και έχει ανοίξει μόνο του κέις (!!!!) γιατί δεν έχει ανταποκριθεί ο πωλητής. Τηλεφωνώ και εν ολίγοις, αυτό που κατάλαβα ήταν ότι δεν είχαν αποδεχθεί την αγορά μου εκ παραδρομής ή από αμέλεια και η παραγγελία δεν φαινόταν πουθενά. Μου λένε ότι θα στείλουν και να ξεμπλοκάρω την πληρωμή από το πέιπαλ. Δεν πρόλαβα, μου επιστράφησαν τα χρήματα, παρέλαβα μετά από κάποιες ημέρες και τους έβαλα τα χρήματα στον λογαριασμό τους. Γύρω στον μήνα για να παραλάβουμε 2 κουτάκια συμπληρώματα ......

Παρεμπιπτόντως, αν τα βρεί καμμιά σας φθηνότερα, ας μου πεί. Είναι αυτά εδώ τα ΑΝTHOGENOL.

Tόσο καλά είναι πια; Αξίζει δηλ να ψωνίσω κι εγώ για το μωρό;

Αργούν να έρθουν; Έχω δυο γενέθλια (αγοράκι 5 ετών, κοριτσάκι 10 ετών) 20/9. Και καλά το κορίτσι, αλλά στο αγοράκι δεν ξερω τι να πάρω. Έψαχνα για κανά παιχνίδι στο αμαζον αλλά δεν ξέρω τι να πάρω...

Πάρα πολύ καλά. Σε καλοκαιρινά έχω πάρει εγώ, ωραίο μακό, όχι τσιγαρόχαρτο, άψογη ραφή, ωραία σχέδια, ωραία λόγκος. Μεγάλη ποικιλία (δυστυχώς), πολλές εκπτώσεις και τζίμπακς !!!! Υπολόγισε όμως τουλάχιστον 15 μέρες για παράδοση.

Για αγοράκι καμιά σχολική τσάντα εναλλακτικά και τίποτα σχολικά μαζί ....

Sήμερα παρέλαβα από foto.com!

Παραγγελία 22/8 ελεγαν 2-4 μέρες, τελικά παρέλαβα σήμερα!

Ομως δεν εμεινα καθόλου ευχαριστημένη!:evil:Μάπα το καρπόυζι!

Καταρχην το κουτι στην άκρη είχε βραχεί κι πολλές φωτογραφιες είχαν κολλήσει μεταξύ τους στη γωνια:evil:.Ελληνικα ταχυδρομια θα μου πείς, ναι αλλά δε στέλνεις φωτογραφιες σε χαρτοκιβώτιο χωρίς να τις βάλλεις πρωτα σε σακούλα !

Δευτερον το χαρτί χάλια!!!!!!!!!Φτηνιάρικο, πιο φτηνιαρικο κ απ του πλαισίου!

Τριτον η εκτύπωση επισης χάλια, πολύ χαμηλή ανάλυση, λες κι ειναι από φωτο μιας χρησης με φιλμ ενα πράγμα!Οσες δεν ειχαν καλό φωτισμό βγήκαν ακόμα πιο σκούρες, τα προσωπα δεν εχουν καθόλου λεπτομέρειες, σα να βλεπεις εφημεριδα ενα πράγμα...

Τελος κατι γινεται με το λογισμικό τους και κοβει πολύ θέμα:evil::evil: με αποτέλεσμα να εχει κόψει κεφάλια στις κοντινες φωτό!Ενω στην προεπισκόπση εδειχνε εντάξει στην εκτύπωση εκοψε τα κεφάλια:rolleyes:

Τελικα καλύτερα λιγες λίγες και στο φωτογράφο μου 0,20 τη μια παρά πολλές και 0,1 :rolleyes:. Σίγουρα δε θα ξαναπαραγγείλω!:twisted:

Κρίμα !!!!!!!

Δεν ποστάρεις το μύνημα σου και στο τόπικ με τα φώτομπουκ να υπάρχει για μελλοντική ενημέρωση ???

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Το -30% αξίζει για τα ρούχα που έχουν ήδη έκπτωση (ρούχα για το καλοκαίρι). Αν θέλετε τα νεότερα ρούχα (ότι είναι τώρα full price) περιμένετε μέχρι 7 Σεπτεμβρίου. Θα έχουν εκπτώσεις για τα μεγέθη 5T και κάτω και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουπόνι -20%.

