Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Κορίτσια, όσες πρόλαβαν, πρόλαβαν τις προσφορές στα ΚΙΚΕΡΣ.

Κάποιο προμο θα είχαν και τα έβαλαν ξεφτίλα για κάποιες ώρες, ξεστοκάρισαν και επέστρεψαν στις παλιές τιμές.

Συμβαίνουν αυτά στο ΑΜΑΖΟΝ, θα ξεχάσω εγώ που είχα στο καλάθι μου, για ιστορικούς λόγους:rolleyes:, ένα σετ μαχαιροπήρουνα WMF, αρχική 250 λίρες. Κάποια στιγμή άρχισαν να πέφτουν, τα κοιτούσα, ώσπου μια μέρα τα έβαλε 80 λίρες !!!!!!!!!:shock::shock::shock:

Και δεν τα παρήγγειλα το βλήμα και τώρα έχουν γύρω στις 180 λίρες, ναι καλάαααααααα, δις λαστ γίαρ.............:cry::cry::cry:

ετσι και εγω την πατησα ειχε βαλει αυτα

http://www.amazon.co.uk/Brabantia-Mixing-Bowl-Litre-Steel/dp/B0007KQRSM/ref=wl_it_dp_o_npd?ie=UTF8&coliid=I1V8UPEB8YPUIL&colid=2QKF41PR65SCO

20 κατι λιρες και με επιασε η φραγκοφονιαση εεε απο τοτε περιμενω!!

l86Tp3.png d6AUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο πιτζαμα παρτι σε πόσες μέρες σας έστειλε όσες πήρατε πάνε 3,5 εβδομάδες και τίποτα να ανησυχήσω;και αν χρειαστεί να ανοίξω κεις πρώτα επικοινωνώ μαζί του και μετά ανοίγω ακόμα και αν μου πει ότι θα επιστρέψει τα χρήματα;

Συνήθως στέλνει την επόμενη μέρα.Μου έχει τύχει και την ίδια.Έχω παραγγείλει πάρα πολλές φορές και πάντα μα πάντα τα αντικείμενα ερχόταν πολύ γρήγορα.Μήπως είναι θέμα του ταχυδρομείου ή δεν έχουν γίνει ακόμη dispatch;Πάντως ναι καλύτερα μίλα πρώτα μαζί του, είναι εξαιρετικός πωλητής, δεν νομίζω να μην τα βρείτε!

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

σε ενα μηνα ο μικρος θα παει σταθμο, φανταζομαι πρεπει να του παρω τσαντουλα...καμια προταση? δεν εχω ιδεα που να κοιταξω

τωρα κοιταζω γενικως στο ε βαυ , αν εχετε ομως καποιον πωλητη δοκιμασμενο ...δεκτο

Ναι nana80 στελνουν...

Eιχα παρηγγειλα 2 πραγματακια απο το Pharmacy4u.gr . Ηραθε μετα απο μια βδομάδα μόνο το ένα. Δεν με ενημέρωσαν ποτε για ποιο λόγο δεν έστειλαν το δευτερο.

Και γι αυτό δεν πρόκειται να ξαναψωνίσω ποτε απο κει...!

αχ βρε κοριτσομάνες τυχερές!!!! Τι ωραια παπουτσάκια πήρατε με 7 λίρες!!!! Μεγεια σας!!!

Για να μην είμαι off topic, είχα παραγγείλει παπούτσια για το γιο μου τη περασμένη εβδομάδα από το javari.co.uk (δεν ήρθαν ακόμα) και σήμερα βλέπω χαμηλότερη τιμή κατά 5 λίρες. Τους έστειλα e-mail γιατί λένε πως αν πεσει η τιμή στις 15 μερες, σου επιστρέφουν τη διαφορά. Έτσι κι έγινε, οι 5 λιρες είναι ήδη στη κάρτα μου!!!

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Διαφημίσεις

καλημερα...

εχω ζητησει να μου κανει combine shipping πωλητης του αμαζον αλλα απο προχθες δεν εχω παρει απαντηση....

γινεται λετε ή αδικα περιμενω???

δεν ειναι και δικα μου τα πραγματα και δεν μπορω να αργησω πολυ με την παραγγελια....

του εστειλα μαιλ μεσω της φορμας που εχει το αμαζον...

edit...τα robeez δεν στελνουν πια ελλαδα??? ή κανω κατι λαθος εγω....μπορειτε να το δειτε???

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

είχα πάρει αυτα τα agatha αρχη σεζόν από designershoesforkids κοντά στα 40 ευρώ με μεταφορικά. Τώρα το αμαζον τα έχει http://www.amazon.co.uk/Agatha-Ruiz-Prada-Toddler-111928/dp/B0051TDTZS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1328256272&sr=8-1

Συνήθως στέλνει την επόμενη μέρα.Μου έχει τύχει και την ίδια.Έχω παραγγείλει πάρα πολλές φορές και πάντα μα πάντα τα αντικείμενα ερχόταν πολύ γρήγορα.Μήπως είναι θέμα του ταχυδρομείου ή δεν έχουν γίνει ακόμη dispatch;Πάντως ναι καλύτερα μίλα πρώτα μαζί του, είναι εξαιρετικός πωλητής, δεν νομίζω να μην τα βρείτε!

