Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

κατσε ωρε γιατι κατι δεν κολλαει εδω....

παρηγγειλες μια λοιπον τετοια κουτα (που εχει δηλαδη 2 jumbo packs).μια αποστολη ειναι παντα αυτη η κουτα...δεν την σπανε.,κ ας λεει 2 jumbo pack...μαζι πανε αυτα;)

κ σου ηρθε η χαρτινη συσκευασια κ απο μεσα ελειπε το ενα πακετο απ τα δυο που θα χε κανονικα?

τωρα το πιασα?:roll:

λοιποοοον,αρα καλα ειπαμε....πας κ τους στελνεις μηνυμα οτι η παραγγελια σου ηρθε αλλα ελειπε κατι (υπαρχει σχετικη επιλογη)

Ακριβως αυτο!!!Δεν ηρθε τετοια κουτα που να εχει μεσα τα δυο jumbo packs...

Παρελαβα το ενα κουτι της pampers μονο του!!!!ΧΩΡΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ....

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ακριβως αυτο!!!Δεν ηρθε τετοια κουτα που να εχει μεσα τα δυο jumbo packs...

Παρελαβα το ενα κουτι της pampers μονο του!!!!ΧΩΡΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ....

θα αρχισω να ουρλιαζω....το νιωθω...:lol: τα pampers,ετσι ερχονται ,,,μονα τους....δεν εχει καμια κουτα αμαζον απεξω...μη σου φαινεται περιεργο.

ΤΩΡΑ ,ααααααν μεσα απ το χαρτινο κουτι pampers λειπει το ενα απ τα δυο πακετα ,προβλημα ,που ομως λυνεται ...ευκολα με ενα μηνυματακι...

αααααν ομως δε λειπει τιποτα κ εχει δυο πακετακια,αυτα ειναι τα ρημαδια τα τζαμπο πακς, κ αρα αδικα μπλεχτηκαμε...

Εμένα όσες φορές έχω παραγγείλει πάνες από Άμαζον (και είναι πολλές) πάντα μου ήρθαν ανά δύο οι χάρτινες συσκευασίες πάμπερς με ταινία ενωμένες και επιπλέον μέσα σε κούτα του άμαζον. Το να έρχονται χωρίς κουτί του άμαζον μου κάνει στο ότι μάλλον κάποιος το ανοίγει, βλέπει ότι δεν το χρειάζεται και το αφήνει να συνεχίσει το ταξίδι του μέχρι τον τελικό παραλήπτη. Οτιδήποτε κι αν έχω παραλάβει από άμαζον έχει και συσκευασία του άμαζον εξωτερικά.

Εν τέλει, επικοινώνησε με το ίδιο το άμαζον

θα αρχισω να ουρλιαζω....το νιωθω...:lol: τα pampers,ετσι ερχονται ,,,μονα τους....δεν εχει καμια κουτα αμαζον απεξω...μη σου φαινεται περιεργο.

ΤΩΡΑ ,ααααααν μεσα απ το χαρτινο κουτι pampers λειπει το ενα απ τα δυο πακετα ,προβλημα ,που ομως λυνεται ...ευκολα με ενα μηνυματακι...

αααααν ομως δε λειπει τιποτα κ εχει δυο πακετακια,αυτα ειναι τα ρημαδια τα τζαμπο πακς, κ αρα αδικα μπλεχτηκαμε...

Για να γινω κατανοητη παρελαβα τις 68 πανες απο τις 136.....αρα κατι λειπει δεν κανω λαθος! Εστειλα και μηνυμα στο αμαζον και περιμενω απαντηση.

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

Για να γινω κατανοητη παρελαβα τις 68 πανες απο τις 136.....αρα κατι λειπει δεν κανω λαθος! Εστειλα και μηνυμα στο αμαζον και περιμενω απαντηση.

οκ λοιπον...σιγουρα θα στο λυσουν το θεμα...

να μας ενημερωσεις αν θελεις ως προς τι θα σου πουν...

