Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλημερα κ καλη χρονια σε ολους!

Για αλλη μια φορα θα ηθελα τα φωτα σας!

Εχω αγορασει απο εναν κινεζουλη ενα μπουφανακι το οποιο αργησε να μου ερθει αλλα οταν ηρθε δεν ηταν ακριβως οπως το περιμενα. Ανοιξα case κ ζητησα να το επιστρωψω αλλα μιας που τα μεταφορικα για κινα ειναι οσο το κοστος του μπουφανακιου(το πηρα 23 λιρες) του ειπα να μου κανει refund τα μισα λεφτα να εχουμε απο μιση τη χασουρα.

Μετα κοπων κ βασανων μου στελνει αυτη την απαντηση:

...Could you give us a positive and 5star feedback first? Then we will refund the money to you soon.At the same time,could you help us close the case? As you open the case, the money is frozen by the paypal and we can not control it and refund you.if you close the case, we can control the money and refund it to you. We are very sorry for this, later if you buy items, we will give you a discount. ...

να κανω αυτο που λεει? Η΄ αν του δωσω 5 αστερια κ κλεισω το case θα με φτυσει?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι βέβαια! Πρώτα θα σου κάνει refund και μετά θα του δώσεις feedback. Αν και εγώ αν ήμουν απογοητευμένη απ το προϊόν, αν δεν μου απαντούσε στα μειλ, αν με ανάγκαζε με τη συμπεριφορά του να ανοίξω case δεν θα του έδινα θετικό φιντμπακ. Ίσως ουδέτερο αλλά όχι θετικό.

Παπάτζα είναι αυτό που σου λέει. Πόσες και πόσες δεν ανοίξαμε κεις, δεν αποζημιωθήκαμε και ΕΠΕΙΤΑ κλείσαμε το κεις?

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Δηλαδή ούτε αστερακια δίνω ούτε κλεινω το case.σωστά;

Άντε γιατί πραγματικά με έχει εκνευρισει ο κινεζουλης.απτην αρχή φαινόταν μπιπ

Του λέω να κάνει το refund k μετά όλα τα αλλα

Να του πεις πως ξέρεις καλά πως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με το paypal και πως η διαδικασία είναι refund- close case - feedback και όχι αυτό που επιθυμεί εκείνος.

Να ρωτήσω όσες έχουν e-banking... Μπορώ από τον λογαριασμό του ebanking να φορτίσω την προπληρωμένη? (άλλης τραπεζας) και αν ναι, με τι επιβάρυνση?

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Να του πεις πως ξέρεις καλά πως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με το paypal και πως η διαδικασία είναι refund- close case - feedback και όχι αυτό που επιθυμεί εκείνος.

1000 ευχαριστω!:D

Διαφημίσεις

ravT, δεν ξέρω για προπληρωμένη άλλης τράπεζας, η Πειραιώς πάντως έχει επιλογή φόρτιση κάρτας τρίτου της Πειραιώς όμως.

vegas, πολλά ψέματα λέει ο Ασιάτης. 'As you open the case, the money is frozen by the paypal and we can not control it and refund you.if you close the case, we can control the money and refund it to you'. Αυτό δεν το έχω ξαναακούσει μέχρι τώρα. Παγωμένα χρήματα που δεν μπορεί να διαχειριστεί.

Πείτε καμιά ιδέα. Αγόρασα εχθές από ΕΒΑΥ με αποστολή στον Άγγλο ξάδερφο. Είχα γυρίσει την διεύθυνσή μου στην Αγγλική. Ξαναγύρισα μετά στην ελληνική για μια άλλη δημοπρασία. Προσπάθησα να πληρώσω αργότερα, γυρνώντας πάλι στην αγγλική διεύθυνση και μου ζητά εξτρά να καταχωρήσω αριθμο τηλεφώνου. Καταχωρώ το τηλέφωνο του ΜΑΜ (0845 838 1815 ) και δεν προχωράει, δεν το δέχεται το ΕΒΑΥ. Μιλάω με τον πωλητή και μου λέει να τον πληρώσω μέσω πέιπαλ, μου έχει στείλει αίτημα. Είναι ΟΚ αυτό ? Να το κάνω ? Νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά τι λέτε ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μέσω paypal. Ακόμα κι ελαττωματικό να είναι το προιον θα σου επιστρέψει χρήματα μέσω αυτού. Και το βασικότερο δε δίνεις σε κανέναν τα στοιχεία της κάρτας σου.

