Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

it's my area again.

Λοιπον ψωνιζω απο την πρωτοπορια ισως και πανω απο 6 χρονια ( απο τις πρωτες ιντερνετικες αγορες).

εχει την ιδια ακριβως εκπτωση στα βιβλια οπως και ο Παπασωτηριου.

για να στα στειλει δωρεαν χωρις να πληρωσεις κουριερ θελει 60? αγορες σε βιβλια. Στα 80? σου κανει και ενα βιβλιο δωρο.

Αν διαλεξεις αντικαταβολη σε χρεωνει με 2?.

Εγω αγοραζω κυριως με αντικαταβολη και περιμενω αυριο μεθαυριο παραγγελια.

(Στα ξενογλωσσα προτιμω τον Παπασωτηριου)

στην αθηνα η πρωτοπορια τα παραδιδει την επομενη (τα φερνουν οι ιδιοι στο σπιτι σου μετα απο τηλ επικοινωνια για να εισαι εκει)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στην αθηνα η πρωτοπορια τα παραδιδει την επομενη (τα φερνουν οι ιδιοι στο σπιτι σου μετα απο τηλ επικοινωνια για να εισαι εκει)

εντος Αττικης ειμαι και επειδη πολλες φορες παραγγελνουν βιβλια που δενε χουν αποθεμα γι αυτο λεω 4 με 5 ημερες.

Η επομενη ημερα ειναι μονο εφόσων εχουν αποθεμα τα συγκεκριμενα βιβλια.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

σε ευχαριστώ χατζικάκι:lol::lol:

πολυ πολυ....

:wink::wink::wink::wink: Καλά ψώνια !!!!!!!!

Αν δεν κάνω λάθος περίπου 7-10μέρες έκαναν να έρθουν απο boohoo:p

Μπου χου χου χου, μετά τις διακοπές με βλέπω να βλέπω τα φορεματάκια μου....... το μαγιώ να δω που θα βάλω :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

chatziko

αγοραζω κ εγω χρονια απο πρωτοπορια βιβλια, ειτε μεσω ιντερνετ, ειτε απο το φυσικο καταστημα

αν δεν σου ειναι κοπος να πας απο εκει, στα περισσοτερα βιβλια εχει στο καταστημα μεγαλυτερη εκπτωση απο οτι ονλαιν....διπλοτσεκαρισμενο, μου το ειπαν κ οι ιδιοι οι εργαζομενοι

Δεν ξέρω αν θα προλάβω, στην Πλατεία Κάνιγγος είναι. Θα δούμε. Ευχαριστώ πολύ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

αυτα που ειναι σε εξωτερικο χωρο θελουν ειδικη τοποθετηση απο επαγγελματιες και ειδικες κολλες και υποβασεις κλπ κλπ. Στο λεω γιατι προσφατα εβαλα σε μια παιδικη χαρα βρεφονηπιακου σταθμου και σε εναν εξωτερικο χωρο παιδοτοπου. Για το κοστος, δε, ουτε να μαθεις δε θες! :P

Αν παρ' ολα αυτα σε ενδιαφερει, εγω τα πηρα απο εδω.

μολιε πστησα το "εδω" μου εσκασε απο avast

αποκλειστηκε δουρειος ιππος!

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

μολιε πστησα το "εδω" μου εσκασε απο avast

αποκλειστηκε δουρειος ιππος!

Το αυτό ...

ydS7p3.png 3pOXp3.png

και μολις ανακλυψα οτι καποιος ασχετος συναδελφος ασβησε το antivirus ελεος !!!! ουτε ξερω ποσο καιρο ειναι ετσι το pc ωχ ωχ....

και πληρωσα κατι αγορες με την καρτα απο εδω και οχι την προπληρωμενη!!!!

l86Tp3.png d6AUp3.png

Κόρες έχει πάρει καμιάς το μάτι στέκα ή κορδέλα για μωράκι 6 μηνών μπλέ ή μπλέ-άσπρη? Μιλάω ή για φυσικό κατάστημα ή για ελληνικό on line γιατί το βιάζομαιιιιιιι

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

Κόρες έχει πάρει καμιάς το μάτι στέκα ή κορδέλα για μωράκι 6 μηνών μπλέ ή μπλέ-άσπρη? Μιλάω ή για φυσικό κατάστημα ή για ελληνικό on line γιατί το βιάζομαιιιιιιι

Δες εδώ στο φατσοβιβλίο, η κοπέλα τα φτιάχνει μόνη της, μπορείς να της πεις και ακριβώς τι θες και να στο φτιάξει. Μας είχαν φέρει δώρο από εκεί και ψώνισα και μόνη μου μετά. Είναι πολύ όμορφα !!!!!!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

ειναι καμια εδω? αμαζονοαπορια!!!!

θελω να παρω ενα φουτερακι παιδικο και ενω στο drop down εχει μεγεθη S-M-L-XL μολις πατησω το size guide για να δω τι πρεπει να παρω μου βγαζει κατευθειαν μεγεθη 2-12 ετων και οχι σμολ κλπ... αυτα τα εχει στο πινακα για γυναικεια μεγεθη............ τι κανουμε τωρα μου λετε???? εστειλα και ενα μαιλ στο αμαζον αλλα αγνωστο ποτε θα απαντησουν και εχουν μεινει μονο 2 κομματια!!!!!!!!!! ειναι με 70% εκπτωση..............

πλιιιιιιιιιιιζ χελπ!!!!!!!!!!

α καλααααα ακυρο.... δε στελνει στην ελλαδα....... καλα παιδικα παπουτσια νομιζα δε στελνει.... δε στελνει γενικως το αμαζον παιδικα?

