Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Παρέλαβα τις τσάντες από Κίνα !!! Αυτή εδώ για την μικρή νονά και αυτή σε μαύρο για την μεγάλη !!! Ποιότητα άψογη !!! Πολύ καλό δέρμα (κάτι ξέρω από δέρματα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:) και καλή ραφή.

Kαλη μου Χατζικο,πολυ ομορφες!!!

Τι ειναι η DUDU καμμια γνωστη μαρκα?

ακομη δεν εφυγες διακοπες?:-D

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!

κορίτσια επειδή εγω δεν καταφερα να βρω κάτι και επειδή πρόκειται για θέμα υγείας που επείγει, μπορεί κάποια να βρει αυτό:

http://www.e-medishop.gr/products.php?6915&cPath=26141&sid=4kqcrgkbqkqjb7efkj2ff55nc7

σε καλύτερη τιμή???

Ελλάδα ή εξωτερικό....δεν μας πειράζει...

ειναι συσκευη παροχης οξυγονου κατα τη διαρκεια του υπνου, σωστα?

εχει και ο αδελφος μου μια, την ειχε παρει 4.000 ευρω το 2005 (δυστυχως λειπει στο εξωτερικο και δε μπορω να τον ρωτησω απο πού την πηρε)

ο ασθενης που θα την χρησιμοποιησει πηγε σε κεντρο μελετης υπνου σε νοσοκομειο? εκει μπορουν να του συστησουν μοντελο και εισαγωγεα. Ή ισως ο γιατρος που τον παρακολουθει. Δε θα σου προτεινα να την παρεις απ' εξω, πρωτον γιατι δε θα εχει εγγυηση και δευτερον ισως δυσκολευτεις στο service (ο αδελφος μου την δινει για ελεγχο καθε χρονο).

Αν πας σε πνευμονολόγο που θα σου δώσει γνωμάτευση με αναγκη μελέτης ύπνου, και μετά πας σε δημόσιο νοσοκομείο για έλεγχο, θα σου δώσουν συνταγή για τη συσκευή και ένα μέρος του κόστους το καλύπτουν τα περισσότερα ταμεία.

Δες κι εδώ κάποιες συζητήσεις που καναμε παλαιότερα:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=35989&highlight=CPAP

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=23429&highlight=%F1%EF%F7%E1%EB%E7%F4%EF

Κάποιες κοπέλες έχουν τέτοια μηχανήματα (για τους συζύγους), θα μπορούσες ίσως να τους στειλεις πμ για πληροφορίες.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

ειναι συσκευη παροχης οξυγονου κατα τη διαρκεια του υπνου, σωστα?

εχει και ο αδελφος μου μια, την ειχε παρει 2.500 ευρω το 2005 (δυστυχως λειπει στο εξωτερικο και δε μπορω να τον ρωτησω απο πού την πηρε)

ο ασθενης που θα την χρησιμοποιησει πηγε σε κεντρο μελετης υπνου σε νοσοκομειο? εκει μπορουν να του συστησουν μοντελο και εισαγωγεα. Ή ισως ο γιατρος που τον παρακολουθει. Δε θα σου προτεινα να την παρεις απ' εξω, πρωτον γιατι δε θα εχει εγγυηση και δευτερον ισως δυσκολευτεις στο service (ο αδελφος μου την δινει για ελεγχο καθε χρονο).

ο ασθενης τη χρειαζεται γιατί καταρρέουν οι πνευμονες του και δε μπορεί να αναπνεύσει μόνος του....

είναι ζόρικη περίπτωση...

οι γιατροί μας είπαν οτι αν τη βρούμε κάπου σε καλή τιμή να τους το πούμε για να ξέρουν:shock:, οπότε καταλαβαίνεις....

δυστυχως φοβάμαι οτι δε θα τη χρειαστεί πέραν του χρόνου....:(

ο ασθενης τη χρειαζεται γιατί καταρρέουν οι πνευμονες του και δε μπορεί να αναπνεύσει μόνος του....

οι γιατροί μας είπαν οτι αν τη βρούμε κάπου σε καλή τιμή να τους το πούμε για να ξέρουν:shock:, οπότε καταλαβαίνεις....

