Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα..Παρέλαβα τη στολή της κόρης μου από το συγκεκριμένο κατάστημα και είναι χάλια! Δεν έχει καμία σχέση με τη φώτο και δεν περιελάμβανε και την κορώνα που έλεγε στο site.. Θα τους στείλω mail και θα τους τα πω ζητώντας επιστροφή χρημάτων αλλά δε νομίζω να καταφέρω κάτι..Εχω πληρώσει με paypal βέβαια αλλά δεν βλέπω κάπου να με καλύπτει το paypal σε αυτή την περίπτωση..Αν κάποια κοπέλα γνωρίζει κάτι παραπάνω θα με βοηθούσε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα..Παρέλαβα τη στολή της κόρης μου από το συγκεκριμένο κατάστημα και είναι χάλια! Δεν έχει καμία σχέση με τη φώτο και δεν περιελάμβανε και την κορώνα που έλεγε στο site.. Θα τους στείλω mail και θα τους τα πω ζητώντας επιστροφή χρημάτων αλλά δε νομίζω να καταφέρω κάτι..Εχω πληρώσει με paypal βέβαια αλλά δεν βλέπω κάπου να με καλύπτει το paypal σε αυτή την περίπτωση..Αν κάποια κοπέλα γνωρίζει κάτι παραπάνω θα με βοηθούσε!

Ποια ήταν η στολή? Μπορείς να βάλεις λινκ?

Και τι ακριβώς διαφορές είχε η στολή που παρέλαβες?

Για πες μας να δούμε τι μπορείς να κάνεις

http://www.wonderlandparty.co.uk/Girls/Girls-General-Costumes/Girls-Rose-Princess-Costume-104424.aspx

Αυτή είναι..Κακοραμμένη (αλλά αυτό είναι υποκειμενικό), δεν έχει την κορώνα και δεν φαίνεται απαστράπτουσα αλλά πατάς ένα κουμπάκι πίσω από το τριαντάφυλλο και ανάβουν κάτι κόκκινα φωτάκια μπροστά (2-3)..Την κόρης μου (5 ετών) πήρα το medium και της έρχεται μέχρι τα μισά της γάμπας..Κακό-Κινέζικο εντελώς! Βασικά έχω εκνευριστεί γενικότερα μαζί τους διότι είχα αρχικά παραγγείλει μια άλλη στολή που ενώ έδειχνε ότι ήταν διαθέσιμη, είχα πληρώσει και δεν έλαβα κάποια απάντηση και αφού τους έστειλα mail, μου απάντησαν ότι τελικά δεν την έχουν και την περίμεναν άγνωστο πότε! Οπότε και άλλαξα την παραγγελία..Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον γαιτί πραγματικά απογοητεύτηκα..Μάλλον θα πάμε να της πάρω άλλη..Αλλά δε θέλω να τους αφήσω και έτσι..

http://www.wonderlandparty.co.uk/Girls/Girls-General-Costumes/Girls-Rose-Princess-Costume-104424.aspx

Αυτή είναι..Κακοραμμένη (αλλά αυτό είναι υποκειμενικό), δεν έχει την κορώνα και δεν φαίνεται απαστράπτουσα αλλά πατάς ένα κουμπάκι πίσω από το τριαντάφυλλο και ανάβουν κάτι κόκκινα φωτάκια μπροστά (2-3)..Την κόρης μου (5 ετών) πήρα το medium και της έρχεται μέχρι τα μισά της γάμπας..Κακό-Κινέζικο εντελώς! Βασικά έχω εκνευριστεί γενικότερα μαζί τους διότι είχα αρχικά παραγγείλει μια άλλη στολή που ενώ έδειχνε ότι ήταν διαθέσιμη, είχα πληρώσει και δεν έλαβα κάποια απάντηση και αφού τους έστειλα mail, μου απάντησαν ότι τελικά δεν την έχουν και την περίμεναν άγνωστο πότε! Οπότε και άλλαξα την παραγγελία..Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον γαιτί πραγματικά απογοητεύτηκα..Μάλλον θα πάμε να της πάρω άλλη..Αλλά δε θέλω να τους αφήσω και έτσι..

