Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αντιμετωπίζει σήμερα καμιά πρόβλημα με την κάρτα της Πειραιώς; Έκανα 2 αγορές,πλήρωσα, το ποσό είναι δεσμευμeνο αλλά και το javari και το paypal λένε οτι έχουν πρόβλημα με την κάρτα μου....

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

δυστυχως , οχι γατουλα...σε ευχαριστω παντως....

αν κανεις καινουριο λογαριασμο (με αλλο email δηλ, κατα τα αλλα ιδια διευθυνση, ονομα κλπ), τοτε μπορει να το παρει το SORRY. Το εχω κανει αλλα οχι προσφατα. Επισης BAG20, BAG15...

Αντιμετωπίζει σήμερα καμιά πρόβλημα με την κάρτα της Πειραιώς; Έκανα 2 αγορές,πλήρωσα, το ποσό είναι δεσμευμeνο αλλά και το javari και το paypal λένε οτι έχουν πρόβλημα με την κάρτα μου....

κοριτσι μολις πληρωσα κατι στο e bay και δεν ειχα προβλημα...

αν κανεις καινουριο λογαριασμο (με αλλο email δηλ, κατα τα αλλα ιδια διευθυνση, ονομα κλπ), τοτε μπορει να το παρει το SORRY. Το εχω κανει αλλα οχι προσφατα. Επισης BAG20, BAG15...

θα τα δοκιμασω, σε ευχαριστω...αλλα ακουστε κ τι τσιπια εκανα...εστειλα μεηλ και τους ειπα οτι δεν προλαβα να ψωνισω με το free worldwide shipping και αν μπορουν να μου ξαναστειλουν τον κωδικο..θα σας πω τι θα γινει...

Διαφημίσεις

φιου! ευτυχώς που το σκέφτηκα...πήρα μεγαλύτερο τελικά! Ο κωδικός nowget10 ισχύει μόνο για 1 παραγγελία ανά χρήστη. Ακύρωσα για να πάρω μεγαλύτερο νούμερο και μετά δεν μου τον δεχόταν ξανά οπότε αναγκάστηκα να ανοίξω κι άλλο λογαριασμό και να χρησιμοποιήσω την δική μου κάρτα (χι χι άμαζον έχω βάλει του άντρα μου).Το μόνο γ... είναι πως δεν πρόλαβα αυτά για μένα στο νούμερό μου από άμαζον, ενώ το πρωί τα είχε διαθέσιμα. Δεν ήταν τυχερό μου φαίνεται.

Υπνόσακων συνέχεια....

Έχει και ο mothercare υπνόσακους με ποδαράκια και επένδυση στην αστρονομική τιμή των 16 λιρών για την ηλικία της μικρής μου!!!! Το έψαχνα τόσο καιρό σαν paded και αυτοί το έχουν wadded...

http://www.mothercare.com/Girls-Teapots-Wadded-Walk-Sleeper/dp/B005AGTRBC?ie=UTF8&ref=sr_1_4&nodeId=42764041&sr=1-4&qid=1326883008&pf_rd_r=1E4C9XB60YQ8K3BYBTK8&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=301&pf_rd_i=0&pf_rd_p=231490887&pf_rd_s=center-7

Υπενθυμίζω οτι εδώ έχουν γύρω στα 40 Ευρώπουλα....

Φιλενάδα, δεν με παρακολουθείς και με πληγώνεις:(:(

Έχω πάρει από ΕΒΑΥ τέτοιους υπνόσακους, μάδερ, για τον πιτσιρίκο μου, ποιότητα ασυναγώνιστη, φλις ή νον φλις.

Καλησπέρα!Ψάχνω αποκριάτικη στολή για την μικρή μου στο ebay.Κάνω αναζήτηση ως halloween costumes, fancy dresses.Μπορώ να το ψάξω και κάπως αλλιώς για να μου βγάλει περισσότερα αποτελέσματα;

Με τον ήρωα που ψάχνεις ?