Για το ΒΟΟΗΟΟ λέμε τώρα ? Νο μεταφορικά άνω των 50 λιρών ? Δεν το είχα προσέξει, αξίζει για χειμωνιάτικα !!!!!!

Πάρα πολύ καλά. Σε καλοκαιρινά έχω πάρει εγώ, ωραίο μακό, όχι τσιγαρόχαρτο, άψογη ραφή, ωραία σχέδια, ωραία λόγκος. Μεγάλη ποικιλία (δυστυχώς), πολλές εκπτώσεις και τζίμπακς !!!! Υπολόγισε όμως τουλάχιστον 15 μέρες για παράδοση.

Για αγοράκι καμιά σχολική τσάντα εναλλακτικά και τίποτα σχολικά μαζί ....

Λες να κάνω λάθος; Θα το ξανακοιτάξω.

Όπως και τα gymboree. Αμερικάνικα δεν είναι; Δεν έχουμε πρόβλημα με τελωνειο...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

τη 1η φορα ετσι παρελαβα και τη 2η παλι το ιδιο, πηρα χτες τηλ στα ελτα και το βρηκα το πακετακι μου.... με περιμενει στα καλα ελτα της πολης μου!

δε ξερω αν εχει σημασια η περιοχη που μενεις.......... προφανως ομως, για να λες οτι παρελαβες με acs....

κουκλίτσα αν δεν κάνω λάθος στο νησί, η acs είναι μαζί με τις ταχυμεταφορές ελτα...κάτι τέτοιο θυμάμαι που έψαχνα τον χειμώνα κάτι πράγματα που είχα παραγγείλει για τους δικούς μου...

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

βρε ada και εγω δε ξετρελλαθηκα απο την εκτυπωση συγκριτικα με αυτη που εβγαζα στον εκτυπωτη μου

ΑΛΛΑ

δε ζητησα το καλο χαρτι αλλα το πιο απλο (οπως και εσυ)

ο εκτυπωτης μου τα εφτυσε και τον αλλαξα (αρα δε ξαναεκτυπωνω πολλες, ειναι πανακριβα και χαλαει)

Το χαρτί που ζήτησα ήταν το matt όχι το κλασικό!Καμια σχέση με το χαρτί που εχω τυπώσει στο φωτογραφο, πολύ λεπτό και σκίζεται πολύ εύκολα

εγω τις ελαβα κλεισμενες σε πλαστικο με παρα πολυ προσεγμενη μεταφορα (αυτο μου εκανε περισσοτερο εντυπωση)

Μεσα στο χαρτόνι ειχαν πάνω και κάτω κατι σαν σακούλα αλλά πιο χοντρό,στο πλάι όμως και απο τις 4 πλευρές ήταν τελείως κενό, ακουμπούσε δηλ πάνω στο χαρτόνι, βραχηκε το χαρτόνι, βράχηκαν και οι φωτό:evil:

οσο για τα κεφαλια ειχα δει στο preview τι συνεβαινε και το ειχα διορθωση κουνωντας λιγο τις φωτο ωστε να κεντραρονται καλυτερα

Κι εγω το έκανα αυτό, ωστόσο σε καποιες δεν το αποθήκευσε

αν θα ξαναζητησω (περασε ενας χρονος ) θα ζητησω στην επομενη ποιοτητα μαλλον

(στον εκτυπωτη μου η μεταβολη που του εκανα σε εκτυπωτικο χαρτι, ειχε τοση αλλαγη στη ποιοτητα που δε το πιστευα)

Εχω κάπως υψηλά στάνταρ για τις φωτογραφίες (εχω τρέλα!:lol:) οπότε δεν το ξαναρισκάρω, προτιμω να δίνω κατι παραπάνω και να μου αρέσει το αποτέλεσμα!;)

Διαφημίσεις

θα ομολογήσω την αμαρτία μου...

τόσο καιρό που συζητάτε για τα τζιμποράκια, σας αγνοώ επιδεικτικά...

αλλά...αποφάσισα να δώσω μια ευκαιρία...

και ερωτώ...για το σουργελάκι που γίνεται 2 νεξτ γουικ αλλά είναι σαν κολογιάννος, ύψος 92 αλλά βάρος σκάρτα 13, τι νούμερο να κοιτάξω; του πέφτουν τα παντελόνια ρε γμτ!!!

