Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Σας ευχαριστω θα ριξω μια ματια!!!

Ψάξε για το ίδιο πράγμα και στο αμαζον το αγγλικό αν το έχει. Για πάνω από 25 Λίρες δεν χρεώνουν μτφ... Καλό θα ήταν πάντως να διαβάσεις και τις οδηγίες στις υπογραφές των κοριτσιών. Είναι πολύ κατατοπιστικές και γράφτηκαν με μεράκι...

Καλώς ήρθες στις ιντερνετοαγορές!!! Όποιος έρχεται εδώ... μένει!!!!

Καλά ψώνια!!!

QsCvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παρηγγειλα μποτουλες για μενα σε γκρι και για την κορη μου σε φουξια

http://www.javari.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_0_5/275-4649820-9836342/?onsale=&showDesigner=&node=213373031&keywords=ukala+boots&sprefix=UKALA#__ie%3DUTF8%26cAsin%3DB0052CKZII%26fromPage%3Dsearch%26sr%3D1-2%26qid%3D1327247412473%26asinTitle%3DUkala~~20Sydney~~20Low~~20Mid~~20Calf~~20Boots%26contextTitle%3DSearch~~20Results%26clientPageSize%3D100%26node%3D213373031%26sort%3Drelevancerank%26keywords%3Dukala%2Bboots%26asin%3DB0052CKOWU%26ref%3Dsr_1_2%26pageCode%3Dd

....τιμη σουπερ....και οι δυο 45 λιρες!!!!

Ξεχασα να βαλω τον κωδικο εκπτωσης που εχει,τους εστειλα μειλ και οπως παντα αψογοι.....τα αφαιρεσαν κατευθειαν!!!!!:P:p

το jcpenneys τι μεταφορικα εχει...γιατι δεν μπορω να τα βρω?

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Τα ακύρωσα τα pampers και τώρα λέει αναχώρηση από αύριο ως τη Δευτέρα!!!!

Τα pampers που παρήγγειλα κι εγώ (Baby dry και Active fit) έγραφαν επί δύο μέρες ότι θα έφευγαν σε ένα μήνα!!:shock:

Τελικά, το άλλαξαν μόνοι τους και τα έστειλαν μετά από 3 μέρες που μπήκε η παραγγελία. Δηλαδή, έγινε κατευθείαν αλλαγή από Φεβρουάριο που θα έφευγαν σε dispached, δεν άλλαξε καν πρώτα η ημερομηνία προβλεπόμενης αποστολής.

Τα pampers που παρήγγειλα κι εγώ (Baby dry και Active fit) έγραφαν επί δύο μέρες ότι θα έφευγαν σε ένα μήνα!!:shock:

Τελικά, το άλλαξαν μόνοι τους και τα έστειλαν μετά από 3 μέρες που μπήκε η παραγγελία. Δηλαδή, έγινε κατευθείαν αλλαγή από Φεβρουάριο που θα έφευγαν σε dispached, δεν άλλαξε καν πρώτα η ημερομηνία προβλεπόμενης αποστολής.

ναι ε? τώρα είναι αργά. Δε πειράζει, την επόμενη φορά! Δεν είχα την υπομονή να περιμένω!

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Διαφημίσεις

Φυγανε χθες...ηταν το τελευταιο ζευγαρι στο νουμερο μου σε αυτη την τιμη

Να σε ρωτήσω, με τι έφυγαν τα δικά σου? Τα δικά μου έφυγαν σήμερα με royal mail.

Γ@μ#τ# θα κάνουν μια βδομάδα και βάλε για να φτάσουν!!! Άσε που ο ταχυδρόμος τα παρατάει στη πόρτα και αν δε προλάβω μπορεί να μου τα βουτήξει άνετα κανένας περαστικός!

http://www.javari.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_0_5/275-4649820-9836342/?onsale=&showDesigner=&node=213373031&keywords=ukala+boots&sprefix=UKALA#__ie%3DUTF8%26cAsin%3DB0052CKZII%26fromPage%3Dsearch%26sr%3D1-2%26qid%3D1327247412473%26asinTitle%3DUkala~~20Sydney~~20Low~~20Mid~~20Calf~~20Boots%26contextTitle%3DSearch~~20Results%26clientPageSize%3D100%26node%3D213373031%26sort%3Drelevancerank%26keywords%3Dukala%2Bboots%26asin%3DB0052CKOWU%26ref%3Dsr_1_2%26pageCode%3Dd

