Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Prepay σημαίνει οτι με τραπεζικό έμβασμα στέλνεις τα χρήματα στη Γερμανία αντί να χρησιμοποιήσεις πιστωτική κάρτα.

Σ"ευχαριστω για την απαντηση.Αυτο σημαινει οτι δεν μπορω να κανω την δουλεια μου με προπληρωμενη καρτα οπως περιγραφετε παρακατω?Συγνωμη ειμαι πραγματικα πολυ ασχετη!

pnQcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σ"ευχαριστω για την απαντηση.Αυτο σημαινει οτι δεν μπορω να κανω την δουλεια μου με προπληρωμενη καρτα οπως περιγραφετε παρακατω?Συγνωμη ειμαι πραγματικα πολυ ασχετη!

Mην μπερδεύεσαι έτσι.

Το συγκεκριμένο ονλάιν κατάστημα που σε ενδιαφέρει, δέχεται πληρωμή και με πιστωτική, και μέσω πέιπαλ.

Για λόγους ασφάλειας και ευκολίας (για να μην καταχωρείς δηλαδή συνέχεια την κάρτα σου), θα σου πρότεινα να βγάλεις μια προπληρωμένη πιστωτική κάρτα. Να την συνδέσεις με το πέιπαλ (αν δυσκολευτείς, ρώτα εδώ) για να έχεις την διασφάλισή του. Να αγοράσεις αυτό που θες.

Στον 1,5 χρόνο που αγοράζω ονλάιν, μια φορά μόνο έχω πληρώσει με έμβασμα. Έχει μεγαλύτερη χρέωση και δεν είναι άμεση πληρωμή, μπορεί να μεσολαβήσουν και 2 μέρες μέχρι να οριστικοποιηθεί η πληρωμή σου.

ΕΝΤΙΤ Το ίδιο γίνεται σε όλα τα ονλάιν καταστήματα

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Άρα για να συνοψίσουμε:Πάω αύριο στην EUROBANK βγάζω μια προπληρωμένη πιστωτική(καλά τη λέω) τη "φορτώνω" με το ποσό που κοστίζει το προϊόν που θέλω(350 ευρώ πχ) και κάνω τη δουλειά μου??

Ακριβώς.οπως αναφέρθηκε μπορείς να την συνδέσεις με το Paypal δωρεάν,κάτι που σου παρέχει μια σχετική ασφάλεια στις συναλλαγές σου. Ελπίζω να μην σε μπερδέψαμε περισσότερο απο ότι έπρεπε

Καλές αγορές

Διαφημίσεις

Ακριβώς.οπως αναφέρθηκε μπορείς να την συνδέσεις με το Paypal δωρεάν,κάτι που σου παρέχει μια σχετική ασφάλεια στις συναλλαγές σου. Ελπίζω να μην σε μπερδέψαμε περισσότερο απο ότι έπρεπε

Καλές αγορές

Σας ευχαριστώ πολύύύύύ!!!

Οδηγίες για το Paypal.com

Πώς να ανοίξω λογαριασμό κ να περάσω κάρτα στο Paypal

Στην πρώτη σελίδα έχει μπρόστά σας στα δεξιά αυτό «ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ PAYPAL ΤΩΡΑ Κ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΛΩΣΣΑ»

Καλό θα ήταν αν έχετε πλήρη άγνοια για το paypal να το πατήσετε το λινκ κ να διαβάσετε για να μπείτε στο νόημα.

Τι μπορείτε να κάνετε με το PayPal:

Να στείλετε χρήματα σε κάποιον άλλο που έχει λογαριασμό σε αυτό

(χωρίς απαραιτήτως ο αποστολέας να έχει λογαριασμό, μια πιστωτική/χρεωστική κάρτα αρκεί).

Να πάρετε χρήματα από κάποιον άλλο με αποστολή στον τραπεζικό

λογαριασμό του (απαραίτητος ο λογαριασμός PayPal και καλύτερα ρωτήστε

την τράπεζά σας αν το υποστηρίζει πρώτα).