εμεις πηραμε αυτη τη στολη με 23 ευρω!

http://www.bigstore.gr/product_info.php?cPath=415_418_785&products_id=11908

Πολύ ωραία και με γειά σας !!!!!!!!

http://www.javari.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_3_4/279-5724055-9439660/?ie=UTF8&node=213373031&keywords=replay%20boots&onsale=&sprefix=REPL&showDesigner=#__ie%3DUTF8%26cAsin%3DB00524ZQ6W%26fromPage%3Dsearch%26sr%3D1-19%26qid%3D1326969972213%26asinTitle%3DReplay~~20Edys~~20Fur~~20Trimmed~~20Boots%26contextTitle%3DSearch~~20Results%26clientPageSize%3D100%26node%3D213373031%26sort%3Drelevancerank%26keywords%3Dreplay%2Bboots%26asin%3DB00524YZC8%26ref%3Dsr_1_19%26pageCode%3Dd

Η πρώτη μου αγορά από javari.co.uk. Για να δούμε...

Εχει και επιπλέον 10% έκπτωση. Και να φανταστείτε οτι προ εκπτώσεων ο τσακίρης της είχε 120 ευρώ

Kι επειδή δεν άντεξα...Να τι θα ντυθούμε τις απόκριες!

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380384034195&ssPageName=ADME:B:EOIBSA:GB:1123

Αμφότερα εξαιρετικά !!!!

Ετσι μου είπε. Νόμιζα ότι όλα τα δέματα περνούν από τελωνείο, αλλά πληρώνεις μόνο αν είναι από χώρες εκτός Ευρώπης .... κάνω λάθος?

Λάθος!!!!!!!

Τελωνίζονται τα εξωκοινοτικά δέματα, και από Ελβετία π.χ. να ερχόταν κάτι, θα τελωνιζόταν κανονικά.

επισης και εχω και τσεκαρισμενο πωλητη απο ebay με 100% αυθεντικες ugg τις οποιες εχω παρει για τις ανιψιες μου και με εχει βοηθησει πολυ ωστε να μη μεινουν τελωνειο , παραγγειλα και για μια φιλη μου απο αυτον και σε καμμια παραγγελια δεν περασαν τελωνειο

Αν μπορείς, βάλε λινκ.

Ψάχνω ΟΥΓΚ δερμάτινες απέξω, όχι σουέντ, με γούνα μέσα, νο 8 αμερικάνικο (6,5 αγγλικό), σε καφέ σκούρο ή μαύρο. ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

Έχω πελαγώσει με τα ΟΥΓΚ:(:(:(:(

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Ψάχνω ΟΥΓΚ δερμάτινες απέξω, όχι σουέντ, με γούνα μέσα, νο 8 αμερικάνικο (6,5 αγγλικό), σε καφέ σκούρο ή μαύρο. ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

Έχω πελαγώσει με τα ΟΥΓΚ:(:(:(:(

εχω παρει τις ugg kensigton και ειναι φοβερες , ξεχωριζουν απο τις αλλες ugg και οποτε τις βαζω βλεπω πολλα κοριτσια να με κοιτανε στα πόδια:P απλα ειναι λιγο ζορι να τις βαλεις αλλα μετα απο μερικες μερες θα ειναι πιο ευκολο σου βαζω το λινκ με τον πωλητη που τις πηρα και το μοντελο επισης για οσες θελουν καθαριστικα για ugg τα πιο φθηνα τα πηρα απο το zmall.gr

http://www.ebay.com/itm/Ugg-Australia-Kensington-Black-5678-Womens-CUTE-Fashion-Boot-Leather-Sheepskin-/370546488620?pt=US_Women_s_Shoes&var=&hash=item9503ed319d

