Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες !!!!!!

Μόλις καταχώρησα αγγελία στο ebay :cool::cool: Και ναι, γίνεται να συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα στις χώρες αποστολής !!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ

καμια ιδεα για site που στελνει ελλαδα?

Ηλικία ? Τι παπούτσι θες ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Καλημέρα σε όλες !!!!!!

Μόλις καταχώρησα αγγελία στο ebay :cool::cool: Και ναι, γίνεται να συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα στις χώρες αποστολής !!!!

που που ?

τι τι?

να το χτυπησω!!!!

Αντε καλη αρχή!

l86Tp3.png d6AUp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!! Χρόνια Πολλά , να χαίρονται οι εορτάζουσες το όνομά τους!!

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με μία παραγγελία από ιμπέι που δεν ήρθε ποτέ! Εχουν περάσει σχεδόν 39μέρες, έστελνα μηνύματα με την πωλήτρια, τελικά επειδή δεν ήταν για μένα και χρειάζονταν άμεσα, μου έκανε χτες επιστροφή τα χρήματα και αν έρθουν κάποια στιγμή θα ενημερώσω τυπικά!Πρώτη φορά παράγγειλα για να διευκολύνω και δεν ήρθαν:oops:!! Μου εστειλε πριν λοιπόν η κινεζούλα μήνυμα(από αυτά τα τυποποιημένα) να γράψω φιντμπακ! Εχετε γράψει εσείς ενώ δεν έχει έρθει κάτι?? Τι νόημα έχει?? Μήπως να βάλω και 5 αστέρια στον χρόνο παραλαβής:D??

Καλό σας απόγευμα!!!!!!!!!!

Εγω οσες φορες μου εχουν κανει επιστροφη αφηνω θετικο feedback γραφοντας οτι δεν ελαβα το αντικειμενο αλλα ο πωλητης μου εκανε total refund. Θεωρω οτι ειναι σημαντικο να γνωριζουν οι υποψηφιοι αγοραστες οτι δεν προκειται για πωλητη που δεν απανταει σε μηνυματα και οτι ακομα και σε μια ατυχη στιγμη, ο πωλητης θα αναλαβει να σε αποζημιωσει.

Στα αστερακια δεν συμπληρωνεις τιποτα.

16 MHNWN

DEN EXW KAPOIA IDIAITERH PROTIMISH

Διόρθωσε το μύνημά σου, όχι γκρίκλις θα πάρεις κάρτα και είναι και λίγο κουραστικό για τους υπόλοιπους.:wink:

Αν δεις στην υπογραφή μου, λέει η λίστα με τα eshops για παπούτσια. Αν πατήσεις το ΕΔΩ που λέει δίπλα, θα δεις τα μαγαζιά που έχουμε βρεί. Ξεκίνα και καλό βόλι !!!!:-P

Επίσης, παίζει και το ebay αλλά τι νούμερο θες ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Εγω οσες φορες μου εχουν κανει επιστροφη αφηνω θετικο feedback γραφοντας οτι δεν ελαβα το αντικειμενο αλλα ο πωλητης μου εκανε total refund. Θεωρω οτι ειναι σημαντικο να γνωριζουν οι υποψηφιοι αγοραστες οτι δεν προκειται για πωλητη που δεν απανταει σε μηνυματα και οτι ακομα και σε μια ατυχη στιγμη, ο πωλητης θα αναλαβει να σε αποζημιωσει.

Στα αστερακια δεν συμπληρωνεις τιποτα.

Annagrig σε ευχαριστώ για την απάντηση!!

Co8Lp3.png

QkL2p3.png

Δε στελνει νομιζω προσπαθησα να παραγγειλω αλλα δεν μου βγαζει την Ελλαδα εκτος εαν εχω κανει πατατα......εχει παραγγειλει καμμια απο κει?

οχι, ειναι μονο μεσω MUM. Eν τω μεταξυ, τι σκαλωμα εχει φαει και δε με αφηνει να κανω ουτε εγγραφη. Εχει βγαλει πανες σε super προσφορα

Γεια σας κορίτσια!! Χρόνια Πολλά , να χαίρονται οι εορτάζουσες το όνομά τους!!

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με μία παραγγελία από ιμπέι που δεν ήρθε ποτέ! Εχουν περάσει σχεδόν 39μέρες, έστελνα μηνύματα με την πωλήτρια, τελικά επειδή δεν ήταν για μένα και χρειάζονταν άμεσα, μου έκανε χτες επιστροφή τα χρήματα και αν έρθουν κάποια στιγμή θα ενημερώσω τυπικά!Πρώτη φορά παράγγειλα για να διευκολύνω και δεν ήρθαν:oops:!! Μου εστειλε πριν λοιπόν η κινεζούλα μήνυμα(από αυτά τα τυποποιημένα) να γράψω φιντμπακ! Εχετε γράψει εσείς ενώ δεν έχει έρθει κάτι?? Τι νόημα έχει?? Μήπως να βάλω και 5 αστέρια στον χρόνο παραλαβής:D??