Κοίτα τι θα έκανα εγώ.

Θα τραβούσα φωτό όλων των ελατωμμάτων. Όπου είναι εμφανώς κακοραμένη, με αναμμένα φωτάκια που να φαίνεται ότι λάμπουν μόνο 2-3, φορεμένη από το παιδί να φανεί το μήκος της, γενικά ότι νομίζεις ότι θα είναι αποδεικτικό στοιχείο.

Θα τους έστελνα ένα μέηλ σε ουδέτερο ύφος, θα ανέφερα ΟΛΑ μου τα παράπονα, θα τους έλεγα ότι μπορώ να στείλω και φωτό και θα απαιτούσα πλήρες refund.

Αν μου απαντούσαν "σου μου του" θα τους ανταπαντούσα με το ωραιότατο απειλητικό μέηλ της chatzico (δες λίγα ποστ πιο πάνω) και εννοείται θα άνοιγα κατ' ευθείαν case στο paypal

παρέλαβα κάθισμα αυτοκινήτου 15-36 κιλά. γρήγορη απόστολο, εξαιρετική συσκευασία .

http://www.amazon.co.uk/Britax-Adventure-Group-Seat-Billy/dp/B004BKJWP4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1328884734&sr=8-1

επίσης να αναφέρω, πως δεν έλαβα μια παραγγελία μου από τις 28/12 /2011 από http://www.cheapsmells.com/, τους έστειλα μήνυμα , να μου κάνουν επιστροφή χρημάτων η εκ νέου παραγγελία με δική τους χρέωση.

στις 30/1 /12, ξανά έστειλαν την παραγγελία μου. Πιστεύω θα παραλάβω μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Λέω να παραγγείλω αυτά :http://www.crocs.eu/on/demandware.store/Sites-crocs_eu-Site/en_ES/Cart-Show , να εκμεταλλευτώ τα δωρεάν μεταφορικά...

θα παραλάβω μέχρι το τέλος της εβδομάδας ;;; γιατί τα θέλω για δώρο.

Διαφημίσεις

να το έχετε στα υπόψιν ....http://www.eyeslipsface.co.uk/index.htm

αν και δεν είμαι πολύ σχετική στον τομέα των καλλυντικών , νομίζω ότι ικανοποιούν και τις πιο απαιτητικές.

πολύ καλές τιμές , καλή ποιότητα , γρήγορη αποστολή , μια εβδομάδα περίπου και χαμηλά μεταφορικά.

έκανα μαζί με την αδερφή μου , μια μικρή παραγγελία για να δοκιμάσω τα προϊόντα τους.

http://www.eyeslipsface.co.uk/cart.asp έχω βάλει αυτά στο καλάθι μου.

να το έχετε στα υπόψιν ....http://www.eyeslipsface.co.uk/index.htm

αν και δεν είμαι πολύ σχετική στον τομέα των καλλυντικών , νομίζω ότι ικανοποιούν και τις πιο απαιτητικές.

πολύ καλές τιμές , καλή ποιότητα , γρήγορη αποστολή , μια εβδομάδα περίπου και χαμηλά μεταφορικά.

έκανα μαζί με την αδερφή μου , μια μικρή παραγγελία για να δοκιμάσω τα προϊόντα τους.

http://www.eyeslipsface.co.uk/cart.asp έχω βάλει αυτά στο καλάθι μου.

εχω αγορασει απο αυτους, εμεινα πολυ ευχαριστημενη, τιμες σουπερ και μεταφορικα γυρω στα 4.5 ευρω

F2ETp3.png

Μαμωτο.. την πατησα!

Απλα αυτα τα σαιτ που βγαζει στο σκρουτζ δε τα ξερω κ δε ξερω αν μπορω να τα εμπιστευτω!

Κ ειδα τωρα το ποστ, αλλιως χτες δε το ειχανε στειλει, να το ακυρωνα!

