Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλημερα!

ΠΕΖΗ ποιες huggies εχεις παρει γιατι εμενα δε μου στελνει το 5αρι που δοκιμαζω?

http://www.amazon.co.uk/Huggies-Newborn-Nappies-Economy-Packs/dp/B004KX3UNM/ref=sr_1_6?s=baby&ie=UTF8&qid=1326274514&sr=1-6

Αυτες εδω πηρα. Και εγω προσπαθησα να παρω το 6αρι για τον μεγαλο και δεν τις στελνει. Μολις τις παρελαβα, πολυ καλες τυπου παμπερς θα ελεγα αλλα γμτ ειναι πιο στενες. Ισα ισα τον κανουν ενω με τις κιτρινες παμπερς ειχε ακομη περιθωριο.

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτά εδώ δεν λές ? Έχει και μεταλλικά. Γενικά δες εδώ και ξεσκαρτάρισε αν θες κάτι.

Εδώ έχει και τα μηχανηματάκια για να τα βάλεις.

Σε κάτι φορμάκια της μικρής πάντως που είχαν χρειαστεί αλλαγή, έδινα 5 ευρώ το κομμάτι σε μαγαζί με είδη ραφτικής για να μου τα φτιάξουν, οπότε αν σε εξυπηρετούν ίσως και να αξίξει τον κόπο.

ναι ναι ευχαριστω..θα τσιμπισω ενα με μηχανηματακι μου φαινεται...ε μα ακριβα ρουχα και να φευγουν τα...τρουκς...

Αν πας στην αρχική σελίδα στα σάιτ που προτεινουν τα κοριτσια για εκπτωτικά κουπόνια (π.χ.http://www.vouchercodes.co.uk /) και γραψεις mangooutlet θα σου βγάλει τυχον εκπτωτικους κωδικούς. Πριν κανα μήνα είχε με δωρεάν μεταφορικά, απλά θέλει να το παρακολουθείς. Και γενικά αν σου αρεσουν κάποια ρουχα καλό είναι άμεσα να τα κλείνεις γιατι εξαφανιζονται αμεσως και σε νουμερα και σε σχέδια. Εχθές που μπήκα δεν είχαν μείνει ούτε τα μισά απο αυτα που είχε την περασμένη εβδομάδα και από αξεσουαρ σχεδον τιποτα.

ωωω μα εσεις εστε πολυ ψαγμενες....μπραβο....

Στην θέση σου, θα επικοινωνούσα με την εταιρεία www.beaba.com και θα τους ρωτούσα από που μπορώ να αγοράσω ανταλλακτικό. Επίσης, έψαξες στα μαγαζιά της λίστας, μήπως έχει κάποιο ? Ή πάλι θα ρωτούσα όποια από αυτά έχουν.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Επικοινώνησα με την εταιρεία που εισάγει τα beaba στην Ελλάδα και μου είπαν ότι αυτοί έχουν κάδο που κοστίζει 20 ευρώ. Επίσης, αν είχα απόδειξη από ελληνικό κατάστημα, θα μου τον αντικαθιστούσαν δωρεάν γιατί θα καλύπτοταν από την εγγύηση. Έστειλα μήνυμα στο amazon.de από όπου τον είχα αγοράσει, για να δω μήπως μπορούν να μου καλύψουν αυτοί την εγγύηση. Και βλέπουμε..

καλησπέρα, καλή χρονιά με υγεία και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!

μία η δουλειά, μία οι γιορτές, έχω καιρό να μπω και πόσο μάλιστα να γράψω.....

παρόλα αυτά, ψώνισα!!!:D

να σας ενημερώσω λοιπόν τα εξής:

από αυτόν τον πωλητή http://myworld.ebay.co.uk/losia168/&_trksid=p3984.m1497.l2754 πήρα πολύ ωραία δωράκια σε κοσμήματα, ότι έστειλε είναι ακριβώς όπως τις φωτογραφίες, λαμπερά και χτυπημένα με το 925.....μάλιστα πήρα 3 παραγγελίες και έφτασαν σε περίπου 10-15 ημέρες από Κίνα (απλό ταχυδρομείο

από ioffer για μία φίλη αυτές τις μποτίτσες: http://www.ioffer.com/i/%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%BD%CF%8E%CE%BD-%CF%87%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%8D-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%BF-ralph_lauren-%CE%BC%CF%8C%CE%B4%CE%B1%CF%82-480299267

ακριβώς όπως τις βλέπετε, ήρθαν σε 18 ημέρες (με την περίοδο των Χριστουγέννων μέσα)

από ioffer επίσης αυτή την τσαντούλα: http://www.ioffer.com/i/01hermes-birkin-noe-tote-handbag-shoulder-bag-sokell-501877248

από άλλον πωλητή βέβαια, αλλά αυτή την στιγμή δεν την έχει διαθέσιμη

εντάξει, δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα, ωραία τσαντούλα, αλλά στις φωτό φαίνεται λίγο καλύτερη

όπως και να έχει θα την κρατήσω πάντως

και φυσικά 1-2 παραγγελίες από το αγαπημένο www.yoursclothing.co.uk

καλή συνέχεια σε όλους!!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για την απάντηση. Επικοινώνησα με την εταιρεία που εισάγει τα beaba στην Ελλάδα και μου είπαν ότι αυτοί έχουν κάδο που κοστίζει 20 ευρώ. Επίσης, αν είχα απόδειξη από ελληνικό κατάστημα, θα μου τον αντικαθιστούσαν δωρεάν γιατί θα καλύπτοταν από την εγγύηση. Έστειλα μήνυμα στο amazon.de από όπου τον είχα αγοράσει, για να δω μήπως μπορούν να μου καλύψουν αυτοί την εγγύηση. Και βλέπουμε..

