Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

δεχεται με τηλεφωνική παραγγελία μόνο ε; το σαϊτ δεν το υποστηρίζει και από ότι κατάλαβα δεν έχουν και σκοπό να το αλλάξουν...

έκανα και την χαζή ερώτηση αν με την τηλεφωνική παραγγελία, μπορούν και να αποστείλουν ελλάδα και αναμένω...

μάκια

χεχε τώρα είδα και γω το εντιτ σου ;)

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ας πει καποιος που ξερει μαθηματικα καλε

ειναι αρκετα μεγαλος αυτος για να γραψω πχ καθετως την κλιση ενος ρηματος???

δηλαδη περιπου 8 σειρες καθετα θελω

http://www.hartorama.gr/displayITM2.asp?ITMID=31314

Διαφημίσεις

Κοριτσια καπου ειδα οτι εχετε ψωνισει απο next.

μου αρεσανε πολυ τα ρουχαλακια του κ πηγα να ψωνισω, αλλα ειδα οτι δεν στελνει Ελλαδα! Καλα δεν ειδα? εχει μια λιστα με τις χωρες που στελνει κ δε βλεπω την Ελλαδα....

Αχ πειτε μου οτι κανω λαθος!

hello! χατζικουλι και λοιπες που ψωνισατε απο κικερς πηρατε τηλ να ζητησετε το τρακινγκ ναμποερ οπως σας ειπα? εγω μολις τηλεφωνησα και μου το εδωσαν.... πηρα στο 8001182000 και το βρηκαν. ειναι ελτα παντως οχι ταχυμεταφορες οπως αμαζον. αλλα ενω απο κικερς μου ειπε οτι το στειλαν τριτη, στα ελτα ειδε οτι σημερα εφυγε απο αγγλια!!!!!!!! και οταν το βαζω εγω στο track&trace στο σαιτ των ελτα δε γραζει τιποτα..................

ευχαριστω πααααααααρα πολυ για τα φορεματακια που μου λετε! τα μελεταω!

WLFfp2.png XI11p2.png

μου αρεσανε πολυ τα ρουχαλακια του κ πηγα να ψωνισω, αλλα ειδα οτι δεν στελνει Ελλαδα! Καλα δεν ειδα? εχει μια λιστα με τις χωρες που στελνει κ δε βλεπω την Ελλαδα....

δεν κανεις λαθος, δε στέλνει Ελλάδα

εχει κατάστημα όμως εδώ, στο river west και στον Πειραιά

Έλαβα στο μέιλ μου ένα μύνημα από την UPS of America (:?:), υποτίθεται για μια παραλαβή μου εντός 3 ημερών. Δεν περιμένω κάτι, πήγα ωστόσο να το ανοίξω και αμέσως χτύπησε το αβαστ για κακόβουλο μύνημα κλπ.

Προσέξτε !!!!!

ANNAGRIG, πολύ ωραία φορεματάκια !!!!

BITCHONI, και το δικό σας καραμελένιο !!!!!!!

ΕΝΤΙΤ Νέο μύνημα από την UPS of America αλλά φοβάμαι να το ανοίξω. Γράφει πάντως support.1 ενώ πριν έγραφε support.5 Δεν έχω ιδέα αλλά δεν το ανοίγω. Λέει πάλι ότι αφορά μια παραλαβή μου που θα γίνει σε 3 μέρες και έχει επισυναπτόμενο αρχείο με τις λεπτομέρειες. Άσε καλύτερα........

Κι εγώ πήρα τέτοια μηνύματα, δυο τρια εχθές και σήμερα. Εννοείται πως ειναι ιός, σβηστα εντελώς!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Καλημέρα. Αχ πως με φτιάξατε με τα φορεματάκια σήμερα...Αν θέλει ο Θεός σε λίγους μήνες θα ψωνίζω και εγώ για την μπουμπούκα μου:)

Παρέλαβα και εγώ από gymboree, όλα μια χαρά και αναμένω μια παραγγελία με λίγα ρουχαλάκια εγκυμοσύνης από dorothy perkins.

Iridaki ρίξε και εδώ μια ματιά μήπως βρεις κάτι για την μπέμπα σου

http://www.dottielottie.co.uk/girls?SID=urvi2a2a8ah2md26ika5mbe1kkkdipa6

https://www.cutieclothes.com/

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Eχεις περιπου 6,5 εκατοστα για καθε σειρα (ωστε να εχεις και ενα ελαχιστο "αερα" μεταξυ των γραμμων. Δες με εναν χαρακα αν σου ειναι αρκετο. Εξαρταται απο την αποσταση που θα ειναι το παιδι.

(αν δεν εχεις χαρακα, χοντρικα σου λεω οτι η διαμετρος απο ενα κουτακι αναψυκτικου ειναι ακριβως τοσο)

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Αχ πως με φτιάξατε με τα φορεματάκια σήμερα...Αν θέλει ο Θεός σε λίγους μήνες θα ψωνίζω και εγώ για την μπουμπούκα μου:)

Παρέλαβα και εγώ από gymboree, όλα μια χαρά και αναμένω μια παραγγελία με λίγα ρουχαλάκια εγκυμοσύνης από dorothy perkins.

Iridaki ρίξε και εδώ μια ματιά μήπως βρεις κάτι για την μπέμπα σου

http://www.dottielottie.co.uk/girls?SID=urvi2a2a8ah2md26ika5mbe1kkkdipa6

https://www.cutieclothes.com/

Πολυ ωραια τα Sarah Louise! Κιέγω ειχα ενα καλο συνολακια και ηταν πραγματικα πολυ προσεγμενα.