Πιστεψε με, κι εγω δε θελω να δωσω τιποτα στους γερμανους αυτη τη στιγμη, αλλα στην περιπτωση του αμαζον... μαλλον μιλαμε για κολοσο πολυεθνικη....

Πολλά από τα καταστήματα που εμφανίζονται στο σκρουτζ είναι και καταστήματα κανονικά εννοώ όχι μόνό για online αγορές, μερικές φορές αν βγάζουν μεταφορικά και είναι κάπου κάτω από το κέντρο πεταγόμαστε εμείς και παίρνουμε το αντικείμενο (το κάναμε με τη φωτογραφική μηχανή), από διάφορα τέτοια σαιτ αγοράσαμε την κουζίνα και το πλυντήριο πιάτων. Βέβαια δεν είχαμε κάποια επιπλοκή για να ελέγξω εξυπηρέτηση σε έκτακτες συνθήκες....

κοριτσια να ρωτησω κατι ασχετο

κοιταξα το θεμα με το ebay κ το paypal που εχουν γραψει τα κοριτσια αλλα δεν το αναφερει πουθενα

ξερει καμια καθε ποτε το παυπαλ αλλαζει την ισοτιμια ευρω -λιρας?

ψωνισα κατι κ ενω η διαφορα στην λιρα ειναι 1?-0,84 στο paypal μου εβγαλε 1? -0.80 gbp

Διαφημίσεις

Koιτα εδω:

http://www.wonderlandparty.co.uk/satisfaction-guaranteed.aspx

Διευκρινησε μονο ποιος θα χρεωθει τα εξοδα της αποστολης.

Πείτε μου, σας παρακαλώ, τη γνώμη σας… Έχω ''χάσει'' συνολικά 3 παραγγελίες, 2 από το feelunique και μία από το i herb… Για τις δύο από αυτές (από feelunique και i herb) λόγω καθυστέρησης του ανθρώπου που θα τις παραλάμβανε αντί για μένα μόνο να υποθέσω μπορώ ότι γύρισαν πίσω, αφού δε θυμόταν καν να μου πει τι ακριβώς του είπαν στα ΕΛΤΑ (αυτό είναι άλλη ιστορία…). Το σίγουρο είναι ότι δέματα δεν του έδωσαν. Για την τρίτη παραγγελία δεν έχει έρθει μέχρι σήμερα χαρτάκι από τα ΕΛΤΑ (όλες έγιναν στις 6 Ιανουαρίου). Τηλεφώνησα στα ΕΛΤΑ για να δω μήπως ήρθε αλλά μου είπαν ότι δεν. Έστειλα μαιλ στο feelunique για τη συγκεκριμένη παραγγελία αλλά απάντηση δεν πήρα (εδώ και μέρες). Να προσθέσω στα πιο πάνω ότι τα χρήματα από την κάρτα μου έχουν αφαιρεθεί κανονικά και για τις 3 παραγγελίες!!! Τι μπορώ να κάνω από δω και πέρα; Όποια συμβουλή ευπρόσδεκτη!

