Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Tι να σου πώ ... Εγώ είχα το θέμα που έχω αναφέρει, με την διπλοπαραγγελία. Πολύ γρήγορη απάντηση και ακύρωση της παραγγελίας. Αν θυμάμαι καλά, την ίδια ημέρα !!!!

Παρέλαβα την Δευτέρα, περίπου σε 6 εργάσιμες δηλαδή.

Και ότι μύνημα τους είχα στείλει, γρήγορη απάντηση, εντός του 24ώρου δηλαδή.

Μάλιστα, είχα στο μυαλό μου αυτά που είχατε πεί, ότι αργούν κλπ., και είχα λίγο ανησυχήσει αλλά σε εμένα τουλάχιστον, όλα καλά.

Με τα μεγέθη πως τα πήγες ? Έπρεπε να θυμηθώ την ΙΡΙΔΑ που είχε πει αν είστε ανάμεσα σε 2 μεγέθη, πάρτε το μικρότερο !!!!

Οι ebay αγορές σου σούπερ και το αρωματάκι ΚΙΤΤΥ επίσης. Μάλλον θα το χτυπήσω για την μικρή μου :wink::wink::wink:

EDIT

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ MOTHERCARE :arrow: -15% NLVU (μέχρι 11 Αυγούστου)

DIMITRAB, μόλις έλαβα το παρακάτω μέιλ από lillifoot

Dear Maria

Thank you for visiting us at Lillifoot Children's Shoes. I am sorry you are having problems placing an order with us Online, you do not need to fill in the coupon in order for your shoes to be processed. Please try one more time and if you are still unsuccessful please contact us in store on any of the numbers below where you can place an order over the telephone.

Yours

Rachel Peacock

Operations Manager

Lillifoot Children's Shoes

020 8393 9898

01737 247719

To ιδιο μηνυμα ακριβως μου εστειλε και εμενα. Μαλλον θα παρω ενα τηλ αυριο...

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αναλόγως το πακέτο σου και ποσα προιόντα/βάρος εχει. Ξεκινάει απο 3λιρες και πανω. Ερχονται συνήθως σε 5-7εργάσιμες.

:?::?::?:

και γιατι γραφει οτι στις τιμες περιλαμβανεται φπα & μεταφορικα;

Φτανω ενα βημα πριν την τελικη παραγγελια (με Ελληνικη διευθυνση εννοειται) και μου βγαζει 0 μεταφορικα!:confused:

EDIT! μηπως η παραγγελια σου ηταν κατω απο 50 ευρω; Γιατι τοτε εχει μεταφορικα.

:?::?::?:

και γιατι γραφει οτι στις τιμες περιλαμβανεται φπα & μεταφορικα;

Φτανω ενα βημα πριν την τελικη παραγγελια (με Ελληνικη διευθυνση εννοειται) και μου βγαζει 0 μεταφορικα!:confused:

EDIT! μηπως η παραγγελια σου ηταν κατω απο 50 ευρω; Γιατι τοτε εχει μεταφορικα.

Για την ακρίβεια ήταν 46.5λίρες....:D

Edit

Subtotal£40.58

Postage£5.92

Grand Total£46.50

Για την ακρίβεια ήταν 46.5λίρες....:D

Edit

Subtotal£40.58

Postage£5.92

Grand Total£46.50

Κρίμα.

Με τα λεφτα που εδωσες που ξεπερνουν τα 50 ευρω στην ουσια επαιρνες σχεδον αλλη μια Elizabeth Arden και δεν πληρωνες μεταφορικα!

Διαφημίσεις

hello! ερωτηση!!!!!! ψαχνω για γαμο φιλης φορεματακι κουκλιστικο ivory χρωματος ρομαντικο με φρου τουλια δαντελες κλπ για την μικραν θα βρω καπου αλλου εκτος εβαυ σε καλη τιμη? ως τωρα εχω βρει να μ'αρεσει με 21-22 λιρες

αν εχετε κανα αλλα οικονομικο σαιτ πλιζ πειτε!

επισης, για να ολοκληρωθει το σετ θελουμε ivory παπουτσακι νο 23.5 -24

που να βρω? μια φορα θα το βαλει.... στο εβαυ βρισκω με 21 λιρες και μου φαινονται πολλα.....

δηλαδη συνολο (απο διαφορετικους πωλητες και buy now οχι μπιντ) θα πληρωσω περιπου 43 λιρες για παπουτσι και φορεμα.... μηπως ειμαι υπερβολικη και ειναι καλα?

WLFfp2.png XI11p2.png

ειχα βρει αυτα τα παπουτσακια http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260831111718&ssPageName=ADME:X:eRTM:GB:1123

αλλα μολις με γειωσε... μονο λοντον λεει....

