Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!Θέλω πάλι τα φώτα σας! Η μικρή μου είναι τώρα 92 εκ. και 11κιλά. Ως τον απρίλη τα κιλά φαντάζομαι θα είναι ίδια,αλλά θα έχει πάει γύρω στους 94 πόντους. Εδώ στην Ελλάδα φοράει πάντα το 2άρι στα φορέματα και στις φόρμες φοράει το 1 (στα 2αρια,τις πέφτουν στη μέση).Φορέματα φοράει και 18μηνών ανάλογα με την εταιρία. Τώρα εκεί στο size chart λέει 2Τ για 84-91,5 εκ και βάρος 13,5-14,5 κιλά. Στο 3Τ γράφει 91,5εκ-99εκ και 14,5-15,5 κιλά. Τι να προτιμήσω? Επίσης επειδή είναι από Αμερική, πρέπει να γράψω τίποτα στον πωλητή(κάτι έχω διαβάσει ότι του λέμε να γράψει πάνω ότι είναι δώρο) ή δεν χρειάζεται??Ευχαριστώ και πάλι!!

Επίσης τα κορμάκια mothercare που μου πρότεινε η πασχαλίτσα were dispatced 2 ώρες μετά την πληρωμή τους!!!! Επομένως άψογος ο πωλητής!! Ευχαριστώ και πάλι πασχαλίτσα!!!

Απο την προσωπικη μου εμπειρια θα σου πω τα εξης:

τα Αμερικανικα ρουχαλακια ειναι κουτι για ψιλολιγνα παιδακια οπως η δικη σου. Εχουν στενη και μακρια φορμα τα περισσοτερα. Στα Ευρωπαϊκα η φορμα ειναι πιο ανετη. (Σε γενικες γραμμες μιλαω, οχι για ολες τις εταιριες) Γιατι ακριβως ενδιαφερεσαι;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λεει οτι ειναι απο collection spring αρα μια χαρα θα ειναι...ασε που ειναι σετ και δεν θα ψαχνεις....συνηθως τον απριλη εχει και ασχημες μερες αρα μια χαρα μου φαινεται...

πηραμε αυτο(αλλα με πωλητη το αμαζον..προσοχη αν καποιος θελει να το παρει τωρα!!)...πολυ καλη ποιοτητα και επειδη επεκτεινεται θεωρω οτι αξιζει...

http://www.amazon.co.uk/Tomy-Tomica-85400-Starter-Rail/dp/B003TRYPN4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1326464102&sr=8-1

επειδη το εχουμε και εμεις, το μονο μειον (ισως να εκατσε στο κομματι μας) η μπαταρια στο πρωτο βαγονι ολο μετακινειται, και πρπει να το ανοιγω και να την ξαναβαζω για να δουλευει! λιγο σπαστικο αλλα περα απο αυτα πολυ καλη γενικα η σειρα

kKZUp2.png

Συμφωνω με την αποπανω...και μαλιστα ψιιιιλοοοοοοολιγνα ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ! στα αγορακια επιτρεπουν και πιο...γεματα !

η Α με 11,5 και 96 τωρα (το καλοκαιρι...ε σα τη δικια σου ηταν ) εμπαινε στα 3Τ η και περισσευε!!!!!! (μακρυα) το 2Τ παρακινδυνευμενο θα το ελεγα

φετος εχω ενα 3Τ για να της φορεσω! στο υψος σιγουρα θα της ειν αι τελειο αλλα φοβαμαι μη δε κλεινει στα πλευρακια της, αλλα επειδη ειναι τσιληβιθρα πιστευω οτι θα μπει και θα ειναι κουφετο!!!!!!!

kKZUp2.png

κοριτσια εχει παρει καμια απο εξωτερικο γαστρα??? εγω δει μερικες αλλα καθοτι ασχετη με το θεμα γαστρα δεν ξερω πια να διαλεξω κ απο που!!!!

http://myworld.ebay.co.uk/clpj79/&_trksid=p3984.m1439.l2754 απο εδω πηρα διαφορα για τ μωρο μου!!!

Σ 4 μερες περιπου τα ειχα σπιτι μου!!! πολυ καλη εξυπηρετηση!!!

