Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τατιανακι βαζεις λινκ ποιο κλαρκ αγορασες?

http://www.deshoes.co.uk/item/Clarks_MarvelousDayBlackLeather_0_0_64_4.html?color=&size=&fit=&error=size

αυτο κοριτσι μου, αγορασα 6.5 και μου ειναι ευτυχως μια χαρουλα, πολυ ανετα μποτακια...

οχ, και τωρα που τα ειδα, ειχαν £40 μια βδομαδα πριν..κλαψ...

6iY7p3.png?cAMNhNbb

Χθες μου ηρθε μποτακι camper απο amazon...φοραω 39 παρηγγειλα το 6 και ειναι μια χαρα με λεπτο καλτσακι και μισο νουμερακι παραπανω οκ θα ηταν αλλα φανταζομαι θα ανοιξουν κιολας οποτε οχι νουμερο παραπανω δεν θα επερνα!

Ελπιζω να βοηθησα!;)

οποτε το νουμερο μας, ευχαριστώ πολυ!

Σορυ, δεν το εγραψα καλα....

Αν δεν ψωνισεις 100 λιρες, ποσα ειναι τα μεταφορικα?

εξαρταται απο το βαρος και το μεγεθος του κουτιου εγω παρει μονο ενα αρωμα και τα μεταφορικα ηταν 4 ευρω και εχω παρει ενα gift set και πληρωσα 7.5 ευρω , τα μεταφορικα τα βλεπεις στο τελος οταν κανεις check out

vXPNp3.png

QcHZp3.png

υπαρχουν στην αθηνα ή σε πολυκαταστηματα γενικα εκπτωσεις σε παιχνιδια ή στο internet?

η μικρη ειναι 16 μηνων

καποια που προτεινετε?

ενσφηνωματα εχει,τουβλακια,αλλα της αρεσουν αυτα με ηχους ή να μιμειται ρολυς(ναχει το μωρο,να μαγειρευει)

Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε

κατώτεροι χωρίς την άδεια μας Eleanor Roosevelt

Πες μου κάτι, θα το ξεχάσω,δείξε μου κάτι, μπορεί να μην το θυμηθώ,Βάλε με να κάνω κάτι, θα το καταλάβω Ρητό, ιθαγενών της Αμερικής

Διαφημίσεις

υπαρχουν στην αθηνα ή σε πολυκαταστηματα γενικα εκπτωσεις σε παιχνιδια ή στο internet?

η μικρη ειναι 16 μηνων

καποια που προτεινετε?

ενσφηνωματα εχει,τουβλακια,αλλα της αρεσουν αυτα με ηχους ή να μιμειται ρολυς(ναχει το μωρο,να μαγειρευει)

θα βρείς πολλά ιντερνετικά μαγαζιά με παιχνίδια είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό στην λίστα μας στην πρώτη σελίδα αυτού του θέματος

Τι ψώνισα από τα http://www.dpam.com?

Την μάνα μου και τον πατέρα μου!

Αν γραφτείτε ως νέο μέλος δίνει εκπτωτικό κωδικό -5ευρώ και με αγορές άνω των 100ε έχει δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα. Οι τιμές από το εδώ κατάστημα είναι ακόμα χαμηλότερες και κάνουν και μεγαλύτερες εκπτώσεις από εδώ. Όσοι φίλοι των dpam ρίξτε του μια ματιά. Εν αναμονή παραλαβής λοιπόν.

συγνωμη για παιχνιδια με προσφορες στην πρωτη σελιδα εκει που λεει προικα μωρου περιλαβανονται τα παιχνιδια?

εχει καποιο site εκπτωσεις?

γιατι βλεπω προικα μωρου,εκτος αν δεν καταλαβα καλα

Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε

κατώτεροι χωρίς την άδεια μας Eleanor Roosevelt

Πες μου κάτι, θα το ξεχάσω,δείξε μου κάτι, μπορεί να μην το θυμηθώ,Βάλε με να κάνω κάτι, θα το καταλάβω Ρητό, ιθαγενών της Αμερικής

Διαφημίσεις

συγνωμη για παιχνιδια με προσφορες στην πρωτη σελιδα εκει που λεει προικα μωρου περιλαβανονται τα παιχνιδια?

εχει καποιο site εκπτωσεις?