Πάμε στη σελίδα http://www.paypal.com εκεί πανω δεξιά λέει Sign Up το πατάμε κ μας πετάει στη επόμενη σελίδα για να εγγραφθούμε.

Διαλέγουμε την χώρα μας, όπου κ κατοικούμε. Διαλέγουμε την γλώσσα που θέλουμε να εμφανίζεται η σελίδα. Και μετά διαλέγουμε τον τύπο του λογαριασμού μέλους που θέλουμε. Η΄ τον Paypal for you ή τον PayPal for business.

Αν είμαστε ιδιώτες/απλοί καταναλωτές διαλέγουμε τον πρώτο Paypal for you

Μας πετάει αυτοματα σε αυτή τη

σελίδα

Οπου κ θα πρέπει να γράψουμε το μειλ επικοινωνίας μας γιατί σε αυτό θα μας στέλνουν τις αποδείξεις πληρωμής,ενημερώσεις κ με αυτό θα μπαίνουμε στο λογαριασμό μας, να διαλέξουμε password κ το σημαντικότερο να δώσουμε πληροφορίες για το όνομά μας, το επίθετο την διευθυνση μας τον ταχυδρομικό κωδικό μας κτλπ

Εδώ μια μεγάλη προσοχή, στα στοιχεία που θα καταχωρήσετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί να είναι τα ίδια με την κάρτα σας πχ στην κάρτα λεει ELENI PAPADOPULU εσείς μη το γράψετε με άλλο τρόπο πχ ELENA PAPADOPOULOU γιατί πρώτον όταν θα παει να γίνει εξακρίβωση στοιχείων θα κοπεί κ δεν θα σας το εγκρίνουν. Περνάμε σε λατινικούς χαρακτήρες τα στοιχεία μας όπως ακριβώς είναι περασμένα κ στην κάρτα. Αν δεν τα ξέρουμε ή δεν είμαστε σίγουροι παίρνουμε ένα τηλέφωνο στην τράπεζα μας κ τα ρωτάμε.

Επίσης βάζουμε αληθινό κινητό γιατί μπορεί για κάποιο μελλοντικό θέμα να χρειαστεί να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Αφού περάσουμε τα στοιχεία μας κ συμφωνήσουμε με τους όρους μας πετάει σε μια σελίδα οπου κ μας βάζει να διαλέξουμε αν 1> θα πληρώνουμε τις αγορές μας μέσω τραπεζικής μεταφοράς χρημάτων ή 2> αν θα πληρώνουμε τις αγορές μας μέσω πιστωτικής κάρτας, να την χρεώνει δηλαδή.

Εκεί διαλέγουμε τον δεύτερο τρόπο τον Pay with mycredit card

Και συνεχίζουμε.

Εκεί μας περνάει στην επόμενη σελίδα οπου κ θα πρέπει να περάσω τα στοιχεία της κάρτας μου. Σας επιτρέπει να καταχωρήσετε κάρτες VISA(VISA ELECTRON), MASTERCARD,DISCOVER & AMEX. Το 16ψήφιο νούμερο γραμμένο χωρίς κενά, την ημερομηνία λήξης της κάρτας μου και το CSC το οποίο είναι ο τριψήφιος αριθμός ασφαλείας οπου είναι γραμμένος στη πίσω μεριά της κάρτας με αυτόν τον τρόπο συνήθως πχ ΧΧΧΧ 257 ο αριθμός είναι τα τελευταία τρία ψηφία. Έχει κ τις ανάλογες οδηγίες αν ζοριστείτε.

Και από κάτω λέει Billing address θα πρέπει αυτή η διεύθυνση χρέωσης να είναι ίδια με την διεύθυνση που έχετε καταχωρήσει στην τράπεζα κατά την έκδοση της κάρτας σας.

Μολις τελειώσετε θα σας έρθει ένα μήνυμα όπου θα φαίνεται σαν αυτό

Welcome

Dear DESPOINA

Thanks for joining PayPal.