Aπλά λίγο προσοχή γιατί πουλάει προιόντα ίδια σε μάρκα με το τζάμπο πχ το προστατευτικό για το φούρνο, το στοπακι της πόρτας κ το μάνταλο για ντουλάπια σε τιμές διπλές από οτι στην ελλάδα

http://www.ebay.co.uk/sch/clpj79/m.html?_trkparms=65%253A12%257C66%253A1%257C39%253A6%257C72%253A5788&rt=nc&_ipg=&_trksid=p3911.c0.m14.l1581&_pgn=2

το θεμα ειναι οτι του εχω ηδη στειλει να μου πει μεταφορικα και καμια απαντηση δεν ελαβα!!

Το ότι έστειλες δεν σημαίνει ότι θα λάβεις απάντηση άμεσα. Κάποιοι πωλητές που είναι επαγγελματίες(έχουν μαγαζί πχ) απαντούν εντός λίγης ώρας ή εντός της ημέρας . Κάποιοι που δεν είναι επαγγελματίες κ έχουν και μια morning job θα απαντήσουν μόλις ευκαιρήσουν

Αν σε δυο μέρες δεν σου απαντήσει , ξαναστέλνεις.

Και εγω και η Ιριδα αν θυμαμαι καλα, ειχαμε πληρωσει απο 3 ευρω εξοδα τελωνειου. Εκανες παραγγελια προσφατα; Τωρα τελειωσαν τα περισσοτερα, ολα αλλα την προηγουμενη εβδομαδα που τα κοιταζα ειχε απιστευτες τιμες σε ονειρεμενα κομματια. :shock:

Ευχαριστώ για την απάντηση!!!

Δεν έχω παραγγείλει αλλά όπως λες δεν έμειναν πολλά κομμάτια τελικά. Τα μεταφορικά πόσο σου βγήκαν?

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

Δεν έχω παραγγείλει αλλά όπως λες δεν έμειναν πολλά κομμάτια τελικά. Τα μεταφορικά πόσο σου βγήκαν?

Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο θέμα

http://parents.org.gr/forum/search.php?searchid=4907765

Ευχαριστώ Καλαμαράκι. Το χω χάσει λίγο τελευταία, με ζορίζει η μικρή:)

Περιμένω αυτό το καθισματάκι από το Γερμανικό άμαζον, όταν παραλάβω θα σας ενημερώσω

http://www.amazon.de/gp/product/B0047CPSYA

5JP7p3.png

rnsFp2.png

δεν ήταν και από τις ποιο επιτυχημένες αγορές μου για 6 κομμάτια έδωσα

Merchandise total 40.44

Shipping and handling 29.00

Insurance/Handling fee 11.85

βέβαια τα ρούχα είναι πολύ καλά και μέχρι πριν λίγο καιρό δεν έβρισκα τα φλις που αγόρασα από εκεί κάπου αλλού οπότε :roll::roll:

προσοχή μόνο, πρίν την αποστολή της παραγγελίας και κατα το confirmation mail το insurance/handling fee ήταν 6 κάτι δολάρια και μετά έγινε 11.85 (κατά την αποστολή)

δικό μου λάθος βέβαια γιατί το γράφει και έπρεπε να το είχα διαβάσει ότι το ποσό είναι κατά προσέγγιση και στο τέλος θα γίνει η "πραγματική" χρέωση :?:?

α..........πλήρωσα και 3 ευρά στο τελωνείο :roll::roll:

Απο την προσωπικη μου εμπειρια θα σου πω τα εξης:

τα Αμερικανικα ρουχαλακια ειναι κουτι για ψιλολιγνα παιδακια οπως η δικη σου. Εχουν στενη και μακρια φορμα τα περισσοτερα. Στα Ευρωπαϊκα η φορμα ειναι πιο ανετη. (Σε γενικες γραμμες μιλαω, οχι για ολες τις εταιριες) Γιατι ακριβως ενδιαφερεσαι;

Συμφωνω με την αποπανω...και μαλιστα ψιιιιλοοοοοοολιγνα ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ! στα αγορακια επιτρεπουν και πιο...γεματα !