uhODp3.png

εγώ ψάχνω προιόντα της stokke και της mamas & papas σε πιο οικονομικές τιμές μέσω ιντερνετ, αλλά τζίφος δε βρίσκω κάτι. Αν έχετε κάτι υπόψη σας... ενημερώστε!

uhODp3.png

δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μέσω paypal. Ακόμα κι ελαττωματικό να είναι το προιον θα σου επιστρέψει χρήματα μέσω αυτού. Και το βασικότερο δε δίνεις σε κανέναν τα στοιχεία της κάρτας σου.

Σε ευχαριστώ πολύ, είχα μια αμφιβολία για το πως θα πληρωθεί το ΕΒΑΥ αλλά άντε το έκανα. Όσο για τα στοιχεία της κάρτας, elementary Watson !! ;);)

εγώ ψάχνω προιόντα της stokke και της mamas & papas σε πιο οικονομικές τιμές μέσω ιντερνετ, αλλά τζίφος δε βρίσκω κάτι. Αν έχετε κάτι υπόψη σας... ενημερώστε!

Αν κάνεις μια αναζήτηση στο τόπικ (νομίζω στο προηγούμενο θέμα), στα mamas & papas θα δεις τι έχει γραφτεί σχετικά. Νομίζω ότι κάποια κοπέλα τα έχει ξανααναφέρει αλλά δεν βρέθηκε κάτι οικονομικό.

Για τα stokke, δεν βρίσκεις κάτι στα μαγαζιά της λίστας ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

vegas, πολλά ψέματα λέει ο Ασιάτης. 'As you open the case, the money is frozen by the paypal and we can not control it and refund you.if you close the case, we can control the money and refund it to you'. Αυτό δεν το έχω ξαναακούσει μέχρι τώρα. Παγωμένα χρήματα που δεν μπορεί να διαχειριστεί.

Α τον ατιμο τον τσιν τσον.....

Του απαντησα ηδη...No money no honey:razz:

Αντε να δουμε θα παρω τιποτε πισω με εχει συγχισει παντως

Διαφημίσεις

κοιτα σρο αγγλικο αμαζον γιατι μαλλον κοιτας αμερικανικο

ναι ,γιατι σε αναγκαζει να το παρεις απο το αμερικανικο,

ειτε πας στο αγγλικο,ειτε στο γερμανικο ειτε στο γαλλικο:rolleyes:

αρα κ εξοδα αποστολης θα πληρωσεις,κ φορους κλπ.....κ αααααααααν σε σταματησουν κ τελωνειο,νομιζω κ κει παιζει να δωσεις το κατιτις σου αν τους χτυπησει στο ματι....(αν κ η τιμη του δεν ειναι κ απαγορευτικη για τελωνειο,αλλα δε σε απαλλασσει κ πληρως)

στη θεση σου πηγαινα μεσω MUM ,αρκει να χα κ αλλα πραματα να παρω απο αγγλια....;) για να μη βγει ο κουκος αηδονι.

(επισης ,δες κ τις διαφορες τις τιμες σε ολα τα αμαζον,γιατι αυτο δεν το προσεξα ,κανοντας δοκιμες για σενα:oops:,να δεις τι σε συμφερει καλυτερα)

σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας ;).

Εαν το κατεχεις ριξε και μια ματια στο ebay.co.uk, αποτι ειδα εχει αρκετα!!!