Τα δευτερα (Cutie) δεν φαινεται να τα στελνει Ελλαδα απο Αμερικη. :confused:

Annagrig δεν αναφέρει μεταφορικά για Ελλάδα, αλλά αν δεν κάνω λάθος τους είχα ρωτήσει με e-mail αν στέλνουν Ελλάδα και μου είχαν απαντήσει πως ναι. Έχω γραφτεί και στο newsletter τους.

Αν κάποια ενδιαφέρεται ας στείλει ένα e-mail γιατί πάει καιρός και δεν θυμάμαι.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Στελλα, εγω νομιζω οτι ειναι μια χαρα γι'αυτο που θες. Εχει διαστασεις 60χ90. Σκεψου οτι οι μεγαλες οι κουνιες ειναι 60χ120.

Πηρα 3 μπουκαλια της AVENT 6.99 λιρες και τα 3. Και παγουρακι magic cup AVENT με καλαμακι 4,75 λιρες. Ενδεικτικα, στον ακατανομαστο εχουν 9,50 ευρω το ενα και τα 2 ειδη.

Αχ,κορίτσια τι τέλεια φορεματάκια έχει το cutiesclothes!!Ξέρει καμία να τους στείλει ένα email αν στελνουν Ελλάδα και πόσο γιατί εγώ με την τεχνολογία δεν το 'χω και δεν είναι και ο άντρας μου εδώ να βοηθήσει!

Διαφημίσεις

Αρχικά να σας πω πως επειδή έχω κάνει εγγραφή, έβαλα ένα φορεματάκι στο καλάθι μου και προχώρησα την παραγγελία ένα βήμα πριν την πληρωμή και την πήρε κανονικά. Μάλιστα μεταφορικά για Ελλάδα-Κρήτη μου έχει βγάλει 0.

Θα κάνω και την ερώτηση όμως.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

ρε παιδια πως ψωνιζετε απο αμαζον???? θελω σχολικα

ολο αλλους πωλητες βγαζει που ζητανε οτι θελουνε μεταφορικα

πως αλλιως γινεται???????

Επιλέγεις την κατηγορία προιόντων που θέλεις και μετά αριστερά βγάζει τους πωλητές, όπου επιλέγεις το ΑΜΑΖΟΝ. Σε ενδιαφέρουν αυτά ή αυτά ? Αυτά σε χαρτικά ?

Δυστυχώς έχεις δίκιο. ΝΕΧΤ με πέρσοναλ σόπερ ή από ebay. Φυσικά και στο RIVER WEST :rolleyes::rolleyes:

hello! χατζικουλι και λοιπες που ψωνισατε απο κικερς πηρατε τηλ να ζητησετε το τρακινγκ ναμποερ οπως σας ειπα? εγω μολις τηλεφωνησα και μου το εδωσαν.... πηρα στο 8001182000 και το βρηκαν. ειναι ελτα παντως οχι ταχυμεταφορες οπως αμαζον. αλλα ενω απο κικερς μου ειπε οτι το στειλαν τριτη, στα ελτα ειδε οτι σημερα εφυγε απο αγγλια!!!!!!!! και οταν το βαζω εγω στο track&trace στο σαιτ των ελτα δε γραζει τιποτα..................

ευχαριστω πααααααααρα πολυ για τα φορεματακια που μου λετε! τα μελεταω!

Τους έστειλα μέιλ και μου έστειλαν ένα σετ νούμερα με γράμματα, το οποίο βάζω στο σάιτ του Royal Mail και λέει ότι έχει φύγει από Αγγλία. Από βδομάδα, θα πάρω στα ΕΛΤΑ. Αν δεν βαριέσαι στείλε το νούμερο να σου πω.

Κι εγώ πήρα τέτοια μηνύματα, δυο τρια εχθές και σήμερα. Εννοείται πως ειναι ιός, σβηστα εντελώς!

Και τρίτο παρακαλώ !!!!!! Φουνταρέισον !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Στο μεταξύ το σουτιέν φαντασί υπάρχει μόνο στην φαντασία μου ...... σύνδεση κανονική με Κάιρο .......... δεν έχουν απαντήσει σε κανένα μύνημά μου, μάλλον για κέις στο πειπαλ με βλέπω.........

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Στο μεταξύ το σουτιέν φαντασί υπάρχει μόνο στην φαντασία μου ...... σύνδεση κανονική με Κάιρο .......... δεν έχουν απαντήσει σε κανένα μύνημά μου, μάλλον για κέις στο πειπαλ με βλέπω.........

ακομα????? ελα παναγια μου!

και κατι αλλο.....ψαχνω παπλωματακι για κουνια...εχετε τιποτα υποψην σας? Θελω καποιο να ειναι αρκετα ζεστο/χοντρο και οχι πουπουλενιο....κατι σαν αυτο, αλλα για κουνια οχι για μονο κρεβατι

female, ευχαριστω!:-D

Στο αμαζον εχω κοιταξει.

Αυτα απο το πρωτο site ειναι για μονο κρεβατι 120*150. Η κουνια μας ειναι 60*120. Ολο τα μονα βρισκω και στο ebay και παντου.:(

Το 2ο site ειναι παπλωματοθηκες....:(

Πηγα στα μαγαζια για μια ματια να δω τι παιζει και εχουν απο 70ευρω και πανω...:evil:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...