λυπάμαι πολύ... :(

δεν εχει καμια σχεση με αυτά που ελεγα εγώ προφανώς

στα νοσοκομεία αφήνουν φυλλάδια κάποιες εταιρίες που νοικιάζουν εξοπλισμό. ρώτησες σε κάποια από αυτές μήπως θα μπορούσαν να σας εξυπηρετήσουν?

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

λυπάμαι πολύ... :(

δεν εχει καμια σχεση με αυτά που ελεγα εγώ προφανώς

στα νοσοκομεία αφήνουν φυλλάδια κάποιες εταιρίες που νοικιάζουν εξοπλισμό. ρώτησες σε κάποια από αυτές μήπως θα μπορούσαν να σας εξυπηρετήσουν?

ναι είναι δυσκολη κατασταση....

στο νοσοκομείο δεν ξέρουν....ούτε υπάρχει κάποιο έντυπο...

βρηκα το τηλέφωνο του αντιπροσωπου στην Ελλάδα....θα παρουμε αύριο να μας πει τιμη...

εχει τετοια συσκευη η cristina112 για τη μητερα της

ρωτηστε την

ελπίζω να μπει η κοπέλα μήπως ξέρει κάτι...

Tί κάνετε κορίτσια; Εγώ τρέχω και δεν φτάνω με τον μπέμπη. Δεν εχουμε κλείσει ακόμα τις 40 μέρες και το πρόγραμμα δεν ξέρουμε καν τι είναι...

Αφήστε. Τα έχω φτύσει. Θέλω να μπει σε πρόγραμμα ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!

Λοιπόν, κάποιος συνάδελφος του άντρα μου του είπε οτι παραγγέλνει πάνες από http://www.ubershop.co.uk/ . Το ξέρετε; Καμιά άποψη;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Λοιπόν, κάποιος συνάδελφος του άντρα μου του είπε οτι παραγγέλνει πάνες από http://www.ubershop.co.uk/ . Το ξέρετε; Καμιά άποψη;

Ναι το ξερουμε. Απο εκει παιρνω κι εγω πανες.

Δες κι εδω: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=85981

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Παράγγειλα 2 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια για τα παιδιά από http://www.shop-eu.puma.com/[url=http://www.shop-eu.puma.com/][/url] για 45 ευρώ. Καλες εκπτώσεις και δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ. Πρώτη φορά που έχω παραγγείλει από εδώ .... για να δούμε .....

ναι είναι δυσκολη κατασταση....

στο νοσοκομείο δεν ξέρουν....ούτε υπάρχει κάποιο έντυπο...

βρηκα το τηλέφωνο του αντιπροσωπου στην Ελλάδα....θα παρουμε αύριο να μας πει τιμη...

ελπίζω να μπει η κοπέλα μήπως ξέρει κάτι...

φιλη μου,

οι ιατροι του δημοσιου νοσοκομειου ειναι υποχρεωμενοι να σας φερουν τον αντιπροσωπο κ τη συσκευη στο νοσοκομει κ το κοστος καλυπτεται απο τα ταμεια

ειμαι στο χωρο της υγειας κ γνωριζω

Διαφημίσεις

Λυπαμαι, αλλα αν δεν εχετε καλυψη απο το ταμειο τοτε αφου το προσδοκιμο δεν ειναι μεγαλο, μπορεις να την νοικιασεις την Bipap.

φιλη μου,

οι ιατροι του δημοσιου νοσοκομειου ειναι υποχρεωμενοι να σας φερουν τον αντιπροσωπο κ τη συσκευη στο νοσοκομει κ το κοστος καλυπτεται απο τα ταμεια

ειμαι στο χωρο της υγειας κ γνωριζω

Ναι, ετσι ειναι. Κι'εγω δουλεψα στην πνευμονολογικη για 2 χρονια αλλα δυστυχως η καλυψη απο τα ταμεια ποικιλλει. Καποια καλυπτουν 100% το κοστος (οπως ΟΓΑ!!! ) και αλλα μοναχα ενα μερος.

Σας ευχαριστω πολύ κορίτσια για τη βοήθεια σας....

δυστυχως τελικά δε θα χρειαστεί η συσκευη....

άσχημα τα νέα απο το νοσοκομείο...:(

και πάλι σας ευχαριστω και αποχωρω για να μη σας μαυρίζω και να μη χαλάω και το τόπικ...

Kαλη μου Χατζικο,πολυ ομορφες!!!

