Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μα να μην προλάβω να πάρω κι εγώ.

Να ρωτήσω κάτι άλλο; Η βαφτιστήρα μου φοράει 31 δηλαδή 12 UK. Τα kickers τί γραμμή έχουν; Στο νούμερό να της να πάρω;

'Ετσι μου φαίνεται, εμένα φοράει 27 και της είναι κανονικό το 27άρι των κίκερς...

:P:p:p:p:p

Σωστό, μόλις κοίταγα την σελίδα των κίκερς και εγώ αλλά δεν έχει κάνει ακόμα το μεγάλο μπαμ, όπως έκανε τον σεπτέμβρη, τις μπαρετούλες με την μαργαρίτα π.χ. που πήρατε την είχα πάρει σε ροζ από τα κίκερς, γύρω στις 8 λίρες, θα την φορέσει το πάσχα.

Την μπότα που πήρα από το ΑΜΑΖΟΝ, 21 λίρες τελική τιμή, μετά την έκπτωση και με τον ελληνικό ΦΠΑ, τα κίκερς την έχουν ακόμα 45 λίρες.

Οπότε, κάντε έρευνα αγοράς πρώτα;);) και έσω έτοιμες για το μπαμ των κίκερς.

Δηλ. κάποια στιγμή περιμένουμε προσφορά από τη σελίδα των κίκερς, ε;

Στα μεταφορικά αναφέρει:

EU Standard Delivery at £6.95, αλλά δεν βρήκα, αυτό είναι ανά αποστολή ή ανά τεμάχιο;

Δηλ. κάποια στιγμή περιμένουμε προσφορά από τη σελίδα των κίκερς, ε;

Στα μεταφορικά αναφέρει:

EU Standard Delivery at £6.95, αλλά δεν βρήκα, αυτό είναι ανά αποστολή ή ανά τεμάχιο;

Να σου πω, εγώ θα περιμένω, αν βρείς κάτι σε καλή τιμή, χτύπα το.

Αν θυμάμαι καλά, τα 6,95 είναι ανά παραλαβή, όχι ανά τεμάχιο

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Aθλητικά για γυμναστική δεν είναι...Για παιδάκι 4 χρονών νομίζω πως είναι καλά. Άντε να είναι λίγο πιο σκληρή η σόλα από τα all star, τα οποία αν δείτε πουθενά σε καλή τιμή για μωρό 6-12 μηνών, πείτε μου.

http://www.amazon.co.uk/Converse-Toddler-Ctas-Print-Casual/dp/B003S9WDLO/ref=pd_ecc_rvi_cart_2

Καλημέρα!

Να πω εν συντομία την εμπειρία μου από το ιντερνετικό μαγαζί(;) in the box.Αγόρασα μέσω golden deals έναν εκτυπωτή polaroid pogo στις αρχές του Δεκέμβρη για χριστουγεννιάτικο δώρο της μαμας.Από τότε και μέχρι σήμερα,ο εκτυπωτής δεν εχει έρθει.Είναι σαφώς πληρωμένος,εχω επικοινωνησει τουλάχιστον 4 φορές αλλά με πηγαίνουν από εβδομάδα σε εβδομάδα.Τους τελείωσαν,λέει,οι εκτυπωτές όπως και στους προμηθευτές τους.Μετά από 2 μήνες και,τους ζήτησα τα λεφτά πίσω και ακόμη περιμένω...

Εννοείται πως εκτός των άλλων πήρα και άλλο δώρο για την μαμά!!

Δεν θα το πρότεινα σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση αυτό το μαγαζάκι.

καλημερα

μπορει καποια κοπελα παρακαλω να μου στειλει με πμ οδηγιες πως να ανεβασω φωτο σε ενα ποστ (πχ απο imageshack)γιατι δεν τα καταφερνω???

chatziko εχω δει οτι το χρησιμοποιεις

ευχαριστωωω

Καλημέρα!

Να πω εν συντομία την εμπειρία μου από το ιντερνετικό μαγαζί(;) in the box.Αγόρασα μέσω golden deals έναν εκτυπωτή polaroid pogo στις αρχές του Δεκέμβρη για χριστουγεννιάτικο δώρο της μαμας.Από τότε και μέχρι σήμερα,ο εκτυπωτής δεν εχει έρθει.Είναι σαφώς πληρωμένος,εχω επικοινωνησει τουλάχιστον 4 φορές αλλά με πηγαίνουν από εβδομάδα σε εβδομάδα.Τους τελείωσαν,λέει,οι εκτυπωτές όπως και στους προμηθευτές τους.Μετά από 2 μήνες και,τους ζήτησα τα λεφτά πίσω και ακόμη περιμένω...

