Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

κουκλες καλημέρα! μου απάντησε το garvalin! μαράκι, στελλίτσα, χελένα μου, μπορείτε να μεταφράσετε;

Estimada clienta,

Mediante un proceso interno de nuestra web, hemos comprobado que en su dνa usted intento realizar un pedido, que no llegσ a ser finalizado.

ΏTuvo algϊn problema o alguna duda ? ΏSigue interesada en los artνculos?, Estarνamos encantados de poder ayudarle.

Reciba un cordial saludo.

Gracias por su interιs.

με λιγα λογια γιατι εχω και τα 2 παιδια εδω........

προσπαθησες λεει να κανεις μια αγορα αλλα τελικα δεν εκτελεστηκε

ειχες καποιο προβλημα η καποια απορια?ενδιαφερεσαι ακομα για την αγορα?

θα χαρουν πολυ να σε βοηθησουν

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στις 16/10 πρόκειται να βαφτίσουμε την μικρή μας και σκέφτομαι να πάρω ένα φόρεμα bonnie jean για να την πάω στην εκκλησία.Θα είναι 3 1/2 μηνών περίπου, ποιο μέγεθος πρέπει να πάρω;Η γραμμή τους είναι στενή;Όποια έμπειρη μανούλα ξέρει θα με βοηθήσει πολύ!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Κορίτσια καλησπέρα!

Την προηγουμενη Δευτερα εδωσα για εκτυπωση στο Foto.com 428 φωτο και πληρωσα με πιστωτικη!Ελεγε παράδοση 2-4 μέρες, αλλά ακόμα δεν εχω παραλάβει!Ξερετε με τι εταιρια τις αποστελλουν?Επίσης δεν μου χουν δωσει tracking number για να ξερω που βρισκονται!Τι να κάνω?

Στις 16/10 πρόκειται να βαφτίσουμε την μικρή μας και σκέφτομαι να πάρω ένα φόρεμα bonnie jean για να την πάω στην εκκλησία.Θα είναι 3 1/2 μηνών περίπου, ποιο μέγεθος πρέπει να πάρω;Η γραμμή τους είναι στενή;Όποια έμπειρη μανούλα ξέρει θα με βοηθήσει πολύ!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Ότι τα κοίταγα !!!! Δες εδώ, έχει το size chart των BONNIE JEAN. Θα έλεγα κανονική προς το άνετο.

Κορίτσια καλησπέρα!

Την προηγουμενη Δευτερα εδωσα για εκτυπωση στο Foto.com 428 φωτο και πληρωσα με πιστωτικη!Ελεγε παράδοση 2-4 μέρες, αλλά ακόμα δεν εχω παραλάβει!Ξερετε με τι εταιρια τις αποστελλουν?Επίσης δεν μου χουν δωσει tracking number για να ξερω που βρισκονται!Τι να κάνω?

Τους ζήτησες τράκινγκ νάμπερ ? Πλήρωσες με πέιπαλ ? Επικοινώνησες μαζί τους για την καθυστέρηση ? Δεν κάνεις και την ερώτησή σου http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=84841 εδώ, που είναι πιο σχετικό το θέμα ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Ότι τα κοίταγα !!!! Δες εδώ, έχει το size chart των BONNIE JEAN. Θα έλεγα κανονική προς το άνετο.

Ευχαριστώ πολύ!Αν και απογοητεύτηκα γιατί μόλις διαπίστωσα πως στο ebay δεν έχει ποικιλία για το νούμερο μας!

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Τους ζήτησες τράκινγκ νάμπερ ? Πλήρωσες με πέιπαλ ? Επικοινώνησες μαζί τους για την καθυστέρηση ? Δεν κάνεις και την ερώτησή σου http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=84841 εδώ, που είναι πιο σχετικό το θέμα ?

Δυστυχως τιποτα απο αυτα δεν εκανα :(

Πληρωσα με πιστωτικη, οχι μεσω paypal!

Tracking number δε ζητησα, νομιζα οτι αν ηταν θα μου εδιναν ετσι κι αλλιως!

Λες να τους στειλλω email?Απλα ελεγα αν εχει καποια αλλη ξαναπαραγειλλει να μου πει πως γινεται!

Στο αλλο θεμα οσες φορες εχω ρωτησει, απάντηση δεν πηρα!:(:(

Ευχαριστώ πολύ!Αν και απογοητεύτηκα γιατί μόλις διαπίστωσα πως στο ebay δεν έχει ποικιλία για το νούμερο μας!

Δες εδώ, στο αμερικάνικο ebay. Διάλεξε το μέγεθος που θες.

Δυστυχως τιποτα απο αυτα δεν εκανα :(

Πληρωσα με πιστωτικη, οχι μεσω paypal!