Διαφημίσεις

Εμένα όσες φορές έχω παραγγείλει πάνες από Άμαζον (και είναι πολλές) πάντα μου ήρθαν ανά δύο οι χάρτινες συσκευασίες πάμπερς με ταινία ενωμένες και επιπλέον μέσα σε κούτα του άμαζον. Το να έρχονται χωρίς κουτί του άμαζον μου κάνει στο ότι μάλλον κάποιος το ανοίγει, βλέπει ότι δεν το χρειάζεται και το αφήνει να συνεχίσει το ταξίδι του μέχρι τον τελικό παραλήπτη. Οτιδήποτε κι αν έχω παραλάβει από άμαζον έχει και συσκευασία του άμαζον εξωτερικά.

εμενα παλι το ακριβως αντιθετο...παντα μονες τους μου ερχονται τα πακετακια....:roll:

και μενα αυτο μου εκανε εντυπωση οτι δεν ηταν συσκευσμενο!!!Ποιος ευθυνεται ομως...η ups???

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

κορίτσια παρήγγειλα αυτές απο javari.co.uk

στο javari 33.17 (με -20)

σρο amazon 48.46 (με -20)

το ίδιο χρώμα και στα δύο και το ίδιο νούμερο. προσοχή λοιπόν πριν αγοράσουμε καλή έρευνα!!!!

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00524ZM20/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

και μενα αυτο μου εκανε εντυπωση οτι δεν ηταν συσκευσμενο!!!Ποιος ευθυνεται ομως...η ups???

λοιπον αν σου πω οτι με εβαλες σε σκεψη κ πηγα να τσεκαρω τι παιχτηκε με τη δικη μου παραγγελια....?

ακου να δεις ....εγω ειχα παραγγειλει 2 διαφορετικες μερες δυο παραγγελιες λοιπον για 112 πανες εκαστη....ας μιλαμε με πανες για να μην μπλεχτουμες με κουτες κ κουτακια....

ηρθε παραπροχτες με ups η μια....κουτα με 56(τωρα το ειδα)

ηρθε χτες με θπσ αλλη μια κουτα,παλι με 56(τωρα το δα)

εγω κουκουρουκου,ουτε που χα δει τι εχει μεσα γιατι δε χρειαστηκε να ανοιξω ,κ επειδη εχω τη μικρη αρρωστη, ουτε που ασχοληθηκα..ουτς κ μου κανε εντυπωση που ηρθαν σκετες οι χαρτινες συσκευασιες χωρις αμαζον κουτι αφου παντα ετσι μου ρχονται...τα βαλα ντουλαπα κ τα ξεχασα,νομιζα οτι παρελαβα και τις δυο παραγγελιες....ελα που εχω ομως μονο 112...

μπαινω λοιπον τωρα κ βλεπω τη μια παραγγελια μου να εχει ηδη παραδοθει κ τη δευτερη να ναι ακομα καθοδον....που σημαινει οτι κ σε μενα συνεβη το ιδιο με σενα κ οοοουτε που το χα προσεξει:oops::lol:

αααααρα,φανταζομαι οτι κ συ οπου να ναι θα παραλαβεις κ τη δευτερη φουρνια...τις 56 δηλαδη που σου λειπουν...

νομιζω η μεταφορικη εχει κανει τη δουλεια ....:roll:

Διαφημίσεις

εμενα παλι το ακριβως αντιθετο...παντα μονες τους μου ερχονται τα πακετακια....:roll:

Χμμμμ....επικοινώνησε με το άμαζον κι εσύ. Κάτι μου "μυρίζει" και μάλλον ελληνικής προέλευσης.Καμιά φορά αργεί να ενημερωθεί το σύστημα (εώς καθόλου). Έχω στο στάτους μου αντικείμενα που τα έχω πάρει και από το άμαζον η ενημέρωση δεν δείχνει παραλαβή,πάνω από μήνας έχει περάσει. Στο επίσημο σάιτ όμως της μεταφορικής φαίνονται κανονικά ότι τα παρέλαβα.

ok!!!φυσικα και θα σας ενημερωσω!!!