Εννοείται πως εκτός των άλλων πήρα και άλλο δώρο για την μαμά!!

Δεν θα το πρότεινα σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση αυτό το μαγαζάκι.

In the box ή light in the box?

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

παρέλαβα αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/310292348085?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 και είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!Εδώ θα το χρυσοπλήρωνα για βαφτιστικό!!!!Ευχαριστώ για την πρόταση του πωλητή!!! Τώρα πάλι I need your Help! Πως θα ανζητήσω ανοιξιάτικο πανωφόρι για το φουστανάκι? και που να ψάξω?πάλι ε βαυ ή υπάρχει άλλη πρόταση?Ροζ καπαρντινούλα θα ήθελα!ευχαριστώωωωω!!!

παρέλαβα αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/310292348085?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 και είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!Εδώ θα το χρυσοπλήρωνα για βαφτιστικό!!!!Ευχαριστώ για την πρόταση του πωλητή!!! Τώρα πάλι I need your Help! Πως θα ανζητήσω ανοιξιάτικο πανωφόρι για το φουστανάκι? και που να ψάξω?πάλι ε βαυ ή υπάρχει άλλη πρόταση?Ροζ καπαρντινούλα θα ήθελα!ευχαριστώωωωω!!!

Γιατί δεν παίρνεις αυτό; http://www.ebay.co.uk/itm/Bonnie-Jean-Toddler-Girls-Pink-Jacquard-Dot-Jacket-and-Dress-w-Bow-Set-2T-/270889910949?pt=US_Baby_Toddler_Girls_Clothing&hash=item3f124c02a5#ht_3454wt_1270

2 σε 1...

Και επαναλαμβάνω το ρητορικό ερώτημα: Μα γιατί για τα αγοράκια να μην υπάρχουν τόσο γουστόζικα. Πάλι καλά που έχουμε και τα gymboree.

Φοβερά; http://www.amazon.co.uk/Replay-Infant-Walkers-Gbx03-312-c0015t-001-Child/dp/B004EHY2FE/ref=sr_1_50?s=shoes&ie=UTF8&qid=1328433445&sr=1-50 κριμα να μην βγαινουν σε νουμερο 2

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Aνάμεσα σε αυτό που προτείνεις και αυτό που πήρα ήμουν και τελικά πήρα αυτό. Δεν ξέρω κάτι με χάλασε..το στρογγυλό γιακαδάκι,το πουά, μου έκανε πολύ ρετρο στυλ..Παράξενη είμαι ε?? Όσο για τα αγοράκια,εμένα ο μικρός ακόμη ντύνεται μόνο με πιτζαμούλες mothercare,αλλά τώρα που ψάχνω για βαφτιστικά απογοητεύομαι..δεν μου αρέσουν καθόλου..καμία φαντασία κι έμπνευση..

Διαφημίσεις

καλησπερα

να ρωτησω κατι γιατι πρωτη φορα θα κανω αγορες

πηρα prepaid της αγροτικης και εκανα paypal αcoount

στο site αυο για να παρω μπουφαν τι νουμερο θελω,εχω μπερδευτει?

εγω φοραω Medium

bust 80,waist 72,hips 98

αρα που παω?

http://www.littlewoodseurope.com/south-padded-three-quarter-coat/915173834.prd?browseToken=%2fb%2f1642%2fs%2fbestsellers%2c0%2fo%2f4%2fpromo%2f105300011&trail=1589-1642

πως κανω τωρα την αγορα?

ευχαριστω εκ των προτερων

Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε

κατώτεροι χωρίς την άδεια μας Eleanor Roosevelt

Πες μου κάτι, θα το ξεχάσω,δείξε μου κάτι, μπορεί να μην το θυμηθώ,Βάλε με να κάνω κάτι, θα το καταλάβω Ρητό, ιθαγενών της Αμερικής

καλησπερα

να ρωτησω κατι γιατι πρωτη φορα θα κανω αγορες

πηρα prepaid της αγροτικης και εκανα paypal αcoount

στο site αυο για να παρω μπουφαν τι νουμερο θελω,εχω μπερδευτει?

εγω φοραω Medium

bust 80,waist 72,hips 98

αρα που παω?

http://www.littlewoodseurope.com/south-padded-three-quarter-coat/915173834.prd?browseToken=%2fb%2f1642%2fs%2fbestsellers%2c0%2fo%2f4%2fpromo%2f105300011&trail=1589-1642

πως κανω τωρα την αγορα?