Once you link your bank account or credit card, youʼll speed through online checkout without exposing your financial information.

Link Now

Hereʼs what we have on file for you. Take a second to confirm we have your correct information.

Email [email protected]

Confirmation Code

1750-9089-2594-2761-3924

AddressNAVχχχχχ 00

THESALONIKI, THESSALONIKI

55χχχχχ

Greece

Edit my information

(For your security, you will be taken to the PayPal homepage and be asked to log in.)

Yours sincerely,

PayPal

Επισκόπηση Λογαριασμού μου

Τώρα έχετε δημιουργήσει τον λογαριασμό σας στο Paypal, πατε στην αρχική σελίδα κ κάνετε log in.

Στην καρτέλα Overview

Θα παρατηρήσετε τα εξής

• My Account

o Overview

Welcome, DESPOINA Last log in January 14, 2012 11:19 GMT+02:00

• Account Type: Premier

• Status: Unverified Get verified

Εσεις θέλετε να γίνετε πιστοποιημένος χρήστης δηλαδή να πιστοποιήσει το paypal ότι όντως είστε ο κάτοχος της κάρτας που περάσατε. Γιατί αλλιώς αν δεν το κάνετε κάποια στιγμή σε κάποιο όριο χρηματικών συναλλαγών θα σας μπλοκάρει για να προστατέψει τον κάτοχο της κάρτας.

Με αυτόν τον τρόπο πρέπει να γίνεται πιστοποιημένο μέλος. Το paypal θα σας χρεώσει ένα μικρό ποσό (ακριβώς 1.5?) στην κάρτα. Μόλις σας έρθει η μηνιαία αναφορά λογαριασμού (ή αν έχετε internet banking μπορείτε να το δείτε αμεσα σε μια δυο μέρες που θα φανεί η χρέωση ή να πάρετε τηλέφωνο στην τράπεζα σας κ να ζητήσετε να δουν τις χρεώσεις στην κάρτα σας ). Το οποιο θα φαίνεται όπως το παρακάτω.

We charged ?1.50 EUR or equivalent to your Visa X-1257 card to make sure it's yours. The charge creates a unique 4-digit code that will show up on your summary of financial activity provided by your card issuer within a few days.

How to confirm your card

We'll refund the ?1.50 EUR or equivalent charge into your PayPal account within 24 hours after you confirm your card.

Τότε θα πάτε στη σελίδα του paypal οπου αφού μπείτε στο λογαριασμό σας θα πατήσετε το λινκ get verified κ εκεί θα σας ζητηθεί από to paypal ένας τετραψήφιος αριθμός που βρίσκεται βάλετε, στο λινκ get verified τότε θα είστε πιστοποιημένο (verified) μέλος και το ποσό που χρεωθήκατε θα σας επιστραφεί με την πρώτη σας αγορά δηλαδή θα κάνετε μια πρώτη αγορά αξίας 10ευρώ κ το paypal αντι να χρεώσει την κάρτα σας 10ευρώ θα την χρεώσει 8ευρώ για να σας ξεπληρώσει το 2ευρω που σας χρέωσε.

Πατώντας στο Profile θα δείτε πολλές εργασίες που μπορείτε να κάνετε όσον αφορά τον λογαριασμό σας.

• Add or Edit Email

• Add or Edit Bank Account

• Add or Edit Credit Card

• Add or Edit Street Address

Εκει μπορείτε να διαμορφώσετε τα στοιχεία σας, να προσθέσετε ή να διαγράψετε.

Επισης σημαντικό να ξέρετε ότι το paypal δεν μπορεί να ξέρει πόσα λεφτά εχετε στην κάρτα σας οπότε το PayPal balance: ?0.00 EUR θα είναι πάντα μηδενικό , εκτός από την πρώτη φορά που θα σας χρωστάει λεφτά το paypal κ θα αναγράφει το ποσό αυτό ή αν σας στείλουν χρήματα μέσω του paypal **1(θα αναφερθώ κ σε αυτό παρακάτω) κ εσεις επιλέξετε αντί να μεταφερθούν στη κάρτα σας (θα υπάρχει σχετική χρέωση για το έμβασμα αυτό) ή να τα κρατήσετε ως balance στο paypal κ είναι σαν κανονικά χρήματα , μπορείτε δηλαδή να κάνετε αγορά κ να χρησιμοποιήσετε το balance σας.