Εδω το εχει 90λιρες χωρις μτφ και κινδυνο τελωνειου http://www.ebay.co.uk/itm/Amazon-Kindle-4th-E-reader-brand-NEW-FREE-POSTAGE-/290653296983?pt=UK_iPad_Tablets_eReaders&hash=item43ac495957#ht_4150wt_1396

γιατί δεν έχει κίνδυνο τελωνίου? λές να το χτυπήσω απο κει τελικά? η τιμή φαίνεται πάντως πολύ καλή... φοβάμαι μη μείνω χωρίς δώρο τελικά...:-(

SSvbp3.pngjuBIp2.png

κοριτσια , εχει αγορασει καποια συντριβανι σοκολατας και να εμεινε ευχαριστημενη??εκανα αναζητηση στο θεμα αλλα ακρη δεν εβγαλα...βρηκα ωραια στο μαζον κ αγγλικο κ γερμανικο , αλλα με τι κριτηρια να επιλεξω?θελει η αδελφη μου ενα...χατζηκουλα εσυ δεν εψαχνες η καταλαβα λαθος???!!!!!!

σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας ;).

γιατί δεν έχει κίνδυνο τελωνίου? λές να το χτυπήσω απο κει τελικά? η τιμή φαίνεται πάντως πολύ καλή... φοβάμαι μη μείνω χωρίς δώρο τελικά...:-(

γιατι καλο μου, ειναι απο το αγγλικο ε βαυ....δε θα εχεις προβλημα....

Για το πολυ ζεστο χερουλι λες εε???:rolleyes:

Δεν με πειραζει τοσο αυτο οσο οτι εχει ενα χερουλι, αυτο το μακρυ και οχι τα 2 μικρα αλλα φανταζομαι οτι ειναι θεμα συνηθειας...αλλα 8 αρνητικες κριτικες στις 127 δεν ειναι και ασχημα!!!

γιιιεπ για το χερούλι που λένε ότι είναι ζεστό

τώρα που το λές πράγματι είναι θέμα συνήθειας τα χερούλια, εγώ ας πούμε ποτέ δεν βολεύτηκα αυτές με το ένα

Κορίτσια, αυτή η μάρκα είναι ιδιοκτησίας του MyToys, δείτε εδώ.

Οπότε, θα έλεγα, αν θέλετε πληροφορίες για την φόρμα των ρούχων, να απευθυνθείτε στο ίδιο το MyToys ή να ψάξετε για ριβιούς αν υπάρχουν.

κορίτσια με μια γρηγορη ματια που εριξα στο my toys δεν αναφερει πουθενα αναλυτικά για τα νουμερα. Το μόνο που μπορω να πω επειδη ψωνιζω για τον μικρό από Γερμανία, είναι ότι τα νουμερα τους ειναι συνηθως αρκετά μαγάλα.

ευχαριστώ κοριτσάκια μου ρεβιους όσα διάβασα δεν βοηθάνε

ήδη τους έχω στείλει μαιλ ...απάντηση θα πάρω του αγίου πουπουτου μια και οι συγκεκριμένοι πάντα αργούν να απαντήσουν στα μαιλ μου αλλά ...έχει ο θεός :lol::lol:

Ωχ μη μου λες τέτοια και ετοιμάζω παραγγελία...

Και εγώ βασιζόμουν στο 104 3-4 κ.λπ.

