Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Ρώτα πρώτα στα φαρμακεία της γειτονιάς σου μήπως έχουν κάποιες προσφορές. Για παράδειγμα στην δική μου γειτονιά έχει όλα τα αντηλιακά -25%. Δεν είναι παλιά όπως υποψιάστηκα στην αρχή γιατί είδα ημερομηνία λήξης πάνω τους το 2013.

Άλλη ερώτηση.

Θέλω να παραγγείλω αυτό

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004MKNOFC/ref=ox_sc_sfl_title_2?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

από άμαζον. Και κάτι άλλα ψιλολόγια.

Να το τολμήσω? Ρωτάω γιατί είναι μεγάλο αντικείμενο και δεν ξέρω αν μπορώ να τους εμπιστευτώ ότι θα μου φτάσει σώο και αβλαβές.

Nαι να τους εμπιστευτεις 1000%

αλλα ακόμα και να μη φτάσει σώο που το αποκλείω θα τους γραψεις γραμματακι και θα σου στειλουν εκ νέου καινούργιο ή θα σου επιστρέψουν τα χρηματα σου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άλλη ερώτηση.

Στο καλάθι μου λέει π.χ. 18,07 λίρες και όταν πάω να κάνω την παραγγελία λέει 18,51.

Όλα τα αντικείμενα έχουν καπέλο, γιατί?

Γουάι? Σαμμπαντι?

Έχω διαλέξει εντωμεταξύ το σουπερ σέιβερ ντελίβερι.

Άλλη ερώτηση.

Την πιστωτική μου την έχουν περασμένη μέσα! Έτσι γίνεται? Δεν θα έπρεπε για λόγους ασφαλείας να με ρωτάνε κάθε φορά τα νουμεράκια που έχει από πίσω?

Διαφημίσεις

Σας εχει τυχει κατι αναλογο?

Εκανα μια αγορα απο ebay πριν 20 μερες και ο πωλητης οχι μονο δεν μου αφησε αξιολογηση , αλλα μου εστειλε μηνυμα οτι μονο αν εγω αφησω θετικη αξιολογηση 5 αστερων τοτε θα αφησει και αυτος.

Σημερα παρελαβα, αλλα βρε κοριτσια δεν ξερω τι πρεπει να κανω. Καμια ιδεα?

καλησπερα κοριτσια!!εχω πολυυυ καιρο να μπω γιατι εχω πολυ καιρο να ψωνισω!!ξερετε αν το σαιτ allobebe.fr στελνει ελλαδα καθισματα αυτοκινητου??μεταφορικα?ρωταω γιατι ειμαι ασχετη απο γαλλικα!

Προσπάθησα να βρω αυτό που λες....

Αλλά αυτό που βρισκω ειναι το εξής

http://www.converse.com/pdf/kids_sizing_chart.pdf

απο την επισημη σελίδα των all star , τα έχει βέβαια σε ιντσες και σε αμερικάνικα νουμερα.

Οτι το 10UK-(11-11.5US)-->28

αρα το 9UK-(10-10.5US)-->27

και το 8UK-(9-9.5US)-->26

εγω ειπα στη νονα μας να παρει 26 καθως εχουν μεγαλη φορμα και το κουτι γραφει 26 /uk 10 και μου εκανε εντυπωση γιατι το παπουτσι της ειναι μεγαλο και στο αγγλικο φοραει 8-9.

ειπα μηπως ξερετε να ισχυει κατι διαφορετικο για τα all star.

κοριτσακια μου!

Διαφημίσεις

Μολις παρέλαβα καλσονάκια για τη μικρή

ο πωλητής

τρια καλσονάκια Νεξτ τα ειχε 10 λιρες αλλά μπορουσες να κάνεις προσφορά, εδωσα προσφορά για 8λιρες τα πήρα συνολο 10λιρες με τα μεταφορικά. Τα εστειλε 23 Σάββατο και σήμερα τα παρέλαβα, σε 3εργάσιμες.

Αψογος και γρηγορος ο πωλητης!

Και εχω και μια ερωτηση σε θεματακι με εναν πωλητη στο εμπευ....

Παρήγγειλα πλαστικά δαχτυλιδια στις 30/6 για την μικρη μου....

Οκ τα εστειλε στις 04/07.....αφαντα απο τοτε!

Του στελνω δυο μυνήματα την προηγουμενη εβδομαδα μου λεει στα ξαναστέλνω επιτόπου νεα κομματια .

Οκ λεω....αυτο στις 23/07.....Σαββατο σαν τα καλσονάκια....

Ε τωρα εγώ ποσο καιρο του δινω πριν ανοιξω κεις???

Να περιμένω εως και την Παρασκευή? που κλεινω ενα μήνα ή να περιμένω εως τις 9 αυγουστου που ειμαι στις 44μερες???

Και εχω και μια ερωτηση σε θεματακι με εναν πωλητη στο εμπευ....

Παρήγγειλα πλαστικά δαχτυλιδια στις 30/6 για την μικρη μου....

Οκ τα εστειλε στις 04/07.....αφαντα απο τοτε!

Του στελνω δυο μυνήματα την προηγουμενη εβδομαδα μου λεει στα ξαναστέλνω επιτόπου νεα κομματια .

Οκ λεω....αυτο στις 23/07.....Σαββατο σαν τα καλσονάκια....

Ε τωρα εγώ ποσο καιρο του δινω πριν ανοιξω κεις???

Να περιμένω εως και την Παρασκευή? που κλεινω ενα μήνα ή να περιμένω εως τις 9 αυγουστου που ειμαι στις 44μερες???

