Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Ως προς τα Λενόρ από άμαζον έχω μια απορία: στο σούπερ στη συσκευασία του 1.5 λίτρου (η οποία έχει 5 ευρώ!:mad:) λέει 54 μεζούρες, ενώ στο άμαζον λέει 42 μεζούρες. Γιατί λέτε? Επίσης, στα ριβιούς γράφει κάποιος ότι πήρε την 6αδα 7 λίρες!!!

http://www.amazon.co.uk/Lenor-Sensations-Fabric-Softener-Litres/dp/B0044SWUUW/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1326458799&sr=8-4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για όσες έχουν παραγγείλει σκούπες από την Αγγλία, τι μετασχηματιστη χρησιμοποιείτε? Παρήγγειλα αυτή και τι περιμένω.

Για όλες τις ηλεκτρικές συσκευές με αγγλικό φις χρειάζεται αντάπτορας από αγγλικό σε σούκω όπως:

http://www.amazon.co.uk/Kit-Pin-Euro-Mains-Adaptor/dp/B002TEB06I/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1326458998&sr=8-2

Το βρίσκεις και στην Ελλάδα με 1 ? περίπου...

G0vpp3.png

9Aq8p3.png

Ως προς τα Λενόρ από άμαζον έχω μια απορία: στο σούπερ στη συσκευασία του 1.5 λίτρου (η οποία έχει 5 ευρώ!:mad:) λέει 54 μεζούρες, ενώ στο άμαζον λέει 42 μεζούρες. Γιατί λέτε? Επίσης, στα ριβιούς γράφει κάποιος ότι πήρε την 6αδα 7 λίρες!!!

http://www.amazon.co.uk/Lenor-Sensations-Fabric-Softener-Litres/dp/B0044SWUUW/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1326458799&sr=8-4

την ίδια απορία έχω και εγώ :-D:grin:

για τα ίδια ml δεν μιλάμε ?? ε .....πως γίνεται στην Ελλάδα να είναι για πραπάνω οι πλύσεις .......προφανώς οι έξυπνοι Έλληνες ....το....υπερσυμπυκνώνουν :roll::roll::roll: αν παρατηρήσεις όλες τις μάρκες για τις ίδιες πλύσεις μιλάνε

προσωπικά δεν μου έφτασε ποτέ ούτε για 21 ούτε για 27 πλύσεις που λένε στα 750 μλ που αγοράζω (έχω και 7 κιλο πλυντήριο και φορτώνω)

αν δεις στην συσκευασία μιλάει για 1/2 μεζούρα η κάθε πλύση

οπότε ...............:roll::roll:

την ίδια απορία έχω και εγώ :-D:grin:

για τα ίδια ml δεν μιλάμε ?? ε .....πως γίνεται στην Ελλάδα να είναι για πραπάνω οι πλύσεις .......προφανώς οι έξυπνοι Έλληνες ....το....υπερσυμπυκνώνουν :roll::roll::roll: αν παρατηρήσεις όλες τις μάρκες για τις ίδιες πλύσεις μιλάνε

προσωπικά δεν μου έφτασε ποτέ ούτε για 21 ούτε για 27 πλύσεις που λένε στα 750 μλ που αγοράζω (έχω και 7 κιλο πλυντήριο και φορτώνω)

αν δεις στην συσκευασία μιλάει για 1/2 μεζούρα η κάθε πλύση

οπότε ...............:roll::roll:

Μήπως εκεί έχουν πιο μεγάλα πλυντήρια και υπολογίζουν άλλες δόσεις? Κι εγώ 8κιλο έχω αλλά δε βάζω πολύ, αλλά ούτε έχω υπολογίσει πόσες πλύσεις βγάζω, απλά χρησιμοποιώ την αναγραφόμενη μεζούρα ως μονάδα μέτρησης, για να δω αν συμφέρει κάποιο απορρυπαντικό ή μαλακτικό.

Για όσες έχουν παραγγείλει σκούπες από την Αγγλία, τι μετασχηματιστη χρησιμοποιείτε? Παρήγγειλα αυτή και τι περιμένω.

Για όλες τις ηλεκτρικές συσκευές με αγγλικό φις χρειάζεται αντάπτορας από αγγλικό σε σούκω όπως:

http://www.amazon.co.uk/Kit-Pin-Euro-Mains-Adaptor/dp/B002TEB06I/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1326458998&sr=8-2

Το βρίσκεις και στην Ελλάδα με 1 ? περίπου...

Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

κοριτσια εχει παρει καμια απο εξωτερικο γαστρα??? εγω δει μερικες αλλα καθοτι ασχετη με το θεμα γαστρα δεν ξερω πια να διαλεξω κ απο που!!!!

http://myworld.ebay.co.uk/clpj79/&_trksid=p3984.m1439.l2754 απο εδω πηρα διαφορα για τ μωρο μου!!!

Σ 4 μερες περιπου τα ειχα σπιτι μου!!! πολυ καλη εξυπηρετηση!!!

Γειά σας κορίτσια αν κ σας διαβάζω συχνά είναι η πρώτη φορά που γράφω.Δηλώνω φαν amazon,έχω κάνει πολύ καλές αγορές κυρίως σε παιχνιδια για τον γιο μου.Όσες φορές είχα θέμα με τα δέματα τα λάθη φυσικά γινόντουσαν στην Ελλάδα.Ν α ρωτήσω εσάς,μήπως γνωρίζετε γιατί ο καθένας στα κουριερ λεει τα δικά του.Τα ελτα αφήνουν δέματα στο σπίτι?:confused::confused:Μέχρι στιγμής 2 φορές έχουν πετάξει μικρά δέματα στον κήπο(άνετα τα έπαιρνα ο οποιοσδήποτε)και δεν υπάρχει πάνω χαρτί από κούριερ.Απο dhl.de ήταν.Όλοι όσοιπήρα τηλ ρίχνουν ευθύνες αλλού.Πρέπει να βάλω κάμερες νομιζω!!!

Επίσης ψάχνοντας απεγνωσμένα μποτάκια αγκαλιάς για τον μικρό ανακαλυψα αυτό το site http://www.snugglefeet.com/shoes-for-babies-6-12-months.html. Πολύ καλές τιμές σε σχέση με κάποια άλλη εταιρεία(δε θυμαμαι όνομα) που είναι στη λίστα.Και καλή ποιότητα.Δεν βγαίνει εύκολα.Γενικά τέλειο!:PΤην άνοιξη θα αγοράσω κανένα πιο χαρούμενο και για μέσα στο σπίτι.

Α και κάτι ακόμα σχετικά με το λενορ.Πολύ καλή η τιμή και στο αμαζον αλλά και στην Ελλάδα το βρίσκεις οικονομικά.Ανακαλύψαμε τώρα τελευταια τα 3β μαρκετς στην πόλη μου λογικά θα έχει κ σε άλλες πόλεις.Το έχω πάρει και 2.80 το 1.5λ.Αναλόγως τι προσφορά θα πετύχεις.Επίσης και με κουπόνι από επιθυμίες των 2 ευρώ συμφέρει πολύ αλλά πόσα κουπόνια να έχεις θα μου πεις!σωστο κι αυτό!:roll:

Διαφημίσεις

Κι μόλις είδα ότι η τιμή μειώθηκε κατά 15 λιρες (πριν από 3 μέρες την παρήγγειλα). Μίλησα με κάποιον στο live chat. Μου λέει ότι συνήθως δεν επιστρέφουν τη διαφορά, αλλά αφού η διαφορά είναι αρκετή, θα κάνει μια εξαίρεση. Τι να πω.....υπέροχη εξυπηρέτηση το Amazon

Για όσες αναρωτιούνται για το αν οι μπότες Ugg είναι πραγματικές ή ψεύτικες, υπάρχουν τρόποι για να το δείτε. Κοιτάξτε εδώ.

Να σας ρωτήσω (γιατί χρησιμοποιώ το αμαζον αλλά δεν το έχω προσέξει κάπου) πως κάνουμε live chat;

http://www.ebay.co.uk/itm/NWT-Girls-BONNIE-JEAN-Pink-Dress-Coat-Set-Size-2T-/360424864954?pt=US_Baby_Toddler_Girls_Clothing&hash=item53eafefcba

Αυτό για απρίλη λέτε να είναι πολύ χειμωνιάτικο?? Με βγάζει και από τον κόπο να ψάχνω πανωφόρι! για πείτε τη γνώμη σας!

λεει οτι ειναι απο collection spring αρα μια χαρα θα ειναι...ασε που ειναι σετ και δεν θα ψαχνεις....συνηθως τον απριλη εχει και ασχημες μερες αρα μια χαρα μου φαινεται...

πηραμε αυτο(αλλα με πωλητη το αμαζον..προσοχη αν καποιος θελει να το παρει τωρα!!)...πολυ καλη ποιοτητα και επειδη επεκτεινεται θεωρω οτι αξιζει...

http://www.amazon.co.uk/Tomy-Tomica-85400-Starter-Rail/dp/B003TRYPN4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1326464102&sr=8-1

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Δηλαδή να το παρακολουθώ μήπως πέσει κι άλλο???