ευχαριστω εκ των προτερων

Μαλλον το 12 αλλα να μη σε παρω στο λαιμο μου, δες τις μετρησεις(size guide).

Oταν αποφασισεις επιλεγεις το νουμερο ,το χρωμα και το προσθετεις στο καλαθι σου.Μετα απο το καλαθι σου συνεχιζεις continue securely. Eαν εχεις ηδη κωδικο το βαζεις και συνεχιζεις.Βλεπεις την παραγγελια σου και προχωρας στο τροπο πληρωμης εκει επιλεγεις το παυπαλ και μετα θα σου ζητησει το παυπαλ τα στοιχεια σου για να προχωρησεις στην πληρωμη. Ελπιζω να μη σε μπερδεψα περισσοτερο.

Αντε και καλή αρχή!!!

q1kup2.pngza5op2.png

επισης εψαχνα για φορμακια στο johnlewis.com και οταν πηγα να πληρωσω ελεγε επιλογες visa,maestro,american express

εγω εβαλα visa

η prepaid της αγροτικης γραφει visa

θα τη δεχτει?

paypal δεν ειδα

και ελεγε το ονομα στην καρτα

αφου δε γραφει το ονομα μου πανω

περιμενω email τους

Πες μου κάτι, θα το ξεχάσω,δείξε μου κάτι, μπορεί να μην το θυμηθώ,Βάλε με να κάνω κάτι, θα το καταλάβω Ρητό, ιθαγενών της Αμερικής

για τα φορμακια που χρησιμοποιησα την prepaid στα johnlewis να τι απαντησαν.τι σημαινει?ολα οκ?

Thank you for shopping at John Lewis. This is to acknowledge that we've received order number 25670953 from you:

Web RefTitleQuantityEachTotal231257673John Lewis Baby Floral Sleepsuits, Pack of 3, Lilac, 18-24 months2£16.00£32.00 Delivery: International, provided by JL Delivery Ltd £7.50Total Payable£39.50

Please note that acceptance of your order takes place when it leaves our warehouse, at which time your nominated account will be debited with the total amount of £39.50 (including charges for your selected delivery service and UK VAT where applicable). It will usually leave our warehouse the evening before the order is available for collection. If the product is being delivered direct to you from a supplier, for instance in the case of larger products such as electrical appliances and furniture, you may be charged at any point between confirmation of your order and despatch.

What happens next?

The following will be delivered within the delivery time stated on our website. International delivery is provided by JL Delivery Ltd.

Do you wish to track your order or require a receipt?

για τα φορμακια που χρησιμοποιησα την prepaid στα johnlewis να τι απαντησαν.τι σημαινει?ολα οκ?

Thank you for shopping at John Lewis. This is to acknowledge that we've received order number 25670953 from you:

Web RefTitleQuantityEachTotal231257673John Lewis Baby Floral Sleepsuits, Pack of 3, Lilac, 18-24 months2£16.00£32.00 Delivery: International, provided by JL Delivery Ltd £7.50Total Payable£39.50

Please note that acceptance of your order takes place when it leaves our warehouse, at which time your nominated account will be debited with the total amount of £39.50 (including charges for your selected delivery service and UK VAT where applicable). It will usually leave our warehouse the evening before the order is available for collection. If the product is being delivered direct to you from a supplier, for instance in the case of larger products such as electrical appliances and furniture, you may be charged at any point between confirmation of your order and despatch.

What happens next?

The following will be delivered within the delivery time stated on our website. International delivery is provided by JL Delivery Ltd.

Do you wish to track your order or require a receipt?

Για να μη ταλαιπωριέσαι (κ επειδή δεν θα υπάρχει πάντα κάποιος να σου εξηγήσει) υπάρχει κ το google translate

http://translate.google.gr/?hl=el&tab=wT βάζεις εκει το κειμενο κ στο μεταφράζει

Σας ευχαριστούμε για ψώνια στο John Lewis. Αυτό είναι να αναγνωρίσουμε ότι έχουμε λάβει αριθμό 25670953 για εσάς από:

Web RefTitleQuantityEachTotal231257673John Lewis Μωρό Floral Sleepsuits, Πακέτο 3, Λιλά, 18-24 months2 £ 16,00 £ 32.00Delivery: Διεθνής, που παρέχονται από τους JL Παράδοση Ltd £ 7.50Total πληρωμή £ 39,50

