Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

απο το inshoes εχει ψωνισει καμμια κοπελα???ευχαριστημενη απο την ποιοτητα και την εξυπηρετηση???επισης για ανδρικα παπουτσια, τι εχετε να προτεινετε??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απο το inshoes εχει ψωνισει καμμια κοπελα???ευχαριστημενη απο την ποιοτητα και την εξυπηρετηση???επισης για ανδρικα παπουτσια, τι εχετε να προτεινετε??

βαλε τη λεξη <<inshoes>> και μετα τις λέξεις <<αντρικα παπουτσια>> στην αναζητηση να βρεις τα ποστ μου... και απο αυτο το μαγαζι εχω ψωνισει (ωραια ποιοτητα) και απο αμαζον αντρικα....

WLFfp2.png XI11p2.png

Εστειλα!!Ο θεός βοηθός!!!!!!

moy απάντησαν:

Dear Customer,

I can confirm that your order was shipped on August 23, from our production unit based in Belgium.

If you still have not received your order by September 6, please contact me again confirming the full delivery address and I will be happy to request a reprint of your order.

We apologize for the delay.

Αυριο θα παω απο τα Ελτα να δω μηπως ειναι πουθενα παραπεταμενο!

τι να πω!γκαντεμια:(:(

moy απάντησαν:

Dear Customer,

I can confirm that your order was shipped on August 23, from our production unit based in Belgium.

If you still have not received your order by September 6, please contact me again confirming the full delivery address and I will be happy to request a reprint of your order.

We apologize for the delay.

Αυριο θα παω απο τα Ελτα να δω μηπως ειναι πουθενα παραπεταμενο!

τι να πω!γκαντεμια:(:(

Έχεις μια εβδομάδα ακόμα καιρό, θα έλεγα να μην αγχώνεσαι προκαταβολικά, μπορεί να φθάσει το πακέτο σου μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου. Αν όχι, θα στο επανατυπώσουν.

Φιλικά εντελώς, να προτιμάς το πέιπαλ - μην σου πω και να το ψάχνεις κιόλας :wink: - όπου το βρίσκεις, είναι μια καλή διασφάλιση. Δεν είναι τίποτα να γραφτείς σε αυτό, ούτε πληρώνεις κάτι. Λεπτομέρειες έχει το καλαμαράκι στην υπογραφή του, στο 'οδηγίες για όλα'. Επίσης, ένα μέιλ πριν κάνεις παραγγελία από οπουδήποτε, για το αν δίνουν τράκινγκ νάμπερ, επίσης βοηθάει.:wink::wink:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Κορίτσι, βάλε κανένα λινκ !!!!!!! Σκούπα, μπαρμπεκιού και τηγάνι και λιπ γκλος !!!! Το τηγάνι αυτό το βολεύτηκες ? Η μαμά μου τσού ...

Ταμαράκι, δεν το πίστευα πόσο καλά είναι για τα χρήματά τους !! 2 φορέματα και ένα μαγιό εγώ, πάρα πολύ καλά !!! Άνετα χτύπαγα άλλα 5-6 φορέματα και ένα τοπ αλλά κάνω το παπί .......

Kαλημερα! Κάτσε τώρα που κοιμάται ο μπέμπης να πάρω τίποτα. Τα νούμερα είναι όπως του H&M; Στα πάντα ισχύουν οι κωδικοι;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Έχεις μια εβδομάδα ακόμα καιρό, θα έλεγα να μην αγχώνεσαι προκαταβολικά, μπορεί να φθάσει το πακέτο σου μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου. Αν όχι, θα στο επανατυπώσουν.

Φιλικά εντελώς, να προτιμάς το πέιπαλ - μην σου πω και να το ψάχνεις κιόλας :wink: - όπου το βρίσκεις, είναι μια καλή διασφάλιση. Δεν είναι τίποτα να γραφτείς σε αυτό, ούτε πληρώνεις κάτι. Λεπτομέρειες έχει το καλαμαράκι στην υπογραφή του, στο 'οδηγίες για όλα'. Επίσης, ένα μέιλ πριν κάνεις παραγγελία από οπουδήποτε, για το αν δίνουν τράκινγκ νάμπερ, επίσης βοηθάει.:wink::wink:

Σ ευχαριστώ πολυ!Θα προσπαθήσω να γραφτώ στο paypal!Μου ειχε φανει μπερδεμα μεσω πειπαλ γι αυτο κ το χα αφησει, θα το ξαναπαλέψω όμως!:wink:

Kαλημερα! Κάτσε τώρα που κοιμάται ο μπέμπης να πάρω τίποτα. Τα νούμερα είναι όπως του H&M; Στα πάντα ισχύουν οι κωδικοι;

Δεν τα έχω συγκρίνει για να σου πώ, νομίζω όμως ότι γενικά ταιριάζουν. Τα φορέματα που πήρα εγώ ήταν και φαρδουλά από κατασκευής. Δες το σάιζ τσάρτ. Οι κωδικοί σε όλα, ναί.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Δεν τα έχω συγκρίνει για να σου πώ, νομίζω όμως ότι γενικά ταιριάζουν. Τα φορέματα που πήρα εγώ ήταν και φαρδουλά από κατασκευής. Δες το σάιζ τσάρτ. Οι κωδικοί σε όλα, ναί.