η Α με 11,5 και 96 τωρα (το καλοκαιρι...ε σα τη δικια σου ηταν ) εμπαινε στα 3Τ η και περισσευε!!!!!! (μακρυα) το 2Τ παρακινδυνευμενο θα το ελεγα

φετος εχω ενα 3Τ για να της φορεσω! στο υψος σιγουρα θα της ειν αι τελειο αλλα φοβαμαι μη δε κλεινει στα πλευρακια της, αλλα επειδη ειναι τσιληβιθρα πιστευω οτι θα μπει και θα ειναι κουφετο!!!!!!!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! Απλά επειδή γενικά δεν ντυνόμαστε έτσι, αυτό το φουστανάκι θα το φορέσουμε μόνο στη βάφτιση του μπεμπουλίνου μας.Επομένως δεν το παίρνω με τη λογική ας είναι και λίγο μπόλικο να το φορέσει παραπάνω. Το παίρνω για να της είναι κουτί. Διάλεξα αυτά τα 2.

http://www.ebay.co.uk/itm/310292348085?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649

http://www.ebay.co.uk/itm/270889910949?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649

Λέτε να πάρω το 3???

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! Απλά επειδή γενικά δεν ντυνόμαστε έτσι, αυτό το φουστανάκι θα το φορέσουμε μόνο στη βάφτιση του μπεμπουλίνου μας.Επομένως δεν το παίρνω με τη λογική ας είναι και λίγο μπόλικο να το φορέσει παραπάνω. Το παίρνω για να της είναι κουτί. Διάλεξα αυτά τα 2.

http://www.ebay.co.uk/itm/310292348085?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649

http://www.ebay.co.uk/itm/270889910949?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649

Λέτε να πάρω το 3???

τελεια........

Πήγα εκεί που λέει Help--How to contact customer service--Contact us-- έκανα Sign in και απάντησα στις ερωτήσεις που ακολούθησαν. Στο τέλος υπήρχε επιλογή live chat.

Ευχαριστώ πολύ!!

Aπλά λίγο προσοχή γιατί πουλάει προιόντα ίδια σε μάρκα με το τζάμπο πχ το προστατευτικό για το φούρνο, το στοπακι της πόρτας κ το μάνταλο για ντουλάπια σε τιμές διπλές από οτι στην ελλάδα

http://www.ebay.co.uk/sch/clpj79/m.html?_trkparms=65%253A12%257C66%253A1%257C39%253A6%257C72%253A5788&rt=nc&_ipg=&_trksid=p3911.c0.m14.l1581&_pgn=2

.

αντε καλε??? οχι ακομα δεν εχω φτασει σ τετοια ειδη

αυτο πηρα

http://www.ebay.co.uk/itm/270869126627?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_500wt_969 που στα τζαμπο που ρωτησα δεν τ ειχαν και κατι πιπιλες καρδουλα

:D

Καλησπέρα σας ,

Παραγγειλα πρόσφατα απο το bce-europe.com με τη χρεωστική μου κάρτα η οποία είναι visa αλλά δεν έχω παραλάβει ακόμα. Η παραγγελία μου έγινε πριν τα χριστουγεννα. Οσοι έχετε παραγγειλει απο το συγκεκριμένο σε πόσες μέρες έχετε παραλάβει? Μηπως δε δέχονται χρεωστική ? Δε βρίσκω και το mail με τη παραγγελία για να ζητήσω ενημέρωση ...Μπαινω στο site τους και δείχνει να μη λειτουργεί, κάνει refresh τη σελίδα συνέχεια.

Τα φωτα σας please καθως άσχετη με αγορές μέσω internet.....

Διαφημίσεις

Βρε σεις!!! Το ξερατε οτι οτι ειναι fulfilled by amazon παρολο που λεει free μτφ αυτο ισχυει μονο για Αγγλια???

Κι εγω αυτο νομιζα κ οντως ειχε μεταφορικα οποτε ειχα βαλκει πραγματα στο καλαθι, κ σε καποια φαση εβαλα να παρω αυτο http://www.amazon.co.uk/Original-Sophie-Giraffe-Teether-Toy/dp/B000SOG7BY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1326558108&sr=8-1 k δεν πληρωσα μεταφορικα.... αβυσσος το αμαζον....