Θα ψάξω και εγώ κι αν βρω κάτι σου λεω....

ravtακι μου αν βρείς κάτι ή σου απαντήσουν πρώτη πες

λοιπόν όπως ανέφερα τα s.oliver και τα espirit που αγόρασα (για φέτος το καλοκαίρι το 4-5 δηλαδή, μου κάνουν μια χαρά ως νούμερο, με το μάτι πάντα, γιατί τώρα η μικρή φοράει το 3-4 και δεν τα δοκίμασα )

επίσης αγόρασα ένα blue seven μπλουζάκι λεπτό 104 γράφει, μία χαρά της κάνει τώρα (καλά μπήκε και λίγο στο στεγνωτήριο αλλά ήταν μια χαρά από την αρχή ίσως λίγο μακρύ) :roll::roll:

ένα μικροφλις της killtec (by mytoys) γράφει 104 ΑΛΛΑ είναι τεράστιο φαντάσου ότι το σύγκρινα πρίν από λίγο ως μέγεθος με ένα Τ5 που πήρα για την μικρή (για του χρόνου) και είναι τα ίδια ως προς την περιφέρεια στήθους αλλά το killtec μακρύτερο σε μήκος 3-4 πόντους

και κάτι σαν αυτό εδώ διαφορετικό σχέδιο γράφει Disney 104 επίσης τεράστιο

αλλη μια ερωτηση για τα κοριτσια που εχουν παρει clarks παπουτσια, για γυναικεια ρωταω τωρα..

φοραω 39-40-41..πιο πολυ 40-41..το 7 τους το αγγλικο λεει ειναι 41...

τι φορμα εχουν γενικα???

φοράω κανονικο 38, παίρνω το 5 και μου είναι άνετα.. ίσως να μου έκανε και το 4.5.. θα έλεγα οτι είναι φαρδια η γραμμή τους

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω αν γίνεται να στείλεις φωτό μέσω του messages inbox/outbox του ΕΒΑΥ.

Να σου δώσω μια ιδέα, που δεν μου φαίνεται 'παράνομη' ?

Αν πας στο πειπαλ και συνδεθείς με τους κωδικούς σου και μετά δεις στο recent activity, θα βρεις την συναλλαγή αυτή με τα μελάνια. Αν πατήσεις στην συγκεκριμένη συναλλαγή, στο details, σου ανοίγει μια σελίδα με όλες τις λεπτομέρειες της συναλλαγής σου, μεταξύ των οποίων και το email του πωλητή (customer service email), αυτό δηλαδή που έχει δηλώσει στο πέιπαλ. Αντίστοιχα, θα βλέπει και εκείνος το δικό σου. Χρησιμοποίησέ το για να επικοινωνήσεις μαζί του και να του στείλεις την φωτό που σου ζητά. Στείλε του λεπτομερή φωτό, εν ανάγκη και περισσότερες από μία, προκειμένου να είναι σαφές το πρόβλημα.

Κατόπιν, στείλε του μέσω του ΕΒΑΥ, μια απάντηση του στυλ 'έλεγξε το μέιλ σου, δηλαδή ......@...., όπου θα βρεις φωτό για τα χυμένα μελάνια'. Νομίζω ότι έτσι και τις φωτό θα του στείλεις και το ΕΒΑΥ θα ξέρει ότι μιλήσατε. Απαγορευτικό είναι το ΕΒΑΥ για αγοραπωλησίες με πωλητές τους εκτός ΕΒΑΥ, αφού αφενός δεν θα πάρει το μερίδιο του επί της τιμής πώλησης και αφετέρου επειδή δεν υπάρχει η ασφάλεια του πέιπαλ για σένα. Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει θέμα για τις φωτό που σου ζητά.

Σε ότι αφορά την τιμή, εγώ δεν θα συνδιαλεγόμουν την αξία του αντικειμένου, από την στιγμή που δεν είναι δικό μου λάθος. Άντε το πολύ πολύ, as a gesture of good will, να δεχόμουν να πληρώσω τα μεταφορικά, που και αυτό οφ μου φαίνεται.

Αυτή είναι η άποψή μου. Ας απαντήσει και κάποια εμπειρότερη.

Chatzico ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση. Τελικά του έστειλα φωτό στο mail του και του απάντησα μέσω ebay για το ποσό που μου λέει να χρεωθώ. Ακόμα δεν έχει απαντήσει, θα δούμε...

Πάντως χίλια ευχαριστώ!!