Ένα έχω να πω: I καρδούλα Amazon!

Μέσα σε ένα τέταρτο από τότε που τους έστειλα το mail μου απάντησαν ότι ο ατμομάγειρας έχει διετή εγγύηση και να τους τον στείλω (ολόκληρο αν και μόνο ο κάδος έχει χαλάσει) για να μου τον αντικαταστήσουν. Θα μου καλύψουν αυτοί τα έξοδα αποστολής. :P

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχει κάνει κάποια απο εσάς αγορά από εδώ http://www.ecobaby.gr ???? Εχει προσφορές σε βρεφικά καλλυντικά Weleda, ειδικά το σαμπουάν βγαίνει πιο φθηνό από το Amazon. :confused::confused::confused:

Ερωτεύτηκα την κόρη μου στις 10/02/2012 12:30 μμ

Καινούργια κορίτσια βλέπω, τις γνωστές ερωτήσεις βλέπω, την ίδια απάντηση θα δώσω...

Εδώ δεν είναι τσατ, είναι φόρουμ και καλό θα ήταν πριν ρωτήσετε να διαβάσετε τα ποστ οδηγιών καθώς και τη λίστα των καταστημάτων. ΟΛΑ τα καταστήματα της λίστας είναι δοκιμασμένα, άρα ΝΑΙ κάποιες έχουν ψωνίσει από αυτά...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

:lol::lol::lol:

γεια σου βρε ραβακι με τα ωραια σου;);)

λοιποοοοον,παρελαβα απ τον χαλιά,εν τελει η καθυστερηση ηταν της ταξεως των 6 ημερων στο συνολο...συμπαθης η μοκετα,αλλα μου πεσε μικρη τελικα,κ στο μηκος(εγω φταιω γι αυτο,επρεπε να πω πιο πολλα μετρα),περα απ το πλατος...

τεσπα,μικρο το κακο,σιγα μην κατσω να σκασω...απ το ολοτελα,καλη κ η παναγιωταινα..

επισης παρηγγειλα απο ioffer μποτουλες,απτις 29/12,μου χε estimated delivery 3/1 ,κ ακομα τιποτα....αν κ μεταξυ μας,επειδη πρωτη φορα παραγγελνω απο κει κ δεν πολυξερω τι παιζει,νομιζω οτι 3/1 αφορα την ημερομηνια αποστολης κ οχι παραλαβης,γιατι στις 2/1 που χα κοιταξει,δεν ελεγε τιποτα οτι εφυγε κλπ κλπ....

μηπως ξερει καμια απο ιοφερ να με διαφψτισει?γιατι τρομαρα μου,την τυφλα μου δεν ξερω...δεν το χω παρει με καλο ματι....ας οψονται οι μποτουλες-μαιμουδιτσες που θελω απο κει...:roll:

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Διαφημίσεις

αλέ προλάβατε και τα εξαφανησατε!

:lol::lol::lol:

γεια σου βρε ραβακι με τα ωραια σου;);)

λοιποοοοον,παρελαβα απ τον χαλιά,εν τελει η καθυστερηση ηταν της ταξεως των 6 ημερων στο συνολο...συμπαθης η μοκετα,αλλα μου πεσε μικρη τελικα,κ στο μηκος(εγω φταιω γι αυτο,επρεπε να πω πιο πολλα μετρα),περα απ το πλατος...

τεσπα,μικρο το κακο,σιγα μην κατσω να σκασω...απ το ολοτελα,καλη κ η παναγιωταινα..

επισης παρηγγειλα απο ioffer μποτουλες,απτις 29/12,μου χε estimated delivery 3/1 ,κ ακομα τιποτα....αν κ μεταξυ μας,επειδη πρωτη φορα παραγγελνω απο κει κ δεν πολυξερω τι παιζει,νομιζω οτι 3/1 αφορα την ημερομηνια αποστολης κ οχι παραλαβης,γιατι στις 2/1 που χα κοιταξει,δεν ελεγε τιποτα οτι εφυγε κλπ κλπ....