και να λοιπον η απαντηση η οποια ηρθε εντυπωσιακα γρηγορα!!!!Απιστευτο service αν και αναρωτιεμαι ποιος φταιει, τουλαχιστον δεν εχασα τα λεφτακια μου.

Hello Niki,

I'm sorry to hear that you received only one jumbo pack.

Unfortunately, we canʼt send one jumbo pack alone from a set so weʼll send you a replacement order for the entire set.

I've placed a new for the same item and it'll be sent as soon as possible to the same address.

I've also upgraded your replacement to Standard Delivery to make sure you receive it as soon as possible, at no extra charge to you.

We'll let you know by e-mail when the order is sent out to confirm the date, contents and method of delivery.

To see the availability time and an estimate of the dispatch date of your replacement order, please visit Your Account on our home page:

When sending a replacement for an defective item, we usually request that you return the original. However, as the cost of returning this parcel will be prohibitively expensive, please keep the original item with our compliments. Perhaps you'd like to donate it to a charity, if you feel it would be appropriate to do so.

There'll be no additional charge for the replacement order.

If you need to return an item to us in future, please visit our Online Returns Support Centre to be guided through our full policy and to get a printable personalised return label:

I hope this helps. We look forward to seeing you again soon.

Did I solve your problem?

If yes, please click here:

http://www.amazon.co.uk/gp/help/survey?p=ASQBU4GVZK9AR&k=hy

If no please click here

http://www.amazon.co.uk/gp/help/survey?p=ASQBU4GVZK9AR&k=hn

To contact us about an unrelated issue, please visit the Help section of our website: http://www.amazon.co.uk/help

Warmest regards,

Hanitha M.

Amazon.co.uk

Your feedback is helping us build Earth's Most Customer-Centric Company.

---- Original message: ----

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

και να λοιπον η απαντηση η οποια ηρθε εντυπωσιακα γρηγορα!!!!Απιστευτο service αν και αναρωτιεμαι ποιος φταιει, τουλαχιστον δεν εχασα τα λεφτακια μου.

Hello Niki,

I'm sorry to hear that you received only one jumbo pack.

Unfortunately, we canʼt send one jumbo pack alone from a set so weʼll send you a replacement order for the entire set.

I've placed a new order, #202-1148980-0818730 for the same item and it'll be sent as soon as possible to the same address.

I've also upgraded your replacement to Standard Delivery to make sure you receive it as soon as possible, at no extra charge to you.

We'll let you know by e-mail when the order is sent out to confirm the date, contents and method of delivery.

To see the availability time and an estimate of the dispatch date of your replacement order, please visit Your Account on our home page:

http://www.amazon.co.uk/your-account

When sending a replacement for an defective item, we usually request that you return the original. However, as the cost of returning this parcel will be prohibitively expensive, please keep the original item with our compliments. Perhaps you'd like to donate it to a charity, if you feel it would be appropriate to do so.

There'll be no additional charge for the replacement order.

If you need to return an item to us in future, please visit our Online Returns Support Centre to be guided through our full policy and to get a printable personalised return label:

http://www.amazon.co.uk/returns-support

I hope this helps. We look forward to seeing you again soon.

Did I solve your problem?

If yes, please click here:

http://www.amazon.co.uk/gp/help/survey?p=ASQBU4GVZK9AR&k=hy

If no please click here

http://www.amazon.co.uk/gp/help/survey?p=ASQBU4GVZK9AR&k=hn

To contact us about an unrelated issue, please visit the Help section of our website: http://www.amazon.co.uk/help

Warmest regards,

Hanitha M.

Amazon.co.uk

Your feedback is helping us build Earth's Most Customer-Centric Company.

---- Original message: ----

kane edit κ σβήσε τα προσωπικά σου στοιχεία....

ααα τελεια λοιπον....σβησε κ τα προσωπικα σου στοιχεια απο δω με edit γιατι εισαι σε δημοσιο φορουμ κ ολα καλα....