μου τα έστειλε την ίδια μέρα που τα αγόρασα 9/01 αλλά ακόμα δεν έχουν έρθει ενώ κάτι άλλο που αγόρασα 14/01 το έχω πάρει από την προηγούμενη εβδομάδα και με ζώνουν ήδη φίδια...

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Διαφημίσεις

ενημερωσε το αμαζον οτι δεν παρελαβες...το πιο πιθανο ειναι να σου επιστρεψει την τιμη (και μετα μπορει και να ερθουν!!! ποτε δε ξερεις με τα αθανατα ΕΛΤΑ μας!!!!)

kKZUp2.png

καλημερα...

εχω ζητησει να μου κανει combine shipping πωλητης του αμαζον αλλα απο προχθες δεν εχω παρει απαντηση....

γινεται λετε ή αδικα περιμενω???

δεν ειναι και δικα μου τα πραγματα και δεν μπορω να αργησω πολυ με την παραγγελια....

του εστειλα μαιλ μεσω της φορμας που εχει το αμαζον...

edit...τα robeez δεν στελνουν πια ελλαδα??? ή κανω κατι λαθος εγω....μπορειτε να το δειτε???

Είχα κάνει δύο διαφορετικές παραγγελίες την ίδια μέρα στον ίδιο πωλητή, δεν είπα τίποτα αφού τις είχα κάνει χωριστά, μετά όμως έφτασαν μαζί, οπότε του ζήτησα εκ των υστέρων να υπολογίσει τα έξοδα αποστολής εκ νέου και μου επέστρεψε τις τρεις από τις εφτά λίρες που ήταν η αποστολή και για τα δύο. Οπότε επαφίεται στον πωλητή φαντάζομαι και θα απαντήσει μάλλον.

Διαφημίσεις

-20% o κωδικός 42,78 λίρες

Ρε κορίτσια, αυτο το -20% που έχω δει κ το λέτε κάποιες μέρες,πως το βάζουμε;

Γιατι μια φορά προσπάθησα στο discount να περάσω κωδικό κ δεν το δέχεται...

Εκτός κ αν μιλάτε για κάτι διαφορετικό...

Έχει γούστο να ψωνιζω τόσο καιρο με καπέλο η ξανθια....:confused:

Ναι nana80 στελνουν...

Eιχα παρηγγειλα 2 πραγματακια απο το Pharmacy4u.gr . Ηραθε μετα απο μια βδομάδα μόνο το ένα. Δεν με ενημέρωσαν ποτε για ποιο λόγο δεν έστειλαν το δευτερο.

Και γι αυτό δεν πρόκειται να ξαναψωνίσω ποτε απο κει...!

Κρίμα...εγώ είχα παραγγείλει από εκεί ένα θερμόμετρο medisana (Ιανουάριος 2011) και ήρθε μετά από 2 μέρες, λάμβανα και ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελίας και γενικά ήταν όλα άψογα, μάλιστα κατά καιρούς το χαζεύω για να ξαναπαραγγείλω αν χρειαστώ κάτι γιατί μου είχαν φανεί πολύ σοβαροί...

tMJnp2.png

W2cQp3.png

Ρε κορίτσια, αυτο το -20% που έχω δει κ το λέτε κάποιες μέρες,πως το βάζουμε;

Γιατι μια φορά προσπάθησα στο discount να περάσω κωδικό κ δεν το δέχεται...

Εκτός κ αν μιλάτε για κάτι διαφορετικό...

Έχει γούστο να ψωνιζω τόσο καιρο με καπέλο η ξανθια....:confused:

διάβασε τις οδηγίες του καλαμαρακίου

ο κωδικός είναι εκεί που επιλέγεις κάρτα από κάτω γράφει :

Gift Cards & Promotional Codes

βάζεις το NOWGET20

πατάς apply

διάβασε τις οδηγίες του καλαμαρακίου

ο κωδικός είναι εκεί που επιλέγεις κάρτα από κάτω γράφει :

Gift Cards & Promotional Codes

βάζεις το NOWGET20

πατάς apply

Ααααααααααα!!!!

Αυτο μου χε ξεφύγει...

Κρίμα το διάβασμα που χα κάνει κ νόμιζα ότι ήμουν διαβασμενη(αδιάβαστη κ γω σαν τον Χρυσοχοιδη...)

Σ ευχαριστωωωω!!!

editτις ξαναειδα μόλις τις οδηγίες... Λέει για το που μπαίνει ο κωδικός αλλα δεν είναι σαφές για το ποιον κωδικό να βαζουμε-το NOWGET20 είναι φαντάζομαι ευκαιριακο ε;(πχ εγω είχα χρησιμοποιήσει κάτι που μου χε στείλει το αμαζον αλλα δεν δούλευε)

Κ γι αυτο το χα περάσει στο ντούκου-νόμιζα ότι αφορούσε μόνο αν ψωνιζεις απο Αγγλία...εκει την πατησα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...