Τωρα κάτω στη σελίδα θα φαίνονται τα εξής

My recent activity Payments received Payments sent

Εκεί από κάτω θα φαίνονται οι συναλλαγές σας, οι πληρωμές σας κτλπ ή κ τα χρήματα που στείλατε κάπου κ όλο το ιστορικό σας συναλλαγών.

** Σημείωση 1

Πολλές φορές θέλετε να πουλήσετε κάτι ή να σας στείλουν χρήματα , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πευπαλ για να σας στείλουν χρήματα. Θα πρέπει κ το άλλο άτομο να έχει λογαριασμό χρήστη στο πευπαλ , εσεις θα του δώσετε το μειλ με το οποίο είστε γραμμένοι στο πευπαλ κ εκείνος θα σας στείλει χρήματα έτσι . Αυτό γινετε αν πάτε στην καρτέλα SEND MONEY δίπλα ακριβώς από την my account εκεί θα σας ζητήσει το μειλ του ατόμου που θέλετε να στείλετε χρήματα, το ποσό ,νόμισμα κ κάτω εχει δυο καρτέλες για να επιλέξετε αν πρόκειτε για αγορά ή για προσωπικούς λόγους η αποστολή σας αν διαλέξετε την καρτέλα personal κ οποιαδήποτε από τις τέσσερις επιλογές που σας δίνει, τότε στο επόμενο βήμα θα δειτε πως δεν θα σας χρεώσει για την συναλλαγή. Εάν πάλι διαλέξετε την καρτέλα purchase τότε θα δείτε τις τρεις επιλογές που σας δίνει. Διαλέγετε αυτά που θέλετε κ προχωράτε.

Τώρα τα χρήματα που θα σας στείλουν στο paypal θα μείνουν στο balance σας, δηλαδή θα σας τα οφείλει το paypal , κ οποιαδήποτε αγορά κάνετε θα τραβήξει από το balance σας κ αν χρειαστεί κ από την κάρτα σας για να συμπληρώσει το ποσό. Πχ το balance σας είναι 8 ευρώ κ αγοράζετε κάτι εσείς με 10ευρώ , ε τότε όταν πάτε να πληρώσετε θα σας ενημερώσει ότι θα τραβήξει τα 8ευρώ από το balance κ τα 2ευρώ από την κάρτα σας.

Επίσης μπορείτε τα χρήματα του balance να τα μεταφέρετε σε τραπεζικό λογαριασμό όχι σε πιστωτική κάρτα, αλλά θα σας χρεώσει για το έμβασμα που θα σας κάνει κ δεν σας συμφέρει.

- Μπορείτε επίσης - ειδικά αν έχετε σκοπό να χρησιμοποιήσετε το paypal και για πωλήσεις- νά συνδέσετε κι έναν λογαριασμό τράπεζας. Απαραίτητο είναι να γνωρίζετε τον ΙΒΑΝ αριθμό (βρίσκεται στην πρώτη σελίδα του βιβλιαρίου σας).

Αμφισβήτηση συναλλαγής

Εχετε παραγγείλει κάτι από ebay ή από ένα eshop κ αργεί να έρθει ή ήρθε κατεστραμμένο τότε μπορείτε να αμφισβητήσετε την συναλλαγή σας κ να πάρετε τα χρήματα σας πίσω. Αυτό εχετε περιθώριο να το κάνετε εως κ 45 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία πληρωμής.