θα σου ρθουν δηλαδη κ εξτρα πανουλες μ αυτα κ με κεινα...δε στο παμε?με αμαζον δεν χανεις ΠΟΤΕ!!!

λοιπον αν σου πω οτι με εβαλες σε σκεψη κ πηγα να τσεκαρω τι παιχτηκε με τη δικη μου παραγγελια....?

ακου να δεις ....εγω ειχα παραγγειλει 2 διαφορετικες μερες δυο παραγγελιες λοιπον για 112 πανες εκαστη....ας μιλαμε με πανες για να μην μπλεχτουμες με κουτες κ κουτακια....

ηρθε παραπροχτες με ups η μια....κουτα με 56(τωρα το ειδα)

ηρθε χτες με θπσ αλλη μια κουτα,παλι με 56(τωρα το δα)

εγω κουκουρουκου,ουτε που χα δει τι εχει μεσα γιατι δε χρειαστηκε να ανοιξω ,κ επειδη εχω τη μικρη αρρωστη, ουτε που ασχοληθηκα..ουτς κ μου κανε εντυπωση που ηρθαν σκετες οι χαρτινες συσκευασιες χωρις αμαζον κουτι αφου παντα ετσι μου ρχονται...τα βαλα ντουλαπα κ τα ξεχασα,νομιζα οτι παρελαβα και τις δυο παραγγελιες....ελα που εχω ομως μονο 112...

μπαινω λοιπον τωρα κ βλεπω τη μια παραγγελια μου να εχει ηδη παραδοθει κ τη δευτερη να ναι ακομα καθοδον....που σημαινει οτι κ σε μενα συνεβη το ιδιο με σενα κ οοοουτε που το χα προσεξει:oops::lol:

αααααρα,φανταζομαι οτι κ συ οπου να ναι θα παραλαβεις κ τη δευτερη φουρνια...τις 56 δηλαδη που σου λειπουν...

νομιζω η μεταφορικη εχει κανει τη δουλεια ....:roll:

μαλλον το θεμα ειναι της μεταφορικης γιατι αν εκρεμμει η παραγγελια απο αμαζον δειχνει και την παραγγελια ανοιχτη, πραγμα που δεν ισχυει στην δικη μας περιπτωση. Αλλωστε το εγραψαν ξεκαθαρα οτι δεν σπανε τo set της παραγγελιας στα δυο!!!!

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

Διαφημίσεις

μαλλον το θεμα ειναι της μεταφορικης γιατι αν εκρεμμει η παραγγελια απο αμαζον δειχνει και την παραγγελια ανοιχτη, πραγμα που δεν ισχυει στην δικη μας περιπτωση. Αλλωστε το εγραψαν ξεκαθαρα οτι δεν σπανε τo set της παραγγελιας στα δυο!!!!

ετσι ακριβως....κριμα που κ γω δεν ειχα μπει καθολου να δω τι μου ελεγε προχτες...θα λυναμε την απορια με σιγουρια...αν κ φανταζομαι οτι θα την εδειχνε να εχει παραληφθει....

τεσπα,τελος καλο ολα καλα....θα παραλαβεις κ ακομα δυο πακετακια δωρεαν κ σουπερ....ξερεις,πως θα γινοταν σε αντιστοιχο καταστημα ελληνικο; ε,καμια σχεση:lol::lol::lol:

Να ρωτησω κατι αν ξερετε....Πηγα να ψωνισω απο το http://www.lillifoot.co.uk/ordering.html και ειδα οτι τωρα παει 15 λιρες ανα ζευγαρι !!!!!

Ειναι με τα καλα τους ? σωστα διαβασα ? εχει καμμια παραγγειλει τωρα προσφατα ?

ευχαριστω

κοριτσια, μι ερωτηση, εχουμε κανα ιντερνετσοπ με δερματινα μπουφανοζακετακια, σε στυλ LAPEL λεω, αμα εχετε να προτεινετε και κανα φυσικο καταστημα...πηγαμε απο LAPEL σημερα και δεν ειδαμε απολυτως τιποτα... χαλια..παλια ειχε ωραια πραγματακια..