697577wcowvfyq3s.gif

Αν δεν χρεωκοπήσουμε μέχρι αύριο το πρωί, αν δεν βυθιστούμε στο χάος μετά τα αποψινά εν εξελίξει γεγονότα, μπορείς να ξαναστείλεις mail ελπίζοντας αυτή τη φορά να σου απαντήσουν και δεύτερον να μην εμπιστευτείς ποτέ ξανά κάποιον που δεν θυμάται καν τι του είπαν στα ΕΛΤΑ.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Πείτε μου, σας παρακαλώ, τη γνώμη σας… Έχω ''χάσει'' συνολικά 3 παραγγελίες, 2 από το feelunique και μία από το i herb… Για τις δύο από αυτές (από feelunique και i herb) λόγω καθυστέρησης του ανθρώπου που θα τις παραλάμβανε αντί για μένα μόνο να υποθέσω μπορώ ότι γύρισαν πίσω, αφού δε θυμόταν καν να μου πει τι ακριβώς του είπαν στα ΕΛΤΑ (αυτό είναι άλλη ιστορία…). Το σίγουρο είναι ότι δέματα δεν του έδωσαν. Για την τρίτη παραγγελία δεν έχει έρθει μέχρι σήμερα χαρτάκι από τα ΕΛΤΑ (όλες έγιναν στις 6 Ιανουαρίου). Τηλεφώνησα στα ΕΛΤΑ για να δω μήπως ήρθε αλλά μου είπαν ότι δεν. Έστειλα μαιλ στο feelunique για τη συγκεκριμένη παραγγελία αλλά απάντηση δεν πήρα (εδώ και μέρες). Να προσθέσω στα πιο πάνω ότι τα χρήματα από την κάρτα μου έχουν αφαιρεθεί κανονικά και για τις 3 παραγγελίες!!! Τι μπορώ να κάνω από δω και πέρα; Όποια συμβουλή ευπρόσδεκτη!

Αν έχεις πληρώσει μέσω paypal στο feelunique μπορείς σε αυτό το γράμμα που θα στείλεις τώρα να αναφέρεις τη μαγική λέξη οτι θα ανοίξεις case/αναφορά μη παραλαβής πχ στο paypal για το χαμένα σου πακέτα ζητώντας τα χρήματα σου πίσω κ είμαι σίγουρη οτι θα σου απαντήσουν αμέσως.

Gymboree.com

ευχαριστω πολύ οι τιμες ειναι σε $$ σε ευρω πώς τις κανουμε ??

κλαμαρι σε επερνα τηλ αλλα δεν απαντας :)))))

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....

ευχαριστω πολύ οι τιμες ειναι σε $$ σε ευρω πώς τις κανουμε ??

κλαμαρι σε επερνα τηλ αλλα δεν απαντας :)))))

Βρε κοριτσακι μου μην το παρεις προσωπικα, αλλα λιγο το chat λιγο οι ερωτησεις τετοιου τυπου μας μετεφεραν τελικα στο cafe! :(

Κοιτα στο google για σελιδες ισοτιμιας ευρω δολλαριου. Παρε σημερα και για 1-2 μερες ακομα γιατι μετα αρχιζει η κατρακυλα.

η κοπελα που το πληρωσε ομως στον υπαλληλο, αφορουσε σε δεμα απο το αγγλικο αμαζον!! για να δουμε, περιμενω απο iherb και απο αγγλ αμαζον...αν ειναι ετσι θα επιβαρυνονται ολα τα δεματα απο iherb

Καλημέρα.Εγώ παρέλαβα από iherb προχθές (έκανε 1 μήνα και 2 ημέρες να φτάσει) και δεν πλήρωσα τίποτα απολύτως ενώ για άλλο δέμα από Αμερική αρχές του μήνα πλήρωσα 3 ευρώ.Νομίζω ότι δεν είναι απόλυτα αυτά.

RNcFp3.png

DBP9p2.png

Αν έχεις πληρώσει μέσω paypal στο feelunique μπορείς σε αυτό το γράμμα που θα στείλεις τώρα να αναφέρεις τη μαγική λέξη οτι θα ανοίξεις case/αναφορά μη παραλαβής πχ στο paypal για το χαμένα σου πακέτα ζητώντας τα χρήματα σου πίσω κ είμαι σίγουρη οτι θα σου απαντήσουν αμέσως.

Δυστυχώς όχι!:cry: Έχω τόσο πολύ απογοητευτεί... Αναγκάζομαι και αγοράζω τα πράγματα που είχα παραγγείλει από εδώ και μάλιστα πολύ ακριβότερα...αν είναι δυνατόν δηλαδή!:evil: Θα ξαναστείλω πάντως μαιλ. Τι άλλο να κάνω;

697577wcowvfyq3s.gif

Βρε κοριτσακι μου μην το παρεις προσωπικα, αλλα λιγο το chat λιγο οι ερωτησεις τετοιου τυπου μας μετεφεραν τελικα στο cafe! :(

Κοιτα στο google για σελιδες ισοτιμιας ευρω δολλαριου. Παρε σημερα και για 1-2 μερες ακομα γιατι μετα αρχιζει η κατρακυλα.