εντιτ! ακυρο κ το αλλο παπουτσακι http://www.ebay.co.uk/itm/BNIB-COAST-PINK-BRIDESMAID-GIRLS-SHOE-UK6-EU-23-5-/150575729676?pt=UK_Clothing_GirlsShoes_GirlsShoes_GL&hash=item230f034c0c ειναι ροζ και εχει ελαττωμα... το ιβορι ειναι 24.5 θα της πεσει μεγαλο.... σε 1.5 μηνα ειναι ο γαμος.... τωρα φοραει 23.5.... αλλα ποιος ξερει τη φορμα του παουτσιου.... εν τω μεταξυ ο πωλητης δε μπορει αν δεχτει μυνημα λογω φορτου εργασιας/μηνυματων λεει....

WLFfp2.png XI11p2.png

:rolleyes::rolleyes:Ιριδάκι, δεν κοιτάς σε RARE EDITIONS ή BONNIE JEAN ?

Έχουν βάλει και εκπτώσεις :rolleyes::rolleyes:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Χθες το απογευμα παρελαβα με κουριερ τα ρουχα και τα παπουτσακια για την βαφτιση του μικρου μου. Εκαναν 5 μερες να ερθουν (μεσολαβησε και ΣΚ),με δωρεαν μεταφορικα και ειναι απλα υπεροχα. Εννοειται οτι κοστισαν 200? φθηνοτερα :D

Να σε ρωτησω πως και ειχες δωρεαν μεταφορικα γιατι ψωνιζω συνεχεια και δεν εχω παρει χαμπαρι!!!!!

9newp3.png8dIOp3.png

:rolleyes::rolleyes:Ιριδάκι, δεν κοιτάς σε RARE EDITIONS ή BONNIE JEAN ?

Έχουν βάλει και εκπτώσεις :rolleyes::rolleyes:

καλε πρωτα πρωτα θα τα κοιτουσα!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

θελω ομως στυλ παρανυφακι με χρωμα αιβορι.............

μπας και εχουν τετοια? νομιζω οχι......

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

φαν των inchblu ακουσατε!

μου εδωσε μια φιλη μου το σαιτ αυτο http://shooshoosusa.com/index.php

εχει ψωνισει πολλα παπουτσια για τα μικρα της!!!!! μαλιστα μου εδειξε 2 ζευγαρια που ειχε μαζι της! πολυ ομορφα, ποιοτητα σουπερ...

WLFfp2.png XI11p2.png

Βρηκα ενα ωραιο, αλλα ζηταει 17 λιρες μεταφορικα για 1 φορεμα....

Τι νούμερο ψάχνεις ? 18-24 ή 2Τ ? Από ύψος πως πάμε ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Τι νούμερο ψάχνεις ? 18-24 ή 2Τ ? Από ύψος πως πάμε ?

χμμμμ 22 μηνων θα ναι... τωρα ειναι 85 εκ υψος, θα παρει κανα δυο ακομα.......

βασικα θα προτιμουσα να χει μετρησεις ωστε οταν απω σπιτι να μετρησω τη μικρη και να δω.... γιατι δε θα ναι ωραιο να της πεσει μεγαλο....

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

χμμμμ 22 μηνων θα ναι... τωρα ειναι 85 εκ υψος, θα παρει κανα δυο ακομα.......

βασικα θα προτιμουσα να χει μετρησεις ωστε οταν απω σπιτι να μετρησω τη μικρη και να δω.... γιατι δε θα ναι ωραιο να της πεσει μεγαλο....

Πάω να δω τι θα βρω και θα σου πω. Στο www.justdresses.co.uk είδες ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

irida κοιταξες στο cindaclothing.co.uk ???? εχω παρει φουστανακια σουπερ , αψογη και αμεση επικοινωνια, παραδοση σε 7-8 εργασιμες αν θυμαμαι καλα και μεταφορικα 1 λιρα το φορεμα!

F2ETp3.png

Κοριτσια βοηθηστε με λιγο σας παρακαλω :confused:.

Οταν στο ebay παταμε το buy it now,αλλα δεν προχωραμε παρακατω, ειμαστε υποχρεωμενοι να το πληρωσουμε ή αν θελουμε δεν συνεχιζουμε?

Κοριτσια βοηθηστε με λιγο σας παρακαλω :confused:.

Οταν στο ebay παταμε το buy it now,αλλα δεν προχωραμε παρακατω, ειμαστε υποχρεωμενοι να το πληρωσουμε ή αν θελουμε δεν συνεχιζουμε?

Νομίζω όταν όταν δεν κάνεις commit to buy, δεν έχεις υποχρέωση να αγοράσεις.

Ας πει και κάποια που το έχει κάνει πρόσφατα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Ρε κορίτσια...να επαναφέρω το θέμα μου...Ξέρει καμιά κάποιο online κατάστημα για να ψωνίσω για την κόρη μου για το σχολείο φόρμες; Ή συνολάκι με κολάν, δε με πειράζει! Απλά, θα ήθελα να είναι λίγο γουστόζικα...Της ψωνίζω συχνά από τα sam 0-13 αλλά, δεν έχει και πολύ ποικιλία στο ηλεκτρονικό κατάστημα

[URL=http://alterna-tickers.com][IMG]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/h/hqciamtgw.png[/IMG][/URL][URL=http://alterna-tickers.com][IMG]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/i/ix3utlhop.png[/IMG][/URL]

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...