γιατι βλεπω προικα μωρου,εκτος αν δεν καταλαβα καλα

ιοανναμ δεν ξερω αν θα βρεις καταστημα με προσφορες σε παιδικα παιχνιδια αλλα σου βαζω ενα λινκ απο αμαζον που παιρνω και μπορεις να βρεις κατι που σου αρεσει και με 25 λιρες εχει δωρεαν μεταφορικα

http://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_nr_scat_364061031_ln?rh=n%3A364061031%2Ck%3Atoys&keywords=toys&ie=UTF8&qid=1327676072&scn=364061031&h=7714d736dfc1a235fcac78e4a55b292128628b00#/ref=sr_nr_p_n_age_range_0?rh=n%3A468292%2Cn%3A!595312%2Cn%3A!595314%2Cn%3A364061031%2Ck%3Atoys%2Cp_n_age_range%3A391967011&bbn=364061031&keywords=toys&ie=UTF8&qid=1327676079&rnid=391457011

Εαν ψωνιζεις πρωτη φορα απο αμαζον δες καλυτερα τις οδηγιες πρωτα θα καλυψουν ολες τις αποριες σου

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2248416&postcount=7785

q1kup2.pngza5op2.png

Ιωάννα

http://www.welovetoys.gr. Αλλά το τονίζω δεν είναι δοκιμασμένο από εμάς

δοκιμασμένο αξιόπιστο είναι το http://www.perfecttoys.gr

Υπάρχει κ το http://www.koukou.gr

τοσες αγορες απο το αμαζον....πρωτη φορα μου συνεβη.....για εξηγηστε μου κατι βρε κοριτσια.....

μου στελνει μειλ επιβεβαιωσης με τις τιμες των προιοντων ....και τωρα μου στελνει μειλ οτι τα εστειλαν και εχουν αυξημενες τιμες.....

γιατι,μηπως επειδη πληρωσα σε λιρες....λεω εγω...μα το χω ξανακανει....η βαζει τον φορο οταν τα στελνει.....παλια δεν ηταν ετσι η κανω λαθος?

2"Lenor Sleep Sensations Fabric Softener 1.5 Litres, 42 Washes (Pack of 6, Total 252 Washes)"

Grocery; £10.91

και το αλλο μειλ..

1 Lenor Sleep Sensations Fab... £11.18

ασε που μου στελνει ενα μονο....

The following items will be sent separately:

-------------------------------------------------------------------------

Qty Item Price Not Yet Dispatched

1 Fashion Design Sketch Portfol £5.33 1

1 Matilda - Special Edition [DV £3.48 1

1 Drawing, Doodling and Colouri £7.27 1

1 Charm Bracelets £4.60 1

πουθενα δε λεει για το δευτερο!!:roll::roll:

καμμια που να της ετυχε κατι τετοιο?

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

οι τιμες που βλεπουμε ειναι χωρις φορο αλλα στην τελικη διαδικασια πληρωμης ειναι συν το φορο. Παντως σε χρεωνουν μονο για οτι εχει αποσταλλει.Ελπιζω να βοηθησα.:roll:

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

Αυτή η μικρή διαφορά τιμής δεν είναι τίποτε άλλο από την διαφορά μεταξύ ελληνικού και αγγλικού ΦΠΑ. Το άμαζον επειδή έχει και ελληνικό ΑΦΜ χρεώνει κανονικά το ελληνικό ΦΠΑ στα αντίστοιχα προιόντα. Αν δηλαδή εσύ βλέπεις μία τιμή με αγγλικό ΦΠΑ11% στην τελική χρέωση εσένα θα σου γίνει αναπροσαρμογή της τιμής με ΦΠΑ13%.

Το ίδιο ισχύει και για τις πάνες όπου μπερδεύεται πολύς κόσμος. Στην αγγλία το ΦΠΑ είναι μηδέν ενώ στην ελλάδα 23% (βλέπεις οι πάνες είναι είδος πολυτελείας για τους φτωχούς πωπούς των παιδιών μας)οπότε μπορεί να βλέπεις μία τιμή 18 λίρες για τους άγγλους και 22 περίπου λίρες για τους έλληνες.

Και μιας και το θυμήθηκα

αγγλικό άμαζον και τζαβάρι -20% με τον κωδικό nowget20 σε παπούτσια κτλ.

Διαφημίσεις

στην τελικη διαδικασια πληρωμης ..ναι...στο τελος μπαινει ο φορος,η διαφορα με το ελληνικο ΦΠΑ..εδω μιλαμε μου στειλανε το μειλ με τις αυξημενες τιμες 2 μερες μετα οταν εγιναν dispatch ....

τελικα ποτε μπαινει ο φορος?

σας ευχαριστω....