εχεις δικιο συγνωμη , καλημερα

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....

Δυστυχώς όχι!:cry: Έχω τόσο πολύ απογοητευτεί... Αναγκάζομαι και αγοράζω τα πράγματα που είχα παραγγείλει από εδώ και μάλιστα πολύ ακριβότερα...αν είναι δυνατόν δηλαδή!:evil: Θα ξαναστείλω πάντως μαιλ. Τι άλλο να κάνω;

Εχεις δίκιο....

Αλλά για αυτό λέμε σε κάθε σαιτ οταν έχουμε την επιλογή να πληρώνουμε μεσω paypal το επιλέγουμε γιατί είναι μια σίγουρη μέθοδος να μη χάσουμε τα λεφτά μας ότι κ να γίνει.

Υπάρχει ένας τρόπος ακόμη , ποιο χρονοβόρος, να πας στη τράπεζα σου κ να ακυρώσεις την συναλλάγή αυτή με την δικαιολογία οτι δεν παρέλαβες ποτέ το προιόν που πλήρωσες. Γινεται αλλά είναι ποιο χρονοβόρο, το έκανε ο συζηγος μια φορά που αγόρασε κάτι χωρίς να με ρωτήσει να τον βοηθήσω, το έκανε αλλά πηρε τα χρήματα με΄τα απο 40-50μέρες αν θυμάμαι καλα....

Απο το φόρουμ του Αμαζον διάβασα γι αυτο:

http://www.netproshop.co.uk/

ειναι μηχανη αναζήτησης προσφορών για το Αμαζον της Αγγλίας!

Πάρα πολύ ωραιο κ χρήσιμο μπράβο Μαγκς, το ανάρτησα κ στο γκρουπάκι με τις αγορές στο φειςμπουκ.

εγω λεω να αρχιζουμε να μαζευουμε σε ποστ και τις πιθανες απαντησεις!!!!

Χατζικο εγραψες!!!

Χατζικο φτιαξε τοπικ απαντησεις ...... :D :D :D

Ειναι πάρα πολύ καλή ιδέα!! :D

Χατζίκο κ λοιπές αγγλομαθείς δεν το ξεκινάτε στο καφέ για να έχουμε έτοιμες απαντήσεις ...χε χε:mrgreen::mrgreen:

ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙ δωσε μου τα φωτα σου , θελω να παραγγειλω απ εξω παντελονια και μπλουζες για την μικρη κυκλοφορει κανα καλό σαιτ ???

Σε τακτοποίησα εσένα μεσω τηλεφώνου, οτι αλλο χρειαστείς πάρε με τηλέφωνο

κοριτσια, το javari όταν αγοράζεις μετά σου βάζει vat?

πήρα ένα όμορφο ζευγάρι παπουτσάκια για τον μικρό μετά την έκπτωση και τον κωδικό που βρήκα στο internet (http://www.promocodes.co.uk/Javari-Promotional-code/ )

20 λίρες.. Ricosta Kids Tex Shoe Casual, εντυπώσεις όταν έρθουν

Σοφάκι ναι, τα παιδικά παπούτσια στο αγγλία εχουν μηδενικό φπα, αρα οτι βλέπεις σε παιδικό παπούτσι υπολόγιζε πάντα κ ένα 23% συν.

Ενώ στων ενηλίκων είναι το φπα τους 20% κ στο τέλος προσθέτουν το 3% για να έρθουν στα ελληνικά δεδομένα.

Καλημέρα!Όσες παραγγείλατε πάμπερς από άμαζον ήρθαν???Γιατί εγώ έκανα 2 φορές παραγγελιά (μία πριν τα χριστούγεννα και μία πριν 10+ μέρες) και με πάνε από μέρα σε μέρα γιατί λέει δεν έχουν στόκ!!!!

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...