Α και κάτι ακόμα σχετικά με το λενορ.Πολύ καλή η τιμή και στο αμαζον αλλά και στην Ελλάδα το βρίσκεις οικονομικά.Ανακαλύψαμε τώρα τελευταια τα 3β μαρκετς στην πόλη μου λογικά θα έχει κ σε άλλες πόλεις.Το έχω πάρει και 2.80 το 1.5λ.Αναλόγως τι προσφορά θα πετύχεις.Επίσης και με κουπόνι από επιθυμίες των 2 ευρώ συμφέρει πολύ αλλά πόσα κουπόνια να έχεις θα μου πεις!σωστο κι αυτό!:roll:

Και γιατί να κάθομαι να ψάχνω από δω και από κει τις προσφορές, αφού και πάλι το άμαζον πιο φτηνό έρχεται?

http://www.ebay.co.uk/itm/NWT-Girls-BONNIE-JEAN-Pink-Dress-Coat-Set-Size-2T-/360424864954?pt=US_Baby_Toddler_Girls_Clothing&hash=item53eafefcba

Αυτό για απρίλη λέτε να είναι πολύ χειμωνιάτικο?? Με βγάζει και από τον κόπο να ψάχνω πανωφόρι! για πείτε τη γνώμη σας!

Πολύ καλό και φτηνό!

Μα γιατί να μην υπάρχουν και για τα αγοράκια τόσο ωραία;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Να σας ρωτήσω (γιατί χρησιμοποιώ το αμαζον αλλά δεν το έχω προσέξει κάπου) πως κάνουμε live chat;

Πήγα εκεί που λέει Help--How to contact customer service--Contact us-- έκανα Sign in και απάντησα στις ερωτήσεις που ακολούθησαν. Στο τέλος υπήρχε επιλογή live chat.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε!

Χτες παραλάβαμε αυτό το φορεματάκι:

http://www.ebay.co.uk/itm/120830752706?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Πολύ όμορφο,ωραίο υφασμα,σχέδιο και χρώμα.Και γρήγορη αποστολή

Επίσης,με αρκετή καθυστέρηση μας ήρθε αυτό το δωράκι για τον ανηψιό (είναι λίγο εξειδικευμένο βεβαια και προυποθέτει υπολογιστη) αλλά του άρεσε πολύ.Βέβαια,ξετρελάθηκε και ο μικρός μας που είναι 3 χρονών (ενώ ο ανηψιός :cool:...

http://www.ebay.co.uk/itm/200668874218?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Κορίτσι για δες σε αυτόν:

http://www.ebay.co.uk/sch/kidswinner/m.html?item=360408663689&sspagename=STRK%3AMEWNX%3AIT&_trksid=p3984.m1439.l2649&_trksid=p4340.l2562

Εχω πάρει μερικά κομμάτια της μικρής από εδώ (Bonnie Jean και rare editions)και ήταν πολύ καλά και τα έστειλε γρήγορα.

Δοκιμασμένοι πωλητές και οι δύο, ψωνίστε άφοβα.:mrgreen::mrgreen:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Oχι, δεν ειναι χειμωνιατικο. Ειναι λεπτουτσικο.

Δηλαδή να το παρακολουθώ μήπως πέσει κι άλλο???...Και γιατί να κάθομαι να ψάχνω από δω και από κει τις προσφορές, αφού και πάλι το άμαζον πιο φτηνό έρχεται?

Σε οσα προϊοντα μπορω να βρω παρομοια τιμη στην Ελλαδα, το παλευω πολυ ωστε να μην ψωνιζω απ'έξω μηπως και παραμεινει κανενας ανθρωπος στη δουλεια του να παρει ψωμι στα παιδακια του. :(

Καλησπέρα!

Κορίτσια από www.jcpenney.com έχει ψωνίσει καμιά πρόσφατα? Είχατε θέμα με το Τελωνείο?

Και εγω και η Ιριδα αν θυμαμαι καλα, ειχαμε πληρωσει απο 3 ευρω εξοδα τελωνειου. Εκανες παραγγελια προσφατα; Τωρα τελειωσαν τα περισσοτερα, ολα αλλα την προηγουμενη εβδομαδα που τα κοιταζα ειχε απιστευτες τιμες σε ονειρεμενα κομματια. :shock:

