Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Αν είναι στη λίστα, είναι δοκιμασμένο.

Δοκιμασμενο οκ αλλα μου βγαζει στο google checkout οτι πρεπει να συμπληρωσω το κουπονι προσφορας για να ολοκληρωσω την αγορα και εγω δεν μπορω να βρω τι να βαλω σε εκεινο το κουτακι:(

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

once again... Το next δεν στέλνει Ελλάδα...

Πάντως maria_s εγώ μόλις έστειλα mail στην personal shopper και μου ήρθε απάντηση άμεσα ότι λείπουν διακοπές. Τύπου αυτοματοποιημένο μήνυμα. Για μένα αυτό είναι επαγγελματισμός πάντως.

Επειδή όμως θέλω να δω αν με συμφέρει ο ξάδελφος ή η Κατερίνα, όσες συνεργαστήκατε μαζί της για πείτε τιμές μεταφορικών

Επίσης αν δέχεται να αγοράσουμε εμείς ον λαιν από mothercare πχ και να τα στείλουμε σε εκείνη

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

πως ψωνιζετε απο νεξτ?? εμενα δε μ αφηνει καν να γραφτω....λεει δεν εχω valid phone number...

Δεν μπορεις να ψωνισεις απο εκει μονο μεσω personal shopper δεν δεχονται ουτε πιστωτικη ελληνικη. ψαξε και στο παλιο θεμα εχει συζητηθει πολλες φορες

q1kup2.pngza5op2.png

Ναι το εψαξα αλλα μονο το αναφερουμε δεν γραφει καμια την εμπειρια της.

Τα νευρα μου εχω απο χθες παιδευομαι...

Αν είναι στη λίστα, είναι δοκιμασμένο.

Το έβαλα στην λίστα με τα παπουτσομάγαζα, από αναφορά άλλου μέλους. Δεν έχω ψωνίσει προσωπικά για να μεταφέρω την γνώμη μου. Ούτε θυμάμαι κάτι παραπάνω. Λυπάμαι.

πως ψωνιζετε απο νεξτ?? εμενα δε μ αφηνει καν να γραφτω....λεει δεν εχω valid phone number...

Πως να ψωνίσεις μωρέ από το ΝΕΧΤ μόνη σου ? :eek::eek: Στο τηλέφωνο κόλλησες ? Εδώ δεν δέχεται ελληνική πιστωτική ..... Μόνο με πέρσοναλ σόπερ μικρή μου:wink:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Δοκιμασμενο οκ αλλα μου βγαζει στο google checkout οτι πρεπει να συμπληρωσω το κουπονι προσφορας για να ολοκληρωσω την αγορα και εγω δεν μπορω να βρω τι να βαλω σε εκεινο το κουτακι:(

Δοκίμασε αυτό που σου λέει η ravT, να μην βάλεις τίποτα. Δεν τους στέλνεις ένα μύνημα να τους ρωτήσεις ? Ή και τηλέφωνο αν μπορείς.

ravT τι έκανες με την στέκα ?

Μόλις παρέλαβε η μανούλα μου. Το μικρό ηλιοτρόπιο, ο Κάρολος (γκρρρρ), ΒΟΟΗΟΟ και κάτι άλλα ψιλά από ebay.

Όλα πολύ καλά μου λέει, τα φορέματα πανέμορφα αλλά τo ένα φόρεμα είναι λίγο ξηλωμένο στο στρίφωμα. Να τους το πώ λέτε ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Ε αν δεν έχεις κουπόνι προσφοράς δεν βάζεις τίποτα βρε κορίτσι...

Σιγουρα αλλα δεν το δεχεται μολις παω να κανω ολοκληρωση μου βγαζει το ιδιο μυνημα.Δεν ζηταω βοηθεια αβιαστα εχω απο χθες που ψαχνω να βρω τι να κανω

q1kup2.pngza5op2.png

Σιγουρα αλλα δεν το δεχεται μολις παω να κανω ολοκληρωση μου βγαζει το ιδιο μυνημα.Δεν ζηταω βοηθεια αβιαστα εχω απο χθες που ψαχνω να βρω τι να κανω

Καλά κάνεις και αναφέρεις το θέμα εδώ. Στην θέση σου, θα του έστελνα μέιλ ή θα τηλεφωνούσα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Δηλαδη για να το καταλάβω και εγω

εχεις συνδεθει στο gmail σου, βαζεις τα στοιχεια της κάρτας σου κτλπ και στο επομενο πεδιο εχει κουτάκι για εκπτωτικό κωδικο και για ολοκληρωση παραγγελιας και δεν στο δέχεται?