Ιωάννα

http://www.welovetoys.gr. Αλλά το τονίζω δεν είναι δοκιμασμένο από εμάς

δοκιμασμένο αξιόπιστο είναι το http://www.perfecttoys.gr

Υπάρχει κ το http://www.koukou.gr

Από το welovetoys έχω αγοράσει εγώ και το προτείνω ανεπιφύλακτα! Είχα στο σπίτι τα παιχνίδια που παράγγειλα μέσα σε 22 ώρες με ACS κούριερ. Εκτός του ότι έχει εκπτώσεις έως -40% αυτή την εποχή, δίνει επιστροφή χρημάτων για επόμενες αγορές, εκπτώσεις σε ανέργους κ πολύτεκνους κτλ. Μια ματιά στο σάιτ θα σας πείσει.

Μάλιστα, τη μια φορά βρήκα διαφορά τιμης, τους το είπα κ μου επέστρεψαν τα λεφτά για επόμενη αγορά.

Μπορεί άνετα να μπει στη λίστα!

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

τοσες αγορες απο το αμαζον....πρωτη φορα μου συνεβη.....για εξηγηστε μου κατι βρε κοριτσια.....

μου στελνει μειλ επιβεβαιωσης με τις τιμες των προιοντων ....και τωρα μου στελνει μειλ οτι τα εστειλαν και εχουν αυξημενες τιμες.....

γιατι,μηπως επειδη πληρωσα σε λιρες....λεω εγω...μα το χω ξανακανει....η βαζει τον φορο οταν τα στελνει.....παλια δεν ηταν ετσι η κανω λαθος?

2"Lenor Sleep Sensations Fabric Softener 1.5 Litres, 42 Washes (Pack of 6, Total 252 Washes)"

Grocery; £10.91

και το αλλο μειλ..

1 Lenor Sleep Sensations Fab... £11.18

ασε που μου στελνει ενα μονο....

The following items will be sent separately:

Qty Item Price Not Yet Dispatched

1 Fashion Design Sketch Portfol £5.33 1

1 Matilda - Special Edition [DV £3.48 1

1 Drawing, Doodling and Colouri £7.27 1

1 Charm Bracelets £4.60 1

πουθενα δε λεει για το δευτερο!!:roll::roll:

καμμια που να της ετυχε κατι τετοιο?

Κάτι παρόμοιο μου συνέβη κι εμένα με το javari.co.uk αλλά και στο amazon.co.uk όταν προσπάθησα να βάλω τη παραγγελία σήμερα.

Παράγγειλα 2 ζευγάρια παπούτσια κ το ένα από 32 λίρες περίπου πήγε στις 38 λίρες περίπου όταν έφτασα στο check out.

Αυτό που έκανα εγώ ήταν να στείλω e-mail στο javari και να τους εξηγήσω τη κατάσταση πριν βάλω τη παραγγελία. Μου απάντησαν αμέσως κ μου είπαν να βάλω τη παραγγελία κ αμέσως μετά να τους στείλω αρ. παραγγελίας κ να μειώσουν αυτοί την τιμή. Έτσι κ έγινε!

Δε δοκιμάζεις λοιπόν να κάνεις το ίδιο?

Η τιμή που μου έβαλαν τελικά είναι και λίγο χαμηλότερη από πριν.

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Παρήγγειλα σήμερα αυτές http://www.javari.fr/Chaussures-femme-Bottes-et-bottines/s/ref=topnav_sd_boot_c?ie=UTF8&node=366840031&pf_rd_r=02P61R250ZBJ3KJJGESD&pf_rd_m=A2W3JXLP4EIVS4&pf_rd_t=101&pf_rd_i=0&pf_rd_p=275966707&pf_rd_s=headernav#__ie%3DUTF8%26cAsin%3DB005FE5ELG%26fromPage%3Dsearch%26sr%3D3-92%26qid%3D1327691096638%26asinTitle%3DReplay~~20Edys~~2C~~20Bottes~~20femme%26contextTitle%3DR~~C3~~A9sultats~~C2~~A0de~~C2~~A0la~~C2~~A0recherche%26clientPageSize%3D100%26node%3D366840031%26sort%3Dprice%26page%3D3%26nodes%3D366840031%26asin%3DB005FE57F4%26ref%3Dsr_3_92%26pageCode%3Dd