μηπως ξερει καμια απο ιοφερ να με διαφψτισει?γιατι τρομαρα μου,την τυφλα μου δεν ξερω...δεν το χω παρει με καλο ματι....ας οψονται οι μποτουλες-μαιμουδιτσες που θελω απο κει...:roll:

ελενάκι, χτες έγραψα για το ioffer! παρήγγειλα στις 22/12 και παρέλαβα χτες τσάντες και την Δευτέρα μποτούλες. εάν σκεφτείς ότι μέσα ήταν και η περίοδος των Χριστουγέννων, καλά είναι

εντωμεταξύ όσο και εάν έβαζα τον αριθμό αποστολής του κινέζικου ταχυδρομείου στο www.elta.gr μόνο μετά την παράδοση σε μένα έβαλαν και στις 2 περιπτώσεις το ιστορικό - πορεία

επίσης έχε υπόψιν σου ότι δεν φορτώνουν αμέσως, μπορεί να περάσουν και 2-3 ημέρες

με το καλό να παραλάβεις!!

αγορα απο ebay uk, το στειλε 14/12 κ εως σημερα αφαντη η ειδοποιηση.... παιρνω καθε μερα ελτα δε το σηκωναν, σημερα κατεληξα να σηκωσουν το τηλ και να σου το δεματακι μου! εκει ειναι! κ ουτε σημερα πηρα ειδοποιηση ενω εφερε αλλα γραμματα....... τι να πεις τωρα?????

WLFfp2.png XI11p2.png

ελενάκι, χτες έγραψα για το ioffer! παρήγγειλα στις 22/12 και παρέλαβα χτες τσάντες και την Δευτέρα μποτούλες. εάν σκεφτείς ότι μέσα ήταν και η περίοδος των Χριστουγέννων, καλά είναι

εντωμεταξύ όσο και εάν έβαζα τον αριθμό αποστολής του κινέζικου ταχυδρομείου στο www.elta.gr μόνο μετά την παράδοση σε μένα έβαλαν και στις 2 περιπτώσεις το ιστορικό - πορεία

επίσης έχε υπόψιν σου ότι δεν φορτώνουν αμέσως, μπορεί να περάσουν και 2-3 ημέρες

με το καλό να παραλάβεις!!

ναι κοριτσακι ,ειδα που εγραψες για ιοφερ(σπανιο να μου ξεφυγει ποστ πια;)),κ με ζωσαν τα φιδια που εγω δεν παρελαβα ακομα....τι μου γραφουν μωρε για παραλαβη 3/1 κ με μπερδευουν την ξανθια?:lol:

θα περιμενω...δε μπορω να κανω κ αλλιως,σωστα?(το καλο που τους θελω,να εχω παραλαβει μεχρι 20/1-τις χρειαζομαι στις 21...:confused:)

ναι κοριτσακι ,ειδα που εγραψες για ιοφερ(σπανιο να μου ξεφυγει ποστ πια;)),κ με ζωσαν τα φιδια που εγω δεν παρελαβα ακομα....τι μου γραφουν μωρε για παραλαβη 3/1 κ με μπερδευουν την ξανθια?:lol:

θα περιμενω...δε μπορω να κανω κ αλλιως,σωστα?(το καλο που τους θελω,να εχω παραλαβει μεχρι 20/1-τις χρειαζομαι στις 21...:confused:)

λογικά θα έχεις παραλάβει......απλά δεν μπορείς να το παρακολουθήσεις....

Βρε κορίτσια μαρτυρικά τέτοιου τύπου ξέρετε αν θα βρω στο ebay?

Ή ειδάλλως τσόχινα διακοσμητικά;

θα τα φτιαξεις μονη σου ταμαρακι....η τα θες ετοιμα?παντως εγω που εψαχνα για να τα φτιαξω μονη μου και εβλεπα τις τιμες απο τα ετοιμα ειχα φρικαρει....καμια σχεση , η τσοχα παει 4,5 ευρω το μ. και βγαζεις απειρα τεμαχια, ενω δουλευεται και με μεγαλη ευκολια-εμενα μου βγηκαν ομορφα και ας μην ειχα ξαναασχοληθει..ολοι νομιζαν ηταν ετοιμα....τεσπα have a look!!http://www.ebay.co.uk/itm/Beautiful-Handmade-Floral-Felt-Owl-Brooch-/270885551015?pt=UK_Jewellery_Watches_CostumeJewellery_CA&hash=item3f12097ba7

Γειά σας κορίτσια, καλή χρονιά!!!!

Παράγγειλα ένα κάθισμα αυτοκινήτου για τον γιο μου από το Γερμανικό άμαζον. Η παραγγελία έγινε 6 Γενάρη και στο άμαζον η ενημέρωση γράφει πως ως τις 7 ήταν ακόμη εκεί. Ξέρει καμιά πόσες μέρες θα κάνει να έρθει και με τι έρχεται στην Ελλάδα? (συστημένο το έστειλαν, με αριθμό αποστολής). Μπορώ κάπου να παρακολουθήσω την πορεία του?

Ευχαριστώ!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

έχει πάρει καμια αυτα τα μπιμπερό;;;

http://www.amazon.co.uk/mOmma-Feeding-Bottle-Starter-Orange/dp/B0034E3EJI/ref=pd_sim_kh_1

είδα οτι πολλές εχουν πάρει τα avent αλλα αυτα και τα tommee tippee μ' αρέσουν περισσότερο. Αξίζουν τον κόπο όμως;

Επίσης τα μωρομάντιλα pampers απο 9,43 λίρες πήγαν 11,50.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...