Εφόσον σου είπε ότι τα ξανάστειλε κι έδειξε θετική διάθεση, περίμενε λίγο ακόμα. Από Αγγλία έρχονται? Εγώ θα άνοιγα κέις έπειτα από 2 εβδομάδες, δηλαδή από 6/8 και μετά...

Εφόσον σου είπε ότι τα ξανάστειλε κι έδειξε θετική διάθεση, περίμενε λίγο ακόμα. Από Αγγλία έρχονται? Εγώ θα άνοιγα κέις έπειτα από 2 εβδομάδες, δηλαδή από 6/8 και μετά...

Καλά καλή διαθεση δεν εδειξε....μια βδομαδα μετά μου απάντησε στα δυο μειλ μου...εγώ εδειξα καλή διάθεση.

Οκ αυτο θα κανω....6 Αυγουστου θα ανοιξω κεις.

Να τον ενημερωσω πρωτα ε? Μηπως τα βρουμε εκτος σωστά?

Αλλα ειμαι σιγουρη οτι δεν θα μου απαντήσει....στο μειλ για το κεις...για να με τρενάρει...

Κορίτσια από που μπορούμε να παραγγείλουμε έμπλαστρα?

Καλή μας μέρα:)

Καλημερα!

Νομιζω ειναι υπερβολη να παρεις εμπλαστρα απο νετ...

2,5 ευρω κανει το ενα στο φαρμακειο..... Εκτος κι αν τα βαζεις παρα πολυ κ βρεις καμια πολυσυσκευασια που να συμφερει.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Μια ερώτηση έχω: Έχω παραγγείλει από το ebay κάτι πράγματα και λέει Dispatched 20/7/2011. Tracking number δεν έχει. Υπάρχει τρόπος να βρω με ποια εταιρεία έρχονται κ σε πόσες μέρες θα φτάσουν?

Είμαστε σε φάση μετακόμισης κ φοβάμαι μην είμαι στο άλλο σπίτι ώσπου να ΄ρθουν!

Thanks!

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Για να μην έχει δώσει ο πωλητής τράκινγκ νάμπερ μάλλον έρχονται με απλό ταχυδρομείο οπότε πρέπει να έχεις το νου σου να το ζητήσεις σε 2-3 αν είναι από Αγγλία. Αλλά μπορείς να επικοινωνήσεις και με τον πωλητή να τον ρωτήσεις με ποιον τρόπο έστειλε το δέμα σου.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Μια ερώτηση έχω: Έχω παραγγείλει από το ebay κάτι πράγματα και λέει Dispatched 20/7/2011. Tracking number δεν έχει. Υπάρχει τρόπος να βρω με ποια εταιρεία έρχονται κ σε πόσες μέρες θα φτάσουν?

Είμαστε σε φάση μετακόμισης κ φοβάμαι μην είμαι στο άλλο σπίτι ώσπου να ΄ρθουν!

Thanks!

οι περισσότεροι πωλητές από το ebay στέλνουν με απλό (ή συστημένο) ταχυδρομείο διαφορετικά το αναφέρουν. Οπότε μη φοβού θα λάβεις χαρτάκι από τα ΕΛΤΑ (ιδίως αν έχουν βάρος πάνω από 500 γρ διαφορετικά αν είναι μικρότερο και έχει κέφια ο ποστ μαν θα το αφήσει στην πόρτα σου) :wink:

Για να μην έχει δώσει ο πωλητής τράκινγκ νάμπερ μάλλον έρχονται με απλό ταχυδρομείο οπότε πρέπει να έχεις το νου σου να το ζητήσεις σε 2-3 αν είναι από Αγγλία. Αλλά μπορείς να επικοινωνήσεις και με τον πωλητή να τον ρωτήσεις με ποιον τρόπο έστειλε το δέμα σου.

Πως να το ρωτήσω αυτό στα Αγγλικά? έχω κολλήσει λίγο..

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

βρε κοριτσια που χρησιμοποιειτε το Myukmail εστειλα κατι πραγματα μεσω του amazon και στο tracking φαινεται οτι εχουν φτασει εχω στειλει email στο mum να με ειδοποιησουν οταν παραλαβουν και τα στοιχεια της παραγγελιας γιατι θα την εστελναν σε τρια κοματια αλλα δεν εχουν απαντησει ακομα ποσο καιρο κανουν να απαντησουν?

l86Tp3.png d6AUp3.png

Κοριτσια γεια σας!

Τελικα το kiddicare στελνει Ελλαδα? Προσπαθω να μπω στην ιστοσελιδα του και δεν ανοιγει....

Θελω να παρω αυτο, αλλα πολυ τσουχτερη η τιμη του....

54783.jpg

maria1976,

το MUM δε σου λεει τι δεμα ερχεται. Απλα σου στελνει ενα μειλ οταν εχεις καποιο εισερχομενο χωρις να διευκρινιζει απο που ειναι. Ποτε τους εστειλες μειλ? Εμενα μου απαντανε σχεδον αμεσως....

χαίρετε, χαίρετε!!!

παρέλαβα αυτό: http://www.ebay.co.uk/itm/Green-Blue-TIOMAN-Print-Tunic-Kaftan-Top-Malaya-Beach-/150601832455?pt=UK_Women_s_Dresses&var=&hash=item68c795268a

το οποίο το πήρα για την θάλασσα και το φοράω στο γραφείο:P:p

είναι πάρααααα πολύ καλή ποιότητα και επειδή δεν έχει τα κροσάκια στο τελείωμα είναι μια πολύ όμορφη μπλούζα

κρίμα που φεύγω την άλλη εβδομάδα, αλλιώς θα ψώνιζα και κατιτίς παραπάνω.......

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...