Tracking number δε ζητησα, νομιζα οτι αν ηταν θα μου εδιναν ετσι κι αλλιως!

Λες να τους στειλλω email?Απλα ελεγα αν εχει καποια αλλη ξαναπαραγειλλει να μου πει πως γινεται!

Στο αλλο θεμα οσες φορες εχω ρωτησει, απάντηση δεν πηρα!:(:(

Στείλε μέιλ λέμεεεεεεεεεεεε

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

εξαρτάται τι εννοείς...αν εννοείς βέλο, είναι veil

Θέλω να κλάψω πολύ :cry::cry::cry::cry: αλλά με στύλ !!!!!!!!!!!!!

Το veil βγάζει τα νυφικά .........

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

κι εγω παραγγειλα απο foto com αλλα μου εστειλαν αμεσως mail με tracking number

βεβαια πληρωσα με paypal χτες το εκανα και περιμενω

Ωχ!!!!!!!!Μη μου λες τετοια!!!!!!!

Με τι σου ειπαν οτι θα στο στειλλουν?κουριερ ή ελτα?Ουτε σ αυτο δε βγαζω άκρη!

funeral veil

Τι το θες??????

Αποφάσισα !!!!!!!!!

ΑΥΤΟ !!!!!!!!!! Το μωβ δείχνει ευγενές πένθος ...........

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Ωχ!!!!!!!!Μη μου λες τετοια!!!!!!!

Με τι σου ειπαν οτι θα στο στειλλουν?κουριερ ή ελτα?Ουτε σ αυτο δε βγαζω άκρη!

ιδεα δεν εχω δε λεει καπου

θα περιμενω και θα σου πω

ιδεα δεν εχω δε λεει καπου

θα περιμενω και θα σου πω

Μαλλον αυτό που σου εστειλαν δεν ειναι tracking number alla order number, κι εμενα μου εστειλαν μειλ αλλα ειχε το δευτερο αριθμο κι οχι τρακινγκ με το αποιο παρακολουθεις την αποστολη!

Δοκιμασε να ελεγξεις την παραγγελια σου να δεις που βρισκεται δηλ, εγω δεν μπορω να το κανω!Στο σαιτ τους λεει οτι παραγγελιες που στελνονται σαν γραμματα δεν μπορεις να τις παρακολουθησεις ον λαιν!

Το θεμα ειναι ΩΣ τι τα εστειλαν και με τι????

Κοριτσια εχετε παρει απο καπου ή ξέρετε να μου προτεινετε μαχαιρι ηλεκτρικο; εχω αρτοπαρασκευαστη και θελω να φτιαχνω ψωμι του τοστ και να κοβω λεπτες φετουλες οπως του εμποριου. Καμια ιδεα;

Μαλλον αυτό που σου εστειλαν δεν ειναι tracking number alla order number, κι εμενα μου εστειλαν μειλ αλλα ειχε το δευτερο αριθμο κι οχι τρακινγκ με το αποιο παρακολουθεις την αποστολη!

Δοκιμασε να ελεγξεις την παραγγελια σου να δεις που βρισκεται δηλ, εγω δεν μπορω να το κανω!Στο σαιτ τους λεει οτι παραγγελιες που στελνονται σαν γραμματα δεν μπορεις να τις παρακολουθησεις ον λαιν!

Το θεμα ειναι ΩΣ τι τα εστειλαν και με τι????

εβαλα τον αριθμο αυτο εκει που λεει να παρακολουθησουμε την παραγγελια μας και μου ειπε οτι τη φτιαχνουν ακομα....

Πήρα αυτό το ροζ και αυτό το τζιν.

Στα μαρκς 14 και 16 στα παντελόνια, στα μάντκο παρόμοια.

αααα εσυ πηρες ακριβα! εγω πηρα με 8 λιρες 4 φορεματα.... αλλα παρομοιο στυλ... ελπιζω το L να μου κανει.... σα 14αρι το χει στο σαιζ τσαρτ....

Στο ΒΟΟΗΟΟ -10% μέχρι αύριο :arrow: bankholiday

εχω δωσει και κωδικο για -15% που ισχυει μαζι με το -10%!!!!!!!!!!!!!

αντε καμια δε θα ψωνισει? μονο εγω "τσιμπησα" ???? χαχαχαχαχα

WLFfp2.png XI11p2.png

ada το φοτο μου αργησε απο το θεμα ημερομηνια εκτυπωσης

δηλαδη εστειλα φωτο εκαναν πες μια βδομαδα και να ετοιμαστουν και εφυγαν απλο ταχυδρομειο

μου ηρθε χαρτακι ελτα και τα παρελαβα, ολα ΟΚ

kKZUp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...