Καλό σας απόγευμα!!!!!!!!!!

Εγω θα του εβαζα μια ωραιοτατη κουλουρα! Τι και αν σου εκανε επιστροφη το ποσο? Αυτο ελειπε να μη στειλει το αντικειμενο και να τα κρατησει κιολας....απο μενα....ΜΗΔΕΝ! :P

Διαφημίσεις

...

Εγω θα του εβαζα μια ωραιοτατη κουλουρα! Τι και αν σου εκανε επιστροφη το ποσο? Αυτο ελειπε να μη στειλει το αντικειμενο και να τα κρατησει κιολας....απο μενα....ΜΗΔΕΝ! :P

Γιατι ειστε σιγουρος οτι δεν εστειλε το αντικειμενο;

Χανονται πολλα δεματα και υπευθυνα μπορει να ειναι τα ΕΛΤΑ ή τα EMS!

Έχει πάρει καμμιά σας σχολικά ιντερνετικά?

Δες στην προηγούμενη ακριβώς σελίδα, είχε ρωτήσει η ΒΟΥΒΟΟΜ για σχολικά από το αμαζον. Δεν ξέρω αν ψώνισε τελικά όμως.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Active member το πιο πιθανό είναι ότι η πωλήτρια έστειλε ο δέμα, είχε χρόνο παραλαβής για Ευρώπη εως και 25 μέρες, αλλά πολλά δέματα χανονται σίγουρα! Ανταλλάξαμε με την κοπέλα πολλά μηνύματα(κάπου 10) και έδειξε διάθεση να βρεθεί λύση, αρα δεν μπορώ να την απορρίψω και τελείως! Μόνο και μόνο επειδή έγραφε ευγενικά! Κάτι είναι κι αυτό, τόσα διαβάζω εδώ από κακούς πωλητές!

Co8Lp3.png

QkL2p3.png

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟI KΩΔΙΚΟΙ CHEAPSMELLS

• -10% για παραγγελία άνω των 50 λιρών :arrow: CS10MORE (μέχρι 21 Αυγ.)
  • -5% στα Clarins :arrow: ClarinsWeek5 (μέχρι 21 Αυγ.)

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Active member το πιο πιθανό είναι ότι η πωλήτρια έστειλε ο δέμα, είχε χρόνο παραλαβής για Ευρώπη εως και 25 μέρες, αλλά πολλά δέματα χανονται σίγουρα! Ανταλλάξαμε με την κοπέλα πολλά μηνύματα(κάπου 10) και έδειξε διάθεση να βρεθεί λύση, αρα δεν μπορώ να την απορρίψω και τελείως! Μόνο και μόνο επειδή έγραφε ευγενικά! Κάτι είναι κι αυτό, τόσα διαβάζω εδώ από κακούς πωλητές!

mylife συμφωνω... αν ηταν ευγενικος, απαντουσε στα μυνηματα σου και εκανε φουλ επιστροφη χρηματων παιρνει σιγουρα θετικο φιντμπακ... γιατι αν σε αυτον βαλεις 0 στου αλλους που αναγκαζεσαι αν ανοιξεις case τι να πεις?!?!?! κριμα να "χαντακωνουμε" τους "καλους" πωλητες....

μαλιστα το ειχα διαβασει και σε καποια σχολια που ο πωλητης εκανε παραπονα οτι ο αγοραστης του βαλε αρνητικο φιντμπακ... και ελεγε χαρακτηριστικα "τι αλλο να εκανα για να μεινεις ευχαριστημενος?"