Παρακαλώ σημειώστε ότι η αποδοχή της παραγγελίας σας, πραγματοποιείται όταν αφήνει την αποθήκη μας, εποχή κατά την οποία ορίστηκε ο λογαριασμός σας θα χρεώνεται με το συνολικό ποσό των £ 39,50 (συμπεριλαμβανομένων των τελών για την παράδοση επιλεγμένη υπηρεσία σας και το Ηνωμένο Βασίλειο ΦΠΑ ανάλογα με την περίπτωση). Θα συνήθως εγκαταλείπουν την αποθήκη μας, το βράδυ πριν από την τάξη είναι διαθέσιμο για τη συλλογή. Αν το προϊόν που παραδίδεται απευθείας σε εσάς από έναν προμηθευτή, για παράδειγμα στην περίπτωση των μεγαλύτερων προϊόντων, όπως ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα, μπορεί να σας χρεώσει σε οποιοδήποτε σημείο μεταξύ επιβεβαίωση της παραγγελίας και την αποστολή σας.

Τι μέλλει γενέσθαι;

Το ακόλουθο θα πρέπει να παραδοθεί εντός της προθεσμίας παράδοσης που αναγράφεται στην ιστοσελίδα μας. Διεθνής παράδοση παρέχονται από τους JL Παράδοση Ε.Π.Ε.

Θέλετε να παρακολουθείτε την παραγγελία σας ή να απαιτούν απόδειξη;

Όσον αφορά το όνομα στην κάρτα, ναι δεν γράφει πάνω όνομα αλλά ειναι καταχωρημένη σε ένα ονομα η κάρτα σου....εκείνο το όνομα πρέπει να βάλεις κ τα σωστά στοιχεία πχ διεύθυνση κτλπ

ευχαριστω καλαμαρακι δεν ειναι οτι δεν ξερω αγγλικα αλλα πρωτη φορα παραγγελια και δεν ηξερα τι γινεται

ευχαριστω παντως

Tι ν' τούτοι στο άμαζον καλέ?

Το πρωί τα είχαν 15,5 και με νούμερα και τώρα 36,99 χωρίς νούμερα!

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004Q3QYMU/ref=oh_o00_s00_i01_details

Ποια έψαχνε για κρέμα προσώπου?

Από έκθεση με επαγγελματικά προϊόντα τον ανακαλύψαμε κι έκτοτε τον προτιμούμε.

Η πράσινη είναι πιο ελαφριά και 24ωρη και η κόκκινη αντιγηραντική.

Έχω την πρώτη για την ημέρα και την δεύτερη για νυκτός.

Η μεγάλες συσκευασίες των 150ml(ναι σωστά διαβάσατε) στοιχίζουν 14 ευρώ.

Οι μικρές των 50Ml έρχονται ακριβότερες αναλογικά.

24ωρη

αντιρυτιδική

ουσίες που είναι free

Είμαι υπερευχαριστημένη. Όποια ενδιαφέρεται ας του κάνει τηλέφωνο γιατί εμάς μας τις φέρνει στην περιοχή μου κατόπιν συνεννόησης.

Έχει αγοράσει κανείς από το zappos; Βρήκα τα ίδια παπούτσια που αγόρασα στο νακ 80 ευρώ μόνο 39 δολάρια και θέλω να πάρω τα ίδια σε άλλο χρώμα.

εγώ αγόραζα παλαιότερα από αυτό, γιατί έχει καλές τιμές , αλλά πάντα μέσω φίλου που ζούσε Αμερική.

αν θυμάμαι όμως καλά δεν στέλνει Ελλάδα και υπάρχει πάντα και ο φόβος του τελωνείου.

http://www.amazon.co.uk/Ukala-Womens-Black-Boots-Ukw80013/dp/B0052CLNNE/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1328484098&sr=8-5

τελικά η παραπάνω μάρκα έχει σχέση με αυτές;;;

http://www.zappos.com/ukala-by-emu-australia-kids-pia-toddler-youth-chestnut

επειδή τις έχω ήδη βάλει στο καλάθι μου και ρίχνοντάς μια ματιά έπεσα πάνω σε αυτό.

ρωτάω γιατί http://www.zappos.com/emu-australia-kids-frankie-kids-toddler-youth-charcoal είχα και ήταν οι αγαπημένες μου.

Αλλά είναι κάπως ακριβές για τα σημερινά δεδομένα, από την άλλη σκέφτομαι πως είναι μια αγορά που θα κρατήσει χρόνια, όπως και οι προηγούμενες.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...