και αυτές http://www.javari.fr/Chaussures-femme-Bottes-et-bottines/s/ref=topnav_sd_boot_c?ie=UTF8&node=366840031&pf_rd_r=02P61R250ZBJ3KJJGESD&pf_rd_m=A2W3JXLP4EIVS4&pf_rd_t=101&pf_rd_i=0&pf_rd_p=275966707&pf_rd_s=headernav#__ie%3DUTF8%26cAsin%3DB004ZJVBKA%26fromPage%3Dsearch%26sr%3D2-95%26qid%3D1327692277031%26asinTitle%3DMustang~~20Shoes~~201038602~~2C~~20Boots~~20femme%26contextTitle%3DR~~C3~~A9sultats~~C2~~A0de~~C2~~A0la~~C2~~A0recherche%26clientPageSize%3D100%26node%3D366840031%26sort%3Dprice%26page%3D2%26nodes%3D366840031%26asin%3DB004ZJVA88%26ref%3Dsr_2_95%26pageCode%3Dd

και για δωράκι πήρα αυτές http://www.javari.fr/Chaussures-enfant-Fille-Enfant/s/ref=topnav_sd_you_s?ie=UTF8&node=366647031&pf_rd_r=1ZFRBKQ6HS7XHJQJBJEJ&pf_rd_m=A2W3JXLP4EIVS4&pf_rd_t=301&pf_rd_i=0&pf_rd_p=275966627&pf_rd_s=headernav2#__ie%3DUTF8%26cAsin%3DB004WHEG0W%26fromPage%3Dsearch%26sr%3D2-97%26qid%3D1327692506780%26asinTitle%3DYoshiko~~20Dissea~~2C~~20Boots~~20fille%26contextTitle%3DR~~C3~~A9sultats~~C2~~A0de~~C2~~A0la~~C2~~A0recherche%26clientPageSize%3D100%26node%3D366647031%26sort%3Dprice%26page%3D2%26nodes%3D366647031%26asin%3DB004WHEFXK%26ref%3Dsr_2_97%26pageCode%3Dd

στην τελικη διαδικασια πληρωμης ..ναι...στο τελος μπαινει ο φορος,η διαφορα με το ελληνικο ΦΠΑ..εδω μιλαμε μου στειλανε το μειλ με τις αυξημενες τιμες 2 μερες μετα οταν εγιναν dispatch ....

τελικα ποτε μπαινει ο φορος?

σας ευχαριστω....

...το έπαθα προχθές με τα μωρομάντιλα και τις πιπιλες που ειχα παραγγειλει. Απλά αλλάξανε την τιμη. Ειχα παραγγειλει μωρομάντιλα με τιμη π.χ. 10 λιρες και μου γραφει οτι μέχρι να γινουν dispatched αλλάξε η τιμη στις 10,06 λιρες. Αν δεν μου αρεσε η τιμη μπορουσα ανετα να ακυρώσω την παραγγελια. Το ιδιο μου το έστειλε και για τις πιπίλες με μείωση τιμής αυτην την φορά κατα 2 πέννες. Ειναι επαγγελματίες οι ανθρωποι!!!

...το έπαθα προχθές με τα μωρομάντιλα και τις πιπιλες που ειχα παραγγειλει. Απλά αλλάξανε την τιμη. Ειχα παραγγειλει μωρομάντιλα με τιμη π.χ. 10 λιρες και μου γραφει οτι μέχρι να γινουν dispatched αλλάξε η τιμη στις 10,06 λιρες. Αν δεν μου αρεσε η τιμη μπορουσα ανετα να ακυρώσω την παραγγελια. Το ιδιο μου το έστειλε και για τις πιπίλες με μείωση τιμής αυτην την φορά κατα 2 πέννες. Ειναι επαγγελματίες οι ανθρωποι!!!

Προφανώς χρεώνουν την τιμή που ισχύει την ημέρα που αποστέλλουν. Δεν το θυμάμαι αυτό, το έκαναν πάντα ? Έχω την εντύπωση πως όχι.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Nαι, προφανώς κατι τέτοιο συμβαίνει! Γι αυτο τις ευκαιρίες καλό ειναι να τις αρπάζουμε αμέσως. Αν τελειώσει το στοκ χρεωνόμαστε κανονικά.

Πάντως τα Λενορ ακόμα και στην τιμη των 11,45 λιρών τα 6 ειναι εκπληκτικη τιμη. 5,50 ευρω το ένα ειδα το Λενορ το μπλε χθες στο σουπερ! Γιατι ομως το 1,5 λιτρο σε μας βγαζει 54 μεζουρες και στους Αγγλους 42;

κορες...ειναι δυνατον να συμβαινει κατι τετοιο?τοσες αγορες εχω κανει και ποτε δε μου ετυχε...και να αυξηθουν ολα.....ο,τι παρηγγειλα...:confused:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...