Καλά κάνεις και αναφέρεις το θέμα εδώ. Στην θέση σου, θα του έστελνα μέιλ ή θα τηλεφωνούσα.

Αυτο θα κανω ειπα μηπως γνωριζει καμια κοπελα πριν στειλω μηνυμα. Ευχαριστω κοριτσια για το χρονο σας.

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

Δηλαδη για να το καταλάβω και εγω

εχεις συνδεθει στο gmail σου, βαζεις τα στοιχεια της κάρτας σου κτλπ και στο επομενο πεδιο εχει κουτάκι για εκπτωτικό κωδικο και για ολοκληρωση παραγγελιας και δεν στο δέχεται?

Λοιπον διαλεγεις παπουτσακια κανεις γοογλε τσεκαουτ (γιατι δεν εχει αλλο τροπο) αν εχεις λογαριασμο ηδη συνδεεσαι και μετα βαζεις στοιχεια καρτας σε βγαζει μετα συνολικη παραγγελια με μεταφορικα και εχει κουτακι για κουπονι προσφορας και μολις το αγνοω και παταω ολοκληρωση παραγγελιας μου βγαζει το μυνημα οτι πρεπει πρωτα να συμπληρωσω κουπονι προσφορας:(

q1kup2.pngza5op2.png

dimitrab, τους έστειλα μέιλ, περιγράφοντας το θέμα. Όταν απαντήσουν, θα το μεταφέρω εδώ. Ελπίζω να μην τελειώσουν τα παπά μέχρι τότε.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Καλημέρα. Όχι δεν έχω ψωνίσει από lilifoot αν και πολλές φορές τα φλερτάρω!

Εγώ του πήρα χθες παπουτσάκι καλό για να βάλει με κουστουμάκι στα 38 Ευρά (δερμάτινο-ανατομικό) από 65, ε δεν τα λες και τραγικά. Τα ήθελα άμεσα και επειδή είμαστε ανάμεσα στο 24 ή 25 δεν μπορούσα να ρισκάρω.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

dimitrab, τους έστειλα μέιλ, περιγράφοντας το θέμα. Όταν απαντήσουν, θα το μεταφέρω εδώ. Ελπίζω να μην τελειώσουν τα παπά μέχρι τότε.

Και εγω εστειλα και περιμενω...Ελπιζω να μην τελειωσουν:(και να μπορεσω να τα παραγγειλω...

q1kup2.pngza5op2.png

Αν κάποια θέλει λαπτοπ, ρίξτε μια ματιά στο ΑΜΑΖΟΝ, έχει προσφορές.

Π.χ. αυτό το ΤΟΣΙΜΠΑ, 320 λίρες (περίπου 365 ευρώ) στο ΑΜΑΖΟΝ, στο ΣΚΡΟΥΤΖ 440 ευρώ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα

κάνω μια διακοπή μονοήμερη απο τα μπάνια μου και τσίμπησα αυτά για τη μικρή μου

Μπουφανάκι

Ενα σετάκι για το σχολείο μας

Και ένα φορεματάκι για δυο γάμους και βαφτίσια που έχουμε Σεπτέμβρη.

πολύ όμορφα!!!

1gGKp3.png

Να τους παραπονεθώ για το ξηλωμένο στρίφωμα στο ΒΟΟΗΟΟ ή να το αφήσω να περάσει απαρατήρητο ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

θα πρωτοτυπησω, .... εχω ενα ψιλοπαραπονακι απο αμαζον, ειχα παραγγειλει τη γνωστη 9αδα μωρομαντηλα και κατι αλλες βλακειουλες για να μην πληρωσω μεταφορικα, οι βλακειουλες ηρθαν και τα μωρομαντηλ εδω κι 1,5 μηνα(!) δεν φευγουν , παρα μου ερχονται συνεχεια μεηλ του τυπου λυπομαστε αλλα θα καθυστερησει η αποστολη, γιατι περιμενουμε να παραλαβουμε απο τον προμηθευτη μας, νεα εκτιμηση αποστολης ταδε...