6iY7p3.png?cAMNhNbb

Θα παμε με τον μπεμπη σε ξενοδοχειο με ζεστα νερα το Πασχα, κ λεωνα παρω αυτες. Εχει παρει ποτε καμια πανες για πισινα? Ειναι καλες αυτες? Υπαρχει αλλη εταιρια? Παντως φτηνες ειναι, οποτε δε χανω τιποτα να τις δοκιμασω....

Θα παμε με τον μπεμπη σε ξενοδοχειο με ζεστα νερα το Πασχα, κ λεωνα παρω αυτες. Εχει παρει ποτε καμια πανες για πισινα? Ειναι καλες αυτες? Υπαρχει αλλη εταιρια? Παντως φτηνες ειναι, οποτε δε χανω τιποτα να τις δοκιμασω....

εχει λιμπερο swimpants νομιζω λεγονται...

6iY7p3.png?cAMNhNbb

τερμα,πρεπει να το παρω αποφαση οτι εγω κ οι κινεζοι δεν θα τα παμε ποτε καλα.....εχω παραγγειλει απο 29/12 απο ioffer κατι μποτες ugg(για να μαι κ μεσα στο κλιμα της προτερης σας συζητησης:mrgreen:)....στις 17/1 επικοινωνω μαζι του,μου λεει αααααα,ειναι στο δρομο ερχονται κανε υπομονη,ειναι κινεζικη πρωτοχρονια κ γινεται χαμος(καλα,δε μου το πε ετσι,την κεντρικη ιδεα σας λεω....)σημειωτεον μου πεταει κ ενα tracking που ουτε που δουλευει στην ems ..

του στελνω παιδες χτες κ τι μου λεει ρε σεις? οτι ειναι κινεζικη πρωτοχρονια(μα ποοοοοσες μερες πια ειναι κινεζικη πρωτοχρονια?νισαφι:mrgreen:) κ οτι του γυρισαν πισω και τις ξαναστειλε:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

κ να περιμενω ακομα 10 εργασιμες!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock:

κ δινει κ ενα tracking που αυτη τη φορα δουλεψε κ εδειξε οτι εσταλησαν στις 18/1!!!!!!

εννοειται πως του απαντησε μ ενα ευχελαιο κ του ζητησα πισω τα λεφτα μου....

μηπως ξερετε πως θα πρεπει να κινηθω απο δω κ περα?ακομα δεν εχει απαντησει αλλα θελω να μαι προετοιμασμενη....επειδη το ioffer δεν το ξερω(κ δε θελω πια κ να το μαθω μετα απ αυτην την εμπειρια:evil:),νομιζω οτι δε σε προστατευει,οπως το ebay ,σωστα?γιατι κατι τετοιο διαβασα στις οδηγιες του,οτι δε σου εγγυαται τιποτα!

αρα να παω μεσω paypal?(οχι πως εχω κανει case εκει ποτε αλλα φανταζομαι θα μαθω:?)

κ εν τελει να δοκιμασω αλλου για τις μποτες?με τον κινδυνο να μου ρθουν ανοιξη αμα πεσω παλι σε κινεζο σωστο κ προστυχο?να δοκιμασω αυτο το σαιτ που συζητατε τωρα?ή μηπως να παω να τα σκασω στο αττικα,γιατι εχω το γκαντεμομαγνητη στους κινεζους????:mrgreen::lol::lol:

τα νευρα μουυυυυυυυυυ!

ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ!εγινε το θαυμα των χριστουγεννων(ετεροχρονισμενα)

ενω χτες το τρακινγκ εδειχνε οτι απλα εφυγε απο κινα, σημερα εδειξε οτι μπηκε χτες ελλαδα:roll: κ σημερα πηγε στα ελτα της περιοχης μου....ααααρα αυριο πρωτο ο θεος παραλαμβανω!!!!!