Ξεχασα να βαλω τον κωδικο εκπτωσης που εχει,τους εστειλα μειλ και οπως παντα αψογοι.....τα αφαιρεσαν κατευθειαν!!!!!:P:p

Τελειες οι μποτουλες! Με γεια :D

Στο jcpenney τα μεταφορικα τα βλεπεις μονο αν προχωρησεις το καλαθι σου. Ειναι τσιμπημενα αλλα αξιζει σε περιπτωση που πετυχεις σουπερ ευκαιριες.

Τελειες οι μποτουλες! Με γεια :D

Στο jcpenney τα μεταφορικα τα βλεπεις μονο αν προχωρησεις το καλαθι σου. Ειναι τσιμπημενα αλλα αξιζει γιατι συχνα βαζει σουπερ ευκαιριες.

μόλις χτήπησα αυτό και αυτό με 5? μεταφορικά!!!!! .. απο το συγκεκριμένο πολυκατάστημα είχα ψωνίσει πρίν απο 9 χρόνια 1 σχετικό μπουφάν το οποίο το φοράω ακόμα και το έχω καταευχαριστηθεί!!! και άντεξε και πολλά χρόνια! οπότε ψωνίστε άφοβα .. είναι στη λίστα των eshops .. θα ενημερώσω για παράδοση άν ενδιαφέρει κανένα κορίτσι!! :)

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Καλησπέρα!Θέλω να πάρω στην μικρή μου καινούργιο υπνόσακο.Έχω έναν Sterntaler που τον πήρα από την τοπική αγορά 65€.Τώρα τους έχει με 30% έκπτωση.Υπάρχει περίπτωση να τους βρω αλλού πιο φθηνά;Επίσης στο θέμα με τους υπνόσακους διάβασα για τα tog που δεν τα ήξερα.Δεν έχω ιδέα ο δικός μου πόσα είναι.Τι μου προτείνετε;Το ποστ που διάβσα εκεί ανήκε στο Καλαμαράκι, αν μπορείς να με διαφωτισεις σε παρακαλώ!!!!:P

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Διαφημίσεις

κάποια στιγμή διάβασα πόστ κάποιας κοπέλας που ήθελε να αγοράσει ένα air bed .. δεν μπορώ να θυμηθώ ποιά ήταν και ποιό πήρε. άν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά, pm me .. thanks ;)

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Θέλω να παραγγείλω κάποια προιοντα της weleda επειδη τα έχει στο 1/3 της τιμης και ήθελα να ρωτήσω αν έχει παραγγείλει κάποιος και κρέμες απο το συγκεκριμέν, γιατι της holle που παιρνουμε εμείς Αθήνα 4.4 τις έχει 2,5.Αλλα σκεφτομαι να πάρω 5-6 δεν πιστευω να μου χαλάσουν? Επισης ισχύει οτι έρχονται σε μια εβδομάδα περίπου?

Θέλω να παραγγείλω κάποια προιοντα της weleda επειδη τα έχει στο 1/3 της τιμης και ήθελα να ρωτήσω αν έχει παραγγείλει κάποιος και κρέμες απο το συγκεκριμέν, γιατι της holle που παιρνουμε εμείς Αθήνα 4.4 τις έχει 2,5.Αλλα σκεφτομαι να πάρω 5-6 δεν πιστευω να μου χαλάσουν? Επισης ισχύει οτι έρχονται σε μια εβδομάδα περίπου?

απο το apo rot έπαιρνα εγώ τα γάλατα μασ αλλα τουσ τελευτιαους 2 μήνες δεν έστελνε ελλάδα. δεν ξέρω αν τρο ξαναέβαλαν ΄τωρα τσέκε΄ρε το . παράδωση είχε σε 10 μέρες το πολύ!