Τι ειναι η DUDU καμμια γνωστη μαρκα?

ακομη δεν εφυγες διακοπες?:-D

Ευχαριστώ πολύ, δεν ξέρω τι είναι DUDU αλλά οι τσάντες είναι πάρα πολύ καλές. Φεύγω την Δευτέρααααααααααααααααααααα

Εβαλα το 2ο εκπτωση δε βλεπω

εγραψε ομως code accepted

προχωραω??

ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ!!!

Άντε μπράβο !!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

πηρα αυτο το πολυαγαπημενο το περιμενα ολο το χειμωνα να πεσει η τιμουλα

http://shoes.shopalike.co.uk/kickers-lego-casual-shoe-first-shoe-91202.html

δεν το πηρα απο δω αλλα δεν εβρισκα το λινκ

το πηρα 24 ευρω αλλα μαλλον επειδη ηταν στα sales δεν εγινε περαιτερω εκπτωση με το κουπονακι....αχ το λατρευω αυτο το παπουτσι!!!!!!!!!!

Όχι ρε Σοφάκι, αφού είναι dispatched, έρχεται. Βάλε το τράκινγκ νάμπερ στο σάιτ του Ρόαγιαλ Μέιλ να δεις που είναι.

Ηρθανε τα παπουτσάκια πολύ όμορφα!!! Ειχες δικαιο κοριτσάκι!!! Απλά νομίζω ότι ειναι λίγο μεγάλα του!!! Βέβαια είναι λίγο πατουσας αλλα θα δείξει...

1gGKp3.png

Καλημερουδια!!!!!!!

Καλα ρε παιδια, στο αμαζον μεχρι τι ωρα δουλεουν? σπιτια τους δεν πανε? Εστειλα μαιλ στις 12 το βραδυ και 2 η ωρα απαντησαν... 2 ωρες πισω πανε ε? αρα εκει ηταν μεσανυχτα....

Στο θεμα μας τωρα, θυμαστε που ρωταγα για τη μαρκα ROCKPORT? ε λοιπον παρελαβα! ο αντρας μου κατενθουσιασμενος! ειχα παραγγειλει το 43, βλεπω το κουτι λεει νο 44... αν εχετε δει στο αμαζον λεει συγκεκριμενα για τα παπουτσια οτι επειδη ειναι ιντερνασιοναλ σαιζ να κοιταξετε καλα το κουτι πριν επιχειρησετε επιστροφη προιοντος.... το κοιταω το ξανακοιταω λεω σωστο θα ναι... κ το τιμολογιο σωστο! το δοκιμαζει ο ανθρωπος του κανει σχετικα καλα. αλλα κατι με τρωγε, μπαινω στο αμαζον στο αντικειμενο κ βλεπω οτι οντως εχει γινει λαθος κ στειλαν μισο νουμερο μεγαλυτερο!!!!

στελνω μαιλ στο αμαζον λεω οτι στειλατε λαθος νουμερο αλλα δε θελω να επιστρεψω το προιον για ανταλλαγη καθως τα μεταφορικα θα ναι πολλα και μεσα σε 2 ωρες απαντανε οτι σας κανουμε ριφαντ ολοκληρη την αξια του προιοντος (μεταφ δεν ειχα πληρωσει) και δε θελουμε να μας το επιστρεψετε αλλα αν θελετε μπορειτε να το χαρισετε σε καποιον...........

τρομερο σερβις!!!!!!!!!!!!!!! αυτα ειναι μαγαζια....... χαιρεσαι να ψωνιζεις και να ξαναψωνιζεις!

WLFfp2.png XI11p2.png

και του κανει κιολας εεεε!!! τελεια!

εεε το μισο νουμερο μικροτερο θα ταν το τελειο αλλα στη προκειμενη ας βαλει πιο χοντρη καλτσα ή πατο χαχαχαχαχαχα αυτα 1 φορα συμβαινουν!

WLFfp2.png XI11p2.png

επισης μπορειτε να μου πειτε απο που "συμφερει" να αγοραζουμε παπουτσια? απο αμαζον ή τζαβαρι? κανενα δε στελνει παιδικα? το τζαβαρι εχει αλλο συστημα αποστολης/επιστροφων?

αν εχουμε γραψει πουθενα συγκριση των δυο μαγαζιων να ψαξω το βρω........

WLFfp2.png XI11p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...