vXPNp3.png

QcHZp3.png

Λοιπόν, το δεμα μου έχει φύγει από το Amazon (Αγγλία) την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός για το DHL δείχνει ότι προσπάθησαν να το παραδώσουν, αλλά δεν ήμουν εδώ. Στο Ταχυμεταφορές γράφει δεν βρισκεται τίποτα. Παίρνω τηλέφωνο στο κέντρο χθες και μου είπαν ότι δεν το έχουν στο σύστημα και να παρω τα ΕΛΤΑ. Παιρνω τα ΕΛΤΑ και μου λένε ότι το δωσαν στο Ταχυμεταφορές. Παιρνω ξανα Ταχυμεταφορές να τους πω τι μου ειπαν τα ΕΛΤΑ και μου λένε, και πάλι, δεν ειναι στο σύστημά. Μου λένε να καλέσω το γραφείο εδω που μενω. Παιρνω και εκεί μου λένε ότι δεν το έχουν.

Λοιπόν, τι να κάνω τώρα?

edit: Και δεν είναι μικρό δεμα να πεις οτι χαθηκε....σκούπα είναι!

Κάποιος δεν κάνει καλά τη δουλειά του απλά. Αν σου είναι εύκολο, πήγαινε στις ταχυμεταφορές της περιοχής σου και απαίτησε να ψάξουν μπροστά σου να βρούν το δέμα.

Το δικό μου δέμα από mytoys.de αν και εξακολουθεί να φαίνεται στο 60% της DHL και δεν εμφανίζεται στο τράκινγκ των ταχυμεταφορών, είναι σε διανομέα και μου έρχεται...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Κάποιος δεν κάνει καλά τη δουλειά του απλά. Αν σου είναι εύκολο, πήγαινε στις ταχυμεταφορές της περιοχής σου και απαίτησε να ψάξουν μπροστά σου να βρούν το δέμα.

Το δικό μου δέμα από mytoys.de αν και εξακολουθεί να φαίνεται στο 60% της DHL και δεν εμφανίζεται στο τράκινγκ των ταχυμεταφορών, είναι σε διανομέα και μου έρχεται...

Αυτό είναι το άσχημο, δεν μπορώ να πάω. Τηλεφώνησε και πάλι εδώ και μου είπε ότι δεν το έχει και μάλλον ακόμα περιμένει να περάσει απο τελωνειo. Λέω είναι από Αγγλία .... περναει απο τελωνείο? Λέει απο εκει που περνούν τα δεματα. Της είπα μάλιστα ότι ειναι μεγάλο δεμα και μου είπε ότι δεν εχει κατι τέτοιο εκεί. Θα προσπαθήσω τα κέντρικα αργότερα και πάλι να δω τι θα μου πουν.

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω κάτι ..... τα γράμματα σε αυτές τις δύο πόλεις μοιάζουν μεταξύ τους ..... Kavala - Agrinio?:confused:

Το δεμα που ψάχνω πήγε στην Kavala.:shock: Κάλεσα το γραφείο στην Καβάλα και μου λέει δεν έχει ιδέα γιατί το εστειλαν εδώ, αλλά θα το στείλουν και θα το έχω τη Δευτέρα.

Όταν έφτασε Ελλάδα, έχασα τα ίχνη του. Δεν υπάρχει κανείς να ενημερώσει την παρακολούθηση στην ιστοσελίδα? Τι να πω ....

Να ρωτήσω κάτι ..... τα γράμματα σε αυτές τις δύο πόλεις μοιάζουν μεταξύ τους ..... Kavala - Agrinio?:confused:

Το δεμα που ψάχνω πήγε στην Kavala.:shock: Κάλεσα το γραφείο στην Καβάλα και μου λέει δεν έχει ιδέα γιατί το εστειλαν εδώ, αλλά θα το στείλουν και θα το έχω τη Δευτέρα.

Όταν έφτασε Ελλάδα, έχασα τα ίχνη του. Δεν υπάρχει κανείς να ενημερώσει την παρακολούθηση στην ιστοσελίδα? Τι να πω ....

staci αν εχει καλα πραγματα να παω να το παραλαβω... :mrgreen:

tqj2p3.png vvtJp3.png

Πως δεν σου παν "Τι Λωζάννη, τι Κοζάνη μαντάμ, πως κάνετε έτσι?" Απίστευτοι...