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

γατουλα μα με πωλητη το αμαζον δε το στελνει.............. κριμα............

επι της ευκαιριας μου απαντησαν σε ενα μαιλ μου το εξης

Regarding the carrier:

Please know that our ordering system automatically assigns a carrier to your order when it is ready to dispatch.

For international deliveries, parcels are transferred to your local mail system. Express delivery is via DHL and UPS.

For more detailed dispatch information, please visit the following URL:

http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=11087631

I hope this helps.

δηλαδη πλεον με 0 μεταφορικα ερχονται οοοολα με ελτα? αυτο εννοει ε? εχει παραλαβει καμια τελευταια με κουριερ? εχω παραγγειλει 2 ζευγαρια παπουτσια απο τις 28/7 και ελεγε οτι θα φυγουν 30 αλλα ακομα και σημερα δεν τα χουν στειλει... και αν ειναι να περιμενω αλλες 10-12 μερες χαιρω πολυ...........

WLFfp2.png XI11p2.png

δηλαδη πλεον με 0 μεταφορικα ερχονται οοοολα με ελτα? αυτο εννοει ε? εχει παραλαβει καμια τελευταια με κουριερ? εχω παραγγειλει 2 ζευγαρια παπουτσια απο τις 28/7 και ελεγε οτι θα φυγουν 30 αλλα ακομα και σημερα δεν τα χουν στειλει... και αν ειναι να περιμενω αλλες 10-12 μερες χαιρω πολυ...........

οχι ελαβα με ups προσφατα (και 0 μτφ)

στειλε μειλ για το dispatch αλλα πιστευω σημερα θα φυγουν...

οχι ελαβα με ups προσφατα (και 0 μτφ)

στειλε μειλ για το dispatch αλλα πιστευω σημερα θα φυγουν...

αυτο ηταν το εμαιλ που εστειλα :wink:

ααα και μου απαντησαν οτι αν δε λαβω επιβεβαιωση ως τις 31 ιουλιου οτι εφυγαν να τους ξαναστειλω μαιλ

εχμ εχμ σημερα ειναι 1 αυγουστου! ημερολογιο δεν εχουν?

βαριεμαι να τους βρισω.......

WLFfp2.png XI11p2.png

αυτο ηταν το εμαιλ που εστειλα :wink:

ααα και μου απαντησαν οτι αν δε λαβω επιβεβαιωση ως τις 31 ιουλιου οτι εφυγαν να τους ξαναστειλω μαιλ

εχμ εχμ σημερα ειναι 1 αυγουστου! ημερολογιο δεν εχουν?

βαριεμαι να τους βρισω.......

:shock::shock: συνηθως ειναι πιο συνεπεις..αυριο μειλ αναγκαστικα παλι..με στυλ πρεπει να τα στειλετε συντομα γιατι θα φυγω...διαφορετικα θα ακυρωσω κλπ

Μολις ελαβα αυτο

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=370527603768&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

ειναι τελειο ΑΛΛΑ αντι το 5 μου εστειλε το 2-3!

και ναι μας κανει αλλα......

της εστειλα μαιλ ενημερωτικο

μεσα λεει δεν δεχεται επιστροφες

για να δουμε!

kKZUp2.png

κορίτσια, μηπως ξέρετε πόσες μέρες κάνουν /www.charlesclinkard.co.uk ( γράφει ότι τα παπουτσάκια είναι dispatched απο 27/07

Σοφια εμενα βδομαδα το πολυ εκαναν

Ότι έμπαινα να γράψω για τον Κάρολο!!! Είχα βάλει 2 παραγγελίες στις 26 (4 ζεύγη παιδικά) και στις 27 (ένα δικό μου ένα του συζυγάτου μου) Ιουλίου, δηλαδή την προηγούμενη Τρίτη και Τετάρτη. Και περιμένω και περιμένω ...... Σήμερα μου έρχεται μέιλ ότι το ένα αγορίστικο δεν είναι διαθέσιμο και μου κάνουν επιστροφή την αγορά και τα μεταφορικά της. Μπαίνω στο σάιτ και το βλέπω διαθέσιμο ,τα νεύρα μου κρόσια :evil::evil::evil::evil: Μόλις τους πήρα τηλέφωνο και μου λένε βλακείες, ότι είναι λάθος στο σύστημά τους κτλ. Τους έριξα βρισίδι, με το γάντι, ότι είναι αναξιόπιστοι, ότι λένε ανοησίες γιατί έχουν ονλάιν σύστημα αγορών, ότι θα το αναφέρω στο φόρουμ από όπου τους έμαθα κτλ. Καλού κακού ζήτησα να ελέγξουν τα άλλα 4 ζευγάρια και μου είπαν ότι είναι διαθέσιμα και ... έτοιμα προς αποστολή !!!! Μετά από 5-6 ημέρες :shock::shock: και ότι θα κάνουν άλλες τόσες να έρθουν :shock::shock::shock::shock:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

γεια σας!!

μηπως γνωριζετε καιποιο αγγλικο καταστημα με παιδικα καθισματακια που να στελνει ελλαδα?

οσα εχω βρει με τα φθηνοτερα της αγορας δεν στελνουτν στην ελλαδα.

eQMGp2.png

Αχ κοριτσια...μολις το αποφασισα να τα σκασω τα 150 για το φορεμα

http://www.curvety.com/P/Igigi_Dresses_for_Curvy_Women_Plus_Size_Clothing_Ladies_Clothes_in_Large_Sizes-(1266).aspx

δεν εχει το νουμερο μου!!!

Το βρηκα βεβαια στο αμερικα στην ιδια τιμη αλλα φοβαμαι τους τελωνες γιατι η τιμη με τα μτφ ανερχεται στα 230$!!!!!!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...