Αν η αγορά είναι μέσω του ebay μπορείτε να πατε στο ebay κ εκει μέσω του μενού του να κάνετε αναφορά (Το paypal είναι «παιδάκι» του ebay) Αν τώρα η αγορά σας έγινε από ένα eshop τότε θα πάτε στην πρώτη καρτέλα που λεει my account , εκει κάτω θα έχει τις συναλλαγές σας , θα πάτε στο my recent activity κ εκει θα βρείτε πια είναι η συναλλαγή σας, θα πατήσετε για να μπειτε να δειτε λεπτομέρειες και εκει στη μπάρα πατάτε το details κ σας πετάει στην συναλλαγή που κάνατε κ στις λεπτομέρειες . Εκει κατω κάτω μεσα σε ένα γαλάζιο πλαίσιο θα λέει

Have a problem with this transaction? We strongly recommend that you get in touch directly with your seller to resolve this.

Otherwise, you can file a report in the Resolution Centre within 45 days of the transaction.

Οπου κ σας προτείνε καταρχήν αν έχετε πρόβλημα με την συναλλαγή αυτή πρωτα να επικοινωνήσετε με το μαγαζί/πωλητή αλλιως να πάτε στο resolution center μέσα σε 45μέρες.

Εσεις πατάτε το λινκ για το resolution center και σας εμφανίζει αυτές τις επιλογές

Report a problem

What type of problem would you like to address?What type of problem would you like to address?

1. Item dispute: I did not receive an item I purchased or the item I received is significantly not as described.

Learn more about opening a dispute

2. Unauthorized transaction: I did not authorize a recent transaction.

Learn more about filing an unauthorized claim

Εσεις θα διαλέξετε την πρώτη αν αφορά προιόν που δεν λάβατε ποτέ ή το λάβατε κ δεν αντιστοιχούσε στην περιγραφή της πώλησης.

Ή θα διαλέξετε την δεύτερη επιλογή αν εγινε καποια αγορά/χρέωση χωρίς την συγκατάθεση σας.

Τότε θα σας πετάξει σε ένα τέτοιο πίνακα

Transaction Information

Transaction ID: 197ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Seller Name & Email: Kraft Foods Schweiz GmbH, [email protected]

Transaction Amount: -?1EUR

Transaction Date: Feb 25, 2012

I'm opening this dispute because:

I haven't received my item. I received my item, but it is significantly not as described. For example:

• The item was damaged or defective.

• The box was empty.

• The order was incomplete.

Εσεις φυσικά θα επιλέξετε το ανάλογο σωστό κουτάκι κ θα συνεχίσετε.

Mετά θα σας ζητήσει καποιες πληροφορίες ακόμη, εως να καταθέσετε την αναφορά σας.

Θα σας απαντήσουν πολύ γρήγορα κ συνήθως αν όχι πάντα ο αγοραστής δικαιώνεται κ του επιστρέφει το paypal τα χρήματα της συναλλαγής στο balance του. Τότε θα σας έρθει μήνυμα ότι σας επιστράφησαν αυτά τα χρήματα από εκεινη τη συναλλαγή σας.

Αυτά είναι τα βασικά για να έχετε έναν λογαριασμό στο paypal έτοιμο για αγορές ή πωλήσεις κ καλό θα σας κάνει να περιηγηθείτε στα μενού κ στις επιλογές για να το μάθετε καλύτερα.

Σημαντικό είναι να γνωρίζετε πως το paypal ΠΟΤΕ δεν θα σας στειλει μήνυμα στο μειλ σας ζητώντας να επιβεβαιωσετε τα στοιχεία της κάρτα σας ή τα στοιχεία σας κτλπ ζητώντας να πατήσετε ένα λινκ κ να βάλετε την κάρτα σας εκει. Ποτέ μα ποτέ δεν θα το κάνετε αυτό γιατί είναι απάτη κ θελουν να κλέψουν την κάρτα σας ή να σας χρεώσουν. Διαγράψτε απλά το μήνυμα .

Διαφημίσεις

Και εγώ θέλω να παραγγείλω από site του εξωτερικού(Αγγλία) και όταν τους έστειλα email για να τους πω ότι δεν έχω πιστωτική μου απάντησαν αυτό:

You can place an order via a bank transfer.