Τί κοιτάζω; Το single size ή το dual size?

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Τί κοιτάζω; Το single size ή το dual size?

Βρε ζουζού τα ίδια πράγματα είναι. Το σίνγκλ τα έχει σε απλά νούμερα π.χ. 8,10 κλπ. Το ντιούαλ τα έχει και σε περιγραφή π.χ. small, large κλπ.

Δες που είσαι με τις μετρήσεις και θα έχεις το μέγεθος σου σε νούμερο και περιγραφικά.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Καλημερα σε όλες. Θα ήθελα μια μικρη βοήθεια. Θελω να αγοράσω κατι τετοιο http://www.amazon.co.uk/Finish-Line-Cars-Shaped-Cushion/dp/B004Y51AQ0/ref=sr_1_2?s=baby&ie=UTF8&qid=1314687304&sr=1-2 μαζι με ολα τα αξεσουαρ για το δωματιο του μπομπιρα. Για καποιο λογο δεν τα στελνει στο Ελλαντα !!!

Που μπορω να ψαξω κατι παρόμοιο αν έχετε υπόψη ?

Διαφημίσεις

καταρχας καλημερα,

παρελαβα μολις με ταχθδρομειο την παραγγελια μου απο το ioffer. Ειναι ενα ζευγαρι γυαλια, απομιμηση φυσικα αλλα φαινεται μια χαρα ποιοτητα. Η θηκη ειναι λιγο μαπα αλλα δε μας πειραζει:P

Τωρα αν σε μερικες μερες σας παραπονεθω για καμια σπανια παθηση στα ματια να μην αναρωτιομαστε τι φταιει!!:P

Βοηθηστε την αοματη8-)8-)8-)8-)8-):cool:

Σε πειράζει πάρα πολύ να μην είναι ?:wink::wink::wink: Δεν ξέρω αν είναι ή όχι αλλά εγώ δεν θα είχα θέμα με αυτήν την τιμή.

καταρχας καλημερα,

παρελαβα μολις με ταχθδρομειο την παραγγελια μου απο το ioffer. Ειναι ενα ζευγαρι γυαλια, απομιμηση φυσικα αλλα φαινεται μια χαρα ποιοτητα. Η θηκη ειναι λιγο μαπα αλλα δε μας πειραζει:P

Τωρα αν σε μερικες μερες σας παραπονεθω για καμια σπανια παθηση στα ματια να μην αναρωτιομαστε τι φταιει!!:P

Βοηθηστε την αοματη8-)8-)8-)8-)8-):cool:

Οξεία κινεζίτιδα !!!!!!!

Ιδέα !!! Αν ο σκελετός είναι καλός και έχεις θέμα με τους φακούς, δεν ρωτάς πόσο θα σου πάει να αλλάξεις μόνο φακούς ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

καλημέρα σε όλους!!

παρέλαβα μόλις από kickers τα 3 ζευγαράκια μας, από τις προσφορές που είχε πριν λίγες μέρες.

ευχαριστώ για την ενημέρωση και κυρίως το καλαμαράκι!!!

Σε πειράζει πάρα πολύ να μην είναι ?:wink::wink::wink: Δεν ξέρω αν είναι ή όχι αλλά εγώ δεν θα είχα θέμα με αυτήν την τιμή.

Τους φοβάμαι τους κινέζους. Στο κάτω κάτω αν είναι μαϊμού ας την παρω από εδώ. Κι εδώ τόσο έχουν στη λαϊκή

Γιατι δεν μπορώ να το αγοράσω; Αχ...Αμαν αυτό το amazon

http://www.amazon.co.uk/Miss-Sixty-Radio-Star-Silver/dp/B0012ZDOP0/ref=sr_1_1?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=watches-outlet&ie=UTF8&qid=1314693497&sr=1-1

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!! Γυρισαμε και εμεις απο τα εξοχας και φυσικα με βγηκαν τα ματακια να σας διαβασω.

Βεβαια απο κατι διαλειματα των διακοπων ενημερωθηκα απο εσας φυσικα και πηρα τα παπουτσακια απο τον Καρολο οπως τον αποκαλειται και απο κικερς και σας ευχαριστω πολυ ολες!!!!:)

Αν μπορει καμια κοπελα που εχει βαλει αγγελια στο ebay να με ενημερωσει γενικως και συγκεκριμενα για τα μεταφορικα πως τα υπολογισατε?. Τα εχετε γραψει πουθενα να τα διαβασω απο εκει? Αλλιως δεχομαι και πμ για να μην ενοχλoυμε:)

Και καμια αγορομανα να με βοηθησω. Ψαχνω κατι για να παω το μικρο στην εκκλησια στην βαπτιση του αλλα δεν θελω πολυ επισημα ρουχα (κουστουμακια και τετοια)

Πειραζει να τον παω με τζινακι? Εχετε καμια προταση?Με το κοριτσακι ηταν πιο ευκολα τα πραγματα...