WLFfp2.png XI11p2.png

Καλησπέρα μαμάδες,

Σήμερα παρέλαβα την πρώτη μου παραγγελία από το ubershop στην Αγγλία με πάνες. Με μεγαλη χαρά όταν άνοιξα την κούτα που μου την έφερε ο courier (ευτυχώς) στο σπίτι, είδα τις κίτρινες κούτες με τις πάνες για νεογέννητα. Επειδή έχουν περάσει 3,5 χρόνια απ' όταν η κόρη μου φόραγε την συγκεκριμένη πάνα (newborn 2, 3-6 kg) και οι κούτες μέσα έχουν 2 συσκευασίες σε λευκό χρώμα, που μάλιστα αναφέρεται επάνω ότι η συσκευασία αυτή δεν είναι προς πώληση, μπορεί να μου βεβαιώσει κάποια μανούλα που έχει παραλάβει παραγγελία από το uber shop, ότι οι πάνες είναι οι ίδιες με αυτές που θα αγοράζαμε εδώ το αντίστοιχο μέγεθος ή εγώ έχω ξεχάσει πόσο μικρό είναι ένα νεογέννητο και έχει τόσο μικρή και λεπτή πάνα...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μαίρη

Η Δαναη μου ήρθε 16-2-2008

Αντίο μεμπάκι 28-7-2010

Ο Τάσος μου ήρθε 22-8-2011

Το ακριβες χρονικο της αγορας το ξερεις εσυ, οποτε εσυ μπορεις να κρινεις καλυτερα ...

Λεω ομως, οτι ακομα και ο τροπος αποστολης (ΕΛΤΑ ή κουριερ) ειναι κατι που κρινουν την ποιοτητα του πωλητη. Με κουριερ ποτε (σε μενα τουλαχιστον) δεν εχει χαθει δεμα, με τα ΕΛΤΑ ...κααααλα! Ο καθε πωλητης επιλεγει τον τροπο αποστολης για να αυξησει το κερδος του. Θεμιτο! Αλλα απο κει και περα αν αυτο δημιουργει προβληματα στις σχεσεις του με τους πελατες του, καπου -για μενα- βαζει το μεγιστο κερδος περισσοτερο απο την εξυπηρετηση, που μακροπροθεσμα τουμπα θα του γυρισει....

Απο κει και περα....δεμα απο ΑΜΑΖΟΝ που εχει χαθει, μου εχει γινει επιστροφη ολο το ποσο και επαναληψη της αποστολης χωρις επιπλεον χρεωση. Αλλη περιπτωση, παλι ΑΜΑΖΟΝ, επιστροφη το ποσο και κουπονι 5λιρων για επομενες αγορες, εις ενδειξη καλης θελησης.

Αυτος ειναι καλος πωλητης!

Ξαναλεω, εσυ μπορεις να κρινεις καλυτερα βεβαια....;)

εμενα μου ετυχε πωλητρια να μου στειλει λαθος μεγεθος

τα συμφωνησαμε , το επεστρεψα συστημενο και μου εκανε σε ολο το ποσο + αποστολη επιστροφη

εδωσα θετικο φιντμπακ στη τελικη, αφου σε ολα τα αλλα ηταν ευγενικοτατη

και πολλα πραματακια δε τα κοιταω αν εχουν κουριερ

αν ειναι να δωσω αλλα τοσα για συστημενο , μονο ευκαιρια δεν ειναι

για κατι μεγαλυτερο , ΟΚ

kKZUp2.png

Το ακριβες χρονικο της αγορας το ξερεις εσυ, οποτε εσυ μπορεις να κρινεις καλυτερα ...

Λεω ομως, οτι ακομα και ο τροπος αποστολης (ΕΛΤΑ ή κουριερ) ειναι κατι που κρινουν την ποιοτητα του πωλητη. Με κουριερ ποτε (σε μενα τουλαχιστον) δεν εχει χαθει δεμα, με τα ΕΛΤΑ ...κααααλα! Ο καθε πωλητης επιλεγει τον τροπο αποστολης για να αυξησει το κερδος του. Θεμιτο! Αλλα απο κει και περα αν αυτο δημιουργει προβληματα στις σχεσεις του με τους πελατες του, καπου -για μενα- βαζει το μεγιστο κερδος περισσοτερο απο την εξυπηρετηση, που μακροπροθεσμα τουμπα θα του γυρισει....

Απο κει και περα....δεμα απο ΑΜΑΖΟΝ που εχει χαθει, μου εχει γινει επιστροφη ολο το ποσο και επαναληψη της αποστολης χωρις επιπλεον χρεωση. Αλλη περιπτωση, παλι ΑΜΑΖΟΝ, επιστροφη το ποσο και κουπονι 5λιρων για επομενες αγορες, εις ενδειξη καλης θελησης.

Αυτος ειναι καλος πωλητης!