If you wish to do this can you please email me your full name, address, telephone number and a confirmation of the product you wish to order so I can put your order on our system prior to receiving the bank transfer.

Please see the details below to carry out the bank transfer:

IBAN GB10 RBOS 1628 0512 072995

BIC RBOSGB2L

The Royal Bank of Scotland

749 Ormskirk Road,

Pemberton

Wigan

WN5 8AS

England

Once the transfer has been completed, please email us to let us know.

Τί πάει να πει αυτό???

Μια συμβουλή θα σου δώσω μετά από την εμπειρία μου, να διαλέγεις eshop που έχουν δυνατότητα πληρωμής μεσω paypal ή μόνο γνωστά δοκιμασμένα eshop γιατί αν κάτι πάει στραβά πχ δεν έρθει το προιόν ή έρθει χαλασμένο, κατεστραμένο . Μονο αν έχεις κάνει την πληρωμή σου μέσω paypal θα είσαι σίγουρη οτι κάνοντας αναφορά συναλλαγής θα πάρεις 99% τα χρήματα σου πίσω κ σχετικά γρήγορα.

Ενώ αν προτιμήσεις πληρωμές οπως με απευθειας την κάρτα σου ή τραπεζικά εμβάσματα θα πρέπει να πας στην τράπεζα να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής....κ να πάρεις ίσως τα χρηματα σου σε ένα διάστημα περίπου ενα μήνα ή κ περισσότερο.

Tο Paypal ειναι το ηλεκτρονικό σου πορτοφόλι κ σου παρέχει την μέγιστη δυνατή ασφάλεια :D;)

Έχω καιρό να μπω στο τόπικ, κυριως γιατι όλες οι αγορές μου ειναι απο αμαζον κλπ. Να πω όμως για την αψογη αγορά και εξυπηρετηση που είχα απο το lap-tops.gr

Σουπερ τιμή, αμεση εξυπηρέτηση νεός άνθρωπος του αξίζουν συγχαρητήρια. Ενδεικτικά ειχε το λαπιτόπι 150 ευρω πιο κα΄τω απο το πλαίσιο. Θα κοιτουσα και απο αμαζον αλλα δεν ξερω τι γίνεται με το ελληνικο πληκτρολόγιο κλπ

Α και μια τελευταια μου αγορα που θεωρώ ευκαιρία απο αμαζον...

http://www.amazon.co.uk/Britax-Adventure-Group-Seat-Billy/dp/B004BKJWP4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1333709088&sr=8-1

eNeap2.pngNziDp2.png

καλημερα σας

θελω να αγορασω απεγνωσμενα αυτο

http://www.amazon.co.uk/ZOKU-ZK101-Quick-Pop-Maker/dp/B003U9ZCRO/ref=lh_ni_t

ειμαι παιδι του ebay ki εχω μαυρα μεγανυχτα απο το αμαζον, που αναφερονται τα μεταφορικα εξιδα για ελλαδα? μπορει καποιος να με βοηθησει? ευχαριστω πολυ!

καλημερα σας

ειμαι παιδι του ebay ki εχω μαυρα μεγανυχτα απο το αμαζον, που αναφερονται τα μεταφορικα εξιδα για ελλαδα? μπορει καποιος να με βοηθησει? ευχαριστω πολυ!

16 λίρες μεταφορικά

Κλικ στον κατάστημα,μετά δεξιά και κάτω Delivery rates, H Ελλάδα είναι για το amazon europe zone 2.

Διαφημίσεις

καλημερα σας

16 λίρες μεταφορικά

Κλικ στον κατάστημα,μετά δεξιά και κάτω Delivery rates, H Ελλάδα είναι για το amazon europe zone 2.

Να πούμε ομως κ στην Μαρία που δεν ξέρει το αμαζον, οτι ΔΕΝ ειναι πωλητής το αμαζον σε αυτό το προιόν που έδειξε,αλλωστε το γράφει κιόλας In stock.