εχουνε ερθει και 20 τετοια μεηλ....και μου τη σπαει γιατι ουτε αουτ οφ στοκ ηταν, ουτε ελεγε οτι ισως αργησει η παραλαβη μια χαρα σε στοκ ηταν....αντιθετω σου προτεινει να παρεις καποια αλλα, λιγο πιο ακριβα...

Το αφηνω λιγο καιρο να δω που θα παει η βαλιτσα.... το θεμα ειανι αν ακυρωσω, αυτα, και παρω αλλα δεν θα εχω λογικα δωρεαν μεταφορικα, θα τους στειλω μαιλ...

eNeap2.pngNziDp2.png

θα πρωτοτυπησω, .... εχω ενα ψιλοπαραπονακι απο αμαζον, ειχα παραγγειλει τη γνωστη 9αδα μωρομαντηλα και κατι αλλες βλακειουλες για να μην πληρωσω μεταφορικα, οι βλακειουλες ηρθαν και τα μωρομαντηλ εδω κι 1,5 μηνα(!) δεν φευγουν , παρα μου ερχονται συνεχεια μεηλ του τυπου λυπομαστε αλλα θα καθυστερησει η αποστολη, γιατι περιμενουμε να παραλαβουμε απο τον προμηθευτη μας, νεα εκτιμηση αποστολης ταδε...

εχουνε ερθει και 20 τετοια μεηλ....και μου τη σπαει γιατι ουτε αουτ οφ στοκ ηταν, ουτε ελεγε οτι ισως αργησει η παραλαβη μια χαρα σε στοκ ηταν....αντιθετω σου προτεινει να παρεις καποια αλλα, λιγο πιο ακριβα...

Το αφηνω λιγο καιρο να δω που θα παει η βαλιτσα.... το θεμα ειανι αν ακυρωσω, αυτα, και παρω αλλα δεν θα εχω λογικα δωρεαν μεταφορικα, θα τους στειλω μαιλ...

Ο λόγος της καθυστέρησης είναι η παραλαβή από τον προμηθευτή ? Γιατί δεν τους λες ότι όταν παρήγγειλες δεν ήταν άουτ οφ στόκ και ότι εξαντλήθηκε η υπομονή σου και θέλεις άμεσα λύση, η οποία είναι η αποστολή της παραγγελίας σου ?

Εννοειται οτι θα παραπονεθεις!!!!

Τα είπα ....... ευγενικά αλλά τα είπα !!! Σματς σμουτς

ydS7p3.png 3pOXp3.png

αλλη μια αψογη εξυπηρετηση απο parapharmacie

παρηγγειλα χτες 14.00μμ

παρελαβα σημερα 11.00πμ

το υγρο φακων επαφης 7 ευρω και κατι

στο φαρμακειο το παιρνω 12 και κατι

τα αντιηλιακα των παιδιων 17

ειχαν 14 πριν εναμιση μηνα

στο φαρμακειο εξ αρχης 24

boyboom, και εγώ Π Λ Ε Ο Ν επιλέγω το συγκεκριμένο.

Άμεση εξυπηρέτηση, τα προϊόντα τυλιγμένα (να μην σπάσουν αν χρειάζεται).

μάλιστα όταν παρήγγειλα και γύρη πού την είχαν? σε ψυγειάκι ....

Απόδειξη στέλνουν και ΦΥΣΙΚΑ οι καλύτερες τιμες μακράν από άλλα φαρμακεία.

Μην ξεχάσω τα παιδιά που μιλάω μαζί τους ειναι όλοι ευγενέστατοι.

Μπράβο τους! Αξίζει να ψωνίζεις από αυτούς.

Νεώτερα απο το μέτωπο με το yoursclothing,

ειχα κανει παραγγελία στις 21 Ιουλιου, πληρωσα αμεσα με πευπαλ, και ενω εφυγα στις 26 του μήνα η παραγγελία ακομα ήταν σε επεξεργασία......