το ύψος που αναφέρει στο σαιζ τσαρτ το μετράνε από άκρη σε άκρη ή από τη βάση του λαιμού μέχρι το πάτωμα όπως η μπενετον;

sorry δε ξερω να απαντησω σε αυτο που ρωτας, αλλα οντως για τα μπενετον ησουν πολυ παραστατικη...:lol: νομιζω μου ειχαν πει μια φορα που ρωτησα οτι μετρανε το υψος (74,86,92 κλπ) χωρις το... κεφαλι!!! μπορει να παιζει κατι τετοιο?????

Καλημέρα! Παρέλαβα το σουτιενάκι fantasie από e-bay και είμαι ενθουσιασμένη. Άψογη ποιότητα και εφαρμογή, ιδανικό για μεγάλο στήθος! Ευχαριστώ κορίτσια για την παρακίνηση. Ωστόσο πέτυχα και το νούμερο και λέω να χτυπήσω 1-2 ακόμη!

Μπορεις σε παρακαλω να βαλεις το λινγκ?

sorry δε ξερω να απαντησω σε αυτο που ρωτας, αλλα οντως για τα μπενετον ησουν πολυ παραστατικη...:lol: νομιζω μου ειχαν πει μια φορα που ρωτησα οτι μετρανε το υψος (74,86,92 κλπ) χωρις το... κεφαλι!!! μπορει να παιζει κατι τετοιο?????

είναι γεγονός...το νούμερο 90 της μπενετον π.χ. αναφέρεται σε 90εκ. από τους ώμους μέχρι το πάτωμα...

ναι βρε παιδια βαλτε κανενα λινκ με τα fantasie,ενδιαφερομαι κι εγω....

chatzicoooo......που εισαι ,τα φωτα σου...κατι πηρε το ματι μου....νομιζω πηρες κι εσυ εεε?

τα νουμερακια πως ειναι....φοραω 38Β στα maidenform,ειναι το ιδιο....:wink:

εν τω μεταξυ για τα gymboree αυριο αρχιζει το 30%?

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

να τολμήσω να παραγγείλω γκαπ από πωλητές εξ αμέρικας;

εγω το τολμησα,δεν ηταν και μεγαλο το ποσο..κατω απο 100 εβρω..δεν πληρωσα τελωνειο

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Κορίτσια γεια σας:)!!!

Ηθελα να αναφέρω ένα σαιτ από όπου αγοράσαμε φορητο υπολογιστή και έμεινα ευχαριστημένη από τη γρήγορη εξυπηρέτηση! Ειχαμε κακή εμπειρία από το e-shop, διότι , ενώ έγραφε ότι το λάπτοπ (οχι το ίδιο) ήταν σε διαθεσιμότητα,εν τέλει δεν ήταν και δεν μας ενημέρωναν επι 25 μέρες περίπου, μέχρι που μας είπαν ότι δεν το ξαναφέρνουν. Ετσι, παραγγείλαμε από το http://www.ebw.gr αυτό το μοντέλο http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7838/Fujitsu-AH530-Intel-Core-i5-460M-2-53-GHz-15-6-HD-TFT-LED-3GB-DDR3-320GB-%CC%E1%FD%F1%EF-%28PN-AH530MRY02GR%29?ref=bestprice την Κυριακή τα μεσάνυχτα και ενώ έγραφε ότι μέχρι τις 31 Αυγούστου θα ήταν κλειστά, σήμερα το πρωί το λάπτοπ ήταν εδώ:D!!

Επίσης, απο το foto.com εχω παραγγείλει 2 φορες και έχω μείνει ευχαριστημένη! Δεν εχω προσεξει το χαρτι, αλλά ειναι όπως αυτες που εκτύπωνα εδώ με 0,30 και 0,40 λεπτά! Παράγγειλα 2000φωτογραφίες σχεδόν(και για άλλους;)) και τις 2 φορές, δεν συμφέρει αλλιώς!!

Co8Lp3.png

QkL2p3.png

εγω το τολμησα,δεν ηταν και μεγαλο το ποσο..κατω απο 100 εβρω..δεν πληρωσα τελωνειο

από ebay ε; έχεις κανένα πωλητή να προτείνεις;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...