Αντε και καλο φθινοπωρο να εχουμε και καλες αγορες!!1

q1kup2.pngza5op2.png

γεια σας κοριτσια!! Γυρισαμε και εμεις απο τα εξοχας και φυσικα με βγηκαν τα ματακια να σας διαβασω.

Βεβαια απο κατι διαλειματα των διακοπων ενημερωθηκα απο εσας φυσικα και πηρα τα παπουτσακια απο τον Καρολο οπως τον αποκαλειται και απο κικερς και σας ευχαριστω πολυ ολες!!!!:)

Αν μπορει καμια κοπελα που εχει βαλει αγγελια στο ebay να με ενημερωσει γενικως και συγκεκριμενα για τα μεταφορικα πως τα υπολογισατε?. Τα εχετε γραψει πουθενα να τα διαβασω απο εκει? Αλλιως δεχομαι και πμ για να μην ενοχλoυμε:)

Και καμια αγορομανα να με βοηθησω. Ψαχνω κατι για να παω το μικρο στην εκκλησια στην βαπτιση του αλλα δεν θελω πολυ επισημα ρουχα (κουστουμακια και τετοια)

Πειραζει να τον παω με τζινακι? Εχετε καμια προταση?Με το κοριτσακι ηταν πιο ευκολα τα πραγματα...

Αντε και καλο φθινοπωρο να εχουμε και καλες αγορες!!1

Καλημερα και καλο φθινοπωρο. Τον ειχα παει με παντελονακι, πουκαμισακι και χρωματιστες τιραντες. Ειχα διαλεξει χρωματα ασχετα με τα βαφτηστικα του για να φαινεται. Ηταν κουκλος !!! Με το καλο κι εσεις

Παρέλαβα και εγώ σήμερα από κικερς....μου χτύπησε το κουδούνι ο ταχυδρόμος και μου τα έφερε! Όλα καλα, το νουμερο νομίζω εντάξει αν και δε το βάλαμε με καλτσούλα απλά λίγο χοντροκομμένα ρε παιδί μου....καμία σχέση με τα περσινά που είχα πάρει στις εκπτώσεις από Ελλάδα...μια χαρά όμως όλα!!!Ευχαριστούμε!

Καλημερα και καλο φθινοπωρο. Τον ειχα παει με παντελονακι, πουκαμισακι και χρωματιστες τιραντες. Ειχα διαλεξει χρωματα ασχετα με τα βαφτηστικα του για να φαινεται. Ηταν κουκλος !!! Με το καλο κι εσεις

Xρωματιστές τιράντες; Αχ πρέπει να ήταν κουκλος.

Αχ θέλω κι εγώ. Πώς τις ψάχνω;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Eυχαριστω πολυ!!! Ωραια ιδεα η τιραντες:)

q1kup2.pngza5op2.png

Suspenders ή και belt suspenders.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Suspenders ή και belt suspenders.

Aπορώ τί θα έκανα χωρίς εσένα...

Kαι να τι πήρα: http://www.boohoo.com/trousers/cora-belted-jersey-palazzo-trouser/invt/azz72718

http://www.boohoo.com/knitwear/mia-burnt-out-tassle-front-cardigan/invt/azz82901

http://www.boohoo.com/new-in/abbey-printed-jersey-palazzo-trousers/invt/azz72256

Και αναμένω και άρωμα από cheapsmells

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Δεν τις ειχα παρει απο ιντερνετ αλλα απο τα παιδικα του notos (πρων Λαμπροπουλος) οπου εχει ολα τα χρωματα τιραντες, ζώνες και γραβατουλες για μωρακια και παιδακια. Ειναι αρκετα οικονομικα (απο 9€ αν θυμαμαι ) και πολυ καλης ποιοτητας. Φυσικα στο ιντερνετ μπορεις να τις βρεις πιο φτηνες απλα δεν ξερω αν θα πετυχεις για τοσο μωρο. Καλη επιτυχια !!!!

Ιδέα !!! Αν ο σκελετός είναι καλός και έχεις θέμα με τους φακούς, δεν ρωτάς πόσο θα σου πάει να αλλάξεις μόνο φακούς ?

παρα πολυ καλη ιδεα!

εγω σε κανονικα γυαλια, οταν μου γδαρθηκαν, εδωσα 30 ευρω γαι αλλαγη τζαμιων.......... τι κι αν τα ειχα παρει απο το μαγαζι τι να τα ειχα παρει απο κινεζους........

WLFfp2.png XI11p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...