Τους έκανα παράπονα τοσο σε μειλ( 6μειλ εστειλα, το τελευταίο μειλ στις 29 και μου απάντησαν στις 6 Αυγουστου...) τοσο και στο facebook...... και μου απαντησαν οτι εφυγε στις 25 η παραγγελία μου.:cry::cry:

Παρολα αυτα λογω των δυσμένων σχόλιων μου στο φεις μου επεστρεψαν 11ευρώ χωρις να το ζητήσω για την καθυστερηση της επεξεργασίας κ αναχώρησης της παραγγελίας μου...

Τα παρέλαβα σημερα απο την γειτόνισα μου οκ καλα ειναι αλλα σπαστηκα με ολη αυτή την ανικανότητα.....τεσπα προσωπική μου αποψη. Δεν ξερω αν θα ξαναπαραγγείλω απο εκει.:mad::evil:

Παρέλαβα και απο cheapsmells διάφορα καλλυντικά αλλά τα παρακάτω τα πήρα πρώτη φορά κ τα συνιστώ ανεπιφύλακτα

Elisabeth Arden μασκαρα ειπα να τη δοκιμάσω λογω τιμής....πάρα πολύ καλή σε εφαρμογη!:D

Αρωμα για την μικρή μου της Sanrio πάρα πολύ ωραίο βανιλάτο αλλά οχι βαρύ!:-D:grin:

Κ φυσικά ενα άρωμα για μένα για καθε μέρα προς μεγάλη μου εκπληξη πολύ ωραιο και ανάλαφρο οτι πρεπει;);)

Νεώτερα απο το μέτωπο με το yoursclothing,

ειχα κανει παραγγελία στις 21 Ιουλιου, πληρωσα αμεσα με πευπαλ, και ενω εφυγα στις 26 του μήνα η παραγγελία ακομα ήταν σε επεξεργασία......

Τους έκανα παράπονα τοσο σε μειλ( 6μειλ εστειλα, το τελευταίο μειλ στις 29 και μου απάντησαν στις 6 Αυγουστου...) τοσο και στο facebook...... και μου απαντησαν οτι εφυγε στις 25 η παραγγελία μου.:cry::cry:

Παρολα αυτα λογω των δυσμένων σχόλιων μου στο φεις μου επεστρεψαν 11ευρώ χωρις να το ζητήσω για την καθυστερηση της επεξεργασίας κ αναχώρησης της παραγγελίας μου...

Τα παρέλαβα σημερα απο την γειτόνισα μου οκ καλα ειναι αλλα σπαστηκα με ολη αυτή την ανικανότητα.....τεσπα προσωπική μου αποψη. Δεν ξερω αν θα ξαναπαραγγείλω απο εκει.:mad::evil:

;)

εμενα παλι μου ειχαν στειλει μεηλ και μου ειπαν "σορρυ αλλα ισως καθυστερησει η παραγγελια σας λογω προβληματος μας" ... και σε 7 εργασιμες ηρθε!! τι να πω! με τις ωρες τους ειναι!!!

F2ETp3.png

once again... Το next δεν στέλνει Ελλάδα...

Πάντως maria_s εγώ μόλις έστειλα mail στην personal shopper και μου ήρθε απάντηση άμεσα ότι λείπουν διακοπές. Τύπου αυτοματοποιημένο μήνυμα. Για μένα αυτό είναι επαγγελματισμός πάντως.

Επειδή όμως θέλω να δω αν με συμφέρει ο ξάδελφος ή η Κατερίνα, όσες συνεργαστήκατε μαζί της για πείτε τιμές μεταφορικών

Επίσης αν δέχεται να αγοράσουμε εμείς ον λαιν από mothercare πχ και να τα στείλουμε σε εκείνη

κούκλα μου, είχαμε προσπαθήσει και εγώ και η Access πριν κανένα μήνα και δεν πήρε απάντηση καμιά μας :rolleyes:

Θα κάνω μια προσπάθεια μετά τις διακοπές και βλέπουμε...ευχαριστώ πάντως :D

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...