Εγώ παρέλαβα και το τράκινγκ παραμένει 60% ενώ των ταχυμεταφορών δεν το βλέπει καν...

Και επειδή το χαμε συζητήσει το θέμα για τα παιδικά ρούχα του Mytoys, τώρα που παρέλαβα λέω μετά βεβαιότητας ότι είναι μεγάλο τζόκερ!

Ευτυχώς τα περισσότερα είναι οκ επάνω της. Βέβαια το παιδί κοντεύει 3 ετών και της κάνουν κάποια που λέει 5 ετών...

Ταυτόχρονα, δεν της κάνουν άλλα που επίσης γράφουν 5 ετών αλλά είμαι βέβαιη πως όταν τα παράγγελνα δεν έγραφε 5-6 ετών αλλά 3-4...

Δεν ξέρω αν θα το επαναλάβω το σπορ καθότι στα τυχερά παίγνια είναι μεγάλο το ρίσκο...

Α! Σήμερα παρέλαβα από littleonesclothing εκείνο το εξαφανισμένο δέμα από 25/12 που παρήγγειλα. Αξίζει να υπενθυμίσω πως έφτασα στο resolution του paypal και ούτε τότε δεν πήρα απάντηση. Προφανώς η μανταμίτσα ήξερε πότε το έστειλε... (9/1!!!) οπότε σου λέει θα παραλάβει και θα αποσύρει το case.

Το case το απέσυρα αλλά με τα ψέματά της και την τραγική συμπεριφορά της (να μην απαντάει στα μειλ) έχασε μια καλή πελάτισσα.

Υ.Γ. Το πότε τελικά εστάλη το διάβασα στο γραμματόσημο -ας πούμε- του Royal Mail...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

καμια γνωμη για electro world ιντερνετικα???

ψαχνω μελανια.....70 ευρα συνολακι

απο εβαυ τα βρισκω αναλογα οποτε προτιμω εδω να μπορω και να τους κραξω

κανα στραβο????/ σε αυτους βλεπω τις καλυτερες τιμες

kKZUp2.png

Μήπως καποια κοπέλα γνωρίζει πόσο περιπου μεταφορικά εχει το dpam; Προσπάθησα να κάνω εγγραφή για να βαλω πραγματα στο καλάθι και να δώ, αλλά ο server στη δουλειά δεν μου κάνει τη χάρη σήμερα. Εχει θέμα με το συγγεγκριμένο site.

κορίτσια,

έκανα χθές μια παραγγελία στο amazon αλλά επειδή το ένα προιόν έλεγε παράδοση σε 2-3 εβδομάδες, μου λέει ότι η παραγγελία μου θα φύγει 9 με 20 Φεβρουαρίου.

Γίνεται να ακυρώσω το ένα που αργεί?

Και αν το ακυρώσω, θα αλλάξουν την ημερομηνία παράδοσης ή θα κολλήσει εκεί?

Πάω εκεί που λέει order options και επιλέγω την ακύρωση αλλά με τα λεφτά τι γίνεται?

Τα επιστρέφουν? Διάβασα βέβαια στις οδηγίες του Καλαμαράκιου ότι μπορεί να μην τα έχουν τραβήξει ακόμα αλλά θέλω να είμαι σίγουρη!

Αυτά τα μποτινάκια πήρα και τα θέλω γρήγορα!!!!

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004JI8O8O

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Don't worry, τα χρηματα τα τραβανε την ημερα που το δεμα γινεται dispach επομενως δεν τα εχουν παρει ακομα...το εχω κανει κι εγω αυτο που λες...απλα προσεχε μηπως με την ακυρωση μετα δεν προλαβεις να παρεις παλι αυτο που θελεις γιατι δεν ξερω αν το κανουν αμεσως available...

Κι εγω τα ιδια μποτακια πηρα πριν 3 μερες....

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...