θα σας πω εντυπωσεις...αν κ δε θα προτεινω σε καμια σας να παρει απ αυτον ,ακομα κ αν ειναι σουπερ η ποιοτητα....μου τη σινουν οι ψευταραδες:evil:

Μια ερωτησουλα στα γρηγορα, εχετε φτιαξει πουθενα καμια λιστα με το τι συμφερει να παραγγειλουμε απο αμαζον οσο αφορα οικιακα ειδη (πχ πανες μωρου η καποια αλλη κοπελα ειχε πει κατι για απορυπαντικο πιατων) ??? Ρωταω γιατι ζουμε σε καιρους που και 10 ευρω που λεει ο λογος να σωσουμε γιατι οχι? Γιατι να μας τα περνουν εδω ετσι χοντρα?

Ευχαριστω πολυ περιμενω

Καλησπερα κοριτσακια.....σας διαβαζω καθημερινα αλλα δεν προλαβαινω να γραψω τρεχωωωω ηθελα σας παρακαλω την βοηθεια σας ειχα παραγγειλει πριν 2 μηνες μια θηκη για το κινητο μου που ηταν λαγος με ουρα μου την εστειλε ο πωλητης αλλα χωρις την ουρα, του εστειλα μειλ και μου ειπε εαν θελω να μου στειλει μια καινουργια ή να μου επιστρεψει τα χρηματα μου, του ειπα να μου στειλει μια αλλη μαζι με την ουρα.......οκ μου εστειλε μηνυμα οτι την εστειλε αλλα δεν εχει ερθει τιποτα του ξαναστειλα χθες μειλ και μου απαντησε

Find no transaction records, your paypal transaction number is?

τι κανω τωρα ?

9newp3.png8dIOp3.png

Υπαρχει σχετικη οδηγια ή απλα ετσι εχεις ακουσει;

Δηλ. στην επαρχια που εχουν λιγοτερη δουλεια εχουμε πιο πολλες πιθανοτητες να πληρωσουμε; :confused:

Η επίσημη ατέλεια είναι των 20-30 ευρώ. Το 120-130 ευρώ μου το είπαν τα Χριστούγεννα στον Πειραιά, εκεί που μαζεύονται οι εξωκοινοτικές αποστολές απλού ταχυδρομείου. Είναι η οδηγία που τους έχει δοθεί.

Εγώ χωρίς να είμαι εξπερ, φαντάζομαι πως τα τελωνεία Αθηνών και Πειραιά επιφορτίζονται με την παραλαβή όλων των δεμάτων εξωτερικού. Τελωνεία υπάρχουν σε πολλές πόλεις της Ελλάδας αλλά δε νομίζω πως ασχολούνται με την αλληλογραφία... Εκτελωνίζουν εμπορεύματα...

Όχι μωρέ, υπάρχουν νομίζω κάποιες, 3-4 τέτοιες υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα. Δεν περνάνε όλα από εδώ.

Μια ερωτησουλα στα γρηγορα, εχετε φτιαξει πουθενα καμια λιστα με το τι συμφερει να παραγγειλουμε απο αμαζον οσο αφορα οικιακα ειδη (πχ πανες μωρου η καποια αλλη κοπελα ειχε πει κατι για απορυπαντικο πιατων) ??? Ρωταω γιατι ζουμε σε καιρους που και 10 ευρω που λεει ο λογος να σωσουμε γιατι οχι? Γιατι να μας τα περνουν εδω ετσι χοντρα?

Ευχαριστω πολυ περιμενω

Κοίτα πάνες και το ΛΕΝΟΡ είναι τα πρώτα που μου έρχονται από οικιακά. Για τα υπόλοιπα θέλει σύγκριση τιμών εδώ και εκεί. Αν κάποια ηρωίδα το κάνει, θα είμαστε υπόχρεες. Οι τιμές όμως έχουν διακύμανση στο ΑΜΑΖΟΝ, π.χ. λόγω προσφορών.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...