καλη χρονια σε ολες!!!χρονια πολλα στις Ιωαννες και στους Γιαννηδες!!!

παραγγελια στις 13 κι ακομα τιποτα.....ν αρχισω να ανησυχω?μ αρεσει που τους εστειλα μειλ για το αν θα προλαβω να παραλαβω τα Χριστουγεννα και με διαβεβαιωσαν.......

να φταινε τα ελτα μας?

καμμια που να παρηγγειλε απο εκει...τι γινεται μ αυτους ειναι συνεπεις η σε μενα ετυχε?

Η παραγγελία μου έφυγε 12/12 και την παρέλαβα την Παρασκευή που μας πέρασε οπότε μάλλον έχεις ακόμα ελπίδες!Κι εγώ δώρα για τις γιορτές είχα και τα έδωσα τώρα!:P

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Κορίτσια μια βοήθεια από κάποια που ξέρει!

Ψάχνω να αγοράσω καροτσάκι κ λέω να πάρω από το bimbomarket.Υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο από αυτό το σάιτ?Νομίζω ότι είναι αρκετά οικονομικό κ αξιόπιστο.

Εσείς τι λέτε??

277625-babies_295.gif

Κορίτσια μια βοήθεια από κάποια που ξέρει!

Ψάχνω να αγοράσω καροτσάκι κ λέω να πάρω από το bimbomarket.Υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο από αυτό το σάιτ?Νομίζω ότι είναι αρκετά οικονομικό κ αξιόπιστο.

Εσείς τι λέτε??

τσέκαρε και το amazon.co.uk κάποια κοπέλα είπε ότι στέλνει πάλι καροτσάκια!

κοριτσια τα φώτα σας παρακαλώ!

αποφασισα εν οψει της γεννας να κανω ενα δωρο στον εαυτό μου :) και θελω να παρω ενα ζευγαρι μποτες ugg απο το ricardo που τις βρηκα φθηνοτερες. Εχει ψωνισει καμια απο εκει? ΕΙναι αξιοπιστο το site? Οι μποτες ειναι αυθεντικές? Ευχαριστώ πολύ και συγγνωμη για τις πολλες ερωτήσεις! :-)

pdNQp3.pngjWt5p3.png

Καλησπέρα κοριτσια

Εφυγε ενα δέμα μου σήμερα απο amazon.co.uk με Chronopost,σας έχει στείλει ποτέ το amazon με αυτή την μεταφορική; και αν ναι ξέρουμε με ποιους συνεργάζεται στην Ελλάδα;

Εχει Delivery Estimate αύριο!:rolleyes:

Λογικά θα σου έχουν δώσει κ τράκινγκ νούμερο σωστά?

Αν σου δώσαν βαλε εδώ το νουμερο σου να δεις που βρισκεται

http://www.chronopost.fr/transport-express/livraison-colis/homepage

ενημέρωσε μας αν παραλάβεις τελικά αυριο οπως λεει η σελίδα του αμαζον.

Παρέλαβα σε λιγότερο απο 24 ωρες με ΤΝΤ και ειχε τράκινγκ νούμερο.

Ηταν πάνες huggies.

aiBtp2.png

13/11/2004

16/8/2007

Καλησπέρα, μήπως θυμάστε αν το javari στέλνει με κούριερ;

Κάποια στιγμή θυμάμαι πως είχε αναφερθεί ότι από 2 ζευγάρια και πάνω τα βάζει κούριερ και επειδή βιάζομαι, αν είναι σίγουρο αυτό, να τα πάρω από εκεί και όχι από άμαζον.

AMl8p2.png s30Tp2.png

Δεν ειναι σιγουρο αυτο...

Εχω βαλει 2 παραγγελιες και οι 2 ηταν 2 ζευγαρια και μου εσπασαν την παραγγελια και τις 2 φορες!!!

Το ενα ζευγαρι το εστειλαν με courrier και το αλλο με απλο ταχυδρομειο!!!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...