Κορίτσια πήρα στη μικρή μου αυτή τη στολή με σχεδόν 19 ευρώ:http://www.kefitoys.com/portal/products?page=shop.product_details&product_id=7196&vmcchk=1

βέβαια,στέλνω τον πατέρα μου να κάνει παραλαβή από το κατάστημα και δεν χρεώνομαι μεταφορικά. Έχω ψωνίσει και άλλα πραγματάκια και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Διαφημίσεις

Καλά έχω ενθουσιαστεί με τα javari. Παρήγγειλα την Παρασκευή και μολις παρέλαβα τις μπότες μου. Super!

Μεγειά σου! Βάλε μας λινκ να τις δούμε!

Περιμένω κι εγώ από javari και amazon παπούτσια! Την Παρασκευή έφυγαν?

Θέλω να πάρω από αμαζόν αυτό το χαλί http://amazon.co.uk/gp/product/B00505EMCW/ref=noref=noref?ie=UTF8&S=kitchen&psc=1 διάδρομος 63χ220cm και το ίδιο τετράγωνο 110χ160cm και μου βγάζει μεταφορικά 30 λίρες.Είναι τόσα πολλά η έκανα κάτι λάθος.Αν έχει πάρει κάποια κοπέλα ας μου πει πληροφορίες.Απο ebay έχω ψωνίσει πολλές φορές μου βγάζει τα μεταφορικά από πρίν στο amazon δεν έχω ψωνίσει ξανά και μου φαίνεται πολύ μεγάλο το κόστος των μεταφορικών.

Θέλω να πάρω από αμαζόν αυτό το χαλί http://amazon.co.uk/gp/product/B00505EMCW/ref=noref=noref?ie=UTF8&S=kitchen&psc=1 διάδρομος 63χ220cm και το ίδιο τετράγωνο 110χ160cm και μου βγάζει μεταφορικά 30 λίρες.Είναι τόσα πολλά η έκανα κάτι λάθος.Αν έχει πάρει κάποια κοπέλα ας μου πει πληροφορίες.Απο ebay έχω ψωνίσει πολλές φορές μου βγάζει τα μεταφορικά από πρίν στο amazon δεν έχω ψωνίσει ξανά και μου φαίνεται πολύ μεγάλο το κόστος των μεταφορικών.

Σου βγάζει μεταφορικά γιατί σε αυτό το προιόν δεν είναι πωλητής το amazon.

Γράφει: Dispatched from and sold by The Rug House Ltd..

δεν ειναι πωλητης το αμαζον γι αυτο εχει τοσο μεγαλο κοστος μεταφορικα και ειδικα για χαλι που ειναι και βαρυ...

μονο με πωλητη το αμαζον και απο ποσο 25 λιρες και πανω δωρεαν μεταφορικα...διαβασε και τις οδηγιες για αμαζον στο 1ο ποστ..ειναι αναλυτικοτατες

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Μεγειά σου! Βάλε μας λινκ να τις δούμε!

Περιμένω κι εγώ από javari και amazon παπούτσια! Την Παρασκευή έφυγαν?

http://www.javari.co.uk/Replay-Womens-Edys-Trimmed-Boots/dp/B00524YZC8/ref=sr_1_2?ie=UTF8&cAsin=B00524ZO50&fromPage=search&sr=1-2&qid=1327331067809&asinTitle=Replay%20Edys%20Fur%20Trimmed%20Boots&contextTitle=Search%20Results&clientPageSize=100&node=213373031&sort=relevancerank&keywords=replay+boots

Mωρε εγώ θα κολλούσα να πάρω από ιντερνετ χαλί. Το θέμα ποιότητα καίει...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Κοριτσια πηρα απο αμαζον αυτο

http://www.amazon.co.uk/MaByLand-Large-Doggy-Sleeping-Grobag/dp/B004L9M0X6/ref=pd_ecc_rvi_cart_1

και μωρομαντηλα.Dispach εγινε σημερα η παραγγελια και δινει estimated delivery αυριο!!!

Αυτο θα πει ταχυτητα...και τα παιρνεις παμφθηνα και σε χρονο dt στην πορτα σου!

xceZp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...