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!Θέλω πάλι τα φώτα σας! Η μικρή μου είναι τώρα 92 εκ. και 11κιλά. Ως τον απρίλη τα κιλά φαντάζομαι θα είναι ίδια,αλλά θα έχει πάει γύρω στους 94 πόντους. Εδώ στην Ελλάδα φοράει πάντα το 2άρι στα φορέματα και στις φόρμες φοράει το 1 (στα 2αρια,τις πέφτουν στη μέση).Φορέματα φοράει και 18μηνών ανάλογα με την εταιρία. Τώρα εκεί στο size chart λέει 2Τ για 84-91,5 εκ και βάρος 13,5-14,5 κιλά. Στο 3Τ γράφει 91,5εκ-99εκ και 14,5-15,5 κιλά. Τι να προτιμήσω? Επίσης επειδή είναι από Αμερική, πρέπει να γράψω τίποτα στον πωλητή(κάτι έχω διαβάσει ότι του λέμε να γράψει πάνω ότι είναι δώρο) ή δεν χρειάζεται??Ευχαριστώ και πάλι!!

Επίσης τα κορμάκια mothercare που μου πρότεινε η πασχαλίτσα were dispatced 2 ώρες μετά την πληρωμή τους!!!! Επομένως άψογος ο πωλητής!! Ευχαριστώ και πάλι πασχαλίτσα!!!

Καλημερα κοριτσια

να ρωτησω κατι , προχθες κοιταγα κατι στο ebay, επειδη δεν ειχε μεταφορικα εστειλε μνμ στον πωλητη ν μου πει

δεν μου εχει απαντησει ακομα,αλλα το προιον εχει μπει στο καλαθι μου κ γραφει

Congratulations You won this item. Check out now.

καμια βλακεια θ πατησα μαλλον

το θεμα ειναι αυτος δεν μου απανταει και εγω δεν το θελω πια,τωρα τι κανω????

Επίσης αν διαλέξω 3 πραγματα από τον ίδιο πωλητή,τα μεταφορικά πάνε ανά κομάτι?γιατί έτσι μου βγαίνει 30 ευρώ μεταφορικά για 3 φουστανάκια!!πολλά δεν είναι??

Αν πάτησες commit to buy πρέπει να το αγοράσεις. Στείλτου μήνυμα και πες του ότι το έκανες κατα λάθος, αλλά είναι στη διακριτική του ευχέρεια το αν θα ακυρώσει την αγορά ή όχι. Έχουμε πει κανα εκατομμύριο φορές, πριν κάνετε οτιδήποτε, διαβάστε τις οδηγίες αλλά μπααααααααααααααααααα

genuine

Στις λεπτομέρειες για τα μεταφορικά λέει πχ each additional item τοσο.

Αν δεν το λέει, πιθανότατα δεν κάνει καλύτερη τιμή. ΠΡΙΝ αγοράσεις, ρώτα τον με μήνυμα αν αγοράσεις 3 κομμάτια πόσο μεταφορικά θα σε χρεώσει

Χθες παρέλαβα τα καθημερινά καλοκαιρινά της μικρής από littlewoodseurope. Αποστολή 30/12, ειδοποίηση 4/1 την οποία έλαβα μόλις προχθές, 12/1!

Με το littleonesclothing εξακολουθώ να έχω πρόβλημα, δεν έχω λάβει εμαιλ αποστολής παραγγελίας, δεν απαντάνε στα μειλ μου, έγραψα στη σελίδα τους στο facebook, μου είπαν ότι έχουν φύγει όλες οι παραγγελίες των εορτών αλλά μάλλον έχουν πρόβλημα με το εμαιλ τους. Εξακολουθώ να μην έχω παραλάβει, και εξακολουθώ να στέλνω μειλ. Με γράφουν. Χθες έγραψα στο facebook και πάλι ενημερώνοντας ότι δεν έχω παραλάβει, δεν παίρνω απαντήσεις στα μειλ και επιθυμώ refund. Το σχόλιό μου αντί να απαντηθεί, διεγράφη...

Έστειλα ξανα μειλ ενημερώνοντας ότι ανοίγω case στο paypal. Και πάλι καμία απάντηση. Και φυσικά άνοιξα... Για να τους δω... Πολύ πολύ κρίμα γιατί έχω αγοράσει πολλές φορές από αυτούς και πάντα τους εκθείαζα. Τους είχα δώσει και πελάτες τρομάρα μου.

Και με χαλάει διπλά γιατί η συγκεκριμένη παραγγελία ήταν εξυπηρέτηση για άλλον που το ήθελε για δώρο... Χριστουγέννων και τώρα κοντεύουν απόκριες...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

rav και πάλι ευχαριστώ!!! μόλις έστειλε μειλ!να δω τι θα μου πει!! Αν δεν κάνει έκπτωση θα το πάρω το ένα από τον άλλο πωλητή που μου πρότειναν τα κορίτσια γιατί το έχει γύρω στις 4 λίρες φτηνότερο.Αυτός θα χάσει.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...