Κι εγω αυτο νομιζα κ οντως ειχε μεταφορικα οποτε ειχα βαλκει πραγματα στο καλαθι, κ σε καποια φαση εβαλα να παρω αυτο http://www.amazon.co.uk/Original-Sophie-Giraffe-Teether-Toy/dp/B000SOG7BY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1326558108&sr=8-1 k δεν πληρωσα μεταφορικα.... αβυσσος το αμαζον....

Ηθελα να παρω σακουλες για την ηλ. σκουπα και ειχε αλλα ηταν fba...εκανα live chat με εναν τυπακο και μου ειπε οτι τα δωρεαν μτφ για τα fba ισχυουν μονο για uk...τι να ειπω????:rolleyes::rolleyes:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Ηθελα να παρω σακουλες για την ηλ. σκουπα και ειχε αλλα ηταν fba...εκανα live chat με εναν τυπακο και μου ειπε οτι τα δωρεαν μτφ για τα fba ισχυουν μονο για uk...τι να ειπω????:rolleyes::rolleyes:

δεν ξέρω τι λέει ο τυπάκος (εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι πρόσφατα) εγώ έχω αγοράσει πολλές φορές αντικείμενα fba και πάντα ήταν δωρεάν τα μεταφορικά για 25 λίρες και πάνω

την απορία σου θα την λύσει μόνο μία δοκιμή βαλτά στο καλάθι :roll::roll:

Να εκανε λαθος το συστημα? δε ξερω!

Καλα μου εκατσε παντως! χεχε

Ψάχνω να βρω καλαθάκι για να βραζω τα ψάρια χωρίς να ανακατεύονται μαζι με τα άλλα υλικά της ψαρόσουπας.Στην Ελλάδα δεν υπάρχει...γνωρίζετε πως μπορώ να το βρω και αν υπάρχει στην Ελλάδα ή το εξωτερικό?

Επίσης αν διαλέξω 3 πραγματα από τον ίδιο πωλητή,τα μεταφορικά πάνε ανά κομάτι?γιατί έτσι μου βγαίνει 30 ευρώ μεταφορικά για 3 φουστανάκια!!πολλά δεν είναι??

Ρώτα τον να σου δώσει μεταφορικά για 3 κομμάτια, το είχα κάνει και μου έκανε combine postage, αλλά δεν θυμάμαι πόσο.

το θεμα ειναι οτι του εχω ηδη στειλει να μου πει μεταφορικα και καμια απαντηση δεν ελαβα!!

Αν μπορείς, βάλε λινκ να δούμε τι γίνεται.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

δεν ξέρω τι λέει ο τυπάκος (εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι πρόσφατα) εγώ έχω αγοράσει πολλές φορές αντικείμενα fba και πάντα ήταν δωρεάν τα μεταφορικά για 25 λίρες και πάνω

την απορία σου θα την λύσει μόνο μία δοκιμή βαλτά στο καλάθι :roll::roll:

Το λοιπον...ο τυπακος οντως ελεγε μπαρουφες!!!

Τα μτφ ειναι δωρεαν οταν ολα τα προιοντα ειναι fba και το ποσο ειναι πανω απο 25λιρες, εαν δηλαδη ειναι ενα προιον fba (δηλαδη τριτος πωλητης αλλα σε αποθηκη του αμαζονου) και το αλλο το πουλαει το ιδιο το amazon χρεωνει μτφ ακομα και εαν το ποσο ειναι ανω των 25λιρων...

Επομενως παραγγελνω 3 κουτια σακουλες και γλυτωνω τα μτφ!!!;)

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Ψάχνω να βρω καλαθάκι για να βραζω τα ψάρια χωρίς να ανακατεύονται μαζι με τα άλλα υλικά της ψαρόσουπας.Στην Ελλάδα δεν υπάρχει...γνωρίζετε πως μπορώ να το βρω και αν υπάρχει στην Ελλάδα ή το εξωτερικό?

Αν κατάλαβα καλά, θες ένα καλαθάκι σαν το μικρό που δείχνει εδώ σε αυτό το σετ.

Ψαχτά θα το πας, είτε στο ΕΒΑΥ είτε στο ΑΜΑΖΟΝ.

Εκτός αν κάποια ξέρει κάτι καλύτερο.

Δεν έχει κάτι τέτοιο το κούκσοπ ?

ΕΝΤΙΤ Κάτι τέτοιο δεν σε εξυπηρετεί ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...