Ξαναλεω, εσυ μπορεις να κρινεις καλυτερα βεβαια....;)

Eχεις δίκιο για τα ΕΛΤΑ, αλλά οι περισσότεροι, απ 'ο,τι βλέπω, τα στέλνουν με αυτόν τον τρόπο! Η πωλήτρια προσφέρθηκε να μου ξαναστείλει το δέμα,αλλά εφόσον εγώ το χρειαζόμουν αμεσα ,δεν θα προλάβαινε να φτάσει εγκαιρως( άλλες 25μέρες:shock:).Ακόμα και εξπρές να μου το έστελνε (+13λίρες μεταφορικά), πάλι θα έρχόταν από 5-7 εργάσιμες! Θα μου πεις γιατί δεν έστελνα νωρίτερα ότι δεν το είχα λάβει!! Ημουν διακοπές:-D!! Στο φιντμπακ έγραψα ότι δεν έλαβα το αντικείμενο ,αλλά πήρα επιστροφή χρημάτων. Αρκετοί βέβαια δεν μπάινουν καν στη διαδικασία να μιλήσουν με τον πωλητή, αφήνουν κατευθείαν ένα αρνητικότατο φιντμπακ και τελειώνουν!!

καλό σας βράδυ!!!

Co8Lp3.png

QkL2p3.png

Καλησπέρα μαμάδες,

Σήμερα παρέλαβα την πρώτη μου παραγγελία από το ubershop στην Αγγλία με πάνες. ...

μπορεί να μου βεβαιώσει κάποια μανούλα που έχει παραλάβει παραγγελία από το uber shop, ότι οι πάνες είναι οι ίδιες με αυτές που θα αγοράζαμε εδώ το αντίστοιχο μέγεθος ή εγώ έχω ξεχάσει πόσο μικρό είναι ένα νεογέννητο και έχει τόσο μικρή και λεπτή πάνα...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μαίρη

Και αλλη μια κοπελα ειχε γραψει οτι ειναι πιο λεπτες οι πανες αυτες. Ο πιο σιγουρος τροπος συγκρισης ειναι να παρεις ενα πακετο απο το σουπερ μαρκετ. Αν το κανεις ενημερωσε μας.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟI KΩΔΙΚΟΙ CHEAPSMELLS

• -10% για παραγγελία άνω των 50 λιρών :arrow: CS10MORE (μέχρι 21 Αυγ.)
  • -5% στα Clarins :arrow: ClarinsWeek5 (μέχρι 21 Αυγ.)

Καλημερα

To 10% ειναι για οποιαδηποτε παραγγελια;

Δεν μου το δεχεται. Λεει "The voucher code entered was not recognised." για αρωματα ανω των 50 λιρων! :(

Κι'εγω θα συμφωνησω για τα cindaclothing.

Πηρα 2 φορεματα πιο παλια και ειναι πολυ κακης ποιοτητας τα υφασματα.

Δεν θα ελεγα οτι ειναι πολυ κακοραμμενα αλλα δεν ξαναπαιρνω για τα παιδια μου!

Πολυ ωραια φορεματακια αλλα οχι πολυ φτηνα εχει στο perfume river.

(αληθεια Καλαμαρακι, το εχετε αυτο το e-shop τση λιστα; Εμεινα πολυ ευχαριστημενη. 7 λιρες μεταφορικα και paypal)

Εγω πηρα αυτο φετος για τη μεγαλη μου στη βαφτιση της ανηψιας μου, και δεν ξεκολλουσαν τα ματια τους ολοι απο πανω της. :D

Απο κοντα ειναι πολυυυυυυυυυ πιο ωραιο.

red-ruffle-flower-girl-dress.jpg

http://www.perfumeriver.co.uk/products/prod_details.asp?pnum=188&catnum=7

Ριξτε μια ματια και στα τσαντακια!

ΤΕΛΕΙΑ;;;

http://www.perfumeriver.co.uk/products/product.asp?catnum=24

Βεβαια για να ειμαι ειλικρινης, της το εκανε δωρο η νονα αλλιως δεν εδινα τοσα λεφτα για ενα φορεματακι που θα το βαλει 1-2 φορες εκτος αν ειναι για τη βαφτιση της.

Oχι δεν νομίζω οτι το έχουμε αλλα τωρα πια δεν ειμαι εγώ υπευθυνη για την λιστα...! Ισως θα πρεπει να τα στελνουμε πμ σε κάποιο αντμιν που ειναι υπευθυνος για τις λιστες...

Καλημέρα σε όλες !!!!!!

Θελω λινκκκκκκκ λεμεεεεεεεε

Κοριτσια με αγορες απο Χονγκ Κονγκ τι παιζει;Εχει ψωνισει τιποτα καμια; Ξερετε αν υπαρχει περιπτωση τελωνειου κι αν ναι απο τι ποσο και πανω;

Οσες φορές αγόρασα ποτέ δεν ειχα προβλημα και μονο δυο φορές πλήρωσα απο 3ευρώ τέλη εκτελωνισμού

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...