Dispatched from and sold by Emporium Cookshop & Homewares.

για να ξέρει το κορίτσι οτι περιέχει ένα ρίσκο η αγορά της από αλλο πωλητή περαν του αμαζον.... να μην της έρθει....να έρθει σπασμένο/χαλασμένο....δεν την καλύπτει το αμαζον σε τετοια περίπτωση...!! Ουτε μπορεί να διεκδικήσει τα χρήματα της από τον πωλητή περα από το να πάει στην τράπεζα της κ να αμφισβητήσει την συναλλαγή...πόυ ειναι τρομερά χρονοβόρο!

Μαρίαδράμα στην υπογραφή μου εχει το λινκ με αναλυτικότατες οδηγίες για το αμαζον μπες να τις διαβάσεις.

Το προιόν που θες με πωλητή το αμαζον ειναι εδώ , ειναι out of stock αλλά αν δεν το βιάζεσαι http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003U9ZCRO/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003U9ZCRO/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=AC938KVNVWNNL

δες κι εδω... το εχει fulfilled by amazon... που σημαινει δωρεαν μεταφορικα...

Μπράβο!! Δεν μπήκα στον κόπο να ψάξω ολους τους πωλητές.:D

καλησπέρα κορίτσια!θέλω να αγοράσω γυαλιά ηλίου για τη μπουμπού μου, είναι 15 μηνών και στα καταστήματα οι τιμές είναι απο 45 ? και άνω..πέρυσι που διάβαζα το τόπικ καθημερινά θυμάμαι για τα babybanz που είναι από αυστραλία με καλούς φακούς κλπ..έχει κάποια να προτίνει κάτι;;και σορι εκ των προτέρων δεν προλαβαίνω να διαβάσω πολλές σελίδες..

καλησπέρα κορίτσια!θέλω να αγοράσω γυαλιά ηλίου για τη μπουμπού μου, είναι 15 μηνών και στα καταστήματα οι τιμές είναι απο 45 ? και άνω..πέρυσι που διάβαζα το τόπικ καθημερινά θυμάμαι για τα babybanz που είναι από αυστραλία με καλούς φακούς κλπ..έχει κάποια να προτίνει κάτι;;και σορι εκ των προτέρων δεν προλαβαίνω να διαβάσω πολλές σελίδες..

Aμα την καταφέρεις 15 μηνών να βάλει γυαλιά τι να πω, μπράβο σου!

Εγώ πάντως πήρα απο κατάστημα οπτικών στοκ 20 ευρώ. Αρκετά καλά.

Aμα την καταφέρεις 15 μηνών να βάλει γυαλιά τι να πω, μπράβο σου!

Εγώ πάντως πήρα απο κατάστημα οπτικών στοκ 20 ευρώ. Αρκετά καλά.

Υπάρχουν τα babybanz (αλλά δεν ξέρω πόσο θα βολεύουν τη μικρή σου έχουν λάστιχο για να κάθονται.) και τα julbo επίσης βραβευμενα για τους φακούς τους. Αυτα έχουν κανονικούς βραχίονες κ η τιμή τους στην ελλάδα είναι από 50-65ευρώ.Μπορείς να τα βρεις στο http://www.ebay.co.uk από διαφόρους πωλητές κ θα σου βγουν περίπου 25-30ευρώ

για άριστο γυαλί άκαμπτο σκελετό ειδικό για παιδικά χεράκια!!

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά!!! Ψάχνω all star για μένα και στα φυσικά καταστήματα που έψαχνα εκτός οτι δεν βρήκα αυτά που ήθελα μου φάνηκαν πολύ ακριβά! Βρήκα αυτό το site, μήπως έχει παραγγείλει καμία κοπέλα? Έχει τέλεια σχέδια, αλλά ποιότητα? http://www.converseukflag.com/

Ματθίλδη 17/08/2007

Λουκάς-Ανδρέας 17/01/2010

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...